Politika v SR
Zastřelil se bývalý příslušník SIS František Böhm, svědek proti policejním funkcionářům
Y

Slovenská média informují o tom, že bývalý příslušník SIS František Böhm, který coby klíčový svědek vypovídal proti vysokým policejním funkcionářům, se zastřelil. Na druhý svět chtěl zřejmě vzít i svou manželku.


https://cz.sputniknews.com/slovensko/2021021313186103-zastrelil-se-byvaly-prislusnik-sis-frantisek-bhm-svedek-proti-policejnim-funkcionarum/


Slovenská média informují o tom, že bývalý příslušník SIS František Böhm, který coby klíčový svědek vypovídal proti vysokým policejním funkcionářům, se zastřelil. Na druhý svět chtěl zřejmě vzít i svou manželku. https://cz.sputniknews.com/slovensko/2021021313186103-zastrelil-se-byvaly-prislusnik-sis-frantisek-bhm-svedek-proti-policejnim-funkcionarum/

Blaha:
Niekedy si pripadám ako v nejakom béčkovom mafiánskom filme. Zločinec, ktorý si vymyslel krivé obvinenia na Milana Lučanského, spáchal samovraždu. Čo sa to preboha na Slovensku deje?!


  1. František Böhm bol typický Matovičov "kajúcnik". Podľahne gestapáckemu tlaku a očierni všetkých naokolo, aby "nemusel srať krv ako Lajó Makó". Na oplátku dostane slobodu a užíva si svoj majetok.
  2. Milan Lučanský, kým ešte žil, žiadal konfrontáciu s Böhmom, pretože vedel, že jeho obvinenia sú len vynútené lži. Nedočkal sa. Potkol sa o papuču, samovylupoval si oko, povymetali s ním všetky cely v krajine a nakoniec ho našli mŕtveho na cele...
  3. Kľúčový svedok v jeho prípade sa takisto našiel mŕtvy. Pár týždňov po Milanovi Lučanskom. Povedzte - ako vám to pripadá? Zahladzuje niekto hore stopy z vykonštruovaného obvinenia, kvôli ktorému zomrel hrdina? Museli byť obaja umlčaní?
  4. Prepáčte, ale to takto má fungovať spravodlivosť v civilizovanej krajine? Lebo mne to pripadá skôr ako štátny teror. Najskôr strčia bývalých policajných prezidentov na samotku, kde ich držia celé mesiace a trýznia ich.
  5. Popritom vrieskajú po opozícii, nech šúcha nohami - že si prídu aj po nich. A medzitým ronia slzy za Navaľného a trepocú vlajkami bieloruských fašistov. Úplná fraška.
  6. Ľudí posielajú do mučiarní na základe vykonštruovaných výpovedí tzv. kajúcnikov. A potom sa odrazu kajúcnici nájdu "zasamovraždení". A my sa ideme tváriť, že boli len nešťastne zaľúbení? To ako vážne?
  7. Nevieme, prečo spáchal František Böhm samovraždu. Výčitky svedomia? Vyhrážky prepadnutia majetku? Vyhrážky voči rodine? Psychické trýznenie? Nevieme, kto ho prinútil ku krivému svedectvu... František Böhm si zobral svoje tajomstvá do hrobu. A niekomu to veľmi vyhovuje.
  8. Jedno ale vieme isto - celé to tu pripomína praktiky gestapa. Ľudia vo väzbe páchajú údajné samovraždy, držia ich tam ako prašivých psov a keď ich niektorých pustia z cely, tak vyzerajú akoby vyšli z koncentračného tábora. A nie, toto nie je Nemecko 1941, ale Slovensko 2021.
  9. Generál Milan Lučanský bol dohnaný k smrti. Ten, koho využili na to, aby ho do väzby strčili, už takisto nežije. Iní "režimoví udavači" si behajú po slobode a užívajú majetok. Sú v ohrození aj ďalší? Koľko čudných "samovrážd" ešte Slovensko čaká?
  10. Matovičovi sa situácia vymyká z rúk. Rozpútal tu "jatky" ako na bitúnku. Do čela špeciálnej prokuratúry poslal svojho človeka Lipšica, ktorého úlohou je pozatvárať celú opozíciu a vidí to každý. V Európe už krútia hlavou, čo sa to na Slovensku deje.
  11. František Böhm môže za smrť Milana Lučanského. Hrdinu, ktorý nasadzoval svoj život za to, aby Slovensko zbavil mafie. Nevinného otca rodiny. Dobrého človeka... Možno si niekto povie - karma.
  12. Mňa však ďaleko viac trápi, čo sa to na Slovensku deje: keby vládu riadila mafia, nevyzeralo by to inak. Zastavme ich, bratia!

Blaha: Niekedy si pripadám ako v nejakom béčkovom mafiánskom filme. Zločinec, ktorý si vymyslel krivé obvinenia na Milana Lučanského, spáchal samovraždu. Čo sa to preboha na Slovensku deje?! 1. František Böhm bol typický Matovičov "kajúcnik". Podľahne gestapáckemu tlaku a očierni všetkých naokolo, aby "nemusel srať krv ako Lajó Makó". Na oplátku dostane slobodu a užíva si svoj majetok. 2. Milan Lučanský, kým ešte žil, žiadal konfrontáciu s Böhmom, pretože vedel, že jeho obvinenia sú len vynútené lži. Nedočkal sa. Potkol sa o papuču, samovylupoval si oko, povymetali s ním všetky cely v krajine a nakoniec ho našli mŕtveho na cele... 3. Kľúčový svedok v jeho prípade sa takisto našiel mŕtvy. Pár týždňov po Milanovi Lučanskom. Povedzte - ako vám to pripadá? Zahladzuje niekto hore stopy z vykonštruovaného obvinenia, kvôli ktorému zomrel hrdina? Museli byť obaja umlčaní? 4. Prepáčte, ale to takto má fungovať spravodlivosť v civilizovanej krajine? Lebo mne to pripadá skôr ako štátny teror. Najskôr strčia bývalých policajných prezidentov na samotku, kde ich držia celé mesiace a trýznia ich. 5. Popritom vrieskajú po opozícii, nech šúcha nohami - že si prídu aj po nich. A medzitým ronia slzy za Navaľného a trepocú vlajkami bieloruských fašistov. Úplná fraška. 6. Ľudí posielajú do mučiarní na základe vykonštruovaných výpovedí tzv. kajúcnikov. A potom sa odrazu kajúcnici nájdu "zasamovraždení". A my sa ideme tváriť, že boli len nešťastne zaľúbení? To ako vážne? 7. Nevieme, prečo spáchal František Böhm samovraždu. Výčitky svedomia? Vyhrážky prepadnutia majetku? Vyhrážky voči rodine? Psychické trýznenie? Nevieme, kto ho prinútil ku krivému svedectvu... František Böhm si zobral svoje tajomstvá do hrobu. A niekomu to veľmi vyhovuje. 8. Jedno ale vieme isto - celé to tu pripomína praktiky gestapa. Ľudia vo väzbe páchajú údajné samovraždy, držia ich tam ako prašivých psov a keď ich niektorých pustia z cely, tak vyzerajú akoby vyšli z koncentračného tábora. A nie, toto nie je Nemecko 1941, ale Slovensko 2021. 9. Generál Milan Lučanský bol dohnaný k smrti. Ten, koho využili na to, aby ho do väzby strčili, už takisto nežije. Iní "režimoví udavači" si behajú po slobode a užívajú majetok. Sú v ohrození aj ďalší? Koľko čudných "samovrážd" ešte Slovensko čaká? 10. Matovičovi sa situácia vymyká z rúk. Rozpútal tu "jatky" ako na bitúnku. Do čela špeciálnej prokuratúry poslal svojho človeka Lipšica, ktorého úlohou je pozatvárať celú opozíciu a vidí to každý. V Európe už krútia hlavou, čo sa to na Slovensku deje. 11. František Böhm môže za smrť Milana Lučanského. Hrdinu, ktorý nasadzoval svoj život za to, aby Slovensko zbavil mafie. Nevinného otca rodiny. Dobrého človeka... Možno si niekto povie - karma. 12. Mňa však ďaleko viac trápi, čo sa to na Slovensku deje: keby vládu riadila mafia, nevyzeralo by to inak. Zastavme ich, bratia!

Pellegrini: Smrť kľúčového svedka F. Böhma vzbudzuje veľa otázok


Smrť kľúčového svedka Františka Böhma vzbudzuje veľa otázok a vyvoláva dojem, že niečo v krajine nie je v poriadku. Uviedol to nezaradený poslanec Národnej rady SR a líder mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.


Poukázal na to, že sa o samovraždu nepokúšajú len obvinení vo väzbe, čo bol prípad zosnulého policajného exprezidenta Milana Lučanského, či pokus o ukončenie života bývalej sudkyne Moniky J., ale aj ľudia, ktorí s políciou spolupracujú a sú v pozícii svedka. "Niečo nie je v poriadku, vyrušuje ma to," skonštatoval Pellegrini.


Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) v tejto súvislosti vyjadril nad situáciou ľútosť. "Takéto veci by sa nemali končiť smrťou, je mi to ľudsky ľúto, škoda zmareného života," dodal Kollár.
https://www.teraz.sk/slovensko/pellegrini-smrt-klucoveho-svedka-f/527808-clanok.html


**Pellegrini: Smrť kľúčového svedka F. Böhma vzbudzuje veľa otázok ** Smrť kľúčového svedka Františka Böhma vzbudzuje veľa otázok a vyvoláva dojem, že niečo v krajine nie je v poriadku. Uviedol to nezaradený poslanec Národnej rady SR a líder mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Poukázal na to, že sa o samovraždu nepokúšajú len obvinení vo väzbe, čo bol prípad zosnulého policajného exprezidenta Milana Lučanského, či pokus o ukončenie života bývalej sudkyne Moniky J., ale aj ľudia, ktorí s políciou spolupracujú a sú v pozícii svedka. "Niečo nie je v poriadku, vyrušuje ma to," skonštatoval Pellegrini. Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) v tejto súvislosti vyjadril nad situáciou ľútosť. "Takéto veci by sa nemali končiť smrťou, je mi to ľudsky ľúto, škoda zmareného života," dodal Kollár. https://www.teraz.sk/slovensko/pellegrini-smrt-klucoveho-svedka-f/527808-clanok.html

Harabin:
Samovražda kajúcnika Františka Böhma ma núti ako trestného sudcu položiť minimálne dve otázky.
Aký mohol mať motív na samovraždu, keď ako kajúcnik získal v trestnom konaní proti
nemu začatom, výrazný benefit oproti ostatným, že bol prepustený z väzby?
Ako je možné, že mal zbraň, keď po vznesení trestného obvinenia musel odovzdať zbraň aj legálne držanú?
Iba pre súhrnnosť v informačnom procese treba uviesť, že
„Milan Lučanský sa chcel stretnúť s každým, kto tvrdil, že vzal od neho peniaze alebo nejakú výhodu, vyplynulo z výsluchu pred policajným vyšetrovateľom. Odmietal, že by prijímal úplatky či už od Norberta Paksiho, zástupcu šéfa Útvaru zvláštnych policajných činností, alebo od exsiskára Františka Böhma.
Lučanský o Paksim a Böhmovi povedal, že sú „zmrdi“, ktorí na neho hádžu špinu. „Nikdy som od tých ‚zmrdov‘ nemal dôvod ani motív brať peniaze,“ vyhlásil Lučanský.
To je toľko peňazí, že by som nimi musel kúriť,“ mal podľa záznamu z výsluchu povedať Lučanský, keď si prečítal, že sa mal takto obohatiť o 510-tisíc eur.
Lučanský sa pred vyšetrovateľom zamyslel, že Paksi mohol brať od Böhma peniaze a tváriť sa, že sú pre neho. Dodal, že keď sa s ním chcel Böhm stretnúť, vždy tam bol Paksi. „Asi sa bál, že by sa ma sám Böhm spýtal, či som spokojný s financiami, ktoré mi mal poslať,“ dodal Lučanský. „
(zdroj: https://spravy.pravda.sk/.../577908-byvaly-prislusnik.../ )


Harabin: Samovražda kajúcnika Františka Böhma ma núti ako trestného sudcu položiť minimálne dve otázky. Aký mohol mať motív na samovraždu, keď ako kajúcnik získal v trestnom konaní proti nemu začatom, výrazný benefit oproti ostatným, že bol prepustený z väzby? Ako je možné, že mal zbraň, keď po vznesení trestného obvinenia musel odovzdať zbraň aj legálne držanú? Iba pre súhrnnosť v informačnom procese treba uviesť, že „Milan Lučanský sa chcel stretnúť s každým, kto tvrdil, že vzal od neho peniaze alebo nejakú výhodu, vyplynulo z výsluchu pred policajným vyšetrovateľom. Odmietal, že by prijímal úplatky či už od Norberta Paksiho, zástupcu šéfa Útvaru zvláštnych policajných činností, alebo od exsiskára Františka Böhma. Lučanský o Paksim a Böhmovi povedal, že sú „zmrdi“, ktorí na neho hádžu špinu. „Nikdy som od tých ‚zmrdov‘ nemal dôvod ani motív brať peniaze,“ vyhlásil Lučanský. To je toľko peňazí, že by som nimi musel kúriť,“ mal podľa záznamu z výsluchu povedať Lučanský, keď si prečítal, že sa mal takto obohatiť o 510-tisíc eur. Lučanský sa pred vyšetrovateľom zamyslel, že Paksi mohol brať od Böhma peniaze a tváriť sa, že sú pre neho. Dodal, že keď sa s ním chcel Böhm stretnúť, vždy tam bol Paksi. „Asi sa bál, že by sa ma sám Böhm spýtal, či som spokojný s financiami, ktoré mi mal poslať,“ dodal Lučanský. „ (zdroj: https://spravy.pravda.sk/.../577908-byvaly-prislusnik.../ )

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) v tejto súvislosti vyjadril nad situáciou ľútosť. "Takéto veci by sa nemali končiť smrťou, je mi to ľudsky ľúto, škoda zmareného života," dodal Kollár.


ten je celý bezseba, že prežil...aj on by tam už bol


[quote="pid:3563, uid:12"]Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) v tejto súvislosti vyjadril nad situáciou ľútosť. "Takéto veci by sa nemali končiť smrťou, je mi to ľudsky ľúto, škoda zmareného života," dodal Kollár.[/quote] ten je celý bezseba, že prežil...aj on by tam už bol

Zaujímavý status dal Forisch na fb ohľadne tohoto, odfotila dom si to, lebo jeho statusy zvyknú miznúť. Ako sa pridávajú fotky?


Zaujímavý status dal Forisch na fb ohľadne tohoto, odfotila dom si to, lebo jeho statusy zvyknú miznúť. Ako sa pridávajú fotky?

Ako sa pridávajú fotky?


Cez tlačitko šipky


[quote="pid:3586, uid:273"]Ako sa pridávajú fotky?[/quote] Cez tlačitko šipky

JankA

Upravené 13. 2. 2021 o 17:15

ten je celý bezseba, že prežil...aj on by tam už bol
V novom case dnes pisali , ze ta baba s ktorou havaroval v aute dostala nakladacku, ked sla vysypat smeti


[quote="pid:3569, uid:17"]ten je celý bezseba, že prežil...aj on by tam už bol[/quote] V novom case dnes pisali , ze ta baba s ktorou havaroval v aute dostala nakladacku, ked sla vysypat smeti

Moderator

Už se (znova) perou.


Kto ešte nie je v obraze, tak odporúčam sériu od Nikyty:


http://www.nwoo.org/2021/01/21/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-i/
http://www.nwoo.org/2021/01/23/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-ii/
http://www.nwoo.org/2021/02/01/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-iii/


Už se (znova) perou. Kto ešte nie je v obraze, tak odporúčam sériu od Nikyty: http://www.nwoo.org/2021/01/21/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-i/ http://www.nwoo.org/2021/01/23/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-ii/ http://www.nwoo.org/2021/02/01/bozie-mlyny-zlocin-a-trest-na-slovensku-c-iii/

Tie tri Nikitove články na nwoo.org odporúčam prečítať. Tak informačne nabitý sumár slovenských pomerov som už dlho nevidel.


Tie tri Nikitove články na nwoo.org odporúčam prečítať. Tak informačne nabitý sumár slovenských pomerov som už dlho nevidel.

Zaujímavý status dal Forisch na fb ohľadne tohoto, odfotila dom si to, lebo jeho statusy zvyknú miznúť. Ako sa pridávajú fotky?

Pavol Forisch
8 h ·
Zomrel Fero
Pre niektorých kajucnik pre niektorých svedok obžaloby.
Každopádne aj táto smrť je tragédia.
To že svedčil proti Lučanskému je jedna nespochybniteľná vec a to, že medzi nimi prebehla dohoda je pravda.
Lucanský tieto peniaze z veľkej časti dával na charitu lebo chcel a takto to z nelegálnymi-legálnymi peniazmi chodí.
Lucansky bol ale tiež aj spolupracovníkom tajnej služby a post legalizanta mu tuto činnosť umožňoval.
Pokiaľ chcete infiltrovať nejakú záujmovú skupinu musíte vystupovať ako jeden znich.
Fero bol tiež legalizantom a rovnako mohol konať ako konal.
Tu zradila nova matovicova vláda a hlavne riaditeľ SIS ktorý postavil úmyselne proti sebe dvoch legalizantov, ktorý zrazu nemali na výber.
Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic.
Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval.
Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať.
To čo všetko vedel sa už nikdy nedozvieme.
A to je škoda.
Mám však odloženú jednu vec ako miznú cez oficiálne zmluvy so štátom spotrebné dane za pohonné hmoty do súkromných rúk čo mi nedávno poslal a viac si ku tomu napíšeme inokedy.🦇
https://www.facebook.com/photo?fbid=892451444874615&set=a.132157070904060


[quote="pid:3586, uid:273"]Zaujímavý status dal Forisch na fb ohľadne tohoto, odfotila dom si to, lebo jeho statusy zvyknú miznúť. Ako sa pridávajú fotky?[/quote] Pavol Forisch 8 h · Zomrel Fero Pre niektorých kajucnik pre niektorých svedok obžaloby. Každopádne aj táto smrť je tragédia. To že svedčil proti Lučanskému je jedna nespochybniteľná vec a to, že medzi nimi prebehla dohoda je pravda. Lucanský tieto peniaze z veľkej časti dával na charitu lebo chcel a takto to z nelegálnymi-legálnymi peniazmi chodí. Lucansky bol ale tiež aj spolupracovníkom tajnej služby a post legalizanta mu tuto činnosť umožňoval. Pokiaľ chcete infiltrovať nejakú záujmovú skupinu musíte vystupovať ako jeden znich. Fero bol tiež legalizantom a rovnako mohol konať ako konal. Tu zradila nova matovicova vláda a hlavne riaditeľ SIS ktorý postavil úmyselne proti sebe dvoch legalizantov, ktorý zrazu nemali na výber. Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic. Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval. Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať. To čo všetko vedel sa už nikdy nedozvieme. A to je škoda. Mám však odloženú jednu vec ako miznú cez oficiálne zmluvy so štátom spotrebné dane za pohonné hmoty do súkromných rúk čo mi nedávno poslal a viac si ku tomu napíšeme inokedy.

Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic.
Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval.
Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať.

ak existuje rozkol v polícii...tak konkrétne v SIS ako naznačuje Forisch je to očividné....časť funkcionarov SIS pod zahr. tajnými službami platenými usaambasadou....je v priamom rozpore s časťou SIS pod riadením štátu..... SIS 1 jej kôň PENTA, Krajniak, Pčolinský, Lipšic. SIS 2 Matovič, Naď, MO s Kyselicom....Kollár, preto bol taký nešťastný po stretnutí s Bridget a neskôr sa stretol s Haščákom a následná havária......


Tu zradila nova matovicova vláda a hlavne riaditeľ SIS ktorý postavil úmyselne proti sebe dvoch legalizantov, ktorý zrazu nemali na výber.
Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic.


Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval.
Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať.
To čo všetko vedel sa už nikdy nedozvieme.

prečo s ním hovoril?.....bol Forisch ten čo zo zahraničia riadil to, aby sa dozvedela SIS1 čo má v umysle robiť a tak ho teraz umlčali?(Bohma).......nezabudajme čo robil Forisch predtým -vypaloval.....čo robil po smrti KK......poukazoval-skôr odvádzal pozornosť ......za tu jeho slobodu v zahraničí bez ujmi robí presne to čo potrebuje SIS1...podáva info.....


[quote="pid:3630, uid:17"]Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic. Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval. Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať.[/quote] ak existuje rozkol v polícii...tak konkrétne v SIS ako naznačuje Forisch je to očividné....časť funkcionarov SIS pod zahr. tajnými službami platenými usaambasadou....je v priamom rozpore s časťou SIS pod riadením štátu..... SIS 1 jej kôň PENTA, Krajniak, Pčolinský, Lipšic. SIS 2 Matovič, Naď, MO s Kyselicom....Kollár, preto bol taký nešťastný po stretnutí s Bridget a neskôr sa stretol s Haščákom a následná havária...... [quote="pid:3630, uid:17"]Tu zradila nova matovicova vláda a hlavne riaditeľ SIS ktorý postavil úmyselne proti sebe dvoch legalizantov, ktorý zrazu nemali na výber. Nastala patová situácia keďže ani jeden ani druhy už SIS nekryla lebo ich potrebovali ako obete politického prenasledovania opozície, ktorú riadi Lipšic.[/quote] [quote="pid:3630, uid:17"]Keď som naposledy hovoril s Ferom asi pred týždňom tak mi povedal že už nestihol dokončiť to na čom robil ako údajný obchodník s pohonnými hmotami na skupine ktorú už pred rokmi infiltroval. Hovoril mi že chcel podať svedectvo aj o PENTE a HAŠČÁKOVI ale nikto z vyšetrovateľov to nechcel počúvať. To čo všetko vedel sa už nikdy nedozvieme.[/quote] prečo s ním hovoril?.....bol Forisch ten čo zo zahraničia riadil to, aby sa dozvedela SIS1 čo má v umysle robiť a tak ho teraz umlčali?(Bohma).......nezabudajme čo robil Forisch predtým -vypaloval.....čo robil po smrti KK......poukazoval-skôr odvádzal pozornosť ......za tu jeho slobodu v zahraničí bez ujmi robí presne to čo potrebuje SIS1...podáva info.....

ešte doplním, kusok z Michelkovho streamu....čas 37:46.... suvis s tým čo by malo podľa Oracleho byť to čo otrasie Slovenskom?....kľudne ma opravte, zatiaľ to takto vidím
https://www.youtube.com/watch?v=2Ulbh7Ab08s


ešte doplním, kusok z Michelkovho streamu....čas 37:46.... suvis s tým čo by malo podľa Oracleho byť to čo otrasie Slovenskom?....kľudne ma opravte, zatiaľ to takto vidím https://www.youtube.com/watch?v=2Ulbh7Ab08s
Upravené 14. 2. 2021 o 00:07

Myslím, že by to mohlo súvisieť, Lipšic sa tak vyhne komentovaniu (samo)vraždy Bőhma. Taká otázka by určite padla.
https://www.ta3.com/clanok/1203095/lipsic-bude-skladat-slub-bez-medii-na-ta3-ho-uvidite-nazivo.html


Myslím, že by to mohlo súvisieť, Lipšic sa tak vyhne komentovaniu (samo)vraždy Bőhma. Taká otázka by určite padla. https://www.ta3.com/clanok/1203095/lipsic-bude-skladat-slub-bez-medii-na-ta3-ho-uvidite-nazivo.html

dalsia info do skladacky


zdroj:
https://www.facebook.com/jan.corona.5245/posts/168672635022964


dnes uz nie je tajomstvom, ze FRANTISEK BOHM bol pracovnikom SIS, agent - legalizant, ktory bol nasadeny na olejarsku mafiu, co bol dovod, preco mu NAKA ponechala zbrane.
Kovarik aj Mikulec to nepochybne tiez vedia. pokial Frantisek Bohm obvinil Milana Lucanskeho z brania uplatkov, nemohol to dostat prikazom od nikoho ineho, ako od svojho nadriadeneho, ktorym je novy sef SIS Vladimir Pčolinský, byvala prava ruka Daniela Lipsica.
Vznika otazka, preco to Vladimir Pcolinsky urobil.
Jednou z moznosti je, ze olejarska mafia sa dozvedela, kto je Frantisek Bohm a jednou operaciou stiahla z obehu dvoch pre nich nebezpecnych ludi - Bohma aj Lucanskeho. Do planu vsak museli byt zasvateni aj dalsi ludia, prokurator UŠP JUDr. Peter Kysel, sudkyna Mgr. Pamela Záleská a celkom iste aj vysetrovatel pplk. Mgr. Ján Čurilla, ktory tiez musel mat predlohu, aby konal, ako bolo treba. Inymi slovami, s pravdepodobnostou rovnajucou sa istote, sa jedna o zlocinecke spolcenie na tych najvyssich poschodiach tejto bananovej republiky, pricom konkretny motiv je zatial zahadou. Mohla byt za tym tak olejarska mafia, ako Lipsic, ktory plni zadania cudzich tajnych sluzieb a dnes, teda 15.2.2021, bude tento clovek dosadeny do funkcie sefa Uradu specialnej prokuratury, kym inym ako Borisom Kollarom, bývalým drogovym dilerom a soferom bratislavskeho mafiana Steinhubela...
Vitajte na Slovensku, priatelia!


dalsia info do skladacky zdroj: https://www.facebook.com/jan.corona.5245/posts/168672635022964 dnes uz nie je tajomstvom, ze FRANTISEK BOHM bol pracovnikom SIS, agent - legalizant, ktory bol nasadeny na olejarsku mafiu, co bol dovod, preco mu NAKA ponechala zbrane. Kovarik aj Mikulec to nepochybne tiez vedia. pokial Frantisek Bohm obvinil Milana Lucanskeho z brania uplatkov, nemohol to dostat prikazom od nikoho ineho, ako od svojho nadriadeneho, ktorym je novy sef SIS Vladimir Pčolinský, byvala prava ruka Daniela Lipsica. Vznika otazka, preco to Vladimir Pcolinsky urobil. Jednou z moznosti je, ze olejarska mafia sa dozvedela, kto je Frantisek Bohm a jednou operaciou stiahla z obehu dvoch pre nich nebezpecnych ludi - Bohma aj Lucanskeho. Do planu vsak museli byt zasvateni aj dalsi ludia, prokurator UŠP JUDr. Peter Kysel, sudkyna Mgr. Pamela Záleská a celkom iste aj vysetrovatel pplk. Mgr. Ján Čurilla, ktory tiez musel mat predlohu, aby konal, ako bolo treba. Inymi slovami, s pravdepodobnostou rovnajucou sa istote, sa jedna o zlocinecke spolcenie na tych najvyssich poschodiach tejto bananovej republiky, pricom konkretny motiv je zatial zahadou. Mohla byt za tym tak olejarska mafia, ako Lipsic, ktory plni zadania cudzich tajnych sluzieb a dnes, teda 15.2.2021, bude tento clovek dosadeny do funkcie sefa Uradu specialnej prokuratury, kym inym ako Borisom Kollarom, bývalým drogovym dilerom a soferom bratislavskeho mafiana Steinhubela... Vitajte na Slovensku, priatelia!

nový kanál na YT...zrejme Forisch zaukoloval toho pána, aby opäť odvádzal pozornosť niekam inam....takže, prvé video je o Bohmovi, Forisch hovorí, že boli dobrí kamaráti....(neverím mu ani mäkké f)...vysvetľuje ako funguje hierarchia v SIS...konkretne ako pracuju legalizanti.....môžeme tomu veriť a nemusíme.... preto si myslim, že Forisch aj teraz odvádza pozornosť, lebo bežný človek nemá ako zistiť ako to v skutočnosti funguje...
Z TMY NA SVETLO - Ako to bolo s Františkom Böhmom
https://www.youtube.com/watch?v=2id6-JA88sI&t=28s&has_verified=1


nový kanál na YT...zrejme Forisch zaukoloval toho pána, aby opäť odvádzal pozornosť niekam inam....takže, prvé video je o Bohmovi, Forisch hovorí, že boli dobrí kamaráti....(neverím mu ani mäkké f)...vysvetľuje ako funguje hierarchia v SIS...konkretne ako pracuju legalizanti.....môžeme tomu veriť a nemusíme.... preto si myslim, že Forisch aj teraz odvádza pozornosť, lebo bežný človek nemá ako zistiť ako to v skutočnosti funguje... Z TMY NA SVETLO - Ako to bolo s Františkom Böhmom https://www.youtube.com/watch?v=2id6-JA88sI&t=28s&has_verified=1
Upravené 15. 2. 2021 o 23:32

Vráťme sa späť k dátumu jeho samovraždy - 13. Manželka povedala, že mal výčitky svedomia. Svedomie sa pomerne dobre kombinuje práve s číslom 13, tzv. božím číslom.


Môžu chytračiť spravodajci, môže chytračiť Forisch, môže chytračiť Lipšic, ale evidentne už začal chytračiť aj Boh.


Vráťme sa späť k dátumu jeho samovraždy - 13. Manželka povedala, že mal výčitky svedomia. Svedomie sa pomerne dobre kombinuje práve s číslom 13, tzv. božím číslom. Môžu chytračiť spravodajci, môže chytračiť Forisch, môže chytračiť Lipšic, ale evidentne už začal chytračiť aj Boh.

Moderátor

Makó opäť vypovedá na NAKA


https://m.topky.sk/cl/1005049/2061577/AKTUALNE-Velky-vysluch-na-NAKA--VIDEO-Kajucnik-Ludovit-Mako-je-opat-na-scene


zdá sa, že plán ktorý im "vyšiel" teraz idú dokonať. Ako sa píše v článku, zatýkaniu nie je koniec a predpovedal to aj jeden z politikov. Som zvedavá čo vymyslia. Kone sú dosadené, hra pokračuje....


Makó opäť vypovedá na NAKA https://m.topky.sk/cl/1005049/2061577/AKTUALNE-Velky-vysluch-na-NAKA--VIDEO-Kajucnik-Ludovit-Mako-je-opat-na-scene zdá sa, že plán ktorý im "vyšiel" teraz idú dokonať. Ako sa píše v článku, zatýkaniu nie je koniec a predpovedal to aj jeden z politikov. Som zvedavá čo vymyslia. Kone sú dosadené, hra pokračuje....
Upravené 18. 2. 2021 o 10:22

postreh od M.Daňa o Makóovi....
Martin Dano - Martin Daňo


6 h ·
Makó sa ukrýval v Dubaji a priviezol ho súkromný jet ? Na koho náklady? Nebolo to tak, že tam bol a kuli plány celý čas so Suchobom čo vypovedať? Kto mu vybral tuto destináciu a to sa súd, či prokurátor nebál, ked ho pustili z väzby, že tam pôjde a už sa nevráti?
Ten Dubaj Abu Dhabi, resp. celé UAE už normálne nenávidimlen kvoli tomu, že títo ich preferujú pre svoje aktivity ... čo tam všetci chodia? tu nakradnú a tam skrvývajú?! Naposledy aj Sulík tam bol... Počiatek a Kaliňák sa chvastali, že tam stavjú hotel.... pfakt čudné...
ps v Kuchyni môžu pristávať len vojenské lietadla - takže bud to bolo vládne vojenské alebo letka CIA... a ešte pozerám, že Maká poslali vedľajším vchodom do NAKA - čo to je za držzosť? tam mu povedali, že ho nikto nezbadá... stačilo len nakrútiť okolie a pár tvári by ste tam zbadali postávať na chodníku a v tráve, ked tam došiel...
p.s. a najkrjašía scéna je ako sa tvári že telefonuje, ale nevolal nikde 🙂 displej sviete, žiadne číslo, žiadne hlasy, len aby pred kamerami unikol.. úbožiak...


postreh od M.Daňa o Makóovi.... Martin Dano - Martin Daňo 6 h · Makó sa ukrýval v Dubaji a priviezol ho súkromný jet ? Na koho náklady? Nebolo to tak, že tam bol a kuli plány celý čas so Suchobom čo vypovedať? Kto mu vybral tuto destináciu a to sa súd, či prokurátor nebál, ked ho pustili z väzby, že tam pôjde a už sa nevráti? Ten Dubaj Abu Dhabi, resp. celé UAE už normálne nenávidimlen kvoli tomu, že títo ich preferujú pre svoje aktivity ... čo tam všetci chodia? tu nakradnú a tam skrvývajú?! Naposledy aj Sulík tam bol... Počiatek a Kaliňák sa chvastali, že tam stavjú hotel.... pfakt čudné... ps v Kuchyni môžu pristávať len vojenské lietadla - takže bud to bolo vládne vojenské alebo letka CIA... a ešte pozerám, že Maká poslali vedľajším vchodom do NAKA - čo to je za držzosť? tam mu povedali, že ho nikto nezbadá... stačilo len nakrútiť okolie a pár tvári by ste tam zbadali postávať na chodníku a v tráve, ked tam došiel... p.s. a najkrjašía scéna je ako sa tvári že telefonuje, ale nevolal nikde

L.Blaha k dnešnému výsluchu Makóa na NAKA, potvrdil Daňove slová o prílete Makóa sukr. lietadlom. na letisko v Kuchyni
výňatok
Matovičova "spravodlivosť" v praxi:


  1. Zločinec Makó sa priznal k ťažkým podvodom. A preto je dnes na slobode, plieska sa o vlny v Dubaji, užíva si more a piesok, užíva si pohodu.

  2. A keď treba, aby si zase na niekoho niečo povymýšľal, tak ho prevezú súkromným lietadlom na vojenské letisko Kuchyňa. Šampanské, kaviár, eňoňuňo. A odtiaľ, korona-nekorona, šup za vyšetrovateľom. Niekomu je sveta žiť. https://www.facebook.com/LBlaha/photos/a.2052950104943558/2880844865487407/


L.Blaha k dnešnému výsluchu Makóa na NAKA, potvrdil Daňove slová o prílete Makóa sukr. lietadlom. na letisko v Kuchyni výňatok Matovičova "spravodlivosť" v praxi: 1. Zločinec Makó sa priznal k ťažkým podvodom. A preto je dnes na slobode, plieska sa o vlny v Dubaji, užíva si more a piesok, užíva si pohodu. 2. A keď treba, aby si zase na niekoho niečo povymýšľal, tak ho prevezú súkromným lietadlom na vojenské letisko Kuchyňa. Šampanské, kaviár, eňoňuňo. A odtiaľ, korona-nekorona, šup za vyšetrovateľom. Niekomu je sveta žiť. https://www.facebook.com/LBlaha/photos/a.2052950104943558/2880844865487407/

https://fb.watch/3KOUqwj5DP/
Robert Fico


14 h ·
Nie je normálne, aby vo vestibule NAKA stálo stádo novinárov a presne vedeli, kto a kedy príde a v akej veci vypovedať na NAKA.
NAKA je, pokiaľ ide o únik informácií, deravá ako ementál a je na čase, aby s tým minister vnútra Mikulec niečo urobil, pretože takéto nezákonné úniky informácií – vrátane informácií z vyšetrovacích spisov – majú obrovský vplyv na priebeh vyšetrovania, predovšetkým negatívnym smerom a poškodzuje práva ľudí, ktorí čelia rôznym podozreniam.
Napriek tomu by som rád dodal, že som urobil všetko pre to, aby som bol k novinárom slušný a neohrozil som vyšetrovanie lacnými politickými vyhláseniami. V danom okamihu som však prítomných novinárov považoval za užitočných akurát tak na to, aby mi v preplnenej uličke pomohli nájsť auto s vodičom.😁
Zdroj videa: topky.sk


https://fb.watch/3KOUqwj5DP/ Robert Fico 14 h · Nie je normálne, aby vo vestibule NAKA stálo stádo novinárov a presne vedeli, kto a kedy príde a v akej veci vypovedať na NAKA. NAKA je, pokiaľ ide o únik informácií, deravá ako ementál a je na čase, aby s tým minister vnútra Mikulec niečo urobil, pretože takéto nezákonné úniky informácií – vrátane informácií z vyšetrovacích spisov – majú obrovský vplyv na priebeh vyšetrovania, predovšetkým negatívnym smerom a poškodzuje práva ľudí, ktorí čelia rôznym podozreniam. Napriek tomu by som rád dodal, že som urobil všetko pre to, aby som bol k novinárom slušný a neohrozil som vyšetrovanie lacnými politickými vyhláseniami. V danom okamihu som však prítomných novinárov považoval za užitočných akurát tak na to, aby mi v preplnenej uličke pomohli nájsť auto s vodičom.

tak ďalší pánko odklusal....Zurian je v spise o sledovaní novinárov a politikov a pripravovanom prevrate v 2018. spomenutý.....zjavne dostal ponuku čo sa neodmieta, kedže pán bývalý SIS Beňa proti nemu vypovedal.... pekne ich upracú ako všetkých....asi by ma vôbec neprekvapilo ak by sme sa časom dozvedeli, že mal nehodu napr. v kúpelni ... Miesto neho nastúpi niekto prispôsobivý a zrejme aj s kostlivcom v skrini.


Zurian končí vo funkcii šéfa NAKA a odchádza aj z polície

Branislava Zuriana do funkcie riaditeľa NAKA začiatkom mája 2019 menoval vtedajší policajný prezident Milan Lučanský.


Z postu a tiež z polície odchádza na vlastnú žiadosť.
https://www.infovojna.sk/article/zurian-konci-vo-funkcii-sefa-naka-a-odchadza-aj-z-policie


tak ďalší pánko odklusal....Zurian je v spise o sledovaní novinárov a politikov a pripravovanom prevrate v 2018. spomenutý.....zjavne dostal ponuku čo sa neodmieta, kedže pán bývalý SIS Beňa proti nemu vypovedal.... pekne ich upracú ako všetkých....asi by ma vôbec neprekvapilo ak by sme sa časom dozvedeli, že mal nehodu napr. v kúpelni ... Miesto neho nastúpi niekto prispôsobivý a zrejme aj s kostlivcom v skrini. **Zurian končí vo funkcii šéfa NAKA a odchádza aj z polície ** Branislava Zuriana do funkcie riaditeľa NAKA začiatkom mája 2019 menoval vtedajší policajný prezident Milan Lučanský. Z postu a tiež z polície odchádza na vlastnú žiadosť. https://www.infovojna.sk/article/zurian-konci-vo-funkcii-sefa-naka-a-odchadza-aj-z-policie
Upravené 11. 5. 2021 o 19:56

tak takto dostane odchodne a dochodok (slusny). Ale nakoniec mam pocit, ze vsetci zbadaju, ze sa to obracia proti vsetkym, normalne by ma zaujimalo, kto je ten, proti komu sa to nakoniec obratia spolu.....ved toto uz nie je "normalne"


tak takto dostane odchodne a dochodok (slusny). Ale nakoniec mam pocit, ze vsetci zbadaju, ze sa to obracia proti vsetkym, normalne by ma zaujimalo, kto je ten, proti komu sa to nakoniec obratia spolu.....ved toto uz nie je "normalne"

tak ďalší pánko odklusal.


Tri výpovede za tri dni. NAKA prichádza o šéfov


Riaditeľ odboru Bratislava Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Ján Štefanák podal žiadosť o uvoľnenie zo služobného pomeru k 15. máju.


[quote="pid:15339, uid:17"]tak ďalší pánko odklusal.[/quote] [Tri](https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/587775-tri-vypovede-za-tri-dni-naka-prichadza-o-sefov/) výpovede za tri dni. NAKA prichádza o šéfov Riaditeľ odboru Bratislava Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Ján Štefanák podal žiadosť o uvoľnenie zo služobného pomeru k 15. máju.

JankA

Zurian je v spise o sledovaní novinárov a politikov a pripravovanom prevrate v 2018. spomenutý..


opravujem svoje tvrdenie . Jeho kompromitácia tkvie v tom, že mal nadobudnúť byt nezákonným spôsobom, pričom na byty čakali čakatelia niekoľko rokov...on získal akýsi trojizbový a matka dvoch? detí jednoizbový...niečo v tomto zmysle....
tu o tom Daňo natočil video, pričom on sam tvrdil v tej dobe, že cez Zuriana a Kostru sa vynášali info Todovej -denniku N


Live: Byty pre "elitných" policajtov?! Dostal Branislav Zurian úplatok či vypaľoval? #11.280

"Branislav Zurian zúri už niekoľko dní a robí všetko preto, aby bol Martin Daňo stíhaný väzobne. Zrejme je to odplata za poukazovania vynášania informácii z NAKY cez neho a Marcela Kostru, ktorí pravdepodobne aj tajné spisy doručovali DenníkN a Monike Tódovej. Teraz sme našli ale omnoho závažnejšie informácie o tom, kto je v skutočnosti Branislav Zurian."

https://www.youtube.com/watch?v=xMo884ucKpY


vo videu M.Daňa z 11.5 2021 Daňo hovorí, že Zurian si počkal na lehotu 25 rokov v polícii a išiel do vysluhového dôchodku. No ja si myslím, že okrem toho mu určite dali ponuku ktorá sa neodmieta inak by na neho našli čokoľvek by si zmysleli a byt by bol len taká omrvinka...nezabúdajme, že boli s Lučanským veľmi dobrý kamaráti.....


tu je video z 11.5...kto má záujem pozrite...Dibáková z JOJ ky pre ktorú vlastne Daňo sedel v base a nie len preto ........MSM a liberálne plátky tlačia na pílu, ja nerozumiem tomu načo to takto hrotia, no myslím si, že je tam rozohraná hra o ktorej sa mi môže zatial len zdať....toto ak sa raz rozpletie tak sa ešte budeme čudovať čo sú toto za odporné bytosti.... ak niekto videl ako sa toto celé začalo, tak musí jasne vidieť, že táto akcia bola pripravená a riadne naplánovaná, bola to doba kedy Daňo zbieral podpisy na prezidentské voľby a Dibáková sa votrela do jeho rozhovoru s politikom a odvtedy to nemá konca, pridala sa Nicholsonová a ďalšie zrúdy....Trebalo ho proste umlčať, lebo točil videa ktoré ukazovali "osobnosti z verejného a politického života a ich krivosti...... pričom tú ilúziu o celebritách vytvára MSM a opak je pravdou....a dav to žerie aj s navijakom....veď to poznáme
https://www.youtube.com/watch?v=dNFnS8x7SZI&t=4610s


[quote="pid:15339, uid:17"]Zurian je v spise o sledovaní novinárov a politikov a pripravovanom prevrate v 2018. spomenutý..[/quote] opravujem svoje tvrdenie . Jeho kompromitácia tkvie v tom, že mal nadobudnúť byt nezákonným spôsobom, pričom na byty čakali čakatelia niekoľko rokov...on získal akýsi trojizbový a matka dvoch? detí jednoizbový...niečo v tomto zmysle.... tu o tom Daňo natočil video, pričom on sam tvrdil v tej dobe, že cez Zuriana a Kostru sa vynášali info Todovej -denniku N **Live: Byty pre "elitných" policajtov?! Dostal Branislav Zurian úplatok či vypaľoval? #11.280** _ "Branislav Zurian zúri už niekoľko dní a robí všetko preto, aby bol Martin Daňo stíhaný väzobne. Zrejme je to odplata za poukazovania vynášania informácii z NAKY cez neho a Marcela Kostru, ktorí pravdepodobne aj tajné spisy doručovali DenníkN a Monike Tódovej. Teraz sme našli ale omnoho závažnejšie informácie o tom, kto je v skutočnosti Branislav Zurian."_ https://www.youtube.com/watch?v=xMo884ucKpY vo videu M.Daňa z 11.5 2021 Daňo hovorí, že Zurian si počkal na lehotu 25 rokov v polícii a išiel do vysluhového dôchodku. No ja si myslím, že okrem toho mu určite dali ponuku ktorá sa neodmieta inak by na neho našli čokoľvek by si zmysleli a byt by bol len taká omrvinka...nezabúdajme, že boli s Lučanským veľmi dobrý kamaráti..... tu je video z 11.5...kto má záujem pozrite...Dibáková z JOJ ky pre ktorú vlastne Daňo sedel v base a nie len preto ........MSM a liberálne plátky tlačia na pílu, ja nerozumiem tomu načo to takto hrotia, no myslím si, že je tam rozohraná hra o ktorej sa mi môže zatial len zdať....toto ak sa raz rozpletie tak sa ešte budeme čudovať čo sú toto za odporné bytosti.... ak niekto videl ako sa toto celé začalo, tak musí jasne vidieť, že táto akcia bola pripravená a riadne naplánovaná, bola to doba kedy Daňo zbieral podpisy na prezidentské voľby a Dibáková sa votrela do jeho rozhovoru s politikom a odvtedy to nemá konca, pridala sa Nicholsonová a ďalšie zrúdy....Trebalo ho proste umlčať, lebo točil videa ktoré ukazovali "osobnosti z verejného a politického života a ich krivosti...... pričom tú ilúziu o celebritách vytvára MSM a opak je pravdou....a dav to žerie aj s navijakom....veď to poznáme https://www.youtube.com/watch?v=dNFnS8x7SZI&t=4610s
Upravené 13. 5. 2021 o 23:56

Tri výpovede za tri dni. NAKA prichádza o šéfov


Odchody sú zvláštne aj z toho pohľadu, že expremiér a veľký bojovník proti mafii medzi politikmi Igor Matovič stále tvrdí, že polícia má rozviazané ruky. Preto je údajne aj toľko pozatýkaných vysokých policajných funkcionárov, sudcov či oligarchov a bohatých podnikateľov.


„Určite nemôžeme očakávať, že policajti budú mať rozviazané ruky. Tí, čo tam prídu, to budú čistí sluhovia. To jediné sa od toho dá očakávať, lebo nevidím iný dôvod, prečo menovaní ľudia museli odísť. Jednoducho, boli donútení tak, ako bol donútený odísť aj generál Lučanský,“ myslí si Žitný.


Podľa neho traja odchádzajúci funkcionári toho zrejme tiež už mali „plné kecky“. Môžeme sa teda iba domnievať, že ich odchody môžu súvisieť aj so zadržaním šéfa SIS Vladimíra Pčolinského a možné tlaky zo strany hnutia Sme rodina, ktoré ho na funkciu nominovalo.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/zitny-ako-bol-donuteny-odist-z-policie-general-general-lucansky-tak-su-donuteni-sefovia-naka/


[quote="pid:15635, uid:23"]Tri výpovede za tri dni. NAKA prichádza o šéfov[/quote] Odchody sú zvláštne aj z toho pohľadu, že expremiér a veľký bojovník proti mafii medzi politikmi Igor Matovič stále tvrdí, že polícia má rozviazané ruky. Preto je údajne aj toľko pozatýkaných vysokých policajných funkcionárov, sudcov či oligarchov a bohatých podnikateľov. „Určite nemôžeme očakávať, že policajti budú mať rozviazané ruky. Tí, čo tam prídu, to budú čistí sluhovia. To jediné sa od toho dá očakávať, lebo nevidím iný dôvod, prečo menovaní ľudia museli odísť. Jednoducho, boli donútení tak, ako bol donútený odísť aj generál Lučanský,“ myslí si Žitný. Podľa neho traja odchádzajúci funkcionári toho zrejme tiež už mali „plné kecky“. Môžeme sa teda iba domnievať, že ich odchody môžu súvisieť aj so zadržaním šéfa SIS Vladimíra Pčolinského a možné tlaky zo strany hnutia Sme rodina, ktoré ho na funkciu nominovalo. https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/zitny-ako-bol-donuteny-odist-z-policie-general-general-lucansky-tak-su-donuteni-sefovia-naka/

JankA

3.43k
25
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept