Jazyk životných okolností
Americka armada

https://www.armadnymagazin.sk/2021/05/20/national-interest-prehovoril-o-najvacsich-problemoch-americkej-armady/
Docela zaujimavy clanok. Najpodsatnejsi odsek


Americkí vojaci, píše National Interest, umierajú v dôsledku nehôd, sebapoškodzovania, alebo chorôb. Podľa informácií magazínu počet samovrážd medziročne vyrástol o 25%.


Medzi rokmi 2006 a 2020 zomrelo 17 645 aktívnych príslušníkov armády pri službe v amerických ozbrojených silách,” cituje magazín slová CRS a dodáva: “Približne 13 068 vojakov od roku 2006 zomrelo pri okolnostiach nemajúcich vzťah k bojovým operáciám.


Zapadna civilizacia este stale hlada pricinu chorob v materialnych veciach ... v mikroboch, vo virusoch atd ... nechapu, ze clovek ma aj ducha a dusu (energo-informacne zabezpecenie). A darmo ty budes hlada pricinu choroby v zlom jedle alebo nepoholdnej sedacke, ked si bombardoval obycajnych ludi v Syrii. Len hlupak neveri, ze sa mu vsetky jeho zle skutky vratia. Ano nieco ako karma existuje a velmi dobre funguje. Na starobu karma odobera ludom zdrave myslenei - alzhaimer a ine "fajnove" zevraj geneticky podlozene choroby.
Keby sa niekto pytal ze "A co dostane clovek za dobro vykonane, za sirenie lubosti vo svete" - pevene zdravie a zdrave myslenie dostane smile Clovek mudry a dobry nikdy chory nie je.
(clovek len dobry chory byt moze, pretoze kvoli svojej hluposti berie na seba choroby a utrapy druhych ludi, ktore jemu neprinalezia, to druhi ludia sa musia s tymi utrapami vysporiadat, mudry dobry clovek ma inemu pomoct a nie niest nasledky chyb ineho cloveka)


https://www.armadnymagazin.sk/2021/05/20/national-interest-prehovoril-o-najvacsich-problemoch-americkej-armady/ Docela zaujimavy clanok. Najpodsatnejsi odsek Americkí vojaci, píše National Interest, umierajú v dôsledku nehôd, sebapoškodzovania, alebo chorôb. Podľa informácií magazínu počet samovrážd medziročne vyrástol o 25%. Medzi rokmi 2006 a 2020 zomrelo 17 645 aktívnych príslušníkov armády pri službe v amerických ozbrojených silách,” cituje magazín slová CRS a dodáva: “Približne 13 068 vojakov od roku 2006 zomrelo pri okolnostiach nemajúcich vzťah k bojovým operáciám. Zapadna civilizacia este stale hlada pricinu chorob v materialnych veciach ... v mikroboch, vo virusoch atd ... nechapu, ze clovek ma aj ducha a dusu (energo-informacne zabezpecenie). A darmo ty budes hlada pricinu choroby v zlom jedle alebo nepoholdnej sedacke, ked si bombardoval obycajnych ludi v Syrii. Len hlupak neveri, ze sa mu vsetky jeho zle skutky vratia. Ano nieco ako karma existuje a velmi dobre funguje. Na starobu karma odobera ludom zdrave myslenei - alzhaimer a ine "fajnove" zevraj geneticky podlozene choroby. Keby sa niekto pytal ze "A co dostane clovek za dobro vykonane, za sirenie lubosti vo svete" - pevene zdravie a zdrave myslenie dostane :) Clovek mudry a dobry nikdy chory nie je. (clovek len dobry chory byt moze, pretoze kvoli svojej hluposti berie na seba choroby a utrapy druhych ludi, ktore jemu neprinalezia, to druhi ludia sa musia s tymi utrapami vysporiadat, mudry dobry clovek ma inemu pomoct a nie niest nasledky chyb ineho cloveka)
Upravené 20. 5. 2021 o 08:53

Zaujímavé video a článok, ako vidia ich vojaci cez ich aktuálnu verziu špeciálnych okuliarí po tme


https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/2027428_video-americka-armada-ukazala-ako-vojaci-vnimaju-bojove-pole-cez-superokuliare


Zaujímavé video a článok, ako vidia ich vojaci cez ich aktuálnu verziu špeciálnych okuliarí po tme https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/2027428_video-americka-armada-ukazala-ako-vojaci-vnimaju-bojove-pole-cez-superokuliare

ako vidia

Peklo v hlavě. 🤔


[quote="pid:17376, uid:413"]ako vidia[/quote] Peklo v hlavě.
868
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept