Jazyk životných okolností
Boží mlýny

Partička se smrskává . U dalších generací po rudé feně je znát vzrůstající arogance a pocit vyjímečnosti . Říká se tomu degenerace , odpojení vnímání od objektivního světa .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zemrela-sociolozka-Jirina-Siklova-bylo-ji-85-let-664839
Jejich éra všechnosidovolování je symbolicky ukončována .
Na novinkách pro jistotu není diskuze . Nedivím se tomu .


Partička se smrskává . U dalších generací po rudé feně je znát vzrůstající arogance a pocit vyjímečnosti . Říká se tomu degenerace , odpojení vnímání od objektivního světa . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zemrela-sociolozka-Jirina-Siklova-bylo-ji-85-let-664839 Jejich éra všechnosidovolování je symbolicky ukončována . Na novinkách pro jistotu není diskuze . Nedivím se tomu .

Říká se to : ..o mrtvých dobře. Tady lze o tom zemřelém člověku ze slušnosti jen mlčet,chybí totiž slova. A pokud by zazněla, tak by tu slušnost konokautovala.
Přiznám se , na chvilku jsem byl jen sám před sebou neslušný.


Říká se to : ..o mrtvých dobře. Tady lze o tom zemřelém člověku ze slušnosti jen mlčet,chybí totiž slova. A pokud by zazněla, tak by tu slušnost konokautovala. Přiznám se , na chvilku jsem byl jen sám před sebou neslušný.

o mrtvých dobře

Takže mlčím.
Ale počítám, že to mlčení bude hóóódně dlouhé.


[quote="pid:16806, uid:57"]o mrtvých dobře[/quote] Takže mlčím. Ale počítám, že to mlčení bude hóóódně dlouhé.

Na novinkách pro jistotu není diskuze .

Nějakou chvíli byla. Dostávala sodu, čočku i drškovou.
Museli to utnout.
Na idnes vydrželi o něco déle, nakonec museli utnout taky.
Parlamentní listy zatím diskusi drží.


Hlas lidu, hlas boží.


[quote="pid:16797, uid:185"]Na novinkách pro jistotu není diskuze .[/quote] Nějakou chvíli byla. Dostávala sodu, čočku i drškovou. Museli to utnout. Na idnes vydrželi o něco déle, nakonec museli utnout taky. Parlamentní listy zatím diskusi drží. Hlas lidu, hlas boží.

ano, četla jsem na idnes počátek diskuze, a příjemně překvapila názorová jednota..


ano, četla jsem na idnes počátek diskuze, a příjemně překvapila názorová jednota..

Á propos parlamentní listy: Rozjeli sérii oslavných nekrologů.... např.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mala-velka-zena-Jirina-Siklova-Vzpominky-reportera-ParlamentnichListu-cz-na-nesmirne-agilni-damu-664888


Á propos parlamentní listy: Rozjeli sérii oslavných nekrologů.... např. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mala-velka-zena-Jirina-Siklova-Vzpominky-reportera-ParlamentnichListu-cz-na-nesmirne-agilni-damu-664888

Elitářka až do konce.


"Poslední rozloučení s Jiřinou Šiklovou"
3.6.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/posledni-rozlouceni-s-jirinou-siklovou-40362192
"Kostel Nejsvětějšího Salvátora v Praze zaplnili ve středu dopoledne lidé, kteří se přišli naposledy rozloučit s Jiřinou Šiklovou..."


Z fotky v článku, kde není vidět celá plocha kostela, odhaduji, že je tam více než 200 lidí.
Ovšem podle
https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/05/Mimo%C5%99%C3%A1dn%C3%A9-opat%C5%99en%C3%AD-omezen%C3%AD-maloobchodn%C3%ADho-prodeje-a-slu%C5%BEeb-s-%C3%BA%C4%8Dinnost%C3%AD-od-31.-5.-2021.pdf
(pokud jsem tu šílenou litanii pochopil) je pro pohřby dovoleno ve vnitřních prostorech max 30 lidí bez podmínek ala "kovidpas" nebo s podmínkami max 75 osob.


Škoda, že nikdo nepřišel Halíka zkontrolovat a trošku pokutovat za porušení vládních opatření, Salvátor je jeho hnízdo.


**Elitářka** až do konce. "Poslední rozloučení s Jiřinou Šiklovou" 3.6.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/posledni-rozlouceni-s-jirinou-siklovou-40362192 "Kostel Nejsvětějšího Salvátora v Praze zaplnili ve středu dopoledne lidé, kteří se přišli naposledy rozloučit s Jiřinou Šiklovou..." Z fotky v článku, kde není vidět celá plocha kostela, odhaduji, že je tam **více než 200 lidí**. Ovšem podle https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/05/Mimo%C5%99%C3%A1dn%C3%A9-opat%C5%99en%C3%AD-omezen%C3%AD-maloobchodn%C3%ADho-prodeje-a-slu%C5%BEeb-s-%C3%BA%C4%8Dinnost%C3%AD-od-31.-5.-2021.pdf (pokud jsem tu šílenou litanii pochopil) je pro pohřby dovoleno ve vnitřních prostorech **max 30 lidí** bez podmínek ala "kovidpas" nebo s podmínkami **max 75 osob**. Škoda, že nikdo nepřišel Halíka zkontrolovat a trošku pokutovat za porušení vládních opatření, Salvátor je jeho hnízdo.
1.58k
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept