Egregoriálno-matričné riadenie
„Doktor“ Valentino Rossi končí kariéru v MotoGP

610d79b2ba78f


Motocyklové mistrovství světa už nikdy nebude jako dřív, po pětadvaceti letech ho opustí Valentino Rossi. Věčně usměvavý, s náušnicí v uchu, nějakou komedií na hlavě a v očích čerti. Poslední sezony už nebyl tak dobrý jako dřív, přesto si v neděli odpoledne pustilo televizi spoustu lidí jen kvůli němu. „Končím. A je to velmi smutný okamžik. Není jednoduché říct a vědět, že už příští rok nebudu závodit na motocyklu, což jsem dělal posledních třicet let.“


Připsal si celkem 115 vyhraných Velkých cen, ve 235 Grand Prix se dostal na stupně vítězů. Je velmi nepravděpodobné, že se tenhle počet ještě rozšíří, ale je jisté, že číslo 46 z motocyklového světa nezmizí. A ne, žádná síň slávy a vyřazení čísla se nekoná. Rossi sice dokončí letošní sezonu v týmu Petronas Yamaha, ale od příštího roku povede svou vlastní novou stáj, která vstoupí do MotoGP pod názvem Aramco Racing Team VR46. „Chybělo by mi to. Bude to sice jiné, ale pořád to bude,“ směje se.
https://www.garaz.cz/clanek/valentino-rossi-konci-21006621


Také vám ta fotka připomněla videoklip Daft Punk - Epilogue?
Mimochodem, pokud jsem dle původního názvu souboru pochopil správně, tak je z roku 2001.


![610d79b2ba78f](serve/attachment&path=610d79b2ba78f) Motocyklové mistrovství světa už nikdy nebude jako dřív, po pětadvaceti letech ho opustí Valentino Rossi. Věčně usměvavý, s náušnicí v uchu, nějakou komedií na hlavě a v očích čerti. Poslední sezony už nebyl tak dobrý jako dřív, přesto si v neděli odpoledne pustilo televizi spoustu lidí jen kvůli němu. „Končím. A je to velmi smutný okamžik. Není jednoduché říct a vědět, že už příští rok nebudu závodit na motocyklu, což jsem dělal posledních třicet let.“ Připsal si celkem 115 vyhraných Velkých cen, ve 235 Grand Prix se dostal na stupně vítězů. Je velmi nepravděpodobné, že se tenhle počet ještě rozšíří, ale je jisté, že číslo 46 z motocyklového světa nezmizí. A ne, žádná síň slávy a vyřazení čísla se nekoná. Rossi sice dokončí letošní sezonu v týmu Petronas Yamaha, ale od příštího roku povede svou vlastní novou stáj, která vstoupí do MotoGP pod názvem Aramco Racing Team VR46. „Chybělo by mi to. Bude to sice jiné, ale pořád to bude,“ směje se. https://www.garaz.cz/clanek/valentino-rossi-konci-21006621 Také vám ta fotka připomněla videoklip Daft Punk - Epilogue? Mimochodem, pokud jsem dle původního názvu souboru pochopil správně, tak je z roku 2001.
Upravené 6. 8. 2021 o 20:17
320
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept