Naši analytici
Čakanie na Godota

Čakanie na Godota


Zatnem teraz do živého:


  • Sedíte na zadku a čakáte, že “niekto s tým niečo urobí” a keď začne robiť, tak je to celé zlé lebo nie toto ste chceli.
  • Sedíte na zadku a hovoríte si: “ak niekto začne, tak sa k nemu pridám” a niekto začne, a vy naďalej sedíte na zadku lebo hovoríte “však je sám, čo sám zmôže?”.
  • Zoberiete do ruky roxorovú tyč a poviete si: “rozbijem gebuľu tou tyčou tomu a tomu, a veci sa vyriešia”, lenže tá tyč má dve konce a niekto iný môže vám ju z ruky vytrhnúť a na oplátku rozbiť vám gebuľu k veľkej radosti našich skutočných nepriateľov. (Môžete použiť aj “ťažkú techniku” len po tom policajti na barikádach budú po vás strieľať.)

Ja a moji kolegovia informujeme vás a radíme vám čo robiť (a na to treba celého človeka a preto nebudeme za vás nič organizovať a robiť), len kvôli nejakej výhovorke sa nechytíte šance a čakáte kým sú veci naozaj zlé, a po tom sa chytáte roxorovej tyče, ktorou skôr či neskôr na oplátku rozbije vám gebuľu.


A šancu teraz máme skvelú lebo Bidenova akože-adminstratíva krytá anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne dokázala, že je aspoň tak neschopná, ako liberál-fašistická čvarga ktorá nám vládne jednoducho len preto, lebo stiahnutie armády z Afganistanu tak, ako sa to udialo (patrioti a armáda ich prekabátili).


PS: Tie vlajky vypracoval kolega Um pod vedením Popolvára, aby som uviedol veci na pravú mieru.
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/08/17/cakanie-na-godota/


SNP – pokračovanie 6 – vlajka
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/28/snp-pokracovanie-6-vlajka/
vlajky volne k stiahnutiu
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3263/nov%C3%A9-vlajky-volne-k-stiahnutiu/post-29682#post-29682


vlajky na uzemi Slovenska
http://leva-net.webnode.cz/products/vlajky-na-uzemi-slovenska-a-ich-vyznam/


### Čakanie na Godota Zatnem teraz do živého: - Sedíte na zadku a čakáte, že “niekto s tým niečo urobí” a keď začne robiť, tak je to celé zlé lebo nie toto ste chceli. - Sedíte na zadku a hovoríte si: “ak niekto začne, tak sa k nemu pridám” a niekto začne, a vy naďalej sedíte na zadku lebo hovoríte “však je sám, čo sám zmôže?”. - Zoberiete do ruky roxorovú tyč a poviete si: “rozbijem gebuľu tou tyčou tomu a tomu, a veci sa vyriešia”, lenže tá tyč má dve konce a niekto iný môže vám ju z ruky vytrhnúť a na oplátku rozbiť vám gebuľu k veľkej radosti našich skutočných nepriateľov. (Môžete použiť aj “ťažkú techniku” len po tom policajti na barikádach budú po vás strieľať.) Ja a moji kolegovia informujeme vás a radíme vám čo robiť (a na to treba celého človeka a preto nebudeme za vás nič organizovať a robiť), len kvôli nejakej výhovorke sa nechytíte šance a čakáte kým sú veci naozaj zlé, a po tom sa chytáte roxorovej tyče, ktorou skôr či neskôr na oplátku rozbije vám gebuľu. A šancu teraz máme skvelú lebo Bidenova akože-adminstratíva krytá anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne dokázala, že je aspoň tak neschopná, ako liberál-fašistická čvarga ktorá nám vládne jednoducho len preto, lebo stiahnutie armády z Afganistanu tak, ako sa to udialo (patrioti a armáda ich prekabátili). PS: Tie vlajky vypracoval kolega Um pod vedením Popolvára, aby som uviedol veci na pravú mieru. https://oracle911blog.wordpress.com/2021/08/17/cakanie-na-godota/ SNP – pokračovanie 6 – vlajka https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/28/snp-pokracovanie-6-vlajka/ vlajky volne k stiahnutiu https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3263/nov%C3%A9-vlajky-volne-k-stiahnutiu/post-29682#post-29682 vlajky na uzemi Slovenska http://leva-net.webnode.cz/products/vlajky-na-uzemi-slovenska-a-ich-vyznam/
Upravené 17. 8. 2021 o 15:00
186
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept