Egregoriálno-matričné riadenie
Netopier z Británie preletel 2000 kilometrov do Ruska, potom ho zabila mačka

Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky. Podľa spravodajského webu BBC išlo o doteraz najdlhší zaznamenaný let netopiera z Británie cez Európu.


Samička netopiera parkového, ktorý je veľký asi ako ľudský palec, bola nájdená v Pskovskej oblasti na západe Ruska. Na krídle mala známku londýnskej zoologickej záhrady. Tvor vážiaci iba osem gramov, ktorý preletel 2018 kilometrov, sa dostal do starostlivosti ochrancov zvierat po tom, ako ho v malej dedine našla miestna obyvateľka. Predchádzajúci útok mačky sa mu však stal osudným.


Je to pozoruhodná a najdlhšia cesta netopiera z Británie cez Európu, o ktorej vieme. Vskutku to bola olympionička,“ poznamenala Lisa Worledgeová, riaditeľka britskej nadácie na ochranu netopierov Bat Conservation Trust. „Jej cesta je vzrušujúcim vedeckým zisteniam a ďalším dielikom do skladačky migrácie netopierov. Pohyby netopierov parkových po Spojenom kráľovstve a medzi Spojeným kráľovstvom a kontinentom zostávajú do veľkej miery záhadou,“ dodala.


Netopier bol okrúžkovaný po tom, ako ho v roku 2016 označil Brian Briggs, ktorý sa zaoberá zaznamenávaním pohybu týchto zvierat. „Je to strhujúce. Je skvelé môcť prispieť k medzinárodnému úsiliu na ochranu týchto mimoriadnych zvierat a dozvedieť sa viac o ich fascinujúcom živote,“ povedal.


Dlhšiu cestu ako samička britského netopiera nájdená v Rusku v Európe podľa dostupných záznamov podnikol len jediný netopier rovnakého druhu, a to v roku 2019, kedy netopier parkový urazil 2224 kilometrov dlhú cestu z Lotyšska do Španielska.


https://vat.pravda.sk/zem/clanok/597020-netopier-z-britanie-preletel-2000-kilometrov-do-ruska-potom-ho-zabila-macka/


Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky. Podľa spravodajského webu BBC išlo o doteraz najdlhší zaznamenaný let netopiera z Británie cez Európu. Samička netopiera parkového, ktorý je veľký asi ako ľudský palec, bola nájdená v Pskovskej oblasti na západe Ruska. Na krídle mala známku londýnskej zoologickej záhrady. Tvor vážiaci iba osem gramov, ktorý preletel 2018 kilometrov, sa dostal do starostlivosti ochrancov zvierat po tom, ako ho v malej dedine našla miestna obyvateľka. Predchádzajúci útok mačky sa mu však stal osudným. Je to pozoruhodná a najdlhšia cesta netopiera z Británie cez Európu, o ktorej vieme. Vskutku to bola olympionička,“ poznamenala Lisa Worledgeová, riaditeľka britskej nadácie na ochranu netopierov Bat Conservation Trust. „Jej cesta je vzrušujúcim vedeckým zisteniam a ďalším dielikom do skladačky migrácie netopierov. Pohyby netopierov parkových po Spojenom kráľovstve a medzi Spojeným kráľovstvom a kontinentom zostávajú do veľkej miery záhadou,“ dodala. Netopier bol okrúžkovaný po tom, ako ho v roku 2016 označil Brian Briggs, ktorý sa zaoberá zaznamenávaním pohybu týchto zvierat. „Je to strhujúce. Je skvelé môcť prispieť k medzinárodnému úsiliu na ochranu týchto mimoriadnych zvierat a dozvedieť sa viac o ich fascinujúcom živote,“ povedal. Dlhšiu cestu ako samička britského netopiera nájdená v Rusku v Európe podľa dostupných záznamov podnikol len jediný netopier rovnakého druhu, a to v roku 2019, kedy netopier parkový urazil 2224 kilometrov dlhú cestu z Lotyšska do Španielska. https://vat.pravda.sk/zem/clanok/597020-netopier-z-britanie-preletel-2000-kilometrov-do-ruska-potom-ho-zabila-macka/

Netopýr urazil 2000 km z Londýna do Ruska, kde ho zabila kočka.


Konec Covidu? (jehož "maskotem" byl netopýr?)


(psal jsem to do jiného tématu, mezitím bylo vytvořeno vlákno smile ) Čili duplicitní komentář...


Netopýr urazil 2000 km **z Londýna** do Ruska, kde ho zabila kočka. Konec Covidu? (jehož "maskotem" byl netopýr?) (psal jsem to do jiného tématu, mezitím bylo vytvořeno vlákno :) ) Čili duplicitní komentář...

Rozšiřuji a doplňuji základní výklad od @Jiří.

Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky.


Maličký (neviditelný - bez strukturní )
netopýr (symbol zlých sil - nebo Ruských znacharských elit - Vlasovci budou likvidováni)
z Londýna (jedno center GP čili z center biblického projektu)
2000 km ( urazilo dlouhou cestu na zničení Ruska - ještě mi číslo asociuje 2000 let trvání biblického projektu )
ke uhynul po útoku mačky ( kočka přiřazuji k Egyptu, kde byla uctívána - Egypt místo kde vznikl současný GP - GP začne likvidovat sám sebe (nebo své děti, své výtvory, následky své činnosti, kdy podpořil a vytvořil pax-amerikana)


Pohádka kocour v botách:
Kdy kouzelník se změní v myš /netopýr je vlastně letající myš/ a je kocourem /kočkou/ likvidován. Lepší část GP /kocour/ trvající na "dobru" zničí současného kouzelníka (nelidskou podobu GP) a podpoří chudého chlapce /národní elity/, aby si mohl vzít princeznu /národ, národy/. Zlý kouzelník s nadměrným sebevědomým /nadnárodní korporace, které si chtějí princeznu - národy uzurpovat/ je kočkou sežrán, netopýr /myš - covid/ je před národy ne-zamaskovatelná záležitost a tohle jim neprojde i když si myslí, že skrze media mohou dav přinutit k čemukoliv (GP poradil USA nad-státním elitám ať spustí Covid - ať se změní v "myš" - ta matrice v pohádce docela pasuje na současnou situaci).


Rozšiřuji a doplňuji základní výklad od @Jiří. Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky. Maličký (neviditelný - bez strukturní ) netopýr (symbol zlých sil - nebo Ruských znacharských elit - Vlasovci budou likvidováni) z Londýna (jedno center GP čili z center biblického projektu) 2000 km ( urazilo dlouhou cestu na zničení Ruska - ještě mi číslo asociuje 2000 let trvání biblického projektu ) ke uhynul po útoku mačky ( kočka přiřazuji k Egyptu, kde byla uctívána - Egypt místo kde vznikl současný GP - GP začne likvidovat sám sebe (nebo své děti, své výtvory, následky své činnosti, kdy podpořil a vytvořil pax-amerikana) Pohádka kocour v botách: Kdy kouzelník se změní v myš /netopýr je vlastně letající myš/ a je kocourem /kočkou/ likvidován. Lepší část GP /kocour/ trvající na "dobru" zničí současného kouzelníka (nelidskou podobu GP) a podpoří chudého chlapce /národní elity/, aby si mohl vzít princeznu /národ, národy/. Zlý kouzelník s nadměrným sebevědomým /nadnárodní korporace, které si chtějí princeznu - národy uzurpovat/ je kočkou sežrán, netopýr /myš - covid/ je před národy ne-zamaskovatelná záležitost a tohle jim neprojde i když si myslí, že skrze media mohou dav přinutit k čemukoliv (GP poradil USA nad-státním elitám ať spustí Covid - ať se změní v "myš" - ta matrice v pohádce docela pasuje na současnou situaci).
Upravené 8. 8. 2021 o 07:12

Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska


Neuveritelne spravy z BBC


[quote="pid:28652, uid:12"]Maličký netopier preletel viac ako 2000 kilometrov dlhú cestu z Londýna do Ruska[/quote] Neuveritelne spravy z BBC

Ještě 2 detaily.
V článku se píše “...ktorý preletel 2018 kilometrov...”.
Rovněž je v článku video, které má v titulku 1200 mil.
Pokud by to byly obyčejné míle, je to 1 931.21 km.
Poud by to byly námořní míle, je to 2 222.4 km.
Berná mince je, co je v článku, 2018 km.
2018 ~ 11


Netopýr parkový.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Netopýr_parkový
“...celkem váží 6 až 15 g.”
v článku 8 g ~ 8 ~ fašismus


Ještě 2 detaily. V článku se píše “...ktorý preletel 2018 kilometrov...”. Rovněž je v článku video, které má v titulku 1200 mil. Pokud by to byly obyčejné míle, je to 1 931.21 km. Poud by to byly námořní míle, je to 2 222.4 km. Berná mince je, co je v článku, 2018 km. 2018 ~ 11 Netopýr parkový. https://cs.wikipedia.org/wiki/Netopýr_parkový “...celkem váží 6 až 15 g.” v článku 8 g ~ 8 ~ fašismus

z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky

V Rusku mají nebezpečné kocoury :-)


“Nebojácný kocour táborníků zahnal medvěda”
6.8.2021
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/taborniky-zachranilo-pred-medvedem-prikladne-chovani-a-tajna-najezena-zbran-40368247
“Nebývalá scéna se odehrála minulou sobotu v ruské Irkutské oblasti na jižní Sibiři. Ke skupince rybářů, kteří na místě tábořili, se přiblížil medvěd hnědý. Šelmu se jim však podařilo zahnat, postaral se o to zejména nejodvážnější člen jejich výpravy – kocour Vasja.”


V článku je video.


[quote="pid:28652, uid:12"]z Londýna do Ruska, kde však uhynul po útoku mačky[/quote] V Rusku mají nebezpečné kocoury :-) “Nebojácný kocour táborníků zahnal medvěda” 6.8.2021 https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/taborniky-zachranilo-pred-medvedem-prikladne-chovani-a-tajna-najezena-zbran-40368247 “Nebývalá scéna se odehrála minulou sobotu v ruské Irkutské oblasti na jižní Sibiři. Ke skupince rybářů, kteří na místě tábořili, se přiblížil medvěd hnědý. Šelmu se jim však podařilo zahnat, postaral se o to zejména nejodvážnější člen jejich výpravy – kocour Vasja.” V článku je video.

Este k tym netopierom smile
Dnes rano ma zastavi neznama suseda, vystrasene hovori ze na 4. poschodi im lieta netopier. Ze musela ist po schodoch...
Tak som tam vybehla, otvorila vsetky okna a netopier vyletel.


Ak to sem nepatri, kludne vymazte.


Este k tym netopierom :) Dnes rano ma zastavi neznama suseda, vystrasene hovori ze na 4. poschodi im lieta netopier. Ze musela ist po schodoch... Tak som tam vybehla, otvorila vsetky okna a netopier vyletel. Ak to sem nepatri, kludne vymazte.

Rusko ukončí kovid-šialenstvo prostredníctvom svojich med. prípravkov, ktoré boli vyvinuté aby pomáhali narozdiel od západných ktoré, vyvinuli aby v hlavne zarábali $$ a potom pomaly zabíjali ľudí.


Rusko ukončí kovid-šialenstvo prostredníctvom svojich med. prípravkov, ktoré boli vyvinuté aby pomáhali narozdiel od západných ktoré, vyvinuli aby v hlavne zarábali $$ a potom pomaly zabíjali ľudí.

Britský profesor Paul Hunter předpověděl, že v budoucnu se koronavirová infekce promění v „další rýmu“. Příslušné informace jsou uvedeny v materiálu zveřejněném v časopise The Spectator.


Profesor je přesvědčen, že SARS-CoV-2 již z lidské populace nezmizí a bude nadále infikovat lidi. Vědec také vyjádřil názor, že se zrušením karantény v Británii začal denní přírůstek nakažených lidí brzy klesat.


Hunter předpověděl, že lidstvo nevyvine kolektivní imunitu vůči COVID-19, ale zároveň bude nalezena rovnováha mezi imunitou a infekcemi. Podle studie se příznaky COVID-19 postupně stanou podobnými těm, které se vyskytují u pacientů s mírnou infekcí koronaviry. Takže již v tuto chvíli, když jsou infikováni kmenem „delta“, jsou nejčastěji pozorována bolest v krku a rýma.


Profesor poznamenal, že vznik nových kmenů koronaviru je plný problémů, protože jsou mnohem infekčnější nebo obcházejí vytvořenou imunitu. Zároveň je podle něj důvod si myslet, že varianta „delta“ se stane „koncovým bodem koronaviru“.


Источник: https://versia.ru/britanskij-professor-predskazal-prevrashhenie-covid-19-v-sezonnuyu-prostudu


V Rusku to bylo publikováno před dvěma dny, což vypadá, jako vzkaz elitám, jak se bude vyvíjet koronavirová aféra.
Zprávu o netopýru zveřejnila BBC 7.8., ostatní média to od ní převzala. Zpráva o profesorovi byla zveřejněná 8.9., což je skoro současně s netopýrem.


Víte, já si neumím představit, že obyvatelka zapadlé ruské vesnice Moljgino s pár domy na mapě, bude zkoumat, co chytl její kocour a hlásit ten nález na úřad, který nejpíše přímo ve vsi neexistuje. Úřad (nejspíše okresní) iniciativně rozjede vyšetřování, přijede do vesnice, aby prozkoumal tělo nebohé netopýrky nebo kroužku, který po ní zůstal a po zjíštění, že se jednalo o cizinku, nahlásí případ vyšším orgánům, které to oznámí až britským úřadům, pošlou jím veškerou fotodokumentaci a informace, včetně jména nálezkyně, aby o tom mohly informovat britskou a světovou veřejnost.


Mimochodem, jméno Světlana Lapina, kterou BBC uvádí, jako šťastnou nálezkyni netopýrky, má také ruská atletka, která v roce 1999 vyhrála mládežnické mistrovství Evropy ve skocích do výšky.


Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost, je nejspíše vycucaná z prstu a ve skutečnosti se jeví, jako způsob komunikace mezi elitami.


Britský profesor Paul Hunter předpověděl, že v budoucnu se koronavirová infekce promění v „další rýmu“. Příslušné informace jsou uvedeny v materiálu zveřejněném v časopise The Spectator. Profesor je přesvědčen, že SARS-CoV-2 již z lidské populace nezmizí a bude nadále infikovat lidi. Vědec také vyjádřil názor, že se zrušením karantény v Británii začal denní přírůstek nakažených lidí brzy klesat. Hunter předpověděl, že lidstvo nevyvine kolektivní imunitu vůči COVID-19, ale zároveň bude nalezena rovnováha mezi imunitou a infekcemi. Podle studie se příznaky COVID-19 postupně stanou podobnými těm, které se vyskytují u pacientů s mírnou infekcí koronaviry. Takže již v tuto chvíli, když jsou infikováni kmenem „delta“, jsou nejčastěji pozorována bolest v krku a rýma. Profesor poznamenal, že vznik nových kmenů koronaviru je plný problémů, protože jsou mnohem infekčnější nebo obcházejí vytvořenou imunitu. Zároveň je podle něj důvod si myslet, že varianta „delta“ se stane „koncovým bodem koronaviru“. Источник: https://versia.ru/britanskij-professor-predskazal-prevrashhenie-covid-19-v-sezonnuyu-prostudu V Rusku to bylo publikováno před dvěma dny, což vypadá, jako vzkaz elitám, jak se bude vyvíjet koronavirová aféra. Zprávu o netopýru zveřejnila BBC 7.8., ostatní média to od ní převzala. Zpráva o profesorovi byla zveřejněná 8.9., což je skoro současně s netopýrem. Víte, já si neumím představit, že obyvatelka zapadlé ruské vesnice Moljgino s pár domy na mapě, bude zkoumat, co chytl její kocour a hlásit ten nález na úřad, který nejpíše přímo ve vsi neexistuje. Úřad (nejspíše okresní) iniciativně rozjede vyšetřování, přijede do vesnice, aby prozkoumal tělo nebohé netopýrky nebo kroužku, který po ní zůstal a po zjíštění, že se jednalo o cizinku, nahlásí případ vyšším orgánům, které to oznámí až britským úřadům, pošlou jím veškerou fotodokumentaci a informace, včetně jména nálezkyně, aby o tom mohly informovat britskou a světovou veřejnost. Mimochodem, jméno Světlana Lapina, kterou BBC uvádí, jako šťastnou nálezkyni netopýrky, má také ruská atletka, která v roce 1999 vyhrála mládežnické mistrovství Evropy ve skocích do výšky. Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost, je nejspíše vycucaná z prstu a ve skutečnosti se jeví, jako způsob komunikace mezi elitami.

Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost, je nejspíše vycucaná z prstu a ve skutečnosti se jeví, jako způsob komunikace mezi elitami.


  • ved netopier doletí tak 100km a spí asi pol roka...takže by na ceste z Anglicka zaspal..:D-Takže nakoniec toto všetko (s covidom-nie transformacia spoločnosti ) do konca oktobra skončí , ako spomínal prezident Zeman

[quote="pid:29242, uid:158"]Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost, je nejspíše vycucaná z prstu a ve skutečnosti se jeví, jako způsob komunikace mezi elitami.[/quote] - ved netopier doletí tak 100km a spí asi pol roka...takže by na ceste z Anglicka zaspal..:D - Takže nakoniec toto všetko (s covidom-nie transformacia spoločnosti ) do konca oktobra skončí , ako spomínal prezident Zeman

je nejspíše vycucaná z prstu

Může být.
Ale i tak je to řízení.
A i tak se jim do článku vloudilo pár zajímavých detailů...
V článku je uveden i jiný příklad "dlouhé cesty" netopýra.
A nakonec: kdo říká (kromě autorů těch zpráv), že ty netopýří cesty byly celé vykonány jejich vlastními křídly?:-)


[quote="pid:29242, uid:158"]je nejspíše vycucaná z prstu[/quote] Může být. Ale i tak je to řízení. A i tak se jim do článku vloudilo pár zajímavých detailů... V článku je uveden i jiný příklad "dlouhé cesty" netopýra. A nakonec: kdo říká (kromě autorů těch zpráv), že ty netopýří cesty byly celé vykonány jejich vlastními křídly?:-)

Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost


Může být, ale i tak vznikne matriční působení, tím silnější čím více subjektů zprávu zhlédne a navíc vzniklá matrice bude okolnostmi ovlivněna tak, že bude užitečná (chytračili oni, chytračil Bůh, ale Bůh je nejchytřejší). Pokud je to zpráva mezi elitami, tak by to mohl být i tak E-M projev (zvolili nevědomě takové kódování, které vytvořilo další smyslové roviny). Pokud ovšem elity záměrně vytvářeli obraz, který má působit na dav, pak je to záměrná tvorba matrice a ne E-M projev (ale i v tomhle případě se tam může E-M dostat - pro úplnost).


[quote="pid:29242, uid:158"]Takže, ta zpráva, která se tváří, jako matřiční událost[/quote] Může být, ale i tak vznikne matriční působení, tím silnější čím více subjektů zprávu zhlédne a navíc vzniklá matrice bude okolnostmi ovlivněna tak, že bude užitečná (chytračili oni, chytračil Bůh, ale Bůh je nejchytřejší). Pokud je to zpráva mezi elitami, tak by to mohl být i tak E-M projev (zvolili nevědomě takové kódování, které vytvořilo další smyslové roviny). Pokud ovšem elity záměrně vytvářeli obraz, který má působit na dav, pak je to záměrná tvorba matrice a ne E-M projev (ale i v tomhle případě se tam může E-M dostat - pro úplnost).
Upravené 11. 8. 2021 o 21:55

Pokud je to zpráva mezi elitami, tak by to mohl být i tak E-M projev (zvolili nevědomě takové kódování, které vytvořilo další smyslové roviny)


Nebo kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá.


P.S. Mně se líbilo tvoje přirovnání k pohádce o kocouruvi v botách. Akorát si nemyslím, že existuje "lepší" a "horší část GP".


[quote="pid:29298, uid:426"]Pokud je to zpráva mezi elitami, tak by to mohl být i tak E-M projev (zvolili nevědomě takové kódování, které vytvořilo další smyslové roviny)[/quote] Nebo kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá. P.S. Mně se líbilo tvoje přirovnání k pohádce o kocouruvi v botách. Akorát si nemyslím, že existuje "lepší" a "horší část GP".

Nebo kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá.


Jsem od počátku zhruba ve shodě, ale je zde možná malé nedorozumění. Považuji za pravděpdobné (po uvedení Tvého příspěvku), že "kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá.", zkusím ozřejmit na příkladu:


Kočka ( nějaký klan, nějaká mafiánská skupina apod. - nebo něco jiného ) může jít po krtku netopýru ( jiný klan, skupina - nebo něco jiného ), což pro elity třeba znamená dejte od toho ruce pryč a nepleťte se do toho (nebo to všechno znamená něco úplně jiného).


Takže platí, že zpráva je kódovaná a vědomá, ale už "náhodně" se tam dostala matrice o kočce a myši, jako důsledek zvoleného kódování, zvolených krycích přezdívek.


Akorát si nemyslím, že existuje "lepší" a "horší část GP".


To je na samostatné téma a o víkendu ho plánuji založit. To téma bude v KSB a DVTR a nazvu ho "Subjektnost GP", teď jsem si ušil na sebe bič - vystavil závazek - beru to, ale pozitivně co výzvu. Vystavuji proto, aby se neřešilo zde a až tam.


[quote="pid:29316, uid:158"]Nebo kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá.[/quote] Jsem od počátku zhruba ve shodě, ale je zde možná malé nedorozumění. Považuji za pravděpdobné (po uvedení Tvého příspěvku), že "kódování bylo vědomé a zvolené tak, aby ten, kdo ho umí číst, věděl, co se chystá.", zkusím ozřejmit na příkladu: Kočka ( nějaký klan, nějaká mafiánská skupina apod. - nebo něco jiného ) může jít po krtku netopýru ( jiný klan, skupina - nebo něco jiného ), což pro elity třeba znamená dejte od toho ruce pryč a nepleťte se do toho (nebo to všechno znamená něco úplně jiného). Takže platí, že zpráva je kódovaná a vědomá, ale už "náhodně" se tam dostala matrice o kočce a myši, jako důsledek zvoleného kódování, zvolených krycích přezdívek. [quote="pid:29316, uid:158"]Akorát si nemyslím, že existuje "lepší" a "horší část GP".[/quote] To je na samostatné téma a o víkendu ho plánuji založit. To téma bude v KSB a DVTR a nazvu ho "Subjektnost GP", teď jsem si ušil na sebe bič - vystavil závazek - beru to, ale pozitivně co výzvu. Vystavuji proto, aby se neřešilo zde a až tam.
Upravené 12. 8. 2021 o 20:24

Akcie výrobců vakcín padají. Jsou až nepřiměřeně vysoké, míní analytik
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/pfizer-moderna-biontech-vakcina-akcie-pokles.A210812_095233_eko-zahranicni_kou#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ekonomikah&utm_content=main


Akcie výrobců vakcín padají. Jsou až nepřiměřeně vysoké, míní analytik https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/pfizer-moderna-biontech-vakcina-akcie-pokles.A210812_095233_eko-zahranicni_kou#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ekonomikah&utm_content=main

Zdá se, že odpískání "pandemie COVIDu" minimálně v Česku bylo opravdu spuštěno ...


https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/covid-19-stihani-sireni-nakazlive-choroby-soudkyne-plzen.A210813_151225_plzen-zpravy_jzk


Zdá se, že odpískání "pandemie COVIDu" minimálně v Česku bylo opravdu spuštěno ... https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/covid-19-stihani-sireni-nakazlive-choroby-soudkyne-plzen.A210813_151225_plzen-zpravy_jzk
2.66k
15
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept