Politika v SR
Blaha a jeho perličky

Ori, nechce sa mi veriť, že Pele je až taký blb. Neospravedlňujem ho, ale musí mat predsa nejaký pud sebazáchovy. Musel sa niečo naučiť od p. Fica, či?

Skôr si myslím, že o tom nerozhoduje. Bude poslúchať ,,páničkov".


[quote="pid:14821, uid:141"]Ori, nechce sa mi veriť, že Pele je až taký blb. Neospravedlňujem ho, ale musí mat predsa nejaký pud sebazáchovy. Musel sa niečo naučiť od p. Fica, či?[/quote] Skôr si myslím, že o tom nerozhoduje. Bude poslúchať ,,páničkov".

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Ak to neurobí z blbosti, tak to môže urobiť pod tlakom okolností/nátlaku jeho zákulisia.


Opakujem povedané. Neprečítal som celé vlákno.

Skôr si myslím, že o tom nerozhoduje. Bude poslúchať ,,páničkov".


[quote="pid:14859, uid:7"]Ak to neurobí z blbosti, tak to môže urobiť pod tlakom okolností/nátlaku jeho zákulisia.[/quote] Opakujem povedané. Neprečítal som celé vlákno. [quote="pid:14886, uid:84"]Skôr si myslím, že o tom nerozhoduje. Bude poslúchať ,,páničkov".[/quote]

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Prepáčte, priatelia, ale nemám slov. Práve mi volali kamaráti, ktorí dnes boli na Slavíne v čase, keď dávali vence najvyšší ústavní činitelia. A stalo sa niečo, čo sa nestalo nikdy.
1 Na slávnostné kladenie vencov prišli ako vždy aj naši odbojári - tí, ktorým vďačíme za mier a za slobodu. Tí, bez ktorých by sme neboli. Naši hrdinovia.
2 Slovenský zväz protifašistických bojovníkov každý rok kladie vence spoločne s delegáciami z prezidentského paláca, parlamentu aj vlády. Spoločne. Je to prejav úcty voči našim odbojárom.
3 Dnes takúto možnosť nedostali. Na Slavín prišli papaláši na čele s prezidentkou Čaputovou. A ako mi s roztraseným hlasom práve volali ľudia, vládni protokolisti bezočivo odstavili protifašistických bojovníkov, vrátane účastníkov odboja a nedovolili im klásť vence.
4 Museli potupne čakať, kým vence položia Čaputová, Kollár a Naď a až potom, keď papaláši nasadli do svojich limuzín, skutočných hrdinov láskavo pripustili k pamätníku. Ani im ruky nepodali. Ani pohľadom nezavadili.
5 Toto tu naozaj nebolo nikdy. Chodím na Slavín každý rok a vždy sme počas našich vlád kládli vence spoločne s protifašistickými bojovníkmi. Účastníci odboja mali vždy pripravené čestné miesto pri pamätníku.
6 Je to prejav elementárnej úcty voči našim odbojárom. Stisnúť ruku starčekovi, ktorý zodvihol zbraň za našu slobodu - preboha, už ani toto táto arogantná vláda nedokáže? Aj toto vám prišlo zaťažko, pani Čaputová?
7 Môžete sa vyhovárať na pandémiu, môžete sa vyhovárať na Covid, ale nič by sa nestalo, keby ste okrem ústavných činiteľov pustili k Slavínu spolu s Vami aj jednu delegáciu navyše - našich drahých protifašistických bojovníkov.
8Je to neuveriteľne bolestivé gesto. Symbol toho, ako je vláda odrezaná od národa. Ako si neváži skutočných hrdinov. To oni nás zachránili, nie mladá liberálka Čaputová!
9 Nerozumiem, ako môže v takýchto chvíľach prezidentka myslieť len na seba a vlastnú sebaprezentáciu. Toto si naši hrdinovia nezaslúžia. Ľudia, čo mi volali, mali slzy na krajíčku. Takto sa im otočiť chrbtom, takto ich ponížiť.
10 Vyzývam prezidentku Čaputovú a ďalších papalášov, čo dnes boli na Slavíne, aby sa im okamžite ospravedlnili za svoju aroganciu a bezohľadnosť.
11 My, strana Smer, sme sa so všetkou úctou poklonili pamiatke našich osloboditeľov a vyjadrili vďaku našim odbojárom aj ruskému národu. Vďaku Červenej armáde.
12 A áno, viacerí z nás prídu aj zajtra o 11.00, keď bude klásť vence Veľvyslanectvo Ruskej federácie. 9. máj je deň, kedy si víťazstvo nad fašizmom pripomína národ, ktorý nás oslobodil - je našou morálnou povinnosťou pripomenúť si ho s nimi.
Som presvedčený, že 9. mája sa na Slavíne nikto odbojárom a skutočným hrdinom nebude vysmievať tak, ako to dnes spravila arogantná vláda.
Česť pamiatke našich osloboditeľov!


Prepáčte, priatelia, ale nemám slov. Práve mi volali kamaráti, ktorí dnes boli na Slavíne v čase, keď dávali vence najvyšší ústavní činitelia. A stalo sa niečo, čo sa nestalo nikdy. 1 Na slávnostné kladenie vencov prišli ako vždy aj naši odbojári - tí, ktorým vďačíme za mier a za slobodu. Tí, bez ktorých by sme neboli. Naši hrdinovia. 2 Slovenský zväz protifašistických bojovníkov každý rok kladie vence spoločne s delegáciami z prezidentského paláca, parlamentu aj vlády. Spoločne. Je to prejav úcty voči našim odbojárom. 3 Dnes takúto možnosť nedostali. Na Slavín prišli papaláši na čele s prezidentkou Čaputovou. A ako mi s roztraseným hlasom práve volali ľudia, vládni protokolisti bezočivo odstavili protifašistických bojovníkov, vrátane účastníkov odboja a nedovolili im klásť vence. 4 Museli potupne čakať, kým vence položia Čaputová, Kollár a Naď a až potom, keď papaláši nasadli do svojich limuzín, skutočných hrdinov láskavo pripustili k pamätníku. Ani im ruky nepodali. Ani pohľadom nezavadili. 5 Toto tu naozaj nebolo nikdy. Chodím na Slavín každý rok a vždy sme počas našich vlád kládli vence spoločne s protifašistickými bojovníkmi. Účastníci odboja mali vždy pripravené čestné miesto pri pamätníku. 6 Je to prejav elementárnej úcty voči našim odbojárom. Stisnúť ruku starčekovi, ktorý zodvihol zbraň za našu slobodu - preboha, už ani toto táto arogantná vláda nedokáže? Aj toto vám prišlo zaťažko, pani Čaputová? 7 Môžete sa vyhovárať na pandémiu, môžete sa vyhovárať na Covid, ale nič by sa nestalo, keby ste okrem ústavných činiteľov pustili k Slavínu spolu s Vami aj jednu delegáciu navyše - našich drahých protifašistických bojovníkov. 8Je to neuveriteľne bolestivé gesto. Symbol toho, ako je vláda odrezaná od národa. Ako si neváži skutočných hrdinov. To oni nás zachránili, nie mladá liberálka Čaputová! 9 Nerozumiem, ako môže v takýchto chvíľach prezidentka myslieť len na seba a vlastnú sebaprezentáciu. Toto si naši hrdinovia nezaslúžia. Ľudia, čo mi volali, mali slzy na krajíčku. Takto sa im otočiť chrbtom, takto ich ponížiť. 10 Vyzývam prezidentku Čaputovú a ďalších papalášov, čo dnes boli na Slavíne, aby sa im okamžite ospravedlnili za svoju aroganciu a bezohľadnosť. 11 My, strana Smer, sme sa so všetkou úctou poklonili pamiatke našich osloboditeľov a vyjadrili vďaku našim odbojárom aj ruskému národu. Vďaku Červenej armáde. 12 A áno, viacerí z nás prídu aj zajtra o 11.00, keď bude klásť vence Veľvyslanectvo Ruskej federácie. 9. máj je deň, kedy si víťazstvo nad fašizmom pripomína národ, ktorý nás oslobodil - je našou morálnou povinnosťou pripomenúť si ho s nimi. Som presvedčený, že 9. mája sa na Slavíne nikto odbojárom a skutočným hrdinom nebude vysmievať tak, ako to dnes spravila arogantná vláda. Česť pamiatke našich osloboditeľov!

Všimnite si to ticho liberálnych médií. V parlamente práve Smer odvoláva ich milovanú ministerku Kotlíkovú. A oni nič. Tíško, tichúčko ako Macko Uško hodinu po Večerníčku.
1 Máme tonu dôkazov o podvodoch a zlodejinách rodinnej firmy Kolíkovcov, z ktorej Kolíková čerpala zisky.
2 Máme tonu dôkazov, ako cez firmu svojho brata vyciciava štát. Predražené zákazky, miliónové kšefty. Od Corleonovcov ste takú rodinnú sieť ešte nevideli.
3 Máme tonu dôkazov, ako zneužíva svoju funkciu, ale ona si kupuje ticho médií cez podporu liberálnych mimovládok. Státisíce pre slniečka.
4 A ajhľa, slniečkarske médiá čušia ako voš pod chrastou. Keď odvolávali našich ministrov, tak tu z toho boli celé dni palcové titulky a zúrivý lynč.
5 Ale keď sa odvoláva Kolíková za ťažké zlodejiny, tak riešia smrť Obamovho psa. A dokonca po polroku prišli na to, že kšefty Matovičovcov s Arcou sú podozrivé. Odrazu.
6.Kolíkovú si liberáli pestujú ako novú hviezdu. Nové slniečko. Nová dúha. Slúži neoliberálnym kruhom, poslušne plní pokyny. A tak sa prižmúri očko, že po vražde Kuciaka ostala vo vláde Smeru dlhšie ako sám Robert Fico.
7 Po nás hulákajú, že môžeme za Kuciaka, lebo sme práve vládli. Hyenistický nezmysel. Ale zvláštne, že pri Kolíkovej nevadí, že vtedy vládla - Mária môže. Kaviareň odpustí, aj Sorosove médiá.
8 Nás tu kameňujú, ale pri nej nevadí, že im rúca ich obľúbenú konšpiračnú teóriu o Kuciakovi, cez ktorú povalili vládu - pri nej nevadí ani to, že si jej rodina pakuje vačky z peňazí daňových poplatníkov a okráda bežných ľudí.
9 Jeden americký prezident to raz vyjadril úplne presne, keď obhajoval jedného proamerického krvavého a skorumpovaného diktátora - je to bastard, ale náš bastard.
10 Ich ľudia môžu všetko. Prejde im aj to, že "zomreli" generála Lučanského. Že zomierali vo väzbe ľudia, lebo nedostali od štátu zdravotnú pomoc... A Mária môže všetko.
Bojujeme, priatelia. Od rána sa snažíme odvolávať ministerku Kolíkovú - médiá môžu natierať Kolíkovú na ružovo, koľko len chcú, ale Slováci vidia, čo je zač.
Slováci vidia to zlo, čo z nej srší. Vedia, kto kradne. A vedia, kto môže za smrť generála. Vedia...


Všimnite si to ticho liberálnych médií. V parlamente práve Smer odvoláva ich milovanú ministerku Kotlíkovú. A oni nič. Tíško, tichúčko ako Macko Uško hodinu po Večerníčku. 1 Máme tonu dôkazov o podvodoch a zlodejinách rodinnej firmy Kolíkovcov, z ktorej Kolíková čerpala zisky. 2 Máme tonu dôkazov, ako cez firmu svojho brata vyciciava štát. Predražené zákazky, miliónové kšefty. Od Corleonovcov ste takú rodinnú sieť ešte nevideli. 3 Máme tonu dôkazov, ako zneužíva svoju funkciu, ale ona si kupuje ticho médií cez podporu liberálnych mimovládok. Státisíce pre slniečka. 4 A ajhľa, slniečkarske médiá čušia ako voš pod chrastou. Keď odvolávali našich ministrov, tak tu z toho boli celé dni palcové titulky a zúrivý lynč. 5 Ale keď sa odvoláva Kolíková za ťažké zlodejiny, tak riešia smrť Obamovho psa. A dokonca po polroku prišli na to, že kšefty Matovičovcov s Arcou sú podozrivé. Odrazu. 6.Kolíkovú si liberáli pestujú ako novú hviezdu. Nové slniečko. Nová dúha. Slúži neoliberálnym kruhom, poslušne plní pokyny. A tak sa prižmúri očko, že po vražde Kuciaka ostala vo vláde Smeru dlhšie ako sám Robert Fico. 7 Po nás hulákajú, že môžeme za Kuciaka, lebo sme práve vládli. Hyenistický nezmysel. Ale zvláštne, že pri Kolíkovej nevadí, že vtedy vládla - Mária môže. Kaviareň odpustí, aj Sorosove médiá. 8 Nás tu kameňujú, ale pri nej nevadí, že im rúca ich obľúbenú konšpiračnú teóriu o Kuciakovi, cez ktorú povalili vládu - pri nej nevadí ani to, že si jej rodina pakuje vačky z peňazí daňových poplatníkov a okráda bežných ľudí. 9 Jeden americký prezident to raz vyjadril úplne presne, keď obhajoval jedného proamerického krvavého a skorumpovaného diktátora - je to bastard, ale náš bastard. 10 Ich ľudia môžu všetko. Prejde im aj to, že "zomreli" generála Lučanského. Že zomierali vo väzbe ľudia, lebo nedostali od štátu zdravotnú pomoc... A Mária môže všetko. Bojujeme, priatelia. Od rána sa snažíme odvolávať ministerku Kolíkovú - médiá môžu natierať Kolíkovú na ružovo, koľko len chcú, ale Slováci vidia, čo je zač. Slováci vidia to zlo, čo z nej srší. Vedia, kto kradne. A vedia, kto môže za smrť generála. Vedia...

Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie AstraZenecou.
1 Keď pred pár mesiacmi redaktorky RTVS upozornili na možnú úmrtie mladej učiteľky kvôli AstraZenece, potrestali ich a siahli im na plat. Ospravedlnia sa teraz?
2.Keď som upozorňoval na to, že AstraZenecu zastavili v mnohých európskych štátoch, robili zo mňa antivaxera a konšpirátora. Ospravedlnia sa teraz?
3 Keď sme upozorňovali na to, že Pfizer na očkovaní brutálne zarába, jačali po nás, že sme extrémisti.
4 Erika Kaliňáka, nášho podpredsedu Smeru, dokonca dnes zobrali na výsluch, lebo si dovolil povedať pravdu - že zisky Pfizeru za tento rok budú 15 miliárd dolárov.
5 Za minulý rok to bolo 8 miliárd, tento rok je oficiálny odhad 15 miliárd. Také sú fakty. Ale to nemôžete povedať, lebo vás bude prenasledovať polícia. Sloboda a demokracia. Perfektné.
6 Jediné, čo môžete povedať ohľadom očkovania je, že vakcína je úsmev. A odfotiť sa s holým plieckom a ihlou ako prezidentka Čaputová.
7 Skoro ako v stredoveku - iný názor mať nemôžeš, lebo ťa upália. Čo iný názor - ty nemôžeš ani len naznačiť kritiku!
8 Televízie od štátu dostávajú státisíce na reklamu - urobil sa z toho parádny biznis. A tak lynčujú každého, kto len upozorní na farmaceutickú loby alebo na vedľajšie účinky vakcín.
9 Akúkoľvek racionálnu obavu označujú za extrém, lebo tu nejde o zdravie ľudí, ale o obrovský biznis. A štát, namiesto toho, aby nakúpil lieky, vrátane iverkmektínu, radšej leje peniaze do propagandy.
10 A odrazu zomrela na AstraZenecu žena. Ako by povedali propagandisti - udrel blesk.
11 A dnes ministerstvo zdravotníctvo pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Tým len potvrdilo, že sme od začiatku mali pravdu.
12 Slovensko si zaslúži normálnu vyváženú diskusiu o očkovaní. Plusy a mínusy. Fakty. Kritickú reflexiu. Racionálny odstup. A nie túto severokórejskú propagandu.
13 To naozaj museli umrieť ľudia, aby ste si všimli, že vakcína nie je úsmev? Že má vedľajšie účinky? A že má riziká?
14 Ešte raz - ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Už to odrazu nie je konšpirácia?
15 Tak kto mal pravdu? Zase ten zlý Blaha? Zase ten zlý Smer?


Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie AstraZenecou. 1 Keď pred pár mesiacmi redaktorky RTVS upozornili na možnú úmrtie mladej učiteľky kvôli AstraZenece, potrestali ich a siahli im na plat. Ospravedlnia sa teraz? 2.Keď som upozorňoval na to, že AstraZenecu zastavili v mnohých európskych štátoch, robili zo mňa antivaxera a konšpirátora. Ospravedlnia sa teraz? 3 Keď sme upozorňovali na to, že Pfizer na očkovaní brutálne zarába, jačali po nás, že sme extrémisti. 4 Erika Kaliňáka, nášho podpredsedu Smeru, dokonca dnes zobrali na výsluch, lebo si dovolil povedať pravdu - že zisky Pfizeru za tento rok budú 15 miliárd dolárov. 5 Za minulý rok to bolo 8 miliárd, tento rok je oficiálny odhad 15 miliárd. Také sú fakty. Ale to nemôžete povedať, lebo vás bude prenasledovať polícia. Sloboda a demokracia. Perfektné. 6 Jediné, čo môžete povedať ohľadom očkovania je, že vakcína je úsmev. A odfotiť sa s holým plieckom a ihlou ako prezidentka Čaputová. 7 Skoro ako v stredoveku - iný názor mať nemôžeš, lebo ťa upália. Čo iný názor - ty nemôžeš ani len naznačiť kritiku! 8 Televízie od štátu dostávajú státisíce na reklamu - urobil sa z toho parádny biznis. A tak lynčujú každého, kto len upozorní na farmaceutickú loby alebo na vedľajšie účinky vakcín. 9 Akúkoľvek racionálnu obavu označujú za extrém, lebo tu nejde o zdravie ľudí, ale o obrovský biznis. A štát, namiesto toho, aby nakúpil lieky, vrátane iverkmektínu, radšej leje peniaze do propagandy. 10 A odrazu zomrela na AstraZenecu žena. Ako by povedali propagandisti - udrel blesk. 11 A dnes ministerstvo zdravotníctvo pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Tým len potvrdilo, že sme od začiatku mali pravdu. 12 Slovensko si zaslúži normálnu vyváženú diskusiu o očkovaní. Plusy a mínusy. Fakty. Kritickú reflexiu. Racionálny odstup. A nie túto severokórejskú propagandu. 13 To naozaj museli umrieť ľudia, aby ste si všimli, že vakcína nie je úsmev? Že má vedľajšie účinky? A že má riziká? 14 Ešte raz - ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Už to odrazu nie je konšpirácia? 15 Tak kto mal pravdu? Zase ten zlý Blaha? Zase ten zlý Smer?

Ona vie, že pácha zradu na vlastnom národe. Vie, že šliape po demokracii. A vie, že sa zapíše do dejín ako jediná hlava štátu v histórii, ktorá spochybnila referendum. Vie to.
1 Preto sa jej tak triasol hlas. Preto asi trikrát zopakovala to isté. Preto hovorila tak nervózne a rýchlo. Preto sa jej plietli slová. Videli ste to?
2.Normálne to dáva ako vyškolená hlásateľka predpovede počasia. Dnes bola v dezolátnom stave. Lebo vie, že to, čo pácha, jej ľudia nikdy neodpustia.
3.Napľula do tváre 600 tisíc občanom, ktorí v núdzovom stave bez akejkoľvek kampane spontánne podpísali petíciu za referendum.
4.Prezidentka by mala stáť na strane ľudí a ich práva na spolurozhodovanie. Namiesto toho sa im otočila chrbtom, len aby kryla proamerickú vládu.
5 Pošliapala ústavu, znetvorila demokraciu. Len aby bola americká ambasáda spokojná.
6.Z tohto sa nevyvlečiete, pani prezidentka. Tváriť sa, že existuje ľudské právo poslancov na 4-ročný plat? Predstierať, že referendum o predčasných voľbách je protiústavné, aj keď sa už dvakrát takéto referendum v minulosti konalo?
7 Tváriť sa, že Matovič tu dovládne štyri roky, aj keby tu páchal genocídu a spôsobil hladomory? Ak ho raz zvolili, tak ho ľudia nemôžu odvolať? Takto si predstavujete demokraciu?
8 Že ak raz švábov vpustíte do kúpeľne, majú zaručený pobyt na štyri roky? Toto je váš výklad suverenity ľudu?
9 Ak áno, pani prezidentka, iba potvrdzujete, že ste mizerná právnička, mizerná politička a ešte aj mizerná herečka. Odohrali ste to alibisticky a trápne.
10 Vy tu teraz neriešite akademický právny problém. Vy tu teraz spochybňujete ľudské právo 600 tisíc občanov Slovenska. A robíte to na pokyn vlády, ktorá o Vašom kroku ústami Remišovej informovala skôr než vy.
11 SMER-SD má pripravený právny tím na to, aby zastupoval státisíce Slovákov v Štrasburgu na Európskom súde pre ľudské práva - a áno, presne tam to poženieme, ak bude treba. Nezastavíte nás.
12 Nech to dopadne akokoľvek, už dnes je jasné, že prezidentka Zuzana Čaputová sa do dejín zapíše ako zradca národa. Zradila ľudí, zradila demokraciu, zradila Slovensko.
13 A ona to vie. Preto ten dnešný príšerný strach, ktorý z nej sršal. Preto tá panika. Preto to koktanie. Takúto facku demokracii ešte žiadna slovenská hlava štátu nedala.
14.Nie, dejiny si nebudú pamätať vaše garderóby. Ani vaše floskule a frázy. Dejiny si zapamätajú dnešný deň - keď ste sa mohli postaviť za referendum a vy ste radšej splnili pokyn Matoviča.
15 Zuzana Čaputová - prezidentka, ktorá pošliapala referendum. Tak si vás už navždy budú pamätať generácie, čo prídu po nás. Navždy.


Ona vie, že pácha zradu na vlastnom národe. Vie, že šliape po demokracii. A vie, že sa zapíše do dejín ako jediná hlava štátu v histórii, ktorá spochybnila referendum. Vie to. 1 Preto sa jej tak triasol hlas. Preto asi trikrát zopakovala to isté. Preto hovorila tak nervózne a rýchlo. Preto sa jej plietli slová. Videli ste to? 2.Normálne to dáva ako vyškolená hlásateľka predpovede počasia. Dnes bola v dezolátnom stave. Lebo vie, že to, čo pácha, jej ľudia nikdy neodpustia. 3.Napľula do tváre 600 tisíc občanom, ktorí v núdzovom stave bez akejkoľvek kampane spontánne podpísali petíciu za referendum. 4.Prezidentka by mala stáť na strane ľudí a ich práva na spolurozhodovanie. Namiesto toho sa im otočila chrbtom, len aby kryla proamerickú vládu. 5 Pošliapala ústavu, znetvorila demokraciu. Len aby bola americká ambasáda spokojná. 6.Z tohto sa nevyvlečiete, pani prezidentka. Tváriť sa, že existuje ľudské právo poslancov na 4-ročný plat? Predstierať, že referendum o predčasných voľbách je protiústavné, aj keď sa už dvakrát takéto referendum v minulosti konalo? 7 Tváriť sa, že Matovič tu dovládne štyri roky, aj keby tu páchal genocídu a spôsobil hladomory? Ak ho raz zvolili, tak ho ľudia nemôžu odvolať? Takto si predstavujete demokraciu? 8 Že ak raz švábov vpustíte do kúpeľne, majú zaručený pobyt na štyri roky? Toto je váš výklad suverenity ľudu? 9 Ak áno, pani prezidentka, iba potvrdzujete, že ste mizerná právnička, mizerná politička a ešte aj mizerná herečka. Odohrali ste to alibisticky a trápne. 10 Vy tu teraz neriešite akademický právny problém. Vy tu teraz spochybňujete ľudské právo 600 tisíc občanov Slovenska. A robíte to na pokyn vlády, ktorá o Vašom kroku ústami Remišovej informovala skôr než vy. 11 SMER-SD má pripravený právny tím na to, aby zastupoval státisíce Slovákov v Štrasburgu na Európskom súde pre ľudské práva - a áno, presne tam to poženieme, ak bude treba. Nezastavíte nás. 12 Nech to dopadne akokoľvek, už dnes je jasné, že prezidentka Zuzana Čaputová sa do dejín zapíše ako zradca národa. Zradila ľudí, zradila demokraciu, zradila Slovensko. 13 A ona to vie. Preto ten dnešný príšerný strach, ktorý z nej sršal. Preto tá panika. Preto to koktanie. Takúto facku demokracii ešte žiadna slovenská hlava štátu nedala. 14.Nie, dejiny si nebudú pamätať vaše garderóby. Ani vaše floskule a frázy. Dejiny si zapamätajú dnešný deň - keď ste sa mohli postaviť za referendum a vy ste radšej splnili pokyn Matoviča. 15 Zuzana Čaputová - prezidentka, ktorá pošliapala referendum. Tak si vás už navždy budú pamätať generácie, čo prídu po nás. Navždy.

Nech sa páči, priatelia, tu je zostrih z dnešnej mojej tlačovky, v ktorej som vyzval ministra zahraničných Ivana Korčoka, aby zvážil zotrvanie vo svojej funkcii.
1 Hrá sa na diplomata, ale používa slovník ako nevychovaný pubertiak.
2 Hrá sa na demokrata, ale nevadia mu režimy v Saudskej Arábii či Azerbajdžane, iba v Bielorusku.
3 Hrá sa na bojovníka proti dezinformáciám a sám šíri o mne dezinformácie.
4 Kope do Ruska a slovanských národov a škodí Slovensku. Presadzuje národné záujmy nie Slovákov, ale Američanov.
5 Pohár trpezlivosti pretiekol - Korčok bude svoje klamstvá o mne vysvetľovať polícii.


https://www.facebook.com/LBlaha/videos/326367708882890


Nech sa páči, priatelia, tu je zostrih z dnešnej mojej tlačovky, v ktorej som vyzval ministra zahraničných Ivana Korčoka, aby zvážil zotrvanie vo svojej funkcii. 1 Hrá sa na diplomata, ale používa slovník ako nevychovaný pubertiak. 2 Hrá sa na demokrata, ale nevadia mu režimy v Saudskej Arábii či Azerbajdžane, iba v Bielorusku. 3 Hrá sa na bojovníka proti dezinformáciám a sám šíri o mne dezinformácie. 4 Kope do Ruska a slovanských národov a škodí Slovensku. Presadzuje národné záujmy nie Slovákov, ale Američanov. 5 Pohár trpezlivosti pretiekol - Korčok bude svoje klamstvá o mne vysvetľovať polícii. https://www.facebook.com/LBlaha/videos/326367708882890

To je odplata za E. Kliňáka...som zvedavá na rekciu.... boj o Slovensko beží na všetkých frontoch...ticho nemôžu byť donekonečna...statusy už zrejme nestačia....


To je odplata za E. Kliňáka...som zvedavá na rekciu.... boj o Slovensko beží na všetkých frontoch...ticho nemôžu byť donekonečna...statusy už zrejme nestačia....

Matovič bojuje o holé prežitie. Vie, že padá ku dnu, a preto si potrebuje kúpiť posledný segment voličov, ktorý mu ešte ostal - Rómov.
1 Nápad, že namiesto 300 eur všetkým pracujúcim Slovákom dajú 333 eur iba tým, čo sú v hmotnej núdzi, čo je eufemizmus pre Rómov - to je výsmech Slovensku.
2.Všetci ľudia trpeli dôsledkami Covidu a zaslúžia si pomoc štátu. Všetci. Toto, čo pácha Matovič, je voči slovenským pracujúcim rodinám rasistické, diskriminačné a arogantné.
3 Robert Fico to vysvetlil jasne. Tvrdo pracujúci kuchár, ktorý počas pandémie prišiel o všetko a len tak tak nespadol do hmotnej núdze, na svoje deti nedostane nič.
4.Ale família s dvanástimi deťmi si príde na tisíce eur - budú lóve na pálenku a automaty. Tlieskame.
5.K tomu, aby si mohol kúpiť hlasy menšín, potrebuje Matovič peniaze daňových poplatníkov. Kopu peňazí.
6 A tak ide navýšiť štátny dlh o ďalších 3,5 miliardy a uvrhnúť naše deti do dlhovej špirály. Z tohto sa už nedá vyhrabať.
7 Verejný dlh zdvihnú dokopy o šialených 20 miliárd. Za rok. Čisté Grécko.
8 Nám, socialistom, nadávali do gréckej cesty, keď sme zdvihli deficit o jedno promile. Pamätáte? A Matovič si tu lusknutím prsta zvýši deficit na 11% a nikto nič.
9 A aby tu frašku dokonal, nechá si to schváliť v parlamente svojimi pročkami, kým on je na výlete v USA. Bezočivosť na entú.
10 Prezidentka Čaputová im pri tomto všetkom asistuje - spochybňuje referendum a sabotuje demokraciu.
11 Len aby Matovičovi a jeho koalícii dopriala čas na tieto neľudské experimenty. Tak znel pokyn z ambasády.
12 V parlamente proti tomu tvrdo bojujeme. Za Smer navrhujeme, aby sme nedvíhali dane ľuďom, ale bankám, ktoré sa topia v peniazoch.
13 A štátna pomoc musí ísť všetkým, nielen Matovičovým voličom. Nič proti menšinám. My chceme sociálnu spravodlivosť, nič viac.
14 Ľudia na Slovensku už toho majú plné zuby a ak im zoberú aj posledné právo, ako odvolať vládu, ak im vezmú referendum, tak už ostane jediná možnosť - ulica.
15 Ja im do toho nechcem kecať, ale keď 600 tisíc ľuďom ústavný súd napľuje do očí, zničí tým akúkoľvek dôveru ľudí v liberálnu demokraciu. Ak je toto záujem pani Čaputovej, tak jej srdečne gratulujem.
Vymklo sa im to z rúk. Kompletne. Toto neskončí dobre.
Pozdravujeme z parlamentu, priatelia, bojujeme


Matovič bojuje o holé prežitie. Vie, že padá ku dnu, a preto si potrebuje kúpiť posledný segment voličov, ktorý mu ešte ostal - Rómov. 1 Nápad, že namiesto 300 eur všetkým pracujúcim Slovákom dajú 333 eur iba tým, čo sú v hmotnej núdzi, čo je eufemizmus pre Rómov - to je výsmech Slovensku. 2.Všetci ľudia trpeli dôsledkami Covidu a zaslúžia si pomoc štátu. Všetci. Toto, čo pácha Matovič, je voči slovenským pracujúcim rodinám rasistické, diskriminačné a arogantné. 3 Robert Fico to vysvetlil jasne. Tvrdo pracujúci kuchár, ktorý počas pandémie prišiel o všetko a len tak tak nespadol do hmotnej núdze, na svoje deti nedostane nič. 4.Ale família s dvanástimi deťmi si príde na tisíce eur - budú lóve na pálenku a automaty. Tlieskame. 5.K tomu, aby si mohol kúpiť hlasy menšín, potrebuje Matovič peniaze daňových poplatníkov. Kopu peňazí. 6 A tak ide navýšiť štátny dlh o ďalších 3,5 miliardy a uvrhnúť naše deti do dlhovej špirály. Z tohto sa už nedá vyhrabať. 7 Verejný dlh zdvihnú dokopy o šialených 20 miliárd. Za rok. Čisté Grécko. 8 Nám, socialistom, nadávali do gréckej cesty, keď sme zdvihli deficit o jedno promile. Pamätáte? A Matovič si tu lusknutím prsta zvýši deficit na 11% a nikto nič. 9 A aby tu frašku dokonal, nechá si to schváliť v parlamente svojimi pročkami, kým on je na výlete v USA. Bezočivosť na entú. 10 Prezidentka Čaputová im pri tomto všetkom asistuje - spochybňuje referendum a sabotuje demokraciu. 11 Len aby Matovičovi a jeho koalícii dopriala čas na tieto neľudské experimenty. Tak znel pokyn z ambasády. 12 V parlamente proti tomu tvrdo bojujeme. Za Smer navrhujeme, aby sme nedvíhali dane ľuďom, ale bankám, ktoré sa topia v peniazoch. 13 A štátna pomoc musí ísť všetkým, nielen Matovičovým voličom. Nič proti menšinám. My chceme sociálnu spravodlivosť, nič viac. 14 Ľudia na Slovensku už toho majú plné zuby a ak im zoberú aj posledné právo, ako odvolať vládu, ak im vezmú referendum, tak už ostane jediná možnosť - ulica. 15 Ja im do toho nechcem kecať, ale keď 600 tisíc ľuďom ústavný súd napľuje do očí, zničí tým akúkoľvek dôveru ľudí v liberálnu demokraciu. Ak je toto záujem pani Čaputovej, tak jej srdečne gratulujem. Vymklo sa im to z rúk. Kompletne. Toto neskončí dobre. Pozdravujeme z parlamentu, priatelia, bojujeme

Mňa by fakt zaujímalo, čo robí Matovič v Spojených štátoch. Asi nikto neverí, že truhlík z Trnavy, ktorému sa manželka stará ešte aj o rodinné financie, išiel niečo vyjednávať s U.S. Steel. Panenko Márie, měj slitování.
1 Dopadne to ako v Moskve. Páni sa dobre pozabávajú na Boratovi, čo ich došiel kuknúť, upečú ho ako žabu a on im podpíše čokoľvek.
2 To je tak, keď s najväčšími obchodníkmi na svete posiela Slovensko vyjednávať miestneho poloblázna, ktorého najväčší hospodársky výkon bol, keď ošmejdil štát o dane a zneužil na to svoju matku.
3 Navyše, každý vie, že vzťahy s U.S. Steel nepatria do portfólia ministra financií, ale ministra hospodárstva. A tak, ako sa Matovič v Moskve hral na ministra zdravotníctva, tak teraz lezie do kapusty Sulíkovi a zjavne ho chce iba ponížiť a vytočiť.
4 Takto oni fungujú. Ďalej si robia naprieky ako malí pubertiaci. Sulík doma pení, dnes vyletel v parlamente na Budaja, že čo si to dovoľujú len tak zdvíhať rozpočet o neskutočné miliardy, kým je minister financií na výletíku v USA. A áno, mal pravdu.
5 Toto nám dnes vládne. A potom sa čudujete, že týmto babrákom trvalo takmer tri mesiace, čo tu rvali Sputnik do hlodavcov, kým s ním konečne začnú očkovať? Sputnik už dávno mohol zachraňovať životy - a kvôli tejto vláde zomierali ľudia.
6 Dnes som mal dlhý telefonát s jedným nemeckým poslancom, dlhoročným kamarátom z ľavicovej Die Linke. Spomínal mi príklad San Marína, ktoré má aktuálne socialistickú vládu.
7San Maríno je síce malý, ale sebavedomý a hrdý európsky štát. Nekašľali sa, dohodli sa s Ruskom a celú populáciu zaočkovali Sputnikom. Výsledok - totálny úspech. Žiadne vedľajšie účinky, žiadne problémy, krajina sa znova otvára a lockdowny skončili.
8 Ale samozrejme - za svoju trúfalosť musí byť San Maríno potrestané. V EÚ rozhodli, že Sputnik nezaradia medzi vakcíny, ktoré sa budú akceptovať v rámci tzv. covid-pasov.
9.Keďže San Maríno je ako enkláva vkliesnené do Talianska, znamená to, že jeho obyvatelia budú uväznení na svojom území ako v base. Až sem zašla nenávisť voči Rusku.
10 Rusofóbia sa šíri aj v nemeckej politike, najviac postihnutá je strana Zelených, ktorá možno bude v Nemecku onedlho vládnuť. Kedysi skôr ľavicová, dnes tvrdo neoliberálna, slniečkarska a protiruská strana.
11 Zelení sa kompletne zbláznili a rozhodli sa zavetovať nákup Sputniku v berlínskej samospráve s odôvodnením, že Rusi väznia Navaľného.
12 Zvláštne, že im pri britskej AstraZenece nevadí, že Briti väznia Juliana Assangea. A pri Amerike im nevadí Guantánamo, ani milióny obetí amerických vojen. Prepánakráľa, čo má Sputnik spoločné s Navaľným?
13 Rusofóbni blázni zjavne nežijú iba na Slovensku. Predstavte si, že toto bude o chvíľu vládnuť v Nemecku - to ešte aj kandidát CDU Laschet je v porovnaní s týmito milovníkom Ruska.
14 Vidíte to sami. Útočí sa aj na štúdiu Lancetu, vedú sa spravodajské hry, snažia sa Sputnik zdiskreditovať, ako len vedia. Nepomáha. V Maďarsku perfektne funguje, rovnako aj v ďalších desiatkach krajín. A ľudia ho chcú.
15 Nebyť retardovanej vlády, už sa ním dávno očkuje aj na Slovensku. Len to by takí ako Matovič či Sulík museli vládnuť a nie sa len pubertálne hádať, robiť si infantilné naschvály a smiešne výletíky za štátne.
Posielame pozdravy Matovičovi do Ameriky, priamo z parlamentu - nech si ho tam nechajú, my ho tu nechceme


Mňa by fakt zaujímalo, čo robí Matovič v Spojených štátoch. Asi nikto neverí, že truhlík z Trnavy, ktorému sa manželka stará ešte aj o rodinné financie, išiel niečo vyjednávať s U.S. Steel. Panenko Márie, měj slitování. 1 Dopadne to ako v Moskve. Páni sa dobre pozabávajú na Boratovi, čo ich došiel kuknúť, upečú ho ako žabu a on im podpíše čokoľvek. 2 To je tak, keď s najväčšími obchodníkmi na svete posiela Slovensko vyjednávať miestneho poloblázna, ktorého najväčší hospodársky výkon bol, keď ošmejdil štát o dane a zneužil na to svoju matku. 3 Navyše, každý vie, že vzťahy s U.S. Steel nepatria do portfólia ministra financií, ale ministra hospodárstva. A tak, ako sa Matovič v Moskve hral na ministra zdravotníctva, tak teraz lezie do kapusty Sulíkovi a zjavne ho chce iba ponížiť a vytočiť. 4 Takto oni fungujú. Ďalej si robia naprieky ako malí pubertiaci. Sulík doma pení, dnes vyletel v parlamente na Budaja, že čo si to dovoľujú len tak zdvíhať rozpočet o neskutočné miliardy, kým je minister financií na výletíku v USA. A áno, mal pravdu. 5 Toto nám dnes vládne. A potom sa čudujete, že týmto babrákom trvalo takmer tri mesiace, čo tu rvali Sputnik do hlodavcov, kým s ním konečne začnú očkovať? Sputnik už dávno mohol zachraňovať životy - a kvôli tejto vláde zomierali ľudia. 6 Dnes som mal dlhý telefonát s jedným nemeckým poslancom, dlhoročným kamarátom z ľavicovej Die Linke. Spomínal mi príklad San Marína, ktoré má aktuálne socialistickú vládu. 7San Maríno je síce malý, ale sebavedomý a hrdý európsky štát. Nekašľali sa, dohodli sa s Ruskom a celú populáciu zaočkovali Sputnikom. Výsledok - totálny úspech. Žiadne vedľajšie účinky, žiadne problémy, krajina sa znova otvára a lockdowny skončili. 8 Ale samozrejme - za svoju trúfalosť musí byť San Maríno potrestané. V EÚ rozhodli, že Sputnik nezaradia medzi vakcíny, ktoré sa budú akceptovať v rámci tzv. covid-pasov. 9.Keďže San Maríno je ako enkláva vkliesnené do Talianska, znamená to, že jeho obyvatelia budú uväznení na svojom území ako v base. Až sem zašla nenávisť voči Rusku. 10 Rusofóbia sa šíri aj v nemeckej politike, najviac postihnutá je strana Zelených, ktorá možno bude v Nemecku onedlho vládnuť. Kedysi skôr ľavicová, dnes tvrdo neoliberálna, slniečkarska a protiruská strana. 11 Zelení sa kompletne zbláznili a rozhodli sa zavetovať nákup Sputniku v berlínskej samospráve s odôvodnením, že Rusi väznia Navaľného. 12 Zvláštne, že im pri britskej AstraZenece nevadí, že Briti väznia Juliana Assangea. A pri Amerike im nevadí Guantánamo, ani milióny obetí amerických vojen. Prepánakráľa, čo má Sputnik spoločné s Navaľným? 13 Rusofóbni blázni zjavne nežijú iba na Slovensku. Predstavte si, že toto bude o chvíľu vládnuť v Nemecku - to ešte aj kandidát CDU Laschet je v porovnaní s týmito milovníkom Ruska. 14 Vidíte to sami. Útočí sa aj na štúdiu Lancetu, vedú sa spravodajské hry, snažia sa Sputnik zdiskreditovať, ako len vedia. Nepomáha. V Maďarsku perfektne funguje, rovnako aj v ďalších desiatkach krajín. A ľudia ho chcú. 15 Nebyť retardovanej vlády, už sa ním dávno očkuje aj na Slovensku. Len to by takí ako Matovič či Sulík museli vládnuť a nie sa len pubertálne hádať, robiť si infantilné naschvály a smiešne výletíky za štátne. Posielame pozdravy Matovičovi do Ameriky, priamo z parlamentu - nech si ho tam nechajú, my ho tu nechceme

Prosím vás, kde sú všetky tie ľudskoprávne mimovládky, ktoré išli puknúť od zlosti, že Navaľnyj nemá vo väzení prístup k vysokorýchlostnému internetu?
1 V našich väzbách umiera viac ľudí ako v Guantáname. Ale to nevadí, však čo tam po hrdinoch ako bol Milan Lučanský, keď môžeme bojovať za jedalníček nejakého amerického agenta v Rusku.
2 Včera to Kolíková dostala v parlamente naložené od vlastného koaličného partnera Kollára - koľko Milanov Lučanských ešte musí umrieť, aby sa konečne spamätala? Desať, dvadsať, päťdesiat?
3My ideme niečo vyčítať Rusku? Nie tam, ale tu na Slovensku štát držal vo väzbe jedného obhajcu takmer dva roky v rozpore so zákonom. Nevinný chlap prišiel o dva roky života - 20 mesiacov mučený ako na samotke.
4 Ale slniečkarske mimovládky sú ticho a ešte aj glorifikujú Kolíkovú ako šampiónku ľudských práv. Keby takto slovenská "Bloody Mary" vyvádzala v Rusku, robili by z nej totalitnú príšeru.
5.Ale tu na Slovensku môžeme nechať zomierať vo väzbe nevinných ľudí. Tu môžeme mučiť, protiprávne väzniť, odopierať listy od dcérky. Tu môžeme všetko.
6 Rezort spravodlivosti vedie bezcitná podvodníčka s charizmou bacharky z Mauthausenu, ktorá cez svoje rodinné firmy vyciciava štát - ale liberálne médiá sa tvária, že to je nová bohyňa ľudských práv.
7 Lamentujú nad Ruskom, financujú bieloruskú opozíciu, tárajú o ľudských právach. Ale to, že Izrael už niekoľko dní vraždí civilistov v Palestíne ako králiky, to nevadí, to je pohoda, to je "právo na sebaobranu".
8 Len si predstavte, že by takto mangľovali Arabov v Rusku, to by tu slniečkarska tlač vrieskala ako nepríčetná. Ale Izrael môže, ešte im aj v americkom Kongrese zatlieskajú a v našich médiách budú písať články o tom, aké majú super rakety - tlieskame.
9 Za posledných 20 hodín povraždili v Palestíne viac ľudí, než rakety Hamasu za posledných 20 rokov, ale my sa tu tvárime, že to je len taký vyrovnaný priateľský zápas a nie bohapustá masakra Palestínčanov.
10 Ľudskoprávne mimovládky nekričia, že Izrael osídluje palestínske územia, nekričia, že vyháňajú palestínske rodiny z ich vlastných domovov, nekričia, že sa tam dejú etnické čistky, nevolajú po ukončení apartheidu... Nie, Izrael môže všetko.
11 Ale keď náhodou v Rusku Navaľnému nedonesú na obed vyprážané kura, tak zburcujeme do ulíc všetky slniečka sveta, aby si zahulákali, aký zlý je Putin.
12 Takto to dnes vo svete funguje. Práva vo väzení majú len americkí agenti. Ak si generál Lučanský, zaslúžiš si Guantánamo.
13 A ak náhodou povieš, že na Slovensku nechceš mať ucelené moslimské komunity, tak z teba robia fašistu. Ale pozor, keď Izrael vraždí desiatky arabských detí denne, tak je to ľudskoprávny karneval a oslavujme izraelské humanitárne bomby, však haha-hihi, "sebaobrana".
14 Američania môžu vraždiť. Izraelčania môžu vraždiť. Saudi môžu vraždiť... A ešte aj americká vláda na Slovensku môže väzby premeniť na mučiarne.
15 Ale keď si ruský prezident, tak nemôžeš ani len presúvať armádu po vlastnom území. A božechráň, aby Rusi Navaľnému nedopriali 5G sieť. To sú zločiny proti ľudskosti!
Už chápete, prečo ľudskoprávne mimovládky a liberálne médiá nikto neberie vážne? Nič falošnejšie totiž na svete neexistuje.
A ľudia už majú toho falošného liberalizmu akurát tak plné zuby.


Prosím vás, kde sú všetky tie ľudskoprávne mimovládky, ktoré išli puknúť od zlosti, že Navaľnyj nemá vo väzení prístup k vysokorýchlostnému internetu? 1 V našich väzbách umiera viac ľudí ako v Guantáname. Ale to nevadí, však čo tam po hrdinoch ako bol Milan Lučanský, keď môžeme bojovať za jedalníček nejakého amerického agenta v Rusku. 2 Včera to Kolíková dostala v parlamente naložené od vlastného koaličného partnera Kollára - koľko Milanov Lučanských ešte musí umrieť, aby sa konečne spamätala? Desať, dvadsať, päťdesiat? 3My ideme niečo vyčítať Rusku? Nie tam, ale tu na Slovensku štát držal vo väzbe jedného obhajcu takmer dva roky v rozpore so zákonom. Nevinný chlap prišiel o dva roky života - 20 mesiacov mučený ako na samotke. 4 Ale slniečkarske mimovládky sú ticho a ešte aj glorifikujú Kolíkovú ako šampiónku ľudských práv. Keby takto slovenská "Bloody Mary" vyvádzala v Rusku, robili by z nej totalitnú príšeru. 5.Ale tu na Slovensku môžeme nechať zomierať vo väzbe nevinných ľudí. Tu môžeme mučiť, protiprávne väzniť, odopierať listy od dcérky. Tu môžeme všetko. 6 Rezort spravodlivosti vedie bezcitná podvodníčka s charizmou bacharky z Mauthausenu, ktorá cez svoje rodinné firmy vyciciava štát - ale liberálne médiá sa tvária, že to je nová bohyňa ľudských práv. 7 Lamentujú nad Ruskom, financujú bieloruskú opozíciu, tárajú o ľudských právach. Ale to, že Izrael už niekoľko dní vraždí civilistov v Palestíne ako králiky, to nevadí, to je pohoda, to je "právo na sebaobranu". 8 Len si predstavte, že by takto mangľovali Arabov v Rusku, to by tu slniečkarska tlač vrieskala ako nepríčetná. Ale Izrael môže, ešte im aj v americkom Kongrese zatlieskajú a v našich médiách budú písať články o tom, aké majú super rakety - tlieskame. 9 Za posledných 20 hodín povraždili v Palestíne viac ľudí, než rakety Hamasu za posledných 20 rokov, ale my sa tu tvárime, že to je len taký vyrovnaný priateľský zápas a nie bohapustá masakra Palestínčanov. 10 Ľudskoprávne mimovládky nekričia, že Izrael osídluje palestínske územia, nekričia, že vyháňajú palestínske rodiny z ich vlastných domovov, nekričia, že sa tam dejú etnické čistky, nevolajú po ukončení apartheidu... Nie, Izrael môže všetko. 11 Ale keď náhodou v Rusku Navaľnému nedonesú na obed vyprážané kura, tak zburcujeme do ulíc všetky slniečka sveta, aby si zahulákali, aký zlý je Putin. 12 Takto to dnes vo svete funguje. Práva vo väzení majú len americkí agenti. Ak si generál Lučanský, zaslúžiš si Guantánamo. 13 A ak náhodou povieš, že na Slovensku nechceš mať ucelené moslimské komunity, tak z teba robia fašistu. Ale pozor, keď Izrael vraždí desiatky arabských detí denne, tak je to ľudskoprávny karneval a oslavujme izraelské humanitárne bomby, však haha-hihi, "sebaobrana". 14 Američania môžu vraždiť. Izraelčania môžu vraždiť. Saudi môžu vraždiť... A ešte aj americká vláda na Slovensku môže väzby premeniť na mučiarne. 15 Ale keď si ruský prezident, tak nemôžeš ani len presúvať armádu po vlastnom území. A božechráň, aby Rusi Navaľnému nedopriali 5G sieť. To sú zločiny proti ľudskosti! Už chápete, prečo ľudskoprávne mimovládky a liberálne médiá nikto neberie vážne? Nič falošnejšie totiž na svete neexistuje. A ľudia už majú toho falošného liberalizmu akurát tak plné zuby.

Krajniak sa zbláznil. Reálne zbláznil. Pozerám TA3 a z ministra Krajniaka práve vyliezlo, že je proti "hnusnému neoliberalizmu".
1 To povie chlap, čo zobral seniorom 13. dôchodok, deckám obedy zadarmo a odborom tripartitu. A do toho vládne so Sulíkom, ktorého sociálne univerzum je zúžené na zisky bánk a teplé rožky.
2 A tento chlap v TA3 zadrie, že je proti "hnusnému neoliberalizmu". A tým chce zdôvodniť, že verejný dlh Slovenska zvýšili o 20%, čím nás uvrhli na trajektóriu Grécka.
3 Krajniak zjavne nepochopil, že na Slovensku nič neoliberálnejšie ako ich vláda nikdy neexistovalo. Ani Kaník s Miklošom nemali chochmes na to, aby takto hnusne likvidovali sociálny štát.
4 No chápete - oni zrušia bankám stámiliónové odvody a tvária sa, že bojujú proti "hnusnému neoliberalizmu". To nevymyslíš, to je Krajniak.
5.A chystajú sa prehajdákať miliardy, ktoré budú splácať ešte naši prapravnuci, aby mohli nakupovať špajchle a priemernej rómskej rodine šupnúť 2-3 litre.
6.A to je akože boj proti hnusnému neoliberalizmu. Ležím na zemi a chrčím od smiechu. Prepánakráľa, však toto je učebnicový neoliberalizmus, pán Krajniak.
7 Sociálnodemokratický model predpokladá, že pomôžete všetkým, nielen hŕstke ľudí v hmotnej núdzi, ktorú u nás zväčša tvorí rómska menšina.
8 Pozrite sa na Švédsko či Dánsko - to je sociálnodemokratický model, ktorý pomáha všetkým ľuďom, aj stredným vrstvám, všetkým deťom, všetkým rodinám. Osobitne v čase kríz, ktoré postihli všetkých.
9 A nie, pán Krajniak, Covid nepostihol iba ľudí v hmotnej núdzi, tí dostávali tie isté dávky aj počas pandémie, naopak, Covid postihol rodiny naprieč Slovenskom, ktoré padli strmhlav dolu.
10 Neoliberálne sociálne systémy pomáhajú iba tým, ktorí sú v hmotnej núdzi - všetko nechávajú na trh a iba tým úplne dole hodia pár omrviniek.
11 To je typický neoliberalizmus. Presne to, čo robíte, pán Krajniak. Prečítajte si moje knižky o typológii sociálnych štátov a pochopíte, že ste neoliberál ako delo. Alebo ako vravíte - hnusný neoliberál.
12 Vykašľali ste sa na ľudí a nechali ste živnostníkov aj podnikateľov v gastre trpieť a pomaly umierať. Vykašľali ste sa na robotníkov, na rodiny, vykašľali ste sa na štátnu pomoc a Slovensko kvôli vám patrí v štátnej pomoci na úroveň Afriky.
13 Všetky verejné zdroje ste vrhli do testovania a do bánk a teraz máte tú drzosť zdvihnúť dlh o 20 miliárd a tváriť sa, že to robíte pre ľudí? A tvárite sa, že so Sulíkom vo vláde bojujete proti "hnusnému neoliberalizmu"?
14.Opakujem - Krajniak sa reálne zbláznil. To je ako keby Usáma bin Ládin po desiatkach rokoch teroristických akcií vyhlásil, že ide bojovať proti "hnusnému džihádizmu".
15 A rovno by odpálil nejakú bombu a pri tom by sa škeril do telky, ako bojuje s "džihádizmom". Toto dnes robil Krajniak na TA3. Už mu len maskáče chýbali. Z toho je človeku normálne zle.
Na Slovensku máme najpravicovejšiu a najliberálnejšiu vládu, aká tu kedy bola. Keď sa tieto kaníkovce hrajú na sociálnych, je to výsmech ľuďom.
Kupujú si Rómov a kašľú na Slovákov - taká je krutá realita matovičovskej sociálnej politiky. A nositeľom tejto krivdy je aj minister Krajniak a celá jeho Sme rodina.
Prestaňte sa vysmievať ľuďom, lebo im už naozaj dôjde trpezlivosť!


Krajniak sa zbláznil. Reálne zbláznil. Pozerám TA3 a z ministra Krajniaka práve vyliezlo, že je proti "hnusnému neoliberalizmu". 1 To povie chlap, čo zobral seniorom 13. dôchodok, deckám obedy zadarmo a odborom tripartitu. A do toho vládne so Sulíkom, ktorého sociálne univerzum je zúžené na zisky bánk a teplé rožky. 2 A tento chlap v TA3 zadrie, že je proti "hnusnému neoliberalizmu". A tým chce zdôvodniť, že verejný dlh Slovenska zvýšili o 20%, čím nás uvrhli na trajektóriu Grécka. 3 Krajniak zjavne nepochopil, že na Slovensku nič neoliberálnejšie ako ich vláda nikdy neexistovalo. Ani Kaník s Miklošom nemali chochmes na to, aby takto hnusne likvidovali sociálny štát. 4 No chápete - oni zrušia bankám stámiliónové odvody a tvária sa, že bojujú proti "hnusnému neoliberalizmu". To nevymyslíš, to je Krajniak. 5.A chystajú sa prehajdákať miliardy, ktoré budú splácať ešte naši prapravnuci, aby mohli nakupovať špajchle a priemernej rómskej rodine šupnúť 2-3 litre. 6.A to je akože boj proti hnusnému neoliberalizmu. Ležím na zemi a chrčím od smiechu. Prepánakráľa, však toto je učebnicový neoliberalizmus, pán Krajniak. 7 Sociálnodemokratický model predpokladá, že pomôžete všetkým, nielen hŕstke ľudí v hmotnej núdzi, ktorú u nás zväčša tvorí rómska menšina. 8 Pozrite sa na Švédsko či Dánsko - to je sociálnodemokratický model, ktorý pomáha všetkým ľuďom, aj stredným vrstvám, všetkým deťom, všetkým rodinám. Osobitne v čase kríz, ktoré postihli všetkých. 9 A nie, pán Krajniak, Covid nepostihol iba ľudí v hmotnej núdzi, tí dostávali tie isté dávky aj počas pandémie, naopak, Covid postihol rodiny naprieč Slovenskom, ktoré padli strmhlav dolu. 10 Neoliberálne sociálne systémy pomáhajú iba tým, ktorí sú v hmotnej núdzi - všetko nechávajú na trh a iba tým úplne dole hodia pár omrviniek. 11 To je typický neoliberalizmus. Presne to, čo robíte, pán Krajniak. Prečítajte si moje knižky o typológii sociálnych štátov a pochopíte, že ste neoliberál ako delo. Alebo ako vravíte - hnusný neoliberál. 12 Vykašľali ste sa na ľudí a nechali ste živnostníkov aj podnikateľov v gastre trpieť a pomaly umierať. Vykašľali ste sa na robotníkov, na rodiny, vykašľali ste sa na štátnu pomoc a Slovensko kvôli vám patrí v štátnej pomoci na úroveň Afriky. 13 Všetky verejné zdroje ste vrhli do testovania a do bánk a teraz máte tú drzosť zdvihnúť dlh o 20 miliárd a tváriť sa, že to robíte pre ľudí? A tvárite sa, že so Sulíkom vo vláde bojujete proti "hnusnému neoliberalizmu"? 14.Opakujem - Krajniak sa reálne zbláznil. To je ako keby Usáma bin Ládin po desiatkach rokoch teroristických akcií vyhlásil, že ide bojovať proti "hnusnému džihádizmu". 15 A rovno by odpálil nejakú bombu a pri tom by sa škeril do telky, ako bojuje s "džihádizmom". Toto dnes robil Krajniak na TA3. Už mu len maskáče chýbali. Z toho je človeku normálne zle. Na Slovensku máme najpravicovejšiu a najliberálnejšiu vládu, aká tu kedy bola. Keď sa tieto kaníkovce hrajú na sociálnych, je to výsmech ľuďom. Kupujú si Rómov a kašľú na Slovákov - taká je krutá realita matovičovskej sociálnej politiky. A nositeľom tejto krivdy je aj minister Krajniak a celá jeho Sme rodina. Prestaňte sa vysmievať ľuďom, lebo im už naozaj dôjde trpezlivosť!

MIMORIADNA SPRÁVA - BLAHA PORAZIL ESET!
Trvalo to viac než rok, no dočkal som sa spravodlivosti. Odvolací súd mi pred chvíľou doručil rozhodnutie, ktorým mi dáva za pravdu v spore s ESET-om.
Drahé liberálne médiá, plačte. Blaha porazil ESET 🙂
1.Pekne po poriadku. Pamätáte si, ako tri týždne pred voľbami 2020 rozhodol prvostupňový súd, bez akéhokoľvek dôkazového konania, o predbežnom opatrení, že musím zmazať svoj kritický status o ESET-e?
2.Samozrejme, nasledovali titulky v médiách, ako Blaha klame a ako musí zmazať status a tak. Prešiel rok a dnes sa ukázalo, že súd na svoje rozhodnutie nemal žiadne právo a "odoprel mi spravodlivosť".
3 Ja len, že mi to rok po voľbách náramne pomôže. Súd mi láskavo dovolil inkriminovaný status, ktorý už dávno nie je aktuálny, znova zavesiť. Tlieskam.
4 Od predvolebnej kampane síce ubehlo 15 mesiacov, ale nevadí - teraz môžem konečne veselo písať o ESET-e, čo len chcem. Nech žije spravodlivosť!
5.Pred voľbami ma umlčali a zbavili mojich ústavných práv na slobodu slova. Ešte zo mňa médiá robili klamára. A poškodili ma tak vo voľbách. Povedzte - ako mi pomôže, že teraz odvolací súd rozhodol, že boli porušené moje práva?
6 Presne takto sa to robí. Vplyvné a bohaté korporácie a rôzni milionári takto zapchávajú ústa nepohodlným politikom, ktorí upozorňujú na ich oligarchické praktiky. A kým sa ľudia ako ja dočkajú spravodlivosti, už dávno je po voľbách a milionári sa môžu Slovákom ďalej rehliť do tvárí.
7 Odvolací Krajský súd rozhodol jednomyseľne v môj prospech. Trojčlenný senát kompletne zvrátil rozhodnutie prvostupňového súdu. Povedané po slovensky - ESET dostal na bendžo.
8 Odvolací súd rozhodol, že zasiahnutie do mojej slobody prejavu je neprimerané aj preto, že mrzačí demokratický proces, keďže ako politik zastupujem svojich voličov.
9 Odopretie slobody slova v predvolebnej kampani je obzvlášť surový zásah do demokracie. A takéto rozhodnutie prvostupňového súdu navyše aj do budúcnosti odstrašuje ľudí od práva slobodne si povedať svoj názor.
10 Presne toto všetko som hovoril pred rokom. Ale vtedy zo mňa korporátne médiá robili toho zlého - namiesto toho, aby bránili slobodu a demokraciu. Lenže oni bojujú za demokraciu iba vtedy, keď ide o liberálne názory - ľavičiarov a vlastencov by najradšej za iné názory zatvárali.
11 Mrazivo pôsobia slová z odvolacieho rozsudku, že prvostupňový súd, ktorý rozhodol v prospech ESET-u, sa "nekriticky stotožnil s argumentáciou žalobcu". Takto funguje spravodlivosť na Slovensku - zazobaný ESET si poplačká a je po demokracii a právnom štáte.
12 Len dodávam, že odvolací súd viackrát cituje judikatúry štrasburského súdu - zase sa raz ukázalo, ako slovenských sudcov musia učiť ľudským právam a demokracii až európske normy.
13 A potom máme veriť tomu, že tu rôzne Záleské strkajú do väzby ľudí oprávnene - mne na čas zobrali iba slobodu slova, advokátovi Ribárovi zobrali dva roky života, Milanovi Lučanskému zobrali všetko.
14 V podstate som dopadol ešte celkom dobre - čo sa sťažujem. Veď žijeme v jednom veľkom Guantanáme.
15 Čo je šialené, môj status, ktorý som musel celý odstrániť, sa netýkal iba ESET-u, ale aj prezidentky Čaputovej či Igora Matoviča. ESET vlastne pred voľbami vybavil mojim politickým súperom, že som ich nemohol kritizovať - to nevymyslíš, to je slovenské súdnictvo.
16.Ale áno, rok po voľbách to napravili - to sa mi v predvolebnej kampani 2020 fakt zíde. Už len si zostrojiť stroj času.
17.Milí priatelia, poviem to úplne úprimne. Teším sa, že som tento malý súboj s ESET-om vyhral. Symbolicky to má veľký význam - má význam bojovať a nevzdávať sa.
18 Ale je to Pyrrhovo víťazstvo. Doposiaľ som vyvrátil všetky žaloby, ktoré na mňa slniečkari podali - a bolo ich požehnane. Ale vďaka všetkým týmto žalobám zo mňa môžu mediálne robiť extrémistu, aj keď nič zlé nerobím, iba hovorím svoju pravdu.
19 Spomeňte si - pred voľbami ma krivo obvinili kvôli červenej hviezde a po voľbách to NAKA stiahla. Ale medzitým už zo mňa mediálne urobili extrémistu a dodnes píšu, že Blaha, to je ten, čo bol "obvinený".
20 V spore s ESET-om je to to isté - odopreli mi spravodlivosť, zapchali mi pred voľbami ústa a spravili zo mňa klamára. A rok po voľbách svoje rozhodnutie zvrátili. Takto na Slovensku funguje demokracia. Povedzte, čo je mi to teraz platné, že som bol v práve.
21 Čo je platné Robertovi Kaliňákovi, že generálna prokuratúra dokázala, že nemal nič spoločné s únosom Vietnamca - už ho politicky zlikvidovali, čo na tom, že mal celý čas pravdu.
22 Čo je platné Robertovi Ficovi, že celá šaškáreň s jeho plávaním v bazéne bola zastavená - už ho stihli mediálne očierniť, tak čo na tom, že nič zlé neurobil a že mal celý čas pravdu.
23.Takto fungujú oligarchické médiá a všetky tie Tódové a iné bábky rôznych milionárov... A žiaľ, vždy sa nájde niekto, kto im uverí.
24 ESET ma ďalej žaluje, ale toto je pre nich silný odkaz - nie všetci sudcovia na Slovensku slúžia oligarchom a liberálnej kaviarni. Stále je to boj Dávida s Goliášom, ale občas vyhrajú aj Dávidovia. Doslova...
25 Tak čo, milé médiá, budú teraz palcové titulky, že Blaha porazil ESET? Napíšete o tom, ako súdy poškodili Blahu a znetvorili demokraciu? Napíšete o tom, ako ESET drasticky vstúpil do predvolebnej kampane?
Alebo taktne pomlčíte, lebo pravda o Blahovi sa nenosí?
Ja vám posielam široký úsmev - taký víťazný


MIMORIADNA SPRÁVA - BLAHA PORAZIL ESET! Trvalo to viac než rok, no dočkal som sa spravodlivosti. Odvolací súd mi pred chvíľou doručil rozhodnutie, ktorým mi dáva za pravdu v spore s ESET-om. Drahé liberálne médiá, plačte. Blaha porazil ESET

Nech sa páči, priatelia, krátky zostrih z hodinovej diskusie v TV SLOVAN 🙂
1 Veľmi pekne ďakujem za príjemný rozhovor s Martinou Šimkovičovou a Petrom Kotlárom.
2 No chápete, ja, taký slušnočlovek a ocitol som sa v takomto "extrémistickom" prostredí, či ako to ten Peter povedal... Strach a chvenie.
3 Čakal som, že mi tam tí strašní "extrémisti" odhryznú hlavu alebo tak - a nakoniec sa, ako vždy ukázalo, že reálnych extrémistov nájdete skôr na Markíze či na Jojke.
4.TV SLOVAN je úplne normálna internetová televízia, ktorá sa previnila len tým, že dáva priestor aj alternatívnym názorom, nešíri liberálnu propagandu a nezobe z ruky Američanom.
5 Ja viem - pre bratislavskú kaviareň je to ten najťažší zločin. Ale ľudia na Slovensku už vedia, že hľadanie pravdy má dve základné pravidlá: vypnúť Markízu, zapnúť alternatívu.
6 V TV SLOVAN sme hovorili o všetkom možnom od Matoviča a jeho psychóz cez Kolíkovej zlodejiny až po Rusko, Bielorusko a budúcnosť Smeru... Veľmi úprimne a otvorene.
V archíve TV SLOVAN nájdete celý rozhovor, tu je aspoň malý výber. Krásny deň, priatelia 🙂


https://www.facebook.com/LBlaha/videos/297801071922407


Nech sa páči, priatelia, krátky zostrih z hodinovej diskusie v TV SLOVAN

ZMOCNILA SA ŠTÁTU MATOVIČOVA MAFIA?
V SIS prebehla tajná schôdzka najmocnejších politikov štátu, vrátane prezidentky Čaputovej, premiéra Hegera, predsedu parlamentu Kollára a šéfa špeciálnej prokuratúry Lipšica.
Informovali o tom liberálne médiá.
1 V takomto formáte sa papaláši nestretli ešte nikdy. Takto tajomne sa na pôde tajných služieb nezvyknú stretávať najvyšší ústavní činitelia, pripomína to skôr temné stretnutia Cosa Nostry.
2 Stretnutie bolo utajené a neexistujú z neho záznamy. Hovorilo sa vraj o veľkých kauzách, o "mocensko-spravodajských hrách" v SIS, o ovplyvňovaní vyšetrovaní.
3 Len pripomínam, že minulý týždeň skončil v NAKA jej šéf Zurian. A včera presiaklo na verejnosť, že Zurian obvinil ex-premiéra Matoviča z toho, že do SIS dosadil hlavného kajúcnika Makóa, na základe ktorého výmyslov tu Matovičovci rozbehli politické čistky. Milana Lučanského to stálo život.
4 Každý si vie zrátať dve a dve. Jeden deň sa zistí, že Makó mohol byť Matovičov tajný agent a druhý deň najvyššia elita štátu rieši v utajenej miestnosti "mocensko-spravodajské hry" a ovplyvňovanie vyšetrovania.
5 Čo je toto za šialenú chobotnicu? Čo sú toto za mafiánske praktiky? Čo majú čo politici zasahovať do vyšetrovaní? Ako je možné, že tajné služby sú zneužívané na spravodajské hry v slovenskej politike?
6.Pikantné je, že na temnom summite papalášov chýbal Igor Matovič, ktorý je dnes hlavným podozrivým z toho, že prostredníctvom Makóa tu roztočil politický teror, aký nemá na Slovensku obdobu.
7 Žeby už nebolo možné ututlávať, aká temnota sa rozliezla tajnými službami? A že národná bezpečnosť je v ohrození, pretože Matovič zneužil svoje postavenie ako nikdy nikto v dejinách?
8.Pri všetkej úcte, ak sa v jednej miestnosti na tajnom stretnutí zídu hlavné americké spojky ako Lipšic, Čaputová, Kolíková či Heger, budú sa diať veľké veci.
9 A keď sa títo ľudia stretnú s tajnými službami a nie sú schopní o tom normálne informovať verejnosť, znamená to, že v ohrození je nielen národná bezpečnosť a suverenita Slovenska, ale aj posledné zvyšky demokracie.
10 Bývalý šéf tajnej služby je za mrežami. Jeho námestník je za mrežami. A Makó je odhalený ako možný Matovičov agent SIS. A matovičovské špičky štátu v centrále SIS kujú pikle. Ide z toho mráz.
Toto smrdí najväčšou spravodajskou hrou v dejinách. A ja sa len tak skromne pýtam pani prezidentky - to takto camorrovsky si predstavujete fungovanie demokratického štátu?
Slovensko si zaslúži vedieť, čo sa deje. Predstúpte pred národ a povedzte pravdu o Matovičovi.
Hneď.


ZMOCNILA SA ŠTÁTU MATOVIČOVA MAFIA? V SIS prebehla tajná schôdzka najmocnejších politikov štátu, vrátane prezidentky Čaputovej, premiéra Hegera, predsedu parlamentu Kollára a šéfa špeciálnej prokuratúry Lipšica. Informovali o tom liberálne médiá. 1 V takomto formáte sa papaláši nestretli ešte nikdy. Takto tajomne sa na pôde tajných služieb nezvyknú stretávať najvyšší ústavní činitelia, pripomína to skôr temné stretnutia Cosa Nostry. 2 Stretnutie bolo utajené a neexistujú z neho záznamy. Hovorilo sa vraj o veľkých kauzách, o "mocensko-spravodajských hrách" v SIS, o ovplyvňovaní vyšetrovaní. 3 Len pripomínam, že minulý týždeň skončil v NAKA jej šéf Zurian. A včera presiaklo na verejnosť, že Zurian obvinil ex-premiéra Matoviča z toho, že do SIS dosadil hlavného kajúcnika Makóa, na základe ktorého výmyslov tu Matovičovci rozbehli politické čistky. Milana Lučanského to stálo život. 4 Každý si vie zrátať dve a dve. Jeden deň sa zistí, že Makó mohol byť Matovičov tajný agent a druhý deň najvyššia elita štátu rieši v utajenej miestnosti "mocensko-spravodajské hry" a ovplyvňovanie vyšetrovania. 5 Čo je toto za šialenú chobotnicu? Čo sú toto za mafiánske praktiky? Čo majú čo politici zasahovať do vyšetrovaní? Ako je možné, že tajné služby sú zneužívané na spravodajské hry v slovenskej politike? 6.Pikantné je, že na temnom summite papalášov chýbal Igor Matovič, ktorý je dnes hlavným podozrivým z toho, že prostredníctvom Makóa tu roztočil politický teror, aký nemá na Slovensku obdobu. 7 Žeby už nebolo možné ututlávať, aká temnota sa rozliezla tajnými službami? A že národná bezpečnosť je v ohrození, pretože Matovič zneužil svoje postavenie ako nikdy nikto v dejinách? 8.Pri všetkej úcte, ak sa v jednej miestnosti na tajnom stretnutí zídu hlavné americké spojky ako Lipšic, Čaputová, Kolíková či Heger, budú sa diať veľké veci. 9 A keď sa títo ľudia stretnú s tajnými službami a nie sú schopní o tom normálne informovať verejnosť, znamená to, že v ohrození je nielen národná bezpečnosť a suverenita Slovenska, ale aj posledné zvyšky demokracie. 10 Bývalý šéf tajnej služby je za mrežami. Jeho námestník je za mrežami. A Makó je odhalený ako možný Matovičov agent SIS. A matovičovské špičky štátu v centrále SIS kujú pikle. Ide z toho mráz. Toto smrdí najväčšou spravodajskou hrou v dejinách. A ja sa len tak skromne pýtam pani prezidentky - to takto camorrovsky si predstavujete fungovanie demokratického štátu? Slovensko si zaslúži vedieť, čo sa deje. Predstúpte pred národ a povedzte pravdu o Matovičovi. Hneď.

Mám len niekoľko veľmi jednoduchých otázok:
1 Ako je možné, že v krajine, ktorá sa hlási k hodnotám demokracie, právneho štátu a transparentnosti sa ešte ani jeden z 10 účastníkov tajnej schôdzky v budove SIS nepostavil pred verejnosť a neponúkol svoju funkciu?
2 Všetci 10 účastníci tohto stretnutia by mali zvážiť svoje ďalšie zotrvanie vo verejnom živote - dehonestovali svoje úrady a vrátili Slovensko späť niekam do divokých 90.rokov.
3.Všetci sa tu hrdia tým, aké chcú "slušné Slovensko", ale vrátili sem závan poprevratového mafiánskeho obdobia, kedy sa tu tajná služba a kriminálka zneužívala v politickom boji. To sa ako fakt ideme tváriť, že sa nič nestalo?
4 Ako môžu slovenskí občania dôverovať štátu, keď jeho najvyšší predstavitelia sa pokútne stretávajú po nejakých SIS-kárskych pivniciach a potajme riešia spravodajské hry?
5 Kto na Slovensku ešte verí, že vyšetrovacie orgány sú nezávislé, ak sa špičky prokuratúry, polície a tajných služieb stretnú s najmocnejšími politikmi, aby sa bavili o manipulovaní veľkých korupčných káuz?
6 Viete si predstaviť, že niekde v Rakúsku či Dánsku by sa takto aktívni politici stretli ako kápovia v nejakom mafiánskom brlohu a so špičkami polície by klábosili o konšpiráciách a vyšetrovaní?
7.Pani Čaputová, pri všetkej úcte, pokojne sa ďalej váľajte po podlahe kvôli fotkám do módnych časopisov. Ak vám to príde dôstojné, nech sa páči.
8 Ale prosím, nehazardujte takto s úradom hlavy štátu - veď Vy ste úrad prezidenta degradovali na nejakú hlúpu konšpiračnú figúrku, ktorú si chlapci z tajných služieb zvesia z klinca, zavolajú na sprisahaneckú schôdzku a ona sa toho bez mihnutia oka zúčastní a tvári sa, že to je normálne...
9 Pani prezidentka, Vy nevidíte, že toto nie je normálne ani v Ugande? Nezvažujete odstúpenie? Referendum Vám vadí, ale to, že ste Vy osobne zničili posledné zvyšky dôvery vo vyšetrovacie orgány tohto štátu - to Vám príde v súlade s ústavou?
10 Možno Vám to treba tak pekne po lopate, pani prezidentka: nie, takto ako ste to urobili vy, sa nestretávajú najvyšší ústavní činitelia. Takto, ako ste to urobili vy, to robí Camorra.
11 Slovensko si zaslúži vedieť, či je naozaj pravda, že Ľudovít Makó je členom SIS a jeho výpovede sú len spravodajskou hrou. Zaslúži si vedieť, či Makóa zneužil Igor Matovič. Zaslúžia si vedieť, čo za obriu konšpiráciu tu vytvorili Makó s Matovičom.
12 A v prvom rade si zaslúžia vedieť, prečo by po pondelkovom škandalóznom stretnutí mali ľudia dôverovať polícii, prokuratúre či tajným službám.
13 V tejto chvíli to totiž vyzerá tak, ako by tieto orgány boli iba hračkou v rukách matovičovských politikov. Ako nejaká súkromná armáda Čaputovej, Hegera, Kollára a Kolíkovej. Toto je koniec právneho štátu na Slovensku, čo to nevidíte?
14.Vyzývam troch najvyšších ústavných činiteľov, aby ešte dnes zvolali spoločnú tlačovú konferenciu a buď vierohodne vysvetlili svoje fatálne zlyhanie alebo okamžite odstúpili a vypísali nové parlamentné a prezidentské voľby.
15 A ak tu chceme ešte niekedy na Slovensku dôverovať prokuratúre či polícii, rovnako tak by mali odstúpiť aj šéfovia všetkých orgánov činných v trestnom konaní, ktorí tam boli... a Lipšic by mal letieť ako prvý, ten už toho napáchal viac než dosť.
Amerika mala Watergate, na Slovensku sa rodí Siskagate. Výsledkom v prvom prípade bol odchod prezidenta... Tým nechcem nič naznačovať, ja len, že - počujete, pani Čaputová?


Mám len niekoľko veľmi jednoduchých otázok: 1 Ako je možné, že v krajine, ktorá sa hlási k hodnotám demokracie, právneho štátu a transparentnosti sa ešte ani jeden z 10 účastníkov tajnej schôdzky v budove SIS nepostavil pred verejnosť a neponúkol svoju funkciu? 2 Všetci 10 účastníci tohto stretnutia by mali zvážiť svoje ďalšie zotrvanie vo verejnom živote - dehonestovali svoje úrady a vrátili Slovensko späť niekam do divokých 90.rokov. 3.Všetci sa tu hrdia tým, aké chcú "slušné Slovensko", ale vrátili sem závan poprevratového mafiánskeho obdobia, kedy sa tu tajná služba a kriminálka zneužívala v politickom boji. To sa ako fakt ideme tváriť, že sa nič nestalo? 4 Ako môžu slovenskí občania dôverovať štátu, keď jeho najvyšší predstavitelia sa pokútne stretávajú po nejakých SIS-kárskych pivniciach a potajme riešia spravodajské hry? 5 Kto na Slovensku ešte verí, že vyšetrovacie orgány sú nezávislé, ak sa špičky prokuratúry, polície a tajných služieb stretnú s najmocnejšími politikmi, aby sa bavili o manipulovaní veľkých korupčných káuz? 6 Viete si predstaviť, že niekde v Rakúsku či Dánsku by sa takto aktívni politici stretli ako kápovia v nejakom mafiánskom brlohu a so špičkami polície by klábosili o konšpiráciách a vyšetrovaní? 7.Pani Čaputová, pri všetkej úcte, pokojne sa ďalej váľajte po podlahe kvôli fotkám do módnych časopisov. Ak vám to príde dôstojné, nech sa páči. 8 Ale prosím, nehazardujte takto s úradom hlavy štátu - veď Vy ste úrad prezidenta degradovali na nejakú hlúpu konšpiračnú figúrku, ktorú si chlapci z tajných služieb zvesia z klinca, zavolajú na sprisahaneckú schôdzku a ona sa toho bez mihnutia oka zúčastní a tvári sa, že to je normálne... 9 Pani prezidentka, Vy nevidíte, že toto nie je normálne ani v Ugande? Nezvažujete odstúpenie? Referendum Vám vadí, ale to, že ste Vy osobne zničili posledné zvyšky dôvery vo vyšetrovacie orgány tohto štátu - to Vám príde v súlade s ústavou? 10 Možno Vám to treba tak pekne po lopate, pani prezidentka: nie, takto ako ste to urobili vy, sa nestretávajú najvyšší ústavní činitelia. Takto, ako ste to urobili vy, to robí Camorra. 11 Slovensko si zaslúži vedieť, či je naozaj pravda, že Ľudovít Makó je členom SIS a jeho výpovede sú len spravodajskou hrou. Zaslúži si vedieť, či Makóa zneužil Igor Matovič. Zaslúžia si vedieť, čo za obriu konšpiráciu tu vytvorili Makó s Matovičom. 12 A v prvom rade si zaslúžia vedieť, prečo by po pondelkovom škandalóznom stretnutí mali ľudia dôverovať polícii, prokuratúre či tajným službám. 13 V tejto chvíli to totiž vyzerá tak, ako by tieto orgány boli iba hračkou v rukách matovičovských politikov. Ako nejaká súkromná armáda Čaputovej, Hegera, Kollára a Kolíkovej. Toto je koniec právneho štátu na Slovensku, čo to nevidíte? 14.Vyzývam troch najvyšších ústavných činiteľov, aby ešte dnes zvolali spoločnú tlačovú konferenciu a buď vierohodne vysvetlili svoje fatálne zlyhanie alebo okamžite odstúpili a vypísali nové parlamentné a prezidentské voľby. 15 A ak tu chceme ešte niekedy na Slovensku dôverovať prokuratúre či polícii, rovnako tak by mali odstúpiť aj šéfovia všetkých orgánov činných v trestnom konaní, ktorí tam boli... a Lipšic by mal letieť ako prvý, ten už toho napáchal viac než dosť. Amerika mala Watergate, na Slovensku sa rodí Siskagate. Výsledkom v prvom prípade bol odchod prezidenta... Tým nechcem nič naznačovať, ja len, že - počujete, pani Čaputová?

Dnes som sa prvýkrát stretol a porozprával s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. Bol to mimoriadne srdečný a priateľský rozhovor.
1 Odovzdal som pozdravy od vás všetkých, priatelia, od dobrých ľudí na Slovensku, ktorí si vážia ruský národ a bojujú za historickú pravdu.
2 Ospravedlnil som sa ruskému národu za primitívne a agresívne kroky slovenskej pravicovej vlády. Ani v najmenšom nevyjadrujú vôľu slovenského národa.
3 Ubezpečil som vzácneho priateľa, že táto vláda je len krátkou a temnou epizódou v dejinách slovensko-ruského bratstva.
4 Správajú sa ako gubernia Spojených štátov amerických a zradzajú národné záujmy Slovenskej republiky.
5 No ich koniec sa blíži. Ak takto budú pokračovať, Slováci ich z úradov vyženú čapicami.
6 Slovenský národ bude vždy s úctou spomínať na obetu ruského národa v druhej svetovej vojne a nikdy nezabudneme na slovanské puto, ktoré nás spája.
7 Držíme palce prezidentovi Vladimírovi Putinovi, ktorý vrátil Rusku silu, hrdosť a sebavedomie - a čím sú Rusi silnejší, tým viac ich na Západe nenávidia. Nepomôžu si - Rusko sa nedá poraziť.
8 Veľvyslanec Ruskej federácie je - rovnako ako jeho predchodca Alexej Fedotov, na ktorého spomínam ako na vzácneho priateľa - múdry a vzdelaný človek, s ktorým je radosť diskutovať o histórii a geopolitike.
9 Teším sa na ďalšie srdečné rozhovory - toľko hĺbky a múdrosti, koľko sa skrýva v ruskom národe, to je ozaj výnimočné.
10 Ďakujem, pán veľvyslanec! Verte, že my sa nikdy nebudeme hanbiť povedať s rukou na srdci, že Rusko je náš priateľ. Nikdy.


Dnes som sa prvýkrát stretol a porozprával s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. Bol to mimoriadne srdečný a priateľský rozhovor. 1 Odovzdal som pozdravy od vás všetkých, priatelia, od dobrých ľudí na Slovensku, ktorí si vážia ruský národ a bojujú za historickú pravdu. 2 Ospravedlnil som sa ruskému národu za primitívne a agresívne kroky slovenskej pravicovej vlády. Ani v najmenšom nevyjadrujú vôľu slovenského národa. 3 Ubezpečil som vzácneho priateľa, že táto vláda je len krátkou a temnou epizódou v dejinách slovensko-ruského bratstva. 4 Správajú sa ako gubernia Spojených štátov amerických a zradzajú národné záujmy Slovenskej republiky. 5 No ich koniec sa blíži. Ak takto budú pokračovať, Slováci ich z úradov vyženú čapicami. 6 Slovenský národ bude vždy s úctou spomínať na obetu ruského národa v druhej svetovej vojne a nikdy nezabudneme na slovanské puto, ktoré nás spája. 7 Držíme palce prezidentovi Vladimírovi Putinovi, ktorý vrátil Rusku silu, hrdosť a sebavedomie - a čím sú Rusi silnejší, tým viac ich na Západe nenávidia. Nepomôžu si - Rusko sa nedá poraziť. 8 Veľvyslanec Ruskej federácie je - rovnako ako jeho predchodca Alexej Fedotov, na ktorého spomínam ako na vzácneho priateľa - múdry a vzdelaný človek, s ktorým je radosť diskutovať o histórii a geopolitike. 9 Teším sa na ďalšie srdečné rozhovory - toľko hĺbky a múdrosti, koľko sa skrýva v ruskom národe, to je ozaj výnimočné. 10 Ďakujem, pán veľvyslanec! Verte, že my sa nikdy nebudeme hanbiť povedať s rukou na srdci, že Rusko je náš priateľ. Nikdy.

Milujem, keď sa nadnárodné reťazce pchajú do slovenskej politiky. Kaufland si včera vystrelil z nového loga SMER-u. Skvele som sa zabavil 🙂
1 Na stránke Kauflandu uverejnili logo ruže a napísal takýto vtípeček: "Radi pripomíname, že všetky ruže v ponuke Kauflandu boli vypestované v podmienkach spravodlivého obchodu."
2 Liberálne kaviarne sú nadšené - to viete, kopnúť si do Smeru je strašne cool. No viete, čo je na tom celom najhumornejšie?
3Schválne som si preveril ten ich "spravodlivý obchod". Ruže dovážajú z africkej Kene, kde platia zúboženým kenským ženám 100 dolárov mesačne.
4.Tieto úbohé africké ženy z toho nedokážu zaplatiť ani nájom, ani starostlivosť o svoje deti - nič. Zadlžujú sa a živoria. Je o tom na internete kopu fakt smutných článkov.
5.Kenské ženy sú vystavené šialenému chemickému znečisteniu a drastickým pracovným podmienkam... a Kaufland si na tom "spravodlivo" pakuje vačky. Toľké dobrodenie. Od dojatia nedýcham.
6 V Keni pri produkcii ruží, ktoré dováža Kaufland do Európy, dochádza k sexuálnemu násiliu na ženách, mnoho z nich robí v brigádnických džoboch, kedykoľvek ich môžu vyhodiť, nemajú sa ako brániť.
7 Manchesterský kapitalizmus 19.storočia je v porovnaní s tým, čo páchajú západné korporácie v Afrike, iba prechádzka ružovým sadom. Ale jasné, tvárme sa, že to je "spravodlivý obchod".
8 Mimochodom, štempeľ "fair trade" je len neoliberálna propaganda na to, aby si progresívny slniečkar zo západnej Európy kupoval svoj výrobok so sladkým pocitom, že pomáha svetu.
9 V skutočnosti podporuje systém globálneho vykorisťovania, ktorý produkuje hladujúce deti, znásilnené ženy a zotročených mužov. A bohatnúce korporácie. Po celom svete. A aj v Keni. Vďaka nášmu drahému Kauflandu. Radujme sa, tešme sa.
10 A teraz to najlepšie. Kaufland je nadnárodný reťazec, ktorý vlastní nemecká korporácia Schwarz Gruppe. Tržby tejto skupiny sú 130 miliárd ročne. Pre porovnanie - celý HDP Slovenska je necelých 105 miliárd.
11 Vlastníkom tejto zazobanej nemeckej korporácie je Dieter Schwarz, 36. najbohatší človek na svete. Jeho majetok je zhruba 35 miliárd dolárov. Ja viem - drobné.
12 Dieterovi sa darí, to je fajn, blahoželáme. Ale pripomeňme, že slovenská predavačka v Kauflande zarobí približne 800 eur v hrubom. Hej, hej, spravodlivosť. Ružičky naše spravodlivé, kauflandové.
13 Zisky Kauflandu na Slovensku utešene rastú, ročné tržby sú na úrovni 1 miliardy eur. Počas pandémie bolo reťazcom sveta žiť - konkurencia malých slovenských obchodníkov bola odstavená a oni si veselo bohatli.
14 Ten pocit, keď zarábate miliardy a kenským ženám dávate ani nie stovku mesačne. A našim slovenským ženám pár stoviek. A hovoríte tomu "spravodlivý obchod".
15 Ale máte dosť hrošej kože na to, aby ste hejtovali logo ruže za 200 eur, ktoré si kúpil a použil SMER-SD. Vynikajúco. Som nevedel, že Nemci majú taký zmysel pre humor. Čierny humor.
Milí priatelia,
keď si nabudúce budete kupovať "spravodlivé" ružičky v Kauflande, spomeňte si na zúboženú kenskú ženu alebo na plat slovenskej predavačky.
Možno si rozmyslíte, či "spravodlivý" Dieter z Nemecka potrebuje ku svojim 35 miliardám dolárov aj vaše ťažko zarobené peniaze. Just saying 😉
Srdečne pozdravujeme ružičky z Kauflandu - a hlavne nestrácajte humor, Nemčúrici naši milovaní.
P.S. My sa na Smere skvele bavíme - Erik mi pri fotení s novým logom pustil Iron Maiden a prebudil moju metalovú dušu. Krásny víkend, priatelia 😊


Milujem, keď sa nadnárodné reťazce pchajú do slovenskej politiky. Kaufland si včera vystrelil z nového loga SMER-u. Skvele som sa zabavil

Na Slovensku to pripomína vojnu gangov. Kde sa toto zastaví?
1 Najskôr odstránili Milana Lučanského, teraz idú po Branislavovi Zurianovi. Existuje dôvodná obava, že Zurianovi hrozí rovnaký koniec.
2 Čírou vesmírnou náhodou bývalému šéfovi NAKA, ktorého kedysi nominoval práve generál Lučanský, vyrazili dvere a išli ho zatknúť zrovna po jeho škandalóznej výpovedi o Matovičovi a Hegerovi.
3 Podľa Zuriana mohol byť hlavný udavač Makó iba Matovičovým nastrčeným agentom SIS. V hre bolo vydieranie Hegera, dnešného premiéra.
4 Matovič vraj zneužil právomoci verejného činiteľa a za Makóa sľúbil SIS-ke 20 miliónov z peňazí daňových poplatníkov.
5 Toto všetko sú atómovky, ktoré by v prípade potvrdenia povalili každú vládu na svete.
6 A tak sa do Zurianovho bytu navalia kukláči a chlapovi hrozí väzba a mučenie, rovnako ako v prípade Milana Lučanského.
7 Zhodou okolností pár dní pred záťahom na Zuriana zasadala Konšpiračná Desina, orgán, aký nemajú ani najfajnovejšie mafie sveta. O čom asi tak hovorili? Žeby o Zurianovi, Makóovi, Matovičovi či Hegerovi?
8 V utajenej pivnici tajnej služby sa stretli najvyšší štátni predstavitelia, vrátane prezidentky, aby riešili živé kauzy. Už sme za Smer zvolali mimoriadnu schôdzu parlamentu, kde žiadame vysvetlenie - veď toto je kolaps právneho štátu!
9 Všimnite si ale, že v pivnici SIS nebol nikto zo strany SaS. Okrem Kollára tam neboli ani koaliční lídri. Kolíková vyšupovala Remišovú akoby už bola na čele Za ľudí ona. Heger odstavil Matoviča. Čo to tam piekli? Rodí sa alternatívne centrum moci?
10 V pivnici nechýbali najvernejší služobníci USA na čele s Lipšicom. Čaputová by tam bez pokynu ambasády nikdy nešla. Heger pracoval pre americký rezort obrany ešte pred 20 rokmi... Chystá sa malý nenápadný puč?
11 Štát je v totálnom rozklade, sme uprostred vojny policajtov, vláda sa správa ako sicílska mafia a kriminalizácia opozície je v plnom prúde.
12 Zurian môže pokojne požiadať o azyl - po smrti Milana Lučanského a ďalších mu ho určite udelia v desiatkach krajín sveta. Kto ešte na Slovensku môže dôverovať orgánom činným v trestnom konaní?
Tak čo. Toto je to slušné Slovensko, ktoré ste si tak želali, milé mladé slniečka z Bratislavy? O tomto vrieskal Stanke? Toto je to All for Ján?
Jeden rok a totálny rozklad štátu, ohrozenie národnej bezpečnosti a strata našej suverenity. Sme späť v divokých 90.rokoch. Gratulujeme


Na Slovensku to pripomína vojnu gangov. Kde sa toto zastaví? 1 Najskôr odstránili Milana Lučanského, teraz idú po Branislavovi Zurianovi. Existuje dôvodná obava, že Zurianovi hrozí rovnaký koniec. 2 Čírou vesmírnou náhodou bývalému šéfovi NAKA, ktorého kedysi nominoval práve generál Lučanský, vyrazili dvere a išli ho zatknúť zrovna po jeho škandalóznej výpovedi o Matovičovi a Hegerovi. 3 Podľa Zuriana mohol byť hlavný udavač Makó iba Matovičovým nastrčeným agentom SIS. V hre bolo vydieranie Hegera, dnešného premiéra. 4 Matovič vraj zneužil právomoci verejného činiteľa a za Makóa sľúbil SIS-ke 20 miliónov z peňazí daňových poplatníkov. 5 Toto všetko sú atómovky, ktoré by v prípade potvrdenia povalili každú vládu na svete. 6 A tak sa do Zurianovho bytu navalia kukláči a chlapovi hrozí väzba a mučenie, rovnako ako v prípade Milana Lučanského. 7 Zhodou okolností pár dní pred záťahom na Zuriana zasadala Konšpiračná Desina, orgán, aký nemajú ani najfajnovejšie mafie sveta. O čom asi tak hovorili? Žeby o Zurianovi, Makóovi, Matovičovi či Hegerovi? 8 V utajenej pivnici tajnej služby sa stretli najvyšší štátni predstavitelia, vrátane prezidentky, aby riešili živé kauzy. Už sme za Smer zvolali mimoriadnu schôdzu parlamentu, kde žiadame vysvetlenie - veď toto je kolaps právneho štátu! 9 Všimnite si ale, že v pivnici SIS nebol nikto zo strany SaS. Okrem Kollára tam neboli ani koaliční lídri. Kolíková vyšupovala Remišovú akoby už bola na čele Za ľudí ona. Heger odstavil Matoviča. Čo to tam piekli? Rodí sa alternatívne centrum moci? 10 V pivnici nechýbali najvernejší služobníci USA na čele s Lipšicom. Čaputová by tam bez pokynu ambasády nikdy nešla. Heger pracoval pre americký rezort obrany ešte pred 20 rokmi... Chystá sa malý nenápadný puč? 11 Štát je v totálnom rozklade, sme uprostred vojny policajtov, vláda sa správa ako sicílska mafia a kriminalizácia opozície je v plnom prúde. 12 Zurian môže pokojne požiadať o azyl - po smrti Milana Lučanského a ďalších mu ho určite udelia v desiatkach krajín sveta. Kto ešte na Slovensku môže dôverovať orgánom činným v trestnom konaní? Tak čo. Toto je to slušné Slovensko, ktoré ste si tak želali, milé mladé slniečka z Bratislavy? O tomto vrieskal Stanke? Toto je to All for Ján? Jeden rok a totálny rozklad štátu, ohrozenie národnej bezpečnosti a strata našej suverenity. Sme späť v divokých 90.rokoch. Gratulujeme

Páči sa mi, ako všetci na Západe jančia kvôli tomu, že Bielorusi nechali pristáť lietadlo v Minsku, lebo na palube bol chlapík, ktorého obviňujú z terorizmu.
1 Ja len, že keď v roku 2013 prinútili členské štáty EÚ vo Viedni pristáť štátne lietadlo Eva Moralesa, prezidenta Bolívie, tak nikto v Európe ani nemukol. A to bol teda iný škandál.
2 Američania dali vtedy viacerým európskym štátom pokyn, že Moralesovo lietadlo musia dať dole, lebo na palube sa vraj nachádza Edward Snowden.
3 Len pripomínam, že Snowden nebol žiaden terorista, ale chlapík, čo vyzradil tajomstvá o amerických zločinoch - čiže hrdina. A kvôli nemu prinútili pristáť nieže civilné lietadlo, ale dokonca prezidentské lietadlo.
4 Vtedy som nepočul jančiť nikoho z európskych lídrov, tíško bol celý Brusel a Korčok si doma zabalený v americkej vlajke precvičoval spievanie americkej hymny.
5 A keď sa viacero latinskoamerických štátov obrátilo na OSN, že takéto niečo je absolútne neprípustné, Západ ich vysmial. Medzinárodné právo je predsa len zdrap papiera, ak ide o záujmy USA.
6 Americká vláda spokojne priznala, že dala takýto pokyn a európske vlády veselo porušili všetky medzinárodné práva. A títo sa dnes sťažujú na Lukašenka. Perfektné.
7 Milé západné vlády, malá rada: pokiaľ chcete niekomu niečo vyčítať, bolo by asi lepšie, keby ste to nerobili sami. Ak Lukašenka považujete za štátneho teroristu, tak čo ste potom boli vy v prípade Moralesa?
8 Mimochodom, v prípade Moralesovho letu na palube Snowden ani nebol, čiže to bol navyše ešte aj úplný trapas. Z amerických tajných služieb si vtedy vystrelil Julian Assange.
9 Assange, to je ten, ktorého teraz mučia v Británii a v USA preňho žiadajú trest smrti. Tiež iba za to, že vyzradil pravdu o amerických zločinoch. Ehm, taká malá pripomienka pre našich veľkých "demokratov".


  1. Ja len, že je do popuku, ak títo chcú niečo vyčítať Bielorusom. Vodu kážu, víno pijú. Hovorí sa tomu - pokrytectvo. V tom sú na Západe majstri. Pekný večer, priatelia!

Páči sa mi, ako všetci na Západe jančia kvôli tomu, že Bielorusi nechali pristáť lietadlo v Minsku, lebo na palube bol chlapík, ktorého obviňujú z terorizmu. 1 Ja len, že keď v roku 2013 prinútili členské štáty EÚ vo Viedni pristáť štátne lietadlo Eva Moralesa, prezidenta Bolívie, tak nikto v Európe ani nemukol. A to bol teda iný škandál. 2 Američania dali vtedy viacerým európskym štátom pokyn, že Moralesovo lietadlo musia dať dole, lebo na palube sa vraj nachádza Edward Snowden. 3 Len pripomínam, že Snowden nebol žiaden terorista, ale chlapík, čo vyzradil tajomstvá o amerických zločinoch - čiže hrdina. A kvôli nemu prinútili pristáť nieže civilné lietadlo, ale dokonca prezidentské lietadlo. 4 Vtedy som nepočul jančiť nikoho z európskych lídrov, tíško bol celý Brusel a Korčok si doma zabalený v americkej vlajke precvičoval spievanie americkej hymny. 5 A keď sa viacero latinskoamerických štátov obrátilo na OSN, že takéto niečo je absolútne neprípustné, Západ ich vysmial. Medzinárodné právo je predsa len zdrap papiera, ak ide o záujmy USA. 6 Americká vláda spokojne priznala, že dala takýto pokyn a európske vlády veselo porušili všetky medzinárodné práva. A títo sa dnes sťažujú na Lukašenka. Perfektné. 7 Milé západné vlády, malá rada: pokiaľ chcete niekomu niečo vyčítať, bolo by asi lepšie, keby ste to nerobili sami. Ak Lukašenka považujete za štátneho teroristu, tak čo ste potom boli vy v prípade Moralesa? 8 Mimochodom, v prípade Moralesovho letu na palube Snowden ani nebol, čiže to bol navyše ešte aj úplný trapas. Z amerických tajných služieb si vtedy vystrelil Julian Assange. 9 Assange, to je ten, ktorého teraz mučia v Británii a v USA preňho žiadajú trest smrti. Tiež iba za to, že vyzradil pravdu o amerických zločinoch. Ehm, taká malá pripomienka pre našich veľkých "demokratov". 10. Ja len, že je do popuku, ak títo chcú niečo vyčítať Bielorusom. Vodu kážu, víno pijú. Hovorí sa tomu - pokrytectvo. V tom sú na Západe majstri. Pekný večer, priatelia!

preto si potrebuje kúpiť posledný segment voličov, ktorý mu ešte ostal - Rómov.
To isté spravil pred poslednými voľbami. Pavlínka pochádza údajne zo spišského regiónu a tak nejak poskupovali hlasy Rómov a tak vďaka nim sa stal z Igiota líder volieb. Potom si spomeňte na vykrmovanie osád počas lockdownu. Takto si Igiot udržuje trvalú priazeň svojho elektorátu.


[quote="pid:15584, uid:12"]preto si potrebuje kúpiť posledný segment voličov, ktorý mu ešte ostal - Rómov.[/quote] To isté spravil pred poslednými voľbami. Pavlínka pochádza údajne zo spišského regiónu a tak nejak poskupovali hlasy Rómov a tak vďaka nim sa stal z Igiota líder volieb. Potom si spomeňte na vykrmovanie osád počas lockdownu. Takto si Igiot udržuje trvalú priazeň svojho elektorátu.

trvalú priazeň svojho elektorátu
Je zaujímavé, ako reaguje táto etnická skupina (netvrdím, že všetci) na zavádzanie tých látok do tela - oni sa nedajú presvedčiť, gadžovia nech sa dajú. K tej podpore pre Matoviča v posledných voľbách : 1) mám pochybnosti o výsledkoch (à le Dominion), 2) po osadách poslal Matovič Polláka, ktorý doslovne tvrdo zastrašoval Rómov (info mám z ich prostredia)


[quote="pid:17003, uid:77"]trvalú priazeň svojho elektorátu[/quote] Je zaujímavé, ako reaguje táto etnická skupina (netvrdím, že všetci) na zavádzanie tých látok do tela - oni sa nedajú presvedčiť, gadžovia nech sa dajú. K tej podpore pre Matoviča v posledných voľbách : 1) mám pochybnosti o výsledkoch (à le Dominion), 2) po osadách poslal Matovič Polláka, ktorý doslovne tvrdo zastrašoval Rómov (info mám z ich prostredia)
Upravené 24. 5. 2021 o 16:21

OĽaNO je v kompletnom rozklade. Od volieb prišli o vyše 16% voličov, čo je súce na zápis do Guinessovej knihy rekordov.
1 Takýto "voľný pád" sa nepodaril ani Michaelovi Douglasovi v tom slávnom filme. Nielenže zneužívajú moc, nielenže hekli políciu, nielenže rozsievajú chaos - oni sa ešte aj topia v korupčných škandáloch.
2 Minister pôdohospodárstva Mičovský musel odstúpiť kvôli korupčnej kauze svojej nominantky. Tá sedí vo väzbe. To je to slávne protikorpučné hnutie, gratulujeme.
3 A to už majú chlapci za sebou korupčný megaškandál s trnavskou firmou, MOM-kami a celoplošným testovaním, na ktorom si napakovali vačky. Kvôli nim umierali ľudia a oni si veselo - bohatli.
4 A spomeňte si, ako liali štátne peniaze do dvorného advokáta a mediálnych poradcov. Poslali dokonca 20 miliónov zo štátneho rozpočtu ako "úplatok" SIS-ke, aby im zobrali ich agenta Makóa. Na hulváta.
5 Hrali to na protikorupčných bojovníkov, no skorumpovanejšie hnutie v slovenských dejinách neexistuje.
6 A aby toho nebolo dosť, poslanec OĽaNO Herák je obvinený zo zneužívania maloletej a iný ich poslanec býva načierno - však čo tam po zákone. To je to slušné Slovensko, to je tá Hegerova obnova a prosperita.
7 Matovič je daňový podvodník, ktorý ukradol ešte aj svoju diplomovku. Ministerka kultúry je rasistka a obranu vedie buran, ktorému trčí slama aj z uší.
8 Salarabanda Krajčí musel z rezortu zdravotníctva potupne ujsť, druhú salarabandu Hegera odložili ako ťažítko na post premiéra. Odvtedy ho nikto nevidel nič povedať - z jeho úst vychádza len teplý vzduch.
9 OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi. Česť výnimkám. Ako sú napríklad profesor Pročko a poslankyňa Tabak. Áno, aj OĽaNO má svoj mozgový trust. Tlieskame.
10 Neviem, ako sa Matovičovi podarilo zozbierať toľko zloduchov a šialencov, ale chlapci a dievčatá si politiku zjavne poplietli s americkým akčným filmom - veľké gestá, vykopávanie dverí a policajný štát.
11 Mičovského odstúpenie je obrovská hanba. Je to veľkolepé priznanie, že OĽaNO nie je protikorupčné, ale korupčné hnutie. Matovič si vymyslel eseročku na to, aby mohol dojiť štát - o nič iné nejde.
12 Ale aj tak. Minister Mičovský odstupuje za korupciu svojej nominantky. Čo teraz povie Matovič, ktorý nedokázal odstúpiť za vlastnú zlodejinu s diplomovkou? A čo Kolíková, ktorej rodinná firma okrádala ľudí z bytovky? Ukážte sa, hrdinovia!
Vláda je v terminálnom štádiu. Ak to celé neukončia v najbližších dňoch, OĽaNO padne ťažko pod 5 percent. Predčasné voľby sú jediná šanca pre Matoviča, ako sa zachrániť. Jediná.
Taká malá rada, Igor - ak chceš prežiť, v referende by si mal hlasovať za predčasné voľby. V dobrom 😉


OĽaNO je v kompletnom rozklade. Od volieb prišli o vyše 16% voličov, čo je súce na zápis do Guinessovej knihy rekordov. 1 Takýto "voľný pád" sa nepodaril ani Michaelovi Douglasovi v tom slávnom filme. Nielenže zneužívajú moc, nielenže hekli políciu, nielenže rozsievajú chaos - oni sa ešte aj topia v korupčných škandáloch. 2 Minister pôdohospodárstva Mičovský musel odstúpiť kvôli korupčnej kauze svojej nominantky. Tá sedí vo väzbe. To je to slávne protikorpučné hnutie, gratulujeme. 3 A to už majú chlapci za sebou korupčný megaškandál s trnavskou firmou, MOM-kami a celoplošným testovaním, na ktorom si napakovali vačky. Kvôli nim umierali ľudia a oni si veselo - bohatli. 4 A spomeňte si, ako liali štátne peniaze do dvorného advokáta a mediálnych poradcov. Poslali dokonca 20 miliónov zo štátneho rozpočtu ako "úplatok" SIS-ke, aby im zobrali ich agenta Makóa. Na hulváta. 5 Hrali to na protikorupčných bojovníkov, no skorumpovanejšie hnutie v slovenských dejinách neexistuje. 6 A aby toho nebolo dosť, poslanec OĽaNO Herák je obvinený zo zneužívania maloletej a iný ich poslanec býva načierno - však čo tam po zákone. To je to slušné Slovensko, to je tá Hegerova obnova a prosperita. 7 Matovič je daňový podvodník, ktorý ukradol ešte aj svoju diplomovku. Ministerka kultúry je rasistka a obranu vedie buran, ktorému trčí slama aj z uší. 8 Salarabanda Krajčí musel z rezortu zdravotníctva potupne ujsť, druhú salarabandu Hegera odložili ako ťažítko na post premiéra. Odvtedy ho nikto nevidel nič povedať - z jeho úst vychádza len teplý vzduch. 9 OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi. Česť výnimkám. Ako sú napríklad profesor Pročko a poslankyňa Tabak. Áno, aj OĽaNO má svoj mozgový trust. Tlieskame. 10 Neviem, ako sa Matovičovi podarilo zozbierať toľko zloduchov a šialencov, ale chlapci a dievčatá si politiku zjavne poplietli s americkým akčným filmom - veľké gestá, vykopávanie dverí a policajný štát. 11 Mičovského odstúpenie je obrovská hanba. Je to veľkolepé priznanie, že OĽaNO nie je protikorupčné, ale korupčné hnutie. Matovič si vymyslel eseročku na to, aby mohol dojiť štát - o nič iné nejde. 12 Ale aj tak. Minister Mičovský odstupuje za korupciu svojej nominantky. Čo teraz povie Matovič, ktorý nedokázal odstúpiť za vlastnú zlodejinu s diplomovkou? A čo Kolíková, ktorej rodinná firma okrádala ľudí z bytovky? Ukážte sa, hrdinovia! Vláda je v terminálnom štádiu. Ak to celé neukončia v najbližších dňoch, OĽaNO padne ťažko pod 5 percent. Predčasné voľby sú jediná šanca pre Matoviča, ako sa zachrániť. Jediná. Taká malá rada, Igor - ak chceš prežiť, v referende by si mal hlasovať za predčasné voľby. V dobrom

Nechcem byť zlý na našich milovaných západných priateľov, ale nejako sa im celá tá ich konšpiračná teória o štátnom únose lietadla v Bielorusku rúca ako domček z karát - nemyslíte? 🙂
1 Najskôr to mal byť únos nevinného novinára. Teraz zisťujeme, že "nevinný novinár" je vlastne mladý bieloruský fašista a Západom dobre kŕmený expert na Majdany, ktorý z Poľska organizuje farebné revolúcie.
2 A čo je úplná pecka - chlapík vraj zo všetkého najradšej hajluje. Normálny nácek. A tohto obhajujú bratislavské kaviarne. To je epické. Koho budú obhajovať nabudúce? Adolfa Hitlera?
3 Ale dobre, samozrejme, nie je prípustné, aby nejaký štát donútil pristáť lietadlo, aj keby bol Pratasevič viacnásobný vrah. Lenže problém je, že Bielorusi lietadlo neprinútili pristáť - to je hoax.
4 Podľa oficiálnej verzie žiadosť o pristátie išla od pilota lietadla. Vzhľadom na bombovú hrozbu hľadal najbližšie letisko a to bolo zhodou okolností v Minsku. Žeby bol pilotom sám Lukašenko?
5 Bielorusi tvrdia, že bombová hrozba došla od Hamasu. Okej, nech sa to vyšetrí. Najvtipnejšie ale je, že slniečkarske médiá začali okamžite točiť vyhlásenie Hamasu, ktorý sa od útoku dištancuje.
6 Ešte aj Hamas, ktorý bol pre nich ešte včera najstrašnejšou teroristickou organizáciou, je dnes pre nich dôveryhodný zdroj, keď si môžu kopnúť do Bieloruska či Ruska.
7 Ja len, že ešte včera tu oslavovali každé mŕtve dieťa, ktoré v Palestíne zabila izraelská bomba a už dnes je Hamas odrazu bomba-špica kamarát, ktorý usvedčuje Lukašenka. Bravó!
8 Tak si to zhrňme - západným hrdinom v tomto príbehu je mladý nácek a kľúčovým svedkom je Hamas. Ako humor je to výborné. Fakt sa skvele bavím.
9 Nech sa stalo čokoľvek, asi by bolo fajn to vyšetriť. Nezávisle. Presne to Bielorusi chcú. Ale Západ už poznal pravdu dve minúty po pristátí lietadla. Všetko spískal Lukašenko, načo dôkazy. Takto by to v demokraciách nemalo fungovať, či?
10 Keby to bolo v obrátenom garde a dali by takto dole lietadlo Američania, tak by všetky liberálne médiá vrieskali - dajte dôkazy a nekonšpirujte. A už by sme boli všetci konšpirátori a tak.
11 Ale v prípade Bieloruska sa tu veselo šíri jedna konšpiračná teória za druhou a nikto dôkazy nežiada - perfektné. Stačí len šíriť nenávisť proti Bielorusom a Rusom.
12 A úplné najlepší vtip roka je, keď sa ozval americký prezident Biden, že je neprípustné, aby niekto donútil pristáť lietadlo. Keď som to počul, so smiechom som ľahol k zemi.
13 S vekom už asi odchádza pamäť, Mr. President, ale boli ste to vy, ešte ako viceprezident USA, kto bol v roku 2013 spoluzodpovedný za to, že Američania nechali zosadnúť lietadlo prezidenta Bolívie vo Viedni, lebo ste si mysleli, že na palube je Edward Snowden.
14 Vy dnes niečo idete vyčítať Bielorusom? Really? Že vás hanba nefacká!
15 Včera som sa stretol s najvyšším zástupcom bieloruského veľvyslanectva, aby som sa dozvedel aj verziu druhej strany. Tak to robia tí, ktorým ide o pravdu. Americkí agenti len bliakajú, my chceme vedieť, ako to v skutočnosti bolo.
A môžem povedať jedno - odmietame útoky proti Bielorusku. Majdanov už bolo dosť. Aj spravodajských hier. Prípad sa musí vyšetriť - žijeme v 21. storočí a nie v stredoveku.
P.S. Náš poslanec na včerajšom európskom výbore hlasoval bez konzultácie s vedením strany. Našťastie - jeho hlas o ničom nerozhodol. Každopádne, mrzí ma to, ja by som hlasoval určite proti. A Smer ako strana sankcie proti Bielorusku nepodporuje.


Nechcem byť zlý na našich milovaných západných priateľov, ale nejako sa im celá tá ich konšpiračná teória o štátnom únose lietadla v Bielorusku rúca ako domček z karát - nemyslíte?

tip na nové vlákno: neoveroval som, ale vraj bývalý minister financií Ladislav Kamenický (cca 20 000 sledovateľov) v poslednej dobe píše statusy, ktoré sú veľmi podobné statusom Blahu (cca 100 000 sledovateľov)
https://www.startitup.sk/dalsi-poslanec-je-ochotny-obetovat-pre-fica-svoju-povest-jeho-statusy-pripominaju-tie-od-blahu


**tip na nové vlákno**: neoveroval som, ale vraj bývalý minister financií Ladislav Kamenický (cca 20 000 sledovateľov) v poslednej dobe píše statusy, ktoré sú veľmi podobné statusom Blahu (cca 100 000 sledovateľov) https://www.startitup.sk/dalsi-poslanec-je-ochotny-obetovat-pre-fica-svoju-povest-jeho-statusy-pripominaju-tie-od-blahu

@GBB si nedáš povedať, že? Takže inak, bež do maternej pohlavnej dieri s tým tvojim Startitup-om!!!

@GBB si nedáš povedať, že? Takže inak, bež do maternej pohlavnej dieri s tým tvojim Startitup-om!!!

tak ono to moze byt aj kvoli tomu, ze par tyzdnov dozadu si Aktuality stazovali, ze Blahove statusy podstatne predbehli Korcokove o Vrbeticiach....a ze podstatne vacsia cast populacie moze byt pod jeho vplyvom prezentovania Ruska....takze z mojho pohladu sa len Kamenicky inspiroval (a zrejme uspel, ked im to za to stoji zmienit)


tak ono to moze byt aj kvoli tomu, ze par tyzdnov dozadu si Aktuality stazovali, ze Blahove statusy podstatne predbehli Korcokove o Vrbeticiach....a ze podstatne vacsia cast populacie moze byt pod jeho vplyvom prezentovania Ruska....takze z mojho pohladu sa len Kamenicky inspiroval (a zrejme uspel, ked im to za to stoji zmienit)

si nedáš povedať, že?

ah. sleduj časy pridania. všetky tie príspevky už boli pridané v čase, keď si toto písal. mal si sa ozvať skôr, vysvetlil by som skôr.


a nechápem, čo ti na tomto príspevku vadí okrem zdroja. je to približne k téme, inde to predpokladám nepísali a môže to byť z dlhodobého hľadiska prínosný nápad (ak ten politik bude písať tiež podobne ako Blaha a tiež kope za rovnaký tím)


tu je moje už napísané vysvetlenie situácie
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2129/rusk-aacute-arm-aacute-da/1#post-17373


[quote="pid:17363, uid:143"]si nedáš povedať, že?[/quote] ah. sleduj časy pridania. všetky tie príspevky už boli pridané v čase, keď si toto písal. mal si sa ozvať skôr, vysvetlil by som skôr. a nechápem, čo ti na tomto príspevku vadí okrem zdroja. je to približne k téme, inde to predpokladám nepísali a môže to byť z dlhodobého hľadiska prínosný nápad (ak ten politik bude písať tiež podobne ako Blaha a tiež kope za rovnaký tím) tu je moje už napísané vysvetlenie situácie https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2129/rusk-aacute-arm-aacute-da/1#post-17373

To, čo sa stalo v parlamente, je smutný koniec parlamentnej demokracie. Bez preháňania.
1 Už ani nepredstierajme, že na Slovensku je najvyšší orgán parlament. Najväčší orgán je Lipšic.
2.Nestačí, že sa parlamentu vysmieva Heger a namiesto informácie o tajnej schôdzi v pivnici tam vrieska po opozícii ako šialený.
3.Parlamentu sa nevysmieva len vláda. Jemu sa už vysmieva aj kdejaký priamo nevolený úradník. Konkrétne - Lipšic.
4 Jeho úrad zamietol účasť ex-riaditeľa SIS Pčolinského na neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu, aj keď si Pčolinského parlament vyžiadal. Aj hlasmi Sme rodiny a OĽaNO.
5.Čiže - na Slovensku už nerozhoduje ľud cez svojich zástupcov, ale Lipšic cez svoje ego. Perfektné.
6 Pubertálne vtípky o tom, že do parlamentu nemôže byť prizvaný vypovedať kadejaký zločinec ako Pčolinský, sú len zúfalými výkrikmi liberálnych médií.
7 Zabudli, že Pčolinský nie je odsúdený. Je vo väzbe preto, aby neovplyvňoval svedkov. Inak je nevinný človek. Čiže by do parlamentu mohol pokojne prísť. A vypovedať.
8 V parlamente nesedia žiadni svedkovia, ale poslanci. A Lipšic to dobre vie. Len si masíruje svoje komplexy menejcennosti a vyvršuje sa na poslancoch.
9 A v prvom rade sa bojí, že by Pčolinský povedal pravdu. Všetkým. A to by bol Lipšicov koniec. Aj Kyselov, aj Matovičov, koniec ich všetkých. Sťahuje im zadky - tomu verte.
10 Je choré, že vedenie parlamentu dopustilo takéto poníženie najvyššieho orgánu demokracie. Od úbohého Lipšica.
11 To sa zapíše do dejín. Najskôr zrazil chodca, potom zrazil demokraciu. Z tohto sa už parlamentná demokracia nevyhrabe. Pokorená chlapom, čo zabil človeka.
12 Pčolinský mal na schôdzi vypovedať nie o svojom prípade. Ale o trestnom oznámení, ktoré dal vo veci manipulácie vyšetrovaní. Mal vypovedať o tom, ako Matovič hekol štát. A zneužíva kajúcnikov.
13.O tom všetkom mohol podať zásadné svedectvo. A presne o tom NR SR rokovala. Tým, že jej bolo toto svedectvo takto protiprávne odopreté, znamená to, že tí hore majú nekonečný strach. A že už nemajú žiadne zábrany.
14 Niekomu tu už môže ísť o život. Milan Lučanský vedel priveľa a zomrel. Ostatných držia vo väzbe, aby nič nepovedali.
15 Pčolinského nepripustili do parlamentu, hoci NR SR má z ústavy garantovanú kontrolnú právomoc, ktorú nemôže sabotovať kdejaký Lipšic. Ona je suverén, jedine ona.
Boj pokračuje. Už to nie je len boj o pravdu. Ale aj o posledné zvyšky demokracie.


To, čo sa stalo v parlamente, je smutný koniec parlamentnej demokracie. Bez preháňania. 1 Už ani nepredstierajme, že na Slovensku je najvyšší orgán parlament. Najväčší orgán je Lipšic. 2.Nestačí, že sa parlamentu vysmieva Heger a namiesto informácie o tajnej schôdzi v pivnici tam vrieska po opozícii ako šialený. 3.Parlamentu sa nevysmieva len vláda. Jemu sa už vysmieva aj kdejaký priamo nevolený úradník. Konkrétne - Lipšic. 4 Jeho úrad zamietol účasť ex-riaditeľa SIS Pčolinského na neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu, aj keď si Pčolinského parlament vyžiadal. Aj hlasmi Sme rodiny a OĽaNO. 5.Čiže - na Slovensku už nerozhoduje ľud cez svojich zástupcov, ale Lipšic cez svoje ego. Perfektné. 6 Pubertálne vtípky o tom, že do parlamentu nemôže byť prizvaný vypovedať kadejaký zločinec ako Pčolinský, sú len zúfalými výkrikmi liberálnych médií. 7 Zabudli, že Pčolinský nie je odsúdený. Je vo väzbe preto, aby neovplyvňoval svedkov. Inak je nevinný človek. Čiže by do parlamentu mohol pokojne prísť. A vypovedať. 8 V parlamente nesedia žiadni svedkovia, ale poslanci. A Lipšic to dobre vie. Len si masíruje svoje komplexy menejcennosti a vyvršuje sa na poslancoch. 9 A v prvom rade sa bojí, že by Pčolinský povedal pravdu. Všetkým. A to by bol Lipšicov koniec. Aj Kyselov, aj Matovičov, koniec ich všetkých. Sťahuje im zadky - tomu verte. 10 Je choré, že vedenie parlamentu dopustilo takéto poníženie najvyššieho orgánu demokracie. Od úbohého Lipšica. 11 To sa zapíše do dejín. Najskôr zrazil chodca, potom zrazil demokraciu. Z tohto sa už parlamentná demokracia nevyhrabe. Pokorená chlapom, čo zabil človeka. 12 Pčolinský mal na schôdzi vypovedať nie o svojom prípade. Ale o trestnom oznámení, ktoré dal vo veci manipulácie vyšetrovaní. Mal vypovedať o tom, ako Matovič hekol štát. A zneužíva kajúcnikov. 13.O tom všetkom mohol podať zásadné svedectvo. A presne o tom NR SR rokovala. Tým, že jej bolo toto svedectvo takto protiprávne odopreté, znamená to, že tí hore majú nekonečný strach. A že už nemajú žiadne zábrany. 14 Niekomu tu už môže ísť o život. Milan Lučanský vedel priveľa a zomrel. Ostatných držia vo väzbe, aby nič nepovedali. 15 Pčolinského nepripustili do parlamentu, hoci NR SR má z ústavy garantovanú kontrolnú právomoc, ktorú nemôže sabotovať kdejaký Lipšic. Ona je suverén, jedine ona. Boj pokračuje. Už to nie je len boj o pravdu. Ale aj o posledné zvyšky demokracie.

Milí priatelia,


zhruba na týždeň vypnem svet, potrebujem odcestovať a prečistiť si hlavu.


Bez internetu, bez politiky. Aspoň na chvíľu.


Ďakujem za všetky vaše správy a komentáre, o pár dní som späť a pokračujeme spoločne v boji 😊


Krásny oddych s rodinkami vám želám a držme palce našim v hokeji ✊
https://www.facebook.com/2047997592105476/posts/2964169493821610/


Milí priatelia, zhruba na týždeň vypnem svet, potrebujem odcestovať a prečistiť si hlavu. Bez internetu, bez politiky. Aspoň na chvíľu. Ďakujem za všetky vaše správy a komentáre, o pár dní som späť a pokračujeme spoločne v boji

Táto vládna koalícia je zdochýňajúci kôň. Otázkou nie je, či sa rozpadne, ale to, či vydržia leto.
1 Jediný, kto nevidí žiaden problém, je Eduard Heger, čo len dokresľuje silu jeho intelektu. Jasné, pán premiér, netreba sa znepokojovať. Pomodlíme k Salarabande a dobre bude.
2.Čisto politologicky. V štvorkoalícii sa dve strany v štádiu klinickej smrti. Matovičovo OĽaNO a Kiskova Za ľudí. Obe v posledných mesiacoch excelovali v olympijskej disciplíne - voľný pád. Gratulujeme. Padá im to krásne.
3.Matovičovi podľa najnovšieho prieskumu nedôveruje takmer 90% ľudí. Ten chlapec je z politického hľadiska chodiaca mŕtvola. A v celom OĽaNO tam nie je nikto iný, kto by mal nejakú charizmu či výtlak.
4 Jasné, majú tam skvelých tanečníkov, tenistov, v parlamente sedí aj relikvia zo stredoveku a dokonca tam majú už aj jedného pedofila. A aby sme nezabudli - majú Joža Pročka. Preborníka v skoku cez kozu... To sa vždy zíde. Ale politický talent - žiaden.
5 Matovič ide strmhlav dole a ak nebudú predčasné voľby, OĽaNO sa poderie dolu tak prudko, že o pár mesiacov už môže byť pod nulou. Matovič potrebuje voľby - čím skôr. Je to jeho jediná šanca prežiť s 5%. Jediná. Už hľadá len zámienku.
6 Zaľudia sú partia kiskovských gaunerov. Kápo si vybral presne takých odľudov, aký je sám. Prázdnych ľudí, ktorí nemajú schopnosti, intelekt ani morálku, ale za to im nechýbajú ambície - a lakte.
7 Kým to vyzeralo na funkcie, tak to hrali na slušných. Teraz sú v rozklade a tak ukazujú, čo v nich skutočne je. Podlosť, zrada, zloba - presne tie vlastnosti, ktorými vynikal hlavný lotor Kiska.
8 Pamätáte, ako sa Kiska veselo lyžoval v Rakúsku ešte týždeň po tom, čo došlo k vražde novinára? A potom bez hanby došiel na Slovensko a hral to na najväčšieho Kuciakovho kamaráta? Presne toto isté je Remišová, Kolíková aj Šeliga. Gauneri.
9 Tá strana sa už nedá resuscitovať. Babkoherečka alebo bacharka. Vyber si. Jedna s charizmou Ďura Truľa, druhá s charizmou dôstojníka Wehrmachtu. Kto by to volil? Mŕtva strana. Na čo o nej vôbec hovoriť.
10 V koalícii ostávajú už len dve strany, ktoré majú akú-takú perspektívu - otázka je, dokedy ich ešte bude baviť robiť Matovičovi užitočných idiotov. SaS-ka má dnes viac percent, než OĽaNO a Za ľudí dokopy, no Matovič sa k Sulíkovi stále správa ako tatko k sopliakovi.
11 Sme rodina si drží svoje preferencie a Kollár tuho premýšľa, prečo by mal podporovať liberálnu agendu Kolíkovej a SaS-ky a strácať podporu u konzervatívnejšieho voliča. O chvíľu im Heger v Bruseli odhlasuje migračné kvóty a bude po Sme rodine.
12 Ten paradox bije do očí. Rozhodujúce slovo v koalícii majú mŕtve strany - OĽaNO a Za ľudí. A politické náklady nesú preživší - Sulík a Kollár. Onedlho začnú za chyby Matoviča platiť aj oni a percentá im pôjdu dole. Ak chcú prežiť, v ich záujme sú predčasné voľby.
13 Keby nebolo americkej ambasády, koalíciu už nemá čo držať pokope. Je tu obrovský tlak z USA, aby na Slovensku vládla rusofóbna pravica, ktorá bude Pentagon počúvať na slovo.
14 Pre toto sa urobil majdan po vražde Kuciaka. Pre toto sa tu vytvoril systém na likvidáciu opozície. Pre toto tu Sorosove médiá roky lynčujú Roberta Fica. Pre nič iné - pre toto. Američania potrebujú poslušných rusobijcov.
15 Lenže rusobijci sa im rozhádali ako malé deti a Slováci ich po roku vlády nenávidia viac než Kambodžania Pol Pota. Toto už neudrží pokope ani istá pani veľvyslankyňa. A ani jej sekretárka z Prezidentského paláca.
Koalícii zvoní umieračik. Čaká sa na rozbušku. Rozpad je v záujme všetkých. Vedia to všetci kľúčoví hráči - len "neznepokojenému" Hegerovi to akosi nikto nepovedal.
Ale povedzte, načo by ste o vážnych veciach informovali svoju rohožku?


Táto vládna koalícia je zdochýňajúci kôň. Otázkou nie je, či sa rozpadne, ale to, či vydržia leto. 1 Jediný, kto nevidí žiaden problém, je Eduard Heger, čo len dokresľuje silu jeho intelektu. Jasné, pán premiér, netreba sa znepokojovať. Pomodlíme k Salarabande a dobre bude. 2.Čisto politologicky. V štvorkoalícii sa dve strany v štádiu klinickej smrti. Matovičovo OĽaNO a Kiskova Za ľudí. Obe v posledných mesiacoch excelovali v olympijskej disciplíne - voľný pád. Gratulujeme. Padá im to krásne. 3.Matovičovi podľa najnovšieho prieskumu nedôveruje takmer 90% ľudí. Ten chlapec je z politického hľadiska chodiaca mŕtvola. A v celom OĽaNO tam nie je nikto iný, kto by mal nejakú charizmu či výtlak. 4 Jasné, majú tam skvelých tanečníkov, tenistov, v parlamente sedí aj relikvia zo stredoveku a dokonca tam majú už aj jedného pedofila. A aby sme nezabudli - majú Joža Pročka. Preborníka v skoku cez kozu... To sa vždy zíde. Ale politický talent - žiaden. 5 Matovič ide strmhlav dole a ak nebudú predčasné voľby, OĽaNO sa poderie dolu tak prudko, že o pár mesiacov už môže byť pod nulou. Matovič potrebuje voľby - čím skôr. Je to jeho jediná šanca prežiť s 5%. Jediná. Už hľadá len zámienku. 6 Zaľudia sú partia kiskovských gaunerov. Kápo si vybral presne takých odľudov, aký je sám. Prázdnych ľudí, ktorí nemajú schopnosti, intelekt ani morálku, ale za to im nechýbajú ambície - a lakte. 7 Kým to vyzeralo na funkcie, tak to hrali na slušných. Teraz sú v rozklade a tak ukazujú, čo v nich skutočne je. Podlosť, zrada, zloba - presne tie vlastnosti, ktorými vynikal hlavný lotor Kiska. 8 Pamätáte, ako sa Kiska veselo lyžoval v Rakúsku ešte týždeň po tom, čo došlo k vražde novinára? A potom bez hanby došiel na Slovensko a hral to na najväčšieho Kuciakovho kamaráta? Presne toto isté je Remišová, Kolíková aj Šeliga. Gauneri. 9 Tá strana sa už nedá resuscitovať. Babkoherečka alebo bacharka. Vyber si. Jedna s charizmou Ďura Truľa, druhá s charizmou dôstojníka Wehrmachtu. Kto by to volil? Mŕtva strana. Na čo o nej vôbec hovoriť. 10 V koalícii ostávajú už len dve strany, ktoré majú akú-takú perspektívu - otázka je, dokedy ich ešte bude baviť robiť Matovičovi užitočných idiotov. SaS-ka má dnes viac percent, než OĽaNO a Za ľudí dokopy, no Matovič sa k Sulíkovi stále správa ako tatko k sopliakovi. 11 Sme rodina si drží svoje preferencie a Kollár tuho premýšľa, prečo by mal podporovať liberálnu agendu Kolíkovej a SaS-ky a strácať podporu u konzervatívnejšieho voliča. O chvíľu im Heger v Bruseli odhlasuje migračné kvóty a bude po Sme rodine. 12 Ten paradox bije do očí. Rozhodujúce slovo v koalícii majú mŕtve strany - OĽaNO a Za ľudí. A politické náklady nesú preživší - Sulík a Kollár. Onedlho začnú za chyby Matoviča platiť aj oni a percentá im pôjdu dole. Ak chcú prežiť, v ich záujme sú predčasné voľby. 13 Keby nebolo americkej ambasády, koalíciu už nemá čo držať pokope. Je tu obrovský tlak z USA, aby na Slovensku vládla rusofóbna pravica, ktorá bude Pentagon počúvať na slovo. 14 Pre toto sa urobil majdan po vražde Kuciaka. Pre toto sa tu vytvoril systém na likvidáciu opozície. Pre toto tu Sorosove médiá roky lynčujú Roberta Fica. Pre nič iné - pre toto. Američania potrebujú poslušných rusobijcov. 15 Lenže rusobijci sa im rozhádali ako malé deti a Slováci ich po roku vlády nenávidia viac než Kambodžania Pol Pota. Toto už neudrží pokope ani istá pani veľvyslankyňa. A ani jej sekretárka z Prezidentského paláca. Koalícii zvoní umieračik. Čaká sa na rozbušku. Rozpad je v záujme všetkých. Vedia to všetci kľúčoví hráči - len "neznepokojenému" Hegerovi to akosi nikto nepovedal. Ale povedzte, načo by ste o vážnych veciach informovali svoju rohožku?

Blaha: Ak treba chytiť Mikasa, požičiam žeriav. Baťová nech ide robiť vrátničku na ambasádu USA!


merácky poslanec Ľuboš Blaha opäť glosuje spoločenské dianie nie len na Slovensku. Známy marxista tentoraz rozobral snáď všetky aktuálne kauzy. Od kolúznej väzby, cez prezidentkin vzťah k referendu, až po situáciu v Bielorusku. Ako inak, s ostrovtipom jemu vlastným.


„Ešte stále si pretieram oči. Neverím, že toto všetko sa udialo, kým som bol preč – smiať sa či plakať?“ Začína svoj komentár na sociálnej sieti Blaha.


„Po internete koluje bombastická správa SIS, ktorá dokazuje, že na Slovensku tu existuje systém univerzálnych udavačov, cez ktorých vláda s najväčšou pravdepodobnosťou posiela do väzby nepohodlných ľudí.“ Pokračuje poslanec.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/02/blaha-ak-treba-chytit-mikasa-poziciam-zeriav-batova-nech-ide-robit-vratnicku-na-ambasadu-usa/


Blaha: Ak treba chytiť Mikasa, požičiam žeriav. Baťová nech ide robiť vrátničku na ambasádu USA! merácky poslanec Ľuboš Blaha opäť glosuje spoločenské dianie nie len na Slovensku. Známy marxista tentoraz rozobral snáď všetky aktuálne kauzy. Od kolúznej väzby, cez prezidentkin vzťah k referendu, až po situáciu v Bielorusku. Ako inak, s ostrovtipom jemu vlastným. „Ešte stále si pretieram oči. Neverím, že toto všetko sa udialo, kým som bol preč – smiať sa či plakať?“ Začína svoj komentár na sociálnej sieti Blaha. „Po internete koluje bombastická správa SIS, ktorá dokazuje, že na Slovensku tu existuje systém univerzálnych udavačov, cez ktorých vláda s najväčšou pravdepodobnosťou posiela do väzby nepohodlných ľudí.“ Pokračuje poslanec. https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/02/blaha-ak-treba-chytit-mikasa-poziciam-zeriav-batova-nech-ide-robit-vratnicku-na-ambasadu-usa/

Môžete mi prosím niekto vysvetliť, prečo sa na Slovensku nemôžu očkovať Sputnikom seniori? Veď to je obyčajná sabotáž.
1 Každý vie, že najväčší záujem o Sputnik majú na Slovensku starší ľudia nad 60 rokov. Majú väčšiu dôveru v ruskú ako americkú medicínu a je to ich plné právo.
2 Hoci sa nechystám očkovať, takisto mám ďaleko väčšiu dôveru k liekom z Ruska ako k západným farmafirmám, ktoré by kvôli svojim ziskom pokojne aj zamorili planétu - im ide o prachy, nie o zdravie.
3.A naši rodičia to vedia - nenechajú sa manipulovať ako detičky hamburgerov. Mladé šušne z kaviarní by si do tela pichli aj vitriol, ak by bol z Ameriky. Ak v Denníku N napíšu, že si majú dať Pfizer, dajú si Pfizer. Hypnóza, amen, tma.
4.A keď sa od pokrytca Matoviča dozvedeli, že so Sputnikom nebudú môcť cestovať, tak bolo vymaľované. V Európe robia všetko preto, aby nahnali zisky západným farmafirmám a aby sabotovali Sputnik.
5 Staršia generácia však rozmýšľa. Nenechá sa oblbnúť lacnou americkou propagandou. Má skúsenosti s ruskou medicínou, pozná jej kvality, chce Sputnik - tak prečo ich, preboha, štát terorizuje?
6 Ministerstvo zdravotníctva sa vyhovára na to, že vakcína je podľa výrobcu určená pre vekovú skupinu 18-60 rokov. To skutočne platilo. V decembri 2020. Pred vyše polrokom. Lengvarský má zjavne dlhý kábel - budíček, pán minister!
7 Už 28. decembra minulého roka bol Sputnik povolený v Rusku aj pre ľudí nad 60 rokov. Otestovali to a zistili, že vakcína je účinná aj na túto vekovú skupinu. Tak v čom je problém na Slovensku?
8 Šéf Gamalejovho inštitútu v Moskve jednoznačne tvrdí, že Sputnik je rovnako efektívny na mladých aj na ľudí nad 60. To sú oficiálne informácie. Vygooglite to na tri kliky.
9 Pokiaľ viem, seniorov očkujú Sputnikom po celom svete. A podľa známej štúdie v renomovanom vedeckom časopise Lancet je Sputnik efektívny aj pre seniorov, tí tvorili viac ako desať percent účastníkov tretej fázy testov.
10 Tak čo splieta slovenské ministerstvo zdravotníctva?! Ľudia chcú Sputnik a nemôžu sa k nemu dostať. O pár týždňov expiruje a do koša hodíme milióny eur, lebo niekto ucítil šancu ruskú vakcínu sabotovať? To nemyslia vážne!
11 A ešte z toho urobia politické divadlo, že Sputnik tu nikto nechcel. Haló, vy ste sa dočista zbláznili? Mne osobne napísalo množstvo seniorov, ktorí sú zdesení, že sa k Sputniku nevedia dostať. Vy si myslíte, že ľudí opijete rožkom?
12 Áno, Slováci chcú Sputnik. Ale štát im ho odopiera. V rozpore s praxou v iných krajinách, v rozpore s tým, čo tvrdí výrobca Sputnika, v rozpore s akoukoľvek racionalitou a zodpovednosťou.
13 Najskôr sa tvárili, že Sputnik je biologická zbraň. Potom sa ľuďom vyhrážali, že s ním nebudú môcť cestovať. Potom nezaplatili načas. Baťová vymýšľala nezmysly, že Sputnik nie je Sputnik. Pchali ho do hlodavcov, nechali Slovákov zomierať.
14 Nepomohlo nič. A tak si ako finále pripravili úplnú mňamku - keď ho po troch mesiacoch agónie konečne schválili, tak arogantne vynechali vekovú skupinu, ktorá ho najviac potrebuje a aj najviac chce.
15 Táto vláda je čistý blázinec. Ministerstvo zdravotníctva, namiesto toho, aby pomáhalo ľuďom, vedie geopolitické vojny proti Rusku a pomáha mastiť si vačky západným farmafirmám... Za toto by mal ísť Lengvarský okamžite dole.
Vážený pán minister, len pripomínam, že sabotáž je trestný čin. Ak sa nespamätáte, jedného dňa vás možno nebude riešiť opozícia - ale polícia.
Zapnite konečne mozog a dajte Sputnik seniorom!


Môžete mi prosím niekto vysvetliť, prečo sa na Slovensku nemôžu očkovať Sputnikom seniori? Veď to je obyčajná sabotáž. 1 Každý vie, že najväčší záujem o Sputnik majú na Slovensku starší ľudia nad 60 rokov. Majú väčšiu dôveru v ruskú ako americkú medicínu a je to ich plné právo. 2 Hoci sa nechystám očkovať, takisto mám ďaleko väčšiu dôveru k liekom z Ruska ako k západným farmafirmám, ktoré by kvôli svojim ziskom pokojne aj zamorili planétu - im ide o prachy, nie o zdravie. 3.A naši rodičia to vedia - nenechajú sa manipulovať ako detičky hamburgerov. Mladé šušne z kaviarní by si do tela pichli aj vitriol, ak by bol z Ameriky. Ak v Denníku N napíšu, že si majú dať Pfizer, dajú si Pfizer. Hypnóza, amen, tma. 4.A keď sa od pokrytca Matoviča dozvedeli, že so Sputnikom nebudú môcť cestovať, tak bolo vymaľované. V Európe robia všetko preto, aby nahnali zisky západným farmafirmám a aby sabotovali Sputnik. 5 Staršia generácia však rozmýšľa. Nenechá sa oblbnúť lacnou americkou propagandou. Má skúsenosti s ruskou medicínou, pozná jej kvality, chce Sputnik - tak prečo ich, preboha, štát terorizuje? 6 Ministerstvo zdravotníctva sa vyhovára na to, že vakcína je podľa výrobcu určená pre vekovú skupinu 18-60 rokov. To skutočne platilo. V decembri 2020. Pred vyše polrokom. Lengvarský má zjavne dlhý kábel - budíček, pán minister! 7 Už 28. decembra minulého roka bol Sputnik povolený v Rusku aj pre ľudí nad 60 rokov. Otestovali to a zistili, že vakcína je účinná aj na túto vekovú skupinu. Tak v čom je problém na Slovensku? 8 Šéf Gamalejovho inštitútu v Moskve jednoznačne tvrdí, že Sputnik je rovnako efektívny na mladých aj na ľudí nad 60. To sú oficiálne informácie. Vygooglite to na tri kliky. 9 Pokiaľ viem, seniorov očkujú Sputnikom po celom svete. A podľa známej štúdie v renomovanom vedeckom časopise Lancet je Sputnik efektívny aj pre seniorov, tí tvorili viac ako desať percent účastníkov tretej fázy testov. 10 Tak čo splieta slovenské ministerstvo zdravotníctva?! Ľudia chcú Sputnik a nemôžu sa k nemu dostať. O pár týždňov expiruje a do koša hodíme milióny eur, lebo niekto ucítil šancu ruskú vakcínu sabotovať? To nemyslia vážne! 11 A ešte z toho urobia politické divadlo, že Sputnik tu nikto nechcel. Haló, vy ste sa dočista zbláznili? Mne osobne napísalo množstvo seniorov, ktorí sú zdesení, že sa k Sputniku nevedia dostať. Vy si myslíte, že ľudí opijete rožkom? 12 Áno, Slováci chcú Sputnik. Ale štát im ho odopiera. V rozpore s praxou v iných krajinách, v rozpore s tým, čo tvrdí výrobca Sputnika, v rozpore s akoukoľvek racionalitou a zodpovednosťou. 13 Najskôr sa tvárili, že Sputnik je biologická zbraň. Potom sa ľuďom vyhrážali, že s ním nebudú môcť cestovať. Potom nezaplatili načas. Baťová vymýšľala nezmysly, že Sputnik nie je Sputnik. Pchali ho do hlodavcov, nechali Slovákov zomierať. 14 Nepomohlo nič. A tak si ako finále pripravili úplnú mňamku - keď ho po troch mesiacoch agónie konečne schválili, tak arogantne vynechali vekovú skupinu, ktorá ho najviac potrebuje a aj najviac chce. 15 Táto vláda je čistý blázinec. Ministerstvo zdravotníctva, namiesto toho, aby pomáhalo ľuďom, vedie geopolitické vojny proti Rusku a pomáha mastiť si vačky západným farmafirmám... Za toto by mal ísť Lengvarský okamžite dole. Vážený pán minister, len pripomínam, že sabotáž je trestný čin. Ak sa nespamätáte, jedného dňa vás možno nebude riešiť opozícia - ale polícia. Zapnite konečne mozog a dajte Sputnik seniorom!

Neviem, či v tejto slnečnej sústave existuje vláda, ktorá dokáže každý deň vyprodukovať prinajmenšom jeden škandál a ďalej sa veselo tváriť, že sa nič nedeje. Toľko zloby v sebe nemal ani Darth Vader.
1 Polícia je v totálnom rozklade. Podľa tajnej správy SIS tu funguje systém profesionálnych udavačov, prostredníctvom ktorých do väzby hádžu nepohodlných ľudí. A nikto nič. Vysmiati sú ako lečo.
2.Minister Mikulec sa chechce, že to je očista. Chlapec dodnes nepochopil sémantický rozdiel medzi slovami "očista" a "čistky". Milan Lučanský by mu o tom vedel rozprávať, keby ešte žil.
3 Strčiť do basy nevinných ľudí a hrať sa na prací prášok, to dokáže len taký intelektuálny klenot ako Mikulec. Vyzývam políciu, nech sa prihlási aspoň jeden funkcionár, ktorý ešte nesedí vo väzbe.
4.V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, na Slovensku zatvárajú mafiáni do basy policajtov. V normálnych krajinách sa hlava štátu nestretáva v pivnici s chlapíkom, ktorého sa chystajú zavrieť.
5 U nás si z Čaputovej urobili kýbeľ s vodou, do ktorej nalejú čokoľvek. Prezidenti z banánových republík majú viac dôstojnosti. A ona nič. Ďalej sa spokojne fotí rozčapená na dlážke. Pivničná lejdy. Tlieskam.
6 V normálnych krajinách neumierajú vo väzbe osobnosti ako Milan Lučanský - v normálnych krajinách bojovníkom proti mafii stavajú pomníky.
7.Ale toto sa im všetko prepečie, lebo nad nimi drží ochrannú ruku istá ambasáda. Naď Američanom zapchá ústa nákupom dvoch amerických šrotov za 100 miliónov.
8 Lebo uprostred pandémie Slovensko nepotrebuje dávať peniaze na lieky, ale na zbrane. Seniorom zobrať trináste dôchodky, deťom obedy zadarmo, na živnostníkov sa vykašľať - a radšej nakúpiť americké vrtuľníky, bravó, to môže vymyslieť len OĽaNO.
9.Osobitne ma mrzí, ako ponižujú slovenskú národnú kultúru. Vyžmýkali Maticu Slovenskú, vyžmýkali Zväz protifašistov a teraz sa dokonca chystajú vygumovať našu najsilnejšiu národnú tradíciu - Slovenské národné povstanie.
10 Múzeum SNP idú hodiť vidlákovi Naďovi. Pod rezort obrany. Je len otázkou času, kedy sa dozvieme, že nás v druhej svetovej vojne vlastne oslobodili Američania a lídrom SNP neboli ani Šmidke, ani Husák, ani Viest, ani Golian - ale generál MacArthur.
11Pamätám si, ako som počas našej vlády spolupracoval s Ústavom politických vied SAV na projekte prednášok učiteľom o našich národných dejateľoch - chceli sme ukázať, akú silnú antifašistickú má Slovensko históriu.
12 Chceli sme pripomínať, kto nás oslobodil. Poďakovať Červenej armáde a našim hrdinom z SNP. Lebo vlastenectvo je ten najlepší spôsob, ako bojovať proti fašizmu - aj tomu novodobému, modro-rúžovému, ktorý sa sem šinie. Opäť zo Západu.
13.Múzeum SNP zohrávalo v týchto osvetových projektov o našich dejinách vždy kľúčovú úlohu. Tváriť sa, že riešia iba vojenskú históriu, to je taká nebotyčná hlúposť, že to môže napadnúť iba primitívovi Naďovi.
14 Ničia našu národnú kultúru, ničia našu národnú bezpečnosť, ničia naše tradície. Ani ten najposlednejší neonacista by si nedovolil takto šliapať po našej antifašistickej tradícii.
15 Kopú do našich osloboditeľov, kopú do ruského národa. Progresívni "náckovia" premenovali časť bratislavského Námestia SNP. Teraz idú ukradnúť Múzeum SNP. Berú nám našu slovenskú dušu - likvidujú náš historický klenot, naše povstanie.
Niet väčšej tragédie pre národ, než keď sa vlády zmocnia tí najväčší primitívi. Matovič, Mikulec, Naď... Musia ísť dole. Čím skôr.
Srdečne vás pozdravujem z parlamentu, priatelia 🙂


Neviem, či v tejto slnečnej sústave existuje vláda, ktorá dokáže každý deň vyprodukovať prinajmenšom jeden škandál a ďalej sa veselo tváriť, že sa nič nedeje. Toľko zloby v sebe nemal ani Darth Vader. 1 Polícia je v totálnom rozklade. Podľa tajnej správy SIS tu funguje systém profesionálnych udavačov, prostredníctvom ktorých do väzby hádžu nepohodlných ľudí. A nikto nič. Vysmiati sú ako lečo. 2.Minister Mikulec sa chechce, že to je očista. Chlapec dodnes nepochopil sémantický rozdiel medzi slovami "očista" a "čistky". Milan Lučanský by mu o tom vedel rozprávať, keby ešte žil. 3 Strčiť do basy nevinných ľudí a hrať sa na prací prášok, to dokáže len taký intelektuálny klenot ako Mikulec. Vyzývam políciu, nech sa prihlási aspoň jeden funkcionár, ktorý ešte nesedí vo väzbe. 4.V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, na Slovensku zatvárajú mafiáni do basy policajtov. V normálnych krajinách sa hlava štátu nestretáva v pivnici s chlapíkom, ktorého sa chystajú zavrieť. 5 U nás si z Čaputovej urobili kýbeľ s vodou, do ktorej nalejú čokoľvek. Prezidenti z banánových republík majú viac dôstojnosti. A ona nič. Ďalej sa spokojne fotí rozčapená na dlážke. Pivničná lejdy. Tlieskam. 6 V normálnych krajinách neumierajú vo väzbe osobnosti ako Milan Lučanský - v normálnych krajinách bojovníkom proti mafii stavajú pomníky. 7.Ale toto sa im všetko prepečie, lebo nad nimi drží ochrannú ruku istá ambasáda. Naď Američanom zapchá ústa nákupom dvoch amerických šrotov za 100 miliónov. 8 Lebo uprostred pandémie Slovensko nepotrebuje dávať peniaze na lieky, ale na zbrane. Seniorom zobrať trináste dôchodky, deťom obedy zadarmo, na živnostníkov sa vykašľať - a radšej nakúpiť americké vrtuľníky, bravó, to môže vymyslieť len OĽaNO. 9.Osobitne ma mrzí, ako ponižujú slovenskú národnú kultúru. Vyžmýkali Maticu Slovenskú, vyžmýkali Zväz protifašistov a teraz sa dokonca chystajú vygumovať našu najsilnejšiu národnú tradíciu - Slovenské národné povstanie. 10 Múzeum SNP idú hodiť vidlákovi Naďovi. Pod rezort obrany. Je len otázkou času, kedy sa dozvieme, že nás v druhej svetovej vojne vlastne oslobodili Američania a lídrom SNP neboli ani Šmidke, ani Husák, ani Viest, ani Golian - ale generál MacArthur. 11Pamätám si, ako som počas našej vlády spolupracoval s Ústavom politických vied SAV na projekte prednášok učiteľom o našich národných dejateľoch - chceli sme ukázať, akú silnú antifašistickú má Slovensko históriu. 12 Chceli sme pripomínať, kto nás oslobodil. Poďakovať Červenej armáde a našim hrdinom z SNP. Lebo vlastenectvo je ten najlepší spôsob, ako bojovať proti fašizmu - aj tomu novodobému, modro-rúžovému, ktorý sa sem šinie. Opäť zo Západu. 13.Múzeum SNP zohrávalo v týchto osvetových projektov o našich dejinách vždy kľúčovú úlohu. Tváriť sa, že riešia iba vojenskú históriu, to je taká nebotyčná hlúposť, že to môže napadnúť iba primitívovi Naďovi. 14 Ničia našu národnú kultúru, ničia našu národnú bezpečnosť, ničia naše tradície. Ani ten najposlednejší neonacista by si nedovolil takto šliapať po našej antifašistickej tradícii. 15 Kopú do našich osloboditeľov, kopú do ruského národa. Progresívni "náckovia" premenovali časť bratislavského Námestia SNP. Teraz idú ukradnúť Múzeum SNP. Berú nám našu slovenskú dušu - likvidujú náš historický klenot, naše povstanie. Niet väčšej tragédie pre národ, než keď sa vlády zmocnia tí najväčší primitívi. Matovič, Mikulec, Naď... Musia ísť dole. Čím skôr. Srdečne vás pozdravujem z parlamentu, priatelia

Ľuboš Blaha
Obľúbené · 1 h ·
Už stačilo! Smer bude v parlamente odvolávať ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý tu kompletne rozložil dôveru ľudí v bezpečnostné zložky.


  1. Matovič s Lipšicom tu vytvorili gangsterský mechanizmus na likvidáciu opozície - a na čele ministerstva vnútra si dosadili truhlíka, ktorý bezmyšlienkovito plní ich pokyny.
  2. Zastrašujú svedkov, zastrašujú policajtov, ostávajú po nich mŕtvoly. A Heger má tú drzosť, aby po nás vyvreskoval, že my zastrašujeme vládu.
  3. My - opozícia. Hegerovi zjavne nedoplo, že moc má v rukách on, nie my. Nech nám prosím tento politologický génius vysvetlí, čím tak asi môže vládu zastrašiť opozícia?
  4. Odvolávanie Mikulca nie je všetko. Ako ľavicová strana ideme s novou veľkou sociálnou témou, ktorú ja osobne obhajujem už celé roky. Skrátenie pracovného času pri zachovaní tých istých miezd.
  5. Písal som o tom veľa vo svojich odborných knihách; skúmal som túto tému pred rokmi vo Francúzsku, kde majú 35 hodinový pracovný týždeň už vyše 20 rokov; analyzoval som ju aj vo Švédsku a inde - funguje to!
  6. Poďme do toho. SMER-SD navrhuje štvordňový pracovný týždeň všade, kde je to možné. Stojíme za slovenskými robotníkmi. A stojíme za odbormi, ktoré s touto témou takisto prišli. Je to silná moderná socialistická téma.
  7. Pravicová vláda pomáha len bankám a reťazcom. Na Slovákov kašle. Riešia tu Matovičovho pedofilného poslanca, obscénne hádky trojpercentnej strany, fašistickú politizáciu verejnej správy a nákupy zbraní od USA. Nič pre ľudí, riešia len seba.
  8. Ešte jedna vec, priatelia. Dostávam od vás otázky na zákon o hospodárskej mobilizácii z roku 2011 - že prečo sme podporili jeho novelu. Dôvod bol jediný a čisto praktický - ukončiť núdzový stav.
  9. Pamätáte, Matovičova vláda sa celé týždne vyhovárala na to, že nemôže zrušiť núdzový stav, lebo by nemohla hospodársky mobilizovať.
  10. Kvôli tomu tu účelovo predlžovala zákaz vychádzania aj zákaz zhromažďovania. Kvôli tomu terorizovali Slovensko. A keby tento zákon neprešiel, ešte dnes by tu bol núdzový stav. To je pointa.
  11. Jasné, že ten zákon je zlý a dá sa zneužiť, ako všetko. Vítam jeho kritiku, dnes je plne na mieste. Ale v čase, keď sa prijímal, bola iná situácia - nesedeli sme na teraskách na pive, ale zavretí doma v policajnom štáte.
  12. Prioritou bolo zbaviť sa núdzového stavu za každú cenu. Preto vtedy nikto nekričal - ani tí, čo kričia dnes. Každý, kto to sledoval, vie, že na stole nebola možnosť, že nebude žiaden zákon.
  13. Vláda chcela buď udržiavať núdzový stav alebo prijať Kolíkovej pandemický zákon podľa českého/rakúskeho modelu, čo by bol čistý fašizmus.
  14. Sú chvíle, kedy musíte podporiť menšie zlo - pretože dobro nie je v ponuke. Lebo vládnu oni, nie my. A my ako opozícia o veciach nerozhodujeme - máme veľmi limitované možnosti.
  15. Výsledkom nášho hlasovania bolo, že dnes na Slovensku chvalabohu nie je núdzový stav, ukončil sa zákaz vychádzania a ľudia môžu protestovať. Takticky to bolo dobré rozhodnutie. Keď máte preseknutú tepnu, riešite tepnu a nie vyvrtnutý členok.
  16. Áno, súhlasím, že ak na jeseň prídu s treťou vlnou, zase tu zavedú totalitné praktiky. Ale na to, aby dali zase zákaz vychádzania, im nestačí zákon o hospodárskej mobilizácii - zase si schvália núdzový stav a ten je tou najväčšou hrozbou pre slobodu.
  17. V opozícii musíte byť praktickí - inak nikdy nič nedosiahnete. Dlhodobo je riešenie len jedno - zbaviť sa ich. Povaliť vládu. Uskutočniť referendum a poslať všetkých Matovičov, Mikulcov a Lipšicov na smetisko dejín.
  18. A áno, keď budeme vládnuť my, zákon v takomto stave nenecháme. Lebo už o tom budeme rozhodovať my. A nebudeme musieť robiť šialené kompromisy, aby sme ľuďom uchránili aspoň štipku slobody.Ďakujem za všetky vaše otázky, priatelia, aj za vaše tipy a námety - robíme, čo sa dá. Spoločne ich porazíme! Musíme sa sústrediť na povalenie vlády - nech tento zlý sen konečne skončí.

Ľuboš Blaha Obľúbené · 1 h · Už stačilo! Smer bude v parlamente odvolávať ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý tu kompletne rozložil dôveru ľudí v bezpečnostné zložky. 1. Matovič s Lipšicom tu vytvorili gangsterský mechanizmus na likvidáciu opozície - a na čele ministerstva vnútra si dosadili truhlíka, ktorý bezmyšlienkovito plní ich pokyny. 2. Zastrašujú svedkov, zastrašujú policajtov, ostávajú po nich mŕtvoly. A Heger má tú drzosť, aby po nás vyvreskoval, že my zastrašujeme vládu. 3. My - opozícia. Hegerovi zjavne nedoplo, že moc má v rukách on, nie my. Nech nám prosím tento politologický génius vysvetlí, čím tak asi môže vládu zastrašiť opozícia? 4. Odvolávanie Mikulca nie je všetko. Ako ľavicová strana ideme s novou veľkou sociálnou témou, ktorú ja osobne obhajujem už celé roky. Skrátenie pracovného času pri zachovaní tých istých miezd. 5. Písal som o tom veľa vo svojich odborných knihách; skúmal som túto tému pred rokmi vo Francúzsku, kde majú 35 hodinový pracovný týždeň už vyše 20 rokov; analyzoval som ju aj vo Švédsku a inde - funguje to! 6. Poďme do toho. SMER-SD navrhuje štvordňový pracovný týždeň všade, kde je to možné. Stojíme za slovenskými robotníkmi. A stojíme za odbormi, ktoré s touto témou takisto prišli. Je to silná moderná socialistická téma. 7. Pravicová vláda pomáha len bankám a reťazcom. Na Slovákov kašle. Riešia tu Matovičovho pedofilného poslanca, obscénne hádky trojpercentnej strany, fašistickú politizáciu verejnej správy a nákupy zbraní od USA. Nič pre ľudí, riešia len seba. 8. Ešte jedna vec, priatelia. Dostávam od vás otázky na zákon o hospodárskej mobilizácii z roku 2011 - že prečo sme podporili jeho novelu. Dôvod bol jediný a čisto praktický - ukončiť núdzový stav. 9. Pamätáte, Matovičova vláda sa celé týždne vyhovárala na to, že nemôže zrušiť núdzový stav, lebo by nemohla hospodársky mobilizovať. 10. Kvôli tomu tu účelovo predlžovala zákaz vychádzania aj zákaz zhromažďovania. Kvôli tomu terorizovali Slovensko. A keby tento zákon neprešiel, ešte dnes by tu bol núdzový stav. To je pointa. 11. Jasné, že ten zákon je zlý a dá sa zneužiť, ako všetko. Vítam jeho kritiku, dnes je plne na mieste. Ale v čase, keď sa prijímal, bola iná situácia - nesedeli sme na teraskách na pive, ale zavretí doma v policajnom štáte. 12. Prioritou bolo zbaviť sa núdzového stavu za každú cenu. Preto vtedy nikto nekričal - ani tí, čo kričia dnes. Každý, kto to sledoval, vie, že na stole nebola možnosť, že nebude žiaden zákon. 13. Vláda chcela buď udržiavať núdzový stav alebo prijať Kolíkovej pandemický zákon podľa českého/rakúskeho modelu, čo by bol čistý fašizmus. 14. Sú chvíle, kedy musíte podporiť menšie zlo - pretože dobro nie je v ponuke. Lebo vládnu oni, nie my. A my ako opozícia o veciach nerozhodujeme - máme veľmi limitované možnosti. 15. Výsledkom nášho hlasovania bolo, že dnes na Slovensku chvalabohu nie je núdzový stav, ukončil sa zákaz vychádzania a ľudia môžu protestovať. Takticky to bolo dobré rozhodnutie. Keď máte preseknutú tepnu, riešite tepnu a nie vyvrtnutý členok. 16. Áno, súhlasím, že ak na jeseň prídu s treťou vlnou, zase tu zavedú totalitné praktiky. Ale na to, aby dali zase zákaz vychádzania, im nestačí zákon o hospodárskej mobilizácii - zase si schvália núdzový stav a ten je tou najväčšou hrozbou pre slobodu. 17. V opozícii musíte byť praktickí - inak nikdy nič nedosiahnete. Dlhodobo je riešenie len jedno - zbaviť sa ich. Povaliť vládu. Uskutočniť referendum a poslať všetkých Matovičov, Mikulcov a Lipšicov na smetisko dejín. 18. A áno, keď budeme vládnuť my, zákon v takomto stave nenecháme. Lebo už o tom budeme rozhodovať my. A nebudeme musieť robiť šialené kompromisy, aby sme ľuďom uchránili aspoň štipku slobody. Ďakujem za všetky vaše otázky, priatelia, aj za vaše tipy a námety - robíme, čo sa dá. Spoločne ich porazíme! Musíme sa sústrediť na povalenie vlády - nech tento zlý sen konečne skončí.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

V bieloruskej televízii sa objavil Pratasevič, ten mladý fašista, čo ho zatkli v lietadle. Živý a zdravý. Ani škrabanec. No liberálne médiá už unisono nariekajú - vraj ho, chudáčika, mučili!
1 Zvláštne, že keď bol vo väzbe náš Milan Lučanský, tak boli všetci do jedného ticho. Pri nejakom bieloruskom extrémistovi sa idú rozglejiť od dojatia, hoci chalan nemá ani modrinku, ale naši vlastní politickí väzni sú im ukradnutí.
2 Myslíte si, že by po pár dňoch vo väzbe mohli natočiť takýto rozhovor ako s Pratesevičom s generálom Lučanským. Nie, nemohli. Lebo bol zmaľovaný na nepoznanie a ešte mal aj vylupnuté oko. Takto to chodí na Slovensku. A my niečo vyčítame Lukašenkovi?
3.Len si predstavte, čo by bolo, keby si Pratasevič "samovylupol" oko, ako tvrdili o Milanovi Lučanskom. Len si predstavte, že by sa im v cele - náhodička náhodná - obesil... To by bolo.
4 Liberálne médiá by tu hystericky vrieskali, že to bola vražda, Čaputová by nasvietila polku Bratislavy do farieb bieloruských fašistov a Západ by na Bielorusko naložil sedemsto kíl sankcií.
5 Ale v prípade našich väzňov nevadí, že umierajú. Nevadí, že ich mučia. Nevadí, že ich tam držia celé mesiace bez akýchkoľvek úkonov. Nevadí, že sú tam protiprávne.
6 Prípad Prataseviča krásne ukazuje to nekonečné pokrytectvo liberálov. Keď ide o defraudanta Navaľného, prezidentka roní krokodílie slzy, lebo sa chaloš hodí na diétku - len aby mohla útočiť na Ruska. Podľa inštrukcií z ambasády.
6 Ale v prípade Matovičovho teroru je naša Mrs. Pivnička dokonalo spokojnučká, dôstojne sa fotí na dlážke, chodí po konšpiračných schôdzkach na SIS a cez respirátor ovoniava ružičky. Naša zázračnica aj také dokáže.
7 Však čo, Slováci môžu byť mučení. Slováci môžu umierať. Správnym bratislavským slniečkarom zalomucuje spravodlivý hnev iba v prípade, že si môže kopnúť do Ruska či Bieloruska - nevadí mu ani smrť Milana Lučanského, ani obete amerických operácií.
8 V prípade Prataseviča naši slávni liberálikovia vykrikujú, vraj jeho výpoveď je zinscenovaná a vraj sa mu vyhrážali a tak. A viete, čo je na tom perfektné?
9 V prípade slovenských "udavačov" im vôbec nepripadá čudné, aké hlúposti si navymýšľali - vonku je už síce tona dôkazov, že si tu vláda vytvorila systém profesionálnych udavačov, aby likvidovala nepohodlných ľudí, ale podozrenie skrsne v hlávkach našich drahých slniečok iba v prípade Prataseviča. Skvelé.
10 Pri všetkej úcte, čo chce Slovensko vyčítať Rusku či Bielorusku? Pratasevič na rozdiel od generála Lučanského žije. Navaľnyj na rozdiel od advokáta Krivočenka žije.
11 Pratasevič dokonca natáča televízne rozhovory - dostal takúto možnosť generál Lučanský? Nie - bolo treba ho umlčať.
12 Lipšicovi mäsiari nedovolili verejne prehovoriť ani vlastnému ex-šéfovi SIS Pčolinskému. Nieže v televízii, ale ani v parlamente v utajenom režime! Robia všetko preto, aby svedkov umlčali. Ale hlavne, že majú plné ústa ľudských práv v Moskve či Minsku.
13 Prepáčte, ale to my chceme v niečom poučovať Bielorusko? V porovnaní s tým, čo tu zaviedol Matovič s Lipšicom, je Lukašenko prevtelený Abraham Lincoln - úplný etalón demokracie. Vládne ľudu, prostredníctvom ľudu a pre ľud. Ach.
14 Prestaňte už riešiť bieloruskú opozíciu a radšej sa pozrite na to, čo tu pácha Matovič na našej opozícii. Prestaňte riešiť slobodu v Rusku a radšej riešte, ako tu Matovič zobral slobodu Slovákom.
15 A prestaňte posielať peniaze slovenských daňových poplatníkov na rôznych zmagorených Pratasevičov a iných obvinených teroristov a radšej pomáhajte Slovákom - vytrpeli si viac než dosť.
Krásny víkend, priatelia!


V bieloruskej televízii sa objavil Pratasevič, ten mladý fašista, čo ho zatkli v lietadle. Živý a zdravý. Ani škrabanec. No liberálne médiá už unisono nariekajú - vraj ho, chudáčika, mučili! 1 Zvláštne, že keď bol vo väzbe náš Milan Lučanský, tak boli všetci do jedného ticho. Pri nejakom bieloruskom extrémistovi sa idú rozglejiť od dojatia, hoci chalan nemá ani modrinku, ale naši vlastní politickí väzni sú im ukradnutí. 2 Myslíte si, že by po pár dňoch vo väzbe mohli natočiť takýto rozhovor ako s Pratesevičom s generálom Lučanským. Nie, nemohli. Lebo bol zmaľovaný na nepoznanie a ešte mal aj vylupnuté oko. Takto to chodí na Slovensku. A my niečo vyčítame Lukašenkovi? 3.Len si predstavte, čo by bolo, keby si Pratasevič "samovylupol" oko, ako tvrdili o Milanovi Lučanskom. Len si predstavte, že by sa im v cele - náhodička náhodná - obesil... To by bolo. 4 Liberálne médiá by tu hystericky vrieskali, že to bola vražda, Čaputová by nasvietila polku Bratislavy do farieb bieloruských fašistov a Západ by na Bielorusko naložil sedemsto kíl sankcií. 5 Ale v prípade našich väzňov nevadí, že umierajú. Nevadí, že ich mučia. Nevadí, že ich tam držia celé mesiace bez akýchkoľvek úkonov. Nevadí, že sú tam protiprávne. 6 Prípad Prataseviča krásne ukazuje to nekonečné pokrytectvo liberálov. Keď ide o defraudanta Navaľného, prezidentka roní krokodílie slzy, lebo sa chaloš hodí na diétku - len aby mohla útočiť na Ruska. Podľa inštrukcií z ambasády. 6 Ale v prípade Matovičovho teroru je naša Mrs. Pivnička dokonalo spokojnučká, dôstojne sa fotí na dlážke, chodí po konšpiračných schôdzkach na SIS a cez respirátor ovoniava ružičky. Naša zázračnica aj také dokáže. 7 Však čo, Slováci môžu byť mučení. Slováci môžu umierať. Správnym bratislavským slniečkarom zalomucuje spravodlivý hnev iba v prípade, že si môže kopnúť do Ruska či Bieloruska - nevadí mu ani smrť Milana Lučanského, ani obete amerických operácií. 8 V prípade Prataseviča naši slávni liberálikovia vykrikujú, vraj jeho výpoveď je zinscenovaná a vraj sa mu vyhrážali a tak. A viete, čo je na tom perfektné? 9 V prípade slovenských "udavačov" im vôbec nepripadá čudné, aké hlúposti si navymýšľali - vonku je už síce tona dôkazov, že si tu vláda vytvorila systém profesionálnych udavačov, aby likvidovala nepohodlných ľudí, ale podozrenie skrsne v hlávkach našich drahých slniečok iba v prípade Prataseviča. Skvelé. 10 Pri všetkej úcte, čo chce Slovensko vyčítať Rusku či Bielorusku? Pratasevič na rozdiel od generála Lučanského žije. Navaľnyj na rozdiel od advokáta Krivočenka žije. 11 Pratasevič dokonca natáča televízne rozhovory - dostal takúto možnosť generál Lučanský? Nie - bolo treba ho umlčať. 12 Lipšicovi mäsiari nedovolili verejne prehovoriť ani vlastnému ex-šéfovi SIS Pčolinskému. Nieže v televízii, ale ani v parlamente v utajenom režime! Robia všetko preto, aby svedkov umlčali. Ale hlavne, že majú plné ústa ľudských práv v Moskve či Minsku. 13 Prepáčte, ale to my chceme v niečom poučovať Bielorusko? V porovnaní s tým, čo tu zaviedol Matovič s Lipšicom, je Lukašenko prevtelený Abraham Lincoln - úplný etalón demokracie. Vládne ľudu, prostredníctvom ľudu a pre ľud. Ach. 14 Prestaňte už riešiť bieloruskú opozíciu a radšej sa pozrite na to, čo tu pácha Matovič na našej opozícii. Prestaňte riešiť slobodu v Rusku a radšej riešte, ako tu Matovič zobral slobodu Slovákom. 15 A prestaňte posielať peniaze slovenských daňových poplatníkov na rôznych zmagorených Pratasevičov a iných obvinených teroristov a radšej pomáhajte Slovákom - vytrpeli si viac než dosť. Krásny víkend, priatelia!

Denník SME prerazil nové dno.
1 Neviem, či Soros nakúpil akcie Pfizeru, ale taký extrémistický výpad proti ľuďom, čo sa nechcú dať zaočkovať, aký dnes predviedol redaktor Schutz, to je také šírenie nenávisti, že by to mala okamžite riešiť prokuratúra.
2 Podľa Schutza sú ľudia, ktorí sa nechcú dať zaočkovať proti Covidu, "zadubení ignoranti", ktorí sa dopúšťajú "zločinu sabotáže" a "imperatívom má byť ich znevýhodnenie, ergo diskriminácia". Na slobode a na majetku.
3.A ten zvyšok už odcitujem, lebo pri prarafrázovaní by sa mi dvíhal žalúdok - toto píše Schutz: "Znevýhodnenie by malo byť také brutálne, aby bolesťou až zavýjali."
4 Len aby som to preložil do ľudskej reči: mienkotvorný denník SME dnes celkom oficiálne vyzýva k tomu, aby sme brutálne diskriminovali skupinu občanov, ktorí sa slobodne rozhodli, že nepodstúpia experimentálne očkovanie.
5 Schutz týchto ľudí tak veľmi nenávidí, že by chcel, aby ich štát trestal natoľko, aby bolesťou zavýjali. Za svoje slobodné rozhodnutie o svojom zdraví. On ich chce mučiť, on im chce spôsobovať ukrutnú bolesť.
6 Prepáčte, ale ak toto nie je trestný čin podnecovania, tak potom už nič. Prosím vás, kde je prokurátor Honz? Ako to, že už v redakcii SME nie je komando NAKA?
7 Nás tu naháňajú za to, že využívame ústavné právo na zhromažďovanie. Obviňujú nás za to, že si vážime Červenú armádu a obetu ruského národu pri našom oslobodzovaní.
8 Nemôžete byť ľavičiar, nemôžete povedať, že socializmus dal ľuďom aj veľa dobrého. Za toto vás ide Honz roztrhať. Za citovanie štúrovcov vám rozrazia dvere kukláči a mieria zbraňami na vašu rodinu.
9 Ale keď Schutz vyzýva k extrémne bolestnému trestaniu ľudí na základe zdravotného rozhodnutia, ktoré je tou najintímnejšou vecou a základným právom každého človeka, to sa ideme tváriť, že to je vrchol liberálnej tolerancie?
10 Len pripomínam, že očkovanie na Covid je na Slovensku dobrovoľné, čiže takéto výzvy idú proti platným zákonom.
11 Ďalej pripomínam, že vakcíny na Covid sú všetky experimentálne. Registrácia je podmienená, sme v štádiu testovania. Za vedľajšie účinky výrobca neručí. V takom krátkom čase od vývoja vakcíny nie je možné predvídať, aké následky to môže mať.
12 Ďalej pripomínam, že na vakcíny AstraZeneca a Pfizer už zomrelo viacero ľudí. Vakcíny spôsobujú krvné zrazeniny či zápal srdcového svalu.
13 Ak sa niekto chce dať zaočkovať a podstúpiť tieto riziká, je to jeho plné právo a nikdy ho nebudem odhovárať. Ani ho nechcem trestať. Ale rovnaký prístup očakávam k ľuďom, ktorí riziká vedľajších účinkov pri experimentálnej vakcíne podstúpiť nechcú.
14 A ak tu nejaký zbesilý Schutz, známy tiež ako majster krabicového vína, sadisticky blúzni, že ľudí treba za ich slobodné rozhodnutie ohľadom ich zdravia bolestivo trestať a mučiť - tak ide o taký prejav extrémizmu, že aj Breivik môže ticho závidieť.
15 Sme sa dobrovoľnosť očkovania. Diskrimináciu z princípu odmietame. A to, čo predvádza denník SME, je šírením takej fašistickej nenávisti, aká tu od druhej svetovej vojny nebola.
Milé SME, čo tak namiesto mučenia a trestania ľudí s iným názorom "až by bolesťou zavýjali" radšej normálne demokraticky diskutovať a šíriť vyvážené informácie? Chceme tak veľa?


Denník SME prerazil nové dno. 1 Neviem, či Soros nakúpil akcie Pfizeru, ale taký extrémistický výpad proti ľuďom, čo sa nechcú dať zaočkovať, aký dnes predviedol redaktor Schutz, to je také šírenie nenávisti, že by to mala okamžite riešiť prokuratúra. 2 Podľa Schutza sú ľudia, ktorí sa nechcú dať zaočkovať proti Covidu, "zadubení ignoranti", ktorí sa dopúšťajú "zločinu sabotáže" a "imperatívom má byť ich znevýhodnenie, ergo diskriminácia". Na slobode a na majetku. 3.A ten zvyšok už odcitujem, lebo pri prarafrázovaní by sa mi dvíhal žalúdok - toto píše Schutz: "Znevýhodnenie by malo byť také brutálne, aby bolesťou až zavýjali." 4 Len aby som to preložil do ľudskej reči: mienkotvorný denník SME dnes celkom oficiálne vyzýva k tomu, aby sme brutálne diskriminovali skupinu občanov, ktorí sa slobodne rozhodli, že nepodstúpia experimentálne očkovanie. 5 Schutz týchto ľudí tak veľmi nenávidí, že by chcel, aby ich štát trestal natoľko, aby bolesťou zavýjali. Za svoje slobodné rozhodnutie o svojom zdraví. On ich chce mučiť, on im chce spôsobovať ukrutnú bolesť. 6 Prepáčte, ale ak toto nie je trestný čin podnecovania, tak potom už nič. Prosím vás, kde je prokurátor Honz? Ako to, že už v redakcii SME nie je komando NAKA? 7 Nás tu naháňajú za to, že využívame ústavné právo na zhromažďovanie. Obviňujú nás za to, že si vážime Červenú armádu a obetu ruského národu pri našom oslobodzovaní. 8 Nemôžete byť ľavičiar, nemôžete povedať, že socializmus dal ľuďom aj veľa dobrého. Za toto vás ide Honz roztrhať. Za citovanie štúrovcov vám rozrazia dvere kukláči a mieria zbraňami na vašu rodinu. 9 Ale keď Schutz vyzýva k extrémne bolestnému trestaniu ľudí na základe zdravotného rozhodnutia, ktoré je tou najintímnejšou vecou a základným právom každého človeka, to sa ideme tváriť, že to je vrchol liberálnej tolerancie? 10 Len pripomínam, že očkovanie na Covid je na Slovensku dobrovoľné, čiže takéto výzvy idú proti platným zákonom. 11 Ďalej pripomínam, že vakcíny na Covid sú všetky experimentálne. Registrácia je podmienená, sme v štádiu testovania. Za vedľajšie účinky výrobca neručí. V takom krátkom čase od vývoja vakcíny nie je možné predvídať, aké následky to môže mať. 12 Ďalej pripomínam, že na vakcíny AstraZeneca a Pfizer už zomrelo viacero ľudí. Vakcíny spôsobujú krvné zrazeniny či zápal srdcového svalu. 13 Ak sa niekto chce dať zaočkovať a podstúpiť tieto riziká, je to jeho plné právo a nikdy ho nebudem odhovárať. Ani ho nechcem trestať. Ale rovnaký prístup očakávam k ľuďom, ktorí riziká vedľajších účinkov pri experimentálnej vakcíne podstúpiť nechcú. 14 A ak tu nejaký zbesilý Schutz, známy tiež ako majster krabicového vína, sadisticky blúzni, že ľudí treba za ich slobodné rozhodnutie ohľadom ich zdravia bolestivo trestať a mučiť - tak ide o taký prejav extrémizmu, že aj Breivik môže ticho závidieť. 15 Sme sa dobrovoľnosť očkovania. Diskrimináciu z princípu odmietame. A to, čo predvádza denník SME, je šírením takej fašistickej nenávisti, aká tu od druhej svetovej vojny nebola. Milé SME, čo tak namiesto mučenia a trestania ľudí s iným názorom "až by bolesťou zavýjali" radšej normálne demokraticky diskutovať a šíriť vyvážené informácie? Chceme tak veľa?

Nič uletenejšie ako dnes premiéra Eduarda Hegera na TA3 som v živote nepočul.
1 Ten chlap žije na inej planéte. On nemôže žiť na Slovensku. Alebo ak áno, tak býva v nejakej pivnici na SIS a nikam ho nepúšťajú. Inak by takto trepať jednoducho nemohol.
2 Takto nejako ako on obvykle blábolia aparátčici v diktatúrach - občania, máte sa všetci dobre, nič vám nechýba, nech žijeme. Ako kedysi v klasickej pesničke Zóny. Toto dnes dával Heger. Milouš Jakeš by to nedal lepšie.
3.Čiže, aby sme rozumeli. Podľa Hegera sa počas pandémie nedialo "nič nezvyčajné". Iba zomrelo takmer 12 400 ľudí, kým v Nórsku 785 ľudí a vo Fínsku 959 ľudí. Obe tieto krajiny majú rovnaký počet obyvateľov. Nezvyčajné? Kdežééé!
4 A vraj náš štát promptne reagoval. Až tak promptne, že pred Vianocami zamorili celé Slovensko a pri štátnej pomoci nechali ľudí vyhladovať - ocitli sme sa v štvrtej z piatich líg na svete.
5 Ale Heger je spokojný - všícko v porádečku. Len ďalej umierajte, ľudia, len ďalej hnite. U mňa v pivničke je dobre. Mne písala babenka z Nemecka, že na Slovensku je všetko fajn, tak čo riešime?
6 K škandalóznej schôdzke v pivnici SIS povedal, že síce bola neštandardná, ale že to nevadí, lebo aj korona je neštandardná. Toto fakt dal. Čistý surrealizmus. Prepánakráľa, čo to má spoločné s koronou?
7 Takže tu podľa správy SIS zomrel právny štát, nejaká politická chobotnica tu ovládla vyšetrovanie a sme uprostred vojny policajtov, ale to je v porádečku, lebo korona je neštandardná. Tomuto sa povie - Mr. Blábol.
8 Na Slovensku už neverí bezpečnostným zložkám úplne nikto okrem Hegera, už ani vládni poslanci. Ale Heger veselo šplechne, že do polície nechce zasahovať. Hej, a preto zvoláva tajné schôdzky s políciou v pivnici SIS či na ministerstve financií s Matovičom. Parádne nezasahovanie, len čo je pravda.
9 A vraj sa tu deje "očista". Hej, to hovoril aj Urválek, keď odvisol Clementis. Dnes tu máme mŕtveho Milana Lučanského, policajtov chcú väzobne stíhať za to, že majú telku a súdy po rokoch prepúšťajú nevinných mučených väzňov. Ale to je "očista"! Edo, ideš! Perfektné!
10 Jediné, s čím súhlasím s Hegerom, je, že nechávajú "konať orgány". Áno, to sedí. Osobitne pri Lipšicovi. Dnes Slovensko ovládajú orgány. Doslova.
11.Ale Heger je spokojnučký. Vraj idú "urobiť veľmi pekné veci pre Slovensko". Ako nejaký škôlkar v pieskovisku. Štát je v rozklade, bezpečnostne, ekonomicky aj sociálne, ale on si radostne hudie, že ide robiť veľmi pekné veci - on musí byť v nejakom delíriu, preboha. Dajte mu fúkať!
12 Slovensko malo rôznych premiérov, ale žiadny nebol takto na smiech ako tento. Nikto ho neberie vážne, on si švitorí svoje infantilné propagandistické nezmysly, jeho táraniny už nikoho ani nezaujímajú - proste taký srandovný panáčik na Matovičovej šachovnici.
Je národnou tragédiou, že toto dnes vedie Slovensko. Ten chlap sa nechal zneužiť a ľudsky ponížiť. Už sa mu nedá pomôcť. Ako spieval Robo Grigorov:
"Hovorím kamošom - zachráňme Eda. Povedia - si pipi, to sa už nedá, už je v tom po krk, pomoci nieto, dnes pre nás umrel náš Edo."


Nič uletenejšie ako dnes premiéra Eduarda Hegera na TA3 som v živote nepočul. 1 Ten chlap žije na inej planéte. On nemôže žiť na Slovensku. Alebo ak áno, tak býva v nejakej pivnici na SIS a nikam ho nepúšťajú. Inak by takto trepať jednoducho nemohol. 2 Takto nejako ako on obvykle blábolia aparátčici v diktatúrach - občania, máte sa všetci dobre, nič vám nechýba, nech žijeme. Ako kedysi v klasickej pesničke Zóny. Toto dnes dával Heger. Milouš Jakeš by to nedal lepšie. 3.Čiže, aby sme rozumeli. Podľa Hegera sa počas pandémie nedialo "nič nezvyčajné". Iba zomrelo takmer 12 400 ľudí, kým v Nórsku 785 ľudí a vo Fínsku 959 ľudí. Obe tieto krajiny majú rovnaký počet obyvateľov. Nezvyčajné? Kdežééé! 4 A vraj náš štát promptne reagoval. Až tak promptne, že pred Vianocami zamorili celé Slovensko a pri štátnej pomoci nechali ľudí vyhladovať - ocitli sme sa v štvrtej z piatich líg na svete. 5 Ale Heger je spokojný - všícko v porádečku. Len ďalej umierajte, ľudia, len ďalej hnite. U mňa v pivničke je dobre. Mne písala babenka z Nemecka, že na Slovensku je všetko fajn, tak čo riešime? 6 K škandalóznej schôdzke v pivnici SIS povedal, že síce bola neštandardná, ale že to nevadí, lebo aj korona je neštandardná. Toto fakt dal. Čistý surrealizmus. Prepánakráľa, čo to má spoločné s koronou? 7 Takže tu podľa správy SIS zomrel právny štát, nejaká politická chobotnica tu ovládla vyšetrovanie a sme uprostred vojny policajtov, ale to je v porádečku, lebo korona je neštandardná. Tomuto sa povie - Mr. Blábol. 8 Na Slovensku už neverí bezpečnostným zložkám úplne nikto okrem Hegera, už ani vládni poslanci. Ale Heger veselo šplechne, že do polície nechce zasahovať. Hej, a preto zvoláva tajné schôdzky s políciou v pivnici SIS či na ministerstve financií s Matovičom. Parádne nezasahovanie, len čo je pravda. 9 A vraj sa tu deje "očista". Hej, to hovoril aj Urválek, keď odvisol Clementis. Dnes tu máme mŕtveho Milana Lučanského, policajtov chcú väzobne stíhať za to, že majú telku a súdy po rokoch prepúšťajú nevinných mučených väzňov. Ale to je "očista"! Edo, ideš! Perfektné! 10 Jediné, s čím súhlasím s Hegerom, je, že nechávajú "konať orgány". Áno, to sedí. Osobitne pri Lipšicovi. Dnes Slovensko ovládajú orgány. Doslova. 11.Ale Heger je spokojnučký. Vraj idú "urobiť veľmi pekné veci pre Slovensko". Ako nejaký škôlkar v pieskovisku. Štát je v rozklade, bezpečnostne, ekonomicky aj sociálne, ale on si radostne hudie, že ide robiť veľmi pekné veci - on musí byť v nejakom delíriu, preboha. Dajte mu fúkať! 12 Slovensko malo rôznych premiérov, ale žiadny nebol takto na smiech ako tento. Nikto ho neberie vážne, on si švitorí svoje infantilné propagandistické nezmysly, jeho táraniny už nikoho ani nezaujímajú - proste taký srandovný panáčik na Matovičovej šachovnici. Je národnou tragédiou, že toto dnes vedie Slovensko. Ten chlap sa nechal zneužiť a ľudsky ponížiť. Už sa mu nedá pomôcť. Ako spieval Robo Grigorov: "Hovorím kamošom - zachráňme Eda. Povedia - si pipi, to sa už nedá, už je v tom po krk, pomoci nieto, dnes pre nás umrel náš Edo."

Nemecká Stála očkovacia komisia (Stiko) pre nedostatok vedeckých dát neodporúča plošnú vakcináciu detí a mládeže proti Covidu. Ups. Toto je správa dňa!
1.Haló, ešte raz: nemeckí experti neodporúčajú očkovať deti a my čo? My tu ideme naše detičky vystavovať možným rizikám? Lebo Baťová odklepne čokoľvek, čo jej farmafirmy napíšu?
2 Pamätáte, ako nám tu slávna Baťová rozprávala, že AstraZeneca nemá vedľajšie účinky. A bum, zomrela žena. A potom sa náš slávny ústav poopravil, že hej, občas niekto zomrie, ale don´t worry.
3.A kedy sa začneme znepokojovať v prípade detí? Keď zomrie prvé, druhé alebo päťdesiate? Si robia z ľudí srandu?!
4.Do tretice zopakujme: nemeckí vedci hovoria - NIE! Nemci si budú chrániť svoje deti a my z tých našich urobíme pokusných králikov? To ako vážne?!
5 Pripomínam, že u detí je šanca, že dostanú Covid a zomrú naň, taká miniatúrna, že toľko núl ešte nevynašli, aby to matematicky vyjadrili. Tak načo to do nich ideme rvať, preboha?
6 Desí ma, ako nezodpovedne ženieme ľudí do očkovania. Čaputovej pliecko, úsmev, sloboda, haha-hihi... Je hlásených tisíce nežiadúcich účinkov, 500 z nich je vážnych, máme viaceré úmrtia. A teraz ideme riskovať ešte aj životy našich detí?
7 A ako sa má rodič rozhodnúť, keď je povolený len jeden názor? Akonáhle poviete niečo kritické na očkovanie, zošrotuje vás liberálna tlač. Do médií štát nalial milióny, aby šírili propagandu. V takomto prostredí si mnohí rodičia povedia, že však čo, riskneme to - a svoje deti tam pošlú.
8 A čo potom, keď sa niečo stane? Kto bude zodpovedný? Budeme sa tváriť, že však to bolo ako úder blesku, neriešme, že malý Janko zomrel? Ani len neodškodníme, však - smola. Urobte si nového Janka! Mne sa snáď iba sníva.
9 Akýkoľvek kritický názor je nasilu vypudzovaný z verejnej diskusie. Bežný človiečik, čo kuká Markízu, ani netuší, že existuje nejaký nositeľ Nobelovej ceny za virológiu Luc Montagnier, ktorý ostro kritizuje očkovanie proti Covidu.
10 Ja len, že asi o tom chalan niečo vie, keď je profesor virológie s Nobelovkou. Či? Ale nie, tu sa mu vysmieva kdejaký násťročný liberálny bloger - vraj názory Montagniera nie sú relevantné. Jasné - počúvajme jedine Baťovú. A Matoviča!
11 Vyhovárajú sa, vraj nechcú pripustiť iné názory, aby neodradili ľudí od očkovania. Ale presne takto argumentujú totality! Presne takto nemá vyzerať vedecká diskusia, lebo tu už nejde o pravdu, ale len o to, ako dobytok nahnať do ohrady. Rútime sa do pekla.
12 Je najvyšší čas začať serióznu debatu o tom, či chceme riskovať životy našich detí. Mnohí rodičia ich tam pošlú len kvôli praktickým výhodám - nikto nerieši zdravotné následky, ľudia sa spoliehajú na štát.
13 Poznáte to, budeš môcť cestovať, budeš môcť chodiť na koncerty - bum, šľahneme ti experimentálnu vakcínu. Toto nie je o zdraví - oni ľudí normálne korumpujú!
14 Neprelievajme zodpovednosť na rodičov. Toto je vážna medicínska téma a keď raz nemeckí experti povedia, že nemajú dosť informácií na to, aby odporučili očkovanie detí, tak to berme sakramentsky vážne aj u nás na Slovensku.
15 Nerobme z našich detičiek pokusných králikov. Ja svoje deti nedám zaočkovať, ani keby mi sľúbili modré z neba. Ale je našou morálnou povinnosťou chrániť všetky deti na Slovensku.
Zavolajte do Nemecka a nechajte si poradiť! Zastavte to, kým je čas!


Nemecká Stála očkovacia komisia (Stiko) pre nedostatok vedeckých dát neodporúča plošnú vakcináciu detí a mládeže proti Covidu. Ups. Toto je správa dňa! 1.Haló, ešte raz: nemeckí experti neodporúčajú očkovať deti a my čo? My tu ideme naše detičky vystavovať možným rizikám? Lebo Baťová odklepne čokoľvek, čo jej farmafirmy napíšu? 2 Pamätáte, ako nám tu slávna Baťová rozprávala, že AstraZeneca nemá vedľajšie účinky. A bum, zomrela žena. A potom sa náš slávny ústav poopravil, že hej, občas niekto zomrie, ale don´t worry. 3.A kedy sa začneme znepokojovať v prípade detí? Keď zomrie prvé, druhé alebo päťdesiate? Si robia z ľudí srandu?! 4.Do tretice zopakujme: nemeckí vedci hovoria - NIE! Nemci si budú chrániť svoje deti a my z tých našich urobíme pokusných králikov? To ako vážne?! 5 Pripomínam, že u detí je šanca, že dostanú Covid a zomrú naň, taká miniatúrna, že toľko núl ešte nevynašli, aby to matematicky vyjadrili. Tak načo to do nich ideme rvať, preboha? 6 Desí ma, ako nezodpovedne ženieme ľudí do očkovania. Čaputovej pliecko, úsmev, sloboda, haha-hihi... Je hlásených tisíce nežiadúcich účinkov, 500 z nich je vážnych, máme viaceré úmrtia. A teraz ideme riskovať ešte aj životy našich detí? 7 A ako sa má rodič rozhodnúť, keď je povolený len jeden názor? Akonáhle poviete niečo kritické na očkovanie, zošrotuje vás liberálna tlač. Do médií štát nalial milióny, aby šírili propagandu. V takomto prostredí si mnohí rodičia povedia, že však čo, riskneme to - a svoje deti tam pošlú. 8 A čo potom, keď sa niečo stane? Kto bude zodpovedný? Budeme sa tváriť, že však to bolo ako úder blesku, neriešme, že malý Janko zomrel? Ani len neodškodníme, však - smola. Urobte si nového Janka! Mne sa snáď iba sníva. 9 Akýkoľvek kritický názor je nasilu vypudzovaný z verejnej diskusie. Bežný človiečik, čo kuká Markízu, ani netuší, že existuje nejaký nositeľ Nobelovej ceny za virológiu Luc Montagnier, ktorý ostro kritizuje očkovanie proti Covidu. 10 Ja len, že asi o tom chalan niečo vie, keď je profesor virológie s Nobelovkou. Či? Ale nie, tu sa mu vysmieva kdejaký násťročný liberálny bloger - vraj názory Montagniera nie sú relevantné. Jasné - počúvajme jedine Baťovú. A Matoviča! 11 Vyhovárajú sa, vraj nechcú pripustiť iné názory, aby neodradili ľudí od očkovania. Ale presne takto argumentujú totality! Presne takto nemá vyzerať vedecká diskusia, lebo tu už nejde o pravdu, ale len o to, ako dobytok nahnať do ohrady. Rútime sa do pekla. 12 Je najvyšší čas začať serióznu debatu o tom, či chceme riskovať životy našich detí. Mnohí rodičia ich tam pošlú len kvôli praktickým výhodám - nikto nerieši zdravotné následky, ľudia sa spoliehajú na štát. 13 Poznáte to, budeš môcť cestovať, budeš môcť chodiť na koncerty - bum, šľahneme ti experimentálnu vakcínu. Toto nie je o zdraví - oni ľudí normálne korumpujú! 14 Neprelievajme zodpovednosť na rodičov. Toto je vážna medicínska téma a keď raz nemeckí experti povedia, že nemajú dosť informácií na to, aby odporučili očkovanie detí, tak to berme sakramentsky vážne aj u nás na Slovensku. 15 Nerobme z našich detičiek pokusných králikov. Ja svoje deti nedám zaočkovať, ani keby mi sľúbili modré z neba. Ale je našou morálnou povinnosťou chrániť všetky deti na Slovensku. Zavolajte do Nemecka a nechajte si poradiť! Zastavte to, kým je čas!

to je neskutočné, čo som objavil (asi to tu ešte nebolo)
na fb sa jeden chválil tým, že aj jeho konečne Blaha zablokoval. a nakoniec som sa preklikal ku verejnej fb skupine pre ľudí, ktorým dal Blaha ban. a má 7 700 členov (zrejme nie všetci dostali ban, ich hlavná antiBlahovská fb stránka má 14 100 sledovateľov). Podľa tohto človeka tipujem, že niektorí antiBlahovci (slniečkári, libtardi...) chodia na jeho profil trolovať už len kvôli tej trofeji, byť zabanovaný a pochváliť sa tým na fb svojim známym. blbé je, že takto sa to môže pyramídovo šíriť. (ale asi pomaly, predsa len na to treba vynakladať úsilie)


nápad: možno by nebolo odveci mať nejaký podobný projekt pre konzervatívcov, ako ich blokujú v slniečkárskych a pro-vakcínových stránkach a skupinách. niektorí aktivisti by asi chodili trolovať zase ich. a tiež by sa to mohlo pekne šíriť


**to je neskutočné**, čo som objavil (asi to tu ešte nebolo) na fb sa jeden chválil tým, že aj jeho konečne Blaha zablokoval. a nakoniec som sa preklikal ku **verejnej fb skupine pre ľudí, ktorým dal Blaha ban. a má 7 700 členov** (zrejme nie všetci dostali ban, ich hlavná antiBlahovská fb stránka má 14 100 sledovateľov). Podľa tohto človeka tipujem, že niektorí antiBlahovci (slniečkári, libtardi...) chodia na jeho profil trolovať už len kvôli tej trofeji, byť zabanovaný a pochváliť sa tým na fb svojim známym. blbé je, že takto sa to môže pyramídovo šíriť. (ale asi pomaly, predsa len na to treba vynakladať úsilie) **nápad**: možno by nebolo odveci mať nejaký podobný projekt pre konzervatívcov, ako ich blokujú v slniečkárskych a pro-vakcínových stránkach a skupinách. niektorí aktivisti by asi chodili trolovať zase ich. a tiež by sa to mohlo pekne šíriť

"Nateraz nebudem vstupovať do sporu s ministrom Mikulcom a nebudem prihrávať na smeč opozícii."
Toto včera oznámila Iveta Radičová. Jej výrok presne vystihuje celú tú falošnú podstatu liberálnej kaviarne.
1 Radičová vie, že Mikulec je gauner, sama ho potrestala za to, že skartoval správu o korupcii. Ale ona bude ticho, aby nenahrala na smeč Smeru.
2 Toto je tá ich spravodlivosť, toto je to ich - padni komu padni. Ak môžeš vyliať kýbeľ špiny na Smer, tak sú o tom palcové titulky. Ale ak zlyhal Matovičov človek, tak pssst, ešte by to využil Fico!
3 Médiá to isté. Robert Fico len za ostatné tri dni došiel s takými bombami o Mikulcovi, že keby bol Mikulec politik Smeru, tak už je z neho vrah, zločinec a zlodej a žiadajú preňho trest smrti.
4 Na námestí by už stál pavián Stanke a vrieskal by, že chce slušné Slovensko a nie ministra vnútra, ktorý si osobné veci vybavoval v spolupráci s mafiánmi Takáčovcami. Lebo mu vadilo, že sa na neho vyškiera v obchodnom dome nejaký podnikateľ. Prepánakráľa!
5 Mládežníci z kaviarní by už mali odznačiky - Nechceme rodinkárstvo! Kričali by na námestiach, že nechcú, aby miliónové kšefty dostávali firmy Mikulcovho otca a brata.
6 Šeligovi by sa od dojatia lámal hlások, ako by na tribúne rečnil, že je nehorázne, že funkcionár štátu Mikulec otvorene loboval za firmy svojich príbuzných a potom im prihral kšeft.
7 Matovič by chodil medzi ľuďmi a rozdával by hot-dogy. V tričku: Matovič kryje zlodejov! A ľuďom by emotívne vysvetľoval, že predsa na ministerskom poste nemôže byť chlap "prchkej povahy", ktorý je agresívny, zlostný a pomstychtivo chce ubližovať svojim kolegom.
8 Len si to predstavte, že by po internete kolovala tajná správa SIS, ktorá potvrdzuje, že na Slovensku opozíciu hádžu do basy na základe zinscenovaných udavačov.
9 To by tu už boli nastúpené štyri delegácie z Európskeho parlamentu a mimovládky by spisovali tri petície denne. Bulvárna tlač by neriešila nič iné, než Mikulcove hodinky za 40 litrov.
10 A do toho si predstavte, že celý tento mafiánsky systém zneužívania polície by viedol na špeciálnej prokuratúre bývalý politik Smeru, ktorý by bol vo výkone trestu za zabitie človeka - kaviareň by pukla od zlosti. Ale pri Lipšicovi mávneme rúčkou.
11 Medzitým by umierali ľudia - nominanti opozície. Jeden z obetí, hrdinský generál, v minulosti posielal mafiu do basy. A teraz zomrel iba preto, lebo je tu vojna policajtov a politické čistky.
12 A nad týmto všetkým drží ochrannú ruku minister vnútra. Fakt si to predstavte v obrátenom garde. Že by sa toto dialo za našej vlády. Veľvyslanectvá by sa predháňali, ktoré to skôr odsúdi. Bolo by tu mediálne peklo.
13 Ale keďže sa to deje za Hegeromatovičovej vlády, tak je tu tíško-tichúčko. Stanke doma chlastá, Šeliga si užíva milenku, médiá píšu o Mjanmarsku a Radičová otvorene napíše, že nechce povedať pravdu, lebo by to pomohlo opozícii.
14 Skláňam sa pred ich spravodlivosťou. Pravda, láska a tak. Úplný slušnodoják... Ja len, že by, slušnoľudia, nemali zabúdať, že aj naša trpezlivosť má hranice. Na 26. júna odbory chystajú obrovský pochod proti rozvratu sociálneho štátu. Zaznačte si v kalendári.
15 Verím, že ľudia prídu. Rozvrátili nielen sociálny štát, rozvrátili štát ako taký. A oligarchické médiá im kryjú chrbát. Už stačilo. Mikulec musí ísť dole. A ďalší musia nasledovať.
Už tých dvojakých kilometrov stačilo. To, čo sa toleruje tejto vláde, sťahuje Slovensko dole. Matovičova zlomoc musí skončiť. Hneď a zaraz.


"Nateraz nebudem vstupovať do sporu s ministrom Mikulcom a nebudem prihrávať na smeč opozícii." Toto včera oznámila Iveta Radičová. Jej výrok presne vystihuje celú tú falošnú podstatu liberálnej kaviarne. 1 Radičová vie, že Mikulec je gauner, sama ho potrestala za to, že skartoval správu o korupcii. Ale ona bude ticho, aby nenahrala na smeč Smeru. 2 Toto je tá ich spravodlivosť, toto je to ich - padni komu padni. Ak môžeš vyliať kýbeľ špiny na Smer, tak sú o tom palcové titulky. Ale ak zlyhal Matovičov človek, tak pssst, ešte by to využil Fico! 3 Médiá to isté. Robert Fico len za ostatné tri dni došiel s takými bombami o Mikulcovi, že keby bol Mikulec politik Smeru, tak už je z neho vrah, zločinec a zlodej a žiadajú preňho trest smrti. 4 Na námestí by už stál pavián Stanke a vrieskal by, že chce slušné Slovensko a nie ministra vnútra, ktorý si osobné veci vybavoval v spolupráci s mafiánmi Takáčovcami. Lebo mu vadilo, že sa na neho vyškiera v obchodnom dome nejaký podnikateľ. Prepánakráľa! 5 Mládežníci z kaviarní by už mali odznačiky - Nechceme rodinkárstvo! Kričali by na námestiach, že nechcú, aby miliónové kšefty dostávali firmy Mikulcovho otca a brata. 6 Šeligovi by sa od dojatia lámal hlások, ako by na tribúne rečnil, že je nehorázne, že funkcionár štátu Mikulec otvorene loboval za firmy svojich príbuzných a potom im prihral kšeft. 7 Matovič by chodil medzi ľuďmi a rozdával by hot-dogy. V tričku: Matovič kryje zlodejov! A ľuďom by emotívne vysvetľoval, že predsa na ministerskom poste nemôže byť chlap "prchkej povahy", ktorý je agresívny, zlostný a pomstychtivo chce ubližovať svojim kolegom. 8 Len si to predstavte, že by po internete kolovala tajná správa SIS, ktorá potvrdzuje, že na Slovensku opozíciu hádžu do basy na základe zinscenovaných udavačov. 9 To by tu už boli nastúpené štyri delegácie z Európskeho parlamentu a mimovládky by spisovali tri petície denne. Bulvárna tlač by neriešila nič iné, než Mikulcove hodinky za 40 litrov. 10 A do toho si predstavte, že celý tento mafiánsky systém zneužívania polície by viedol na špeciálnej prokuratúre bývalý politik Smeru, ktorý by bol vo výkone trestu za zabitie človeka - kaviareň by pukla od zlosti. Ale pri Lipšicovi mávneme rúčkou. 11 Medzitým by umierali ľudia - nominanti opozície. Jeden z obetí, hrdinský generál, v minulosti posielal mafiu do basy. A teraz zomrel iba preto, lebo je tu vojna policajtov a politické čistky. 12 A nad týmto všetkým drží ochrannú ruku minister vnútra. Fakt si to predstavte v obrátenom garde. Že by sa toto dialo za našej vlády. Veľvyslanectvá by sa predháňali, ktoré to skôr odsúdi. Bolo by tu mediálne peklo. 13 Ale keďže sa to deje za Hegeromatovičovej vlády, tak je tu tíško-tichúčko. Stanke doma chlastá, Šeliga si užíva milenku, médiá píšu o Mjanmarsku a Radičová otvorene napíše, že nechce povedať pravdu, lebo by to pomohlo opozícii. 14 Skláňam sa pred ich spravodlivosťou. Pravda, láska a tak. Úplný slušnodoják... Ja len, že by, slušnoľudia, nemali zabúdať, že aj naša trpezlivosť má hranice. Na 26. júna odbory chystajú obrovský pochod proti rozvratu sociálneho štátu. Zaznačte si v kalendári. 15 Verím, že ľudia prídu. Rozvrátili nielen sociálny štát, rozvrátili štát ako taký. A oligarchické médiá im kryjú chrbát. Už stačilo. Mikulec musí ísť dole. A ďalší musia nasledovať. Už tých dvojakých kilometrov stačilo. To, čo sa toleruje tejto vláde, sťahuje Slovensko dole. Matovičova zlomoc musí skončiť. Hneď a zaraz.

O 10 dní pôjdem zapáliť sviečku na Slavín. Prosím, choďte k najbližšiemu sovietskemu pamätníku a urobte tak aj vy. Všade na Slovensku.
22 júna si pripomenieme okrúhle 80.výročie nemeckej invázie do Sovietskeho zväzu, ktorou sa naplno začala najstrašnejšia genocída v dejinách - genocída Slovanov.
Veľa hovoríme o iných genocídach, dnes dokonca Američania absurdne obviňujú Číňanov z genocídy bez toho, že by zomrel jediný človek.
Ale o tej najväčšej genocíde dejín všetci tvrdošijne mlčia. Pretože sa týka nás - Slovanov.
A hovoriť o Slovanoch, to sa v liberálnych kaviarňach nenosí.
Dnes smieš milovať len Ameriku, inak nie si in. Ale ľudia toho už majú plné zuby.
Je na nás, aby sme si pripomenuli 30 miliónov slovanských obetí rasistickej Hitlerovej vojny.
Je na nás, aby sme vzdali úctu sovietskym a predovšetkým ruským hrdinom, ktorí nás oslobodili od fašizmu.
Je na nás, aby sme 22. júna na chvíľu stíchli a precítili všetko to utrpenie, ktoré prišlo z nacistického Západu.
Je na nás, aby sme sa postavili proti prepisovaniu dejín.
Malý historický exkurz, priatelia, prosím šírte. Nech historická pravda zvíťazí.


https://www.facebook.com/LBlaha/videos/948272622679198


O 10 dní pôjdem zapáliť sviečku na Slavín. Prosím, choďte k najbližšiemu sovietskemu pamätníku a urobte tak aj vy. Všade na Slovensku. 22 júna si pripomenieme okrúhle 80.výročie nemeckej invázie do Sovietskeho zväzu, ktorou sa naplno začala najstrašnejšia genocída v dejinách - genocída Slovanov. Veľa hovoríme o iných genocídach, dnes dokonca Američania absurdne obviňujú Číňanov z genocídy bez toho, že by zomrel jediný človek. Ale o tej najväčšej genocíde dejín všetci tvrdošijne mlčia. Pretože sa týka nás - Slovanov. A hovoriť o Slovanoch, to sa v liberálnych kaviarňach nenosí. Dnes smieš milovať len Ameriku, inak nie si in. Ale ľudia toho už majú plné zuby. Je na nás, aby sme si pripomenuli 30 miliónov slovanských obetí rasistickej Hitlerovej vojny. Je na nás, aby sme vzdali úctu sovietskym a predovšetkým ruským hrdinom, ktorí nás oslobodili od fašizmu. Je na nás, aby sme 22. júna na chvíľu stíchli a precítili všetko to utrpenie, ktoré prišlo z nacistického Západu. Je na nás, aby sme sa postavili proti prepisovaniu dejín. Malý historický exkurz, priatelia, prosím šírte. Nech historická pravda zvíťazí. https://www.facebook.com/LBlaha/videos/948272622679198

Počúval som Zuzanu Čaputovú a môžem povedať jediné: Slovensko nemá prezidentku. Slovensko má fiflenu, ktorá zo seba vždy vyleje tonu fráz a potom sa ďalej ide venovať fotečkám a garderóbam.
1 Dozvedeli sme sa, že vláda robí kus dobrej roboty, má šikovných ministrov a úplná bomba špica je Heger ako premiér. Zuzana Čaputová to dáva na Hegerovu mažoretku, gratulujem.
2 Kvôli Hegeromatovičovej vláde zomrelo vyše 12 tisíc ľudí a ona veselo vymenovala hlavného vinníka Matoviča za ministra financií. A teraz skuvíňa, že Slovensko je zranené. Aj kvôli vám, madam. Aj kvôli vám!
3 Čelíme totálnemu rozvratu v bezpečnostných zložkách a panička vymetá pivnice SIS na konšpiračných stretkách. A vraj to nebola chyba - len škoda, že sa to vyzradilo. Toto dnes povedala!
4 Čiže jediné, čo Čaputovej vadí na tom, že takto pokútne chodí po pivniciach, je to, že sa to dostalo na verejnosť. Ona sa stretla s chlapíkom, ktorého pár dní na to zbalila NAKA - a ona sa tvári, že všetko je alright. Toto má byť hlava štátu?!
5Keď sa jej na to spýtal moderátor, ktorý chvíľkami pôsobil ako zaľúbený žabiak, ktorý sa dvorí svojej žabulienke - tak Čaputová začala mlieť nejaký zmätený blábol o faktoch a interpretáciách. A vraj je zlé, keď sú tu hypotézy a nehovorí sa o faktoch.
6.Ale potom povie, že všetko má byť utajené a ľudia nemajú mať fakty. Perfektné. Takže ľudia nemajú nič vedieť a majú držať jazyk za zubami. Zhruba ako v Saudskej Arábii. Takto si Čaputová predstavuje demokraciu.
7.Úplná bomba prišla, keď Čaputová povedala, že všetky tie politické čistky, ktoré sa dejú na základe mafiánskeho systému narafičených udavačov, sú "ozdravovanie" - a pateticky tam vzdychala, aké sú to "veľké veci".
8 Milá pani Čaputová, to vaše ozdravovanie stálo Milana Lučanského život. Kvôli tomu, že sa tu vedie vojna policajtov. Jeho smrť považujete za ozdravovanie? To je to, čo ste chceli? Že sa nehanbíte!
9.A vraj ste na stretku v pivnici nemohla chýbať, lebo ste potrebovali infošky. Ono to zvonku vyzerá tak, že tie infošky potrebovala skôr americká ambasáda. A tak vyslala svoju blonďavú spojku. Tak čo, pani prezidentka, použili vás ako plošticu?


  1. A keď sa ju spýtajú na vládu, ona hlesne, že ešte neprešlo 100 dní novej vlády. Prepánakráľa, však Heger si len svičol pozíciu s Matovičom- aká nová vláda? Veď to je tá istá motorová píla, čo tu masakrovala Slovákov doposiaľ!11 Čaputová toto celé kryje. Vymenovala ich, posvätila ich a teraz im robí mediálnu propagandu. Hovorím - Hegerova mažoretka. Ešte aj napadla referendum. Ona nie je prezidentkou Slovákov, ona je hovorkyňou krutovlády. 12 A vraj treba ľudí viac mobilizovať k očkovaniu! Ešte jedno pliecko by to chcelo, pani prezidentka, šup, fotiť sa! To vám ide najlepšie! Mimochodom, už ste sa ospravedlnili rodinám, čo kvôli očkovaniu prišli o svojich najbližších? 13 Prepáčte, ale ak hlava štátu vyzýva k očkovaniu detí, tak to je normálne, že zločin proti ľudskosti. Naše detičky majú byť pokusné králiky a prezidentka tomu tlieska. 14 Lebo vraj odborníci sú za. Čo tak sa pozrieť, čo hovoria odborníci v Nemecku, madam? A čo tak prestať tárať? Slovensko potrebuje prezidentku, ktorá chráni Slovákov a nie reklamný letáčik farmafiriem!15 Úplná čerešnička na záver - prezidentka informovala verejnosť, vraj sa "vyvíjajú nové vírusy". Perfektné. Dobré vedieť - zjavne máte interné infošky z jednej ambasády. Vyvíjajú a vyvíjajú. Gratulujeme. 16 Milá pani Čaputová, váš výkon vo funkcii je nekonečnou hanbou. Prosím, pochopte, že na to nemáte. A prestaňte robiť hanbu Slovensku. 17 Urobte svoj najvlasteneckejší čin a konečne sa vráťte k tomu, čo robíte najlepšie - podajte demisiu, vráťte sa do svojej liberálnej mimovládky a ďalej poberajte peniažky od Sorosovej nadácie, píšte infantilné brožúrky a tvárte sa ustarostene. 18 Slovensko potrebuje v prezidentskom paláci múdreho a sebavedomého lídra a nie televíznu hlásateľku, ktorá školeným hláskom šteboce Hegerovu propagandu. Už fakt stačilo.

Počúval som Zuzanu Čaputovú a môžem povedať jediné: Slovensko nemá prezidentku. Slovensko má fiflenu, ktorá zo seba vždy vyleje tonu fráz a potom sa ďalej ide venovať fotečkám a garderóbam. 1 Dozvedeli sme sa, že vláda robí kus dobrej roboty, má šikovných ministrov a úplná bomba špica je Heger ako premiér. Zuzana Čaputová to dáva na Hegerovu mažoretku, gratulujem. 2 Kvôli Hegeromatovičovej vláde zomrelo vyše 12 tisíc ľudí a ona veselo vymenovala hlavného vinníka Matoviča za ministra financií. A teraz skuvíňa, že Slovensko je zranené. Aj kvôli vám, madam. Aj kvôli vám! 3 Čelíme totálnemu rozvratu v bezpečnostných zložkách a panička vymetá pivnice SIS na konšpiračných stretkách. A vraj to nebola chyba - len škoda, že sa to vyzradilo. Toto dnes povedala! 4 Čiže jediné, čo Čaputovej vadí na tom, že takto pokútne chodí po pivniciach, je to, že sa to dostalo na verejnosť. Ona sa stretla s chlapíkom, ktorého pár dní na to zbalila NAKA - a ona sa tvári, že všetko je alright. Toto má byť hlava štátu?! 5Keď sa jej na to spýtal moderátor, ktorý chvíľkami pôsobil ako zaľúbený žabiak, ktorý sa dvorí svojej žabulienke - tak Čaputová začala mlieť nejaký zmätený blábol o faktoch a interpretáciách. A vraj je zlé, keď sú tu hypotézy a nehovorí sa o faktoch. 6.Ale potom povie, že všetko má byť utajené a ľudia nemajú mať fakty. Perfektné. Takže ľudia nemajú nič vedieť a majú držať jazyk za zubami. Zhruba ako v Saudskej Arábii. Takto si Čaputová predstavuje demokraciu. 7.Úplná bomba prišla, keď Čaputová povedala, že všetky tie politické čistky, ktoré sa dejú na základe mafiánskeho systému narafičených udavačov, sú "ozdravovanie" - a pateticky tam vzdychala, aké sú to "veľké veci". 8 Milá pani Čaputová, to vaše ozdravovanie stálo Milana Lučanského život. Kvôli tomu, že sa tu vedie vojna policajtov. Jeho smrť považujete za ozdravovanie? To je to, čo ste chceli? Že sa nehanbíte! 9.A vraj ste na stretku v pivnici nemohla chýbať, lebo ste potrebovali infošky. Ono to zvonku vyzerá tak, že tie infošky potrebovala skôr americká ambasáda. A tak vyslala svoju blonďavú spojku. Tak čo, pani prezidentka, použili vás ako plošticu? 10. A keď sa ju spýtajú na vládu, ona hlesne, že ešte neprešlo 100 dní novej vlády. Prepánakráľa, však Heger si len svičol pozíciu s Matovičom- aká nová vláda? Veď to je tá istá motorová píla, čo tu masakrovala Slovákov doposiaľ! 11 Čaputová toto celé kryje. Vymenovala ich, posvätila ich a teraz im robí mediálnu propagandu. Hovorím - Hegerova mažoretka. Ešte aj napadla referendum. Ona nie je prezidentkou Slovákov, ona je hovorkyňou krutovlády. 12 A vraj treba ľudí viac mobilizovať k očkovaniu! Ešte jedno pliecko by to chcelo, pani prezidentka, šup, fotiť sa! To vám ide najlepšie! Mimochodom, už ste sa ospravedlnili rodinám, čo kvôli očkovaniu prišli o svojich najbližších? 13 Prepáčte, ale ak hlava štátu vyzýva k očkovaniu detí, tak to je normálne, že zločin proti ľudskosti. Naše detičky majú byť pokusné králiky a prezidentka tomu tlieska. 14 Lebo vraj odborníci sú za. Čo tak sa pozrieť, čo hovoria odborníci v Nemecku, madam? A čo tak prestať tárať? Slovensko potrebuje prezidentku, ktorá chráni Slovákov a nie reklamný letáčik farmafiriem! 15 Úplná čerešnička na záver - prezidentka informovala verejnosť, vraj sa "vyvíjajú nové vírusy". Perfektné. Dobré vedieť - zjavne máte interné infošky z jednej ambasády. Vyvíjajú a vyvíjajú. Gratulujeme. 16 Milá pani Čaputová, váš výkon vo funkcii je nekonečnou hanbou. Prosím, pochopte, že na to nemáte. A prestaňte robiť hanbu Slovensku. 17 Urobte svoj najvlasteneckejší čin a konečne sa vráťte k tomu, čo robíte najlepšie - podajte demisiu, vráťte sa do svojej liberálnej mimovládky a ďalej poberajte peniažky od Sorosovej nadácie, píšte infantilné brožúrky a tvárte sa ustarostene. 18 Slovensko potrebuje v prezidentskom paláci múdreho a sebavedomého lídra a nie televíznu hlásateľku, ktorá školeným hláskom šteboce Hegerovu propagandu. Už fakt stačilo.

Blaha: Inváziou Nemecka do Sovietskeho zväzu sa začala najstrašnejšia genocída Slovanov v dejinách (VIDEO)


https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/13/blaha-invaziou-nemecka-do-sovietskeho-zvazu-sa-zacala-najstrasnejsia-genocida-slovanov-v-dejinach-video/


Blaha: Inváziou Nemecka do Sovietskeho zväzu sa začala najstrašnejšia genocída Slovanov v dejinách (VIDEO) https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/13/blaha-invaziou-nemecka-do-sovietskeho-zvazu-sa-zacala-najstrasnejsia-genocida-slovanov-v-dejinach-video/

Výborne sa zabávam. V nedeľných politických reláciách som sa od vládnych papalášov dozvedel, vraj za to, že sa ľudia na Slovensku, nechcú dať zaočkovať, môžeme my v Smere.
1 Lebo sme sa nepostavili pred kamery, neobnažili pliecko ako pani Čaputová a hrdo nezvolali do objektívov - občan, zaočkuj sa, vakcína je úsmev!
2 Namiesto goebbelsovskej propagandy žiadame objektívne informácie a vyzývame k tomu, aby očkovanie bolo dobrovoľné. No chápete - takéto nehoráznosti žiadať v demokracii.
3 A úplná katastrofa - my sme si dovolili povedať pravdu o kapitalizme. Doteraz nikto na svete netušil, že farmafirmy majú miliardové zisky.
4 Všetci si naivne mysleli, že oni sú čistí altruisti a ide im len a len o zdravie vedúcej školskej jedálne z Michaloviec. A teraz to celé pokazil Robert Fico, keď upozornil, že farmafirmám ide o miliardový biznis.
5 Povedať pravdu, že zisky Pfizeru budú len za dva roky 35 miliárd, je úplný zločin proti ľudskosti. Povedať pravdu, že vakcíny proti Covidu sú iba experimentálne a nemôžeme vedieť, aké následky ešte prinesú, to je zločin proti ľudskosti.
6 A úplne najväčší zločin proti ľudskosti je povedať pravdu, že na očkovanie zomrelo viacero ľudí a závažné vedľajšie účinky pribúdajú v stovkách. Ale pssst, o tom nehovorme - blondína, pliecko, úsmev.
7 Demokracia nemá byť o pravde a o slobode. Demokracia má byť podľa vlády o úplatkoch. A tak sa idú uplácať ľudia a budeme im dávať lotérie, peniaze, či iné výhody. Štátna korupcia. Nejde o zdravie, ideme si vás kúpiť - aby mohli zisky Pfizeru rásť. Perfektné.
8.Dokonca uvažujú nad tým, že zavedú povinné očkovanie pre seniorov. Každý občan nad 60 rokov bude mať povinnosť roztočiť "ruskú ruletu" a povinne absolvovať medicínsky zákrok, ktorého dôsledkom môže byť smrť. Bravó.
9 A nechceli by ste rovno pred ministerstvo zdravotníctva postaviť veľkú sochu doktorovi Mengelemu? Lebo nič by tak krásne nevystihlo podstatu tohto brutálneho opatrenia ako podobizeň tohto nacistického mäsiara.
10 Chcú robiť pokusy na našich deťoch. Chcú na experiment nahnať seniorov povinne ako dobytok. Chcú ľudí diskriminovať a zastrašovať. Chcú si ich kupovať. A chcú šíriť nenávisť voči každému, kto má iný názor... Už len si zahajlovať.
11 Začalo to nežnými rečičkami o tom, ako všetko bude dobrovoľné. A teraz, postupne, salámovou metódou, prehlbujú štátny teror - presne, ako sme varovali. Krok za krokom vytvárajú očkovací apartheid a šikanujú obyvateľstvo.
12 A úplne najväčší fór je, že najhoršia epidemiologická situácia je v Británii, ktorá je spomedzi európskych štátov najviac zaočkovaná. Kdepak udělali soudruzi asi chybu?
13 Vírus vytvára mutácie, pred ktorými očkovanie zjavne nechráni - a oni sa čudujú ľuďom, že sú skeptickí. Dnes je to Delta, zajtra bude Omega. Budú ľudí strašiť, aby zisky korporácií rástli a aby likvidovali slobodu.
14 My v Smere budeme tvrdo bojovať proti očkovaniu detí. Tvrdo budeme bojovať proti povinnému očkovaniu. Tvrdo budeme bojovať proti tomu, čo sa tu rozmáha - proti očkovaciemu fašizmu. Sme za ozajstnú dobrovoľnosť u dospelých a nekompromisnú ochranu našich detí.
15.Do médií sa od štátu rvú milióny, aby propagovali očkovanie. Farmafirmy do médií lejú milióny, aby podporovali politikov, ktorí si odhalia pliecko. Médiá pôjdu tvrdo proti nám - majú na to miliónovú motiváciu.
Ale my to nevzdáme, priatelia! Bojujeme ďalej - za našu slobodu, za naše rodiny, za tých najslabších. Pripravme sa na najťažší boj o našu slobodu od druhej svetovej vojny.
My v Smere neuhneme!
Krásnu nedeľu!


Výborne sa zabávam. V nedeľných politických reláciách som sa od vládnych papalášov dozvedel, vraj za to, že sa ľudia na Slovensku, nechcú dať zaočkovať, môžeme my v Smere. 1 Lebo sme sa nepostavili pred kamery, neobnažili pliecko ako pani Čaputová a hrdo nezvolali do objektívov - občan, zaočkuj sa, vakcína je úsmev! 2 Namiesto goebbelsovskej propagandy žiadame objektívne informácie a vyzývame k tomu, aby očkovanie bolo dobrovoľné. No chápete - takéto nehoráznosti žiadať v demokracii. 3 A úplná katastrofa - my sme si dovolili povedať pravdu o kapitalizme. Doteraz nikto na svete netušil, že farmafirmy majú miliardové zisky. 4 Všetci si naivne mysleli, že oni sú čistí altruisti a ide im len a len o zdravie vedúcej školskej jedálne z Michaloviec. A teraz to celé pokazil Robert Fico, keď upozornil, že farmafirmám ide o miliardový biznis. 5 Povedať pravdu, že zisky Pfizeru budú len za dva roky 35 miliárd, je úplný zločin proti ľudskosti. Povedať pravdu, že vakcíny proti Covidu sú iba experimentálne a nemôžeme vedieť, aké následky ešte prinesú, to je zločin proti ľudskosti. 6 A úplne najväčší zločin proti ľudskosti je povedať pravdu, že na očkovanie zomrelo viacero ľudí a závažné vedľajšie účinky pribúdajú v stovkách. Ale pssst, o tom nehovorme - blondína, pliecko, úsmev. 7 Demokracia nemá byť o pravde a o slobode. Demokracia má byť podľa vlády o úplatkoch. A tak sa idú uplácať ľudia a budeme im dávať lotérie, peniaze, či iné výhody. Štátna korupcia. Nejde o zdravie, ideme si vás kúpiť - aby mohli zisky Pfizeru rásť. Perfektné. 8.Dokonca uvažujú nad tým, že zavedú povinné očkovanie pre seniorov. Každý občan nad 60 rokov bude mať povinnosť roztočiť "ruskú ruletu" a povinne absolvovať medicínsky zákrok, ktorého dôsledkom môže byť smrť. Bravó. 9 A nechceli by ste rovno pred ministerstvo zdravotníctva postaviť veľkú sochu doktorovi Mengelemu? Lebo nič by tak krásne nevystihlo podstatu tohto brutálneho opatrenia ako podobizeň tohto nacistického mäsiara. 10 Chcú robiť pokusy na našich deťoch. Chcú na experiment nahnať seniorov povinne ako dobytok. Chcú ľudí diskriminovať a zastrašovať. Chcú si ich kupovať. A chcú šíriť nenávisť voči každému, kto má iný názor... Už len si zahajlovať. 11 Začalo to nežnými rečičkami o tom, ako všetko bude dobrovoľné. A teraz, postupne, salámovou metódou, prehlbujú štátny teror - presne, ako sme varovali. Krok za krokom vytvárajú očkovací apartheid a šikanujú obyvateľstvo. 12 A úplne najväčší fór je, že najhoršia epidemiologická situácia je v Británii, ktorá je spomedzi európskych štátov najviac zaočkovaná. Kdepak udělali soudruzi asi chybu? 13 Vírus vytvára mutácie, pred ktorými očkovanie zjavne nechráni - a oni sa čudujú ľuďom, že sú skeptickí. Dnes je to Delta, zajtra bude Omega. Budú ľudí strašiť, aby zisky korporácií rástli a aby likvidovali slobodu. 14 My v Smere budeme tvrdo bojovať proti očkovaniu detí. Tvrdo budeme bojovať proti povinnému očkovaniu. Tvrdo budeme bojovať proti tomu, čo sa tu rozmáha - proti očkovaciemu fašizmu. Sme za ozajstnú dobrovoľnosť u dospelých a nekompromisnú ochranu našich detí. 15.Do médií sa od štátu rvú milióny, aby propagovali očkovanie. Farmafirmy do médií lejú milióny, aby podporovali politikov, ktorí si odhalia pliecko. Médiá pôjdu tvrdo proti nám - majú na to miliónovú motiváciu. Ale my to nevzdáme, priatelia! Bojujeme ďalej - za našu slobodu, za naše rodiny, za tých najslabších. Pripravme sa na najťažší boj o našu slobodu od druhej svetovej vojny. My v Smere neuhneme! Krásnu nedeľu!

A je to potvrdené. Povinné očkovanie je fašistické opatrenie. Už to museli pripustiť aj v denníku SME. Takýto vlastný gól si už dlho nikto nestrelil.
1 Dnes dvorný komentátor denníka SME Peter Tkačenko napísal asi najbizarnejší článok na podporu povinného očkovania, aký kedy vznikol v dejinách politológie.
2.Chaloš úplne otvorene potvrdil, že povinné očkovanie je v rozpore s liberálnou demokraciou. Ale že prísne vzaté, nie je v rozpore s demokraciou, lebo demokracia je vláda väčšiny.
3.Jasné, ak demokraciu zúžime čisto na vládu väčšiny, tak vieme ospravedlniť aj lynčovanie menšín a zatváranie ľudí do koncentrákov - veď keď si to tak ľudia väčšinovo rozkážu, tak je v Tkačenkovom svete úplne demokratické im vyhovieť.
4 Práve kvôli tomuto sa v 19. storočí vkliesnili do vulgárnych predstáv o demokracii ústavné bariéry, ktoré bránia zneužívaniu pravidla väčšiny - niektoré práva a slobody ľuďom neviete zobrať, ani keď máte väčšinu. Bodka.
5 V politológii sa tomu hovorí liberálna demokracia - Tkačenko určite aspoň raz čítal Sartoriho, takže to vie. Ale najnovšie sa rozhodol, že takáto demokracia mu nevonia.
6 A vraj Blaha "bľaboce", ak odmieta povinné očkovanie a označuje ho za nedemokratické: veď ak raz vláda má v parlamente väčšinu, môže si robiť, čo len chce. Vrátane medicínskych pokusov na Slovákoch.
7 A ako úplný bonus sa Tkačenko odvoláva na Carla Schmitta, jedného z najznámejších ideológov Hitlerovho nacizmu, ktorý tvrdo kritizoval liberálnu demokraciu a ochranu menšín. Prosím štipnite ma, to sa mi určite iba sníva - SME obhajuje nacistov.
8 Ja len, že pri pálení kníh židovských autorov bol Carl Schmitt radikálnejší než sám Hitler a žiadal, aby sa pálili aj knihy, ktoré boli židovskými autormi čo i len inšpirované. A tohto pána obhajuje Tkačenko a odvoláva sa naňho, keď volá po povinnom očkovaní. Perfektné.
9 Áno, uznávam. Na koho iného ako na Hitlerovho dvorného právnika sa odolávať pri obhajobe povinného očkovania. Fašistické opatrenie predpokladá fašistického ideológa. To sedí ako zadok na šerbel.
10 Ale že denník SME klesne až tak hlboko, že bude obhajovať fašistických ideológov a popierať podstatu modernej demokracie - uf. Ja mám len takú otázočku: kde je prokurátor Honz?
11 Nič v zlom, ale keby takéto niečo napísal poslanec Mazurek, tak už je zavretý na 1488 rokov. Ale ak obhajujete povinné očkovanie, tak sa môžete vyzúriť na demokracii, koľko hrdlo ráči - ešte aj nacistických ideológov môžete citovať. Paráda.
12 Denník SME potvrdil, že sú mu blízke fašistické argumenty a totalitné ideológie. Potvrdil, že povinné očkovanie má bližšie k Hitlerovi než k modernej demokracii. A že je proti ochrane základných práv a slobôd.
13 Je paradoxom, že nás ľavičiarov roky obviňovali, vraj útočíme na demokraciu a vraj chceme totalitu. Pritom my v Smere sme vždy pravidlá demokracie dodržiavali. A dnes sú to oni, liberálni kaviarnici, ktorí rúcajú jeden pilier modernej demokracie za druhým.
14 Zničili právny štát a prenasledujú opozíciu - presne tak, ako kedysi gestapáci. Každého, kto má iný názor, nálepkujú ako extrémistu a žiadajú tvrdé tresty. Presne ako Hitler. So Schmittom.
15 A keď odmietaš povinné očkovanie s experimentálnou vakcínou, tak sa oháňajú fašistickými mysliteľmi.
16 A sme to my, ľavičiari, ktorí im musia trpezlivo vysvetľovať, že predpokladom modernej demokracie je nielen úcta k sociálnym právam ľudí, ale aj úcta k slobode.
Ja len tak, rozmýšľam, že denník SME by si asi mal zmeniť logo - vzhľadom na Tkačenka a Schutza a ich argumenty o povinnom očkovaní by im najviac svedčal hákový kríž 😉
P.S. Nezabudnite, priatelia, zajtra ráno o 9.00 na Slavíne - spoločne s ruským veľvyslancom si pripomenieme 80. výročie odkedy fašistické Nemecko napadlo ZSSR - odkedy naplno spustili genocídu Slovanov! Poďme vyjadriť vďaku sovietskym osloboditeľom!


A je to potvrdené. Povinné očkovanie je fašistické opatrenie. Už to museli pripustiť aj v denníku SME. Takýto vlastný gól si už dlho nikto nestrelil. 1 Dnes dvorný komentátor denníka SME Peter Tkačenko napísal asi najbizarnejší článok na podporu povinného očkovania, aký kedy vznikol v dejinách politológie. 2.Chaloš úplne otvorene potvrdil, že povinné očkovanie je v rozpore s liberálnou demokraciou. Ale že prísne vzaté, nie je v rozpore s demokraciou, lebo demokracia je vláda väčšiny. 3.Jasné, ak demokraciu zúžime čisto na vládu väčšiny, tak vieme ospravedlniť aj lynčovanie menšín a zatváranie ľudí do koncentrákov - veď keď si to tak ľudia väčšinovo rozkážu, tak je v Tkačenkovom svete úplne demokratické im vyhovieť. 4 Práve kvôli tomuto sa v 19. storočí vkliesnili do vulgárnych predstáv o demokracii ústavné bariéry, ktoré bránia zneužívaniu pravidla väčšiny - niektoré práva a slobody ľuďom neviete zobrať, ani keď máte väčšinu. Bodka. 5 V politológii sa tomu hovorí liberálna demokracia - Tkačenko určite aspoň raz čítal Sartoriho, takže to vie. Ale najnovšie sa rozhodol, že takáto demokracia mu nevonia. 6 A vraj Blaha "bľaboce", ak odmieta povinné očkovanie a označuje ho za nedemokratické: veď ak raz vláda má v parlamente väčšinu, môže si robiť, čo len chce. Vrátane medicínskych pokusov na Slovákoch. 7 A ako úplný bonus sa Tkačenko odvoláva na Carla Schmitta, jedného z najznámejších ideológov Hitlerovho nacizmu, ktorý tvrdo kritizoval liberálnu demokraciu a ochranu menšín. Prosím štipnite ma, to sa mi určite iba sníva - SME obhajuje nacistov. 8 Ja len, že pri pálení kníh židovských autorov bol Carl Schmitt radikálnejší než sám Hitler a žiadal, aby sa pálili aj knihy, ktoré boli židovskými autormi čo i len inšpirované. A tohto pána obhajuje Tkačenko a odvoláva sa naňho, keď volá po povinnom očkovaní. Perfektné. 9 Áno, uznávam. Na koho iného ako na Hitlerovho dvorného právnika sa odolávať pri obhajobe povinného očkovania. Fašistické opatrenie predpokladá fašistického ideológa. To sedí ako zadok na šerbel. 10 Ale že denník SME klesne až tak hlboko, že bude obhajovať fašistických ideológov a popierať podstatu modernej demokracie - uf. Ja mám len takú otázočku: kde je prokurátor Honz? 11 Nič v zlom, ale keby takéto niečo napísal poslanec Mazurek, tak už je zavretý na 1488 rokov. Ale ak obhajujete povinné očkovanie, tak sa môžete vyzúriť na demokracii, koľko hrdlo ráči - ešte aj nacistických ideológov môžete citovať. Paráda. 12 Denník SME potvrdil, že sú mu blízke fašistické argumenty a totalitné ideológie. Potvrdil, že povinné očkovanie má bližšie k Hitlerovi než k modernej demokracii. A že je proti ochrane základných práv a slobôd. 13 Je paradoxom, že nás ľavičiarov roky obviňovali, vraj útočíme na demokraciu a vraj chceme totalitu. Pritom my v Smere sme vždy pravidlá demokracie dodržiavali. A dnes sú to oni, liberálni kaviarnici, ktorí rúcajú jeden pilier modernej demokracie za druhým. 14 Zničili právny štát a prenasledujú opozíciu - presne tak, ako kedysi gestapáci. Každého, kto má iný názor, nálepkujú ako extrémistu a žiadajú tvrdé tresty. Presne ako Hitler. So Schmittom. 15 A keď odmietaš povinné očkovanie s experimentálnou vakcínou, tak sa oháňajú fašistickými mysliteľmi. 16 A sme to my, ľavičiari, ktorí im musia trpezlivo vysvetľovať, že predpokladom modernej demokracie je nielen úcta k sociálnym právam ľudí, ale aj úcta k slobode. Ja len tak, rozmýšľam, že denník SME by si asi mal zmeniť logo - vzhľadom na Tkačenka a Schutza a ich argumenty o povinnom očkovaní by im najviac svedčal hákový kríž

Blaha: Aktuality.sk patria medzi dezinformačné médiá, ktoré šíria rusofóbnu propagandu (VIDEO)


Azda nik nepochybuje o tom, že podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha má červenú krv. Na každom kroku sa totiž usiluje brániť všetko, čo je spojené so socializmom a Ruskom. Tak to spravil aj v ostatnom statuse a videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.


Ľuboš Blaha, ktorý si bol včera uctiť 80. výročie napadnutia Sovietskeho zväzu hitlerovským Nemeckom sa opäť vrátil k tomuto činu, pri čom si nezabudol v statuse „kopnúť“ aj do portálu aktuality.sk. Tie, podľa neho, obludne interpretujú druhú svetovú vojnu. „Lepšie by to nenapísal ani Šaňo Mach (Slovenský „ľudácky“ politik a novinár, veliteľ Hlinkovej gardy – pozn. red.),“ skonštatoval podpredseda Smeru-SDS.
Stalin vraj išiel napadnúť Nemecko, lebo mu šlo o svetovú revolúciu


„Vraj keby úbohé Hitlerove Nemecko pred 80 rokmi nenapadlo zlý Sovietsky zväz, tak by už o pár týždňov napadol Stalin našich milovaných nemeckých fašistov. Dajte tomu ešte pár rokov a naše deti sa budú učiť takéto protiruské bludy. A ešte do toho pichnú, že nás zachránili Američania, po boku s našimi nemeckými bratmi… a bude vymaľované. Z toho sa až obracia žalúdok,“ netají v úvode Blaha, podľa ktorého Aktuality.sk píšu, vraj Stalin išiel napadnúť Nemecko a vraj by sa zastavil až pri Atlantiku, lebo mu šlo o svetovú revolúciu. „S tým Stalinom a svetovou revolúciou je to mimoriadne vtipné. Chlapci z kaviarní zjavne dodnes nepochopili spor medzi Stalinom a Trockým, netušia, čo je to koncept socializmu v jednej krajine, nepochopili nič z vtedajšej sovietskej reality. Povedzte – ako môže byť niekto až taký hlúpučký?“ pýta sa „červený“ ideológ Ľuboš Blaha.


Aktuality píšu, že vraj len „fanatickí ctitelia stalinského režimu“ popierajú, že Rusi sa chystali napadnúť Nemecko a Hitler sa vlastne len, chúďa naše, bránil. Pikantné na tom je, že v tom prípade je fanatický stalinista aj britský profesor Robert Service, ktorý tvrdí presný opak, ale zároveň opisuje Stalina ako vražedné monštrum. No chápete – zázrak!“ konštatuje typicky svojsky smerák, podľa ktorého Aktuality.sk potvrdili, že patria medzi dezinformačné médiá, ktoré len šíria rusofóbnu propagandu. A podobne ako denník SME, ani oni sa pri tom nestránia otvorene obhajovať nemecký nacizmus. „Veľkou otázkou je, či takýmto nezmyslom vôbec sami veria – skôr si myslím, že sú za to kráľovsky platení a tak im nevadí, že zo seba robia totálnych magorov. Za tie prachy to stojí – aj Hitler je im dobrý, keď si môžu kopnúť do Rusov,“ myslí si Blaha.


„Milí priatelia, bráňme historickú pravdu a nenechajme, aby novodobí fašisti takto nevkusne obhajovali Hitlera a kopali do našich ruských osloboditeľov. Tí, čo padli za našu slobodu, si to nezaslúžia,“ konštatuje v samom závere statusu Ľuboš Blaha. „Hlavnú ťarchu v II. svetovej vojne znášala červená armáda a Sovietsky zväz. A na toto nemôžeme zabúdať. A nemôžeme zabúdať ani na milióny obetí ľudí zo Sovietskeho zväzu. Červenej armáde patrí vďaka a obdiv za to, čo v tom období dokázala,“ pridáva v priloženom videu predseda Smeru-SDS Robert Fico. „Slovanov, ktorých padlo vo vojne 30 miliónov, zabíjali fašisti z rasistických dôvodov, pretože nás chceli vyhubiť a zotročiť. Nezabúdajme, vojna prišla zo Západu, sloboda z Východu,“ pridal vo videu záverečné slová Ľuboš Blaha.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/blaha-aktuality-sk-patria-medzi-dezinformacne-media-ktore-siria-rusofobnu-propagandu-video/


Blaha: Aktuality.sk patria medzi dezinformačné médiá, ktoré šíria rusofóbnu propagandu (VIDEO) Azda nik nepochybuje o tom, že podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha má červenú krv. Na každom kroku sa totiž usiluje brániť všetko, čo je spojené so socializmom a Ruskom. Tak to spravil aj v ostatnom statuse a videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. Ľuboš Blaha, ktorý si bol včera uctiť 80. výročie napadnutia Sovietskeho zväzu hitlerovským Nemeckom sa opäť vrátil k tomuto činu, pri čom si nezabudol v statuse „kopnúť“ aj do portálu aktuality.sk. Tie, podľa neho, obludne interpretujú druhú svetovú vojnu. „Lepšie by to nenapísal ani Šaňo Mach (Slovenský „ľudácky“ politik a novinár, veliteľ Hlinkovej gardy – pozn. red.),“ skonštatoval podpredseda Smeru-SDS. Stalin vraj išiel napadnúť Nemecko, lebo mu šlo o svetovú revolúciu „Vraj keby úbohé Hitlerove Nemecko pred 80 rokmi nenapadlo zlý Sovietsky zväz, tak by už o pár týždňov napadol Stalin našich milovaných nemeckých fašistov. Dajte tomu ešte pár rokov a naše deti sa budú učiť takéto protiruské bludy. A ešte do toho pichnú, že nás zachránili Američania, po boku s našimi nemeckými bratmi… a bude vymaľované. Z toho sa až obracia žalúdok,“ netají v úvode Blaha, podľa ktorého Aktuality.sk píšu, vraj Stalin išiel napadnúť Nemecko a vraj by sa zastavil až pri Atlantiku, lebo mu šlo o svetovú revolúciu. „S tým Stalinom a svetovou revolúciou je to mimoriadne vtipné. Chlapci z kaviarní zjavne dodnes nepochopili spor medzi Stalinom a Trockým, netušia, čo je to koncept socializmu v jednej krajine, nepochopili nič z vtedajšej sovietskej reality. Povedzte – ako môže byť niekto až taký hlúpučký?“ pýta sa „červený“ ideológ Ľuboš Blaha. Aktuality píšu, že vraj len „fanatickí ctitelia stalinského režimu“ popierajú, že Rusi sa chystali napadnúť Nemecko a Hitler sa vlastne len, chúďa naše, bránil. Pikantné na tom je, že v tom prípade je fanatický stalinista aj britský profesor Robert Service, ktorý tvrdí presný opak, ale zároveň opisuje Stalina ako vražedné monštrum. No chápete – zázrak!“ konštatuje typicky svojsky smerák, podľa ktorého Aktuality.sk potvrdili, že patria medzi dezinformačné médiá, ktoré len šíria rusofóbnu propagandu. A podobne ako denník SME, ani oni sa pri tom nestránia otvorene obhajovať nemecký nacizmus. „Veľkou otázkou je, či takýmto nezmyslom vôbec sami veria – skôr si myslím, že sú za to kráľovsky platení a tak im nevadí, že zo seba robia totálnych magorov. Za tie prachy to stojí – aj Hitler je im dobrý, keď si môžu kopnúť do Rusov,“ myslí si Blaha. „Milí priatelia, bráňme historickú pravdu a nenechajme, aby novodobí fašisti takto nevkusne obhajovali Hitlera a kopali do našich ruských osloboditeľov. Tí, čo padli za našu slobodu, si to nezaslúžia,“ konštatuje v samom závere statusu Ľuboš Blaha. „Hlavnú ťarchu v II. svetovej vojne znášala červená armáda a Sovietsky zväz. A na toto nemôžeme zabúdať. A nemôžeme zabúdať ani na milióny obetí ľudí zo Sovietskeho zväzu. Červenej armáde patrí vďaka a obdiv za to, čo v tom období dokázala,“ pridáva v priloženom videu predseda Smeru-SDS Robert Fico. „Slovanov, ktorých padlo vo vojne 30 miliónov, zabíjali fašisti z rasistických dôvodov, pretože nás chceli vyhubiť a zotročiť. Nezabúdajme, vojna prišla zo Západu, sloboda z Východu,“ pridal vo videu záverečné slová Ľuboš Blaha. https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/blaha-aktuality-sk-patria-medzi-dezinformacne-media-ktore-siria-rusofobnu-propagandu-video/

Vážená pani prezidentka,
dnes ste sa postavili pred kamery, aby ste opätovne zneužili svoj úrad na lobing pre farmaceutický priemysel.
Nezastali ste sa seniorov, ktorých chcú povinne očkovať v rozpore s ich právami a slobodami.
Nezastali ste sa detí, z ktorých chcú urobiť pokusných králikov, hoci dôsledkom experimentálnych vakcín na Covid môže byť aj smrť.
Nezastali ste sa rodín, ktoré prišli kvôli vakcinanácii o svojich blízkych. Ani tých rodín, ktorým štát odoprel pomoc, hoci ich ekonomicky zruinoval.
Nezastali ste sa ani 12 600 obetí Matovičovho plošného testovania a nezmyselných opatrení vlády.
Jediný, koho ste sa - ako vždy - zastali, boli mamutie korporácie, ktorým ide o miliardové zisky.
Vy nie ste prezidentkou Slovenska, vy ste hovorkyňou západných korporácií.
Považujem za škandál, že spochybňujete referendum ako najvyšší prejav demokracie, no v prípade dokumentovaných úmrtí na očkovanie nemáte ani najmenšiu pochybnosť a chcete ľudí hnať do experimentálneho očkovania ako dobytok.
Bez informácií, bez pomoci, bez rozmyslu. Ako v nejakej reklame na teflónovú panvicu - však ide iba o život.
Už tomu chýbalo len to vaše slávne obnažené pliecko a transparent, že vakcína je úsmev. Demokraciu ste premenili na goebbelsovskú propagandu. Je to ponižujúce a trápne.
Vážená pani Čaputová,
je vrcholné nezodpovedné, že šírite nenávisť voči opozícii, ktorá nikdy nikoho neodhovárala od očkovania, iba upozorňuje na riziká a zdôrazňuje dobrovoľnosť a objektívnu informovanosť.
Ak je sloboda zločin, tak to povedzte na rovinu a prestaňte sa hrať na demokratku.
Vláda nezvládla prvú ani druhú vlnu a kvôli svojej neschopnosti nezvládne ani tretiu. No vy už dnes hľadáte vinníka všade inde, aby ste potom mohla ukazovať prstom na opozíciu, lebo tak zjavne znel pokyn z istej ambasády.
Spreneverili ste sa svojej pozícii, vážená pani prezidentka a svojim dnešným zbytočným a pojašeným útokom na opozíciu ste len potvrdili, že nie ste prezidentkou Slovákov, ale len mažoretkou pána Matoviča.
Vážená pani,
nikto nikdy tak neponížil úrad prezidenta ako vy. Obrátili ste sa chrbtom občanom pri testovaní, pri odvolávaní Matoviča, pri referende, aj pri očkovaní.
Zneužívate príchod Delty na Slovensko na rozsievanie strachu, neslobody a na šírenie politickej nenávisti voči opozícii a voči iným názorom.
Vaša totalitná rétorika je napriek vášmu sladkému hlásku nebezpečnejšia než všetky ukričané prejavy diktátorov z minulosti.
Chceme vás ubezpečiť, že my nikdy nedovolíme, aby sa z našich detí robili laboratórne myši, nikdy nedopustíme, aby ste obetovali životy našich seniorov a nikdy si nenecháme vziať slobodu.
Veľavážená pani Čaputová,
prosím, urobte si aspoň toľko námahy a pozrite sa, ako rastú čísla nakazených v krajinách, kde je najvyššia zaočkovanosť a prestaňte balamutiť ľudí - občania potrebujú vyvážené informácie a nie reklamné slogany farmafiriem.
Ste matka - očakávame, že budete chrániť deti a nie zisky farmafiriem.
Slovensko si zaslúži prezidenta, ktorý nebude slúžiť farmaceutickým korporáciám, ale Slovákom a ich základným právam.
Odporúčam Vám, aby ste sa namiesto takýchto lacných prejavov nabudúce radšej opäť rozvalila na koberec, oprela sa o najbližšiu stolicu, nahodila svoj najzvodnejší výraz a nechala sa fotiť do módnych časopisov - zjavne vám to ide lepšie než štátnické povinnosti.


Vážená pani prezidentka, dnes ste sa postavili pred kamery, aby ste opätovne zneužili svoj úrad na lobing pre farmaceutický priemysel. Nezastali ste sa seniorov, ktorých chcú povinne očkovať v rozpore s ich právami a slobodami. Nezastali ste sa detí, z ktorých chcú urobiť pokusných králikov, hoci dôsledkom experimentálnych vakcín na Covid môže byť aj smrť. Nezastali ste sa rodín, ktoré prišli kvôli vakcinanácii o svojich blízkych. Ani tých rodín, ktorým štát odoprel pomoc, hoci ich ekonomicky zruinoval. Nezastali ste sa ani 12 600 obetí Matovičovho plošného testovania a nezmyselných opatrení vlády. Jediný, koho ste sa - ako vždy - zastali, boli mamutie korporácie, ktorým ide o miliardové zisky. Vy nie ste prezidentkou Slovenska, vy ste hovorkyňou západných korporácií. Považujem za škandál, že spochybňujete referendum ako najvyšší prejav demokracie, no v prípade dokumentovaných úmrtí na očkovanie nemáte ani najmenšiu pochybnosť a chcete ľudí hnať do experimentálneho očkovania ako dobytok. Bez informácií, bez pomoci, bez rozmyslu. Ako v nejakej reklame na teflónovú panvicu - však ide iba o život. Už tomu chýbalo len to vaše slávne obnažené pliecko a transparent, že vakcína je úsmev. Demokraciu ste premenili na goebbelsovskú propagandu. Je to ponižujúce a trápne. Vážená pani Čaputová, je vrcholné nezodpovedné, že šírite nenávisť voči opozícii, ktorá nikdy nikoho neodhovárala od očkovania, iba upozorňuje na riziká a zdôrazňuje dobrovoľnosť a objektívnu informovanosť. Ak je sloboda zločin, tak to povedzte na rovinu a prestaňte sa hrať na demokratku. Vláda nezvládla prvú ani druhú vlnu a kvôli svojej neschopnosti nezvládne ani tretiu. No vy už dnes hľadáte vinníka všade inde, aby ste potom mohla ukazovať prstom na opozíciu, lebo tak zjavne znel pokyn z istej ambasády. Spreneverili ste sa svojej pozícii, vážená pani prezidentka a svojim dnešným zbytočným a pojašeným útokom na opozíciu ste len potvrdili, že nie ste prezidentkou Slovákov, ale len mažoretkou pána Matoviča. Vážená pani, nikto nikdy tak neponížil úrad prezidenta ako vy. Obrátili ste sa chrbtom občanom pri testovaní, pri odvolávaní Matoviča, pri referende, aj pri očkovaní. Zneužívate príchod Delty na Slovensko na rozsievanie strachu, neslobody a na šírenie politickej nenávisti voči opozícii a voči iným názorom. Vaša totalitná rétorika je napriek vášmu sladkému hlásku nebezpečnejšia než všetky ukričané prejavy diktátorov z minulosti. Chceme vás ubezpečiť, že my nikdy nedovolíme, aby sa z našich detí robili laboratórne myši, nikdy nedopustíme, aby ste obetovali životy našich seniorov a nikdy si nenecháme vziať slobodu. Veľavážená pani Čaputová, prosím, urobte si aspoň toľko námahy a pozrite sa, ako rastú čísla nakazených v krajinách, kde je najvyššia zaočkovanosť a prestaňte balamutiť ľudí - občania potrebujú vyvážené informácie a nie reklamné slogany farmafiriem. Ste matka - očakávame, že budete chrániť deti a nie zisky farmafiriem. Slovensko si zaslúži prezidenta, ktorý nebude slúžiť farmaceutickým korporáciám, ale Slovákom a ich základným právam. Odporúčam Vám, aby ste sa namiesto takýchto lacných prejavov nabudúce radšej opäť rozvalila na koberec, oprela sa o najbližšiu stolicu, nahodila svoj najzvodnejší výraz a nechala sa fotiť do módnych časopisov - zjavne vám to ide lepšie než štátnické povinnosti.

Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie.
1 Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne obhajujú zločiny Hegeromatovičovej vlády.
2 A tak som sa pozrel na to, prečo to robia. Žeby kvôli prachom?
3 Otvoril som Centrálny register zmlúv, či náhodou štát nekorumpuje médiá prostredníctvom peňazí daňových poplatníkov. A ajhľa, čo som našiel.
4 Vydavateľ Aktualít dostal od štátu na očkovaciu kampaň takmer 100 tisíc EUR. Vydavateľ Denníka N takisto. Desiatky tisíc išli aj vydavateľovi SME a ďalším médiám.
5 A úplná pecka. Televízia Markíza dostala za posledné mesiace od štátu a štátnych firiem ... sadnite si, prosím... 5 miliónov EUR.
6 Hovoria tomu - nákup vysielacieho času. Ja tomu hovorím, že si kupujú médiá.
7.Markíza dostala priamo od Ministerstva zdravotníctva na očkovaciu kampaň 900 tisíc EUR. Ďalších 720 tisíc išlo od Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Na čo asi?
8 A od štátneho Tiposu dostala Markíza rovno 3,5 milióna. Z toho sa až krúti hlava. Nemajú peniaze na ľudí, berú dôchodky seniorom, nedali takmer nič na štátnu pomoc - ale do médií rvú milióny!
9 A potom sa čudujeme, že médiá od rána do večera špinia na opozíciu a propagujú očkovanie spôsobom, že by aj Goebbels mohol závidieť.
10 Žiadne iné názory, žiadne objektívne informácie, nič o vedľajších účinkoch, nič o rizikách. Len hnať ľudí ako dobytok. A hejtovať Roberta Fica, že čo si to dovoľuje, že sa ako slobodný človek nechce dať zaočkovať.
11 Prachsprostá štátna korupcia. Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá, naliala do nich milióny zo štátnych peňazí a zneužíva ich na útoky na opozíciu a kritikov.
12 Ja sa len pýtam, kde je NAKA. Ak sa potvrdí, že takto zalepujú médiám ústa a kupujú si ich priazeň - potom ide o najväčší korupčný škandál v dejinách Slovenska.
Klamú, manipulujú, šíria nenávisť. Chcú z ľudí urobiť pokusných králikov, ohrozujú dokonca aj naše deti. Za prachy. Za milióny, čo do nich lejú by zapredali aj vlastné mamy.
Oligarchické médiá. Prichytené pri čine.


Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie. 1 Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne obhajujú zločiny Hegeromatovičovej vlády. 2 A tak som sa pozrel na to, prečo to robia. Žeby kvôli prachom? 3 Otvoril som Centrálny register zmlúv, či náhodou štát nekorumpuje médiá prostredníctvom peňazí daňových poplatníkov. A ajhľa, čo som našiel. 4 Vydavateľ Aktualít dostal od štátu na očkovaciu kampaň takmer 100 tisíc EUR. Vydavateľ Denníka N takisto. Desiatky tisíc išli aj vydavateľovi SME a ďalším médiám. 5 A úplná pecka. Televízia Markíza dostala za posledné mesiace od štátu a štátnych firiem ... sadnite si, prosím... 5 miliónov EUR. 6 Hovoria tomu - nákup vysielacieho času. Ja tomu hovorím, že si kupujú médiá. 7.Markíza dostala priamo od Ministerstva zdravotníctva na očkovaciu kampaň 900 tisíc EUR. Ďalších 720 tisíc išlo od Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Na čo asi? 8 A od štátneho Tiposu dostala Markíza rovno 3,5 milióna. Z toho sa až krúti hlava. Nemajú peniaze na ľudí, berú dôchodky seniorom, nedali takmer nič na štátnu pomoc - ale do médií rvú milióny! 9 A potom sa čudujeme, že médiá od rána do večera špinia na opozíciu a propagujú očkovanie spôsobom, že by aj Goebbels mohol závidieť. 10 Žiadne iné názory, žiadne objektívne informácie, nič o vedľajších účinkoch, nič o rizikách. Len hnať ľudí ako dobytok. A hejtovať Roberta Fica, že čo si to dovoľuje, že sa ako slobodný človek nechce dať zaočkovať. 11 Prachsprostá štátna korupcia. Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá, naliala do nich milióny zo štátnych peňazí a zneužíva ich na útoky na opozíciu a kritikov. 12 Ja sa len pýtam, kde je NAKA. Ak sa potvrdí, že takto zalepujú médiám ústa a kupujú si ich priazeň - potom ide o najväčší korupčný škandál v dejinách Slovenska. Klamú, manipulujú, šíria nenávisť. Chcú z ľudí urobiť pokusných králikov, ohrozujú dokonca aj naše deti. Za prachy. Za milióny, čo do nich lejú by zapredali aj vlastné mamy. Oligarchické médiá. Prichytené pri čine.

Toto je Čaputovej koniec. Skončí presne tak ako Kiska. V týchto dňoch začína jej voľný pád, pretože ona už ani neskrýva, že nie je prezidentkou všetkých Slovákov, ale len liberálnej kaviarne.
1 Spomeňte si, že túto istú chybu urobil kedysi Kiska. Kým neútočil na vládu Roberta Fica a hral to nemotorne na neutrála, jeho podpora bola vysoká, zhruba ako u Čaputovej.
2.Oligarchické médiá mu vytvárali kult osobnosti, podobne ako teraz Čaputovej. Bol to ich prezident, rovnako ako je teraz Čaputová ich prezidentkou. Iba ich.
3 Fatálnu chybu urobil Kiska po vražde Jána Kuciaka. Namiesto toho, aby ďalej predstieral, že je akože prezidentom všetkých (žmurk), postavil sa na čelo opozičných protestov a hecoval Slovákov do občianskej vojny ako vyšinutý majdanista.
4.Odvtedy jeho popularita klesala z mesiaca na mesiac. Z nejakých 60% padol na 6%, čo bol výkon hodný olympijského skokana do vody. Špľachlo to riadne - Kisku odvtedy nikto nevidel. Chvalabohu.
5 Čaputová urobila tú istú chybu. Ako cez kopirák. Prvé roky vo funkcii ako-tak predstierala, že nie je na nikoho strane, že je nezávislá a tak. Ešte aj kamošov z Progresívneho Slovenska zamestnávala na tajňáša.
6.Ani ste o nej nevedeli, v podstate len prezliekala garderóby, s dcérkami to dávali na nákupnú maniačku v New Yorku, občas sladkým hláskom odprednášala lacné frázy, čo jej písal ex-komunista Leško, s americkou veľvyslankyňou sa stretávala potajomky, aby neprovokovala...
7 A odrazu - akoby udrel hrom. S americkou veľvyslankyňou to začala dávať na hulváta, plnila jej pokyny pri vládnej kríze, už ani nepredstiera, že nie sme gubernia.
8.Čaputová sa zradikalizovala. Škandalózne sa otočila chrbtom ľuďom a nezastavila celoplošné testovanie, ktoré zabilo tisíce ľudí. Pri vládnej kríze robila všetko preto, aby sa vláda udržala, ešte aj vymenovala mäsiara Matoviča.
9 Dobre, to sa ešte stále mohla vyhovárať, že je nemohúca, že nevie, že nemôže... Ale v ostatných týždňoch to už naplno rozbalila. Najskôr tajná schôdzka v pivnici SIS.
10 Potom zarezala referendum a na Ústavný súd poslala referát o tom, ako majú vládni papaláši ľudské právo na 4-ročný plat. Hrubá politická chyba - pľuvanec do tváre miliónov Slovákov.
11 A predvčerom doslova vyhlásila vojnu opozícii, keď v rozpore so všetkými zvyklosťami ako hlava štátu drzo zaútočila na opozičných lídrov a prikryla neschopnosť a všetky škandály vlády.
12 A všimnite si odozvu ľudí. Podľa prieskumov sa jej dôveryhodnosť riadne prepadá. My sme jej neverili nikdy, ale už jej neveria ani tí, ktorých doteraz dokázala oklamať.
13 Jej útoky na opozíciu budú pribúdať. Bude vyzývať k povinnému očkovaniu, bude vyzývať k očkovaniu detí. To príde. Farmafirmy už ju majú upečenú. A rozkaz z ambasády zněl jasně. Nebylo čas se ptát...
14 Čaputová skončí ako Kiska. Niekde na šiestich percentách. Jej éra končí. Nepochopila, že ako hlava štátu môže všeličo. Ešte aj nad tými trápnymi fotkami, keď sa hlava, ehm, štátu rozčapila na koberec - ešte aj nad tým mnohí ľudia mávli rukou.
15 Ale jedno nemôže. Arogantne sa postaviť proti ľuďom. Jej útok na referendum a vrieskanie po opozícii - to je koniec. Presne tá istá chyba ako Kiska.
Prezidentka letí dole. Zakývajme jej. Bude to na konci veľký, preveliký šplech.
Poďme zajtra do ulíc, priatelia. A vyjadrime svoj názor nielen na neoliberálnu vládu, ale aj na lobistku farmafiriem z paláca.
O jednej pred ministerstvom práce! 🙂


Toto je Čaputovej koniec. Skončí presne tak ako Kiska. V týchto dňoch začína jej voľný pád, pretože ona už ani neskrýva, že nie je prezidentkou všetkých Slovákov, ale len liberálnej kaviarne. 1 Spomeňte si, že túto istú chybu urobil kedysi Kiska. Kým neútočil na vládu Roberta Fica a hral to nemotorne na neutrála, jeho podpora bola vysoká, zhruba ako u Čaputovej. 2.Oligarchické médiá mu vytvárali kult osobnosti, podobne ako teraz Čaputovej. Bol to ich prezident, rovnako ako je teraz Čaputová ich prezidentkou. Iba ich. 3 Fatálnu chybu urobil Kiska po vražde Jána Kuciaka. Namiesto toho, aby ďalej predstieral, že je akože prezidentom všetkých (žmurk), postavil sa na čelo opozičných protestov a hecoval Slovákov do občianskej vojny ako vyšinutý majdanista. 4.Odvtedy jeho popularita klesala z mesiaca na mesiac. Z nejakých 60% padol na 6%, čo bol výkon hodný olympijského skokana do vody. Špľachlo to riadne - Kisku odvtedy nikto nevidel. Chvalabohu. 5 Čaputová urobila tú istú chybu. Ako cez kopirák. Prvé roky vo funkcii ako-tak predstierala, že nie je na nikoho strane, že je nezávislá a tak. Ešte aj kamošov z Progresívneho Slovenska zamestnávala na tajňáša. 6.Ani ste o nej nevedeli, v podstate len prezliekala garderóby, s dcérkami to dávali na nákupnú maniačku v New Yorku, občas sladkým hláskom odprednášala lacné frázy, čo jej písal ex-komunista Leško, s americkou veľvyslankyňou sa stretávala potajomky, aby neprovokovala... 7 A odrazu - akoby udrel hrom. S americkou veľvyslankyňou to začala dávať na hulváta, plnila jej pokyny pri vládnej kríze, už ani nepredstiera, že nie sme gubernia. 8.Čaputová sa zradikalizovala. Škandalózne sa otočila chrbtom ľuďom a nezastavila celoplošné testovanie, ktoré zabilo tisíce ľudí. Pri vládnej kríze robila všetko preto, aby sa vláda udržala, ešte aj vymenovala mäsiara Matoviča. 9 Dobre, to sa ešte stále mohla vyhovárať, že je nemohúca, že nevie, že nemôže... Ale v ostatných týždňoch to už naplno rozbalila. Najskôr tajná schôdzka v pivnici SIS. 10 Potom zarezala referendum a na Ústavný súd poslala referát o tom, ako majú vládni papaláši ľudské právo na 4-ročný plat. Hrubá politická chyba - pľuvanec do tváre miliónov Slovákov. 11 A predvčerom doslova vyhlásila vojnu opozícii, keď v rozpore so všetkými zvyklosťami ako hlava štátu drzo zaútočila na opozičných lídrov a prikryla neschopnosť a všetky škandály vlády. 12 A všimnite si odozvu ľudí. Podľa prieskumov sa jej dôveryhodnosť riadne prepadá. My sme jej neverili nikdy, ale už jej neveria ani tí, ktorých doteraz dokázala oklamať. 13 Jej útoky na opozíciu budú pribúdať. Bude vyzývať k povinnému očkovaniu, bude vyzývať k očkovaniu detí. To príde. Farmafirmy už ju majú upečenú. A rozkaz z ambasády zněl jasně. Nebylo čas se ptát... 14 Čaputová skončí ako Kiska. Niekde na šiestich percentách. Jej éra končí. Nepochopila, že ako hlava štátu môže všeličo. Ešte aj nad tými trápnymi fotkami, keď sa hlava, ehm, štátu rozčapila na koberec - ešte aj nad tým mnohí ľudia mávli rukou. 15 Ale jedno nemôže. Arogantne sa postaviť proti ľuďom. Jej útok na referendum a vrieskanie po opozícii - to je koniec. Presne tá istá chyba ako Kiska. Prezidentka letí dole. Zakývajme jej. Bude to na konci veľký, preveliký šplech. Poďme zajtra do ulíc, priatelia. A vyjadrime svoj názor nielen na neoliberálnu vládu, ale aj na lobistku farmafiriem z paláca. **O jednej pred ministerstvom práce!**

Ľuboš Blaha
3 h ·
Práve som od našej milovanej vlády dostal hneď dve sms-ky s kódom pre covid-pass.
O nič také som nežiadal, ale zrejme túžili predviesť, ako úchvatne profesionálne im to celé funguje. A ja som od nadšenia stratil dych.
Poprosím o jednu Nobelovku pre Hegera, Lengvarského aj Remišovú, toto je technologický unikát. Vitajte v 22. storočí.
Funguje im to až tak skvele, že jeden "osobný" kód prišiel na moje meno a druhý "osobný" kód na niekoho úplne iného. Bravó!
Týmto pána Bánskeho srdečne pozdravujem, netuším, kto to je, ale musí byť mimoriadne šťastný, že jeho súkromné údaje tu NCZI posiela v sms-kách úplne cudzím ľuďom.
Ja len tak rozmýšľam, že keď už dokážu pobabrať aj takúto základnú vec a pošlú opozičnému poslancovi údaje nejakého iného občana, ako to asi bude v prípade ochrany našich údajov?
Predpokladám, že nie som jediný, kto dostal cudzie údaje. Zjavne tu súkromné údaje poletujú po Slovensku ako splašená sliepka po dvore.
Len sa tak skromne pýtam: to tu budú mirnix-dirnix lietať cudzím ľuďom aj infošky o našom zdravotnom stave a tak?
Zbláznili sa? To čo je za chaos?
V tomto štáte nefunguje nič. Absolútne nič.
Čuduje sa ešte niekto, že tu kvôli týmto babrákom zbytočne zomreli tisíce ľudí?
Čuduje sa niekto, že nevedia zorganizovať absolútne nič a iba sa vkuse na nás vyhovárajú?
Choďte už od toho, diletanti!
Matovič nevie ani len odtrhnúť kvet bez toho, aby neporušil zákon - s takýmito Patamatmi tu všetci pohynieme.
Celé zle.


60d9fcc61700e


Ľuboš Blaha 3 h · Práve som od našej milovanej vlády dostal hneď dve sms-ky s kódom pre covid-pass. O nič také som nežiadal, ale zrejme túžili predviesť, ako úchvatne profesionálne im to celé funguje. A ja som od nadšenia stratil dych. Poprosím o jednu Nobelovku pre Hegera, Lengvarského aj Remišovú, toto je technologický unikát. Vitajte v 22. storočí. Funguje im to až tak skvele, že jeden "osobný" kód prišiel na moje meno a druhý "osobný" kód na niekoho úplne iného. Bravó! Týmto pána Bánskeho srdečne pozdravujem, netuším, kto to je, ale musí byť mimoriadne šťastný, že jeho súkromné údaje tu NCZI posiela v sms-kách úplne cudzím ľuďom. Ja len tak rozmýšľam, že keď už dokážu pobabrať aj takúto základnú vec a pošlú opozičnému poslancovi údaje nejakého iného občana, ako to asi bude v prípade ochrany našich údajov? Predpokladám, že nie som jediný, kto dostal cudzie údaje. Zjavne tu súkromné údaje poletujú po Slovensku ako splašená sliepka po dvore. Len sa tak skromne pýtam: to tu budú mirnix-dirnix lietať cudzím ľuďom aj infošky o našom zdravotnom stave a tak? Zbláznili sa? To čo je za chaos? V tomto štáte nefunguje nič. Absolútne nič. Čuduje sa ešte niekto, že tu kvôli týmto babrákom zbytočne zomreli tisíce ľudí? Čuduje sa niekto, že nevedia zorganizovať absolútne nič a iba sa vkuse na nás vyhovárajú? Choďte už od toho, diletanti! Matovič nevie ani len odtrhnúť kvet bez toho, aby neporušil zákon - s takýmito Patamatmi tu všetci pohynieme. Celé zle. ![60d9fcc61700e](serve/attachment&path=60d9fcc61700e)
Upravené 28. 6. 2021 o 18:46

Dejú sa veľké veci, priatelia:
1 Včera v noci vládna koalícia nebola schopná začať parlamentnú schôdzu, v ktorej chceme odvolať Matoviča. Sú natoľko rozhádaní, že sa nevedeli dať dokopy.
2 My sme sa ako celá opozícia postavili a urobili parlamentnú obštrukciu. Úspešne. Donútili sme koalíciu, aby sa nerokovalo v noci, ale dnes cez deň. Vypiekli sme s nimi ako s malými deťmi.
3 Šušká sa, že SaS-ka chce Matoviča potopiť, a preto sa včera nedokázali zísť. Už zase budeme od Sulíka počúvať, aký je Matovič "odporný človek" a od Matoviča, že má ísť Sulík "kopať hroby". Chystá sa ďalšie pokračovanie veselohry Blbý a blbší, tešíme sa.
4 Jasné, Sulík nakoniec ako vždy podrží balónik a Matoviča podrží, vždy predsa bol len Matovičov otlkánek. Ale je dobré vedieť, že koalícia je už zase dva milimetre od rozpadu. Skúsime ju dnes v parlamente doraziť.
5 Mimochodom, včera večer som mal ísť ako predstaviteľ Smeru diskutovať do TA3 so zástupcom OĽaNO. A hádajte, čo sa stalo. OĽaNO sa kompletne zosypalo a vyhlásilo, že ak tam budem ja, tak neprídu. Tí majú zo mňa normálne, že bobky.
6 Ja samozrejme súcitím. Je dojemné, že sa diskusií so mnou tak boja, veď ja z nich neodhryznem. Horšie je, že tým pádom relácia nebola. Takto to na Slovensku funguje - do televízií ma nepozývajú a keď ma tam Smer pošle, tak sa ma Matovičovci zľaknú a utečú ako potkany. Absurdné.
7 Dostal som od vás zopár správ, vraj sme včera nepodporili v parlamente dobrovoľnosť očkovania. Je to nezmysel. Neverte tomu. Odídenci z Kotlebovej strany predložili návrh, aby bolo trestné nútiť niekoho do "nepovinného očkovania".
8 Prepáčte, ale to by bola nahrávka na smeč očkovacím propagandistom z vlády. Ak by takýto zákon nejakým zázrakom prešiel, tak by jednoducho očkovanie proti Covidu vyhlásili za povinné a bolo by vybavené, pretože trestné by bolo nútiť len do "nepovinného" očkovania.
9 Nebudem útočiť do opozičných poslancov, nikdy to nerobím. Ale prosím vás, vysvetlite mi, prečo by malo byť nejaké očkovanie povinné a iné nepovinné. Prečo takto ustupujú očkovacím fanatikom? Ja som plne za dobrovoľnosť očkovania - v každom ohľade.
10 Ak chcú niektorí kolegovia z opozície povinné očkovanie, je to ich vec, ale ja im za to hlasovať nebudem. Môj názor je, že očkovanie má byť dobrovoľné. Bez výnimiek. Preto som sa zdržal. Bojujeme za slobodu a musíme byť dôslední.
11 Posledná vec: neviem, či ste zachytili rozhovor ex-šéfa NAKA Zuriana pre médiá, ale jeho slová zatrasú Slovenskom. Ja len dúfam, že mu za trest zase nevykopnú dvere kukláči, alebo že si niekde "samonevylupne" oko...
12 Zurian potvrdil to, čo sme všetci vedeli - že obvinenia voči Milanovi Lučanskému boli krivé a že policajti, čo to naňho narafičili, sa z jeho smrti tešili. Hanba! Toto musí mať dohru - toto bola justičná vražda!
13 Navyše Zurian potvrdil, že minister vnútra Mikulec bol jedným z kajúcnikov obvinený z preberania úplatku, a teda už dávno mal sedieť vo väzbe.
14 Matovičovci si však vytvorili systém "našich ľudí" a svojich si chránia. Obyčajná mafia... Toto je na pád vlády. Chytili sa do vlastnej pasce.
15 Dnes bude v parlamente horúco. Za toto všetko musí ísť Matovič dole. A ja mám pre neho ešte jedno veľké prekvapenie - nebude sa mu to páčiť. Uvidíte 😉
Želám vám krásny deň, priatelia, dnes to bude veľký boj proti Matovičovej mafii!


Dejú sa veľké veci, priatelia: 1 Včera v noci vládna koalícia nebola schopná začať parlamentnú schôdzu, v ktorej chceme odvolať Matoviča. Sú natoľko rozhádaní, že sa nevedeli dať dokopy. 2 My sme sa ako celá opozícia postavili a urobili parlamentnú obštrukciu. Úspešne. Donútili sme koalíciu, aby sa nerokovalo v noci, ale dnes cez deň. Vypiekli sme s nimi ako s malými deťmi. 3 Šušká sa, že SaS-ka chce Matoviča potopiť, a preto sa včera nedokázali zísť. Už zase budeme od Sulíka počúvať, aký je Matovič "odporný človek" a od Matoviča, že má ísť Sulík "kopať hroby". Chystá sa ďalšie pokračovanie veselohry Blbý a blbší, tešíme sa. 4 Jasné, Sulík nakoniec ako vždy podrží balónik a Matoviča podrží, vždy predsa bol len Matovičov otlkánek. Ale je dobré vedieť, že koalícia je už zase dva milimetre od rozpadu. Skúsime ju dnes v parlamente doraziť. 5 Mimochodom, včera večer som mal ísť ako predstaviteľ Smeru diskutovať do TA3 so zástupcom OĽaNO. A hádajte, čo sa stalo. OĽaNO sa kompletne zosypalo a vyhlásilo, že ak tam budem ja, tak neprídu. Tí majú zo mňa normálne, že bobky. 6 Ja samozrejme súcitím. Je dojemné, že sa diskusií so mnou tak boja, veď ja z nich neodhryznem. Horšie je, že tým pádom relácia nebola. Takto to na Slovensku funguje - do televízií ma nepozývajú a keď ma tam Smer pošle, tak sa ma Matovičovci zľaknú a utečú ako potkany. Absurdné. 7 Dostal som od vás zopár správ, vraj sme včera nepodporili v parlamente dobrovoľnosť očkovania. Je to nezmysel. Neverte tomu. Odídenci z Kotlebovej strany predložili návrh, aby bolo trestné nútiť niekoho do "nepovinného očkovania". 8 Prepáčte, ale to by bola nahrávka na smeč očkovacím propagandistom z vlády. Ak by takýto zákon nejakým zázrakom prešiel, tak by jednoducho očkovanie proti Covidu vyhlásili za povinné a bolo by vybavené, pretože trestné by bolo nútiť len do "nepovinného" očkovania. 9 Nebudem útočiť do opozičných poslancov, nikdy to nerobím. Ale prosím vás, vysvetlite mi, prečo by malo byť nejaké očkovanie povinné a iné nepovinné. Prečo takto ustupujú očkovacím fanatikom? Ja som plne za dobrovoľnosť očkovania - v každom ohľade. 10 Ak chcú niektorí kolegovia z opozície povinné očkovanie, je to ich vec, ale ja im za to hlasovať nebudem. Môj názor je, že očkovanie má byť dobrovoľné. Bez výnimiek. Preto som sa zdržal. Bojujeme za slobodu a musíme byť dôslední. 11 Posledná vec: neviem, či ste zachytili rozhovor ex-šéfa NAKA Zuriana pre médiá, ale jeho slová zatrasú Slovenskom. Ja len dúfam, že mu za trest zase nevykopnú dvere kukláči, alebo že si niekde "samonevylupne" oko... 12 Zurian potvrdil to, čo sme všetci vedeli - že obvinenia voči Milanovi Lučanskému boli krivé a že policajti, čo to naňho narafičili, sa z jeho smrti tešili. Hanba! Toto musí mať dohru - toto bola justičná vražda! 13 Navyše Zurian potvrdil, že minister vnútra Mikulec bol jedným z kajúcnikov obvinený z preberania úplatku, a teda už dávno mal sedieť vo väzbe. 14 Matovičovci si však vytvorili systém "našich ľudí" a svojich si chránia. Obyčajná mafia... Toto je na pád vlády. Chytili sa do vlastnej pasce. 15 Dnes bude v parlamente horúco. Za toto všetko musí ísť Matovič dole. A ja mám pre neho ešte jedno veľké prekvapenie - nebude sa mu to páčiť. Uvidíte

Zabili demokraciu. Zabili vôľu 600 tisíc ľudí. Zabili právo 52% voličov, ktorí podľa prieskumov chceli ísť povaliť vládu.
1 Čaputová zmarila referendum. Ona nesie politickú zodpovednosť za to, že Matovič sa dnes zabetónoval pri moci.
2.To, že po nej teraz bliaka, je len trápna póza. Zachránila mu krk. Opakovane. Bez nej by už bol dávno na smetisku dejín.
3.Ak Matovič chce, hneď zajtra môže dať pokyn svojim pročkom, zmeníme ústavu a šup, referendum stihneme ešte v septembri. Ale on radšej bude trepať.
4.Sú s Čaputovou dohodnutí a hrajú s ľuďmi nechutné hry. Spoločne vraždia demokraciu a potláčajú akýkoľvek odpor.
5.Ak sa ľudia nemôžu brániť voľbami, tak sa môžu brániť len ulicou. Toto je výsledok Čaputovej zlovôle - vyženie ľudí do ulíc a zničí akúkoľvek politickú kultúru.
6.Namiesto volebnej demokracie tu budú barikády. Perfektné, madam, gratulujeme. Nikto tak neublížil demokracii ako táto pomýlená pani, ktorá sa v týchto kľúčových dňoch plieskala o vlny kdesi v Taliansku.
7 Čaputová hanebne zmarila referendum a ak má Boha pri sebe, tak okamžite odstúpi. Lebo takto svoj národ neopľul ešte žiaden prezident v dejinách.
8.Hanba Čaputovej, hanba liberálnym fašistom! Toto je najčiernejší deň pre demokraciu na Slovensku.
Bojujeme ďalej! Toto len tak nenecháme!


Zabili demokraciu. Zabili vôľu 600 tisíc ľudí. Zabili právo 52% voličov, ktorí podľa prieskumov chceli ísť povaliť vládu. 1 Čaputová zmarila referendum. Ona nesie politickú zodpovednosť za to, že Matovič sa dnes zabetónoval pri moci. 2.To, že po nej teraz bliaka, je len trápna póza. Zachránila mu krk. Opakovane. Bez nej by už bol dávno na smetisku dejín. 3.Ak Matovič chce, hneď zajtra môže dať pokyn svojim pročkom, zmeníme ústavu a šup, referendum stihneme ešte v septembri. Ale on radšej bude trepať. 4.Sú s Čaputovou dohodnutí a hrajú s ľuďmi nechutné hry. Spoločne vraždia demokraciu a potláčajú akýkoľvek odpor. 5.Ak sa ľudia nemôžu brániť voľbami, tak sa môžu brániť len ulicou. Toto je výsledok Čaputovej zlovôle - vyženie ľudí do ulíc a zničí akúkoľvek politickú kultúru. 6.Namiesto volebnej demokracie tu budú barikády. Perfektné, madam, gratulujeme. Nikto tak neublížil demokracii ako táto pomýlená pani, ktorá sa v týchto kľúčových dňoch plieskala o vlny kdesi v Taliansku. 7 Čaputová hanebne zmarila referendum a ak má Boha pri sebe, tak okamžite odstúpi. Lebo takto svoj národ neopľul ešte žiaden prezident v dejinách. 8.Hanba Čaputovej, hanba liberálnym fašistom! Toto je najčiernejší deň pre demokraciu na Slovensku. Bojujeme ďalej! Toto len tak nenecháme!

Pani Čaputová, Vy ste symbolom zla! Budete musieť odísť. Zutekať preč z politiky, preč zo Slovenska!“ soptí Blaha


https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/08/pani-caputova-vy-ste-symbolom-zla-budete-musiet-odist-zutekat-prec-z-politiky-prec-zo-slovenska-sopti-blaha/


Pani Čaputová, Vy ste symbolom zla! Budete musieť odísť. Zutekať preč z politiky, preč zo Slovenska!“ soptí Blaha https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/08/pani-caputova-vy-ste-symbolom-zla-budete-musiet-odist-zutekat-prec-z-politiky-prec-zo-slovenska-sopti-blaha/

Zuzana Čaputová na Slovensku zrušila demokraciu a médiá sa tu tvária, že sa vlastne nič nedeje a rypkajú sa v nejakých legalistických analýzach.
1.Haló, ešte raz - na Slovensku od minulého týždňa kvôli Čaputovej nie je suverénnom ľud. Naša ústava je tým pádom ústavou nedemokratického štátu. To sa fakt ideme tváriť, že to je v pohode?
2 Najdesivejšou vecou na tom celom je to, že Ústavný súd vlastne kompletne prevzal Čaputovej výhrady proti referendu. Keby nález Ústavného súdu písala priamo Čaputová, nevyzeralo by to inak.
3.Doposiaľ žiaden prezident nemal odvahu na to, aby spochybnil petíciu státisícov ľudí. Dokonca ani len ten obr-tragéd Kiska neposielal na Ústavný súd referendum o rodine. To, že ľud je suverén, sa považovalo za sväté.
4 A potom prišla arogantná liberálna aktivistika z Pezinku, ktorá pre Sorosa písala prihlúple brožúrky... Na stole jej pristálo 600 tisíc podpisov od občanov, čo je zhruba pätina elektorátu. Taká drobnosť.
5 A ona to škodoradostne šmarí na Ústavný súd a zareže to. Pätinu voličstva odhodí do koša ako kelímok od kávy. Nikto to od nej nežiadal, dokonca ani vládne strany - ona to proste urobila, aby ľuďom odkázala, že sú tým, za čo ich označil kedysi Haščák...
6 Dnes už celé Slovensko vidí, že Čaputová zlikvidovala demokraciu, len aby ochránila Hegeromatovičovu vládu. A ona sa vyhovára tým, že šíri vedomú lož, že keby referendum prebehlo, ústavný súd by ho mohol zrušiť.
7.Nie, nič také by urobiť nemohol a Čaputová je buď taká nevzdelaná, že to nevie, alebo taká arogantná, že zlomyseľne zmarila referendum a teraz úmyselne šíri lži.
8.Viete, čo je na tom hrozné? Tu sa v priamom prenose ničí demokracia a médiá oslovujú právnikov, ako by sa k tomu nemal kto iný vyjadrovať. Preboha, veď to je taký vážny politologický a filozofický problém, že taký tu od roku 1989 nebol.
9 Suverenitu ľudu sa takýmto nehanebným spôsobom nesnažili spochybňovať ani režimy v minulosti - dokonca aj tzv. ľudové demokracie aspoň formálne vychádzali z toho, že ľud je suverén. Prvý, kto to spochybnil, je vlastne Čaputová. V roku 2021.
10 Ak Ústavný súd povedal, že parlament je štyri roky neodvolateľný ľudom, potom vlastne povedal, že ľud nie je suverén, a teda že nežijeme v demokracii. Takmer 30 rokov žijeme v nedemokratickom zriadení. Bravó!
11.Radičovej vláda v minulosti padla protiústavne. Lebo poslanci, o ktorých sa rozhodlo, prišli o svoje ľudské právo na štvorročný plat. Absurdistan! A aj referendum o EÚ je pochybné - boli porušené ľudské práva tých, čo do EÚ nechceli... My vlastne žijeme v permanentnom bezpráví!
12.A keby sa teoreticky v budúcich voľbách k moci dostala nejaká fašistická strana, ktorá by ľuďom nasľubovala diaľnice a národnú hrdosť ako Hitler v 1933 a potom by začala stavať koncentráky a viesť vojny, tak by ste sa takejto vlády nemohli legálne zbaviť, lebo na štyri roky by tam bola ako zafixovaná ústavou ako železobetón.
13.Toto dnes tvrdí Ústavný súd, respektíve Čaputová, ktorej argumentácia bola v náleze okopírovaná, ako keby to písal priamo Kubina s Tódovou.
14 Nikto neurobil toľko nadpráce, aby zachránil Hegeromatovičovu vládu, kvôli ktorej zomrelo takmer 13 tisíc ľudí, kvôli ktorej je tu totálny chaos, kvôli ktorej tu zavádzajú apatrtheid a ktorá likviduje opozíciu a poslala na smrť Milana Lučanského...
15 Takáto sadistická vláda je tu na štyri roky zabetónovaná ako Kim Čong-un v Severnej Kórei. Štyri roky ľud nemá suverenitu, má ju len na jeden deň dvakrát za dekádu. Perfektné. Periodická totalita. Tlieskam. Čaputová je posol totality. Najväčšia národná hanba.
Ja len takú krátku poznámku na záver:
16 Podľa čl. 32 ústavy občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok. Ak niekto spochybní suverenitu ľudu ako základ každého demokratického poriadku, suverén má právo na odpor. Just saying...
17 Ak tento Čaputovej fašizoidný útok na demokraciu nenapraví parlament do niekoľkých týždňov, ľud bude mať plné ústavné právo na odpor proti tyranovi.
18 My sme už za Smer svoj ústavný návrh predložili a ak vláda s Čaputovou nechcú zažiť peklo, mali by Slovensku vrátiť demokraciu späť. Dosť bolo výhovoriek. Majú poslednú šancu. Tik-tak-tik-tak.
Pekný večer, priatelia!


Zuzana Čaputová na Slovensku zrušila demokraciu a médiá sa tu tvária, že sa vlastne nič nedeje a rypkajú sa v nejakých legalistických analýzach. 1.Haló, ešte raz - na Slovensku od minulého týždňa kvôli Čaputovej nie je suverénnom ľud. Naša ústava je tým pádom ústavou nedemokratického štátu. To sa fakt ideme tváriť, že to je v pohode? 2 Najdesivejšou vecou na tom celom je to, že Ústavný súd vlastne kompletne prevzal Čaputovej výhrady proti referendu. Keby nález Ústavného súdu písala priamo Čaputová, nevyzeralo by to inak. 3.Doposiaľ žiaden prezident nemal odvahu na to, aby spochybnil petíciu státisícov ľudí. Dokonca ani len ten obr-tragéd Kiska neposielal na Ústavný súd referendum o rodine. To, že ľud je suverén, sa považovalo za sväté. 4 A potom prišla arogantná liberálna aktivistika z Pezinku, ktorá pre Sorosa písala prihlúple brožúrky... Na stole jej pristálo 600 tisíc podpisov od občanov, čo je zhruba pätina elektorátu. Taká drobnosť. 5 A ona to škodoradostne šmarí na Ústavný súd a zareže to. Pätinu voličstva odhodí do koša ako kelímok od kávy. Nikto to od nej nežiadal, dokonca ani vládne strany - ona to proste urobila, aby ľuďom odkázala, že sú tým, za čo ich označil kedysi Haščák... 6 Dnes už celé Slovensko vidí, že Čaputová zlikvidovala demokraciu, len aby ochránila Hegeromatovičovu vládu. A ona sa vyhovára tým, že šíri vedomú lož, že keby referendum prebehlo, ústavný súd by ho mohol zrušiť. 7.Nie, nič také by urobiť nemohol a Čaputová je buď taká nevzdelaná, že to nevie, alebo taká arogantná, že zlomyseľne zmarila referendum a teraz úmyselne šíri lži. 8.Viete, čo je na tom hrozné? Tu sa v priamom prenose ničí demokracia a médiá oslovujú právnikov, ako by sa k tomu nemal kto iný vyjadrovať. Preboha, veď to je taký vážny politologický a filozofický problém, že taký tu od roku 1989 nebol. 9 Suverenitu ľudu sa takýmto nehanebným spôsobom nesnažili spochybňovať ani režimy v minulosti - dokonca aj tzv. ľudové demokracie aspoň formálne vychádzali z toho, že ľud je suverén. Prvý, kto to spochybnil, je vlastne Čaputová. V roku 2021. 10 Ak Ústavný súd povedal, že parlament je štyri roky neodvolateľný ľudom, potom vlastne povedal, že ľud nie je suverén, a teda že nežijeme v demokracii. Takmer 30 rokov žijeme v nedemokratickom zriadení. Bravó! 11.Radičovej vláda v minulosti padla protiústavne. Lebo poslanci, o ktorých sa rozhodlo, prišli o svoje ľudské právo na štvorročný plat. Absurdistan! A aj referendum o EÚ je pochybné - boli porušené ľudské práva tých, čo do EÚ nechceli... My vlastne žijeme v permanentnom bezpráví! 12.A keby sa teoreticky v budúcich voľbách k moci dostala nejaká fašistická strana, ktorá by ľuďom nasľubovala diaľnice a národnú hrdosť ako Hitler v 1933 a potom by začala stavať koncentráky a viesť vojny, tak by ste sa takejto vlády nemohli legálne zbaviť, lebo na štyri roky by tam bola ako zafixovaná ústavou ako železobetón. 13.Toto dnes tvrdí Ústavný súd, respektíve Čaputová, ktorej argumentácia bola v náleze okopírovaná, ako keby to písal priamo Kubina s Tódovou. 14 Nikto neurobil toľko nadpráce, aby zachránil Hegeromatovičovu vládu, kvôli ktorej zomrelo takmer 13 tisíc ľudí, kvôli ktorej je tu totálny chaos, kvôli ktorej tu zavádzajú apatrtheid a ktorá likviduje opozíciu a poslala na smrť Milana Lučanského... 15 Takáto sadistická vláda je tu na štyri roky zabetónovaná ako Kim Čong-un v Severnej Kórei. Štyri roky ľud nemá suverenitu, má ju len na jeden deň dvakrát za dekádu. Perfektné. Periodická totalita. Tlieskam. Čaputová je posol totality. Najväčšia národná hanba. Ja len takú krátku poznámku na záver: 16 Podľa čl. 32 ústavy občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok. Ak niekto spochybní suverenitu ľudu ako základ každého demokratického poriadku, suverén má právo na odpor. Just saying... 17 Ak tento Čaputovej fašizoidný útok na demokraciu nenapraví parlament do niekoľkých týždňov, ľud bude mať plné ústavné právo na odpor proti tyranovi. 18 My sme už za Smer svoj ústavný návrh predložili a ak vláda s Čaputovou nechcú zažiť peklo, mali by Slovensku vrátiť demokraciu späť. Dosť bolo výhovoriek. Majú poslednú šancu. Tik-tak-tik-tak. Pekný večer, priatelia!

Zdravotníctvo ovládajú farmafirmy, políciu zločinci, na čele vlády je nafukovacia panna, na čele parlamentu Judáš a v prezidentskom paláci sedí kľúčenka od Pfizeru
https://www.infovojna.sk/article/zdravotnictvo-ovladaju-farmafirmy-policiu-zlocinci-na-cele-vlady-je-nafukovacia-panna-na-cele-parlamentu-judas-a-v-prezidentskom-palaci-sedi-klucenka-od-pfizeru


**Zdravotníctvo ovládajú farmafirmy, políciu zločinci, na čele vlády je nafukovacia panna, na čele parlamentu Judáš a v prezidentskom paláci sedí kľúčenka od Pfizeru** https://www.infovojna.sk/article/zdravotnictvo-ovladaju-farmafirmy-policiu-zlocinci-na-cele-vlady-je-nafukovacia-panna-na-cele-parlamentu-judas-a-v-prezidentskom-palaci-sedi-klucenka-od-pfizeru

Príspevky L. Blahu pre tých, ktorí nemajú fcb a ten ich nepustí bez registrácie na jeho profil, sú dostupné na tejto adrese . Príspevky sa nedajú skopírovať .
https://m.facebook.com/LBlaha/posts/?refsrc=deprecated&_rdr


Príspevky L. Blahu pre tých, ktorí nemajú fcb a ten ich nepustí bez registrácie na jeho profil, sú dostupné na tejto adrese . Príspevky sa nedajú skopírovať . https://m.facebook.com/LBlaha/posts/?refsrc=deprecated&_rdr
Upravené 27. 7. 2021 o 16:49

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3011745065730719&id=2047997592105476


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3012580845647141&id=2047997592105476


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3012799205625305&id=2047997592105476


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3013418528896706&id=2047997592105476


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3013582308880328&id=2047997592105476


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3011745065730719&id=2047997592105476 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3012580845647141&id=2047997592105476 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3012799205625305&id=2047997592105476 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3013418528896706&id=2047997592105476 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3013582308880328&id=2047997592105476

L. Blaha: Zuzana Čaputová dnes uverejnila srdcervúci status, že je myšlienkami so všetkými tými, ktorých ústavné práva nie sú rešpektované. Až ma pichlo pri srdiečku...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3024813094423916&id=2047997592105476


L. Blaha: Zuzana Čaputová dnes uverejnila srdcervúci status, že je myšlienkami so všetkými tými, ktorých ústavné práva nie sú rešpektované. Až ma pichlo pri srdiečku... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3024813094423916&id=2047997592105476

so všetkými


Uprimne jej dakujem, konecne stanik, alebo stanicka? Alebo asi to 3 tie pohlavie, nie nie asi to 75. Tak


[quote="pid:29124, uid:111"]so všetkými[/quote] Uprimne jej dakujem, konecne stanik, alebo stanicka? Alebo asi to 3 tie pohlavie, nie nie asi to 75. Tak

L. Blaha: Vrátite sa z dovolenky a idete si nakúpiť do obchodného centra. V Bratislave. A z tých reakcií ľudí jednoducho nechápete.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3025253101046582&id=2047997592105476&__tn__=-R


L. Blaha: Čítali ste dnešný list policajnej vyšetrovateľky? Z toho naskakujú zimomriavky - toto sú tie rozviazané ruky polície?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3025861400985752&id=2047997592105476&__tn__=-R


**L. Blaha: Vrátite sa z dovolenky a idete si nakúpiť do obchodného centra. V Bratislave. A z tých reakcií ľudí jednoducho nechápete.** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3025253101046582&id=2047997592105476&__tn__=-R **L. Blaha: Čítali ste dnešný list policajnej vyšetrovateľky? Z toho naskakujú zimomriavky - toto sú tie rozviazané ruky polície?** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3025861400985752&id=2047997592105476&__tn__=-R

L. Blaha: ...Ostala mi taká milá detektívna nálada, tak zhrniem moje podozrenia z vražednej kriminálky na Slovensku...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026104950961397&id=2047997592105476&__tn__=-R


L. Blaha: ...Ostala mi taká milá detektívna nálada, tak zhrniem moje podozrenia z vražednej kriminálky na Slovensku... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026104950961397&id=2047997592105476&__tn__=-R

L. Blaha: Viete, ako spoznáte najzaočkovanejšie krajiny sveta? Tak, že tam teraz majú rekordné počty nakazených
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026635707574988&id=2047997592105476&__tn__=-R


**L. Blaha: Viete, ako spoznáte najzaočkovanejšie krajiny sveta? Tak, že tam teraz majú rekordné počty nakazených** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026635707574988&id=2047997592105476&__tn__=-R
Upravené 12. 8. 2021 o 15:53

L. Blaha: Robert Fico dnes tak vycvičil s liberálnymi žurnalistami, že sa ešte teraz chytám za brucho. Majster zase raz zišiel medzi učňov a vyučoval
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026876314217594&id=2047997592105476


**L. Blaha: Robert Fico dnes tak vycvičil s liberálnymi žurnalistami, že sa ešte teraz chytám za brucho. Majster zase raz zišiel medzi učňov a vyučoval** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3026876314217594&id=2047997592105476

L. Blaha: Nepomáhajú vyhrážky, uplácanie ani lynčovanie nezaočkovaných. Prečo je to tak? Prečo Slováci nedôverujú očkovaniu?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3027595230812369&id=2047997592105476


**L. Blaha: Nepomáhajú vyhrážky, uplácanie ani lynčovanie nezaočkovaných. Prečo je to tak? Prečo Slováci nedôverujú očkovaniu?** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3027595230812369&id=2047997592105476

L. Blaha: Pozrite, priatelia, ja z princípu nepozerám Slovenskú televíziu. Keď si chcem kuknúť odpad, idem vyniesť smeti...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029309730640919&id=2047997592105476&__tn__=-R


L. Blaha: "Najviac na mňa zapôsobil pamätník na Dukle. Bolo mi smutno pri hromadných hroboch osloboditeľov."
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029763580595534&id=2047997592105476


L. Blaha: Neviem, či sa dá klesnúť ešte hlbšie. Vypočul som si dnešný rozhovor Borisa Zalu a Braňa Dobšinského a môžem povedať jediné - ajhľa, fašista. Očkovací fašista.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029859603919265&id=2047997592105476


**L. Blaha: Pozrite, priatelia, ja z princípu nepozerám Slovenskú televíziu. Keď si chcem kuknúť odpad, idem vyniesť smeti...** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029309730640919&id=2047997592105476&__tn__=-R **L. Blaha: "Najviac na mňa zapôsobil pamätník na Dukle. Bolo mi smutno pri hromadných hroboch osloboditeľov."** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029763580595534&id=2047997592105476 L. Blaha:** Neviem, či sa dá klesnúť ešte hlbšie. Vypočul som si dnešný rozhovor Borisa Zalu a Braňa Dobšinského a môžem povedať jediné - ajhľa, fašista. Očkovací fašista.** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3029859603919265&id=2047997592105476

L. Blaha: Matovič so Sulíkom pripravujú pre Slovensko extrémne zdražovanie. Dvaja vyšinutí neoliberáli chystajú cenový Armagedon.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3031286550443237&id=2047997592105476&__tn__=-R


L. Blaha: BOJKOT!
Horalky či Mily kedysi patrili k mojim obľúbeným sladkostiam ešte od socializmu a dodnes som ich kupoval svojim deťom. Už nebudem. Pridávam sa k bojkotu.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3031418750430017&id=2047997592105476&__tn__=-R


**L. Blaha: Matovič so Sulíkom pripravujú pre Slovensko extrémne zdražovanie. Dvaja vyšinutí neoliberáli chystajú cenový Armagedon.** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3031286550443237&id=2047997592105476&__tn__=-R **L. Blaha: BOJKOT! Horalky či Mily kedysi patrili k mojim obľúbeným sladkostiam ešte od socializmu a dodnes som ich kupoval svojim deťom. Už nebudem. Pridávam sa k bojkotu.** https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3031418750430017&id=2047997592105476&__tn__=-R
12345 ... 8
59.92k
544
29
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept