Politika v ČR
Volby 2021 ČR

Mrzí ma, že voliči majú takú krátku pamäť a miesto rozumu nechávajú vyčíňať emócie. Kiež by sa história opakovala poslednýkrát.

Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko!
A přitom to měli přímo na očích (tedy pokud se nepletu): antiFico koalice používala ve sloganech pojem “změna”, v ČR troubilo Spolu tentýž pojem.


[quote="pid:36811, uid:6"]Mrzí ma, že voliči majú takú krátku pamäť a miesto rozumu nechávajú vyčíňať emócie. Kiež by sa história opakovala poslednýkrát.[/quote] Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko! A přitom to měli přímo na očích (tedy pokud se nepletu): antiFico koalice používala ve sloganech pojem “změna”, v ČR troubilo Spolu **tentýž** pojem.
Upravené 9. 10. 2021 o 21:11

V zamlčaní zostalo, že aj zmena k horšiemu je zmena. Nikto predsa netvrdil, že to bude zmena k lepšiemu.


V zamlčaní zostalo, že aj zmena k horšiemu je zmena. Nikto predsa netvrdil, že to bude zmena k lepšiemu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 10. 2021 o 21:46

Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko!


Poctari, ale vzdyt vetsina lidi vubec nevedela, co na SK je. kdyz jsem s nekym mluvila, tak mi prakticky kazdy rekl, ze vubec nesleduje, co se na slovensku deje. ja slovensko sleduji z osobnich duvodu, ale lidi to nevi a to, co jim naserviruje mainstream, to tady kazdemu proletelo jednim uchem tam a druhym ven. bohuzel.


[quote="pid:36816, uid:240"]Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko![/quote] Poctari, ale vzdyt vetsina lidi vubec nevedela, co na SK je. kdyz jsem s nekym mluvila, tak mi prakticky kazdy rekl, ze vubec nesleduje, co se na slovensku deje. ja slovensko sleduji z osobnich duvodu, ale lidi to nevi a to, co jim naserviruje mainstream, to tady kazdemu proletelo jednim uchem tam a druhym ven. bohuzel.

Opravdu jsme je navolili ? A čeká "vítěze" procházka růžovým sadem ? Existuje termín "Pyrrhovo vítězství ... " Mám mezi přáteli obchodníky ... A ti mi říkají, že přichází naprostá ekonomická smršť a armagedon ... ... ... A to vše dopadne plnou vahou na krk Spolu a ostatní pakáže ... Není daleko doba, kdy (darebák) Babiš bude národem vzýván a povolán k moci jako zachránce ...

Ach jo. Pokud tedy přijmeme tezi, že Spolu “utrpělo” vítězství a AB vládu ve finále nesestaví, pak by to tedy znamenalo, že se naplní moje obava:
Ech, doufám, že varianta "bidet" u nás nenastane.


[quote="pid:36799, uid:317"]Opravdu jsme je navolili ? A čeká "vítěze" procházka růžovým sadem ? Existuje termín "Pyrrhovo vítězství ... " Mám mezi přáteli obchodníky ... A ti mi říkají, že přichází naprostá ekonomická smršť a armagedon ... ... ... A to vše dopadne plnou vahou na krk Spolu a ostatní pakáže ... Není daleko doba, kdy (darebák) Babiš bude národem vzýván a povolán k moci jako zachránce ...[/quote] Ach jo. Pokud tedy přijmeme tezi, že Spolu “utrpělo” vítězství a AB vládu ve finále nesestaví, pak by to tedy znamenalo, že se naplní moje obava: [quote="pid:35883, uid:240"]Ech, doufám, že varianta "bidet" u nás nenastane.[/quote]

Ech, doufám, že varianta "bidet" u nás nenastane.
Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...


[quote="pid:35883, uid:240"]Ech, doufám, že varianta "bidet" u nás nenastane.[/quote] Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...

volby skoncily, ale hnus nekterych lidi nekonci.samkova tedy svuj post po kritice upravila. bohuzel tech vyroku na adresu prezidenta v tomto duchu je na siti hodne.


Samková, Hampl, Konvička = traja blázni


[quote="pid:36773, uid:347"]volby skoncily, ale hnus nekterych lidi nekonci.samkova tedy svuj post po kritice upravila. bohuzel tech vyroku na adresu prezidenta v tomto duchu je na siti hodne.[/quote] Samková, Hampl, Konvička = traja blázni

Skoda, ze sa aj v CR, SR nerealizuje(zoval) oznackovanie medii "zahranicny agent", nasledne s prislusnym dozorom. Media su zial hlavnym nastrojom riadenia, sirenia (dez)informacii.
Putin: Regulování médií označených jako zahraniční agenty je v USA přísnější než v Rusku
„Tento zákon (o zahraničních agentech — pozn. red.) vyžaduje zlepšení. Je nutné učinit pouze tak, aby byl namířen na řešení toho úkolu, kvůli kterému se vytvářel: vyloučit jakékoliv vměšování ze zahraničí do našeho vnitropolitického života buď přímo, nebo pomocí nastrčených osob prostřednictvím financování jejich aktivit uvnitř země," zdůraznil prezident.


Skoda, ze sa aj v CR, SR nerealizuje(zoval) oznackovanie medii "zahranicny agent", nasledne s prislusnym dozorom. Media su zial hlavnym nastrojom riadenia, sirenia (dez)informacii. [Putin: Regulování médií označených jako zahraniční agenty je v USA přísnější než v Rusku](https://cz.sputniknews.com/20171225/putin-regulovani-media-zahranicni-agenti-usa-rusko-6497150.html "linka") „Tento zákon (o zahraničních agentech — pozn. red.) vyžaduje zlepšení. Je nutné učinit pouze tak, aby byl namířen na řešení toho úkolu, kvůli kterému se vytvářel: vyloučit jakékoliv vměšování ze zahraničí do našeho vnitropolitického života buď přímo, nebo pomocí nastrčených osob prostřednictvím financování jejich aktivit uvnitř země," zdůraznil prezident.
Upravené 9. 10. 2021 o 21:48

My hlavně potřebujeme, aby byl prezident zdravý, on ten Cvalín je sice blázen, ale něco v tom smyslu, co napsal ve vztahu k prezidentovi a jmenování nové vlády, mi napsal jeden známý, který se pohybuje kolem politiků.
Musíme na něj myslet a "poslat" mu zdraví.


My hlavně potřebujeme, aby byl prezident zdravý, on ten Cvalín je sice blázen, ale něco v tom smyslu, co napsal ve vztahu k prezidentovi a jmenování nové vlády, mi napsal jeden známý, který se pohybuje kolem politiků. Musíme na něj myslet a "poslat" mu zdraví.

Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko!
A přitom to měli přímo na očích (tedy pokud se nepletu): antiFico koalice používala ve sloganech pojem “změna”, v ČR troubilo Spolu tentýž pojem.

Luboš Blaha to pekne zhrnul: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/751/blaha-a-jeho-perli%C4%8Dky/4#post-36809


Osobne je mi ľúto aj prepadu tých hlasov, ktoré dostali strany od 1 percenta do 4,9 percenta. (prísaha, čssd, ksčm, tss, volný blok). Tých je škoda, je to 17,02 percent.


[quote="pid:36816, uid:240"]Kdyby jenom paměť! I zrak. Nedovidí ani na Slovensko! A přitom to měli přímo na očích (tedy pokud se nepletu): antiFico koalice používala ve sloganech pojem “změna”, v ČR troubilo Spolu tentýž pojem.[/quote] Luboš Blaha to pekne zhrnul: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/751/blaha-a-jeho-perli%C4%8Dky/4#post-36809 Osobne je mi ľúto aj prepadu tých hlasov, ktoré dostali strany od 1 percenta do 4,9 percenta. (prísaha, čssd, ksčm, tss, volný blok). Tých je škoda, je to 17,02 percent.

Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...

Aha, neuvědomil jsem si, že jsem použil dvojsmysl.
Neměl jsem na mysli americké sčítání lístků.
Měl jsem na mysli předání vlády do rukou někoho, kdo to má vést cugrunt stylem bideta...


[quote="pid:36820, uid:149"]Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...[/quote] Aha, neuvědomil jsem si, že jsem použil dvojsmysl. Neměl jsem na mysli americké sčítání lístků. Měl jsem na mysli předání vlády do rukou někoho, kdo to má vést cugrunt stylem bideta...

já myslím že i tak se mohlo podvádět a převádět hlasy od čssd přísahy a VB ke spolu
prostě aby to vyšlo takhle hezky na hraně
kdyby tam zázrakem přísaha a čssd prolezly tak bruselský pentagram většinu nedá


já myslím že i tak se mohlo podvádět a převádět hlasy od čssd přísahy a VB ke spolu prostě aby to vyšlo takhle hezky na hraně kdyby tam zázrakem přísaha a čssd prolezly tak bruselský pentagram většinu nedá

Přísaha splnila svůj úkol, poslala z kola ven ČSSD i KSČM. Volný oslabil SPD.

Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...

Agent Šlacha, zvaný též Přišité uši.
Má už 2 zářezy:
i. palácový státní převrat v ČR 2013 - likvidace Nečasovy vlády za účelem zabránění neamerické dostavbě JE Temelín
https://www.protiproud.cz/politika/318-zlomi-tajne-sluzby-spojenych-statu-prezidenta-zemana-to-je-oc-tu-bezi-opakujeme-v-cele-kauze-jde-o-temelin-zbytek-jsou-jen-divadelni-kulisy.htm
ii. volby 2021 - oslabení vlasteneckých/konzervativních stran, omezení koaličního potenciálu Ano


[quote="pid:36728, uid:312"]Přísaha splnila svůj úkol, poslala z kola ven ČSSD i KSČM. Volný oslabil SPD.[/quote] [quote="pid:36820, uid:149"]Bohužel si myslím, že vítězství je čisté, prostě šlachta a ta banda to svým vstupem zařídila...[/quote] Agent Šlacha, zvaný též Přišité uši. Má už 2 zářezy: i. palácový státní převrat v ČR 2013 - likvidace Nečasovy vlády za účelem zabránění neamerické dostavbě JE Temelín https://www.protiproud.cz/politika/318-zlomi-tajne-sluzby-spojenych-statu-prezidenta-zemana-to-je-oc-tu-bezi-opakujeme-v-cele-kauze-jde-o-temelin-zbytek-jsou-jen-divadelni-kulisy.htm ii. volby 2021 - oslabení vlasteneckých/konzervativních stran, omezení koaličního potenciálu Ano

Tak myslím, že je vymalováno smile čas 22:01



Zástupci koalic SPOLU a Pirátů se Starosty se v sobotu večer dohodli na memorandu o vůli na vytvoření vlády. Požádají proto prezidenta Miloše Zemana, aby lídra SPOLU Petra Fialu pověřil sestavením vlády.Fiala uvedl, že součástí memoranda je i dohoda, že žádná z pěti stran (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti a hnutí STAN) nebude vyjednávat s dalšími subjekty.



https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/koalice-se-dohodly-vytvorime-vladu-a-s-nikym-jinym-o-ni-jednat-nebudeme-40374429


Tak myslím, že je vymalováno :( čas 22:01 > Zástupci koalic SPOLU a Pirátů se Starosty se v sobotu večer dohodli na memorandu o vůli na vytvoření vlády. Požádají proto prezidenta Miloše Zemana, aby lídra SPOLU Petra Fialu pověřil sestavením vlády.Fiala uvedl, že součástí memoranda je i dohoda, že žádná z pěti stran (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti a hnutí STAN) nebude vyjednávat s dalšími subjekty. https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/koalice-se-dohodly-vytvorime-vladu-a-s-nikym-jinym-o-ni-jednat-nebudeme-40374429
Upravené 9. 10. 2021 o 23:33

Tak myslím, že je vymalováno


Ono to vypadá strašně. Ale: Jak dlouho jim to vydrží? A co vše se na ně sesype? A z kolika stran?
Já bych vlastně nechtěl být v jejich kůži smile To, že teď přec.cali Zemana a globalisty, se jim vymstí.
A už teď můžeme slavit demolici pirátského hnízda.


[quote="pid:36829, uid:214"]Tak myslím, že je vymalováno[/quote] Ono to vypadá strašně. Ale: Jak dlouho jim to vydrží? A co vše se na ně sesype? A z kolika stran? Já bych vlastně nechtěl být v jejich kůži ;) To, že teď přec.cali Zemana a globalisty, se jim vymstí. A už teď můžeme slavit demolici pirátského hnízda.
Upravené 9. 10. 2021 o 23:44

@Jiří.


...To, že teď přec.cali Zemana a globalisty....



Nejsem si jista tím, že toto globalisti nechtěli. Uvidíme v dalších dnech a měsících.


@Jiří. > ...To, že teď přec.cali Zemana a globalisty.... Nejsem si jista tím, že toto globalisti nechtěli. Uvidíme v dalších dnech a měsících.

slibuje https://www.spolu21.cz/#program (vlasy mi dupkom stoja na hlave,ked to čítam)


Ještě, že tam není i priorita 6...


[quote="pid:36774, uid:78"]slibuje https://www.spolu21.cz/#program (vlasy mi dupkom stoja na hlave,ked to čítam)[/quote] Ještě, že tam není i priorita 6...

Politolog Michal Bok:
Když se želva ocitne na zádech, nemůže se bez cizí pomoci obrátit zpátky na nohy. Pokud želvu do této pozice umístíte sami, pak se dopustíte týrání zvířat. A právě obětí podobného týrání se stanou prezident s končícím premiérem, pokud se rozhodnou klást nastupující většině aktivní odpor.


Volby totiž dopadly jasně a je to úplně bez debat. Opoziční blok má většinu. A pokud se prezident nebo Andrej Babiš pokusí nějak obstruovat nebo rozehrávat nějaké hry, se zlou se potážou.
Pokud si Miloš Zeman například dělal naděje, že volby dopadnou nějak zamotaně, a on tak bude moci do povolebních jednání nějak výrazně vstoupit a třeba instalovat nějakou svoji úřednickou vládu, je na omylu. Mohl by nanejvýš zkusit rýsující se vládu rozložit tím, že jejím sestavením pověří Víta Rakušana. (A zdůvodní to tím, že získal nejvíc preferenčních hlasů.)
Zkusit to může. Ale pokud by chtěl Petru Fialovi upřít premiérské křeslo, pak statisícové demonstrace na Letné budou nic oproti tomu, co by následovalo. Andreji Babišovi vrásky na čele budou přidělávat i jeho kauzy a ztráta moci. Protože nikdo na světě nemá lepší politický instinkt na to, kde moc je, než státní úředník.


A už teď, kdy píší tyto řádky, se na ministerstvech a ve státních agenturách ambiciózní byrokrati zamýšlejí, jak by nejlépe posloužili svým novým pánům (a hlavně sobě a svojí kariéře). Pokud nad Andrejem Babišem a jeho lidmi dosud drželi ochrannou ruku v jedné z nepřeberného množství jeho kauz, tak to dneškem končí.


A to pro Andreje Babiše může mít fatální důsledky. Zvláště pokud se nastupující politická moc rozhodne dostat ho do tepláků. A z jejich strany by to byl rozumný krok, protože by tím setli hlavu hnutí ANO, ale hlavně vyslali jasný signál oligarchům, že možná můžou mít na politiku vliv, ale špatně skončí ten, kdo se pokusí uchvátit politickou moc.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tak-to-muze-Zeman-rozstrelit-Nasili-Krvava-cena-Petra-Fialy-Akce-na-Babise-prave-ted-679755


Politolog Michal Bok: Když se želva ocitne na zádech, nemůže se bez cizí pomoci obrátit zpátky na nohy. Pokud želvu do této pozice umístíte sami, pak se dopustíte týrání zvířat. A právě obětí podobného týrání se stanou prezident s končícím premiérem, pokud se rozhodnou klást nastupující většině aktivní odpor. Volby totiž dopadly jasně a je to úplně bez debat. Opoziční blok má většinu. A pokud se prezident nebo Andrej Babiš pokusí nějak obstruovat nebo rozehrávat nějaké hry, se zlou se potážou. Pokud si Miloš Zeman například dělal naděje, že volby dopadnou nějak zamotaně, a on tak bude moci do povolebních jednání nějak výrazně vstoupit a třeba instalovat nějakou svoji úřednickou vládu, je na omylu. Mohl by nanejvýš zkusit rýsující se vládu rozložit tím, že jejím sestavením pověří Víta Rakušana. (A zdůvodní to tím, že získal nejvíc preferenčních hlasů.) Zkusit to může. Ale pokud by chtěl Petru Fialovi upřít premiérské křeslo, pak statisícové demonstrace na Letné budou nic oproti tomu, co by následovalo. Andreji Babišovi vrásky na čele budou přidělávat i jeho kauzy a ztráta moci. Protože nikdo na světě nemá lepší politický instinkt na to, kde moc je, než státní úředník. A už teď, kdy píší tyto řádky, se na ministerstvech a ve státních agenturách ambiciózní byrokrati zamýšlejí, jak by nejlépe posloužili svým novým pánům (a hlavně sobě a svojí kariéře). Pokud nad Andrejem Babišem a jeho lidmi dosud drželi ochrannou ruku v jedné z nepřeberného množství jeho kauz, tak to dneškem končí. A to pro Andreje Babiše může mít fatální důsledky. Zvláště pokud se nastupující politická moc rozhodne dostat ho do tepláků. A z jejich strany by to byl rozumný krok, protože by tím setli hlavu hnutí ANO, ale hlavně vyslali jasný signál oligarchům, že možná můžou mít na politiku vliv, ale špatně skončí ten, kdo se pokusí uchvátit politickou moc. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tak-to-muze-Zeman-rozstrelit-Nasili-Krvava-cena-Petra-Fialy-Akce-na-Babise-prave-ted-679755

On ten ústavní únorový puč, pro který hlasovalo 11 ústavních soudců, byl nejspíš už vypovídající, že globální zákulisí chce oslabit naši státnost. Babiš a Zeman nešli moc na ruku procesu budování R-U a proto Pandora papers.


On ten ústavní únorový puč, pro který hlasovalo 11 ústavních soudců, byl nejspíš už vypovídající, že globální zákulisí chce oslabit naši státnost. Babiš a Zeman nešli moc na ruku procesu budování R-U a proto Pandora papers.

Nechápu tu skepsi tady, zároveň kroutím hlavou a říkám si, co že to Havloidi ze SPOLU - STAN tady v ČR vůbec oslavují?...
Rozhodně nejsem volič Babiše (to ANI NÁHODOU), tak mám asi klid v duši a mohu to hodnotit trochu objektivně.


Babiš získal 72 mandátů, jeho strana bez diskuzí vyhrála jako samostatný subjekt. Druhá ODS dostala 34 mandátů.


Zeman jasně deklaroval, že pověří sestavením vlády předsedu vítězné strany a žádné koalice více stran.


Pirátská ideologie (LGBTQI - BLM - GREEN DEAL atd.) totálně odsunuta do kanálu. To už je zdviženým prstem pro ostatní havlistické strany, že toto tedy v ČR opravdu nebude fungovat, že celé tyto volby byly jen a pouze referendem o Babišovi. Nebyly to volby o našem příklonu k západu a jejich zvráceným ideologiím z Bruselu. Nebyly to ani volby o příklonu k V4, nebo dokonce k východu.


Bylo to referendum o Babišovi. Nikdo nevyhrál a nikdo, absolutně NIKDO nemůže tento stav zvrátit. Propadl tady cca 1 milion hlasů, který se rozprostřel mezi KSČM, ČSSD, TRIKOLORU, PŘÍSAHU, VOLNÝ BLOK a nevím koho všeho, ale silně pochybuji, že se jedná o případné voliče DEMOBLOKU.


Takže zase většina obyvatel je na straně řekněme politiky "Zemanovského typu", jako tomu bylo při prez. volbách 2017, kdy se lidi přeskupili pod jednu vlajku a šli volit Zemana.


V podstatě se "Zemanovskému" táboru rozbily hlasy, protože Havloidi se seskupili do dvou pofiderních, zoufalých a debilních koalic SPOLU a PirátSTAN (27,79% + 15,62% = 43,41%), což není vůbec žádná výhra a už vůbec to není mandát k tomu, aby si mysleli, že mluví za všechny voliče, nota bene za celý národ.
Nemají na to mandát a každý si tohle umí spočítat.


Je to patová situace a rozhodně tady nehrozí nějaký slovenský scénář, protože čísla... a hlavně...hlavně protože Zeman.


Nicméně bych nepropadal panice a spíš bych se soustředil na čísla, než na kecy a počítal bych a hlavně, co si budeme vyprávět, ty jejich slepence nebudou mít dlouhou životnost tak jako tak, když už tedy se na vládě vůbec budou podílet, ale to se dřív mezi sebou požerou, než aby tu vládu sestavili.


Nechápu tu skepsi tady, zároveň kroutím hlavou a říkám si, co že to Havloidi ze SPOLU - STAN tady v ČR vůbec oslavují?... Rozhodně nejsem volič Babiše (to ANI NÁHODOU), tak mám asi klid v duši a mohu to hodnotit trochu objektivně. Babiš získal 72 mandátů, jeho strana bez diskuzí vyhrála jako samostatný subjekt. Druhá ODS dostala 34 mandátů. Zeman jasně deklaroval, že pověří sestavením vlády předsedu vítězné strany a žádné koalice více stran. Pirátská ideologie (LGBTQI - BLM - GREEN DEAL atd.) totálně odsunuta do kanálu. To už je zdviženým prstem pro ostatní havlistické strany, že toto tedy v ČR opravdu nebude fungovat, že celé tyto volby byly jen a pouze referendem o Babišovi. Nebyly to volby o našem příklonu k západu a jejich zvráceným ideologiím z Bruselu. Nebyly to ani volby o příklonu k V4, nebo dokonce k východu. Bylo to referendum o Babišovi. Nikdo nevyhrál a nikdo, absolutně NIKDO nemůže tento stav zvrátit. Propadl tady cca 1 milion hlasů, který se rozprostřel mezi KSČM, ČSSD, TRIKOLORU, PŘÍSAHU, VOLNÝ BLOK a nevím koho všeho, ale silně pochybuji, že se jedná o případné voliče DEMOBLOKU. Takže zase většina obyvatel je na straně řekněme politiky "Zemanovského typu", jako tomu bylo při prez. volbách 2017, kdy se lidi přeskupili pod jednu vlajku a šli volit Zemana. V podstatě se "Zemanovskému" táboru rozbily hlasy, protože Havloidi se seskupili do dvou pofiderních, zoufalých a debilních koalic SPOLU a PirátSTAN (27,79% + 15,62% = 43,41%), což není vůbec žádná výhra a už vůbec to není mandát k tomu, aby si mysleli, že mluví za všechny voliče, nota bene za celý národ. Nemají na to mandát a každý si tohle umí spočítat. Je to patová situace a rozhodně tady nehrozí nějaký slovenský scénář, protože čísla... a hlavně...hlavně protože Zeman. Nicméně bych nepropadal panice a spíš bych se soustředil na čísla, než na kecy a počítal bych a hlavně, co si budeme vyprávět, ty jejich slepence nebudou mít dlouhou životnost tak jako tak, když už tedy se na vládě vůbec budou podílet, ale to se dřív mezi sebou požerou, než aby tu vládu sestavili.
Upravené 10. 10. 2021 o 05:05

No, bude to ještě zajímavé, příliš málo probuzenych lidí, vyjevene masy se ještě nevzpamatovaly a s vypoulenyma očima jdou se nechat rozsekat na nudle, nejsou žádní hrdinové, ale jen jateční dobytek a reznici na jeneralnich stabech... Dobrý co??? To napsal Jaroslav Hašek před 120 lety... Na začátku války také davy jasaly a k vagonum se chodilo s květinami a s muzikou, šok nastal docela rychle... Tak uvidíme... Držte se...


No, bude to ještě zajímavé, příliš málo probuzenych lidí, vyjevene masy se ještě nevzpamatovaly a s vypoulenyma očima jdou se nechat rozsekat na nudle, nejsou žádní hrdinové, ale jen jateční dobytek a reznici na jeneralnich stabech... Dobrý co??? To napsal Jaroslav Hašek před 120 lety... Na začátku války také davy jasaly a k vagonum se chodilo s květinami a s muzikou, šok nastal docela rychle... Tak uvidíme... Držte se...

Ona ta ODS-ka dopadla podobně, jak Piráti. Na svých zádech vynesla do parlamentu 17 TOP-kařů a 20 KDU. Sama získala oproti roku 2017 jenom 9 poslanců. Nemyslím si, že uvnitř ODS vládne spokojenost. Jde o oslabení pozic. Uvidíme, jak dlouho se Fiala udrží.


Ona ta ODS-ka dopadla podobně, jak Piráti. Na svých zádech vynesla do parlamentu 17 TOP-kařů a 20 KDU. Sama získala oproti roku 2017 jenom 9 poslanců. Nemyslím si, že uvnitř ODS vládne spokojenost. Jde o oslabení pozic. Uvidíme, jak dlouho se Fiala udrží.
Upravené 10. 10. 2021 o 07:27

Teď slyším v naši obci ohňostroj, kde to žiju, proboha...


tak to jeste chybi, aby vybehli nekteri s vlajeckami ven.


btw: jak volili cesi v zahranici
61627c857ab6c
to mi tak psala kamaradka, trvale zijici v holandsku, ze "se ji zveda kufr z babise", takze bude volit SPOLU. kdyz nekdo zije trvale v cizine, nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.


[quote="pid:36805, uid:312"]Teď slyším v naši obci ohňostroj, kde to žiju, proboha...[/quote] tak to jeste chybi, aby vybehli nekteri s vlajeckami ven. btw: jak volili cesi v zahranici ![61627c857ab6c](serve/attachment&path=61627c857ab6c) to mi tak psala kamaradka, trvale zijici v holandsku, ze "se ji zveda kufr z babise", takze bude volit SPOLU. kdyz nekdo zije trvale v cizine, nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.

kdyz nekdo zije trvale v cizine, nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.


Tento problém majú aj Chorváti, kde im volí množstvo ľudí z Bosny.


[quote="pid:36843, uid:347"]kdyz nekdo zije trvale v cizine, nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.[/quote] Tento problém majú aj Chorváti, kde im volí množstvo ľudí z Bosny.

Moderátor

Nechápu tu skepsi tady, zároveň kroutím hlavou a říkám si, co že to Havloidi ze SPOLU - STAN tady v ČR vůbec oslavují?..

Asi nevíš, o co se hraje.


Jednak tu máme žalobu Lichtenštejnů u Evropského soudu. Umíš si představit Fialu, jak se brání rozhodnutí Evropského soudu, jehož výsledek se dá dopředu predikovat? Lichtenštejnské klany zapadají do scénáře R-U.
Jednak jsem tady zmiňovala Zemanovo zdraví a co se mi dostaly informace, tak je to vážný problém. Nebudu psát podrobnosti.


Pokud je pravda, co píše politolog Bok, tak bych viděla jedinou šanci v tom, že Zeman obětuje Babiše, dá tam Havlíčka, aby se dohodl s ODS. Ale jestli bude vůle, to je otázka.


[quote="pid:36836, uid:633"]Nechápu tu skepsi tady, zároveň kroutím hlavou a říkám si, co že to Havloidi ze SPOLU - STAN tady v ČR vůbec oslavují?..[/quote] Asi nevíš, o co se hraje. Jednak tu máme žalobu Lichtenštejnů u Evropského soudu. Umíš si představit Fialu, jak se brání rozhodnutí Evropského soudu, jehož výsledek se dá dopředu predikovat? Lichtenštejnské klany zapadají do scénáře R-U. Jednak jsem tady zmiňovala Zemanovo zdraví a co se mi dostaly informace, tak je to vážný problém. Nebudu psát podrobnosti. Pokud je pravda, co píše politolog Bok, tak bych viděla jedinou šanci v tom, že Zeman obětuje Babiše, dá tam Havlíčka, aby se dohodl s ODS. Ale jestli bude vůle, to je otázka.
Upravené 10. 10. 2021 o 09:50

Umíš si představit Fialu, jak se brání rozhodnutí Evropského soudu


Fiala je ten poslední, kdo o tomhle rozhoduje. A že se pak bude rozhodnutí starších kluků snažit vyplnit co nejdříve, to je zase jiná věc. Nějaký vliv to má, protože starší kluci mezi sebou také bojují, ale ne až zas tak významný. Stejně jako Biden, který plní úkoly od GP na 100% (USA nad státní elita nemůže v žádném scénáři vyhrát na GP, v posledních dílech od V.V.Pjakina je to čím dál více zřetelné - kdy státní elita není ani schopna nějak zachytit a detekovat kam to směřuje, její schopnost předvídat klíčové události se blíží nule a souhlasím s @Tikal, že naši podpindosníci jsou ve velmi ošemetné situaci).

[quote="pid:36845, uid:101"]Umíš si představit Fialu, jak se brání rozhodnutí Evropského soudu[/quote] Fiala je ten poslední, kdo o tomhle rozhoduje. A že se pak bude rozhodnutí starších kluků snažit vyplnit co nejdříve, to je zase jiná věc. Nějaký vliv to má, protože starší kluci mezi sebou také bojují, ale ne až zas tak významný. Stejně jako Biden, který plní úkoly od GP na 100% (USA nad státní elita nemůže v žádném scénáři vyhrát na GP, v posledních dílech od V.V.Pjakina je to čím dál více zřetelné - kdy státní elita není ani schopna nějak zachytit a detekovat kam to směřuje, její schopnost předvídat klíčové události se blíží nule a souhlasím s @Tikal, že naši podpindosníci jsou ve velmi ošemetné situaci).
Upravené 10. 10. 2021 o 09:03

nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.


Přesně tak. Nenašla jsem (si) žádné rozumné odůvodnění, proč by volit měli. Už jednou zemi opustili a ze své vůle chtějí žít jinde - tak proč by měli mít nějaký hlas a vliv na politiku rodné země. Protože to, že chtějí žít jinde, nesvědčí ani o zájmu o rodnou zem a ani o lásce k ní.


[quote="pid:36843, uid:347"]nema v planu se do CR vratit, tak snad by nemel ovlivnovat politiku v dane zemi.[/quote] Přesně tak. Nenašla jsem (si) žádné rozumné odůvodnění, proč by volit měli. Už jednou zemi opustili a ze své vůle chtějí žít jinde - tak proč by měli mít nějaký hlas a vliv na politiku rodné země. Protože to, že chtějí žít jinde, nesvědčí ani o zájmu o rodnou zem a ani o lásce k ní.

Keller k volbám: Uplácat předvolební koalici z jedné silné strany a z několika trpaslíků se vymstí
Koalice SPOLU vyhrála volby a chce začít vyjednávat s koalicí Pirátů a STAN
o možnosti sestavit budoucí vládu. Nový kabinet bude čelit stejným otázkám,
jako ten předchozí: zadluženost státu, inflace a vysoké ceny na energie,
domnívá se sociolog Jan Keller.
V komentáři zhodnotil hlavní heslo předvolební kampaně a shrnul očekávání občanů.
„Pokud nebude sestavovat vládu Babiš, ale dvě koalice předvolebních stran,
bude to především vláda ODS opřená o starosty.
Důvěru by taková vláda dostala možná brzy, vnitřní pnutí v ní však budou tak velká, že délku její životnosti předpovědět nelze,” zhodnotil možný povolební vývoji Keller.
https://cz.sputniknews.com/20211009/keller-k-volbam-uplacat-predvolebni-koalici-z-jedne-silne-strany-a-z-nekolika-trpasliku-se-vymsti-16113731.html


**Keller k volbám: Uplácat předvolební koalici z jedné silné strany a z několika trpaslíků se vymstí** Koalice SPOLU vyhrála volby a chce začít vyjednávat s koalicí Pirátů a STAN o možnosti sestavit budoucí vládu. Nový kabinet bude čelit stejným otázkám, jako ten předchozí: zadluženost státu, inflace a vysoké ceny na energie, domnívá se sociolog Jan Keller. V komentáři zhodnotil hlavní heslo předvolební kampaně a shrnul očekávání občanů. „Pokud nebude sestavovat vládu Babiš, ale dvě koalice předvolebních stran, bude to především vláda ODS opřená o starosty. Důvěru by taková vláda dostala možná brzy, vnitřní pnutí v ní však budou tak velká, že délku její životnosti předpovědět nelze,” zhodnotil možný povolební vývoji Keller. https://cz.sputniknews.com/20211009/keller-k-volbam-uplacat-predvolebni-koalici-z-jedne-silne-strany-a-z-nekolika-trpasliku-se-vymsti-16113731.html

Nemyslela jsem doslova, že by Fiala o tom rozhodoval. Ten čas, kdy se vyplňuje co nejdříve nebo kdy se lavíruje, aby se co nejvíc oddálilo, může být důležitý. Psala jsem jednou Zemanovi a on odpověděl: "Chce-li Lichtenštejnsko přátelské vztahy s Českou republikou, mělo by se svých majetkových nároků vzdát."
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Milos-Zeman-1195/otazka/Zaloba-Lichtenstejnska-144978


Nemyslela jsem doslova, že by Fiala o tom rozhodoval. Ten čas, kdy se vyplňuje co nejdříve nebo kdy se lavíruje, aby se co nejvíc oddálilo, může být důležitý. Psala jsem jednou Zemanovi a on odpověděl: "Chce-li Lichtenštejnsko přátelské vztahy s Českou republikou, mělo by se svých majetkových nároků vzdát." https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Milos-Zeman-1195/otazka/Zaloba-Lichtenstejnska-144978

To, že teď přec.cali Zemana a globalisty, se jim vymstí.

Vytvořilo se dogma, že je Zeman člověkem globalistů, já bych ale řekl, že je v prvé řadě náš člověk. Globalistický vektor cílů plní z taktických důvodů. Tím, že budeme opakovat, že je globalista, ho moc neposílíme.


[quote="pid:36830, uid:372"]To, že teď přec.cali Zemana a globalisty, se jim vymstí.[/quote] Vytvořilo se dogma, že je Zeman člověkem globalistů, já bych ale řekl, že je v prvé řadě náš člověk. Globalistický vektor cílů plní z taktických důvodů. Tím, že budeme opakovat, že je globalista, ho moc neposílíme.

Tak máme po volbách... a dopadly jak dopadly... Škoda - pro nás, bohužel. Proč? Protože ozdravné procesy už "jedou" na plné obrátky a pranic je nezajímá, kdo "vyhrál volby" a jak je bude brzdit. Jenže - čím větší "odpor" proti zákonu času (snad se to tak dá nazvat), tím větší naše bolest a ztráty.
Takže máme "bruselistán" pěkně pohromadě naskládaný pod jednou střechou (což je výhoda) a před sebou hodně těžké časy a po nich hodně těžká startovní pozice.
Omlouvám se za realismus, který se jeví jako pesimismus.


Tak máme po volbách... a dopadly jak dopadly... Škoda - pro nás, bohužel. Proč? Protože ozdravné procesy už "jedou" na plné obrátky a pranic je nezajímá, kdo "vyhrál volby" a jak je bude brzdit. Jenže - čím větší "odpor" proti zákonu času (snad se to tak dá nazvat), tím větší naše bolest a ztráty. Takže máme "bruselistán" pěkně pohromadě naskládaný pod jednou střechou (což je výhoda) a před sebou hodně těžké časy a po nich hodně těžká startovní pozice. Omlouvám se za realismus, který se jeví jako pesimismus.

Tak máme po volbách... a dopadly jak dopadly...

Výsledku českých voleb si všímají i americká média.
Podle nich může za prohru premiéra Andreje Babiše
a jeho hnutí ANO i kauza Pandora Papers,
na jejímž odhalení se podílel i deník The Washington Post.
Jeho porážka pak podle The New York Times může naznačovat ústup populismu ve střední Evropě.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/volby-2021-populismus-andrej-babis_2110100721_pj


[quote="pid:36853, uid:203"]Tak máme po volbách... a dopadly jak dopadly...[/quote] **Výsledku českých voleb si všímají i americká média.** Podle nich může za prohru premiéra Andreje Babiše a jeho hnutí ANO i kauza Pandora Papers, na jejímž odhalení se podílel i deník The Washington Post. Jeho porážka pak podle The New York Times může naznačovat ústup populismu ve střední Evropě. https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/volby-2021-populismus-andrej-babis_2110100721_pj

Jeho porážka pak podle The New York Times může naznačovat ústup populismu ve střední Evropě.

Proč by ne, jejich agent CIA Koudelka, to bude mít pod palcem.


[quote="pid:36855, uid:78"]Jeho porážka pak podle The New York Times může naznačovat ústup populismu ve střední Evropě.[/quote] Proč by ne, jejich agent CIA Koudelka, to bude mít pod palcem.
Upravené 10. 10. 2021 o 10:02

a dopadly jak dopadly


Mírný opatrný optimismus bych si ponechal, stav objektu je na tom lépe než výsledky. Třináct procent hlasů vlasteneckých síl se nedostalo do parlamentu, ale jsou tady a SPD také pomaličku, ale přece roste. Naopak darebáci jsou na ústupu, teď to ještě "ochcali" a semknuli se slepili (poprvé ve volbách jsou tak velké slepence), což tedy za férové vůči voličovi nepovažuji.


Započítal jsem i neprošlé strany a vyšlo 55 procent (ANO+SPD+Přísaha+ČSSD+KSČ) , dále odhad manipulací dávám tak 10% (např. zahraniční hlasy). Tak můj odhad 65% obyvatel už vystřízlivělo z USA ze západu. Už se to překlápí a ten trend bude růst.


Nadměrná spotřeba se bude omezovat tak jako tak, a když se staré boří dostávají příležitost nové tvůrčí síly, kterým na majetku a slávě nezáleží a vymění tak postupně staré nefunkční parazity. Stavět a budovat lze rychle, těžší bude žít spravedlivý život v nově vybudovaném (viz. SSSR jeden úspěch za druhým, najednou bylo všeho dost a lidé zlenivěli a začali z nudy pít - to že to někdo tak nastavil nás neomlouvá).


[quote="pid:36853, uid:203"]a dopadly jak dopadly[/quote] Mírný opatrný optimismus bych si ponechal, stav objektu je na tom lépe než výsledky. Třináct procent hlasů vlasteneckých síl se nedostalo do parlamentu, ale jsou tady a SPD také pomaličku, ale přece roste. Naopak darebáci jsou na ústupu, teď to ještě "ochcali" a semknuli se slepili (poprvé ve volbách jsou tak velké slepence), což tedy za férové vůči voličovi nepovažuji. Započítal jsem i neprošlé strany a vyšlo 55 procent (ANO+SPD+Přísaha+ČSSD+KSČ) , dále odhad manipulací dávám tak 10% (např. zahraniční hlasy). Tak můj odhad 65% obyvatel už vystřízlivělo z USA ze západu. Už se to překlápí a ten trend bude růst. Nadměrná spotřeba se bude omezovat tak jako tak, a když se staré boří dostávají příležitost nové tvůrčí síly, kterým na majetku a slávě nezáleží a vymění tak postupně staré nefunkční parazity. Stavět a budovat lze rychle, těžší bude žít spravedlivý život v nově vybudovaném (viz. SSSR jeden úspěch za druhým, najednou bylo všeho dost a lidé zlenivěli a začali z nudy pít - to že to někdo tak nastavil nás neomlouvá).
Upravené 10. 10. 2021 o 10:12

61629e5f3dcb9
tak jeden muj byvaly kolega, zastupitel v nejake obci v jiznich cechach za piraty, uz oslavuje.
rikam si, ze vsichni tihle mladi lidi, co tak obdivuji havla, veri, ze sametova revoluce bylo neplanovane vitezstvi studento a babis je komunista, ktery se musi splachnout, protoze on muze za vsechno, ti asi potrebuji dostat lekci, aby se vzpamatovali. pritom tihle mladi lidi si doted zili v naprostem klidu. dostali se na skolu, protoze je dnes tolik skol a uz i privatnich a kdo si zaplati skolu, udela ji, zadne nervy pri hledani prace, protoze prace je dost. a pak jeste tahle generace prijde do firmy, chce okamzite 50btto nastup a nakonec se zjisti, ze vlastne porad nic neumi. takze generace, ktera nemela zasadni starosti si je ted vyrobila.


pod carou, mimo topic:
poslouchala jsem podcast o zivote ennia morriconeho. pastva pro dusi a pro uklidneni v soucasne chvili:
https://www.youtube.com/watch?v=s7w-IeNR9ko


![61629e5f3dcb9](serve/attachment&path=61629e5f3dcb9) tak jeden muj byvaly kolega, zastupitel v nejake obci v jiznich cechach za piraty, uz oslavuje. rikam si, ze vsichni tihle mladi lidi, co tak obdivuji havla, veri, ze sametova revoluce bylo neplanovane vitezstvi studento a babis je komunista, ktery se musi splachnout, protoze on muze za vsechno, ti asi potrebuji dostat lekci, aby se vzpamatovali. pritom tihle mladi lidi si doted zili v naprostem klidu. dostali se na skolu, protoze je dnes tolik skol a uz i privatnich a kdo si zaplati skolu, udela ji, zadne nervy pri hledani prace, protoze prace je dost. a pak jeste tahle generace prijde do firmy, chce okamzite 50btto nastup a nakonec se zjisti, ze vlastne porad nic neumi. takze generace, ktera nemela zasadni starosti si je ted vyrobila. pod carou, mimo topic: poslouchala jsem podcast o zivote ennia morriconeho. pastva pro dusi a pro uklidneni v soucasne chvili: https://www.youtube.com/watch?v=s7w-IeNR9ko

Z diskuze na internetu:


"Tato účelová koalice zoufalců, má jen jeden bod programu...pád Babiše, jinak si v ničem nenotují, jejich možná budoucí vláda bude jedno velké fiasko!!"


Z diskuze na internetu: "Tato účelová koalice zoufalců, má jen jeden bod programu...pád Babiše, jinak si v ničem nenotují, jejich možná budoucí vláda bude jedno velké fiasko!!"

Tak je máme všechny podpindosníky všechny v jednom pytli ( budou všichni ti největší milovníci Bruselstánu) v jedné vládě. I když jsem byla v šoku z výsledků voleb a chvíli i nešťastná, takhle je GP bude mít všechny na talíři a výsledky jejich špinavé zradvske práce budou vidět na kikometry. A proto ty největší hlupáky odepíše velmi snadno a ty co pochopí prevleknou kabát a budou šlapat jak bude GP pískat. A šťastná Topka půjde s Marketkou brzy do pr....ostatní . Zákon času a HNR taky odvedou kus práce...tak i když leccos podelají tak chci věřit že to jako Češi zvládneme a přežijeme. Určitě byka manipulace u voleb...Musíme doufat a sami se snažit.


Tak je máme všechny podpindosníky všechny v jednom pytli ( budou všichni ti největší milovníci Bruselstánu) v jedné vládě. I když jsem byla v šoku z výsledků voleb a chvíli i nešťastná, takhle je GP bude mít všechny na talíři a výsledky jejich špinavé zradvske práce budou vidět na kikometry. A proto ty největší hlupáky odepíše velmi snadno a ty co pochopí prevleknou kabát a budou šlapat jak bude GP pískat. A šťastná Topka půjde s Marketkou brzy do pr....ostatní . Zákon času a HNR taky odvedou kus práce...tak i když leccos podelají tak chci věřit že to jako Češi zvládneme a přežijeme. Určitě byka manipulace u voleb...Musíme doufat a sami se snažit.

na optimismus je ještě brzo :-))))
škoda fiaska pirátů kdyby měli aspon tolik mandátů že bez nich by se to rozpadlo viděl bych je jako nejslabší článek


na optimismus je ještě brzo :-)))) škoda fiaska pirátů kdyby měli aspon tolik mandátů že bez nich by se to rozpadlo viděl bych je jako nejslabší článek

Protože to, že chtějí žít jinde, nesvědčí ani o zájmu o rodnou zem a ani o lásce k ní.

@Nechci být nezdvořilý k dáme,ale jste úplně ale úplně mimo,to že tak hlasovaly neznamená že Česko mají min v lásce než vy,můžete říct že jsou špatně informovaný,a nebo že nemají možnost volby protože nežijí tady,kdysi jsme to tady rozebírali(myslím s @Tristanem,a @Počtarem)
Tady žijí 19 let a v zahraničí 27 let a mam 44 let,a pojďte a zkuste moji lásku k Srbsku a Černé Hoře které beru za moji území,a můj stát,žádné jiné občanství nechci,a měl jsem možnosti a pořad mám.
Už to zkusili 1999 když bylo bombardování(měl jsem 23 let),jsem já a dalších tisíce všechno nechali a vraceli se do rodné vlasti aby jsme pomohly.
Nikdy nesuďte ostatní lidi jen tak,tím že ti lidi žijí v zahraničí neznamená že jsou menší Češi než vy,podívejte se na včerejšek tady mate 43% procent lidi který hlasovali,jako některý v zahraničí,jsou min vlastenci než vy?
Oni pravé mysle že jsou vlastenci :-) že táhnou na správnou cestu tenhle stát ve kterém taky oni žijí a já taky a vy taky(a mám taky rad Česko jsem tady źenaty a mám rodinu) aspoň vy co čtete KSB aspoň můžete vědět že je všechno o informacích které dostáváte a jak je převedeme ve vlastní hlavě a samozřejmě o mravnosti.
Mimochodem mám známého který pracuje pro Škodu a je momentálně v Rusku a pak půjde do Indie,ale pozemek si koupil blízko Prahy kde bude stavět a i barak,je miň vlastenec že se snaží zabezpečit rodinu?
Já to beru tak že mě bůh přivedl tady a zároveň jsem našel ženu,kamarády a mám rodinu,a našel jsem a i VODU takže pro mne bylo plus jet do zahraničí,ale nikdy nebudu nic jiného než Srb z Černé Hory.
Myslím že te volby dopadly tak jak měli,a jen blázen bude rad že bude premiér v situaci která dochází,a ještě není nic vyřešeno.

[quote="pid:36849, uid:203"]Protože to, že chtějí žít jinde, nesvědčí ani o zájmu o rodnou zem a ani o lásce k ní.[/quote] @Nechci být nezdvořilý k dáme,ale jste úplně ale úplně mimo,to že tak hlasovaly neznamená že Česko mají min v lásce než vy,můžete říct že jsou špatně informovaný,a nebo že nemají možnost volby protože nežijí tady,kdysi jsme to tady rozebírali(myslím s @Tristanem,a @Počtarem) Tady žijí 19 let a v zahraničí 27 let a mam 44 let,a pojďte a zkuste moji lásku k Srbsku a Černé Hoře které beru za moji území,a můj stát,žádné jiné občanství nechci,a měl jsem možnosti a pořad mám. Už to zkusili 1999 když bylo bombardování(měl jsem 23 let),jsem já a dalších tisíce všechno nechali a vraceli se do rodné vlasti aby jsme pomohly. Nikdy nesuďte ostatní lidi jen tak,tím že ti lidi žijí v zahraničí neznamená že jsou menší Češi než vy,podívejte se na včerejšek tady mate 43% procent lidi který hlasovali,jako některý v zahraničí,jsou min vlastenci než vy? Oni pravé mysle že jsou vlastenci :-) že táhnou na správnou cestu tenhle stát ve kterém taky oni žijí a já taky a vy taky(a mám taky rad Česko jsem tady źenaty a mám rodinu) aspoň vy co čtete KSB aspoň můžete vědět že je všechno o informacích které dostáváte a jak je převedeme ve vlastní hlavě a samozřejmě o mravnosti. Mimochodem mám známého který pracuje pro Škodu a je momentálně v Rusku a pak půjde do Indie,ale pozemek si koupil blízko Prahy kde bude stavět a i barak,je miň vlastenec že se snaží zabezpečit rodinu? Já to beru tak že mě bůh přivedl tady a zároveň jsem našel ženu,kamarády a mám rodinu,a našel jsem a i VODU takže pro mne bylo plus jet do zahraničí,ale nikdy nebudu nic jiného než Srb z Černé Hory. Myslím že te volby dopadly tak jak měli,a jen blázen bude rad že bude premiér v situaci která dochází,a ještě není nic vyřešeno.
Upravené 10. 10. 2021 o 11:07

Co třeba:


Ano (72) + SPD (20) + LIDOVCI (23)


Lidovci ve vládě vždy vydírali koaliční partnery + je tam bratr Okamury.
Ale kdo ví...


Co třeba: Ano (72) + SPD (20) + LIDOVCI (23) Lidovci ve vládě vždy vydírali koaliční partnery + je tam bratr Okamury. Ale kdo ví...

@Thorn - vystihls to velmi realisticky, včetně vejletu do vojenské historie. Ti moudří si půjdou sednout stranou a nechají ty nedočkavé sestavit "vládu" a začít vládnout za těchto okolností :

  • Rakousko v ústavní krizi
  • Polsko před fatálním konfliktem s Bruselem
  • Maďarsko v bleděmodrém
  • Slovensko v agónii dosavadního modelu státnosti

no a k veslu se dostaly dvě formace, z nich je jedna řízená Londýnem (Fašingtonem) a druhá nově se formující bruselskou nomenklaturou pokukující po modelu Velké Euroasie (Lisabon-Vladivostok)s hlavní západoevropskou metropolí v Berlíně. Čili i z vnějšího řízení je tu konflikt zájmů nejen do u nás v ČR ale i zvenčí mezi "londýňany" a "berlíňany" . A ten střet vůbec není imitovaný, ale velmi tvrdý a reálný. Poslechněte si některé poslední komenty M.Chazina, vidí do toho velmi dobře.


@Thorn - vystihls to velmi realisticky, včetně vejletu do vojenské historie. Ti moudří si půjdou sednout stranou a nechají ty nedočkavé sestavit "vládu" a začít vládnout za těchto okolností : - Rakousko v ústavní krizi - Polsko před fatálním konfliktem s Bruselem - Maďarsko v bleděmodrém - Slovensko v agónii dosavadního modelu státnosti no a k veslu se dostaly dvě formace, z nich je jedna řízená Londýnem (Fašingtonem) a druhá nově se formující bruselskou nomenklaturou pokukující po modelu Velké Euroasie (Lisabon-Vladivostok)s hlavní západoevropskou metropolí v Berlíně. Čili i z vnějšího řízení je tu konflikt zájmů nejen do u nás v ČR ale i zvenčí mezi "londýňany" a "berlíňany" . A ten střet vůbec není imitovaný, ale velmi tvrdý a reálný. Poslechněte si některé poslední komenty M.Chazina, vidí do toho velmi dobře.
Upravené 10. 10. 2021 o 11:47

On ten ústavní únorový puč, pro který hlasovalo 11 ústavních soudců, byl nejspíš už vypovídající, že globální zákulisí chce oslabit naši státnost.

Analogie s USA č.1: tam nečinnost Nejvyššího soudu
“Texaský masakr… ústavní pilou” (11.12.2020)
https://kob-forum.eu/2020/12/19/texasky-masakr-ustavni-pilou/
u nás činnost “Český masakr..ústavní pilou” (11 soudců)
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/351/český-masakr-ústavn%C3%AD-pilou/post-3207#post-3207


Analogie s USA č.2: tam “vítězství” Bidena
u nás “prohra” Babiše
Takže nás opravdu čeká “bidenovská” vláda?


[quote="pid:36835, uid:101"]On ten ústavní únorový puč, pro který hlasovalo 11 ústavních soudců, byl nejspíš už vypovídající, že globální zákulisí chce oslabit naši státnost.[/quote] Analogie s USA č.1: tam nečinnost Nejvyššího soudu “Texaský masakr… ústavní pilou” (11.12.2020) https://kob-forum.eu/2020/12/19/texasky-masakr-ustavni-pilou/ u nás činnost “Český masakr..ústavní pilou” (11 soudců) https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/351/český-masakr-ústavn%C3%AD-pilou/post-3207#post-3207 Analogie s USA č.2: tam “vítězství” Bidena u nás “prohra” Babiše Takže nás opravdu čeká “bidenovská” vláda?

Takže nás opravdu čeká “bidenovská” vláda?

Po Vrběticích by to bylo logické. Chcete být podpindosy? Máte to mít, do všech důsledků.


[quote="pid:36877, uid:240"]Takže nás opravdu čeká “bidenovská” vláda?[/quote] Po Vrběticích by to bylo logické. Chcete být podpindosy? Máte to mít, do všech důsledků.

Pokládal jsem tyto volby za klíčové pro náš národ z hlediska přicházejících událostí. Pracuji v nadnárodní firmě a zhruba tři týdny sleduji následující:


Naše firma dodává zboží do celého světa. Půl roku zpět přeprava kontejneru našeho zboží v hodnotě 50000 USD asijskému zákazníkovi stála 2500 USD. Dnes tentýž kontejner do stejné destinace přepravíme za 20000 USD. Tím pádem naše zboží začíná být neprodejné. Nedávno jsem jel autem se svým kamarádem, který si na jaře kupoval elektrokolo od české firmy. Kolo mu prodával je přítel ze školy. Tentýž člověk mu před několika dny řekl, že je firma před zavřením, protože nejsou rámy, elektromotory, brzdy a další komponenty vyráběné v Asii. Další můj přítel obchodující se zemědělskými komoditami mi řekl následující: Postřiky, hnojiva a další podražilo desetkrát i vícekrát a zemědělští výrobci je přestali nakupovat. Přitom jsou to věci nezbytné k produkci zemědělských plodin. Kamarád mi řekl: "Víš, co to udělá s cenami potravin ?" Naše firma objednává IT techniku. Nejsou LCD displeje, nejsou barevné lasertiskárny, nejsou notebooky a nejsou stolní PC. Nejsou a nebudou. Možná budou začátkem 2022 a možná nebudou ... Mí kamarádi technici mi říkají: nejsou ventily, nejsou prvky a komponenty automatizace nezbytné k chodu výroby, nejsou a budou kdovíkdy ... A tak se to táká mnoha dalších věcí ...
Před volebním pátkem jsem si říkal: "Babiš to vůbec nebude mít jednoduché ..." Ale aspoň nechce zdražovat na návrh německých eurozelených kreténů benzín o 44 procent, který neodsoudil v předvolebních slibech ten debil Fiala. A vida ... Ten debil dnes sestavuje vládu. Zdá se, že náš národ čeká očistná katarze, která na politické scéně Česka udělá jednou provždy jasno. Samozřejmě existuje i varianta a možnost, že nadcházející události náš stát a národ nepřežije ...


Jak napsal Stwora ...
"Nerozumím jedné věci. Ať se bavím s kýmkoliv, lidi mají podobné (chce se mi říci stejné) názory na Evropskou unii, migraci, Green Deal a snad i na covid teror. Nepotkal jsem nikoho, kdo by vítal diktát EU, muslimy a černochy v našich městech, koho by těšily emisní povolenky, zavírání elektráren, zákaz spalovacích motorů. Přesto – když přijde na lámaní chleba, dávají svůj hlas těm, které ty nesmysly prosazují. A ať neříkají, že nemají volbu. Mají! Rozumné strany existují, jen skomírají na úbytě. Lidi je nevolí. PROČ?? Čeho se bojí?


Ale tak to prostě je. Jak říká známý bonmot, máme takovou vládu, jako si zasloužíme."


http://www.zvedavec.org/komentare/2021/10/8877-po-volbach.htm


Naše země se dostala na existeční křižovatku. Následující měsíce ukážou, zda jsme jako národ životaschopní a prověří naši odolnost a schopnost přežít ...


Pokládal jsem tyto volby za klíčové pro náš národ z hlediska přicházejících událostí. Pracuji v nadnárodní firmě a zhruba tři týdny sleduji následující: Naše firma dodává zboží do celého světa. Půl roku zpět přeprava kontejneru našeho zboží v hodnotě 50000 USD asijskému zákazníkovi stála 2500 USD. Dnes tentýž kontejner do stejné destinace přepravíme za 20000 USD. Tím pádem naše zboží začíná být neprodejné. Nedávno jsem jel autem se svým kamarádem, který si na jaře kupoval elektrokolo od české firmy. Kolo mu prodával je přítel ze školy. Tentýž člověk mu před několika dny řekl, že je firma před zavřením, protože nejsou rámy, elektromotory, brzdy a další komponenty vyráběné v Asii. Další můj přítel obchodující se zemědělskými komoditami mi řekl následující: Postřiky, hnojiva a další podražilo desetkrát i vícekrát a zemědělští výrobci je přestali nakupovat. Přitom jsou to věci nezbytné k produkci zemědělských plodin. Kamarád mi řekl: "Víš, co to udělá s cenami potravin ?" Naše firma objednává IT techniku. Nejsou LCD displeje, nejsou barevné lasertiskárny, nejsou notebooky a nejsou stolní PC. Nejsou a nebudou. Možná budou začátkem 2022 a možná nebudou ... Mí kamarádi technici mi říkají: nejsou ventily, nejsou prvky a komponenty automatizace nezbytné k chodu výroby, nejsou a budou kdovíkdy ... A tak se to týká mnoha dalších věcí ... Před volebním pátkem jsem si říkal: "Babiš to vůbec nebude mít jednoduché ..." Ale aspoň nechce zdražovat na návrh německých eurozelených kreténů benzín o 44 procent, který neodsoudil v předvolebních slibech ten debil Fiala. A vida ... Ten debil dnes sestavuje vládu. Zdá se, že náš národ čeká očistná katarze, která na politické scéně Česka udělá jednou provždy jasno. Samozřejmě existuje i varianta a možnost, že nadcházející události náš stát a národ nepřežije ... Jak napsal Stwora ... "Nerozumím jedné věci. Ať se bavím s kýmkoliv, lidi mají podobné (chce se mi říci stejné) názory na Evropskou unii, migraci, Green Deal a snad i na covid teror. Nepotkal jsem nikoho, kdo by vítal diktát EU, muslimy a černochy v našich městech, koho by těšily emisní povolenky, zavírání elektráren, zákaz spalovacích motorů. Přesto – když přijde na lámaní chleba, dávají svůj hlas těm, které ty nesmysly prosazují. A ať neříkají, že nemají volbu. Mají! Rozumné strany existují, jen skomírají na úbytě. Lidi je nevolí. PROČ?? Čeho se bojí? Ale tak to prostě je. Jak říká známý bonmot, máme takovou vládu, jako si zasloužíme." http://www.zvedavec.org/komentare/2021/10/8877-po-volbach.htm Naše země se dostala na existeční křižovatku. Následující měsíce ukážou, zda jsme jako národ životaschopní a prověří naši odolnost a schopnost přežít ...
Upravené 10. 10. 2021 o 12:20

Já to beru tak že mě bůh přivedl tady

Ani já tě nechci nijak urazit. Jen říkám svůj názor. Jestli jsem dobře pochopila, jsi z bývalé Jugoslávie a žiješ už nějakou dobu tady. Čemu tedy lépe rozumíš? Problémům občana tady nebo tam? O čem máš větší přehled?


Tady žijí 19 let a v zahraničí 27 let a mam 44 let

Tomu nerozumím, počty mi nesedí a tak neumím určit, kolik let jsi prožil ve své domovině. Jestli jsi tam chodil do školy a získal nějaké vzdělání/profesi, tak je - dle mého - nefér nevrátit domovině vloženou "investici". Tedy - předpokládám, že ani u vás není "státní" vzdělání zpoplatněno.
Nevím ani, proč jsi z domoviny odešel. Ale - není třeba to tu rozebírat.


[quote="pid:36868, uid:70"]Já to beru tak že mě bůh přivedl tady[/quote] Ani já tě nechci nijak urazit. Jen říkám svůj názor. Jestli jsem dobře pochopila, jsi z bývalé Jugoslávie a žiješ už nějakou dobu tady. Čemu tedy lépe rozumíš? Problémům občana tady nebo tam? O čem máš větší přehled? [quote="pid:36868, uid:70"]Tady žijí 19 let a v zahraničí 27 let a mam 44 let[/quote] Tomu nerozumím, počty mi nesedí a tak neumím určit, kolik let jsi prožil ve své domovině. Jestli jsi tam chodil do školy a získal nějaké vzdělání/profesi, tak je - dle mého - nefér nevrátit domovině vloženou "investici". Tedy - předpokládám, že ani u vás není "státní" vzdělání zpoplatněno. Nevím ani, proč jsi z domoviny odešel. Ale - není třeba to tu rozebírat.

Prezidenta Zemana vezou do nemocnice sanitkou s mobilní JIP


ihned po schůzce s Babišem odveze sanitka Zemana do nemocnice?
Buď je to sakra vysoká hra (hra o čas?), nebo je to opravdu vážné.


[quote="pid:36885, uid:101"]Prezidenta Zemana vezou do nemocnice sanitkou s mobilní JIP[/quote] ihned po schůzce s Babišem odveze sanitka Zemana do nemocnice? Buď je to sakra vysoká hra (hra o čas?), nebo je to opravdu vážné.

Zkuste dostat do rovnováhy pohled na povolební domácí scénu a problémy "české" ( a těch je málo) a v kontextu k tomu procesy středoevropské, celoevropské a globální. A on se ten pohled docela zásadně změní . Z Fialy je najednou fialka a z Bartoře odredovaná psychopatická nula.Babiš se jakžtakž drží významově nad hladinou, Okamura,resp. lidi kolem něj si vylezli na břeh a koukají s nohama v suchu.Chybu neudělali a v boji proti velké přesile obstáli s maximem. Na kopečku sedí starý šedý vlk a kouká na řeku a břeh kukátkem. Není na tom vůbec zdravotně dobře, ale ještě funí a pokud to má přijít, asi zemře "vestoje". Jako ty stromy, co je chodil objímat a nabírat sílu ve vyhnanství na Vysočině. No, Pane, podrž ho...


Zkuste dostat do rovnováhy pohled na povolební domácí scénu a problémy "české" ( a těch je málo) a v kontextu k tomu procesy středoevropské, celoevropské a globální. A on se ten pohled docela zásadně změní . Z Fialy je najednou fialka a z Bartoře odredovaná psychopatická nula.Babiš se jakžtakž drží významově nad hladinou, Okamura,resp. lidi kolem něj si vylezli na břeh a koukají s nohama v suchu.Chybu neudělali a v boji proti velké přesile obstáli s maximem. Na kopečku sedí starý šedý vlk a kouká na řeku a břeh kukátkem. Není na tom vůbec zdravotně dobře, ale ještě funí a pokud to má přijít, asi zemře "vestoje". Jako ty stromy, co je chodil objímat a nabírat sílu ve vyhnanství na Vysočině. No, Pane, podrž ho...

Zrovna jsem dokoukal starou komedii Drahý zesnulý . V mnoha ohledech ten příběh připomíná současnost . Dvě znepřátelené rodiny dychtící po majetku , připomínají dva politické slepence . Drahý zesnulý dědeček , velmi připomíná pana presidenta , který si chamtivé příbuzné namazal na krajíc chleba . A ta holčička sekunduje propadlé ratlíčky , kafrající těm "starším" do řízení .
To , co zde probíhá už od včerejška , připomíná paniku na lodi ve chvíli , kdy je nahlášen možný zdroj požáru někde v podpalubí .
Nemá smysl lomit rukama , ani vhazovat příspěvek za příspěvkem . Je potřeba dodržovat odstup od záplavy šumných informací a sledovat cvrkot a to nejen v ČR .
Po pravdě řečeno , vzhledem k tomu co probíhá v celém světě , mrkněte se vedle na Rakousko , tak těmto šmírám vůbec nezávidím . Pamatujete si co řekl Pjakin , ohledně převzetí funkce presidenta od Jelcina pro Putina ? Měla to být obět davu , který potřebuje ukojit svoji potřebu potrestat tu svini , která je zavedla do bídy . Svět je měněn a to globálně , dav je potřeba nechat si pohrát a potrestat svině za bídu a kádři kteří budou vytaženi na světlo coby budovatelé nově nastavené společnosti , je potřeba upozadit a tím uchovat . Co víc potřebujete vědět ?
Já těm opicím hrabajícím horké kaštany z ohně , vůbec nezávidím.


Zrovna jsem dokoukal starou komedii Drahý zesnulý . V mnoha ohledech ten příběh připomíná současnost . Dvě znepřátelené rodiny dychtící po majetku , připomínají dva politické slepence . Drahý zesnulý dědeček , velmi připomíná pana presidenta , který si chamtivé příbuzné namazal na krajíc chleba . A ta holčička sekunduje propadlé ratlíčky , kafrající těm "starším" do řízení . To , co zde probíhá už od včerejška , připomíná paniku na lodi ve chvíli , kdy je nahlášen možný zdroj požáru někde v podpalubí . Nemá smysl lomit rukama , ani vhazovat příspěvek za příspěvkem . Je potřeba dodržovat odstup od záplavy šumných informací a sledovat cvrkot a to nejen v ČR . Po pravdě řečeno , vzhledem k tomu co probíhá v celém světě , mrkněte se vedle na Rakousko , tak těmto šmírám vůbec nezávidím . Pamatujete si co řekl Pjakin , ohledně převzetí funkce presidenta od Jelcina pro Putina ? Měla to být obět davu , který potřebuje ukojit svoji potřebu potrestat tu svini , která je zavedla do bídy . Svět je měněn a to globálně , dav je potřeba nechat si pohrát a potrestat svině za bídu a kádři kteří budou vytaženi na světlo coby budovatelé nově nastavené společnosti , je potřeba upozadit a tím uchovat . Co víc potřebujete vědět ? Já těm opicím hrabajícím horké kaštany z ohně , vůbec nezávidím.

ihned po schůzce s Babišem odveze sanitka Zemana do nemocnice?

Tak mě napadá, prezident byl také očkován.


[quote="pid:36886, uid:307"]ihned po schůzce s Babišem odveze sanitka Zemana do nemocnice?[/quote] Tak mě napadá, prezident byl také očkován.

Vysočine. No, Pane, podrž ho ...


presne tak. Držím mu palce a teda aj Vám Čechom.

Ako hovorí známy bonmot, máme takú vládu, ako si zaslúžime. "


toto platí aj o nás. Kým Slováci sa nebudú vzdelávať, riešiť dovolenku a čo si kúpia, kým ich bude živiť umelo vyprodukovaná zloba typu lebo Fico a Smer rozkradol stať, tak tu bude Matelko, dollar, liberáli a Verca. No jeden vacsi odborník ako druhý.

Ten istý človek mu pred niekoľkými dňami povedal, že je firma pred zatvorením, pretože nie sú rámy, elektromotory, brzdy a ďalšie komponenty vyrábané v Ázii


toto vnímam už od minulého roka. Bola som cely čas nervozna z rekonstrukcie nášho domu, aby bolo všetko čo treba. Podarilo sa.


[quote="pid:36887, uid:57"]Vysočine. No, Pane, podrž ho ...[/quote] presne tak. Držím mu palce a teda aj Vám Čechom. [quote="pid:36882, uid:317"]Ako hovorí známy bonmot, máme takú vládu, ako si zaslúžime. "[/quote] toto platí aj o nás. Kým Slováci sa nebudú vzdelávať, riešiť dovolenku a čo si kúpia, kým ich bude živiť umelo vyprodukovaná zloba typu lebo Fico a Smer rozkradol stať, tak tu bude Matelko, dollar, liberáli a Verca. No jeden vacsi odborník ako druhý. [quote="pid:36882, uid:317"]Ten istý človek mu pred niekoľkými dňami povedal, že je firma pred zatvorením, pretože nie sú rámy, elektromotory, brzdy a ďalšie komponenty vyrábané v Ázii[/quote] toto vnímam už od minulého roka. Bola som cely čas nervozna z rekonstrukcie nášho domu, aby bolo všetko čo treba. Podarilo sa.

ale jste úplně ale úplně mimo,to že tak hlasovaly neznamená že Česko mají min v lásce než vy,můžete říct že jsou špatně informovaný,a nebo že nemají možnost volby protože nežijí tady,

Tak s touto vetou súhlasím na100%.Ja som pred rokmi odišla pracovať do CZ,pretože som tu po intenzívnom hľadaní práce do vypršaní štátom priznaných príspevkov(18mes. v tej dobe) nenašla zamestnanie hoci len upratovačky.Mala som v pláne stráviť tam 15r.No z rodinných dôvodov som tam bola len 7r.Nikdy ma ani nenapadlo ostať tam na trvalo hoci mi je krajina a ľudia v nej veľmi srdcublízky.A aj mi vadí/lo rozdelenie.Našu politiku odtiaľ som vnímala ovplyvnená médiami.Pri návštevách doma ma potom museli skorigovať k realite.V tej dobe som ešte nemala možnosť prístupu na net.Ale keby som aj mala,nemôžem zaručiť že by som mala čas na dostatok info o polit.dianí doma.


[quote="pid:36868, uid:70"]ale jste úplně ale úplně mimo,to že tak hlasovaly neznamená že Česko mají min v lásce než vy,můžete říct že jsou špatně informovaný,a nebo že nemají možnost volby protože nežijí tady,[/quote] Tak s touto vetou súhlasím na100%.Ja som pred rokmi odišla pracovať do CZ,pretože som tu po intenzívnom hľadaní práce do vypršaní štátom priznaných príspevkov(18mes. v tej dobe) nenašla zamestnanie hoci len upratovačky.Mala som v pláne stráviť tam 15r.No z rodinných dôvodov som tam bola len 7r.Nikdy ma ani nenapadlo ostať tam na trvalo hoci mi je krajina a ľudia v nej veľmi srdcublízky.A aj mi vadí/lo rozdelenie.Našu politiku odtiaľ som vnímala ovplyvnená médiami.Pri návštevách doma ma potom museli skorigovať k realite.V tej dobe som ešte nemala možnosť prístupu na net.Ale keby som aj mala,nemôžem zaručiť že by som mala čas na dostatok info o polit.dianí doma.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Novým ministrem zahraničí by měl být Ondřej Kolář, známý to odstraňovač soch osvoboditelů.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-nova-zahranicni-politika-cas-udelat-visegradu-papa-177378#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=a1CPVnJNXjz-202110101055&dop_id=177378


Novým ministrem zahraničí by měl být Ondřej Kolář, známý to odstraňovač soch osvoboditelů. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-nova-zahranicni-politika-cas-udelat-visegradu-papa-177378#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=a1CPVnJNXjz-202110101055&dop_id=177378

Dá se čekat úplné přerušení diplomatických styků s Ruskem. No on současný stav k tomu už nemá daleko.


Dá se čekat úplné přerušení diplomatických styků s Ruskem. No on současný stav k tomu už nemá daleko.

Ale tak to prostě je. Jak říká známý bonmot, máme takovou vládu, jako si zasloužíme."


obavam se, ze vetsine lidi vubec ta hrozba nedochazi. porad ve svem okoli vsem rikam, ze to, ze maji praci, neznamena, ze ji budou mit zitra. spousta lidi ma pocit, ze jich se to jednoduse netyka. dost mych znamych si planuje koupi domu, rekonstrukce domu, planuji ruzne investice. oni to vidi tak, ze maji dobre placenou praci, inflace je docasna, ceny stavebniho materialu brzy spadnou. oni si absolutne nepripousti, ze by se jim jejich plany nepodarily. trochu mi to pripomina svet, ktery popisoval stefan zweig pred 1. sv. valkou. lidi byli sebejisti, technicke vynalezy, objevy. postavili si titanic, mysleli, ze se nemuze potopit, protoze prece na nem delali nejlepsi inzenyri. chybela jim pokora.


ps: jsem vdecna za toto forum, protoze bohuzel v realu mam pocit, ze vetsina lidi, s kterymi se stykam je absolutne imunni ke vsemu. rikam jim "a ty nevis, co se tam deje" a odpoved "nemam na to cas to sledovat, jen co vidim ve zpravach vecer"... a pak se divime, jak se tvori usudek


[quote="pid:36882, uid:317"]Ale tak to prostě je. Jak říká známý bonmot, máme takovou vládu, jako si zasloužíme."[/quote] obavam se, ze vetsine lidi vubec ta hrozba nedochazi. porad ve svem okoli vsem rikam, ze to, ze maji praci, neznamena, ze ji budou mit zitra. spousta lidi ma pocit, ze jich se to jednoduse netyka. dost mych znamych si planuje koupi domu, rekonstrukce domu, planuji ruzne investice. oni to vidi tak, ze maji dobre placenou praci, inflace je docasna, ceny stavebniho materialu brzy spadnou. oni si absolutne nepripousti, ze by se jim jejich plany nepodarily. trochu mi to pripomina svet, ktery popisoval stefan zweig pred 1. sv. valkou. lidi byli sebejisti, technicke vynalezy, objevy. postavili si titanic, mysleli, ze se nemuze potopit, protoze prece na nem delali nejlepsi inzenyri. chybela jim pokora. ps: jsem vdecna za toto forum, protoze bohuzel v realu mam pocit, ze vetsina lidi, s kterymi se stykam je absolutne imunni ke vsemu. rikam jim "a ty nevis, co se tam deje" a odpoved "nemam na to cas to sledovat, jen co vidim ve zpravach vecer"... a pak se divime, jak se tvori usudek

Ani já tě nechci nijak urazit

@Lin to vůbec ne,jestli to tak znělo z mých slov,tak se omlouvám.
Reagoval jsem na vaše slova “Protože to že chtějí žít jinde,nesvědčí ani o zájmu o rodnu zem a ani o lásce k ní”
Asi tady mícháme jablka a hrušky :-),já jsem nekomentoval pro koho hlasovaly ale to že hlasovaly jinak než vy a nebo myslíte že nehlasovali správně tak je nemůžete obvinit o min lásky k ČR ?!?
Npř.budete mít děcko a nebo vnouče(a nebo už mate) a to se rozhodne jít do zahraničí za práci a nebo kvůli něčem jiném,tak automaticky neobviníte že je min vlastenec než lidi tady?!
Kolik lidi já znám že jsou ze Slovenska a žijí tady a nebo v Rakousku protože jsem tam kdysi bydlel a jsou větší vlastenci než li některý co žijí na Slovensku.
Ano víc informaci mám o dění tady než o dění tam odkud jsem,ale když chci tak to najdu.
Jsem jen říkal že nemůžete všechny obvinit z toho že nemají lásku k vlastní zemi,chcete říct že vaši láska k rodině a dětem a nebo vlasti by se měnila podle místa bydliště?
Kolik lidi cinkalo 1989 a mysleli že dělali dobře a měli lásku k zemi a pak zažili vystřízlivěni (možno to tak bude a i s voliči Pirátistan)Láska má víc významu(existuje tady v ČR etnikum (ne všechny)který má lásku k státu jen kvůli peněz takže těch lásek je víc,je tady velice zajímavé vlákno o tom.
Jen říkám že na všechno se musí dívat z víc úhlu a ne okamžitě to zaškatulkovat do jedného uskupení všechny.
Těm počtum smile základní školu jsem udělal v bývalé Jugoslávii a střední v Rakousku a pak jsem se vrátil na výši do Srbska a Černé Hory ale nedodělal jsem :-( jel jsem zpátky do Rakouska kvůli pracovní nabídky,a kvůli bombardování zpět do Jugoslávie.
Pak jsem dostal pracovní nabídku do ČR a od 2002 jsem tady.
Takže 19 let tady a 8 v Rakousku je 27 a 17 roku v bývalé Jugoslávii.

[quote="pid:36883, uid:203"]Ani já tě nechci nijak urazit[/quote] @Lin to vůbec ne,jestli to tak znělo z mých slov,tak se omlouvám. Reagoval jsem na vaše slova “Protože to že chtějí žít jinde,nesvědčí ani o zájmu o rodnu zem a ani o lásce k ní” Asi tady mícháme jablka a hrušky :-),já jsem nekomentoval pro koho hlasovaly ale to že hlasovaly jinak než vy a nebo myslíte že nehlasovali správně tak je nemůžete obvinit o min lásky k ČR ?!? Npř.budete mít děcko a nebo vnouče(a nebo už mate) a to se rozhodne jít do zahraničí za práci a nebo kvůli něčem jiném,tak automaticky neobviníte že je min vlastenec než lidi tady?! Kolik lidi já znám že jsou ze Slovenska a žijí tady a nebo v Rakousku protože jsem tam kdysi bydlel a jsou větší vlastenci než li některý co žijí na Slovensku. Ano víc informaci mám o dění tady než o dění tam odkud jsem,ale když chci tak to najdu. Jsem jen říkal že nemůžete všechny obvinit z toho že nemají lásku k vlastní zemi,chcete říct že vaši láska k rodině a dětem a nebo vlasti by se měnila podle místa bydliště? Kolik lidi cinkalo 1989 a mysleli že dělali dobře a měli lásku k zemi a pak zažili vystřízlivěni (možno to tak bude a i s voliči Pirátistan)Láska má víc významu(existuje tady v ČR etnikum (ne všechny)který má lásku k státu jen kvůli peněz takže těch lásek je víc,je tady velice zajímavé vlákno o tom. Jen říkám že na všechno se musí dívat z víc úhlu a ne okamžitě to zaškatulkovat do jedného uskupení všechny. Těm počtum :) základní školu jsem udělal v bývalé Jugoslávii a střední v Rakousku a pak jsem se vrátil na výši do Srbska a Černé Hory ale nedodělal jsem :-( jel jsem zpátky do Rakouska kvůli pracovní nabídky,a kvůli bombardování zpět do Jugoslávie. Pak jsem dostal pracovní nabídku do ČR a od 2002 jsem tady. Takže 19 let tady a 8 v Rakousku je 27 a 17 roku v bývalé Jugoslávii.

Bohužel, se Zemanem je to zlý.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/z-lan-odjela-sanitka-v-doprovodu-limuzin-40374464#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=MuQkEWtgbFf-202110101115&dop_id=40374464&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Do nemocnice dojel v bezvědomí.


Proč mám pocit, že mu někdo pomohl?


Bohužel, se Zemanem je to zlý. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/z-lan-odjela-sanitka-v-doprovodu-limuzin-40374464#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=MuQkEWtgbFf-202110101115&dop_id=40374464&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Do nemocnice dojel v bezvědomí. Proč mám pocit, že mu někdo pomohl?

Tak tomu věřím, masivní dávka kortikoidu či jakéhokoliv jiného léku může zabít zcela legálně, den po volbách to je moc velká náhoda...!!


Tak tomu věřím, masivní dávka kortikoidu či jakéhokoliv jiného léku může zabít zcela legálně, den po volbách to je moc velká náhoda...!!

Constanze :děkuji za přesný popis situace, vnímám to naprosto stejně, stejne zkušenosti, sebestredna populace, před l. Sv to samé, v zakopech to vylecili velmi rychle...


Constanze :děkuji za přesný popis situace, vnímám to naprosto stejně, stejne zkušenosti, sebestredna populace, před l. Sv to samé, v zakopech to vylecili velmi rychle...

Tak mě napadá, prezident byl také očkován.

Počítám, že to tenkrát bylo divadlo.
Tedy doufám.
A ještě doufám, že mu teď někdo “nepomohl” (nemohu nevzpomenout na Stalina 1953).
Ten čistě náhodný souběh s volbami, Pandorou, volebním zákonem, nesourodými koalicemi, ajánevímsčímvšímještě...ti potkani se opravdu hóóódně posnažili, aby jim to “vyšlo”...
Miloši, Zemane, drž se!


[quote="pid:36889, uid:312"]Tak mě napadá, prezident byl také očkován.[/quote] Počítám, že to tenkrát bylo divadlo. Tedy doufám. A ještě doufám, že mu teď někdo “nepomohl” (nemohu nevzpomenout na Stalina 1953). Ten čistě náhodný souběh s volbami, Pandorou, volebním zákonem, nesourodými koalicemi, ajánevímsčímvšímještě...ti potkani se opravdu hóóódně posnažili, aby jim to “vyšlo”... **Miloši, Zemane, drž se!**
Upravené 10. 10. 2021 o 16:42

@Ziim - já bych to tak jednoduše neviděl. Spíše si myslím, že budeme svědky Biden-scénáře, kdy po prvních měsících "oparu z řizení Zeměkoule" přijde tvrdé vystřízlivění a postupná pacifikace a kličkovaná . Tahle vláda bude trpět rozpolceností vnějších řídících subjektů, to bych považoval za hlavní znak. Druhým bude další redukce kompetentnosti , do exekutiv vstupují stále masivnější trdla a profesionalitu dohánějí snaživostí a aktivizmem.

@Ziim - já bych to tak jednoduše neviděl. Spíše si myslím, že budeme svědky Biden-scénáře, kdy po prvních měsících "oparu z řizení Zeměkoule" přijde tvrdé vystřízlivění a postupná pacifikace a kličkovaná . Tahle vláda bude trpět rozpolceností vnějších řídících subjektů, to bych považoval za hlavní znak. Druhým bude další redukce kompetentnosti , do exekutiv vstupují stále masivnější trdla a profesionalitu dohánějí snaživostí a aktivizmem.

Zemanův lékař: Dostává intenzivní péči. Diagnózu znám, ale nemám souhlas ji zveřejnit
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/prezident-zeman-je-v-nemocnici-z-lan-odjel-sanitkou-intenziv/r~782c392c29bb11eca7d80cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne
pan prezident držte sa , a skoré uzdravenie želám


Zemanův lékař: Dostává intenzivní péči. Diagnózu znám, ale nemám souhlas ji zveřejnit https://zpravy.aktualne.cz/domaci/prezident-zeman-je-v-nemocnici-z-lan-odjel-sanitkou-intenziv/r~782c392c29bb11eca7d80cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne pan prezident držte sa , a skoré uzdravenie želám
Upravené 10. 10. 2021 o 15:24

@Bajo: Ptala jsem se tě, protože v Jugoslávii byla těžká válka. A utíkat před válkou z domova je jeden z ospravedlnitelných důvodů opuštění vlasti. Uznávám ještě krátkodobé pobyty. Jinak "útěky" - zvláště ty ekonomické - neuznávám. Prostě - když se mi doma život nelíbí, mám přeci udělat všechno pro jeho snesitelnost - a ne utéct. Můj pohled na věc a nechci se o něm dohadovat a ještě pod tématem "volby". Jestliže ses někde narodil, pak to byl Boží záměr tam strávit život. Protože zrovna tam jsi potřeba. Protože zrovna tvé schopnosti jsou potřeba pro pomoc a změnu k lepšímu. Nic ve zlém...

@Bajo: Ptala jsem se tě, protože v Jugoslávii byla těžká válka. A utíkat před válkou z domova je jeden z ospravedlnitelných důvodů opuštění vlasti. Uznávám ještě krátkodobé pobyty. Jinak "útěky" - zvláště ty ekonomické - neuznávám. Prostě - když se mi doma život nelíbí, mám přeci udělat všechno pro jeho snesitelnost - a ne utéct. Můj pohled na věc a nechci se o něm dohadovat a ještě pod tématem "volby". Jestliže ses někde narodil, pak to byl Boží záměr tam strávit život. Protože zrovna tam jsi potřeba. Protože zrovna tvé schopnosti jsou potřeba pro pomoc a změnu k lepšímu. Nic ve zlém...

Ještě mě napadá, jak to tak sleduji, Fiala se chce potkat s Prezidentem.
Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem.


Tedy M. Zeman je v pořádku, ale v "bezpečí" ve vojenské nemocnici, a tedy nikdo za ním nemůže, po dobu, co bude v "ohrožení života". Fotka pořízená dnes před odvozem, je zvláštní, jelikož si neumím představit, že by se bez trestu někdo mohl dostat do tak intimního prostoru p. Prezidenta a lajznul si tu fotku pustit ven... Co myslíte? Je to také možnost, tedy hra o čas a manévrovací prostor?


Tak fotografie je pořízena po vyložení v Nemocnici, takže se omlouvám za mystifikaci.


Ještě mě napadá, jak to tak sleduji, Fiala se chce potkat s Prezidentem. Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem. Tedy M. Zeman je v pořádku, ale v "bezpečí" ve vojenské nemocnici, a tedy nikdo za ním nemůže, po dobu, co bude v "ohrožení života". Fotka pořízená dnes před odvozem, je zvláštní, jelikož si neumím představit, že by se bez trestu někdo mohl dostat do tak intimního prostoru p. Prezidenta a lajznul si tu fotku pustit ven... Co myslíte? Je to také možnost, tedy hra o čas a manévrovací prostor? Tak fotografie je pořízena po vyložení v Nemocnici, takže se omlouvám za mystifikaci.
Upravené 10. 10. 2021 o 19:28

situacia este nie je tak kriticka, ale ak ten dav co zije okolo mna bude kracat rovnakym smerom ako do dnes a stahovat do sraciek vsetkych kedze dolu kopcom sa ide lahsie ako hore, tak pripustam mozny odchod do Ruska ci Bieloruska. tam je niekolkonasobne viac ludi s podobnou "krvnou skupinou" ako u nas. druha varianta, ktora nie je moc pravdepodobna je ze zdochnu na vakcinu, a v pripade ze by nastala nejaka varianta socialneho vybuchu tak nemam problem sa s nimi vysporiadat na 6. priorite a poviem to uplne narovinu - je mi jedno, ze to su aj moji a vasi znami a rodina. Mamelusi uz nie su nasi ale ich a preto plati: kto s mecom pride mecom aj zahynie. to prirovnanie s SNP nie je vobec mimo, bud si s nami alebo proti a potom zdochnes, lebo ak sa budeme hrajkat na nizkofrekvencne procesy tak zdochneme v tom rychlofrekvencnom vsetci.


situacia este nie je tak kriticka, ale ak ten dav co zije okolo mna bude kracat rovnakym smerom ako do dnes a stahovat do sraciek vsetkych kedze dolu kopcom sa ide lahsie ako hore, tak pripustam mozny odchod do Ruska ci Bieloruska. tam je niekolkonasobne viac ludi s podobnou "krvnou skupinou" ako u nas. druha varianta, ktora nie je moc pravdepodobna je ze zdochnu na vakcinu, a v pripade ze by nastala nejaka varianta socialneho vybuchu tak nemam problem sa s nimi vysporiadat na 6. priorite a poviem to uplne narovinu - je mi jedno, ze to su aj moji a vasi znami a rodina. Mamelusi uz nie su nasi ale ich a preto plati: kto s mecom pride mecom aj zahynie. to prirovnanie s SNP nie je vobec mimo, bud si s nami alebo proti a potom zdochnes, lebo ak sa budeme hrajkat na nizkofrekvencne procesy tak zdochneme v tom rychlofrekvencnom vsetci.

Celovek
zverejnil(a) pred 53 min.



situacia este nie je tak kriticka


Situace je bohužel velmi kritická, protože pokud nebude prezident způsobilý, bude ho zastupovat šéf senátu tajvanec Pepek Vystrč ...


> Celovek zverejnil(a) pred 53 min. situacia este nie je tak kriticka Situace je bohužel velmi kritická, protože pokud nebude prezident způsobilý, bude ho zastupovat šéf senátu tajvanec Pepek Vystrč ...
Upravené 10. 10. 2021 o 18:14

Situace je bohužel velmi kritická, protože pokud nebude prezident způsobilý, bude ho zastupovat šéf senátu tajvanec Pepek Vystrč

Ale pověření na sestavení vlády bude dávat šéf dolní komory, což je Vondráček z ANO.


[quote="pid:36925, uid:317"]Situace je bohužel velmi kritická, protože pokud nebude prezident způsobilý, bude ho zastupovat šéf senátu tajvanec Pepek Vystrč[/quote] Ale pověření na sestavení vlády bude dávat šéf dolní komory, což je Vondráček z ANO.

Jestliže ses někde narodil, pak to byl Boží záměr tam strávit život. Protože zrovna tam jsi potřeba. Protože zrovna tvé schopnosti jsou potřeba pro pomoc a změnu k lepšímu. Nic ve zlém...

Ne,je to tvůj názor,rozumím a neberu ti ho,ale můj názor je že pokud by to byl Boží záměr a všechny museli zůstal kde se národy,tak by nebylo tolik věci,npř kdyby Abram Petrovič Hannibal nepřišel do Ruska,tak by možno nebylo Puškina,a nebo kdyby Tesla nejel do USA přes Prahu,Budapešť a Paříž tak pohybují že by dostal takovu možnost tam kde se narodil,těch příkladu je víc,ale a i těch co by mohly tvoje tvrzení podpořit,jsem toho názoru,že důležité je svědomí a mravnost,a psychika,ale i tak děkuji ti za jiní názor.
Přeji ti pěkný večer.
A máš pravdu nepatří to do diskuse volby,ale myslím že v každém vláknu se to stává že se trošku posuneme od dane tématu někde jinde.


[quote="pid:36914, uid:203"]Jestliže ses někde narodil, pak to byl Boží záměr tam strávit život. Protože zrovna tam jsi potřeba. Protože zrovna tvé schopnosti jsou potřeba pro pomoc a změnu k lepšímu. Nic ve zlém...[/quote] Ne,je to tvůj názor,rozumím a neberu ti ho,ale můj názor je že pokud by to byl Boží záměr a všechny museli zůstal kde se národy,tak by nebylo tolik věci,npř kdyby Abram Petrovič Hannibal nepřišel do Ruska,tak by možno nebylo Puškina,a nebo kdyby Tesla nejel do USA přes Prahu,Budapešť a Paříž tak pohybují že by dostal takovu možnost tam kde se narodil,těch příkladu je víc,ale a i těch co by mohly tvoje tvrzení podpořit,jsem toho názoru,že důležité je svědomí a mravnost,a psychika,ale i tak děkuji ti za jiní názor. Přeji ti pěkný večer. A máš pravdu nepatří to do diskuse volby,ale myslím že v každém vláknu se to stává že se trošku posuneme od dane tématu někde jinde.

Dobrá zpráva. Zemana stabilizovali


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-muze-byt-v-nemocnici-az-tri-tydny-40374487#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=0yMbRPiBtle-202110101724&dop_id=40374487&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Dobrá zpráva. Zemana stabilizovali https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-muze-byt-v-nemocnici-az-tri-tydny-40374487#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=0yMbRPiBtle-202110101724&dop_id=40374487&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Dobrá zpráva. Zemana stabilizovali


Dokonce víme, i jaký zhruba má čas AB, aby nějak zareagoval, 2-3 týdny. Po tu domu asi bude Prezident v neschopence. A teď hyeny začnou vyřvávat, že k němu nemohou atd. však to známe, jak se odkopou.


[quote="pid:36935, uid:372"]Dobrá zpráva. Zemana stabilizovali[/quote] Dokonce víme, i jaký zhruba má čas AB, aby nějak zareagoval, 2-3 týdny. Po tu domu asi bude Prezident v neschopence. A teď hyeny začnou vyřvávat, že k němu nemohou atd. však to známe, jak se odkopou.

Vtipný Větvička


pobavila som sa. Toto nemá chybu:


Tak sa bruselský multykulturni sily prebudili do šedivého nedeľného rána a po prehýrenej noci je oslavné nalada prešla, bo zistili, že pre päť strán nie je dostatočná počet minysterstev a trafik


Zhrniem si fakty. SPOLU oslavuje, že vyhral voľby. O pul percenta. Ja by som si tym tak isty nebol, bo zatiaľ čo ma 71 mandátov, ANO ma 72. Tak kto teda vyhral?


tak to bolo sj u nás, nie? Verca si presadila úplne zbytočne ministerstvo, stále nemame ekrarntenu a podobne kraviny. Takze až taký fail to nie je.


[quote="pid:36921, uid:372"]Vtipný Větvička[/quote] pobavila som sa. Toto nemá chybu: Tak sa bruselský multykulturni sily prebudili do šedivého nedeľného rána a po prehýrenej noci je oslavné nalada prešla, bo zistili, že pre päť strán nie je dostatočná počet minysterstev a trafik Zhrniem si fakty. SPOLU oslavuje, že vyhral voľby. O pul percenta. Ja by som si tym tak isty nebol, bo zatiaľ čo ma 71 mandátov, ANO ma 72. Tak kto teda vyhral? tak to bolo sj u nás, nie? Verca si presadila úplne zbytočne ministerstvo, stále nemame ekrarntenu a podobne kraviny. Takze až taký fail to nie je.

Abram Petrovič Hannibal nepřišel do Ruska,tak by možno nebylo Puškina,a nebo kdyby Tesla nejel do USA přes Prahu,Budapešť a Paříž tak pohybují že by dostal

Existuje i jiný pohled, kdyby každý žil tam, kde to HNR zařídil, nebylo by potřeba Hanibala, a to s Teslou je také sporné, nevyvíjela by se tak rychle technosféra. HNR nám na pohyb vymyslel nohy s průměrnou rychlostí 4km/hod. Kdyby měl jiný záměr, tj. abychom se přesouvali na velké vzdálenosti, rodili bychom se s kolama nebo křídlama, nebo ploutvema. My se ale pořád rodíme s nohama.


[quote="pid:36934, uid:70"]Abram Petrovič Hannibal nepřišel do Ruska,tak by možno nebylo Puškina,a nebo kdyby Tesla nejel do USA přes Prahu,Budapešť a Paříž tak pohybují že by dostal[/quote] Existuje i jiný pohled, kdyby každý žil tam, kde to HNR zařídil, nebylo by potřeba Hanibala, a to s Teslou je také sporné, nevyvíjela by se tak rychle technosféra. HNR nám na pohyb vymyslel nohy s průměrnou rychlostí 4km/hod. Kdyby měl jiný záměr, tj. abychom se přesouvali na velké vzdálenosti, rodili bychom se s kolama nebo křídlama, nebo ploutvema. My se ale pořád rodíme s nohama.
Upravené 10. 10. 2021 o 19:41

Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem.

To by ovšem Zeman musel zahrát tu skloněnou hlavu. Ale dobře, zkusím to propočítat.
Fotka resp. video zde
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/z-lan-odjela-sanitka-v-doprovodu-limuzin-40374464
Citace z článku: “Prezidentův kancléř Vratislav Mynář pro Blesk Zprávy odmítl, že by prezident byl v bezvědomí. „Pan prezident při převozu usnul, o nic jiného nejde. V bezvědomí nebyl,” uvedl Mynář.”.
Popravdě, moje první myšlenka, když jsem tu fotku viděl, bylo, že tak nevypadá člověk v bezvědomí. To by měl hlavu spíše nějak vyvrácenou, resp. snad by nebyli takové hyeny a v tomto případě by ho dali ležet na nosítka, měl by “hadičky” apod. Konec konců, přivezla ho mobilní JIP - nejlepší sanitka v republice, ba dokonce špička v Evropě...viz článek zde
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-sanitka-prezident-lany-uvn-nemocnice-hospitalizace.A211010_122935_domaci_klf
(Mimochodem, kde se v Lánech tak narychlo a potichu vzala? Že to ani prestituti nedávali k lepšímu, co jako přijelo do Lán...)
Takže ta Mynářova formulace o usnutí mi celkem sedí, pouze bych možná - v zamlčení - jako variantu viděl usnutí po sedativech.
Taky je poněkud zvláštní to divadlo s paravánama a modrýma plachtama, video zde
https://tv.idnes.cz/domaci/cesko-zeman-prezident-nemoc-nemocnice-prevoz-limuzina-sanitka.V211010_132236_idnestv_vojt
Takže zezadu dají paravány a nad ně ještě drží ochranka modré plachty, aby nešlo nic vidět a z boku je možné točit a fotit jak o život?
A to nemluvím o záběrech převozu v Lánech: pomalá jízda, houkačky nic, majáky nic. Opravdu se tak veze člověk v ohrožení života? Video zde
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-lany-babis_2110101218_pj
A proč vlastně VKst do médií utrousil, že MZ má “problémy s játry”?
Proletělo to celým mejnstrýmem, např. zde
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-mluvil-s-zemanovym-lekarem-prezident-je-podle-nej-v-poradku-40374046
Tohle přece spojenci “nedělají”, ledažeby...
Nejlepší je, když si nepřítel myslí, že vyhrál...


Dodatek: AB dnes dorazil na plánovanou schůzku s MZ v 11:00. Dnes je 10.10. ~ čili 11 a 00.


[quote="pid:36915, uid:149"]Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem.[/quote] To by ovšem Zeman musel zahrát tu skloněnou hlavu. Ale dobře, zkusím to propočítat. Fotka resp. video zde https://www.novinky.cz/domaci/clanek/z-lan-odjela-sanitka-v-doprovodu-limuzin-40374464 Citace z článku: “Prezidentův kancléř Vratislav Mynář pro Blesk Zprávy odmítl, že by prezident byl v bezvědomí. „Pan prezident při převozu usnul, o nic jiného nejde. V bezvědomí nebyl,” uvedl Mynář.”. Popravdě, moje **první** myšlenka, když jsem tu fotku viděl, bylo, že tak nevypadá člověk v bezvědomí. To by měl hlavu spíše nějak vyvrácenou, resp. snad by nebyli takové hyeny a v tomto případě by ho dali ležet na nosítka, měl by “hadičky” apod. Konec konců, přivezla ho mobilní JIP - nejlepší sanitka v republice, ba dokonce špička v Evropě...viz článek zde https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-sanitka-prezident-lany-uvn-nemocnice-hospitalizace.A211010_122935_domaci_klf (Mimochodem, kde se v Lánech tak narychlo a potichu vzala? Že to ani prestituti nedávali k lepšímu, co jako přijelo do Lán...) Takže ta Mynářova formulace o usnutí mi celkem sedí, pouze bych možná - v zamlčení - jako variantu viděl usnutí po sedativech. Taky je poněkud zvláštní to divadlo s paravánama a modrýma plachtama, video zde https://tv.idnes.cz/domaci/cesko-zeman-prezident-nemoc-nemocnice-prevoz-limuzina-sanitka.V211010_132236_idnestv_vojt Takže zezadu dají paravány a nad ně ještě drží ochranka modré plachty, aby nešlo nic vidět a z boku je možné točit a fotit jak o život? A to nemluvím o záběrech převozu v Lánech: pomalá jízda, houkačky nic, majáky nic. Opravdu se tak veze člověk v ohrožení života? Video zde https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-lany-babis_2110101218_pj A proč vlastně VKst do médií utrousil, že MZ má “problémy s játry”? Proletělo to celým mejnstrýmem, např. zde https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-mluvil-s-zemanovym-lekarem-prezident-je-podle-nej-v-poradku-40374046 Tohle přece spojenci “nedělají”, ledažeby... Nejlepší je, když si nepřítel myslí, že vyhrál... Dodatek: AB dnes dorazil na plánovanou schůzku s MZ v 11:00. Dnes je 10.10. ~ čili 11 a 00.
Upravené 10. 10. 2021 o 20:29
1234567 ... 8
57.18k
537
65
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept