Mimo kategórií
Uzavretie fora

Zdravim vsetkych,


Po udalostiach za poslednych par dni na fore, ktore mi len potvrdili moje pocity o niektorych diskutujucich, ktore uz dlhsie vnimam a po uvedomeni si, ze uz nemam chut a ani energiu sa venovat tomuto projektu som sa rozhodol uzavriet toto forum. Myslel som si, ze sa budem rozpisovat, ale v prispevku od @Ferry je vsetko povedane.

https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5153/pohled-koncepce-na-misi-prorok%C5%AF-ve-sv%C4%9Btov-eacute-historii/5#post-70351


Technicke veci:
Dnesny den este mozete pridavat prispevky a vytvarat nove temy. Od zajtra bude forum iba v mode na citanie. Tento mod bude trvat tyzden, aby ste si mohli kazdy skopirovat co potrebujete. Po tomto tyzdni bude forum uplne vypnute.


Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.


Zdravim vsetkych, Po udalostiach za poslednych par dni na fore, ktore mi len potvrdili moje pocity o niektorych diskutujucich, ktore uz dlhsie vnimam a po uvedomeni si, ze uz nemam chut a ani energiu sa venovat tomuto projektu som sa rozhodol uzavriet toto forum. Myslel som si, ze sa budem rozpisovat, ale v prispevku od @Ferry je vsetko povedane. https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5153/pohled-koncepce-na-misi-prorok%C5%AF-ve-sv%C4%9Btov-eacute-historii/5#post-70351 Technicke veci: Dnesny den este mozete pridavat prispevky a vytvarat nove temy. Od zajtra bude forum iba v mode na citanie. Tento mod bude trvat tyzden, aby ste si mohli kazdy skopirovat co potrebujete. Po tomto tyzdni bude forum uplne vypnute. Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.

Tak se to Globalistům podařilo. Promiň, ale já třeba diskutuji na facebooku pod liberálními články a na hlavu se mi snese tolik urážek, ale abych kvůli tomu rezignovala na další psaní....to ne.
Tak myslím, že bys mohl i ty něco vydržet. Jde přece o věc.


Tak se to Globalistům podařilo. Promiň, ale já třeba diskutuji na facebooku pod liberálními články a na hlavu se mi snese tolik urážek, ale abych kvůli tomu rezignovala na další psaní....to ne. Tak myslím, že bys mohl i ty něco vydržet. Jde přece o věc.
Upravené 10. 5. 2022 o 10:05

Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.

za mna musim napisat SKODA a to Velka
aj Tebe vsetko dobre


[quote="pid:71232, uid:1"]Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.[/quote] za mna musim napisat SKODA a to Velka aj Tebe vsetko dobre

Když není možné uzavřít vlastní obyvák před návštěvníky přinášející diskusní smetí, je asi lepší obývák uzavřít. Třeba se ukáže někde jinde jiný obývák, který tu obranu proti smetí bude mít lepší.


Když není možné uzavřít vlastní obyvák před návštěvníky přinášející diskusní smetí, je asi lepší obývák uzavřít. Třeba se ukáže někde jinde jiný obývák, který tu obranu proti smetí bude mít lepší.

Ďakujem za tvoju prácu. Bola potrebná a bola prospešná. Robil si to zadarmo pre komunitu a pre dobrú vec. Ak som prispel k tvojej znechutenosti, úprimne ma to mrzí. Do včera som netušil, že nejaký problém existuje. Ešte raz ďakujem, máš moje uznanie.


Ďakujem za tvoju prácu. Bola potrebná a bola prospešná. Robil si to zadarmo pre komunitu a pre dobrú vec. Ak som prispel k tvojej znechutenosti, úprimne ma to mrzí. Do včera som netušil, že nejaký problém existuje. Ešte raz ďakujem, máš moje uznanie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

uzavriet toto forum

Ech, tak to je pravá informační katastrofa.
Nemohu uvěřit, že by se měl tento projekt zlomit hned při prvním vážnějším úderu.
S tím jsem opravdu nepočítal.
Opravdu se má historie opakovat jako přes kopírák?
(vodaksb vypnuta ve vypjatém období sčítání volebních výsledků amerických prezidentských voleb, ksbforum má být vypnuto v ještě vypjatějším období války na Ukrajině)


Pokud mi správně naběhl odkazovaný Ferryho příspěvek, tak já tam čtu nikoliv argumenty ospravedlňující uzavření fóra, ale naopak podpůrné argumenty jak tuto krizi překonat.
Nic by se nemělo jíst tak horké, jak se uvaří.


Pokud se týká

ze uz nemam chut a ani energiu sa venovat tomuto projektu

tak toto je ultimátní/nevyvratitelný argument. Ale velice bych se přimlouval zvážit variantu předání žezla někomu jinému.


Pokud se týká otázky uchování/archivace obsahu toho fóra, moc nevidím (možná díky neznalosti) jak toto realizovat. Z toho, že bude nenávratně ztraceno takové množství kvalitních příspěvků (práce, čas), kterých jsem byl od začátku svědkem, přiznávám se, že jsem naměkko.


Ale oni nevyhrají.
«Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!»


[quote="pid:71232, uid:1"]uzavriet toto forum[/quote] Ech, tak to je pravá informační katastrofa. Nemohu uvěřit, že by se měl tento projekt zlomit hned při prvním vážnějším úderu. S tím jsem opravdu nepočítal. Opravdu se má historie opakovat jako přes kopírák? (vodaksb vypnuta ve vypjatém období sčítání volebních výsledků amerických prezidentských voleb, ksbforum má být vypnuto v ještě vypjatějším období války na Ukrajině) Pokud mi správně naběhl odkazovaný Ferryho příspěvek, tak já tam čtu nikoliv argumenty ospravedlňující uzavření fóra, ale naopak podpůrné argumenty jak tuto krizi překonat. Nic by se nemělo jíst tak horké, jak se uvaří. Pokud se týká [quote="pid:71232, uid:1"]ze uz nemam chut a ani energiu sa venovat tomuto projektu[/quote] tak toto je ultimátní/nevyvratitelný argument. Ale velice bych se přimlouval zvážit variantu předání žezla někomu jinému. Pokud se týká otázky uchování/archivace obsahu toho fóra, moc nevidím (možná díky neznalosti) jak toto realizovat. Z toho, že bude nenávratně ztraceno takové množství kvalitních příspěvků (práce, čas), kterých jsem byl od začátku svědkem, přiznávám se, že jsem naměkko. Ale oni nevyhrají. «Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!»
Upravené 10. 5. 2022 o 11:12

Tak se to Globalistům podařilo.

cele forum nepada kvoli jednemu uzivatelovi, ale pada kvoli uzivatelom, ktori nedokazali vystat jedneho uzivatela, velkym detom holt nepatria taketo hracky do ruk.


Chceli banovat a teda budeme banovat vsetci.


[quote="pid:71234, uid:101"]Tak se to Globalistům podařilo.[/quote] cele forum nepada kvoli jednemu uzivatelovi, ale pada kvoli uzivatelom, ktori nedokazali vystat jedneho uzivatela, velkym detom holt nepatria taketo hracky do ruk. Chceli banovat a teda budeme banovat vsetci.

Moderator

Říkal jsem si už včera zda je opravdu nutné proti nicku Globalisté tak urputně a opakovaně vystupovat...
No ale nejsem student KSB tak to může být jen můj neodborný úhel pohledu.
Já jsem např.jeho příspěvky nečetl nedávaly mi smysl ale možná proto,že já hraji ,,Prší a tady se hraje bridž"jak mi ,,někdo"na Vodě napsal.
I když se stalo,že jsem zde byl ironizován a vysmíván přesto jsem
těmto příspěvkům od 3v1 nedal ani červený palec dolů,nestál mi za to ale také nikdy ani nikomu jinému na tomto fóru.
Nakonec i někteří z vás ví ,proč se zde tak málo a zřídka diskutovalo.
Nedivil jsem se Hoxovi když se zavřela Voda.


Říkal jsem si už včera zda je opravdu nutné proti nicku Globalisté tak urputně a opakovaně vystupovat... No ale nejsem student KSB tak to může být jen můj neodborný úhel pohledu. Já jsem např.jeho příspěvky nečetl nedávaly mi smysl ale možná proto,že já hraji ,,Prší a tady se hraje bridž"jak mi ,,někdo"na Vodě napsal. I když se stalo,že jsem zde byl ironizován a vysmíván přesto jsem těmto příspěvkům od 3v1 nedal ani červený palec dolů,nestál mi za to ale také nikdy ani nikomu jinému na tomto fóru. Nakonec i někteří z vás ví ,proč se zde tak málo a zřídka diskutovalo. Nedivil jsem se Hoxovi když se zavřela Voda.
Upravené 10. 5. 2022 o 10:52

ale pada kvoli uzivatelom, ktori nedokazali vystat jedneho uzivatela

Nesouhlasím s tebou. Argumentů zaznělo dost. Tato diskuze je jasně zaměřená na analytiku současného dění a to Neo, který se nabídl, že založí diskusní web po konci "vody", věděl.
K analýze je potřeba plodná diskuze, týmová práce, a ne zaplevelování diskuze jedním škodným. A jak bylo vysvětleno, na některé informace od Globalistů bylo třeba reagovat kvůli nově příchozím, kteří nevěděli, o koho jde.


[quote="pid:71242, uid:10"]ale pada kvoli uzivatelom, ktori nedokazali vystat jedneho uzivatela[/quote] Nesouhlasím s tebou. Argumentů zaznělo dost. Tato diskuze je jasně zaměřená na analytiku současného dění a to Neo, který se nabídl, že založí diskusní web po konci "vody", věděl. K analýze je potřeba plodná diskuze, týmová práce, a ne zaplevelování diskuze jedním škodným. A jak bylo vysvětleno, na některé informace od Globalistů bylo třeba reagovat kvůli nově příchozím, kteří nevěděli, o koho jde.

Jezis.
Ak chces zober svoj kriz a nasleduj ma.
Kazdy sa moze rozhodnut za kym ide koho nasleduje resp je to aj o tom koho a co sleduje a kam upriamuje pozornost. Je to liberalny postoj?
Som tu kratko vdaka za pracu na fore. Poctar to dobre napisal...ze Ferryho prispevok je o inom ne o uztvoreni sa. Zvaz este.


Jezis. Ak chces zober svoj kriz a nasleduj ma. Kazdy sa moze rozhodnut za kym ide koho nasleduje resp je to aj o tom koho a co sleduje a kam upriamuje pozornost. Je to liberalny postoj? Som tu kratko vdaka za pracu na fore. Poctar to dobre napisal...ze Ferryho prispevok je o inom ne o uztvoreni sa. Zvaz este.

Pjakin kdysi na dotaz ohledně jistých událostí v Česku reagoval, že jde o "boje místního významu", kde mohou umírat lidé a může s tím být spojena spousta neštěstí, ale na výsledek globálních procesů to vliv nemá, tj. klicova hra se hraje jinde.


Pro dost lidí bude špatné to, že přijdou o kontakt s jinými podobnými, na základě čeho by časem mohla vzikout skutečně státotvorna veřejná iniciativa.


Neřešil bych to, když někdo cítí pochyby. Jen skutečně zlý člověk o ničem nepochybuje a pochyby patří k tomu, když se zvažují důsledky rozhodnutí.


Lidé bděte.


Pjakin kdysi na dotaz ohledně jistých událostí v Česku reagoval, že jde o "boje místního významu", kde mohou umírat lidé a může s tím být spojena spousta neštěstí, ale na výsledek globálních procesů to vliv nemá, tj. klicova hra se hraje jinde. Pro dost lidí bude špatné to, že přijdou o kontakt s jinými podobnými, na základě čeho by časem mohla vzikout skutečně státotvorna veřejná iniciativa. Neřešil bych to, když někdo cítí pochyby. Jen skutečně zlý člověk o ničem nepochybuje a pochyby patří k tomu, když se zvažují důsledky rozhodnutí. Lidé bděte.

Zdravím vás,


z 99 procent jsem spíše čtenářem. Nevstupuji do diskuse, protože ještě necítím, že jsem přečetla dost tlustých knih pro vstup mezi matadory, nicméně inspirace tu nacházím dost. Dnes mám ale dojem, že můžu přispět svojí profesní troškou do mlýna - jsem psycholog. Vidím zde parádní krizovou situaci a příležitost ji tvořivě uchopit. Ráda bych se dnes podělila o můj pohled.


Rozbor problému- vypadá to tu na 2 názorové proudy;
1- Apel na vnější bezpečnostní síto- administrace webu
2 - Apel na vnitřní bezpečnostní síto - uživatel


Máme tu aktivní účastníky této diskuse, kteří se snaží tu kterou variantu prosadit, někteří i vyargumentovat. Máme tu mlčící přihlížející. Máme tu deprivované administrátory, myšleno bez negativní konotace. Máme tu křepčící a dnes i oslavující trolly, nebo možná spíš elfy...


Ukončit fórum by bylo vylití dítěte i s vaničkou. Ano, je to řešení. Ale, metaforicky řečeno, na šesté prioritě řízení. Řešení tvrdé. Trhání fialek dynamitem. Možná můžeme ještě chvíli zkoušet hledat řešení jemnější.


To, čeho jsme svědky, je míjení uspokojení potřeb daných názorových skupin. Vnímám, že lidé, kteří věnují tomuto webu altruisticky svůj čas a um, nedostávají na oplátku dostatek uznání, respektu, pochvaly, pocitu zadostiučinění,... dosadte si sami. Naopak pocitují únavu, nevděk, mají toho plné zuby, jsou vyhořelí. Možná jste to právě vy, milí administrátoři, kteří potřebujete pauzu. To vy jste nejvíce exponovaní v současné krizi, to vaše emoce dostávají nejvíc zabrat. Vnímám to.


Cest je mnoho a zdaleka nepadly všechny potenciálně možné návrhy. Já navrhuji, aby si dali pauzu ti, kteří jsou v pocitech. My ostatní bychom po tuto dobu mohli za ně zaskočit, rozdistribuovat mezi sebe zodpovědnost za obsah fóra. Když budeme vědět, že tu žádný vyšší element není, o to větší zodpovědnost je na každém. Vy, naši milí, si zasloužíte odpočinek. Třeba se tu najde i někdo, kdo převezme administrátorskou štafetu...


Ke sporu dvou paradigmat - Jak byste řešili tuto situaci v reálu? Představte si, že jsme se sešli na náměstí, poklidně prodiskutovat nějakou věc. Přimíchají se náhodní kolemjdoucí, netušící, o co jde. Ale taky se přidá pár sabotérů, každý s jinou strategií. Jak to bude dál? Ten proces je vcelku ten samý, jen virtuální. Nerada bych, aby se zavřelo náměstí...


Děkuji za za důležitou připomínku zaznívající v diskusi na obou stranách - jsme lidé. A to i ve virtuálním prostředí. Nepřemýšlejme jako počítače. Diskuse se dá moderovat lidsky, i bez nad rámec obyčejného uživatele rozšířených funkcí. Tak na příklad - každý zde máme referenční osoby. A když pro vás důležitá osoba upozorní například na nečestnost něčích úmyslů, jistě to vezmete v potaz. Je to přirozené.


Zmizí-li tyhle referenční, důvěryhodné osoby, které přirozeně, svou vlastní vydobytou autoritou, budou-li například vyprovokováni do exprese frustrace směrem k plevelu a dostanou ban, pak můžeme toto fórum zavřít. A podivní mužíčci oslavovat. Pak ale prosím tyto moje referenční osoby nejdřív soukromě o informaci, na kterou platformu se stěhují a jdu s nimi. Věřím, že i já se jednou stanu někomu referenční osobou. V reálném životě jí jistě jsem.


Chci tím říct, nenechme se vmanipulovat do pocitu, že bez možnosti udělovat BAN jsme bezmocní.


Fórum vypnout na týden, měsíc, půst je zdravý. Ale potom, prosím, pojdme zkusit ještě chvíli pracovat s přesností hodináře. Nástroje na to jsou...


Pěkné dny všem


PS - nebojme se tolik o začátečníky, které se tu často někdo snaží ochránit. Není to zas tak těžké zorientovat se v motivech, které vedou aktivní účastníky k diskusi.


Zdravím vás, z 99 procent jsem spíše čtenářem. Nevstupuji do diskuse, protože ještě necítím, že jsem přečetla dost tlustých knih pro vstup mezi matadory, nicméně inspirace tu nacházím dost. Dnes mám ale dojem, že můžu přispět svojí profesní troškou do mlýna - jsem psycholog. Vidím zde parádní krizovou situaci a příležitost ji tvořivě uchopit. Ráda bych se dnes podělila o můj pohled. Rozbor problému- vypadá to tu na 2 názorové proudy; 1- Apel na vnější bezpečnostní síto- administrace webu 2 - Apel na vnitřní bezpečnostní síto - uživatel Máme tu aktivní účastníky této diskuse, kteří se snaží tu kterou variantu prosadit, někteří i vyargumentovat. Máme tu mlčící přihlížející. Máme tu deprivované administrátory, myšleno bez negativní konotace. Máme tu křepčící a dnes i oslavující trolly, nebo možná spíš elfy... Ukončit fórum by bylo vylití dítěte i s vaničkou. Ano, je to řešení. Ale, metaforicky řečeno, na šesté prioritě řízení. Řešení tvrdé. Trhání fialek dynamitem. Možná můžeme ještě chvíli zkoušet hledat řešení jemnější. To, čeho jsme svědky, je míjení uspokojení potřeb daných názorových skupin. Vnímám, že lidé, kteří věnují tomuto webu altruisticky svůj čas a um, nedostávají na oplátku dostatek uznání, respektu, pochvaly, pocitu zadostiučinění,... dosadte si sami. Naopak pocitují únavu, nevděk, mají toho plné zuby, jsou vyhořelí. Možná jste to právě vy, milí administrátoři, kteří potřebujete pauzu. To vy jste nejvíce exponovaní v současné krizi, to vaše emoce dostávají nejvíc zabrat. Vnímám to. Cest je mnoho a zdaleka nepadly všechny potenciálně možné návrhy. Já navrhuji, aby si dali pauzu ti, kteří jsou v pocitech. My ostatní bychom po tuto dobu mohli za ně zaskočit, rozdistribuovat mezi sebe zodpovědnost za obsah fóra. Když budeme vědět, že tu žádný vyšší element není, o to větší zodpovědnost je na každém. Vy, naši milí, si zasloužíte odpočinek. Třeba se tu najde i někdo, kdo převezme administrátorskou štafetu... Ke sporu dvou paradigmat - Jak byste řešili tuto situaci v reálu? Představte si, že jsme se sešli na náměstí, poklidně prodiskutovat nějakou věc. Přimíchají se náhodní kolemjdoucí, netušící, o co jde. Ale taky se přidá pár sabotérů, každý s jinou strategií. Jak to bude dál? Ten proces je vcelku ten samý, jen virtuální. Nerada bych, aby se zavřelo náměstí... Děkuji za za důležitou připomínku zaznívající v diskusi na obou stranách - jsme lidé. A to i ve virtuálním prostředí. Nepřemýšlejme jako počítače. Diskuse se dá moderovat lidsky, i bez nad rámec obyčejného uživatele rozšířených funkcí. Tak na příklad - každý zde máme referenční osoby. A když pro vás důležitá osoba upozorní například na nečestnost něčích úmyslů, jistě to vezmete v potaz. Je to přirozené. Zmizí-li tyhle referenční, důvěryhodné osoby, které přirozeně, svou vlastní vydobytou autoritou, budou-li například vyprovokováni do exprese frustrace směrem k plevelu a dostanou ban, pak můžeme toto fórum zavřít. A podivní mužíčci oslavovat. Pak ale prosím tyto moje referenční osoby nejdřív soukromě o informaci, na kterou platformu se stěhují a jdu s nimi. Věřím, že i já se jednou stanu někomu referenční osobou. V reálném životě jí jistě jsem. Chci tím říct, nenechme se vmanipulovat do pocitu, že bez možnosti udělovat BAN jsme bezmocní. Fórum vypnout na týden, měsíc, půst je zdravý. Ale potom, prosím, pojdme zkusit ještě chvíli pracovat s přesností hodináře. Nástroje na to jsou... Pěkné dny všem PS - nebojme se tolik o začátečníky, které se tu často někdo snaží ochránit. Není to zas tak těžké zorientovat se v motivech, které vedou aktivní účastníky k diskusi.
Upravené 10. 5. 2022 o 11:07

Chceli banovat a teda budeme banovat vsetci.
S Ogarom co sa tyka jeho stylu som nesuhlasil aj som mu to napisal ale vystihol to presne ze si tu chcu vytvorit svoju bublinu. Dokola to iste tie iste hrable a teraz je vynikom Globalista a admini mozno ja a kde kto.


Chceli banovat a teda budeme banovat vsetci. S Ogarom co sa tyka jeho stylu som nesuhlasil aj som mu to napisal ale vystihol to presne ze si tu chcu vytvorit svoju bublinu. Dokola to iste tie iste hrable a teraz je vynikom Globalista a admini mozno ja a kde kto.

Za seba mozem povedat, ze banovanie je v takomto priestore hlupost, pretoze je neucinne, to ze sa toho neustale niektori uzivatelia domahaju znamena len toto:


  1. netusia, ze ban sa da jednoducho obist dalsou registraciou, je to cena za anonymitu. Sam mam na facebooku 3 ucty.
  2. ak uz je troll znama persona, je menej skodny
  3. zabanovanim a vytvorenim noveho uctu sa kolobeh identifikacie trolla rozbieha nanovo.

Ziadat ban, je ziadostou o jednoduche riesenie na zlozity problem. Ja tu hlavne badam extremne velke ega, ktore niesu ochotne ustupovat, ani chapat nase argumenty. Idu ako parny valec.


Za seba mozem povedat, ze banovanie je v takomto priestore hlupost, pretoze je neucinne, to ze sa toho neustale niektori uzivatelia domahaju znamena len toto: 1. netusia, ze ban sa da jednoducho obist dalsou registraciou, je to cena za anonymitu. Sam mam na facebooku 3 ucty. 2. ak uz je troll znama persona, je menej skodny 3. zabanovanim a vytvorenim noveho uctu sa kolobeh identifikacie trolla rozbieha nanovo. Ziadat ban, je ziadostou o jednoduche riesenie na zlozity problem. Ja tu hlavne badam extremne velke ega, ktore niesu ochotne ustupovat, ani chapat nase argumenty. Idu ako parny valec.

Moderator

Za seba mozem povedat, ze banovanie je v takomto priestore hlupost


že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?


[quote="pid:71251, uid:10"]Za seba mozem povedat, ze banovanie je v takomto priestore hlupost[/quote] že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?

že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?

tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia? A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?


[quote="pid:71254, uid:388"]že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?[/quote] tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia? A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?

Moderator

Ja tu hlavne badam extremne velke ega

Bohužel, i mezi vlastenci velmi rozšířený jev.
Je to opakování šablony/vzorce typu: "Než bych byl místopředsedou ve sjednocené (větší) vlastenecké straně, to budu raději předsedou ve 'své' vlastenecké pidistraně."
Ego je dobrý sluha, ale zlý pán.


[quote="pid:71251, uid:10"]Ja tu hlavne badam extremne velke ega[/quote] Bohužel, i mezi vlastenci velmi rozšířený jev. Je to opakování šablony/vzorce typu: "Než bych byl místopředsedou ve sjednocené (větší) vlastenecké straně, to budu raději předsedou ve 'své' vlastenecké pidistraně." Ego je dobrý sluha, ale zlý pán.

tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia?


Mám slovíčkařit? .... s tvým výrokem nesouhlasím.
Pokud tam doplniš slova může vrátit ... tak teprve tehdy je diskutovatelný.


A to cvičení by bylo k tomu, že by jste nemuseli banovat lidi typu Tikal, ....
Každá koncepce přijímá zákony na svou ochranu. Všedovolování si není naší koncepcí.


P.S. Omezil bych počet příspěvků na den. Např. 3 výlevy denně Studia Milan jsou pro mě skousnutelné.
To by každého vedlo k většímu přemýšlení o tom, jak psát více k věci.
S tím, že pokud někdo zveřejňuje nějaké svodky, tak by měl přístup neomezený (Taurus, Irena, ....)


[quote="pid:71258, uid:10"]tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia?[/quote] Mám slovíčkařit? .... s tvým výrokem nesouhlasím. Pokud tam doplniš slova může vrátit ... tak teprve tehdy je diskutovatelný. A to cvičení by bylo k tomu, že by jste nemuseli banovat lidi typu Tikal, .... Každá koncepce přijímá zákony na svou ochranu. Všedovolování si není naší koncepcí. P.S. Omezil bych počet příspěvků na den. Např. 3 výlevy denně Studia Milan jsou pro mě skousnutelné. To by každého vedlo k většímu přemýšlení o tom, jak psát více k věci. S tím, že pokud někdo zveřejňuje nějaké svodky, tak by měl přístup neomezený (Taurus, Irena, ....)

Vsetkym vela zdaru, a pre viacerych odporucam miesto presunutia sa na telegram ci inde radsej zacat citat, citat, ucit sa ucit sa, ucit sa.


Vsetkym vela zdaru, a pre viacerych odporucam miesto presunutia sa na telegram ci inde radsej zacat citat, citat, ucit sa ucit sa, ucit sa.

Komunita KSB, bez ohľadu na to, ako sama seba pasuje do roly tých, čo chápu viac než väčšina, do roly tých, ktorí sú schopní riadiť, do roly tých, ktorí usilujú o mravnosť, ukázala, že nič z toho jej nie je vlastné.


(Ne)problém s Globalisté ukázal rozdiely v chápaní, a hlavne cieľoch jednotlivých členov komunity. Tiež odhalil novú výzvu doby, kedy už nestačí len študovať ako veci fungujú, ale je aj nutné vytvoriť vízie a princípy fungovania spoločnosti do budúcnosti. V tomto komunita obrovsky zlyhala. Nielen preto, že nebola schopná identifikovať problém, ktorý je niekde inde, než sa niektorí členovia snažia podsúvať. Ukázala mravný základ a hodnotový systém väčšiny z nich.


V noosfére sa to melie a melie sa to v každej oblasti života, vrátane tohto fóra. Prebieha prestavba sveta a pred nami stojí výzva ujasniť si a zadefinovať spôsob, akým chceme fungovať. Tejto výzve čelí Ruská federácia, čelíme jej aj my. Západ nedokáže prísť s ničím novým, preto recykluje zastaralé postupy s tým, že keď to nejde silou, skúša to ešte väčšou silou. Západ nemôže byť nositeľom nových myšlienok, pretože jeho ciele sa odlišujú. Našim cieľom je vybudovanie spravodlivej spoločnosti. Aspoň to všetci tvrdia.


Aká je tá spravodlivá spoločnosť? Ľudia sú poštvaní proti sebe. Prečo? Pretože každý má inú predstavu o tom, čo je správne. Nebudem písať o liberáloch, v ich prípade je jasné, prečo sa mýlia a v čom. Zameriam sa na nás, kde to také zjavné nie je. Ukázali sa dva rôzne prístupy k riešeniu problému. Tretím je liberálne riešenie, ktoré spomeniem neskôr.


  1. Riešenie z pozície silyV našom prípade je to blokovanie nepohodlných názorov a ich nositeľov, ku ktorému vyzývajú niektorí členovia komunity.
  2. Riešenie z pozície sily argumentuV našom prípade je to ponechanie aj nepohodlných názorov, s ktorými by si členovia komunity mali byť schopní bez problémov poradiť.

Ako môžete vidieť, problém sa netýka len nás, ale je zrkadlovým obrazom toho, čo sa deje v komunite KSB v Rusku. K riešeniu z pozície sily pristúpil Michail Veličko, keď si v Londýne zaregistroval obchodnú značku VP ZSSR. Z pozície sily argumentu pristupuje Valerij Piakin, ktorý požaduje súťaž myšlienok, nie svalov. Prví chcú zakazovať a obmedzovať, druhí chcú nechať zvíťaziť objemnejšiu koncepciu. Rovnako je to v našom prípade.


Obidve strany majú dobré argumenty. Prvá skupina argumentuje tým, že tolerancia je zlo, že proti škodičom treba zasahovať. Druhá skupina argumentuje tým, že ľudia na úrovni, ktorí na tomto fóre väčšinou sú, dokáže škodlivé názory eliminovať objemnejšou koncepciou a škodičov, ktorí sami seba hneď na začiatku jasne identifikovali (chorvátska služba pod pseudonymom Globalisté), dokáže spracovať alebo ignorovať.


Pýtam sa, ktorý spôsob je viac v súlade s KSB? Silový sú nižšie priority riadenia. Argumentačný sú vyššie priority. Ktorý spôsob je vysokofrekvenčný a ktorý nízkofrekvenčný. Ktorý spôsob dokáže v spoločnosti dočasne získať prevahu, a ktorý zaviesť dlhodobo udržateľné zmeny?


Paradoxom je, že k prvému inklinujú tí najväčší zástancovia KSB. K druhému tí, ktorí ostatných považujú za natoľko uvedomelých, že si dokážu poradiť sami. Prví žiadajú blokovanie, ale len kým sa netýka ich. Druhý požadujú, aby svoj názor mohol vyjadriť ktokoľvek, kto si myslí, že má čo ponúknuť. Prví chcú chrániť ostatných pred škodlivými názormi. Asi ich považujú za nesvojprávnych a sami sa cítia na výši. Druhí chcú, aby sa každý zlepšovať a rástol a nechcú držať ľudí v chránenom prostredí, ale chcú, aby sa sami oťukávali, učili a silneli.


Prvých by som čiastočne chápal, keby sa jednalo o celú spoločnosť. Ruská federácia sa vybrala prvou cestou. Osobne s týmto prístupom nesúhlasím, ale poďme sa spoločne dopracovať k riešeniu. Globalisté nás nerozdeľuje. Rozdeľujú nás naše vlastné nedostatky a neschopnosť ich spracovať. Čoho sa prvá skupina bojí a v čom vidí hrozbu, keď proti nej chce zasahovať silou? Naozaj je to prejav sily, alebo je to prejav slabosti? Nemalo by byť KSB o tom, že objemnejšia koncepcia automaticky porazí menej objemnú? Z toho mi vyplýva, že zástancovia silového riešenia cítia, že ťahajú za kratší koniec, alebo sa niečoho veľmi boja, ale ako vieme, strach nie je dobrý radca.


Možno ste sa s tým ešte nestretli, ale existuje pojem "miera". Žiadosti o blokovanie nepohodlných názorov považujem za absenciu argumentov a slabosť vo svojej pozícií. Žiadosti niektorých o blokovanie iných, ale vyskakovanie, keď sa to dotkne ich samých, považujem za pokrytectvo. Nechápanie podstaty problému a riešenie problému zástupného považujem za zlyhanie študentov KSB. Na fóre nebola presiahnutá miera. Prínos Globalisté bol vyšší, než jeho škodlivosť. Veď tú prízemnú propagandu Globalisté by odhalil hocijaký KSB začiatočník, nie ešte starí harcovníci. A každý študent KSB si na Globalisté mohol denne precvičovať svoje znalosti, dokonca sa z nich poučiť a rozšíriť svoje chápanie. Len by musel chcieť.


Ukazuje sa, že tí, ktorých som označoval za KSB dogmatikov tými dogmatikmi naozaj sú. Namiesto toho, aby vyšší pohľad na problematiku zahrnuli do svojho videnia sveta, bojújú proti tomuto vyššiemu pohľadu. Argumentačne prehrali, KSB je pre nich písmo sväté, ktoré sa podľa nich nesmie rozvíjať, preto chcú pre nich nepohodlné názory a ich nositeľov blokovať. Vyzerá to tak, že je pravda aj v prípade Boletusa a TauRusa, že ich cieľom alebo úlohou je udržiavať KSB vo vopred stanovených mantineloch. Nehnevajte sa, vážení, ale tvárite sa ako elita, v tom prípade by ste mali mať argumentačnú prevahu. Vaša schopnosť riadiť by mala byť ukážková. Vaše chápanie KSB by sa malo prejaviť aj v prístupe k tomuto (ne)problému. Že tomu tak nie je ukazuje, že nie ste ani zďaleka tými, za ktorých vás mnohí považujú.


Je slabosť, alebo naopak sila moderátorov, ktorým ďakujem za ich prácu, hlavne Kancelárovi a Lavazze, nechať zaznieť aj iné hlasy? Nechápete, že keď začnete cenzúrovať pre vás nepohodlné hlasy, bude to mať ďalekosiahle dopady? Prvým bude strata spätnej väzby, kedy vás nebude mať kto upzorniť na omyly. Druhým bude vytvorenie fanklubu, v ktorom sa budete navzájom potľapkávať po pleciach, čí stratíte možnosť rastu a adekvátneho reagovania na výzvy doby. Prestanete rásť vy a prestane sa rozvíjať aj KSB. Videli sme to na starom fóre. Tretím vážnym dopadom bude, že namiesto vytvárania vízií a budovania základných pilierov fungovania novej spoločnosti, zostanete na úrovni študentov. Nie je už najvyšší čas dorásť a prestať len reagovať, ale začať určovať chod v spoločnosti?


Pred poslednou výzvou teraz všetci stojíme. Namiesto toho, aby sme sa jej so vztýčenou hlavou postavili, štiepime naše sily. Čas ukáže, koho prístup je správny. Prvá skupina neustála ani Globalisté na tomto fóre. Čo chcete urobiť so všetkými liberálmi vonku? Všetkých zablokovať nedokážete. Alebo si myslíte, že len tak zmiznú? Nezmiznú. Budeme s nimi musieť pracovať, budeme ich musieť začleniť do spločnosti. Sú to naši ľudia, akurát s vymytými mozgami. Chcete s nimi bojovať ako Adolf Hitler? Alebo trochu miernejšie ako komunisti v päťdesiatych rokoch? Alebo mäkkými technikami rovnako ako liberáli? Alebo necháte prevládnuť koncepciu civilizácie severu, t.j. slovanskej/ruskej civilizácie? A tu je kameň razu. Každý si pod týmto pojmom predstavujeme niečo iné.


Na záver vás vyzývam, prestaňte sa správať ako malé deti a vytvárať problém tam, kde nie je. Je to nedôstojné. Namiesto toho na sebe pracujte. Aj duchovne!


Komunita KSB, bez ohľadu na to, ako sama seba pasuje do roly tých, čo chápu viac než väčšina, do roly tých, ktorí sú schopní riadiť, do roly tých, ktorí usilujú o mravnosť, ukázala, že nič z toho jej nie je vlastné. (Ne)problém s Globalisté ukázal rozdiely v chápaní, a hlavne cieľoch jednotlivých členov komunity. Tiež odhalil novú výzvu doby, kedy už nestačí len študovať ako veci fungujú, ale je aj nutné vytvoriť vízie a princípy fungovania spoločnosti do budúcnosti. V tomto komunita obrovsky zlyhala. Nielen preto, že nebola schopná identifikovať problém, ktorý je niekde inde, než sa niektorí členovia snažia podsúvať. Ukázala mravný základ a hodnotový systém väčšiny z nich. V noosfére sa to melie a melie sa to v každej oblasti života, vrátane tohto fóra. Prebieha prestavba sveta a pred nami stojí výzva ujasniť si a zadefinovať spôsob, akým chceme fungovať. Tejto výzve čelí Ruská federácia, čelíme jej aj my. Západ nedokáže prísť s ničím novým, preto recykluje zastaralé postupy s tým, že keď to nejde silou, skúša to ešte väčšou silou. Západ nemôže byť nositeľom nových myšlienok, pretože jeho ciele sa odlišujú. Našim cieľom je vybudovanie spravodlivej spoločnosti. Aspoň to všetci tvrdia. Aká je tá spravodlivá spoločnosť? Ľudia sú poštvaní proti sebe. Prečo? Pretože každý má inú predstavu o tom, čo je správne. Nebudem písať o liberáloch, v ich prípade je jasné, prečo sa mýlia a v čom. Zameriam sa na nás, kde to také zjavné nie je. Ukázali sa dva rôzne prístupy k riešeniu problému. Tretím je liberálne riešenie, ktoré spomeniem neskôr. 1. Riešenie z pozície sily V našom prípade je to blokovanie nepohodlných názorov a ich nositeľov, ku ktorému vyzývajú niektorí členovia komunity. 2. Riešenie z pozície sily argumentu V našom prípade je to ponechanie aj nepohodlných názorov, s ktorými by si členovia komunity mali byť schopní bez problémov poradiť. Ako môžete vidieť, problém sa netýka len nás, ale je zrkadlovým obrazom toho, čo sa deje v komunite KSB v Rusku. K riešeniu z pozície sily pristúpil Michail Veličko, keď si v Londýne zaregistroval obchodnú značku VP ZSSR. Z pozície sily argumentu pristupuje Valerij Piakin, ktorý požaduje súťaž myšlienok, nie svalov. Prví chcú zakazovať a obmedzovať, druhí chcú nechať zvíťaziť objemnejšiu koncepciu. Rovnako je to v našom prípade. Obidve strany majú dobré argumenty. Prvá skupina argumentuje tým, že tolerancia je zlo, že proti škodičom treba zasahovať. Druhá skupina argumentuje tým, že ľudia na úrovni, ktorí na tomto fóre väčšinou sú, dokáže škodlivé názory eliminovať objemnejšou koncepciou a škodičov, ktorí sami seba hneď na začiatku jasne identifikovali (chorvátska služba pod pseudonymom Globalisté), dokáže spracovať alebo ignorovať. Pýtam sa, ktorý spôsob je viac v súlade s KSB? Silový sú nižšie priority riadenia. Argumentačný sú vyššie priority. Ktorý spôsob je vysokofrekvenčný a ktorý nízkofrekvenčný. Ktorý spôsob dokáže v spoločnosti dočasne získať prevahu, a ktorý zaviesť dlhodobo udržateľné zmeny? Paradoxom je, že k prvému inklinujú tí najväčší zástancovia KSB. K druhému tí, ktorí ostatných považujú za natoľko uvedomelých, že si dokážu poradiť sami. Prví žiadajú blokovanie, ale len kým sa netýka ich. Druhý požadujú, aby svoj názor mohol vyjadriť ktokoľvek, kto si myslí, že má čo ponúknuť. Prví chcú chrániť ostatných pred škodlivými názormi. Asi ich považujú za nesvojprávnych a sami sa cítia na výši. Druhí chcú, aby sa každý zlepšovať a rástol a nechcú držať ľudí v chránenom prostredí, ale chcú, aby sa sami oťukávali, učili a silneli. Prvých by som čiastočne chápal, keby sa jednalo o celú spoločnosť. Ruská federácia sa vybrala prvou cestou. Osobne s týmto prístupom nesúhlasím, ale poďme sa spoločne dopracovať k riešeniu. Globalisté nás nerozdeľuje. Rozdeľujú nás naše vlastné nedostatky a neschopnosť ich spracovať. Čoho sa prvá skupina bojí a v čom vidí hrozbu, keď proti nej chce zasahovať silou? Naozaj je to prejav sily, alebo je to prejav slabosti? Nemalo by byť KSB o tom, že objemnejšia koncepcia automaticky porazí menej objemnú? Z toho mi vyplýva, že zástancovia silového riešenia cítia, že ťahajú za kratší koniec, alebo sa niečoho veľmi boja, ale ako vieme, strach nie je dobrý radca. Možno ste sa s tým ešte nestretli, ale existuje pojem "miera". Žiadosti o blokovanie nepohodlných názorov považujem za absenciu argumentov a slabosť vo svojej pozícií. Žiadosti niektorých o blokovanie iných, ale vyskakovanie, keď sa to dotkne ich samých, považujem za pokrytectvo. Nechápanie podstaty problému a riešenie problému zástupného považujem za zlyhanie študentov KSB. Na fóre nebola presiahnutá miera. Prínos Globalisté bol vyšší, než jeho škodlivosť. Veď tú prízemnú propagandu Globalisté by odhalil hocijaký KSB začiatočník, nie ešte starí harcovníci. A každý študent KSB si na Globalisté mohol denne precvičovať svoje znalosti, dokonca sa z nich poučiť a rozšíriť svoje chápanie. Len by musel chcieť. Ukazuje sa, že tí, ktorých som označoval za KSB dogmatikov tými dogmatikmi naozaj sú. Namiesto toho, aby vyšší pohľad na problematiku zahrnuli do svojho videnia sveta, bojújú proti tomuto vyššiemu pohľadu. Argumentačne prehrali, KSB je pre nich písmo sväté, ktoré sa podľa nich nesmie rozvíjať, preto chcú pre nich nepohodlné názory a ich nositeľov blokovať. Vyzerá to tak, že je pravda aj v prípade Boletusa a TauRusa, že ich cieľom alebo úlohou je udržiavať KSB vo vopred stanovených mantineloch. Nehnevajte sa, vážení, ale tvárite sa ako elita, v tom prípade by ste mali mať argumentačnú prevahu. Vaša schopnosť riadiť by mala byť ukážková. Vaše chápanie KSB by sa malo prejaviť aj v prístupe k tomuto (ne)problému. Že tomu tak nie je ukazuje, že nie ste ani zďaleka tými, za ktorých vás mnohí považujú. Je slabosť, alebo naopak sila moderátorov, ktorým ďakujem za ich prácu, hlavne Kancelárovi a Lavazze, nechať zaznieť aj iné hlasy? Nechápete, že keď začnete cenzúrovať pre vás nepohodlné hlasy, bude to mať ďalekosiahle dopady? Prvým bude strata spätnej väzby, kedy vás nebude mať kto upzorniť na omyly. Druhým bude vytvorenie fanklubu, v ktorom sa budete navzájom potľapkávať po pleciach, čí stratíte možnosť rastu a adekvátneho reagovania na výzvy doby. Prestanete rásť vy a prestane sa rozvíjať aj KSB. Videli sme to na starom fóre. Tretím vážnym dopadom bude, že namiesto vytvárania vízií a budovania základných pilierov fungovania novej spoločnosti, zostanete na úrovni študentov. Nie je už najvyšší čas dorásť a prestať len reagovať, ale začať určovať chod v spoločnosti? Pred poslednou výzvou teraz všetci stojíme. Namiesto toho, aby sme sa jej so vztýčenou hlavou postavili, štiepime naše sily. Čas ukáže, koho prístup je správny. Prvá skupina neustála ani Globalisté na tomto fóre. Čo chcete urobiť so všetkými liberálmi vonku? Všetkých zablokovať nedokážete. Alebo si myslíte, že len tak zmiznú? Nezmiznú. Budeme s nimi musieť pracovať, budeme ich musieť začleniť do spločnosti. Sú to naši ľudia, akurát s vymytými mozgami. Chcete s nimi bojovať ako Adolf Hitler? Alebo trochu miernejšie ako komunisti v päťdesiatych rokoch? Alebo mäkkými technikami rovnako ako liberáli? Alebo necháte prevládnuť koncepciu civilizácie severu, t.j. slovanskej/ruskej civilizácie? A tu je kameň razu. Každý si pod týmto pojmom predstavujeme niečo iné. **Na záver vás vyzývam, prestaňte sa správať ako malé deti a vytvárať problém tam, kde nie je. Je to nedôstojné. Namiesto toho na sebe pracujte. Aj duchovne!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 13:18

tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia? A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?


A este jeden druh trolingu je tu spravcami tolerovany.


Poviem ti to tak po ogarovsky: Pocuvaj kancelarik!


To, ze tu dlhodobo tolerujes spolu s dalsimi spravcami zosmiesnovanie diskutujicich od niku ogar valach je fakt. Staci si pozriet jeho pripevky za dlhe mesiace, kde si si asi "nevsimol", tak v nespocet(!) prispevkoch dookola uraza diskutujucich. Tu sa teraz nebavim o trolingu podsuvania a prekrucovania informacii, ale o neprestajnom znevazovani diskutujucich.


Mas problem dat pod ban ocividneho trola, lebo sa bojis, ze sa objavi pod inym nikom?? Trapna vyhovorka. Skutocnemu spravcovi je jedno, pod akym nikom kto je, lebo on vyhodnocuje prispevky a nie len nazov niku. Sofistikovany trol (presnejsie jeho prejav), ak sa vyjadruje slusne je ok a je na diskutujucich, aby si jeho prispevky spravne zaradili, ale urazky a totalne motanice dvoch trolov dookola, urcite nie je.


To aj na ulici, ked bude nejaky spinavec nadavat starej zene alebo staremu muzovi si povies...Ved to je v poriadku. Nebudem na neho kricat, lebo pride niekto druhy a zrobi to iste. Nejak sa to utrasie.
ps: Aha zabudol som, to je chyba ostatnych v okoli.


[quote="pid:71258, uid:10"]tak sam uznavas, ze sa vrati pod inym nickom, takze aky je zmysel takeho cvicenia? A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?[/quote] A este jeden druh trolingu je tu spravcami tolerovany. Poviem ti to tak po ogarovsky: Pocuvaj kancelarik! To, ze tu dlhodobo tolerujes spolu s dalsimi spravcami zosmiesnovanie diskutujicich od niku ogar valach je fakt. Staci si pozriet jeho pripevky za dlhe mesiace, kde si si asi "nevsimol", tak v nespocet(!) prispevkoch dookola uraza diskutujucich. Tu sa teraz nebavim o trolingu podsuvania a prekrucovania informacii, ale o neprestajnom znevazovani diskutujucich. Mas problem dat pod ban ocividneho trola, lebo sa bojis, ze sa objavi pod inym nikom?? Trapna vyhovorka. Skutocnemu spravcovi je jedno, pod akym nikom kto je, lebo on vyhodnocuje prispevky a nie len nazov niku. Sofistikovany trol (presnejsie jeho prejav), ak sa vyjadruje slusne je ok a je na diskutujucich, aby si jeho prispevky spravne zaradili, ale urazky a totalne motanice dvoch trolov dookola, urcite nie je. To aj na ulici, ked bude nejaky spinavec nadavat starej zene alebo staremu muzovi si povies...Ved to je v poriadku. Nebudem na neho kricat, lebo pride niekto druhy a zrobi to iste. Nejak sa to utrasie. ps: Aha zabudol som, to je chyba ostatnych v okoli.

budou-li například vyprovokováni do exprese frustrace směrem k plevelu a dostanou ban, pak můžeme toto fórum zavřít. A podivní mužíčci oslavovat


Nepochopenie problému. Boli to práve oni, kto požadoval blokovanie. Neo to robiť nechcel a nechce. Pristúpil na ich hru, ale zaviedol pravidlá, ktoré sa tým, ktorí blokovanie požadovali, nepáčili. A zrazu bol oheň na streche. Že sa nechali vytočiť s Globalisté, nie je problém Nea. Je to problém ich samých. Namiesto toho, aby na sebe pracovali a s nadhľadom prijali nejaké smiešne týždenné zablokovanie (po ktorom sami volali), urazili sa a chcú trieskať dverami. Chápem ich, ale od študentov KSB očakávam viac.


[quote="pid:71248, uid:531"]budou-li například vyprovokováni do exprese frustrace směrem k plevelu a dostanou ban, pak můžeme toto fórum zavřít. A podivní mužíčci oslavovat[/quote] Nepochopenie problému. Boli to práve oni, kto požadoval blokovanie. **Neo to robiť nechcel a nechce. Pristúpil na ich hru, ale zaviedol pravidlá, ktoré sa tým, ktorí blokovanie požadovali, nepáčili.** A zrazu bol oheň na streche. Že sa nechali vytočiť s Globalisté, nie je problém Nea. Je to problém ich samých. Namiesto toho, aby na sebe pracovali a s nadhľadom prijali nejaké smiešne týždenné zablokovanie (po ktorom sami volali), urazili sa a chcú trieskať dverami. Chápem ich, ale od študentov KSB očakávam viac.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 12:26

A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?


Primárně nejde o troly, ale o nás. Na světonázorové úrovni je třeba odmítnout liberalismus (všechnosidovolování) a přijít k rozhodnutí, že je zákonně (pravidla fóra) možné bránit koncepci.


A jestli to půjde naprogramovat (vždy snadno identifikovat Studio Milan) je věc podružná. Vědomí změny světonázoru konceptuálů je důležitější.


[quote="pid:71258, uid:10"]A iny trollovia, ktory nemaju lamavu cestinu? s nimi co?[/quote] Primárně nejde o troly, ale o nás. Na světonázorové úrovni je třeba odmítnout liberalismus (všechnosidovolování) a přijít k rozhodnutí, že je zákonně (pravidla fóra) možné bránit koncepci. A jestli to půjde naprogramovat (vždy snadno identifikovat Studio Milan) je věc podružná. Vědomí změny světonázoru konceptuálů je důležitější.

Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.


Toto sa pochopiť veru nedá.


[quote="pid:71232, uid:1"]Prajem vsetkym diskutujucim len to najlepsie a dakujem za pochopenie.[/quote] Toto sa pochopiť veru nedá.

Zhrniem dve veci (ostatné si prečítajte v mojom dlhom komentári vyššie):


  1. Stále sa tu tými istými rieši forma a nositelia správ, nie obsah.
  2. Odlišujeme sa na najvyššej, svetonázorovej priorite. To je podstata nášho sporu. Ostatné (ne)problémy sú len zástupné.

Zhrniem dve veci (ostatné si prečítajte v mojom dlhom komentári vyššie): 1. Stále sa tu tými istými rieši forma a nositelia správ, nie obsah. 2. **Odlišujeme sa na najvyššej, svetonázorovej priorite. To je podstata nášho sporu. Ostatné (ne)problémy sú len zástupné.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 12:37

Užitočnosť tohoto fóra v súčasnej podobe nie je v rozpracovávaní analytiky KSB, ale v širení jeho základných myšlienok. I informácia o existencii tejto koncepcie je v dnešnom informačnom priestore veľkým prínosom. Veľká vďaka tým, ktorí ho založili a vedú.


Tiež nevidím dôvod fórum uzatvárať. Ale nepoznám situáciu Nea, a viem si predstaviť, že súčasný stav môže naozaj odradzovať od pokračovania v ďaľšej práci.


Ak by skutočne malo prísť k zániku fóra a Neo si bude za svojim rozhodnutím stáť - čo by mňa osobne veľmi mrzelo - sú tri možnosti:
1, Fórum sa presťahuje (prípadne zmení prevádzkovateľa) vrátane všetkých príspevkov a uživateľov
2, Vznikne nové fórum ako "oficiálny" nasledovník
3, Užívatelia sa roztrúsia do telegramových skupín a fór s podobným zameraním


Ovládam webové technológie dostatočne na to, aby som vedel spoľahlivo zrealizovať prvé dve možnosti- ak Neo bude súhlasiť a je ochotný spolupracovať. A samozrejme to záleží od súhlasu vás, diskutujúcich.
Momentálne (pravdepodobne i dlhodobo) mám dostatok času, aby som sa fóru venoval. Technicky i obsahovo, veľmi rád v tandeme alebo kolektíve.


Užitočnosť tohoto fóra v súčasnej podobe nie je v rozpracovávaní analytiky KSB, ale v širení jeho základných myšlienok. I informácia o existencii tejto koncepcie je v dnešnom informačnom priestore veľkým prínosom. Veľká vďaka tým, ktorí ho založili a vedú. Tiež nevidím dôvod fórum uzatvárať. Ale nepoznám situáciu Nea, a viem si predstaviť, že súčasný stav môže naozaj odradzovať od pokračovania v ďaľšej práci. Ak by skutočne malo prísť k zániku fóra a Neo si bude za svojim rozhodnutím stáť - čo by mňa osobne veľmi mrzelo - sú tri možnosti: 1, Fórum sa presťahuje (prípadne zmení prevádzkovateľa) vrátane všetkých príspevkov a uživateľov 2, Vznikne nové fórum ako "oficiálny" nasledovník 3, Užívatelia sa roztrúsia do telegramových skupín a fór s podobným zameraním Ovládam webové technológie dostatočne na to, aby som vedel spoľahlivo zrealizovať prvé dve možnosti- ak Neo bude súhlasiť a je ochotný spolupracovať. A samozrejme to záleží od súhlasu vás, diskutujúcich. Momentálne (pravdepodobne i dlhodobo) mám dostatok času, aby som sa fóru venoval. Technicky i obsahovo, veľmi rád v tandeme alebo kolektíve.

reakcia predovšetkým na niektoré názory @Ogar Valach:
prostriedky riadenia vyšších priorít zodpovedajú prevažne nízkofrekvenčnému spôsobu a prostriedky nižších priorít zodpovedajú prevažne vysokofrekvenčnému riadeniu.
Nie je vždy pravdou tvrdenie, že ak siahneš po prostriedkoch nižších priorít, tak prehrávaš na vyšších. 6 priorít riadenia/vedenia vojny je komplexný balík prostriedkov, ktoré všetky majú svoj účel a miesto a vzájomne sa dopĺňajú v procese riadenia, kedy subjekt riadenia ich použitie vyberá a aplikuje reagujúc na vývoj procesu riadenia v čase a často aj na vyvinuvšiu sa situáciu.
Prostriedky riadenia 1. priority majú frekvenciu zodpovedajúcu desaťročiam až generáciam ľudí. To, že musíš siahnúť na prostriedky 6. priority (napr. Rusko na Ukrajine), neznamená to, že si na vyšších prioritách a hlavne tej prvej neúspešný, ale skôr to, že jej prejav sa ešte nedostavil v plnej miere, pričom musíš brať do úvahy aj zotrvačnosť starej koncepcie.
Ak niekto bojuje prostriedkami 6. priority, ty nemôžeš na jeho manéver reagovať len vyššími prioritami práve kvôli ich nízkofrekvenčnému charakteru, ale musíš reagovať okamžite aj prostriedkami 6. priority.
Ak sa schyľuje ku konfliktu, bitke na ulici, ty môžeš sa snažiť tomu zabrániť a predísť jak argumentáciou, no nemôžeš zostať len pri nej, ak útočníkoví vyletí päsť na tvoju bradu. Musíš reagovať adekvátne tiež blokom a protiúderom a znehybnením protivníka sa mu v kľude snažiť vyargumentovať, že tento rozpor nie je vhodné riešiť bitkou.
Preto aj toto fórum musí pri svojej hygiene fungovať oboma spôsobmi: aj argumentáciou aj zablokovaním. Je to náročná práca, pretože rozosieranie diskusie zámernými osobnými útokmi, či odbočovaním od témy musí byť jednoznačne riešené mazaním takýchto príspevkov, a ak sa nick nepoučí, tak aj jeho banom, dočasným a neskôr trvalým.
Je to rozsiahle fórum a je to časovo náročné, pritom každý z nás má aj svoj reálny osobný život. To, že teraz si napísal jeden pomerne slušný argumentačný príspevok, neospravedlňuje to, že mnohými svojimi tliachacimi príspevkami si aj ty často zbytočne toto fórum "zasieral" a zbytočne kradol čas a energiu adminom. A možno ani nie zbytočne, ak to bolo tvojim cieľom.
Toto si si dal pod príspevky "Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom" - toho balastu si vyprodukoval hodne...

reakcia predovšetkým na niektoré názory @Ogar Valach: prostriedky riadenia vyšších priorít zodpovedajú prevažne nízkofrekvenčnému spôsobu a prostriedky nižších priorít zodpovedajú prevažne vysokofrekvenčnému riadeniu. Nie je vždy pravdou tvrdenie, že ak siahneš po prostriedkoch nižších priorít, tak prehrávaš na vyšších. 6 priorít riadenia/vedenia vojny je komplexný balík prostriedkov, ktoré všetky majú svoj účel a miesto a vzájomne sa dopĺňajú v procese riadenia, kedy subjekt riadenia ich použitie vyberá a aplikuje reagujúc na vývoj procesu riadenia v čase a často aj na vyvinuvšiu sa situáciu. Prostriedky riadenia 1. priority majú frekvenciu zodpovedajúcu desaťročiam až generáciam ľudí. To, že musíš siahnúť na prostriedky 6. priority (napr. Rusko na Ukrajine), neznamená to, že si na vyšších prioritách a hlavne tej prvej neúspešný, ale skôr to, že jej prejav sa ešte nedostavil v plnej miere, pričom musíš brať do úvahy aj zotrvačnosť starej koncepcie. Ak niekto bojuje prostriedkami 6. priority, ty nemôžeš na jeho manéver reagovať len vyššími prioritami práve kvôli ich nízkofrekvenčnému charakteru, ale musíš reagovať okamžite aj prostriedkami 6. priority. Ak sa schyľuje ku konfliktu, bitke na ulici, ty môžeš sa snažiť tomu zabrániť a predísť jak argumentáciou, no nemôžeš zostať len pri nej, ak útočníkoví vyletí päsť na tvoju bradu. Musíš reagovať adekvátne tiež blokom a protiúderom a znehybnením protivníka sa mu v kľude snažiť vyargumentovať, že tento rozpor nie je vhodné riešiť bitkou. Preto aj toto fórum musí pri svojej hygiene fungovať oboma spôsobmi: aj argumentáciou aj zablokovaním. Je to náročná práca, pretože rozosieranie diskusie zámernými osobnými útokmi, či odbočovaním od témy musí byť jednoznačne riešené mazaním takýchto príspevkov, a ak sa nick nepoučí, tak aj jeho banom, dočasným a neskôr trvalým. Je to rozsiahle fórum a je to časovo náročné, pritom každý z nás má aj svoj reálny osobný život. To, že teraz si napísal jeden pomerne slušný argumentačný príspevok, neospravedlňuje to, že mnohými svojimi tliachacimi príspevkami si aj ty často zbytočne toto fórum "zasieral" a zbytočne kradol čas a energiu adminom. A možno ani nie zbytočne, ak to bolo tvojim cieľom. Toto si si dal pod príspevky "Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom" - toho balastu si vyprodukoval hodne...

Ak sa schyľuje ku konfliktu, bitke na ulici, ty môžeš sa snažiť tomu zabrániť a predísť jak argumentáciou, no nemôžeš zostať len pri nej, ak útočníkoví vyletí päsť na tvoju bradu.


Tvoja teória je pravdivá, ale v našom prípade neopodstatnená. Útok na bradu nenastal a v tomto priestore ani nastať nemohol. Osobná rovina a že si ľudia nadajú je niečo iné.


To, že teraz si napísal jeden pomerne slušný argumentačný príspevok, neospravedlňuje to, že mnohými svojimi tliachacimi príspevkami si aj ty často zbytočne toto fórum "zasieral" a zbytočne kradol čas a energiu adminom. A možno ani nie zbytočne, ak to bolo tvojim cieľom.


Áno a úplne zámerne. Aby mala diskusia šmrnc, boli ste v strehu a nezaspali s pocitom vlastnej výnimočnosti, a hlavne ako obrana proti útokom viacerých na moju stranu. Útokov na mňa bolo x, preto som musel reagovať x-krát, čo spôsobilo, že bolo vidieť hlavne mňa. Nevyplakávajte sa ako malé deti. Že sa na mňa opakovane útočilo a bol som obviňovaný z kde čoho, akosi zámerne prehliadate. Keď sa povie A, má sa povedať aj B, C...


[quote="pid:71272, uid:112"]Ak sa schyľuje ku konfliktu, bitke na ulici, ty môžeš sa snažiť tomu zabrániť a predísť jak argumentáciou, no nemôžeš zostať len pri nej, ak útočníkoví vyletí päsť na tvoju bradu.[/quote] Tvoja teória je pravdivá, ale v našom prípade neopodstatnená. Útok na bradu nenastal a v tomto priestore ani nastať nemohol. Osobná rovina a že si ľudia nadajú je niečo iné. [quote="pid:71272, uid:112"]To, že teraz si napísal jeden pomerne slušný argumentačný príspevok, neospravedlňuje to, že mnohými svojimi tliachacimi príspevkami si aj ty často zbytočne toto fórum "zasieral" a zbytočne kradol čas a energiu adminom. A možno ani nie zbytočne, ak to bolo tvojim cieľom.[/quote] Áno a úplne zámerne. Aby mala diskusia šmrnc, boli ste v strehu a nezaspali s pocitom vlastnej výnimočnosti, a hlavne ako obrana proti útokom viacerých na moju stranu. Útokov na mňa bolo x, preto som musel reagovať x-krát, čo spôsobilo, že bolo vidieť hlavne mňa. Nevyplakávajte sa ako malé deti. Že sa na mňa opakovane útočilo a bol som obviňovaný z kde čoho, akosi zámerne prehliadate. Keď sa povie A, má sa povedať aj B, C...
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 12:44

Od zajtra bude forum iba v mode na citanie. Tento mod bude trvat tyzden, aby ste si mohli kazdy skopirovat co potrebujete. Po tomto tyzdni bude forum uplne vypnute.
Neo, je to ako cez kopirák v prípade Hoxa - levanet a vodaksb...
Ako @TauRus správne píše, toto fórum nie je len o práci adminov, ale aj o práci kvalitných prispievateľov.
Ak si unavený, znechutený, tak prečo hneď fórum uzatvoriť, všetko zlikvidovať, zničiť? Prečo to nepredať niekomu inému?
Chápal by som, ak by si napísal, že už to nechceš robiť, a spýtal sa, či niekto chce prebrať štafetu po tebe.
Lebo takto to len vyvoláva otázku: "Nezatlačil náhodou niekto, aby si to zrušil?"

[quote="pid:71232, uid:1"]Od zajtra bude forum iba v mode na citanie. Tento mod bude trvat tyzden, aby ste si mohli kazdy skopirovat co potrebujete. Po tomto tyzdni bude forum uplne vypnute.[/quote]Neo, je to ako cez kopirák v prípade Hoxa - levanet a vodaksb... Ako @TauRus správne píše, toto fórum nie je len o práci adminov, ale aj o práci kvalitných prispievateľov. Ak si unavený, znechutený, tak prečo hneď fórum uzatvoriť, všetko zlikvidovať, zničiť? Prečo to nepredať niekomu inému? Chápal by som, ak by si napísal, že už to nechceš robiť, a spýtal sa, či niekto chce prebrať štafetu po tebe. Lebo takto to len vyvoláva otázku: "Nezatlačil náhodou niekto, aby si to zrušil?"

Osobná rovina a že si ľudia nadajú je niečo iné.
vo virtuálnej rovine to nie je iné, je to to isté.
A na takéto fórum to nepatrí, lebo to zahlcuje. Tliachať si choď niekam inam, tu sa očakávajú informácie a analýzy.


[quote="pid:71273, uid:623"]Osobná rovina a že si ľudia nadajú je niečo iné.[/quote] vo virtuálnej rovine to nie je iné, je to to isté. A na takéto fórum to nepatrí, lebo to zahlcuje. Tliachať si choď niekam inam, tu sa očakávajú informácie a analýzy.

z 99 procent jsem spíše čtenářem. Nevstupuji do diskuse, protože ještě necítím, že jsem přečetla dost tlustých knih pro vstup mezi

Škoda MP3, Tvůj příspěvek pro mne svědčí, že's mohla/měla vstoupit už dávno. Počítám jej za jeden z nejvíce "konceptuálních" na dané téma.
Takže odhaduji, že počet i tloušťka Tebou přečtených knih byla/je dostatečná pro vstup na toto fórum. Ale lépe pozdě než nikdy. Podobně jako Ty jsem vstoupil/nevstoupil na starou vodu.


Máme tu křepčící a dnes i oslavující trolly, nebo možná spíš elfy...

Ano, elfové, tohle slovo mi chybí v mém příspěvku zde
několik dalších - sofistikovanějších - aktérů, kteří tady systematicky a s oblibou šíří např. nálady ve stylu pana VK

Je vidět, že i dobré výpočty lze upřesnit :-)


Pokud se týká konceptu referenčních osob, přidám zkušenost. Jako tutově nereferenční osoba jsem se, v počátcích svého účinkování zde, pokoušel - v jednom nebo ve dvou případech - jmenovitě poukazovat na diskutující, u kterých jsem identifikoval pochybnosti o jejich pravých úmyslech.
Poměrně rychle jsem vždy dostal na budku, i od mých referenčních osob. Prostě jsem se přepočítal, takže když nebyla podpora, vyměkl jsem, sbalil jsem kalkulačku a raději jsem toho nechal. Prostě to viděli jinak. Ti, na které jsem tehdy poukázal, tady elfují nepoznaní dodnes.
Přitom dokonce některé řetězce použité pro tyto nicky splňují určité shodné podmínky.
Ne každý se odkopává ve stylu Globalisté nebo Petr Novák.


[quote="pid:71248, uid:531"]z 99 procent jsem spíše čtenářem. Nevstupuji do diskuse, protože ještě necítím, že jsem přečetla dost tlustých knih pro vstup mezi[/quote] Škoda MP3, Tvůj příspěvek pro mne svědčí, že's mohla/měla vstoupit už dávno. Počítám jej za jeden z nejvíce "konceptuálních" na dané téma. Takže odhaduji, že počet i tloušťka Tebou přečtených knih byla/je dostatečná pro vstup na toto fórum. Ale lépe pozdě než nikdy. Podobně jako Ty jsem vstoupil/nevstoupil na starou vodu. [quote="pid:71248, uid:531"]Máme tu křepčící a dnes i oslavující trolly, nebo možná spíš elfy...[/quote] Ano, elfové, tohle slovo mi chybí v mém příspěvku zde [quote="pid:71195, uid:240"]několik dalších - sofistikovanějších - aktérů, kteří tady systematicky a s oblibou šíří např. nálady ve stylu pana VK[/quote] Je vidět, že i dobré výpočty lze upřesnit :-) Pokud se týká konceptu referenčních osob, přidám zkušenost. Jako tutově nereferenční osoba jsem se, v počátcích svého účinkování zde, pokoušel - v jednom nebo ve dvou případech - jmenovitě poukazovat na diskutující, u kterých jsem identifikoval pochybnosti o jejich pravých úmyslech. Poměrně rychle jsem vždy dostal na budku, i od mých referenčních osob. Prostě jsem se přepočítal, takže když nebyla podpora, vyměkl jsem, sbalil jsem kalkulačku a raději jsem toho nechal. Prostě to viděli jinak. Ti, na které jsem tehdy poukázal, tady elfují nepoznaní dodnes. Přitom dokonce některé řetězce použité pro tyto nicky splňují určité shodné podmínky. Ne každý se odkopává ve stylu Globalisté nebo Petr Novák.

627a2dfdb7d71
Dvoľte mi môj názor a zamyslenie nad touto témou.
Už ani neviem ako som sa dopracovala k čítaniu vody.A bola som nadšená že sa dá diskutovať aj inak ako na fb a podobných stránkach.Nebola som prihlásená,ale každý večer som hodiny strávila čítaním tejto stránky.Bola to pre mňa tá najlepšia medícína ku ktorej som sa mohla dodstať.Dávala mi veľa.Keď prišla stopka,bolo mi to veľmi ľúto.Znovu som musela veľa ,veľa surfovať po nete a predsa som nezískala toľko ako na vode.
Tiež si už nepamätám ako som sa dozvedela o stránke forum(asi na blogu Orakla) a hneď som sa s nadšením prihlásila.Bola som rada že môžem znova čítať príspevky ľudí známych z vody(nie som zrodená na polemiku).Samozrejme pribudli aj nový/rozne spektrum(nie toto sme chceli?)Nie zo všetkými som súhlasila a bol aj taký,ktorého som doslova neznášala a doslova vyhýbala jeho príspevkom.Ešteže mal vlastné vlákno a inam neprispieval!Tu mi najviac vadilo že sa to už začalo zvrhávať/praktikovať(osobné útoky,či na komunitu),komunikácia ako na fb.
Ak sa to tu zavrie,bude mi to veľmi ľúto a veľmi,veľmi,veľmi chýbať(neprajníci až v neuvertilne krátkom čase dosiahli to o čo im vždy a všade ide).
Som vďačná a všetkým ďakujem,ktorí sa starali o vznik a chod tejto stránky.Rovnako ďakujem aj prispievateľom že som mala čo čítať a tak si utvárať/korigovať svoj názor.


![627a2dfdb7d71](serve/attachment&path=627a2dfdb7d71) Dvoľte mi môj názor a zamyslenie nad touto témou. Už ani neviem ako som sa dopracovala k čítaniu vody.A bola som nadšená že sa dá diskutovať aj inak ako na fb a podobných stránkach.Nebola som prihlásená,ale každý večer som hodiny strávila čítaním tejto stránky.Bola to pre mňa tá najlepšia medícína ku ktorej som sa mohla dodstať.Dávala mi veľa.Keď prišla stopka,bolo mi to veľmi ľúto.Znovu som musela veľa ,veľa surfovať po nete a predsa som nezískala toľko ako na vode. Tiež si už nepamätám ako som sa dozvedela o stránke forum(asi na blogu Orakla) a hneď som sa s nadšením prihlásila.Bola som rada že môžem znova čítať príspevky ľudí známych z vody(nie som zrodená na polemiku).Samozrejme pribudli aj nový/rozne spektrum(nie toto sme chceli?)Nie zo všetkými som súhlasila a bol aj taký,ktorého som doslova neznášala a doslova vyhýbala jeho príspevkom.Ešteže mal vlastné vlákno a inam neprispieval!Tu mi najviac vadilo že sa to už začalo zvrhávať/praktikovať(osobné útoky,či na komunitu),komunikácia ako na fb. Ak sa to tu zavrie,bude mi to veľmi ľúto a veľmi,veľmi,veľmi chýbať(neprajníci až v neuvertilne krátkom čase dosiahli to o čo im vždy a všade ide). Som vďačná a všetkým ďakujem,ktorí sa starali o vznik a chod tejto stránky.Rovnako ďakujem aj prispievateľom že som mala čo čítať a tak si utvárať/korigovať svoj názor.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Ogar Valach ( Valch moze byt od Volch?)
ocuj a Ty si na Leve resp vode mal aky nick?


Ogar Valach ( Valch moze byt od Volch?) ocuj a Ty si na Leve resp vode mal aky nick?

Som vďačná a všetkým ďakujem,ktorí
sa starali o vznik a chod tejto stránky.Rovnako ďakujem aj prispievateľom že som mala čo čítať a tak si utvárať/korigovať svoj názor.


napísala som Vám súkromnú správu.


[quote="pid:71278, uid:109"]Som vďačná a všetkým ďakujem,ktorí sa starali o vznik a chod tejto stránky.Rovnako ďakujem aj prispievateľom že som mala čo čítať a tak si utvárať/korigovať svoj názor.[/quote] napísala som Vám súkromnú správu.

Osobne som si vstúpil do svedomia a svoj zámer uvedený pod každým komentárom (aj týmto) mám v úmysle dodržať. Nabádam k sebareflexii, odosobneniu sa a nepodliehaniu emóciám aj ostatných.


Osobne som si vstúpil do svedomia a svoj zámer uvedený pod každým komentárom (aj týmto) mám v úmysle dodržať. Nabádam k sebareflexii, odosobneniu sa a nepodliehaniu emóciám aj ostatných.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Osobne som si vstúpil do svedomia
že až po funuse fóra... ono snažiť sa nestačí...


[quote="pid:71285, uid:623"]Osobne som si vstúpil do svedomia[/quote] že až po funuse fóra... ono snažiť sa nestačí...

Lavazzo, Neo, děkuju vám za vaši práci. Tak moc mě to mrzí, pořád doufám že se to změní. A třeba za týden bude vše jako dřív. Tak moc mi to chybělo, když zavřeli Vodu...a orientace nebyla ideální, moc mi to nešlo. Byla jsem šťastná že tady sbírám informace všeho druhu, i o zdraví a videa. Jestli to je jen trochu možné, kvůli nám obyčejným lidem, kteří většinou jen čtou příspěvky, protože si nejsou jistí sami sebou, prosím zvažte zavření fóra. Děkuju.


Lavazzo, Neo, děkuju vám za vaši práci. Tak moc mě to mrzí, pořád doufám že se to změní. A třeba za týden bude vše jako dřív. Tak moc mi to chybělo, když zavřeli Vodu...a orientace nebyla ideální, moc mi to nešlo. Byla jsem šťastná že tady sbírám informace všeho druhu, i o zdraví a videa. Jestli to je jen trochu možné, kvůli nám obyčejným lidem, kteří většinou jen čtou příspěvky, protože si nejsou jistí sami sebou, prosím zvažte zavření fóra. Děkuju.

Dasi, Constanze a Putinovce, Tau Ruší a jiní, budete mi moc chybět. Moc.


Dasi, Constanze a Putinovce, Tau Ruší a jiní, budete mi moc chybět. Moc.

že až po funuse fóra... ono snažiť sa nestačí...


Neskoro, ale predsa. Nejakého problému som si nebol vedomý. Buď taký dobrý (aký som na teba milý) a svoju kritiku smeruj na tých, ktorí sa k ničomu podobnému neodhodlali, pretože sa cítia byť v práve a/alebo urazení. smile


[quote="pid:71286, uid:47"]že až po funuse fóra... ono snažiť sa nestačí...[/quote] Neskoro, ale predsa. Nejakého problému som si nebol vedomý. Buď taký dobrý (aký som na teba milý) a svoju kritiku smeruj na tých, ktorí sa k ničomu podobnému neodhodlali, pretože sa cítia byť v práve a/alebo urazení. ;)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tiež nevidím dôvod fórum uzatvárať. Ale nepoznám situáciu Nea, a viem si predstaviť, že súčasný stav môže naozaj odradzovať od pokračovania v ďaľšej práci.
je to volnocasovy projekt, okrem tohto ma toho dost vela a posledna vec co sa mu chce riesit su zabomysie spory ohladom uzivatelov co chcu banovat inych. Poziadal som ho aby mi poslal zalohu fora az to da do read-only modu. Prenechanie to niekomu inemu neprichadza do uvahy, kedze pod svojim uctom spravuje dalsie weby. Zaloha bude ale vhodna len pre texty, videa a obrazky su ulozene priamo na disku a toto exportovat nebude. Takze ak by si mal zaujem pokracovat tam, kde Neo skonci, tak sa mi ozvi na zelovoc@gmail.com a mozme to skusit dat nejak dokopy.


[quote="pid:71271, uid:663"]Tiež nevidím dôvod fórum uzatvárať. Ale nepoznám situáciu Nea, a viem si predstaviť, že súčasný stav môže naozaj odradzovať od pokračovania v ďaľšej práci.[/quote]je to volnocasovy projekt, okrem tohto ma toho dost vela a posledna vec co sa mu chce riesit su zabomysie spory ohladom uzivatelov co chcu banovat inych. Poziadal som ho aby mi poslal zalohu fora az to da do read-only modu. Prenechanie to niekomu inemu neprichadza do uvahy, kedze pod svojim uctom spravuje dalsie weby. Zaloha bude ale vhodna len pre texty, videa a obrazky su ulozene priamo na disku a toto exportovat nebude. Takze ak by si mal zaujem pokracovat tam, kde Neo skonci, tak sa mi ozvi na zelovoc@gmail.com a mozme to skusit dat nejak dokopy.

Moderator

napísala som Vám súkromnú správu.

Zatiaľ ešte nedorazila...


[quote="pid:71282, uid:273"]napísala som Vám súkromnú správu.[/quote] Zatiaľ ešte nedorazila...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Áno a úplne zámerne. Aby mala diskusia šmrnc,


Řekněme takovému "šmrcu" NE!


[quote="pid:71273, uid:623"]Áno a úplne zámerne. Aby mala diskusia šmrnc,[/quote] Řekněme takovému "šmrcu" NE!

Skúsme si všetci v tejto KSB komunite položiť jednu otázku , alebo - výzvu?.
Čo je pre nás všetkých prospešňejšie , zatvoriť a zabaliť toto fórum , ktoré je prínosom pre všetkých a hlavne nováčikov to znamená že má široký informačný záber , kde sa budujú základy pre budúcnosť a kôli presnému a premyslenemu konaniu trolla to všetko môžeme stratiť , alebo pokračovať ďalej a naučiť sa byť konfrontovaný aj s takými rôznymi situáciami na tomto komunikačnom fóre. Prosím uvedomme si , my všetci , že máme čo stratiť. Ľahko sa dá demontovať a ničiť (viď úspešný zásah a prácu trolov ). No budovať , stavať , tvoriť a to sa týka vás skúsených to je umenie. Buďme všetci trpezlivý a hlavne nepodľahnúť.
Dušu máme všetci , ale ducha treba budovať v akejkoľvek dobe a hlavne v extrémnych situáciách.Pokoj a chladnú hlavu to je teraz potrebné.


Skúsme si všetci v tejto KSB komunite položiť jednu otázku , alebo - výzvu?. Čo je pre nás všetkých prospešňejšie , zatvoriť a zabaliť toto fórum , ktoré je prínosom pre všetkých a hlavne nováčikov to znamená že má široký informačný záber , kde sa budujú základy pre budúcnosť a kôli presnému a premyslenemu konaniu trolla to všetko môžeme stratiť , alebo pokračovať ďalej a naučiť sa byť konfrontovaný aj s takými rôznymi situáciami na tomto komunikačnom fóre. Prosím uvedomme si , my všetci , že máme čo stratiť. Ľahko sa dá demontovať a ničiť (viď úspešný zásah a prácu trolov ). No budovať , stavať , tvoriť a to sa týka vás skúsených to je umenie. Buďme všetci trpezlivý a hlavne nepodľahnúť. Dušu máme všetci , ale ducha treba budovať v akejkoľvek dobe a hlavne v extrémnych situáciách.Pokoj a chladnú hlavu to je teraz potrebné.

Neo
zverejnil(a) pred 6 hod.


Zdravim vsetkych,....


Zdravím taky. Jen to tu čtu, ale není trochu škoda vylévat vaničku i s dítětem? Ohledně moderování či provozování fóra, to je jistě možné předat někomu jinému.


Ohledně trollení, vhodnosti příspěvků... Nevím jaké jsou možnosti tohoto webu, ale jinde je možné umožnit do konkrétních fór, klubů, přístup pro čtení nebo psaní příspěvků na konkrétní osoby. Bylo by tedy možné nechat tu nějaké kluby či fóra na kecání, kde se můžou hádat lidé po libosti, a potom třeba u několika páteřních klubů omezit možnost psaní příspěvků na určitou skupinu osob, a svěřit správu klubu někomu z aktivních uživatelů.


Neo zverejnil(a) pred 6 hod. Zdravim vsetkych,.... Zdravím taky. Jen to tu čtu, ale není trochu škoda vylévat vaničku i s dítětem? Ohledně moderování či provozování fóra, to je jistě možné předat někomu jinému. Ohledně trollení, vhodnosti příspěvků... Nevím jaké jsou možnosti tohoto webu, ale jinde je možné umožnit do konkrétních fór, klubů, přístup pro čtení nebo psaní příspěvků na konkrétní osoby. Bylo by tedy možné nechat tu nějaké kluby či fóra na kecání, kde se můžou hádat lidé po libosti, a potom třeba u několika páteřních klubů omezit možnost psaní příspěvků na určitou skupinu osob, a svěřit správu klubu někomu z aktivních uživatelů.

myslím, že by to mohlo fungovat aspon do konca roka smile


  • než sa presunú zas inam . ludia budu mat aj čas si postahovat dokumenty či pozálohovat, čo ich zaujme.

myslím, že by to mohlo fungovat aspon do konca roka :) - než sa presunú zas inam . ludia budu mat aj čas si postahovat dokumenty či pozálohovat, čo ich zaujme.
Upravené 10. 5. 2022 o 16:15

Ak si unavený, znechutený, tak prečo hneď fórum uzatvoriť, všetko zlikvidovať, zničiť? Prečo to nepredať niekomu inému?


Súhlasím s popolvárom. Niekto zatlačil? Krytie poskytla združená osoba "Globalista"?


Neo neponúkneš to niekomu inému?


[quote="pid:71274, uid:112"]Ak si unavený, znechutený, tak prečo hneď fórum uzatvoriť, všetko zlikvidovať, zničiť? Prečo to nepredať niekomu inému?[/quote] Súhlasím s popolvárom. Niekto zatlačil? Krytie poskytla združená osoba "Globalista"? Neo neponúkneš to niekomu inému?

Ak sa to tu zavrie,bude mi to veľmi ľúto a veľmi,veľmi,veľmi chýbať(neprajníci až v neuvertilne krátkom čase dosiahli to o čo im vždy a všade ide).

verím chlapcom, že to zvládnu a neuzavrie sa forum. Len sa zmení forma .


[quote="pid:71278, uid:109"]Ak sa to tu zavrie,bude mi to veľmi ľúto a veľmi,veľmi,veľmi chýbať(neprajníci až v neuvertilne krátkom čase dosiahli to o čo im vždy a všade ide).[/quote] verím chlapcom, že to zvládnu a neuzavrie sa forum. Len sa zmení forma .

Nevidím důvod zavírat. Nejlepší forum široko daleko. Psychický trockismus ať vědomý nebo nevědomý (jenom si hřeji svoji polívčičku, nic špatného záměrně nedělám) nelze v současnosti v lidstvu rychle vymýtit a tak se nutně se promítne i do diskusí. Řešení dle mě nemůže být jednoduché, někoho "zabanujem" a je klid. Je to neustálý boj, ani úplné ignorování není vše lék. Například "Globalisté" (možná je jich opravdu více pod jedním nickem) některé příspěvky měli hlavu a patu a některé se dalo i reagovat.


Promiňte zatím jsem moderátor nemoderátor (smazal jsem jeden duplicitní příspěvek a snažím se být maximálně neosobní), nedaří se mi najít dost času, krachování západu mi způsobuje potíže v udržení toho co jsem začal (ale to sem nepatří).


Oceňuji a děkuji za práci moderátorů za mě se jejich činností diskuze zpřehlednila, hrozba zrušení diskuze mě možná přiměje si nějaký čas najít.


Co se týká Globalisté navrhuji toto: příspěvky vyjmout a dát na pastebin, jako dříve na leva-net, když začíná moc tapetovat nebo je příspěvek nějak dle moderátora přes čáru. Je to trochu mravenčí práce, ale při více moderátorech by to snad šlo. Dlouhé zbytečné příspěvky nebudou znepřehledňovat diskuzi.


Nevidím důvod zavírat. Nejlepší forum široko daleko. Psychický trockismus ať vědomý nebo nevědomý (jenom si hřeji svoji polívčičku, nic špatného záměrně nedělám) nelze v současnosti v lidstvu rychle vymýtit a tak se nutně se promítne i do diskusí. Řešení dle mě nemůže být jednoduché, někoho "zabanujem" a je klid. Je to neustálý boj, ani úplné ignorování není vše lék. Například "Globalisté" (možná je jich opravdu více pod jedním nickem) některé příspěvky měli hlavu a patu a některé se dalo i reagovat. Promiňte zatím jsem moderátor nemoderátor (smazal jsem jeden duplicitní příspěvek a snažím se být maximálně neosobní), nedaří se mi najít dost času, krachování západu mi způsobuje potíže v udržení toho co jsem začal (ale to sem nepatří). Oceňuji a děkuji za práci moderátorů za mě se jejich činností diskuze zpřehlednila, hrozba zrušení diskuze mě možná přiměje si nějaký čas najít. Co se týká Globalisté navrhuji toto: příspěvky vyjmout a dát na pastebin, jako dříve na leva-net, když začíná moc tapetovat nebo je příspěvek nějak dle moderátora přes čáru. Je to trochu mravenčí práce, ale při více moderátorech by to snad šlo. Dlouhé zbytečné příspěvky nebudou znepřehledňovat diskuzi.

@ všichni - konečně probuzení. Pokud všde proběhne jak má, bude tu trochu nové (staronové)fórum s novou administrací a HLAVNĚ s novými "negumovými"velmi neliberálními pravidly účasti PRÁCE na fóru. Práce v info-válce, ve které jsme. Takže kritériem nebude měkkost a ohleduplnost k vyloženým PROTIVNÍKům Koncepce. Máte k mání celý informační Vesmír a můžete si zakládat fóra dle libosti , ale nebudete zde PARAZITOVAT. V tom bude podstata nové platformy nová. Bude prostě stejná, s jakou postupovali BOLŠEVICI v Rusku 20.let. Bojuj, ale ne pod mou vlajkou a přitom proti mně.Pokud na to máš-nes sii svoji vlajku a vstup na otevřené kolbiště. Takže-Ohaři z Valašska a Milanové z Chorvatska - asi Vaše éra na nové SKUTEČNÉ platformě Koncedpce společenské bezpečnosti - pochopitelně zhusta poplivané - SKONČILA. Já jsem se přihlásil za moderátora nového fóra -a to je alespoň částečná záruka toho, že tu už škodit nebudete. Ostatně - i Valerij Viktorovič jako člověk velmi slušný dospěl k rozhodnutí ozvat se. A to se proti němu cítím velmi bezvýznamně.


@ všichni - konečně probuzení. Pokud všde proběhne jak má, bude tu trochu nové (staronové)fórum s novou administrací a HLAVNĚ s novými "negumovými"velmi neliberálními pravidly účasti PRÁCE na fóru. Práce v info-válce, ve které jsme. Takže kritériem nebude měkkost a ohleduplnost k vyloženým PROTIVNÍKům Koncepce. Máte k mání celý informační Vesmír a můžete si zakládat fóra dle libosti , ale nebudete zde PARAZITOVAT. V tom bude podstata nové platformy nová. Bude prostě stejná, s jakou postupovali BOLŠEVICI v Rusku 20.let. **Bojuj, ale ne pod mou vlajkou a přitom proti mně**.Pokud na to máš-nes sii svoji vlajku a vstup na otevřené kolbiště. Takže-Ohaři z Valašska a Milanové z Chorvatska - asi Vaše éra na nové SKUTEČNÉ platformě Koncedpce společenské bezpečnosti - pochopitelně zhusta poplivané - SKONČILA. Já jsem se přihlásil za moderátora nového fóra -a to je alespoň částečná záruka toho, že tu už škodit nebudete. Ostatně - i Valerij Viktorovič jako člověk velmi slušný dospěl k rozhodnutí ozvat se. A to se proti němu cítím velmi bezvýznamně.

@ všichni - konečně probuzení.
(...)
Takže-Ohaři z Valašska a Milanové z Chorvatska - asi Vaše éra na nové SKUTEČNÉ platformě Koncedpce společenské bezpečnosti - pochopitelně zhusta poplivané - SKONČILA.
(...)
Já jsem se přihlásil za moderátora nového fóra -a to je alespoň částečná záruka toho, že tu už škodit nebudete.


Prevezme to skupina Boletus. Keď nemôžeš procesu zabrániť, postav sa do jeho čela. Prebudení? To je ako "woke" na Západe. Veľmi nelichotivé. Ukazuje to vašu pravú podstatu. Už som na ňu upozornil v predchádzajúcich komentároch. Podobnosť s liberálmi nie je náhodná. Ale takto sa priznať? V skupine ešte máte čo zlepšovať a nadriadení by vás mali poslať na školenie.


[quote="pid:71322, uid:57"]@ všichni - konečně probuzení. (...) Takže-Ohaři z Valašska a Milanové z Chorvatska - asi Vaše éra na nové SKUTEČNÉ platformě Koncedpce společenské bezpečnosti - pochopitelně zhusta poplivané - SKONČILA. (...) Já jsem se přihlásil za moderátora nového fóra -a to je alespoň částečná záruka toho, že tu už škodit nebudete.[/quote] Prevezme to skupina Boletus. Keď nemôžeš procesu zabrániť, postav sa do jeho čela. Prebudení? To je ako "woke" na Západe. Veľmi nelichotivé. Ukazuje to vašu pravú podstatu. Už som na ňu upozornil v predchádzajúcich komentároch. Podobnosť s liberálmi nie je náhodná. Ale takto sa priznať? V skupine ešte máte čo zlepšovať a nadriadení by vás mali poslať na školenie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 18:18

Škoda je to velká a velká škoda :-( ale co se da dělat taky rozum tobě Neo a ostatním moderátorům.
Moc tady nepřispívám ale bral jsem to jakocemtrum důležitých informaci,na které občas nemam čas a některý jsou nás směřovaly kam se máme dívat a nechci je jmenovat a děkuji všem.
A teď té bytosti.
Na toho člověka jsem od Levanet nereagoval,jsem to slíbil sam sobě a můj osobní názor je že to není žádné studio,a taky žádná skupina ale psychicky narušeny jedinec.
Mějte se krásně a přeji všem hodně štěstí a někdy jindy do konečného vítězství.
Ten boj bude tvrdý a dlouhý.
B.


Škoda je to velká a velká škoda :-( ale co se da dělat taky rozum tobě Neo a ostatním moderátorům. Moc tady nepřispívám ale bral jsem to jakocemtrum důležitých informaci,na které občas nemam čas a některý jsou nás směřovaly kam se máme dívat a nechci je jmenovat a děkuji všem. A teď té bytosti. Na toho člověka jsem od Levanet nereagoval,jsem to slíbil sam sobě a můj osobní názor je že to není žádné studio,a taky žádná skupina ale psychicky narušeny jedinec. Mějte se krásně a přeji všem hodně štěstí a někdy jindy do konečného vítězství. Ten boj bude tvrdý a dlouhý. B.
Upravené 10. 5. 2022 o 18:12

neznám Neo ani Lavazzo, ale oceňuji práci, kterou ve prospěch všech odvádějí. Popravdě nerozumím tomu, proč vznikla tato situace. Chápu, že x lidí = x přístupů a různých chápání situací a procesů. Chápu, že řadu lidí obtěžuje až štve trollení Globalistů, a dokážu pochopit, že to řeknou veřejně, protože proč by se to měli bát říct, že? Nevedou to tady přece neoliberálové.
Upřímně řečeno jsem nepochopil reakci Neo na jejich názory. Mají na ně přece právo. Faktem je, že míra trolení tady se stává velmi vysokou - já to zpravidla přeskakuji, ale dokážu pochopit, že někoho už to tak štve, že volá po řešení. Mám nepříjemný dojem, že Neo to nepochopil a z nějakého důvodu se jedná o přehnanou reakci. Snad mi promine upřímný názor, že jeho obhajoba možností Globalistů tady každodenně trolit se podobá politické korektnosti současné euroatlantické společnosti. Nemůžeme odsoudit členy Black lives matter za jejich normální trestné činy, protože mají právo se takto projevovat, protože jejich pradědeček pracoval na plantáži. Stalin nemohl do nekonečna tolerovat trockisty, protože přece demokracie a mohou se projevovat jak chtějí a otravovat společnost jak chtějí... Je to srozumitelné?
Doufám, že to NEO pochopí, a jsem si jist, že by to takto nechtěl. Všechno má svůj limit, a svůj pud sebezáchovy. Díky za jeho práci a doufám, že své rozhodnutí ještě zváží - toto forum je potřebné a nechat ho zničit kvůli manipulaci trolících globalistů by znamenalo jejich vítězství.


neznám Neo ani Lavazzo, ale oceňuji práci, kterou ve prospěch všech odvádějí. Popravdě nerozumím tomu, proč vznikla tato situace. Chápu, že x lidí = x přístupů a různých chápání situací a procesů. Chápu, že řadu lidí obtěžuje až štve trollení Globalistů, a dokážu pochopit, že to řeknou veřejně, protože proč by se to měli bát říct, že? Nevedou to tady přece neoliberálové. Upřímně řečeno jsem nepochopil reakci Neo na jejich názory. Mají na ně přece právo. Faktem je, že míra trolení tady se stává velmi vysokou - já to zpravidla přeskakuji, ale dokážu pochopit, že někoho už to tak štve, že volá po řešení. Mám nepříjemný dojem, že Neo to nepochopil a z nějakého důvodu se jedná o přehnanou reakci. Snad mi promine upřímný názor, že jeho obhajoba možností Globalistů tady každodenně trolit se podobá politické korektnosti současné euroatlantické společnosti. Nemůžeme odsoudit členy Black lives matter za jejich normální trestné činy, protože mají právo se takto projevovat, protože jejich pradědeček pracoval na plantáži. Stalin nemohl do nekonečna tolerovat trockisty, protože přece demokracie a mohou se projevovat jak chtějí a otravovat společnost jak chtějí... Je to srozumitelné? Doufám, že to NEO pochopí, a jsem si jist, že by to takto nechtěl. Všechno má svůj limit, a svůj pud sebezáchovy. Díky za jeho práci a doufám, že své rozhodnutí ještě zváží - toto forum je potřebné a nechat ho zničit kvůli manipulaci trolících globalistů by znamenalo jejich vítězství.
Upravené 10. 5. 2022 o 18:25

konečně probuzení


A jede se dál - to je evoluce, nejdříve leva-net, pak toto forum a nyní další krok.


Osobně považuji za nutnou podmínku, pokud si přeje skupina nějak se vyvíjet a růst, "ne každý může dovnitř" (musí dosáhnout na kriteria ve skupině ať odborná, etická nebo nějaká jiná), ale "každý může ven" (to platilo dříve, kdy musela skupina pracovat na stejném místě, aby se domluvila a pracovala - na fórech je tato podmínka irelevantní).


Druhou podmínkou je, že každý kdo na daná kriteria dosáhne je vítán.


A třetí práce skupiny je před davem otevřená, ve smyslu čeho chtějí dosáhnout a jakými prostředky.


Poznámka:
To "konečné probuzení" mě trochu tahá za uši.


[quote="pid:71322, uid:57"]konečně probuzení[/quote] A jede se dál - to je evoluce, nejdříve leva-net, pak toto forum a nyní další krok. Osobně považuji za nutnou podmínku, pokud si přeje skupina nějak se vyvíjet a růst, "ne každý může dovnitř" (musí dosáhnout na kriteria ve skupině ať odborná, etická nebo nějaká jiná), ale "každý může ven" (to platilo dříve, kdy musela skupina pracovat na stejném místě, aby se domluvila a pracovala - na fórech je tato podmínka irelevantní). Druhou podmínkou je, že každý kdo na daná kriteria dosáhne je vítán. A třetí práce skupiny je před davem otevřená, ve smyslu čeho chtějí dosáhnout a jakými prostředky. Poznámka: To "konečné probuzení" mě trochu tahá za uši.

Ak má niekto záujem o kontakt, nech sa mi ozve do súkromných správ.


Ak má niekto záujem o kontakt, nech sa mi ozve do súkromných správ.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

ne každý může dovnitř" (musí dosáhnout na kriteria ve skupině ať odborná, etická nebo nějaká jiná), ale "každý může ven"


To mi připomíná, že jsem na jednom uzavřeném fóru (není na tématiku KSB ani politiky, jde o velmi dobrý zdroj informací v určitých oborech).
V současnosti je prakticky nemožné se tam jako nováček dostat a ti, co tam jsou, se z velké většiny dost hlídají, aby nezasírali vlákna balastem, protože vědí, že když budou vymazáni, tak druhou šanci už nedostanou.
Též se vždy zamyslím, jestli je opravdu nutné něco říci. Často zjistím, že by můj příspěvek nebyl k tématu a nakonec ho nepošlu.


Docela to funguje.


[quote="pid:71327, uid:426"]ne každý může dovnitř" (musí dosáhnout na kriteria ve skupině ať odborná, etická nebo nějaká jiná), ale "každý může ven"[/quote] To mi připomíná, že jsem na jednom uzavřeném fóru (není na tématiku KSB ani politiky, jde o velmi dobrý zdroj informací v určitých oborech). V současnosti je prakticky nemožné se tam jako nováček dostat a ti, co tam jsou, se z velké většiny dost hlídají, aby nezasírali vlákna balastem, protože vědí, že když budou vymazáni, tak druhou šanci už nedostanou. Též se vždy zamyslím, jestli je opravdu nutné něco říci. Často zjistím, že by můj příspěvek nebyl k tématu a nakonec ho nepošlu. Docela to funguje.

Niektorí z vás chcú uzatvorený klub pre pozvaných s rovnakými názormi, aké máte sami. Nikto vám nebráni si taký založiť. Určite vás potom niekto upozorní na zjavné omyly a nebudete sa iba navzájom potľapkávať po pleciach. Alebo aj nie.



To mi připomíná, že jsem na jednom uzavřeném fóru
(...)
V současnosti je prakticky nemožné se tam jako nováček dostat
(...)
Docela to funguje.


Déjà vu.


[quote="pid:71107, uid:623"]Niektorí z vás chcú uzatvorený klub pre pozvaných s rovnakými názormi, aké máte sami. Nikto vám nebráni si taký založiť. Určite vás potom niekto upozorní na zjavné omyly a nebudete sa iba navzájom potľapkávať po pleciach. Alebo aj nie.[/quote] [quote="pid:71329, uid:181"] To mi připomíná, že jsem na jednom uzavřeném fóru (...) V současnosti je prakticky nemožné se tam jako nováček dostat (...) Docela to funguje.[/quote] Déjà vu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 19:54

Ogar Valach - reagoval jsi podle předpokladů. Červená lajna tu není a ani nebude. Pokud fórum vznikne, resp. se obnoví, budeš mít dnes a denně příležitost se ozvat příspěvkem anebo komentem. ale něco je Ogare, NOVÉ Setkávat se tu budeš s Boletusem jako spoludiskutérem, ale v jiné konstelaci, jako s Boletusem jako s moderátorem. A máš v jednom jistotu : v diskusi proti Tobe nepoužiji NIKDY podpásovku. Jen proto, protože to mám v povaze. Tak se Ohařu snaž, ale buderš to mít proti mně opravdu těžké. Vzal jsem si to jako osobní ZÁVAZEK, že lze diskutovat s lidmi nejrůznějšího vzdělání a původu - ale se spoilečným cílem a na různých cestách - TEBE si jako hlavní škodnou velmi ohlídám a každý svúj argument nebo odkaz si budeš muset velnmi tvrdě a velmi precizně odpracovat. druhá mopžnost je nasnadě- vezmi si svůj trým a zmiz z komunity, kterou velmi nenávidíš a je jen blbě to mimikruješ svými kolegiálními výpady nanajských chlapečků spolu se studiem MilanCZ = Globalisté. Chlapci-prázdniny skončily, Boletus se fakt velmi NASRAL... Budu velmi rád, pokud se kromě mě ječ´ště někdo ozve...


Ogar Valach - reagoval jsi podle předpokladů. Červená lajna tu není a ani nebude. Pokud fórum vznikne, resp. se obnoví, budeš mít dnes a denně příležitost se ozvat příspěvkem anebo komentem. ale něco je Ogare, NOVÉ Setkávat se tu budeš s Boletusem jako spoludiskutérem, ale v jiné konstelaci, jako s Boletusem jako s moderátorem. A máš v jednom jistotu : v diskusi proti Tobe nepoužiji NIKDY podpásovku. Jen proto, protože to mám v povaze. Tak se Ohařu snaž, ale buderš to mít proti mně opravdu těžké. Vzal jsem si to jako osobní ZÁVAZEK, že lze diskutovat s lidmi nejrůznějšího vzdělání a původu - ale se spoilečným cílem a na různých cestách - TEBE si jako hlavní škodnou velmi ohlídám a každý svúj argument nebo odkaz si budeš muset velnmi tvrdě a velmi precizně odpracovat. druhá mopžnost je nasnadě- vezmi si svůj trým a zmiz z komunity, kterou velmi nenávidíš a je jen blbě to mimikruješ svými kolegiálními výpady nanajských chlapečků spolu se studiem MilanCZ = Globalisté. Chlapci-prázdniny skončily, Boletus se fakt velmi NASRAL... Budu velmi rád, pokud se kromě mě ječ´ště někdo ozve...

No co se da delat...Dovol mi podekovat za vsechnoco jsi udelal pro
dobrou vec...co stati se ma necht se stane...


Zivot tim nekonci...zase se najde nekdo kdo bude pokracovat / treba v jine forme/


NEJVIC JSI ASI VYTOCIL GLOBALISTY....ti ted mohou psat kridou na vrata....
PrejiTipevne zdravi. ....delnas

som sa rozhodol uzavriet toto forum.


No co se da delat...Dovol mi podekovat za vsechnoco jsi udelal pro dobrou vec...co stati se ma necht se stane... Zivot tim nekonci...zase se najde nekdo kdo bude pokracovat / treba v jine forme/ NEJVIC JSI ASI VYTOCIL GLOBALISTY....ti ted mohou psat kridou na vrata.... PrejiTipevne zdravi. ....delnas[quote="pid:71232, uid:1"]som sa rozhodol uzavriet toto forum.[/quote]

Pokud všde proběhne jak má, bude tu trochu nové (staronové)fórum

Děkuju, děkuju, děkuju. smile Jak tu už někdo psal, čtu několikrát denně, i když nejsem vidět.


[quote="pid:71322, uid:57"]Pokud všde proběhne jak má, bude tu trochu nové (staronové)fórum[/quote] Děkuju, děkuju, děkuju. (blush) Jak tu už někdo psal, čtu několikrát denně, i když nejsem vidět.

Vy sechny už brzo pochopíte že jsem měl pravdu co jsem psal.Roce 1987 jsem v Jugoslávie říkal že přijde válka a nikdo mi nevěřil a válka přišla.Toto válka v Ukrajině jde o Rusko, jak zlikvidovat Rusko a to globální elita udělá.Putin žít věčně nebude a Elitě v Rusku už je dost Putina a udělali převrat , a to nebude zítra ale brzo bude.Muzete studovat 1000teori KSB a Pjakina který vás do ociju lze.Mate vůbec představu co se děje v Evropě, ostatním státům atd.Vubec nic nevíte, jenom furt stejní kecy o zkrachovani zapadá a EU.Nezlobte se ale stratite čas z blbosty který nemají nic s rěláním životem a globální politikou. Uvidíte moc brzo jak Rusko skončí v Ukrajině a potom pochopite že jsem měl pravdu a to vám bude pozdě.


Vy sechny už brzo pochopíte že jsem měl pravdu co jsem psal.Roce 1987 jsem v Jugoslávie říkal že přijde válka a nikdo mi nevěřil a válka přišla.Toto válka v Ukrajině jde o Rusko, jak zlikvidovat Rusko a to globální elita udělá.Putin žít věčně nebude a Elitě v Rusku už je dost Putina a udělali převrat , a to nebude zítra ale brzo bude.Muzete studovat 1000teori KSB a Pjakina který vás do ociju lze.Mate vůbec představu co se děje v Evropě, ostatním státům atd.Vubec nic nevíte, jenom furt stejní kecy o zkrachovani zapadá a EU.Nezlobte se ale stratite čas z blbosty který nemají nic s rěláním životem a globální politikou. Uvidíte moc brzo jak Rusko skončí v Ukrajině a potom pochopite že jsem měl pravdu a to vám bude pozdě.

Boletus se fakt velmi NASRAL...


Boletus má akurát tak silácke reči. Diskusiu ako rovný s rovným si ustáť nedokázal, potrebuješ právomoci, aby si získal prevahu. Aký to hrdina. Bojovník s neprávosťou. Tvoji fanúšikovia ťa za to budú milovať.


[quote="pid:71340, uid:57"]Boletus se fakt velmi NASRAL...[/quote] Boletus má akurát tak silácke reči. Diskusiu ako rovný s rovným si ustáť nedokázal, potrebuješ právomoci, aby si získal prevahu. Aký to hrdina. Bojovník s neprávosťou. Tvoji fanúšikovia ťa za to budú milovať.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

A moje babička vždycky říkávala, že přijde bída. Neříkala, kdy. Neříkala jak. Jen říkala, že přijde bída. :-) A kdyby přišla bída za 20 let, tak by říkala, že to ona přece dávno věděla. Kdyby přišla dříve nebo později, výsledek by byl tentýž.


A stejně jako ty jsi říkal, že zaručeně 5.5. NATO napadne Rusko. A ejhle, ono prd. :-) Tak možná 6.6.? A co takhle 7.7.? Nebo možná 10.10.? A co tak příštího roku 31.2.? ;-)


A moje babička vždycky říkávala, že přijde bída. Neříkala, kdy. Neříkala jak. Jen říkala, že přijde bída. :-) A kdyby přišla bída za 20 let, tak by říkala, že to ona přece dávno věděla. Kdyby přišla dříve nebo později, výsledek by byl tentýž. A stejně jako ty jsi říkal, že zaručeně 5.5. NATO napadne Rusko. A ejhle, ono prd. :-) Tak možná 6.6.? A co takhle 7.7.? Nebo možná 10.10.? A co tak příštího roku 31.2.? ;-)

Budu velmi rád, pokud se kromě mě ječ´ště někdo ozve...


Boletus súhlasím s tebou. A budem rada, ak budeš moderátor.
Sofistikovaných trolov treba eliminovať a čistiť od nich diskusiu.


Trol nie je diskutér, ale škodná. Teda podľa mňa na neho pravidlá diskutéra neplatia a automaticky má byť mazaný.


[quote="pid:71340, uid:57"]Budu velmi rád, pokud se kromě mě ječ´ště někdo ozve...[/quote] Boletus súhlasím s tebou. A budem rada, ak budeš moderátor. Sofistikovaných trolov treba eliminovať a čistiť od nich diskusiu. Trol nie je diskutér, ale škodná. Teda podľa mňa na neho pravidlá diskutéra neplatia a automaticky má byť mazaný.

že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?

Když jej tedy dokážeš rozeznat, v čem je problém? Prostě to nečti, nereaguj, nevěnuj mu svou pozornost ani energii. Pak časem zmizí. Je to jako s kovidem - lidé mu přestali věnovat pozornost a zmizel prakticky ze dne na den.


Pokud někdo cítí potřebu na očividného trola jakkoliv reagovat a vyvracet mu jeho bludy, pak dělá přesně to, na co trol čeká. Krmení trola je podpora jeho činnosti, ať už se děje vědomě či nevědomě. Zde je třeba změna nastavení psychiky, zvláště u jedinců, které trol přímo vytáčí. Žádost o ban trola je pouze přehození odpovědnosti za selhání diskutujícího - neschopnost udělat si pořádek ve vlastní hlavě. A jestliže v mozku naskočí mechanismy typu "ale přece musím mu jeho bludy vyvrátit, protože když si to někdo přečte...", je to jen ego, které pasuje uživatele do role jakéhosi spasitele. Ať si přečte kdo chce co chce, aspoň se naučí pracovat s informacemi a vytvoří si vlastní kontrolky. Trol sám diskuzi nezaplevelí, zaplevelí ji 10 reakcí jedinců, kteří cítí tu potřebu reagovat a vyvracet.


Dva roky se zde diskutující pohoršují nad systematickým umlčováním názorů druhé strany v médiích a najednou tolik žádostí o banování, zakazování, filtrování atd.? Není to tak trochu pokrytectví? Nemohl jsem uvěřit vlastním očím při čtení vedlejšího vlákna.


A souhlasím s názorem již vyřčeným - jak chcete (Vy, kteří žádáte bany) uspět v reálné diskuzi s druhou stranou (venku jsou jich miliony), když nejste schopni si poradit s jedním trolem (1) na fóru, kde máte čas a prostor si v klidu promyslet co a jak napíšete či zda nenapíšete nic. Tady tu situaci považuji za zkoušku a bohužel vidím, že mnozí neuspěli. Ale na tom se dá pracovat.


Ad. 1: různých kazisvětů zde vidím více a na první pohled do očí bijící nick Globalisté považuji pouze za zástupný důvod určitých tendencí.


Abych to shrnul. Co se zde stalo a bez ohledu jak to dopadne považuji celou situaci za selhání diskutujících, nikoliv adminů. Admini zde nejsou od toho, aby řešili, jaké informace budou ostatním (ne)předkládány.


[quote="pid:71254, uid:388"]že by někdo nedokázal rozeznat lámavou češtinu studia Milan?[/quote] Když jej tedy dokážeš rozeznat, v čem je problém? Prostě to nečti, nereaguj, nevěnuj mu svou pozornost ani energii. Pak časem zmizí. Je to jako s kovidem - lidé mu přestali věnovat pozornost a zmizel prakticky ze dne na den. Pokud někdo cítí potřebu na očividného trola jakkoliv reagovat a vyvracet mu jeho bludy, pak dělá přesně to, na co trol čeká. Krmení trola je podpora jeho činnosti, ať už se děje vědomě či nevědomě. Zde je třeba změna nastavení psychiky, zvláště u jedinců, které trol přímo vytáčí. Žádost o ban trola je pouze přehození odpovědnosti za selhání diskutujícího - neschopnost udělat si pořádek ve vlastní hlavě. A jestliže v mozku naskočí mechanismy typu "ale přece musím mu jeho bludy vyvrátit, protože když si to někdo přečte...", je to jen ego, které pasuje uživatele do role jakéhosi spasitele. Ať si přečte kdo chce co chce, aspoň se naučí pracovat s informacemi a vytvoří si vlastní kontrolky. Trol sám diskuzi nezaplevelí, zaplevelí ji 10 reakcí jedinců, kteří cítí tu potřebu reagovat a vyvracet. Dva roky se zde diskutující pohoršují nad systematickým umlčováním názorů druhé strany v médiích a najednou tolik žádostí o banování, zakazování, filtrování atd.? Není to tak trochu pokrytectví? Nemohl jsem uvěřit vlastním očím při čtení vedlejšího vlákna. A souhlasím s názorem již vyřčeným - jak chcete (Vy, kteří žádáte bany) uspět v reálné diskuzi s druhou stranou (venku jsou jich miliony), když nejste schopni si poradit s jedním trolem (1) na fóru, kde máte čas a prostor si v klidu promyslet co a jak napíšete či zda nenapíšete nic. Tady tu situaci považuji za zkoušku a bohužel vidím, že mnozí neuspěli. Ale na tom se dá pracovat. Ad. 1: různých kazisvětů zde vidím více a na první pohled do očí bijící nick Globalisté považuji pouze za zástupný důvod určitých tendencí. Abych to shrnul. Co se zde stalo a bez ohledu jak to dopadne považuji celou situaci za selhání diskutujících, nikoliv adminů. Admini zde nejsou od toho, aby řešili, jaké informace budou ostatním (ne)předkládány.

Déjà vu.


Pravidla toho fóra jsem nevymyslel a nejsem tam adminem ani moderátorem.


Na co jsem chtěl poukázat je to, že přísná pravidla tam velice dobře fungují proti rozesíračům diskuse.
Když pak něco hledám, najdu to hned a nemusím se prodírat tunami zbytečného balastu.


A jsme pak vlastně u toho, co psal Jura...alespoň co se týče daného oboru, tak prakticky všichni si přečtou všechno a když je o něčem řeč, všichni ví, o co se jedná.


[quote="pid:71330, uid:623"]Déjà vu.[/quote] Pravidla toho fóra jsem nevymyslel a nejsem tam adminem ani moderátorem. Na co jsem chtěl poukázat je to, že přísná pravidla tam velice dobře fungují proti rozesíračům diskuse. Když pak něco hledám, najdu to hned a nemusím se prodírat tunami zbytečného balastu. A jsme pak vlastně u toho, co psal Jura...alespoň co se týče daného oboru, tak prakticky všichni si přečtou všechno a když je o něčem řeč, všichni ví, o co se jedná.
Upravené 10. 5. 2022 o 21:53

Když jej tedy dokážeš rozeznat, v čem je problém? Prostě to nečti, nereaguj, nevěnuj mu svou pozornost ani energii. Pak časem zmizí. Je to jako s kovidem - lidé mu přestali věnovat pozornost a zmizel prakticky ze dne na den.


K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama. Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali.


Uvidíš něco, co je špatně ... a budeš to ignorovat.
Zítra uvidíš 10 věcí špatně a budeš je ignorovat
Pozítří už nic jinýho než zlo nebude.


[quote="pid:71364, uid:659"]Když jej tedy dokážeš rozeznat, v čem je problém? Prostě to nečti, nereaguj, nevěnuj mu svou pozornost ani energii. Pak časem zmizí. Je to jako s kovidem - lidé mu přestali věnovat pozornost a zmizel prakticky ze dne na den.[/quote] K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama. Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali. Uvidíš něco, co je špatně ... a budeš to ignorovat. Zítra uvidíš 10 věcí špatně a budeš je ignorovat Pozítří už nic jinýho než zlo nebude.

Pokud vznikne nové fórum, jen jeho diskusní praxe ukáže, kdo a zda vede silácké řeči. Jeden z kolegů tu chvilku působil jako moderátor a sám svoji plodnou činnost zhodnotil. To je asi jediné, na co se ve veřejném nternetovém prostozu zmohl. Nebo se snad mýlím?


Pokud vznikne nové fórum, jen jeho diskusní praxe ukáže, kdo a zda vede silácké řeči. Jeden z kolegů tu chvilku působil jako moderátor a sám svoji plodnou činnost zhodnotil. To je asi jediné, na co se ve veřejném nternetovém prostozu zmohl. Nebo se snad mýlím?

@Jura11 statistik to bere statisticky,v tom asi bude ten rozdíl hodnocení.Statistika je hodně prodejná děvka, ale záleží, jak šikovného pasáka zrovna má...

@Jura11 statistik to bere statisticky,v tom asi bude ten rozdíl hodnocení.Statistika je hodně prodejná děvka, ale záleží, jak šikovného pasáka zrovna má...

A souhlasím s názorem již vyřčeným - jak chcete (Vy, kteří žádáte bany) uspět v reálné diskuzi s druhou stranou (venku jsou jich miliony), když nejste schopni si poradit s jedním trolem (1) na fóru, kde máte čas a prostor si v klidu promyslet co a jak napíšete či zda nenapíšete nic.

Prepáč, ale toto nie je trenažér. Ak chceš cvičiť, ideš do posilňovne. A keď chceš jesť, tak nejdeš jesť na záchod. Toto konceptuálne fórum (ako aj ostatné minulé alebo budúce) má iné ciele, než si trénovať hádky s trollmi, alebo si trénovať strkanie hlavy do piesku pred zlom. Kuchyňa je na jedenie, spálňa na spanie... Ak si chcem trénovať komunikáciu s oponentmi, tak pôjdem na mainstreamové média pod ich články, kde bude verejná diskusia, a trénovať sa môžem tam. A tam tá činnosť aj bude reálne užitočná.


[quote="pid:71364, uid:659"]A souhlasím s názorem již vyřčeným - jak chcete (Vy, kteří žádáte bany) uspět v reálné diskuzi s druhou stranou (venku jsou jich miliony), když nejste schopni si poradit s jedním trolem (1) na fóru, kde máte čas a prostor si v klidu promyslet co a jak napíšete či zda nenapíšete nic.[/quote] Prepáč, ale toto nie je trenažér. Ak chceš cvičiť, ideš do posilňovne. A keď chceš jesť, tak nejdeš jesť na záchod. Toto konceptuálne fórum (ako aj ostatné minulé alebo budúce) má iné ciele, než si trénovať hádky s trollmi, alebo si trénovať strkanie hlavy do piesku pred zlom. Kuchyňa je na jedenie, spálňa na spanie... Ak si chcem trénovať komunikáciu s oponentmi, tak pôjdem na mainstreamové média pod ich články, kde bude verejná diskusia, a trénovať sa môžem tam. A tam tá činnosť aj bude reálne užitočná.

jako vždy - trefa. I když- i na záchodové míse si někteří vyznavači "kvalitní krmě" to svoje jídlo z polystyrénové jídelní misky s chutí pojedí....


jako vždy - trefa. I když- i na záchodové míse si někteří vyznavači "kvalitní krmě" to svoje jídlo z polystyrénové jídelní misky s chutí pojedí....

jako vždy - trefa. I když- i na záchodové míse si někteří vyznavači "kvalitní krmě" to svoje jídlo z polystyrénové jídelní misky s chutí pojedí....


Možná by ses divil, možná ne, těch lidí, kteří reálně jedí na veřejných záchodech v obchodních centrech, je opravdu hodně...
Obalů od jídla jsem na různých místech na wc viděl již bezpočet...


To už ale trochu odbíhám od tématu.


[quote="pid:71374, uid:57"]jako vždy - trefa. I když- i na záchodové míse si někteří vyznavači "kvalitní krmě" to svoje jídlo z polystyrénové jídelní misky s chutí pojedí....[/quote] Možná by ses divil, možná ne, těch lidí, kteří reálně jedí na veřejných záchodech v obchodních centrech, je opravdu hodně... Obalů od jídla jsem na různých místech na wc viděl již bezpočet... To už ale trochu odbíhám od tématu.

Ked to tu mienite robit v intenciach vody resp Leva netu tak o nicom.
Ked bude admin resp moderator diskutovat a zaroven mat pravo mazat je to nerovnovaha, nerovnake postavenie a subjektivne. Tieto postupy z vody tu este rezonovali kde boli nedoriesene debaty z tych casov. Ja som nic lepsie ako toto forum zatial nenasiel preto som sa po dlhsom sledovani sem prihlasil. No skoda. Vdaka adminovi aj moderatorom myslim ze som spravne vnimal s akym zamerom to tu robili. Uvidime co bude dalej s tymto forom, Ked tu bude Hox II ja tu asi nebudem. Nemyslim tym osobu ale sposob moderovania co uvadzam na zaciatku.


Ked to tu mienite robit v intenciach vody resp Leva netu tak o nicom. Ked bude admin resp moderator diskutovat a zaroven mat pravo mazat je to nerovnovaha, nerovnake postavenie a subjektivne. Tieto postupy z vody tu este rezonovali kde boli nedoriesene debaty z tych casov. Ja som nic lepsie ako toto forum zatial nenasiel preto som sa po dlhsom sledovani sem prihlasil. No skoda. Vdaka adminovi aj moderatorom myslim ze som spravne vnimal s akym zamerom to tu robili. Uvidime co bude dalej s tymto forom, Ked tu bude Hox II ja tu asi nebudem. Nemyslim tym osobu ale sposob moderovania co uvadzam na zaciatku.

Uklidni se, na tebe žádné špeciálne pravomoci nepotřebuje prakticky nikdo. Snad jen ty sám. Co se týče toho, co bude, uvidíme , jaká bude diskusní praxe. To je asi vše a platí to pro každého stejně. Svoji diskusní pozici si budeš muset vytvořit za PRONIKAVĚ jiných podmínek, tak se snaž. DržímTi palce, ať to zvládneš a nepropadneš. Byla by tě škoda.


Uklidni se, na tebe žádné špeciálne pravomoci nepotřebuje prakticky nikdo. Snad jen ty sám. Co se týče toho, co bude, uvidíme , jaká bude diskusní praxe. To je asi vše a platí to pro každého stejně. Svoji diskusní pozici si budeš muset vytvořit za PRONIKAVĚ jiných podmínek, tak se snaž. DržímTi palce, ať to zvládneš a nepropadneš. Byla by tě škoda.
12
5.37k
78
39
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept