Zdravie a záhrada
Božia lotéria

Šťastie praje pripraveným a v tejto dobe sa to potvrdzuje viacej ako inokedy. Žijeme v dobe biologickej vojny, či už vyvolanej zámerne alebo ktorá sa vymkla spod kontroly. Je viac ako isté, že na jeseň sa spustia opäť procesy, ktoré budú mať na populáciu neblahé dopady. Už teraz je zjavný tlak politických "elít" obmedzovať práva určitých skupín ľudí, nepodliehajúcich jej demagógii a klamstvám a riadiaca sa tzv. sedliackym rozumom, podopretým štúdiami a faktami, ktoré nie je možné bez straty príčetnosti prehliadnuť.
Dostávame sa do štádia, keď hranice božieho dopustenia naberú konkrétne kontúry a veľa aj nám známych a blízkych si to odnesie zdravím a najmä životom. Množstvo ľudí podľahlo sladkým rečiam o slobode, pritom to mámenie bolo pravým opakom, jeho cieľom je uvrhnúť ľudstvo do otroctva, akého tu dávno nebolo. A najlepšie ich známym modusom operandi - Divide et impera, teda rozdeľuj a panuj. Lenže do toho vstúpi HNR svojou božou lotériou, ktorá určí, kto tu zostane a kto sa odporučí na večnosť. Problémom je, že vďaka genetickej terapii/očkovaniu sa vyvíjajú stále smrteľnejšie mutácie, ktoré udrú na všetkých, očkovaných aj neočkovaných. A bude iba na jednotlivcoch, ako s týmito novými mutáciami ich telo popasuje. Je veľký predpoklad, že očkovaný budú mať v tom čoskoro jasno, pre nich to bude zväčša konečná, lebo ako sa ukazuje, okrem vedľajších zabíjajúcich účinkov vďaka bodaniu prichádzajú doživotne o imunitu a v prípade nových mutácií bude ich bodnutie leda tak pre srandu králikov.


Preto, keďže je leto, je potrebné, aby tí, čo im zostal ešte zdravý rozum a nepodľahli nátlaku, v tomto období hojnosti Slnka čo najviac posilnili svoju imunitu pre nadchádzajúci ťažký jesenný a zimný boj s novou pliagou, ktorá sa vďaka neuváženému(?) kroku hlavných protagonistov dostala mimo akúkoľvek kontrolu.
To znamená v prvom rade vytvoriť si prirodzene čo najviac vitamínu D, ktorý je najúčinnejší v porovnaní s umelo podávanými prípravkami. Svoju životosprávu upraviť tak, aby sa telo čo najviac zregenerovalo, dopriať si dostatok spánku, odbúrať voľné radikály, v období hojnosti ovocia prejsť k jeho častejšej konzumáci, ideálne tmavého bobulového ovocia(čučoriedky, černice, ríbezle....) no a samozrejme predpripraviť si v terajšom období už nám známe liečivá, ktoré preukázali svoju účinnosť v boji s touto chorobou minimálne v tej miere, že zabránili ťažkým ujmám na zdraví a živote:60f9fb387a229


Ako sa vraví, Človek, pomôž si, aj pán Boh ti pomôže.


Šťastie praje pripraveným a v tejto dobe sa to potvrdzuje viacej ako inokedy. Žijeme v dobe biologickej vojny, či už vyvolanej zámerne alebo ktorá sa vymkla spod kontroly. Je viac ako isté, že na jeseň sa spustia opäť procesy, ktoré budú mať na populáciu neblahé dopady. Už teraz je zjavný tlak politických "elít" obmedzovať práva určitých skupín ľudí, nepodliehajúcich jej demagógii a klamstvám a riadiaca sa tzv. sedliackym rozumom, podopretým štúdiami a faktami, ktoré nie je možné bez straty príčetnosti prehliadnuť. Dostávame sa do štádia, keď hranice božieho dopustenia naberú konkrétne kontúry a veľa aj nám známych a blízkych si to odnesie zdravím a najmä životom. Množstvo ľudí podľahlo sladkým rečiam o slobode, pritom to mámenie bolo pravým opakom, jeho cieľom je uvrhnúť ľudstvo do otroctva, akého tu dávno nebolo. A najlepšie ich známym modusom operandi - Divide et impera, teda rozdeľuj a panuj. Lenže do toho vstúpi HNR svojou **božou lotériou**, ktorá určí, kto tu zostane a kto sa odporučí na večnosť. Problémom je, že vďaka genetickej terapii/očkovaniu sa vyvíjajú stále smrteľnejšie mutácie, ktoré udrú na všetkých, očkovaných aj neočkovaných. A bude iba na jednotlivcoch, ako s týmito novými mutáciami ich telo popasuje. Je veľký predpoklad, že očkovaný budú mať v tom čoskoro jasno, pre nich to bude zväčša konečná, lebo ako sa ukazuje, okrem vedľajších zabíjajúcich účinkov vďaka bodaniu prichádzajú doživotne o imunitu a v prípade nových mutácií bude ich bodnutie leda tak pre srandu králikov. Preto, keďže je leto, je potrebné, aby tí, čo im zostal ešte zdravý rozum a nepodľahli nátlaku, v tomto období hojnosti Slnka čo najviac posilnili svoju imunitu pre nadchádzajúci ťažký jesenný a zimný boj s novou pliagou, ktorá sa vďaka neuváženému(?) kroku hlavných protagonistov dostala mimo akúkoľvek kontrolu. To znamená v prvom rade vytvoriť si prirodzene čo najviac vitamínu D, ktorý je najúčinnejší v porovnaní s umelo podávanými prípravkami. Svoju životosprávu upraviť tak, aby sa telo čo najviac zregenerovalo, dopriať si dostatok spánku, odbúrať voľné radikály, v období hojnosti ovocia prejsť k jeho častejšej konzumáci, ideálne tmavého bobulového ovocia(čučoriedky, černice, ríbezle....) no a samozrejme predpripraviť si v terajšom období už nám známe liečivá, ktoré preukázali svoju účinnosť v boji s touto chorobou minimálne v tej miere, že zabránili ťažkým ujmám na zdraví a živote:![60f9fb387a229](serve/attachment&path=60f9fb387a229) Ako sa vraví, Človek, pomôž si, aj pán Boh ti pomôže.
Upravené 23. 7. 2021 o 01:22

@Otec výborný príspevok!
Vďaka ti za odporúčania. Môžem ešte doplniť: nevyhýbať sa slnečným lúčom a doplniť zásoby medu a pergy. Tento rok je tomu našťastie naklonený, na rozdiel od vlaňajšej sezóny.

@Otec výborný príspevok! Vďaka ti za odporúčania. Môžem ešte doplniť: nevyhýbať sa slnečným lúčom a doplniť zásoby medu a pergy. Tento rok je tomu našťastie naklonený, na rozdiel od vlaňajšej sezóny.

P.S.: ešte jednu dôležitú vec som zabudol, ohľadom rozvoja a posilňovania imunity. Neobmedzujte osobné kontakty, nevyhnutne ich potrebujeme pre každodenný boj s patogénmi, vďaka čomu posilňujeme náš obranný systém. Z vlastnej osobnej skúsenosti(strata zamestnania+PN) viem potvrdiť, že izolácia prináša neblahé ovocie a v prípade prvého kontaktu môžete ochorieť.


P.S.: ešte jednu dôležitú vec som zabudol, ohľadom rozvoja a posilňovania imunity. Neobmedzujte osobné kontakty, nevyhnutne ich potrebujeme pre každodenný boj s patogénmi, vďaka čomu posilňujeme náš obranný systém. Z vlastnej osobnej skúsenosti(strata zamestnania+PN) viem potvrdiť, že izolácia prináša neblahé ovocie a v prípade prvého kontaktu môžete ochorieť.
Upravené 23. 7. 2021 o 13:19

Souhlas s hodnocením, jen v jednom to vidím jinak. Myslím, že ani na chvíli se nic a nikomu nevymklo z rukou. Ten chaos není ztráta, ale interference směrů řízení operace COVID. Tedy vektorový součet v dynamickém procesu.


Souhlas s hodnocením, jen v jednom to vidím jinak. Myslím, že ani na chvíli se nic a nikomu nevymklo z rukou. Ten chaos není ztráta, ale interference směrů řízení operace COVID. Tedy vektorový součet v dynamickém procesu.

 smile
Hezké.


Jen bych (jestli mohu) ještě doplnil.
V zdravém těle, zdravý duch.
Důležité je i tuto "nemoc" dochovně odmítnou, neztotožnit se s ní.


:) Hezké. Jen bych (jestli mohu) ještě doplnil. V zdravém těle, zdravý duch. Důležité je i tuto "nemoc" dochovně odmítnou, neztotožnit se s ní.

@Otec super príspevok.

Inac trochu na odľahčenie, v rámci avizovaného rozpadu finančných systémov, sme sa vrhli na rekonštrukciu rodinného domu. Nech tie peniaze, kt majú hodnotu, ešte niečo vygenerujú.


Takze druhý týždeň bez plynu a vody (vlastne tu už po 14 dňoch mame), mame ešte studňu ale tá voda nie je pitná. Takze mame za sebou camping vlastnej záhrade, celkom dobrý tréning ako prežiť takmer off-grid:-)


@Otec super príspevok. Inac trochu na odľahčenie, v rámci avizovaného rozpadu finančných systémov, sme sa vrhli na rekonštrukciu rodinného domu. Nech tie peniaze, kt majú hodnotu, ešte niečo vygenerujú. Takze druhý týždeň bez plynu a vody (vlastne tu už po 14 dňoch mame), mame ešte studňu ale tá voda nie je pitná. Takze mame za sebou camping vlastnej záhrade, celkom dobrý tréning ako prežiť takmer off-grid:-)

Otec, praktické, zrozumiteľné.

sme sa vrhli na rekonštrukciu rodinného domu. Nech tie peniaze, kt majú hodnotu, ešte niečo vygenerujú.

To robím už vyše roka - len málo času. Preto aj končím so zahraničím, idem natrvalo domov, aby som stihol čo najviac.


Otec, praktické, zrozumiteľné. [quote="pid:26150, uid:273"]sme sa vrhli na rekonštrukciu rodinného domu. Nech tie peniaze, kt majú hodnotu, ešte niečo vygenerujú.[/quote] To robím už vyše roka - len málo času. Preto aj končím so zahraničím, idem natrvalo domov, aby som stihol čo najviac.

To robím už vyše roka - len málo času.

A preto ti popolvar obrovska vdaka som presne v podobnej situacii okrem toho este skoro hektarovy pozemok. Aj ty aj Oracle robite obrovsky kus roboty este raz vdaka vam aj vsetkym ktori prikladaju ruku k dielu


[quote="pid:26161, uid:112"]To robím už vyše roka - len málo času.[/quote] A preto ti popolvar obrovska vdaka som presne v podobnej situacii okrem toho este skoro hektarovy pozemok. Aj ty aj Oracle robite obrovsky kus roboty este raz vdaka vam aj vsetkym ktori prikladaju ruku k dielu

Niečo aj ja prihodím, recept pre zaočkovaných na zmiernenie dopadov:
60fbe1295d693


Niečo aj ja prihodím, recept pre zaočkovaných na zmiernenie dopadov: ![60fbe1295d693](serve/attachment&path=60fbe1295d693)

Moderátor

Jeste pridam z homeopatie:
Thuja
se osvědčuje v případě stížností po očkování, jako je náchylnost k infekci, vývojové zpoždění u dětí, vyhublost, ...
Nekteri doktori to davaji detem hned po ockovani.
Potenci a davkovani je nutne si vyhledat.
http://www.homoeopathieinformation.at/thuja.html


Jeste pridam z homeopatie: **Thuja** se osvědčuje v **případě stížností po očkování**, jako je náchylnost k infekci, vývojové zpoždění u dětí, vyhublost, ... Nekteri doktori to davaji detem hned po ockovani. Potenci a davkovani je nutne si vyhledat. http://www.homoeopathieinformation.at/thuja.html

Thuja
se osvědčuje v případě stížností po očkování


ak dovolíš/te tuto info doplním. Toto bol voľakedy rozšírený prostriedok. Medzičasom, kedze princíp homeopatie je liečiť rovnaké rovnakým existuju na jednotlive druhý vakcin detoxikacne homeopatika.
Priklady sú tu:
https://eshop.vickywall.sk/homeopatia/homeopaticke-lieky-vacc/c55


Podľa skúsených homeopatov, to býva dosť účinne, ale treba hneď. Po pól roku to už nemusí fungovať.


na tieto vakcíny neviem. Pisala som to už aj do vlákna, ktoré založila @Sonice , ako pomôcť očkovaním zatiaľ existuje takto homeo na Pfizer. Nakolko je účinne netusim, keby niekto chcel:

http://www.homeonitra.sk/


Hľadala som ten post na fb, už nie je.


[quote="pid:26245, uid:68"]Thuja se osvědčuje v případě stížností po očkování[/quote] ak dovolíš/te tuto info doplním. Toto bol voľakedy rozšírený prostriedok. Medzičasom, kedze princíp homeopatie je liečiť rovnaké rovnakým existuju na jednotlive druhý vakcin detoxikacne homeopatika. Priklady sú tu: https://eshop.vickywall.sk/homeopatia/homeopaticke-lieky-vacc/c55 Podľa skúsených homeopatov, to býva dosť účinne, ale treba hneď. Po pól roku to už nemusí fungovať. na tieto vakcíny neviem. Pisala som to už aj do vlákna, ktoré založila @Sonice , ako pomôcť očkovaním zatiaľ existuje takto homeo na Pfizer. Nakolko je účinne netusim, keby niekto chcel: http://www.homeonitra.sk/ Hľadala som ten post na fb, už nie je.

to býva dosť účinne, ale treba hneď. Po pól roku to už nemusí fungovať.

Jeste z clanku:
Lék je zvláště účinný u polypů, bradavic, poruch nehtů a stížností na očkování (protože očkování se nikdy necítíte zcela zdravě, zejména při desenzibilizaci neštovic nebo senné rýmy).
Bradavice, nestovice jsou virova onemocneni, takze i covid ...
Senna ryma - alergie - zvysena hladina histaminu by pak bylo i na covid.
Je dobre brat hned po ockovani, ale i kdykoliv.
Zde je davkovani:
Při neurologických reakcích, které jsou výsledkem užívání léků, je pozorována následující dávka: první den podání thuja occidentalis C9, druhý den podání v účinnosti C15, třetí den v účinnosti C30. Poté postačí jedna dávka Thuja C30 jednou týdně nebo jednou za 14 dní, dokud reakce zcela nezmizí. Neurologické poruchy v důsledku užívání léků nebo očkování zmizí s thuja occidentalis C15, z nichž se denně užívá 5 globulí po dobu tří měsíců. V případě obličejové neuralgie postačuje jedna dávka Thuja occidentalis C7 nebo C15. Léčba pokračuje, dokud bolest úplně nezmizí.
http://www.homoeopathiewelt.com/einzelmittel/thuja-occidentalis/
V tomto clanku je i popsano, pri kterych nemocech Thuja pomaha vcetne davkovani.


Uz jsem nasla davkovani od homeopata:
My jsme davali nasim miminkam pred ockovanim 3 globule Arnika D6.
Pred odchodem k doktorovi na ockovani jeste jednou 3 globule Arnica D6.
Hned po ockovani 3 globule Silicea C30 a pristi den rano 1-2 globule Thuja D12, vecer opet 3 gl. Silicea C30 a to cele jeste 3 dny, cili rano Thuja a vecer Silicea.


[quote="pid:26246, uid:273"]to býva dosť účinne, ale treba hneď. Po pól roku to už nemusí fungovať.[/quote] Jeste z clanku: Lék je zvláště účinný u polypů, bradavic, poruch nehtů a stížností na očkování (protože očkování se nikdy necítíte zcela zdravě, zejména při desenzibilizaci neštovic nebo senné rýmy). Bradavice, nestovice jsou virova onemocneni, takze i covid ... Senna ryma - alergie - zvysena hladina histaminu by pak bylo i na covid. Je dobre brat hned po ockovani, ale i kdykoliv. Zde je davkovani: Při neurologických reakcích, které jsou výsledkem užívání léků, je pozorována následující dávka: první den podání thuja occidentalis C9, druhý den podání v účinnosti C15, třetí den v účinnosti C30. Poté postačí jedna dávka Thuja C30 jednou týdně nebo jednou za 14 dní, dokud reakce zcela nezmizí. Neurologické poruchy v důsledku užívání léků nebo očkování zmizí s thuja occidentalis C15, z nichž se denně užívá 5 globulí po dobu tří měsíců. V případě obličejové neuralgie postačuje jedna dávka Thuja occidentalis C7 nebo C15. Léčba pokračuje, dokud bolest úplně nezmizí. http://www.homoeopathiewelt.com/einzelmittel/thuja-occidentalis/ V tomto clanku je i popsano, pri kterych nemocech Thuja pomaha vcetne davkovani. Uz jsem nasla davkovani od homeopata: My jsme davali nasim miminkam pred ockovanim 3 globule Arnika D6. Pred odchodem k doktorovi na ockovani jeste jednou 3 globule Arnica D6. Hned po ockovani 3 globule Silicea C30 a pristi den rano 1-2 globule Thuja D12, vecer opet 3 gl. Silicea C30 a to cele jeste 3 dny, cili rano Thuja a vecer Silicea.
Upravené 24. 7. 2021 o 13:36

@Yori, @Sonice a aj ostatní, ktorých sa o to zaujímate :-) pohlad skúseného homeopata:

61011b1f893ef
61011b2c33f15


Asi takto to je. Ja neviem, čo je vo vzduchu, dnes bol Harabin IV veľmi zmierlivý. O vakcíne - ak sa date pichnúť kvoli práci, ochoriete, o prácu prídete tak či tak. Ak prídete o prácu, prežijete. Život otvorí nové možnosti. No skoro som odpadla, pod tento názor sa plne podpisujem. Držme sa!


@Yori, @Sonice a aj ostatní, ktorých sa o to zaujímate :-) pohlad skúseného homeopata: ![61011b1f893ef](serve/attachment&path=61011b1f893ef) ![61011b2c33f15](serve/attachment&path=61011b2c33f15) Asi takto to je. Ja neviem, čo je vo vzduchu, dnes bol Harabin IV veľmi zmierlivý. O vakcíne - ak sa date pichnúť kvoli práci, ochoriete, o prácu prídete tak či tak. Ak prídete o prácu, prežijete. Život otvorí nové možnosti. No skoro som odpadla, pod tento názor sa plne podpisujem. Držme sa!

Rekl bych, ze se pomalu zacina naplnovat scenar tak, jak ho tu Otec popsal.


Rekl bych, ze se pomalu zacina naplnovat scenar tak, jak ho tu Otec popsal.
2.67k
13
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept