Zdravie a záhrada
VIDEO: MUDr. Soňa Peková o Covid-19 ako politickom nástroji na manipuláciu s ľuďmi, jeho laboratórnom pôvode, nemorálnom biznise farmaceutických firiem, experimentálnych vakcínach, ignorovaní vedeckých faktov a fašizácii spoločnosti

VIDEO: MUDr. Soňa Peková o Covid-19 ako politickom nástroji na manipuláciu s ľuďmi, jeho laboratórnom pôvode, nemorálnom biznise farmaceutických firiem, experimentálnych vakcínach, ignorovaní vedeckých faktov a fašizácii spoločnosti


https://www.infovojna.sk/article/video-mudr-sona-pekova-o-viruse-sars-cov-2-ako-politickom-nastroji-na-manipulaciu-s-ludmi-jeho-laboratornom-povode-nemoralnom-biznise-farmaceutickych-firiem-experimentalnych-vakcinach-ignorovani-vedeckych-faktov-a-fasizacii-spolocnosti


VIDEO: MUDr. Soňa Peková o Covid-19 ako politickom nástroji na manipuláciu s ľuďmi, jeho laboratórnom pôvode, nemorálnom biznise farmaceutických firiem, experimentálnych vakcínach, ignorovaní vedeckých faktov a fašizácii spoločnosti https://www.infovojna.sk/article/video-mudr-sona-pekova-o-viruse-sars-cov-2-ako-politickom-nastroji-na-manipulaciu-s-ludmi-jeho-laboratornom-povode-nemoralnom-biznise-farmaceutickych-firiem-experimentalnych-vakcinach-ignorovani-vedeckych-faktov-a-fasizacii-spolocnosti

Sona Pekova, ktora vymyslela, ze virus (ktory neexistuje, lebo ziadny virus neexistuje) bol umelo vytvoreny, moze byt dobre zaplatena. V US je asi tazke najst dobre platenu pracu a peniazky navyse sa zídu v domacnosti.
Tak isto ako Jean Reno vo videu poprial zdravotnikom v motole vela sil pri prekonavani Covid-u => dalsia dobre zaplatena truba.
Kto a z akeho fondu plati tieto filcky ?


Sona Pekova, ktora vymyslela, ze virus (ktory neexistuje, lebo ziadny virus neexistuje) bol umelo vytvoreny, moze byt dobre zaplatena. V US je asi tazke najst dobre platenu pracu a peniazky navyse sa zídu v domacnosti. Tak isto ako Jean Reno vo videu poprial zdravotnikom v motole vela sil pri prekonavani Covid-u => dalsia dobre zaplatena truba. Kto a z akeho fondu plati tieto filcky ?

Vypočul som si celý rozhovor s MUDr. Pekovou. Hovorí jasne, logicky a k veci. Vysvetľuje, prečo môže ísť o vírus z laboratória, tiež, že mala problém s relatívne nízkou cenou testu, ktorú stanovila podľa bežnej ceny testu pre zvieratá.
Čo je najdôležitejšie, vyjadruje sa aj k očkovaniu, kde hovorí, že to nemá precedens a že z experimentálnej veci je nutné očakávať aj experimentálne výsledky! (Pre nás nič nové, ale je dôležité, že to potvrdzuje)
To, že ju diskutujúci Lekno radí "dobre zaplatené trúby" a "filcky" považujem za vulgárne a vôbec s tým nesúhlasím.


Vypočul som si celý rozhovor s MUDr. Pekovou. Hovorí jasne, logicky a k veci. Vysvetľuje, prečo môže ísť o vírus z laboratória, tiež, že mala problém s relatívne nízkou cenou testu, ktorú stanovila podľa bežnej ceny testu pre zvieratá. Čo je najdôležitejšie, vyjadruje sa aj k očkovaniu, kde hovorí, že to nemá precedens a že z experimentálnej veci je nutné očakávať aj experimentálne výsledky! (Pre nás nič nové, ale je dôležité, že to potvrdzuje) To, že ju diskutujúci Lekno radí "dobre zaplatené trúby" a "filcky" považujem za vulgárne a vôbec s tým nesúhlasím.

V tom co paní doktorka říkala , se dá dost těžko hledat špatný úmysl . Ten kdo to tak cítí buďto sledoval nepozorně , nebo má svůj záměr .


V tom co paní doktorka říkala , se dá dost těžko hledat špatný úmysl . Ten kdo to tak cítí buďto sledoval nepozorně , nebo má svůj záměr .

Ona paní Peková je názorná ukázka, jak plány nikdy úplně nevyjdou, protože jim do toho vždycky někdo hází vidle. V tomto případě jak v rovině finanční (kšefty s testama), tak hlavně informační, kdy hned na začátku někdo tvrdí, že virus je umělý. A dotyčná je hlavně profík z oboru, takže tady už nestačí zesměšňování ze strany různých šiřitelů té jediné pravdy.
A ani tenhle z hradu s tím nic neudělá, nezapomínejme na některé jeho výroky.
Zeman: Že covid vychcípá v létě? Ať zrůdní pseudoodborníci typu Pekové zalezou pod zem
https://cnn.iprima.cz/zeman-ze-covid-vychcipa-v-lete-at-zrudni-pseudoodbornici-typu-pekove-zalezou-pod-zem-20028


Ona paní Peková je názorná ukázka, jak plány nikdy úplně nevyjdou, protože jim do toho vždycky někdo hází vidle. V tomto případě jak v rovině finanční (kšefty s testama), tak hlavně informační, kdy hned na začátku někdo tvrdí, že virus je umělý. A dotyčná je hlavně profík z oboru, takže tady už nestačí zesměšňování ze strany různých šiřitelů té jediné pravdy. A ani tenhle z hradu s tím nic neudělá, nezapomínejme na některé jeho výroky. Zeman: Že covid vychcípá v létě? Ať zrůdní pseudoodborníci typu Pekové zalezou pod zem https://cnn.iprima.cz/zeman-ze-covid-vychcipa-v-lete-at-zrudni-pseudoodbornici-typu-pekove-zalezou-pod-zem-20028

To, že ju diskutujúci Lekno radí "dobre zaplatené trúby" a "filcky" považujem za vulgárne a vôbec s tým nesúhlasím.


myslím, že tento spôsob je absolútne nevhodný preto fórum. Ak sú nejake podklady, tak nech da diskutujúci zdroje, myslím @Lekno.

mudr Peková sa vyjadruje v rovnakom duchu od začiatku pandemii. Ako “odmenu” za svoju odvahu mala na krku nejake trestne alebo súdne konanie. To znamená, že mala pravdu a pokúsili sa ju “vypnúť”, neviem lepší vyraz. A mala pravdu pretože tie covidu sú iné. Ináč to bolo na začiatku, ináč leto 2020 a ináč jeseň a zima 2020 a ináč je delta. A toto ona ozvucila.


[quote="pid:23994, uid:175"]To, že ju diskutujúci Lekno radí "dobre zaplatené trúby" a "filcky" považujem za vulgárne a vôbec s tým nesúhlasím.[/quote] myslím, že tento spôsob je absolútne nevhodný preto fórum. Ak sú nejake podklady, tak nech da diskutujúci zdroje, myslím @Lekno. mudr Peková sa vyjadruje v rovnakom duchu od začiatku pandemii. Ako “odmenu” za svoju odvahu mala na krku nejake trestne alebo súdne konanie. To znamená, že mala pravdu a pokúsili sa ju “vypnúť”, neviem lepší vyraz. A mala pravdu pretože tie covidu sú iné. Ináč to bolo na začiatku, ináč leto 2020 a ináč jeseň a zima 2020 a ináč je delta. A toto ona ozvucila.
Upravené 10. 7. 2021 o 19:00

@ Lavazza
60e9e4abb272a
Plne zdieľam váš názorsmile !


@ Lavazza ![60e9e4abb272a](serve/attachment&path=60e9e4abb272a) Plne zdieľam váš názor;) !

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Uvaha….V jednoduchosti je genialita…..
Dneska se cim vic zacina objevovat nazor zainteresovanych organu, ze “pro-ockovanost “ obvatelstva bude stacit 70-80% z celkove populace…zajimave…
no a dejme si to do souvislosti….
Elity tvrdi, ze je nas” obycejnych otroku “ prilis mnoho , cimz dochazi k prelidneni planety = likvidovani zdroju...zvysovani znecisteni….etc…. takze chteji snizit soucasnou populaci asi o 70- 80%…
Dale si polozme otazku …kdo zustane ? kdo bude potrebny v budoucnosti….?
stari a opotrebovani kteri jen ujidaji zdroje a nebo mladi kteri vytvareji hodnoty ….
zajiste ...Je to ta prvni skupina….Jak to ale nastrazit aby to vypadalo, ze je to pro jejich dobro?


Stejne jako kdyz chtel zapad v 80-90 tych letech. ...vykrast zdroje z SSSR a. RVHP…a zabranit bankroptu….Mili soudruzi….…bude to pro vase dobro….pod hlavickou democracie , nenazranosti vladnich elit ktere vyrostly v 3 pokojovych panelovych bytech to za prislib bohatstvi ….….etc…. JOP….😁povidali, ze mu hrali….
..
V prirode i mezi lidmi jsou dva typy lidi, predator and prey/….= lovci a loveni/korist…
vsimejte si toho kolem sebe…..i v supermarketech…kdy selmy se predbihaji v rade, snazi se prelepovat etikety na zbozi aby dostali o kousek vic …..etc ….vsak to zname..,ze ano?
no a tyto selmicky jsou nebezpecne, vyvolavaji conflicty a umeji bojovat…. a tak se nastrazila pasticka….
tyto selmicky se draly dle sveho zvyku….k ockovani jako prvni/ zvlaste kdyz je to “”zadarmo””… a co kdyby ty vacciny dosly …a nebo se za ne bude muset v budoucnu platit???? tak tihle lidicky brzy dostanou druhou davku a 80% bude pro-ockovanych.……a kdo vi,….???? mozna budou mit jeste 1-2 roky zivota……a celosvetovy problem prelidneni problem bude vyresen….
problem s C 19 zmizi tak rychle jako zacal…. a zacne se budovat nova civilizace.


Nejvetsi zverstvo proti humanite za posledni tisicileti se ukonci a za par generaci jiz o tom nikdo nebude vedet….utopie …? jop…. vsichni doufame….ze to tak nebude


Uvaha….V jednoduchosti je genialita….. Dneska se cim vic zacina objevovat nazor zainteresovanych organu, ze “pro-ockovanost “ obvatelstva bude stacit 70-80% z celkove populace…zajimave… no a dejme si to do souvislosti…. Elity tvrdi, ze je nas” obycejnych otroku “ prilis mnoho , cimz dochazi k prelidneni planety = likvidovani zdroju...zvysovani znecisteni….etc…. takze chteji snizit soucasnou populaci asi o 70- 80%… Dale si polozme otazku …kdo zustane ? kdo bude potrebny v budoucnosti….? stari a opotrebovani kteri jen ujidaji zdroje a nebo mladi kteri vytvareji hodnoty …. zajiste ...Je to ta prvni skupina….Jak to ale nastrazit aby to vypadalo, ze je to pro jejich dobro? Stejne jako kdyz chtel zapad v 80-90 tych letech. ...vykrast zdroje z SSSR a. RVHP…a zabranit bankroptu….Mili soudruzi….…bude to pro vase dobro….pod hlavickou democracie , nenazranosti vladnich elit ktere vyrostly v 3 pokojovych panelovych bytech to za prislib bohatstvi ….….etc…. JOP….

Asi se tu vyjadřujeme k obsahu rozhovoru. Anebo vyjadřujeme své osobní postoje k dotazovanému? Mě by zajímal argument mudrce @Lekno ,kterým by z obsahu rozhovoru podpořil své tvrzení.
Mimochodem - tak jsem se podíval na několik let starou historii Aleny Vitáskové. Pro mě velmi podobné schema formování kádru.

Asi se tu vyjadřujeme k obsahu rozhovoru. Anebo vyjadřujeme své osobní postoje k dotazovanému? Mě by zajímal argument mudrce @Lekno ,kterým by z obsahu rozhovoru podpořil své tvrzení. Mimochodem - tak jsem se podíval na několik let starou historii Aleny Vitáskové. Pro mě velmi podobné schema formování kádru.

Lekno

Lekno - cti od zadu - Onkel - strejda - vsak vime, co nekteri stryckove provozuji ......


[quote="pid:23994, uid:175"]Lekno[/quote] Lekno - cti od zadu - Onkel - strejda - vsak vime, co nekteri stryckove provozuji ......

Ak Pjakin hovori, ako 5 kolona lize panickovi zadok, tak je vsetko v pohode.
Pokail vieme, ze ziadny virus neexistuje a Pekova si prihrieva polievocku tvrdeniami, z ktorych vychadza ze existuju tak klame.
Ak sa jej pchate do zadku za to, ze klame, tak prosim, a nezabudnite sa osprchovat.
Inde som uviedol toto, vidim, ze je aktualne to zopakovat aj tu:


1) virus neexisuje, ziadny, mutacie su v TV,... zistite si povod tejto blbosti od Pasteura;
2) pojem zvysovania imunity je vyuzivany na predstieranie pochopenia temy
imunita je spravne zazivanie, filtrovanie lymfy oblickami, vyvazene ph organizmu, pohyb na cetstvom vzduchu (bez nahubku), zdrava pecen, endocryno,...
3) chripka, nachladnutie - tento process spusteny chladom (alkalizator) je prejavom detoxikacie (alkalizacie) tela, ak chcete - odhlienovanie.
lebo 'inteligentny' clovek bol donuteny verit, ze tepelne upravene a zivocisne je zdrave. opak je pravdou, je okyselujuce, bez enzymov. na levanete si precitaj bibliu od Jana, este nesprznenu tovarisom hierofantom;
4) vakciny nevznikly pre prospech ludi, pre zlepsovanie zdravia, ale na prevenciu ich zdravia
.... ale to by sme museli investovat prilis vela casu z naseho komfortu, na studium a zdravy zivot.


Ak Pjakin hovori, ako 5 kolona lize panickovi zadok, tak je vsetko v pohode. Pokail vieme, ze ziadny virus neexistuje a Pekova si prihrieva polievocku tvrdeniami, z ktorych vychadza ze existuju tak klame. Ak sa jej pchate do zadku za to, ze klame, tak prosim, a nezabudnite sa osprchovat. Inde som uviedol toto, vidim, ze je aktualne to zopakovat aj tu: 1) virus neexisuje, ziadny, mutacie su v TV,... zistite si povod tejto blbosti od Pasteura; 2) pojem zvysovania imunity je vyuzivany na predstieranie pochopenia temy imunita je spravne zazivanie, filtrovanie lymfy oblickami, vyvazene ph organizmu, pohyb na cetstvom vzduchu (bez nahubku), zdrava pecen, endocryno,... 3) chripka, nachladnutie - tento process spusteny chladom (alkalizator) je prejavom detoxikacie (alkalizacie) tela, ak chcete - odhlienovanie. lebo 'inteligentny' clovek bol donuteny verit, ze tepelne upravene a zivocisne je zdrave. opak je pravdou, je okyselujuce, bez enzymov. na levanete si precitaj bibliu od Jana, este nesprznenu tovarisom hierofantom; 4) vakciny nevznikly pre prospech ludi, pre zlepsovanie zdravia, ale na prevenciu ich zdravia .... ale to by sme museli investovat prilis vela casu z naseho komfortu, na studium a zdravy zivot.

@Lekno pozoruhodně stylová odpověď , bohužel bez argumentace a bez vysvětlení " že Soňa Peková vymyslela..". Pokud vím, tak stovky laboratoří pracují s rozličnými vzorky rozličně "získaných" virů a Soňa Peková je jednou z velmi mnoha odborníků, kteří ve svém oboru identitu a původ "vzorků koronaviru" zkoumají. Je tedy zbytečné tomuto člověku podsouvat úmysl vymyšlení si neexistujícího koronaviru.Určitě by balík doláčů lépe získávala spolu s plukovníkem Prymulou a zázračným vlastníkem cca 60 nemovitostí Ahrenbergerem.
Ale možná máš jiný důvod nazývat tuto mikrobioložku "filckou". Ten neznám. Každopádně řešit argumentační nouzi vulgaritou není znakem slušnosti diskutéra.

@Lekno pozoruhodně stylová odpověď , bohužel bez argumentace a bez vysvětlení " že Soňa Peková vymyslela..". Pokud vím, tak stovky laboratoří pracují s rozličnými vzorky rozličně "získaných" virů a Soňa Peková je jednou z velmi mnoha odborníků, kteří ve svém oboru identitu a původ "vzorků koronaviru" zkoumají. Je tedy zbytečné tomuto člověku podsouvat úmysl vymyšlení si neexistujícího koronaviru.Určitě by balík doláčů lépe získávala spolu s plukovníkem Prymulou a zázračným vlastníkem cca 60 nemovitostí Ahrenbergerem. Ale možná máš jiný důvod nazývat tuto mikrobioložku "filckou". Ten neznám. Každopádně řešit argumentační nouzi vulgaritou není znakem slušnosti diskutéra.

fakty som tu uz uvadzal, v inom starsom vlakne. chce to viacej studovat a nesediet si na dratkach. skus google a hladaj.


fakty som tu uz uvadzal, v inom starsom vlakne. chce to viacej studovat a nesediet si na dratkach. skus google a hladaj.

1) virus neexisuje, ziadny, mutacie su v TV,... zistite si povod tejto blbosti od Pasteura;


Milý Lekno, ve starodávném sporu dvou částečných vědeckých pravd - té Pasteurovy pravdy, že nemoci způsobují bacily zvnějšku; a té Béchampovy pravdy, že nemoci vznikají ve zkaženém (překyseleném) vnitřním prostředí člověka - jsi evidentně zastánce Béchampovy částečné pravdy, kterou jsi ale popřením existence bacilů povýšil na absolutní pravdu. Avšak pokud viry neexistují, jak si vysvětlit jevy jako morové rány a jiné epidemie, které do dnešní doby čas od času zabijí část obyvatelstva, které se zdálo předtím dlouhou dobu zdravé - chceš snad tvrdit, že vnitřní prostředí obyvatelstva se před morovou ránou nějakým způsobem náhle radikálně zhoršilo, takže všichni dostali mor, přičemž to zhoršení vnitřního prostředí se přenáší z jednoho člověka na druhého?


Podle mě výlučné lpění a povýšení jedné z těchto dvou částečných pravd na absolutní pravdu - ať už tvoje lpění na tom, že viry neexistují, nebo lpění big pharma očkovacích fašistů na tom, že vnitřní prostředí nehraje u žádné nemoci jakoukoliv roli a všechny nemoci je třeba zničit očkováním - vytváří klasický systém dvou lží pro rozdělení a řízení davu.


Vím, stejně jako Pjakin, že i nemoc covid19 je reálná (a naše nemocnice byly opravdu v březnu 2021 docela plné). A taky vím, stejně jako Pjakin, a stejně jako ty, že politická a očkovací reakce na ni v celém světě je neadekvátní a přehnaná. Ale nechápu, proč bych měl kvůli toho zastávat extrémní protinázor a tvrdit, že virus neexistuje. Jak si potom vysvětluješ ten dnes už slavný článek v časopise Nature Medicine v roce 2015, ve kterém se čínsko-americký tým vědců chlubí tím, že genetickou manipulací upravil netopýří virus takovým způsobem, že se může přenášet na člověka (https://www.nature.com/articles/nm.3985)? Máš proti pečlivé a logické argumentaci dr. Pekové včetně jejího popisu, jak vyvinula diagnostický test na zjištění toho viru, ještě nějaký jiný argument než své přesvědčení, že bacily neexistují?


[quote="pid:24087, uid:197"]1) virus neexisuje, ziadny, mutacie su v TV,... zistite si povod tejto blbosti od Pasteura;[/quote] Milý Lekno, ve starodávném sporu dvou částečných vědeckých pravd - té Pasteurovy pravdy, že nemoci způsobují bacily zvnějšku; a té Béchampovy pravdy, že nemoci vznikají ve zkaženém (překyseleném) vnitřním prostředí člověka - jsi evidentně zastánce Béchampovy částečné pravdy, kterou jsi ale popřením existence bacilů povýšil na absolutní pravdu. Avšak pokud viry neexistují, jak si vysvětlit jevy jako morové rány a jiné epidemie, které do dnešní doby čas od času zabijí část obyvatelstva, které se zdálo předtím dlouhou dobu zdravé - chceš snad tvrdit, že vnitřní prostředí obyvatelstva se před morovou ránou nějakým způsobem náhle radikálně zhoršilo, takže všichni dostali mor, přičemž to zhoršení vnitřního prostředí se přenáší z jednoho člověka na druhého? Podle mě výlučné lpění a povýšení jedné z těchto dvou částečných pravd na absolutní pravdu - ať už tvoje lpění na tom, že viry neexistují, nebo lpění big pharma očkovacích fašistů na tom, že vnitřní prostředí nehraje u žádné nemoci jakoukoliv roli a všechny nemoci je třeba zničit očkováním - vytváří klasický systém dvou lží pro rozdělení a řízení davu. Vím, stejně jako Pjakin, že i nemoc covid19 je reálná (a naše nemocnice byly opravdu v březnu 2021 docela plné). A taky vím, stejně jako Pjakin, a stejně jako ty, že politická a očkovací reakce na ni v celém světě je neadekvátní a přehnaná. Ale nechápu, proč bych měl kvůli toho zastávat extrémní protinázor a tvrdit, že virus neexistuje. Jak si potom vysvětluješ ten dnes už slavný článek v časopise Nature Medicine v roce 2015, ve kterém se čínsko-americký tým vědců chlubí tím, že genetickou manipulací upravil netopýří virus takovým způsobem, že se může přenášet na člověka (https://www.nature.com/articles/nm.3985)? Máš proti pečlivé a logické argumentaci dr. Pekové včetně jejího popisu, jak vyvinula diagnostický test na zjištění toho viru, ještě nějaký jiný argument než své přesvědčení, že bacily neexistují?

Fidelo

"virus neexistuje, žiadny..." Tak nás potom asi na biológii na ešte socialistickom gymnáziu učili blbosti o ruskom vedcovi Dmitrijovi Ivanovskom, ktorý v roku 1892 dokázal existenciu vírusov. Zbytočne existuje celá veda virológia a venujú sa jej tisícky ľudí. Pritom žiadny doktor, ktorý vyštudoval medicínu nenechá vetu, že vírusy neexistujú bez poklepania si na čelo. No, existuje skupina, ktorá verí a dokazuje, že Zem je plochá. Verím, že by ste si s nimi rozumeli. Toľko ku Vám Lekno.


"virus neexistuje, žiadny..." Tak nás potom asi na biológii na ešte socialistickom gymnáziu učili blbosti o ruskom vedcovi Dmitrijovi Ivanovskom, ktorý v roku 1892 dokázal existenciu vírusov. Zbytočne existuje celá veda virológia a venujú sa jej tisícky ľudí. Pritom žiadny doktor, ktorý vyštudoval medicínu nenechá vetu, že vírusy neexistujú bez poklepania si na čelo. No, existuje skupina, ktorá verí a dokazuje, že Zem je plochá. Verím, že by ste si s nimi rozumeli. Toľko ku Vám Lekno.

té Pasteurovy pravdy, že nemoci způsobují bacily zvnějšku; a té Béchampovy pravdy


Paster a Béchamp byli vědci a ne šiřitelé nějaké svaté pravdy. Paster na smrtelné posteli řekl, že Béchamp měl pravdu. Nebyli ale v nějakém úplně zásadním protikladu. Spor se vedl o kořen příčiny vzniku nemoci. Ale ani jeden z nich nepopíral existenci virů a úlohu virů v procesu nemoci.


Paster tvrdil, že viry způsobují nemoci a Béchamp, že nemoci způsobuje nerovnováha v organismu. Říkal tomu "terén", kterého jsou viry součástí. Do terénu lze zahrnou i psychický stav - stav biopolí organismu.


Pasterův méně komplexní model je výhodný pro prodej, neřeší se příčiny spíše následky, zjednodušeně máme tenhle vir na to je tenhle lék, redukuje se to boj imunitního systému s viry. V praxi je to samozřejmě více komplexní, máme psychologii, psychiatrii apod., protože lidé musí nějak svoje problémy řešit. Věda došla poměrně daleko hlavně díky socialistickému bloku (i západ se musel snažit a držet krok), ale v současnosti to začíná upadat. Až poslední dobou se z toho bohužel stává úplná pavěda. Jestliže předtím se především nezkoumalo, co by lidem pomohlo, ale nebyl z toho zisk. Tak teď jsme se dostali s covidem a neadekvátní reakcí na něj k čirému šarlatánství, kdy bez ohledu na fakta a skutečné odborníky se v mediích ozvučují nesmysly ( o tom víme, že je to virus politický - především ke snížení spotřeby na planetě zemi - no některé elity by zase rádi covid koncentrák ).


[quote="pid:24125, uid:294"]té Pasteurovy pravdy, že nemoci způsobují bacily zvnějšku; a té Béchampovy pravdy[/quote] Paster a Béchamp byli vědci a ne šiřitelé nějaké svaté pravdy. Paster na smrtelné posteli řekl, že Béchamp měl pravdu. Nebyli ale v nějakém úplně zásadním protikladu. Spor se vedl o kořen příčiny vzniku nemoci. Ale ani jeden z nich nepopíral existenci virů a úlohu virů v procesu nemoci. Paster tvrdil, že viry způsobují nemoci a Béchamp, že nemoci způsobuje nerovnováha v organismu. Říkal tomu "terén", kterého jsou viry součástí. Do terénu lze zahrnou i psychický stav - stav biopolí organismu. Pasterův méně komplexní model je výhodný pro prodej, neřeší se příčiny spíše následky, zjednodušeně máme tenhle vir na to je tenhle lék, redukuje se to boj imunitního systému s viry. V praxi je to samozřejmě více komplexní, máme psychologii, psychiatrii apod., protože lidé musí nějak svoje problémy řešit. Věda došla poměrně daleko hlavně díky socialistickému bloku (i západ se musel snažit a držet krok), ale v současnosti to začíná upadat. Až poslední dobou se z toho bohužel stává úplná pavěda. Jestliže předtím se především nezkoumalo, co by lidem pomohlo, ale nebyl z toho zisk. Tak teď jsme se dostali s covidem a neadekvátní reakcí na něj k čirému šarlatánství, kdy bez ohledu na fakta a skutečné odborníky se v mediích ozvučují nesmysly ( o tom víme, že je to virus politický - především ke snížení spotřeby na planetě zemi - no některé elity by zase rádi covid koncentrák ).

Už vloni kolem února se smečka špinavých trolů , známá z různých diskusí , kdy se ve smečkách vrhala na jakýkoliv článek se Zemanem a spol , aktivně vrhla na covid . Jednak na jeho podporu , druhak na strašení . A jedou tuto vlastizrádnou agendu dodnes , podle hesla , kdo nám platí , ten poroučí .
Pamatuji se , jak se po sametovém převratu začalo lustrovat a hledat v předem vybrakovaném archivu , kdo byl udavač .
Přesně tuhle dobrotu , bych dopřál trolům s dodatkem , vinen záměrným zločinem vlastizrady .


Už vloni kolem února se smečka špinavých trolů , známá z různých diskusí , kdy se ve smečkách vrhala na jakýkoliv článek se Zemanem a spol , aktivně vrhla na covid . Jednak na jeho podporu , druhak na strašení . A jedou tuto vlastizrádnou agendu dodnes , podle hesla , kdo nám platí , ten poroučí . Pamatuji se , jak se po sametovém převratu začalo lustrovat a hledat v předem vybrakovaném archivu , kdo byl udavač . Přesně tuhle dobrotu , bych dopřál trolům s dodatkem , vinen záměrným zločinem vlastizrady .

hledat v předem vybrakovaném archivu , kdo byl udavač


tiež im doprajem. S tým, že vybrakovať všetky nimi zachlievené diskusie prosto nepôjde. To nie je skartovať zopár papierov niekde v sklade. Sa im čudujem, že sa neboja.


[quote="pid:24171, uid:185"]hledat v předem vybrakovaném archivu , kdo byl udavač[/quote] tiež im doprajem. S tým, že vybrakovať všetky nimi zachlievené diskusie prosto nepôjde. To nie je skartovať zopár papierov niekde v sklade. Sa im čudujem, že sa neboja.

Paster a Béchamp byli vědci a ne šiřitelé nějaké svaté pravdy. Paster na smrtelné posteli řekl, že Béchamp měl pravdu. Nebyli ale v nějakém úplně zásadním protikladu. Spor se vedl o kořen příčiny vzniku nemoci. Ale ani jeden z nich nepopíral existenci virů a úlohu virů v procesu nemoci.


Jako obvykle nejblíže k realitě je "zlatí střední cesta". Západní medicína se orientuje na Pasteura, východní je spíše v souladu s Béchampem. Syntéza by přinesla největší efekt, synergii. Elity to vědí, ale nepodporuj. V společnosti zamlčované Béchampovi poznatky plánovači Covidu umně zakomponovali do scénáře (strašení - tlak na psychiku, roušky...) = celkové snižování kolektivní imunity.


[quote="pid:24146, uid:426"]Paster a Béchamp byli vědci a ne šiřitelé nějaké svaté pravdy. Paster na smrtelné posteli řekl, že Béchamp měl pravdu. Nebyli ale v nějakém úplně zásadním protikladu. Spor se vedl o kořen příčiny vzniku nemoci. Ale ani jeden z nich nepopíral existenci virů a úlohu virů v procesu nemoci.[/quote] Jako obvykle nejblíže k realitě je "zlatí střední cesta". Západní medicína se orientuje na Pasteura, východní je spíše v souladu s Béchampem. Syntéza by přinesla největší efekt, synergii. Elity to vědí, ale nepodporuj. V společnosti zamlčované Béchampovi poznatky plánovači Covidu umně zakomponovali do scénáře (strašení - tlak na psychiku, roušky...) = celkové snižování kolektivní imunity.

proč vůbec byla tato problematika uchopena a využita Leknem


Proč to Lekno "uchopil" - to ví asi jen on sám, ale co vím já, že nejspíš rozhovor ani nevyposlechl nebo nepochopil a asi ani ty předchozí.
Paní Peková od samého počátku netvrdí, že "virus neexistuje", ale tvrdí, že virus s takovým chováním v přírodě neexistuje a od toho také odvozuje své tvrzení o úniku z nějaké laboratoře. No a čas (průběh, zkušenosti) jí dávají za pravdu. Přírodní vir prý mutacemi slábne, oslabuje - a ten "náš" nám každou mutací předvádí další a další "kousky". A kdo ještě nemá místo mozku z kovidu kostku - ten tohle vše ještě vnímá. Proto je třeba zavčasu jeho hlas zahlušit, udupat. Takových lidí je povíce a když se snaží cosi sdělovat, jsou jim mazána videa nebo i audia, příspěvky. Na některé lidi má kovidpropaganda hypnotické účinky, na některé působí pravým opakem. I to je "faktor fň", se kterým se musí v plánech počítat, což se ale evidentně ze strany plánovačů nestalo. Proto jsou potřeba "lekna".
Připojím ještě nové zamyšlení M.Kociánové, se kterým se plně ztotožňuju:
https://www.youtube.com/watch?v=0V2dg2Li69k


[quote="pid:24134, uid:292"]proč vůbec byla tato problematika uchopena a využita Leknem[/quote] Proč to Lekno "uchopil" - to ví asi jen on sám, ale co vím já, že nejspíš rozhovor ani nevyposlechl nebo nepochopil a asi ani ty předchozí. Paní Peková od samého počátku netvrdí, že "virus neexistuje", ale tvrdí, že **virus s takovým chováním v přírodě neexistuje** a od toho také odvozuje své tvrzení o úniku z nějaké laboratoře. No a čas (průběh, zkušenosti) jí dávají za pravdu. Přírodní vir prý mutacemi slábne, oslabuje - a ten "náš" nám každou mutací předvádí další a další "kousky". A kdo ještě nemá místo mozku z kovidu kostku - ten tohle vše ještě vnímá. Proto je třeba zavčasu jeho hlas zahlušit, udupat. Takových lidí je povíce a když se snaží cosi sdělovat, jsou jim mazána videa nebo i audia, příspěvky. Na některé lidi má kovidpropaganda hypnotické účinky, na některé působí pravým opakem. I to je "faktor fň", se kterým se musí v plánech počítat, což se ale evidentně ze strany plánovačů nestalo. Proto jsou potřeba "lekna". Připojím ještě nové zamyšlení M.Kociánové, se kterým se plně ztotožňuju: https://www.youtube.com/watch?v=0V2dg2Li69k

Podstatne je, ze ziadny virus neexistuje, ak to takto neuviedla (ani v starsich videach), tak nepovedala celu pravdu a klame.
Uvediem tu fakty a som zvedavy, kolko z Vas si najde cas si "vsetky" prejst, aby si utvoril cely obraz (stavim sa, ze nikto ale mudrovat Yori, Boletus atd to sa doma naramne nudime):


Ad virus:
„Pasteur nedokazal v bujove zistit ziadne zmeny. Usudil teda, ze povodca besnoty musi byt preto mimoriadne maly, neviditelny a narocny prirodzene a nazval to virus. Tu vec, ktoru nedokazal najst. Virus v preklade znamena jed. Moderna medicina odvtedy zacala tento pojem pouzivat na to … Dnes vsetci vieme, co je virus, je to takzvany povodca choroby. ale ja ho vidim ako povodcu v uvodzovkach. Pasteur vtedy pouzil tento pojem ‚virus’, zaviedol ho do mediciny a dnes sa vsetci tvaria, ako keby vedeli o com hovorime.“
Pravda o očkovaní – Anita Petek ( https://www.youtube.com/watch?v=ycpTHgQSjsk

) od 00:09:30
(mimochodom, onedlho po tychto prednaskach umrela)


Ad nachladnutie:
Morse: What to do if you have a Cold and Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice
https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84


Princip zdravia (je zdrave filtrovanie lymfatickeho systemu oblickami, …): http://www.msfullhair.com/dr-morse-on-hair-loss-how-to-regrow-thinning-hair-naturally/
KIDNEY FILTRATION – IMPORTANT! Public Domain Video
https://www.youtube.com/watch?v=JO4V9so3bxI


Ad vakciny (maly suhrn na oblast vakcin, uverejnim aj ine, az bude aktualna ina oblast):



(ak niektora linka zanikla, treba pouzit google alebo duckduckgo alebo uloz.to)


a najnovsie:
Jak moc mrtvý je virus? Všechna tvrzení o existenci viru vyvrácena
http://www.nwoo.org/2021/05/16/jak-moc-mrtvy-je-virus-vsechna-tvrzeni-o-existenci-viru-vyvracena/


Nesprávnost virologických metod byla s konečnou platností prokázána. COVID-19 je podvod století
https://tadesco.org/nespravnost-virologickych-metod-byla-s-konecnou-platnosti-prokazana-covid-19-je-podvod-stoleti/


Podstatne je, ze ziadny virus neexistuje, ak to takto neuviedla (ani v starsich videach), tak nepovedala celu pravdu a klame. Uvediem tu fakty a som zvedavy, kolko z Vas si najde cas si "vsetky" prejst, aby si utvoril cely obraz (stavim sa, ze nikto ale mudrovat Yori, Boletus atd to sa doma naramne nudime): Ad virus: „Pasteur nedokazal v bujove zistit ziadne zmeny. Usudil teda, ze povodca besnoty musi byt preto mimoriadne maly, neviditelny a narocny prirodzene a nazval to virus. Tu vec, ktoru nedokazal najst. Virus v preklade znamena jed. Moderna medicina odvtedy zacala tento pojem pouzivat na to … Dnes vsetci vieme, co je virus, je to takzvany povodca choroby. ale ja ho vidim ako povodcu v uvodzovkach. Pasteur vtedy pouzil tento pojem ‚virus’, zaviedol ho do mediciny a dnes sa vsetci tvaria, ako keby vedeli o com hovorime.“ Pravda o očkovaní – Anita Petek ( https://www.youtube.com/watch?v=ycpTHgQSjsk ) od 00:09:30 (mimochodom, onedlho po tychto prednaskach umrela) Ad nachladnutie: Morse: What to do if you have a Cold and Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84 Princip zdravia (je zdrave filtrovanie lymfatickeho systemu oblickami, …): http://www.msfullhair.com/dr-morse-on-hair-loss-how-to-regrow-thinning-hair-naturally/ KIDNEY FILTRATION – IMPORTANT! Public Domain Video https://www.youtube.com/watch?v=JO4V9so3bxI Ad vakciny (maly suhrn na oblast vakcin, uverejnim aj ine, az bude aktualna ina oblast): - Anita Petek: Očkovanie - Zmysel či nezmysel http://www.youtube.com/watch?v=TkyzEUmmWK4 (http://www.uloz.to/xNpo1U4/impfung-sinn-oder-unsinn-sk-avi) - Anita Petek: Klieste (FSME) http://www.uloz.to/xEL89r7/zeckenimpfung-1-sk-flv link:: http://www.antiveganforum.com/wiki/Anita_Petek-Dimmer - Povod a historia ockovania http://www.youtube.com/watch?v=vczwh0kLNCY - Vymyslena epidemia (Die Seuchen Erfinder SK) http://www.youtube.com/watch?v=9HwCVXFUEqQ - linka http://www.badatel.sk/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=11&id=31&Itemid=56 - Co sposobuje chripku (vitamin D3) http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=AF36B271EF61579BEAD6969F6DEC763D http://www.eutrofia.sk/?q=node/145 - Project Camelot interviews Jane Burgermeister http://dotsub.com/media/b0fb7146-8477-4851-910d-d68fc90b6f6d/ts/cze - Vyrobte si vakcínu (2:47) /CZ tit/ fun http://www.youtube.com/watch?v=eX_GvhEFGsA - book: Buchwald Gerhard, Dr. med. - Očkování obchod se strachem http://www.megaupload.com/?d=EJH5RTI1 - Gates financuje ockovanie http://www.youtube.com/watch?v=dHCsf0zCL9Q - Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation http://dotsub.com/view/b0283182-4c24-4b1b-bef8-202996e68afe - Vaccination: The Hidden Truth (1998) (Slovak subtitles) http://blip.tv/gabo51/vaccination-the-hidden-truth-1998-slovak-subtitles-v2-0-5592889 http://blip.tv/play/AYLVrx0A.html https://mega.nz/#!oFYkVCBD!Wi2B75RpUgX8n75QoKJGImEuVBTbmij-L7M5mCwMbig - Obchod so strachom http://vimeo.com/40119480 - Vaccine Illusion (Dr. Taťjana Obuchanyč) http://ulozto.sk/xCjSfVf/vaccine-illusion-sk-pdf - MMR VAKCÍNA ZPŮSOBUJE AUTISMUS – ROZHODL ITALSKÝ SOUD http://www.jajsem.com/mmr-vakcina-zpusobuje-autismus-rozhodl-italsky-soud/ - Očkování proti chřipce má účinnost 1,5% http://www.youtube.com/watch?v=N0nKovObghw TXT: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/PrintArticle/2259-proc-se-neockovat-proti-chripce.aspx - Beatrix Ullrich a další: JAK SE DĚLÁ PANDEMIE http://www.uloz.to/xcD1Hh7/jak-se-dela-pandemie-beatrix-ullrich-pdf - Cukrovka 1. typu do 2 dní po očkovaní 3. dávkou hexavakcíny http://www.youtube.com/watch?v=7ZEiYyo7h3c - 31-ročný muž zomrel na následky podania proti-alergickej injekcie http://www.youtube.com/watch?v=b8UcOlvjJ6Q - TV Markíza - relácia Lampáreň o očkovaní - 13.V.2013 http://www.youtube.com/watch?v=SLz9dENGirc - 2013-05-15 - Markiza.sk - Modree z neba http://vimeo.com/66744498 - Hliník - malé špinavé tajomstvo farmaceutického priemyslu http://www.youtube.com/watch?v=4UFO8K9Z104 - Vaccination Conspiracy: Biological weapons for depopulation and keeping people sick for Big Pharma (1:25:57) http://www.disclose.tv/action/viewvideo/110222/Vaccination_Conspiracy_Biological_weapons_for_depopulation_and_keeping_people_sick_for_Big_Pharma/ http://video.disclose.tv/11/02/Vaccination_Conspiracy_Biological_weapons_for_depopulation_and_keeping_people_sick_for_Big_Pharma_110222_mobile_360p.mp4 - Očkování https://www.youtube.com/watch?v=xWUkTpqF3y8 - MUDr Ludmila Eleková : DŮVODY PROTI OČKOVÁNÍ http://www.youtube.com/watch?v=gg1brPXSr78 - MUDr Ludmila Eleková - O následcích očkování 1.část http://www.youtube.com/watch?v=4LYiljk95KE - MUDr Ludmila Eleková - O následcích očkování 2.část http://www.youtube.com/watch?v=_12ANri3IH8 - Dr. Maurice Hilleman z Merck o AIDS z vakcín (SK titulky) http://www.youtube.com/watch?v=tQ3bGsTtS6w - Dear parents, are you being lied to? http://blog.frequencyfoundation.com/2014/04/viral-article-on-vaccination.html - Vaccine Report (CZ) http://files.benjamin-fulford-cz.webnode.cz/200000095-b6e28b7dca/VaccineReport-CZ.pdf - Povinné očkování dětí? I lékaři se přou http://video.aktualne.cz/dvtv/povinne-ockovani-deti-i-lekari-se-prou/r~d02d7230f8cc11e38fdc0025900fea04/ - Zdravotnícky úrad USA bol nachytaný pri vedeckom podvode a vakcinačnom násilí proti černochom http://www.auria.sk/blog/zdravotnicky-urad-usa-bol-nachytany-pri-vedeckom-podvode-a-vakcinacnom-nasili-proti-cernochom - Informátor z CDC potvrdil zverejnenie sfalšovanej štúdie na zakrytie spojenia medzi vakcínami a autizmom http://www.auria.sk/blog/informator-z-cdc-potvrdil-zverejnenie-sfalsovanej-studie-na-zakrytie-spojenia-medzi-vakcinami-a-autizmom - Neočkované děti bývají méně náchylné k nemocem - doloženo vědeckou studií http://zmok.webnode.cz/news/a116/ - MMR Vaccine Increases Autism in Blacks by over 300% http://blog.frequencyfoundation.com/2014/08/mmr-vaccine-increases-autism-in-blacks.html - Sdružení pediatrů připouští, že HPV způsobuje selhání vaječníků http://vitalitis.cz/2016/10/20/sdruzeni-pediatru-pripousti-ze-hpv-vakcina-zpusobuje-selhani-vajecniku/ - Shots in the Dark: Silence on Vaccines (2009) http://www.youtube.com/watch?v=fVwLo3lmKyo https://mega.nz/#!8Qp3WaKK!hzH50mGpD06VTUx69HjsBGqM3jvn2hkTg-K0As8IwL0 - Po očkování zemřelo dítě. Ústav pozastavuje jeho distribuci na českém trhu http://tn.nova.cz/clanek/po-ockovani-zemrelo-male-dite-ustav-vakcinu-z-ceskeho-trhu-stahuje.html - Jak odmítnout povinné očkování – 1. díl http://www.vitalia.cz/clanky/jak-odmitnout-povinne-ockovani-1/ - Jak odmítnout povinné očkování – 2. díl http://www.vitalia.cz/clanky/jak-odmitnout-povinne-ockovani-2-dil/ - Otazky na doktorku http://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-antikoncepce/mgr.-margit-slimakova--ph.d.---ockovani--hypotezy-versus-fakta.html - Wir Impfen Nicht! Mythos und Wirklichkeit der Impfkampagnen (ganzer Film) http://www.youtube.com/watch?v=ZVh4QaDmXB8 - OČKOVÁNÍ JE ORGANIZOVANÝ ZLOČIN - Mudr Tomáš Lebenhart https://www.youtube.com/watch?v=EMhMlEd7vbI - Tajné vládní dokumenty odhalují, že vakcíny jsou totálním podvodem http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1518-tajne-vladni-dokumenty-odhaluji-ze-vakciny-jsou-totalnim-podvodem - Strieľanie naslepo – Ticho o očkovaní http://www.youtube.com/watch?v=TFBhh-s7sNo - Neočkujeme! ( Wir Impfen Nicht! (Neočkujeme!) 2014 ) http://www.youtube.com/watch?v=YcHEHYwrSCA https://mega.nz/#!pUYDQTLS!nhnSoApLtoogPP43hjiRM7LztNHTdDi4pPB46Dq0qVk - Křeče a následná mentální retardace po očkování vakcínou Infanrix Hexa http://www.youtube.com/watch?v=LMmsqFmlGws - Co dělají chemtrails s vaším mozkem; Neurochirurg Dr. Russell Blaylock odkrývá šokující fakta http://www.youtube.com/watch?v=iHub0GBvLEI - Braňo Závodský Naživo: Doc. Zuzana Krištúfková (vrahyna) http://www.youtube.com/watch?v=kWHRB8RLU88 - Vakcíny: opatřujte si kompletní informace [Vaccines: Get The Full Story] http://files.zmok.webnode.cz/200000009-174e5185a5/VaccineReport-CZ.pdf - Alberto Tremante: Žiju – jak očkování dokáže zničit život https://www.youtube.com/watch?v=ZLEr1-GX5Y8 - Britští vědci uznali: očkování nefunguje. Mladá lékařka našla důkazy. Odpůrkyně vakcín je českou Lékařkou roku. Ničivý stroj farmabyznysu jede vesele dál http://protiproud.parlamentnilisty.cz/zdravi/1661-britsti-vedci-uznali-ockovani-nefunguje-mlada-lekarka-nasla-dukazy-odpurkyne-vakcin-je-ceskou-lekarkou-roku-nicivy-stroj-farmabyznysu-jede-vesele-dal.htm http://www.zdravi4u.cz/alternativni-medicina/7412-britsti-vedci-uznali-ockovani-nefunguje - Utajená data – Česká Televize – očkování 7.6.2015 https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw ČT2: Nedej se plus - Utajená data (o důsledcích očkování) https://www.youtube.com/watch?v=ObbF31EfQb4 - Očkované dievčatá - dokument Dánskej TV2 s SK titulkami https://www.youtube.com/watch?v=cjhTTiYePKw (https://youtu.be/cjhTTiYePKw) https://mega.nz/#!hNAWCKxI!4I5GkcIjuG65PxH7Y6SoQbXujKZHsYEvdKnf416_Ris - „The Silent Epidemic: The Untold Story of Vaccines“ („Tichá epidémia: Nevypovedaný príbeh o očkovaní“) https://www.youtube.com/watch?v=bdDrL6mfSzE https://mega.nz/#!EEglGKgK!riP_6XoWEwq8DyitSsjpziEbKwvpxlUtGZMuZeBUYpA - DOKTORE, NEZLOB SE! (00:52:37) https://www.youtube.com/watch?v=7QS0kw1Kcvw - CDC vedec pripúšťa, že údaje o autizme po očkovaní boli zámerne zničené. (SK titulky) https://www.youtube.com/watch?v=Qtdr9YxSQI0 - Pravda skrytá za plošnou vakcináciou https://www.youtube.com/watch?v=EOKgHXTJ8po - Očkované dievčatá - dokument Dánskej TV2 s SK titulkami https://www.youtube.com/watch?v=cjhTTiYePKw - Parents of Unvaccinated Children http://www.thedoctorwithin.com/unvaccinated/parents-of-unvaccinated-children/ (....My child is so much healthier, my child almost never gets sick, my child is bright, alert, no learning problems, etc. Over and over again, always the same response – the unvaccinated child is reported as much healthier than the vaccinated children.) - Vakcíny Cervarix a Gardasil: Sterilizace mladých žen! http://karolinaloskotova.blog.cz/1601/vakciny-cervarix-a-gardasil-sterilizace-mladych-zen-doporucuji - “KÚPENÍ” odhaľuje pravdu o vakcínach, GMO https://www.youtube.com/watch?v=IrfVaqpPX7w - Vaccination truth https://vactruth.com - Man Made Epidemic ( Človekom vytvorená epidémia ) https://youtu.be/6atQsRxUuDw https://mega.nz/#!pNZ0CLbT!HTnLaV8cEJvr9i9n2jIvwjvdNQuEXLkY3MFT8J4HQCE - Vaccine Nation 2008 https://mega.nz/#!8IpGFSxR!jgPR_N7DCmWaxWkOwuUItQ2hePJymLKedkHkkcpkdJM - Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe ( Zaočkovaní: od zatĺkania po katastrofu ) 01:31:00 https://www.youtube.com/watch?v=qEdiG7ObA7E http://www.uloz.to/!3uHXnNvQrord/vaxxed-do-vaccines-cause-autism-webm https://mega.nz/#!1AQnQY5D!zqR7HCi7BBv42lmWnlOqDqBcvTxm40iUL6uLaI5if0M - Herec Rob Schneider argumentuje proti povinnému očkování https://www.youtube.com/watch?v=XNQRODxcMis - Vynálezkyně vakcín proti HPV virům pod tíhou svědomí: Jde o obrovský, smrtelný podvod http://www.svobodavockovani.cz/news/vynalezkyne-vakcin-proti-hpv-virum-pod-tihou-svedomi-jde-o-obrovsky-smrtelny-podvod/ - INJECTING ALUMINUM 2017 https://mega.nz/#!sVpwFISJ!r2KUrlAQjjPAq_CjOgyuqGpjQeELV5OYPwg6KI-W90Q - FRONTLINE - The Vaccine War 2010 https://mega.nz/#!8JoRRQCA!uFPxDiBeFJzofyOJ3ocHiHIfjNmIcs3d6ey1P9yFKOM - The Greater Good 2011 https://mega.nz/#!IABkQCpA!mVIajd0YzyoMQB4fXOaBe-JyQ_am5SkBhR3bokoZU1M - Doctored 2012 https://mega.nz/#!sQ5yyYoD!CBM3Acfx_CA4HbzpoFp6CkolaHjt6yLEBMMtvwBeonQ - STOPOVÉ MNOŽSTVÁ – Ortut vo vakcínach https://www.youtube.com/watch?v=i1o6fM0605Y https://mega.nz/#!5J5QyIgS!j5gINpVKQbj_NTgOcn1KeE0I6IV2h5ImugENr6oOt4Q - BOUGHT 2015 https://mega.nz/#!sFpjlKLI!K1K8Jxs2RGxAxEPFQjoqD_2PNrX6x2cam9GjKEcBLBM - De Niro a Kennedy Jr. ponúkajú 100.000 dolárov tomu, kto dokáže, že ockovanie je bezpecné http://www.hlavnespravy.sk/de-niro-kennedy-jr-ponukaju-100-000-dolarov-tomu-kto-dokaze-ze-ockovanie-je-bezpecne/983104 - Robert F. Kennedy, Jr. - Vakcína Gardasil - veda, korupcia a fakty (SK titulky) https://www.youtube.com/watch?v=G-VIWdRtd5k - THE PATHOLOGICAL OPTIMIST 2017 https://mega.nz/#!QEZwyKjT!6WZgJn2jMioELhE3P9i2Hp34gDsBsN913OVsPtkyPSc - Manufactured Crisis – HPV, Hype & Horror 2018 ((Vyrobená kríza – HPV, MEDIÁLNY ROZRUCH A HOROR)) https://mega.nz/#!lMY2waIa!wOsTWFHde-3yaa3EgHsY7yZ31GkrrLkK8fTa9y_uLWA - FILMY A KNIHY O RIZIKÁCH OČKOVANIA !!!! https://videoockovanie.wordpress.com/ - Vakcína určená v Česku dvouměsíčním dětem způsobila již 36 úmrtí https://ac24.cz/en/-/vakcina-urcena-v-cesku-dvoumesicnim-detem-zpusobila-jiz-36-umrti - SMRT BÍLÉHO PLÁŠTĚ! / ZAPLATIL ZA VĚDĚNÍ SMRTÍ?! / Záhady života TV https://youtu.be/ZsGE4kO9yE0 - Pravda o vakcínách [DOKUMENT] https://www.youtube.com/watch?v=_pFbwnd7H-4 https://lbry.tv/@AgeOfAquarius:f/Pravda-o-vakc%C3%ADn%C3%A1ch---DOKUMENT-:f - Kdo má pravdu o vakcínách? Souboj doktor VS pacient https://youtu.be/gLw9tCnW77k - Dr. Palevsky: Neočkované děti jsou ty nejzdravější & Fakta o ingrediencích vakcín https://youtu.be/COBpVIhTvCo - Dr. Suzanne Humphries: Hliník je toxický vůči všemu živému - české titulky https://youtu.be/cFeDvxV8Mho - Očkované deti trpia častejšie na astmu, ušné infekcie, oneskorenie vývoja https://www.biosferaklub.info/ockovane-deti-trpia-castejsie-na-astmu-usne-infekcie-oneskorenie-vyvoja/ https://childrenshealthdefense.org/news/vaccinated-vs-unvaccinated-part-10/ - Dr. Klinghardt: Co se děje ve světě? O toxinech, 5G & světle https://youtu.be/mywP8BG23_g - Dr Cowan 5G - koronavirus & vaccination https://lbry.tv/@Ideablog.cz:f/Dr.-Cowan-p%C5%99in%C3%A1%C5%A1%C3%AD-varov%C3%A1n%C3%AD---Historie-se-opakuje!-5G---koronavirus.-Viry-nejsou-p%C5%99%C3%AD%C4%8Dinou-nemoc%C3%AD...:6 https://lbry.tv/@AntiCensorship:8/Dr.-Cowan---Historie-se-opakuje.-5G---koronavirus.-Viry-nejsou-p%C5%99%C3%AD%C4%8Dinou-nemoc%C3%AD.:5 https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/dr-cowan-5g-koronavirus/af5a8a49ea50dce463fd57a0d8829eb8a4d80ed1/stream - Dr. Cowan - Covid fails Koch's postulates https://lbry.tv/@LockdownSkepticism:f/Dr.-Cowan---covid-fails-Koch's-postulates:5 - Dr. Kaufman - O škodlivosti vakcín, covidu-19 a autoritářských opatřeních (od 00:12:00) https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v2/streams/free/dr-kaufman-o-kodlivosti-vakc-n-covidu-19/cc127b9683d25da4d49b277b0606a15e83084dcd - Q & A with Dr. Kaufman https://youtu.be/cjwLlowEr-E - Epidémia chrípky v roku 1918 bola spôsobená očkovaním https://www.biosferaklub.info/epidemia-chripky-v-roku-1918-bola-sposobena-ockovanim/ (FluVictimI. Ida Honorof, E. McBean (Vaccination The Silent Killer p28)) - Vaccinations Are Injecting Parasites Into Our Children http://www.renegadetribune.com/vaccinations-injecting-parasites-children/ https://www.youtube.com/watch?v=TON-rA6ZKYg https://www.youtube.com/watch?v=cyMW8hEQeiU - Vaxxed II - The People's Truth https://mega.nz/file/kI5VgagB#l28_Uh3aocxIKNpEBAOqTtXfKbvVW9KzR7p5Q20Ahf8 - HPV Vaccine caused me cancer https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/hpv-vakcina-zpusobila-rakovinu-delozniho-cipku/8979f4e847ccff927d038c302218908bd3ab2223/e82fec - 21 faktů o vakcínách https://rumble.com/vba7gn-21-fakt-o-vakcnch.html - Public Health Committee Public Hearing On proposed legislation concerning Immunisations https://vimeo.com/485907834 - plan vakcinacnej depopulacie (od 29min) https://www.mojevideo.sk/video/23bc2/bilderberg_group__jesse_ventura_konspiracne_teorie_cz_dabing.html - Dr. Vernon Coleman – Ti, co podávají vakcíny proti covidu-19, budou souzeni jako váleční zločinci https://rumble.com/ve2ju5-dr.-vernon-coleman-ti-co-podvaj-vakcny-proti-covidu-19-budou-souzeni-jako-v.html - Moje očkované vs neočkované dítě - příběh rodiny s autistickým chlapcem https://rumble.com/vgpv1j-moje-okovan-vs-neokovan-dt-pbh-rodiny-s-autistickm-chlapcem.html (ak niektora linka zanikla, treba pouzit google alebo duckduckgo alebo uloz.to) a najnovsie: Jak moc mrtvý je virus? Všechna tvrzení o existenci viru vyvrácena http://www.nwoo.org/2021/05/16/jak-moc-mrtvy-je-virus-vsechna-tvrzeni-o-existenci-viru-vyvracena/ Nesprávnost virologických metod byla s konečnou platností prokázána. COVID-19 je podvod století https://tadesco.org/nespravnost-virologickych-metod-byla-s-konecnou-platnosti-prokazana-covid-19-je-podvod-stoleti/

Lekno, teba si dobre zapamätám, pretože takéto elaboráty má čas spracovávať len niekto, alebo nejaká skupina, ktorá je za to dobre platená či už našimi alebo zahraničnými klaunmi.


Lekno, teba si dobre zapamätám, pretože takéto elaboráty má čas spracovávať len niekto, alebo nejaká skupina, ktorá je za to dobre platená či už našimi alebo zahraničnými klaunmi.

Podstatne je, ze ziadny virus neexistuje


To je přeci zřejmá lež i dle nabízených článků. Zbytečně to hrotíš. Viry existují (až tak, že vědci mohou zjistit jestli některé části jsou umělé nebo vzniklé evolucí), ale jejich funkce je trochu jiná než se dříve předpokládalo a možná nejsou až zas tak "živé" jak se dříve mínilo. Ale nestaví to celou imunologii na hlavu, pouze se to zpřesňuje a také se odkrývá, že dřívější výzkum nebyl dělán v zájmu zdraví, ale v zájmu zisku.


[quote="pid:24218, uid:197"]Podstatne je, ze ziadny virus neexistuje[/quote] To je přeci zřejmá lež i dle nabízených článků. Zbytečně to hrotíš. Viry existují (až tak, že vědci mohou zjistit jestli některé části jsou umělé nebo vzniklé evolucí), ale jejich funkce je trochu jiná než se dříve předpokládalo a možná nejsou až zas tak "živé" jak se dříve mínilo. Ale nestaví to celou imunologii na hlavu, pouze se to zpřesňuje a také se odkrývá, že dřívější výzkum nebyl dělán v zájmu zdraví, ale v zájmu zisku.

@Lekno - fakta nepřítomna . Tu "výlevku" linků z cizích zdrojů a ne z Tvé hlavy nepovažuji za zdůvodnění nazývat oponenta "placenou filckou" . Spíše to vypadá, že je někdo a někým jiným placen za něco, co je pozornému čtenáři patrno na první pohled. Stačí, když si příště rozmyslíš osobní útok a ušetříš si tyhle zbytečné megatapety. Pokud jsi přesvědčen, že viry z principu neexistují, není u mně důvod Ti to vyvracet. Jednak nejsem virolog a jednak mám rád pestrou diskusi.
Jinak, souhlasím s Lin, lekna jsou někdy v rámci řízení procesu prostě nepostradatelná...

@Lekno - fakta nepřítomna . Tu "výlevku" linků z cizích zdrojů a ne z Tvé hlavy nepovažuji za zdůvodnění nazývat oponenta "placenou filckou" . Spíše to vypadá, že je někdo a někým jiným placen za něco, co je pozornému čtenáři patrno na první pohled. Stačí, když si příště rozmyslíš osobní útok a ušetříš si tyhle zbytečné megatapety. Pokud jsi přesvědčen, že viry z principu neexistují, není u mně důvod Ti to vyvracet. Jednak nejsem virolog a jednak mám rád pestrou diskusi. Jinak, souhlasím s Lin, lekna jsou někdy v rámci řízení procesu prostě nepostradatelná...

že dřívější výzkum nebyl dělán v zájmu zdraví, ale v zájmu zisku.
Tak toto je @Atom komentár/odpoveďsmile za:
60ec3e948c5ee

[quote="pid:24265, uid:426"]že dřívější výzkum nebyl dělán v zájmu zdraví, ale v zájmu zisku. Tak toto je @Atom komentár/odpoveď;) za: [/quote]![60ec3e948c5ee](serve/attachment&path=60ec3e948c5ee)

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 12. 7. 2021 o 15:18

ako spravne spominal pan MM z podobneho fora ale kvalitativne vyssie, hemzi sa to tu platenymi trolmi
... a iste, mate pravdu, lenivci, zhnite duse


60ec537816bb1


ako spravne spominal pan MM z podobneho fora ale kvalitativne vyssie, hemzi sa to tu platenymi trolmi ... a iste, mate pravdu, lenivci, zhnite duse ![60ec537816bb1](serve/attachment&path=60ec537816bb1)

hemzi sa to tu platenymi trolmi

Samobonz?
Vsimam si aj ja ze sa tu objavuje dost vela suntu... Ach ta okridlena veta. Citajte hrube knihy a stante sa konceptualne mocni ta akoby sama od seba triedila zrno od pliev.


[quote="pid:24284, uid:197"]hemzi sa to tu platenymi trolmi[/quote] Samobonz? Vsimam si aj ja ze sa tu objavuje dost vela suntu... Ach ta okridlena veta. Citajte hrube knihy a stante sa konceptualne mocni ta akoby sama od seba triedila zrno od pliev.
Upravené 12. 7. 2021 o 19:48

Lekno se projevil jako lepič tapetovič .
Kde to nejde silou , tam to zkusím ještě větší silou . Ona to hlava vydrží .
Evidentně už musíte být zoufalí . Nedivím se , trest už je na dohled .


Lekno se projevil jako lepič tapetovič . Kde to nejde silou , tam to zkusím ještě větší silou . Ona to hlava vydrží . Evidentně už musíte být zoufalí . Nedivím se , trest už je na dohled .

Samobonz?


Skôr syndróm nedoceneného génia, lebo každý, kto nekúpi jeho nezmysly je buď kúpený alebo blbec, lebo ako Putinovec podotkol, on tapetuje.


Lekno se projevil jako lepič tapetovič .
Kde to nejde silou , tam to zkusím ještě větší silou . Ona to hlava vydrží .


[quote="pid:24315, uid:69"]Samobonz?[/quote] Skôr syndróm nedoceneného génia, lebo každý, kto nekúpi jeho nezmysly je buď kúpený alebo blbec, lebo ako Putinovec podotkol, on tapetuje. [quote="pid:24346, uid:185"]Lekno se projevil jako lepič tapetovič . Kde to nejde silou , tam to zkusím ještě větší silou . Ona to hlava vydrží .[/quote]

Moderátor

Tak jsem prošel několik různých diskusí . A víte co je tam zajímavého ? Trolové mají za úkol topit Pekovou . Evidentně z jejích informací jde na fašistický režim strach .
Z toho je evidentní , že kydáním bahna se každý trol jednoznačně klasifikuje .
A máme jasno .


Tak jsem prošel několik různých diskusí . A víte co je tam zajímavého ? Trolové mají za úkol topit Pekovou . Evidentně z jejích informací jde na fašistický režim strach . Z toho je evidentní , že kydáním bahna se každý trol jednoznačně klasifikuje . A máme jasno .

ved prave.....tej zene z toho hrozia neprijemne nasledky, ziadna chvala do nebies, ani potencialny job niekde vysoko. Aj keby nemala pravdu, neznamena to, ze na nu budem kydat, proste ma nejaky nazor a kazdy si sklada mozaiku sam a na vlastne tricko. Momentalne sa totiz uz veci prejavuju, takze kazdy tu svoju filozofiu zije a navonok sa s nou musi vysporiadat, aj s negativnymi nasledkami ci snahou o jeho izolaciu. Kazdy vie, co je pre neho ta cervena ciara, kam nie je ochotny ustupit....alebo to aspon pomaly nachadza.....a vacsina z nas vsetkych (vedomych i nevedomych) si to zacina uvedomovat....ostatni to zbadaju na svojich zivotoch.


ved prave.....tej zene z toho hrozia neprijemne nasledky, ziadna chvala do nebies, ani potencialny job niekde vysoko. Aj keby nemala pravdu, neznamena to, ze na nu budem kydat, proste ma nejaky nazor a kazdy si sklada mozaiku sam a na vlastne tricko. Momentalne sa totiz uz veci prejavuju, takze kazdy tu svoju filozofiu zije a navonok sa s nou musi vysporiadat, aj s negativnymi nasledkami ci snahou o jeho izolaciu. Kazdy vie, co je pre neho ta cervena ciara, kam nie je ochotny ustupit....alebo to aspon pomaly nachadza.....a vacsina z nas vsetkych (vedomych i nevedomych) si to zacina uvedomovat....ostatni to zbadaju na svojich zivotoch.
Upravené 13. 7. 2021 o 15:01

Tak isto ako Jean Reno vo videu poprial zdravotnikom v motole vela sil pri prekonavani Covid-u => dalsia dobre zaplatena truba.
Kto a z akeho fondu plati tieto filcky ?
Neočkovaní senioři, sbalte se. Vánoce strávíte v nemocnici pod kyslíkem, varuje šéf Motolu linka


[quote="pid:23990, uid:197"]Tak isto ako Jean Reno vo videu poprial zdravotnikom v motole vela sil pri prekonavani Covid-u => dalsia dobre zaplatena truba. Kto a z akeho fondu plati tieto filcky ?[/quote]Neočkovaní senioři, sbalte se. Vánoce strávíte v nemocnici pod kyslíkem, varuje šéf Motolu [linka](https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/neockovani-seniori-sbalte-se-vanoce-stravite-v-nemocnici-pod-kyslikem-varuje-sef-motolu/)

Nebo jsme VEZENI?"
Jsme vezeni přesně tak, jak mrtvoly na vozech Gotthardského tunelu.


[quote="pid:39999, uid:23"]Nebo jsme VEZENI?"[/quote]Jsme vezeni přesně tak, jak mrtvoly na vozech Gotthardského tunelu.

Nenasiel som to na tomto webe, tak snad tento material je skvelou prezentaciou ako sa vyskolit na vyrobu pandemie:
"Marc van Ranst ft. Ab Osterhaus - How to sell a pandemic": linka (23:33min)


dalej, "Why My Practice Has Virtually No Autism": linka (2min)
... nase deti maju poskodenia mozgu sposobene ockovanim...
... pripada mi zaujimave, ze nesmieme konzumovat ryby, nesmieme sa hrat s teplomermi, ktore obsahuju ortut...
... Mozno poznate Amy, ona je sefkou "Matky proti ortuti" a chceli si vziať vakcínu proti prasacej chrípke (predstierať) a rozbiť ju pred Centrom pre kontrolu chorôb a potom sme sa všetci obliekli do antiHazard obleku. Nedovolili jej to, povedali, že vás zatknú, pretože rozlievanie ortuti na uliciach je federálny zločin. No, ak federálni priatelia povazuju za pristupok rozliatie ortuti, ale nie je problém vstreknúť ortuť, hliník, toxické materiály do našich detí.


Nenasiel som to na tomto webe, tak snad tento material je skvelou prezentaciou ako sa vyskolit na vyrobu pandemie: "**Marc van Ranst ft. Ab Osterhaus - How to sell a pandemic**": [linka](https://youtu.be/4KUoawjILaM) (23:33min) dalej, "Why My Practice Has Virtually No Autism": [linka](https://youtu.be/_-aU9pkxx-Y?t=66) (2min) ... nase deti maju poskodenia mozgu sposobene ockovanim... ... pripada mi zaujimave, ze nesmieme konzumovat ryby, nesmieme sa hrat s teplomermi, ktore obsahuju ortut... ... Mozno poznate Amy, ona je sefkou "Matky proti ortuti" a chceli si vziať vakcínu proti prasacej chrípke (predstierať) a rozbiť ju pred Centrom pre kontrolu chorôb a potom sme sa všetci obliekli do antiHazard obleku. Nedovolili jej to, povedali, že vás zatknú, pretože rozlievanie ortuti na uliciach je federálny zločin. No, ak federálni priatelia povazuju za pristupok rozliatie ortuti, ale nie je problém vstreknúť ortuť, hliník, toxické materiály do našich detí.
4.94k
34
20
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept