Politika v SR
Nové vlajky volne k stiahnutiu

Posielam odkaz na zdrojové súbory vlajok, pokiaľ by niekto potreboval lepšie formáty pre fyzickú produkciu.
https://uloz.to/file/ChR2T0oI5atQ/vlajky-zip#!ZJV5AmR2AGL5MGV0AzHmZQOuAwx4LIS0LGIaLwM1nUVmJwZ4BD==


Je tam aj čiernobiela verzia pripravená pre tlač šablóny.
A tak isto aj štvorcové formáty, keby chce niekto používať ako avatara napr. tu alebo na FB...6119f75b00052
6119f75b04948


Posielam odkaz na zdrojové súbory vlajok, pokiaľ by niekto potreboval lepšie formáty pre fyzickú produkciu. https://uloz.to/file/ChR2T0oI5atQ/vlajky-zip#!ZJV5AmR2AGL5MGV0AzHmZQOuAwx4LIS0LGIaLwM1nUVmJwZ4BD== Je tam aj čiernobiela verzia pripravená pre tlač šablóny. A tak isto aj štvorcové formáty, keby chce niekto používať ako avatara napr. tu alebo na FB...![6119f75b00052](serve/attachment&path=6119f75b00052) ![6119f75b04948](serve/attachment&path=6119f75b04948)

Čo sú to za vlajky?


Čo sú to za vlajky?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Odporúčam začať týmto článkom
http://leva-net.webnode.cz/products/vlajky-na-uzemi-slovenska-a-ich-vyznam/


A až potom prejsť na Popolvárovú sériu.


Heraldika možno sedí, ale určite ich nenavrhoval dizajnér. Môj prvý dojem z tej červenej bol, že je to nejaká mešita. Prečo hviezda navrchu? A čo tie dve bodky? Sú to slnká alebo mesiace? Alebo čo je to? Podľa mňa by bolo vhodné popracovať na prezentácii. Takéto veci by nemali navrhovať amatéri. Tá druhá je na úrovni, ale prečo trikolóra? Slovania mali červenú zástavu. Za mňa dvakrát nie.


Pri návrhu billboardov prebehol konkurz a pri vlajke nie? Vlajka je neporovnateľne dôležitejšia.


[quote="pid:29682, uid:217"]Odporúčam začať týmto článkom http://leva-net.webnode.cz/products/vlajky-na-uzemi-slovenska-a-ich-vyznam/ A až potom prejsť na Popolvárovú sériu.[/quote] Heraldika možno sedí, ale určite ich nenavrhoval dizajnér. Môj prvý dojem z tej červenej bol, že je to nejaká mešita. Prečo hviezda navrchu? A čo tie dve bodky? Sú to slnká alebo mesiace? Alebo čo je to? Podľa mňa by bolo vhodné popracovať na prezentácii. **Takéto veci by nemali navrhovať amatéri.** Tá druhá je na úrovni, ale prečo trikolóra? Slovania mali červenú zástavu. **Za mňa dvakrát nie.** Pri návrhu billboardov prebehol konkurz a pri vlajke nie? Vlajka je neporovnateľne dôležitejšia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 8. 2021 o 10:19

Z druhej srší , že sa chce zavďačiť GP ktorý predpokladám už bude 2 metre pod zemou v čase keď my budeme meniť vlajku.
Podľa mňa by sme mali mať nejaký spoločný prvok , farbu so všetkými Slovanskými krajinami.
To by mohla byť zlatá farba , alebo červená.
Naša vlajka by mohla byť teda modrá (prípadne červená ale to by moc pripomínalo ruskú) a zlatý symbol česka + zlatý symbol slovenska.


Z druhej srší , že sa chce zavďačiť GP ktorý predpokladám už bude 2 metre pod zemou v čase keď my budeme meniť vlajku. Podľa mňa by sme mali mať nejaký spoločný prvok , farbu so všetkými Slovanskými krajinami. To by mohla byť zlatá farba , alebo červená. Naša vlajka by mohla byť teda modrá (prípadne červená ale to by moc pripomínalo ruskú) a zlatý symbol česka + zlatý symbol slovenska.
Upravené 23. 8. 2021 o 11:02

611bee6a8c043
611bee6a8fa5d


za mna ta budhisticka vlajka s vaginou tiez nie, ani trikolora. Forum a ani vnutorny prediktor nema pravomoci na to menit statnost, ale mozme sa hlasit ku statnosti minulosti ktora mala adekvatnu suverenitu. Aj Ceskoslovensko bolo trpaslicou velmocou, ale modra poukazuje na to, co zapricinilo rozpad - slobodomurarska zradcovska banda.


![611bee6a8c043](serve/attachment&path=611bee6a8c043) ![611bee6a8fa5d](serve/attachment&path=611bee6a8fa5d) za mna ta budhisticka vlajka s vaginou tiez nie, ani trikolora. Forum a ani vnutorny prediktor nema pravomoci na to menit statnost, ale mozme sa hlasit ku statnosti minulosti ktora mala adekvatnu suverenitu. Aj Ceskoslovensko bolo trpaslicou velmocou, ale modra poukazuje na to, co zapricinilo rozpad - slobodomurarska zradcovska banda.

slobodomurarska

Vím, že se používá termín “svobodní zednáři”.
Ale počítám s tím, že více adekvátní je pojem “židozednáři”.
Proč by jinak v příslušném wiki hesle bylo 16 zmínek o jewrejském králi Šalamounovi (Šalomoun, Solomon)?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Svobodné_zednářstv%C3%AD


Ostatně podobně je to s pojmem “židokřesťanství”. (všimněme si, jak se Západní a “naši” liberální politikové s oblibou zmiňují, že Západní regionální civilizace stojí na “křesťansko-židovských základech”)


Modrý klín na vlajce ČSR (nyní ČR) reprezentuje jewreje, nikoliv jenom svobodné zednáře nebo dokonce Slovensko. Byli jsme/jsme od roku 1918 ležatý izrael.


[quote="pid:29842, uid:252"]slobodomurarska[/quote] Vím, že se používá termín “svobodní zednáři”. Ale počítám s tím, že více adekvátní je pojem “židozednáři”. Proč by jinak v příslušném wiki hesle bylo 16 zmínek o jewrejském králi Šalamounovi (Šalomoun, Solomon)? https://cs.wikipedia.org/wiki/Svobodné_zednářstv%C3%AD Ostatně podobně je to s pojmem “židokřesťanství”. (všimněme si, jak se Západní a “naši” liberální politikové s oblibou zmiňují, že Západní regionální civilizace stojí na “křesťansko-židovských základech”) Modrý klín na vlajce ČSR (nyní ČR) reprezentuje jewreje, nikoliv jenom svobodné zednáře nebo dokonce Slovensko. Byli jsme/jsme od roku 1918 ležatý izrael.

Modrý klín na vlajce ČSR (nyní ČR) reprezentuje jewreje, nikoliv jenom svobodné zednáře nebo dokonce Slovensko. Byli jsme/jsme od roku 1918 ležatý izrael.
Štefanik a Masarik boli členmi lóží jeden francúzskej a druhý anglickej vetvy. O Benešovi neviem ale keďže bol zalezený až po päty v análi Angličanov a Francúzsko bolo odstavované od riadenia tak bol odstavený aj Štefánik a nahradený Kramárom ale všetci štyria zapadajú do pojmu
“křesťansko-židovských základech”)


[quote="pid:29867, uid:240"]Modrý klín na vlajce ČSR (nyní ČR) reprezentuje jewreje, nikoliv jenom svobodné zednáře nebo dokonce Slovensko. Byli jsme/jsme od roku 1918 ležatý izrael.[/quote]Štefanik a Masarik boli členmi lóží jeden francúzskej a druhý anglickej vetvy. O Benešovi neviem ale keďže bol zalezený až po päty v análi Angličanov a Francúzsko bolo odstavované od riadenia tak bol odstavený aj Štefánik a nahradený Kramárom ale všetci štyria zapadajú do pojmu [quote="pid:29867, uid:240"]“křesťansko-židovských základech”)[/quote]

Viacerým ľuďom vadí, že vlajka evokuje ázijsku budhistickú vlajku nejakého himalajského štátu. smile Problém je asi vtom, že je to robené kaligrafickým štýlom. Čo keby to bolo nejako takto?611c9ce4d5a0d
Zároveň je celý obrazec akoby pevne ukotvený do zeme smile


Viacerým ľuďom vadí, že vlajka evokuje ázijsku budhistickú vlajku nejakého himalajského štátu. :) Problém je asi vtom, že je to robené kaligrafickým štýlom. Čo keby to bolo nejako takto?![611c9ce4d5a0d](serve/attachment&path=611c9ce4d5a0d) Zároveň je celý obrazec akoby pevne ukotvený do zeme :)
Upravené 18. 8. 2021 o 07:45

Ináč chcelo by to ešte upraviť podľa proporcií zlatého rezu.


Ináč chcelo by to ešte upraviť podľa proporcií zlatého rezu.

Viacerým ľuďom vadí, že vlajka evokuje ázijsku budhistickú vlajku nejakého himalajského štátu. Problém je asi vtom, že je to robené kaligrafickým štýlom.

Zájemcům o toto vlákno si dovoluji doporučit starší vlákno, které může napovědět, jak vznikala nová červená vlajka.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/635/vlajky-na-uacute-zem-iacute-slovenska-a-ich-v-yacute-znam


[quote="pid:29892, uid:138"]Viacerým ľuďom vadí, že vlajka evokuje ázijsku budhistickú vlajku nejakého himalajského štátu. Problém je asi vtom, že je to robené kaligrafickým štýlom.[/quote] Zájemcům o toto vlákno si dovoluji doporučit starší vlákno, které může napovědět, jak vznikala nová červená vlajka. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/635/vlajky-na-uacute-zem-iacute-slovenska-a-ich-v-yacute-znam

Ahojte, z vlajkami úplne spoluvybrujem…


Mám pocit že viacero ľudí z tejto komunity by ich radi dali na nejaký billboard… čo si myslite v akej forme by to bolo najlepšie? Ktorá vlajka? Ktora z tých dvoch bude lepsia na billboard? (Beriem že väčšina vidiacich nebude mat vedome sajnu, ale povedomo budú chápať)
Ďalšia otázka je či dať vlajke napis? Alebo nechať vlajku samu za seba ako obraz?


pekny večer


Ahojte, z vlajkami úplne spoluvybrujem… Mám pocit že viacero ľudí z tejto komunity by ich radi dali na nejaký billboard… čo si myslite v akej forme by to bolo najlepšie? Ktorá vlajka? Ktora z tých dvoch bude lepsia na billboard? (Beriem že väčšina vidiacich nebude mat vedome sajnu, ale povedomo budú chápať) Ďalšia otázka je či dať vlajke napis? Alebo nechať vlajku samu za seba ako obraz? pekny večer

Zájemcům o toto vlákno si dovoluji doporučit starší vlákno, které může napovědět, jak vznikala nová červená vlajka.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/635/vlajky-na-uacute-zem-iacute-slovenska-a-ich-v-yacute-znam


Ako psíček s mačičkou piekli tortu. A pridali sa aj iné zvieratká. smile


[quote="pid:29907, uid:240"]Zájemcům o toto vlákno si dovoluji doporučit starší vlákno, které může napovědět, jak vznikala nová červená vlajka. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/635/vlajky-na-uacute-zem-iacute-slovenska-a-ich-v-yacute-znam[/quote] Ako psíček s mačičkou piekli tortu. A pridali sa aj iné zvieratká. (doh)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 8. 2021 o 20:13

Odkaz na zdrojové súbory vložený do povodného članku na oracleblogu, takže všetko je na jednom mieste vrátane diskusie k týmto vlajkám. Na všetky vaše prečo a námietky nájdete odpovede v diskusii k predmetnému članku na oracle blogu.


Odkaz na zdrojové súbory vložený do povodného članku na oracleblogu, takže všetko je na jednom mieste vrátane diskusie k týmto vlajkám. Na všetky vaše prečo a námietky nájdete odpovede v diskusii k predmetnému članku na oracle blogu.

Na všetky vaše prečo a námietky nájdete odpovede v diskusii k predmetnému članku na oracle blogu.

len doplnim link na ten clanok
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/28/snp-pokracovanie-6-vlajka/


[quote="pid:31319, uid:112"]Na všetky vaše prečo a námietky nájdete odpovede v diskusii k predmetnému članku na oracle blogu.[/quote] len doplnim link na ten clanok https://oracle911blog.wordpress.com/2021/07/28/snp-pokracovanie-6-vlajka/
1.94k
16
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept