Zahraničná politika
Slova arcibiskupa Carlo Maria Vigana k dnešku

https://cs.wikipedia.org/wiki/Carlo_Maria_Vigan%C3%B2
https://www.americamagazine.org/faith/2022/03/07/vigano-ukraine-242526
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/04/18/slova-arcibiskupa-carlo-maria-vigana-k-dnesku/#more-981552


Slova arcibiskupa Carlo Maria Vigana k dnešku


Arcibiskup Carlo Maria Viganò:


Spánek Američanů a všech národů trval příliš dlouho: nyní je čas otevřít oči, probudit se a pochopit, co se stalo a co se děje. Nyní je čas jednat


"Nastal čas nejen povstat, ale i pokleknout: ne tak, jak to dělá Black Lives Matter, ale tak, jak to dělá každý dobrý křesťan před Božím majestátem. Na kolenou, se svatým růžencem v rukou, s modlitbou k Pánu, aby nám odpustil naše hříchy i veřejné hříchy národů, s prosbou, aby se nad námi smiloval, a se slibem, že se především zavážeme žít jako dobří křesťané, jako vlastenci, jako poctiví občané, jako zodpovědní otcové a matky rodin, jako poslušné děti, jako stateční vojáci."


Požehnán buď Ježíš Kristus!


Vážení přátelé, generál Michael Flynn mě požádal, abych promluvil na vašem setkání. Rád jsem jeho návrh přijal a chci vás pozdravit a povzbudit v tomto probuzení svědomí.


Pokud se znovu probouzíte, je to proto, že vás dosud někdo nutil spát, omámil vás a odvrátil vaši pozornost od toho, co se blíží, aby mohl nerušeně pokračovat ve své zločinné činnosti. Spánek amerického lidu a všech národů však trval příliš dlouho: nyní je čas otevřít oči, probudit se a pochopit, co se stalo a co se děje. Je čas jednat.


Hrozba třetí světové války se blíží každému z nás. Bylo nám řečeno, že prezident Putin napadl Ukrajinu, aby podpořil své expanzivní ambice, ale ve skutečnosti je hlavním cílem ruské vojenské operace zabránit agresi ze strany temného státu a NATO. Putin bojuje proti stejné globalistické elitě, která nás všechny drží jako rukojmí.


Nejedná se o válku proti Ukrajincům. Své ruské bratry nepronásleduje ukrajinský lid, ale loutková vláda podporovaná neonacistickými vojenskými milicemi. Zkorumpovaná vláda, po které touží globalistická kabala, dnes má prezidenta závislého na kokainu, bývalého herce a tanečníka, který ukrývá miliardy v daňových rájích, zatímco ukrajinské obyvatelstvo patří k nejchudším v Evropě.


Nejedná se o válku proti Rusům. Ruská federace již léta požaduje respektování ruskojazyčné menšiny a mezinárodní společenství se k tomu vždy stavělo odmítavě.


Nejedná se o válku proti evropským státům. Jsou to vůdci Evropské unie, kteří chtějí konflikt, aby ospravedlnili velký restart a zavedení diktátorského režimu spočívajícího v omezování svobody, zbídačování obyvatelstva, likvidaci malých podniků, zavádění nelidského a technokratického způsobu života. Jde o zrušení identity národů, jejich historie a náboženství.


Není to válka Spojených států amerických. Američané bojovali proti nacismu a je skandální, že Biden dnes pomáhá vládě, která podporuje a spolupracuje s extremistickými skupinami, které vyzdvihují hákový kříž a propagují nacistické myšlenky. Je to temný stát, jehož služebníci pronikli do všech institucí a který chce válku, aby rozšířil svou nadvládu nad celým světem pod záminkou "vývozu demokracie", zatímco ve skutečnosti myslí jen na prodej zbraní, vlastní obohacení a přivlastnění si zdrojů zemí, které napadl, na rozsévání zkázy, ničení a smrti.


Nedivme se, že 6. ledna 2021 byli v Kapitolu ve Washingtonu přítomni příslušníci praporu Azov: nepřátelé státu se vůbec neostýchají spojit síly s válečnými zločinci a obvinit svého politického protivníka, prezidenta Trumpa, z pobuřování. Už jen tato skutečnost by měla stačit k pochopení jejich podvratného projektu a jejich záměru nezastavit se před ničím, aby ho dosáhli.


Za touto válkou stojí snaha zničit mezinárodní rovnováhu a donutit evropské státy, aby na Rusko uvalily sankce, které se dotýkají především Evropy. To je zcela v souladu s cíli velkého resetu. Zničení ekonomik zemí, které jsou závislé na ruském plynu a surovinách, má za cíl donutit je k dodávkám z USA (v mnohem menším množství, než je nutné, ale za mnohem vyšší cenu), ale především je má podrobit a zotročit, jak před časem přiznala Victoria Nulandová, náměstkyně ministra zahraničí pro politické záležitosti.


Nedělejme si iluze: tito služebníci Nového světového řádu, kterým se podařilo obsadit nejvyšší místa v národních vládách a mezinárodních organizacích, jsou našimi nepřáteli: jsou to nepřátelé dobra a nepřátelé Boha.


Nezajímá je, kolik z nás musí zemřít na vakcíny, hladem nebo bombardováním: jde jim jen o moc, osobní prospěch a prospěch jejich pánů, které se nikdo neodvážil obvinit a odsoudit.


Tato válka je vedena naléhavou potřebou Bidenovy rodiny zakrýt kolosální spiknutí a velmi závažné zločiny, kterými si Joe a Hunter spolu se svými komplici ušpinili ruce. Zprávy o jejich zapojení do amerických biolaboratoří na ukrajinské půdě spolufinancovaných Sorosem, do aktivit v Barismě, do finančních toků Obamovy a Clintonovy administrativy potvrzují obrovský a skandální střet zájmů, který by měl sám o sobě vyvolat otázku: Čím jménem mluví Joe Biden? Mluví proto, aby hájil zájmy Spojených států, nebo aby zakryl zločiny, které spáchal se svým synem? Mluví jako prezident Spojených států, nebo jako loutka v rukou temného státu a globalistické kabaly?


Je to válka: ano, válka, která začala už před nějakou dobou, byla skrytá, podzemní, ale s pandemií se stala zjevnou. Je to válka elit proti celému lidstvu. Jedná se o nevyhlášenou válku, která si však již vyžádala miliony obětí v důsledku odepření léčby a nuceného očkování nejen zbraněmi. Je to válka Nového světového řádu proti vám, proti nám, proti našim dětem, našim hodnotám a naší budoucnosti. Je to válka temnoty proti světlu.


"Lux in tenebris lucet, et tenebræ eam non comprehenderunt. Světlo svítí ve tmě, ale tma ho nepřijala", jak nám říká svatý Jan v evangeliu (Jn 1,5). Protože tma nenávidí světlo. Světlo je pravda, je to jasnost, je to upřímnost. Světlo je Kristus. Temnota je lež, je to podvod, je to spiknutí. Temnota je Satanovo království.


Co žádá Rusko od Ukrajiny? Uznat nezávislost Krymu, zaručit práva Doněcka a Luganska, potlačit neonacistická hnutí a zůstat neutrálním státem. To jsou věci, které by OSN měla požadovat jako první. Dokonce i sám Zelenskij pod tlakem Putinových vojenských sil prohlásil, že je ochoten jednat o mírových podmínkách. Biden si to však nepřeje a nutí Zelenského k odporu, tlačí evropské národy k vyslání zbraní a vojáků a hrozí - v šíleném deliriu - preventivními jadernými údery.


Kdyby šlo skutečně o mír, nemusel tento konflikt nikdy začít. Ale jak před několika dny přiznal Joe Biden, válka "je příležitost", stejně jako pandemie. A zatímco nám klidně říkají, že brzy budeme muset čelit potravinové nouzi, komplicové mocných se chystají vydělávat na prodeji pšenice a zemědělských produktů poté, co si v posledních letech přivlastnili miliony hektarů obdělávané půdy.


Na co soudci čekají? Rozpoznat v těchto zločinných spekulacích státní převrat? Jak dlouho ještě dovolí těm, kteří by měli hájit národní zájmy a prosazovat dobro svých občanů a svobodu sloužit svým vlastním zájmům?


Možná se divíte, proč biskup mluví slovy, která byste očekávali od politika. Možná je to proto, že politici jsou téměř všichni přisluhovači systému, zaprodaní globalistické kabale, placení Big Pharma, Sorosem nebo temným státem. Jen málo z nich - a vy všichni víte, kdo je to, a někteří z nich jsou dnes zde - mělo odvahu odsoudit tento globální převrat, postavit se proti hlavnímu proudu a pozvednout svůj hlas proti porušování základních práv a ústavních svobod občanů.


Dovolte mi, abych k vám promluvil také jako biskup. Poprvé jsem jednání deep state odsoudil před dvěma lety, ale nyní je zuřivý a násilný útok těchto spiklenců tak zřejmý, že už se ani neskrývají. Je to útok elity, jehož cílem je zničit vše, co je součástí naší identity, naší kultury a naší víry. Je to útok pekelné elity, která touží po smrti a nenávidí život, touží po nemoci a nenávidí zdraví, nenávidí mír a touží po válce. Je to elita, která je založena na lži a nenávidí pravdu; elita, která chce otroctví a tyranii a nenávidí svobodu Božích dětí. Je to elita, která nenávidí Boha, nenávidí našeho Pána Ježíše Krista a dala se do služeb Satana.


Pokud se chcete skutečně probudit, pokud je velké probuzení tím, co inspiruje váš protest, musíte mít odvahu podívat se realitě do tváře, pochopit, že pokud se těmto zrádcům podařilo dostat k moci a dnes mohou rozhodovat o osudu jednotlivých národů a celého světa, je to proto, že jsme od počátku nereagovali na první náznaky jejich plánů.


Tolerovali jsme zničení rodiny, tolerovali jsme snížení pravého Boha na úroveň modly, dovolili jsme, aby byly miliardy nevinných lidí zabity potratem, dovolili jsme, aby naše děti byly zkaženy nemravností, pornografií, zkaženou genderovou teorií a ideologií LGBT.


Dovolili jsme našim vládcům, aby svobodu nevyužívali ke službě Bohu a obecnému dobru, ale k uctívání Satana a šíření hříchu a neřesti. Věřili jsme, že když ostatním ponecháme svobodu jednat proti přirozenému a Božímu zákonu, oni nám na oplátku ponechají svobodu být čestnými a dobrými občany. Stali jsme se obětí obrovského podvodu, protože naše tolerance ke zlu se nyní nevyhnutelně vyvinula v netoleranci společnosti k dobru.


Nastal čas jednat. Musíme se opravdu všichni probudit, postavit se na nohy a požadovat, aby ti, kdo nám vládnou, byli čestní, mysleli na společné dobro a poslouchali jen Boha a ty, kdo je zvolili, aby pomáhali občanům žít čestně, místo toho, aby každý z nás byl stále více ponižován. Zacházejí s lidmi jako s otroky a my jsme nuceni přihlížet ničení všeho, co naši otcové pracně vybudovali.


Nastal čas odsoudit zkorumpované a zrádce, vyhnat ty, kteří neslouží lidem, ale temnému státu a Novému světovému řádu. Nikdo z nás nechce tento nový světový řád, kromě několika málo lidí, kteří si myslí, že nás mohou stále terorizovat pandemiemi, hrozbou jaderné války, ožebračováním národů a zaváděním absurdních pravidel, která nikdo nikdy nechtěl.


Je čas nejen povstat, ale i pokleknout: ne tak, jak to dělá Black Lives Matter, ale tak, jak to dělá každý dobrý křesťan před Božím majestátem. Na kolenou, se svatým růžencem v rukou, se modlíme k Pánu, aby nám odpustil naše hříchy i veřejné hříchy národů, prosíme ho, aby se nad námi smiloval, a slibujeme mu, že se všichni nejprve zavážeme žít jako dobří křesťané, jako vlastenci, jako bezúhonní občané, jako zodpovědní otcové a matky rodin, jako poslušné děti, jako stateční vojáci.


Nastal čas založit Antiglobalistickou alianci, celosvětové občanské hnutí, které bude hlasem většiny občanů, které odsoudí probíhající státní převrat, odhalí soukromí mocných, střety zájmů i lobby a lži mainstreamových médií.


Tato aliance musí mít svůj vlastní jasný a společný cíl, který bude vyvracet globalistickou agendu a stavět se proti ní s konkrétními návrhy v souladu s přirozeným právem, společným dobrem a dobrou správou věcí veřejných. Návrh, který podporuje harmonii mezi národy a mírové soužití suverénních národů, jejichž právo žít ve své vlasti musí být uznáno, stejně jako právo budovat svou vlastní budoucnost a blahobyt bez vykořisťování ostatních.


Jedná se o návrh, který zdůrazňuje suverenitu národů, ochranu náboženství, kultury a tradic, ochranu života a rodiny. Je to návrh, který definitivně přetrhává odporná pouta diktatury ideologií, jež nám byly v posledních desetiletích vnuceny, aby nás zničily na těle i na duši.


Drazí přátelé, vy, kteří uznáváte Spojené státy americké jako stát podřízený Bohu, mějte odvahu a soudržnost postavit se ze všech sil proti spiklencům, kteří pronikli do vládních pozic, postavit se proti všem zkorumpovaným lidem, kteří jsou ochotni vyvolat světový konflikt, jen aby poslouchali své pány, a proti všem zrádcům, kteří chtějí lidstvo podrobit nenávistné satanově tyranii.


Probuďte se, milí Američané! Probuďte se a oblečte si výzbroj světla, jak říká svatý Pavel. Nebojte se odvážně svědčit o své víře, o své lásce k vlasti, o své oprávněné touze po poctivosti a dobru, po pravdě a kráse. Pokud se dokážete postavit na stranu Krista, bude jeho vítězství jisté i pro vás. Kéž vám všem Pán Bůh požehná. Kéž vám Pán Bůh žehná a inspiruje vás k probuzení ke svatým záměrům. A nechť Pán Bůh žehná Spojeným státům americkým.


  • Carlo Maria Viganò,Arcibiskup Bývalý apoštolský nuncius ve Spojených státech amerických 2. dubna 2022

Šťastné Velikonoce! Kéž by i ten příští byl stejný! Snad....


https://cs.wikipedia.org/wiki/Carlo_Maria_Vigan%C3%B2 https://www.americamagazine.org/faith/2022/03/07/vigano-ukraine-242526 https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/04/18/slova-arcibiskupa-carlo-maria-vigana-k-dnesku/#more-981552 Slova arcibiskupa Carlo Maria Vigana k dnešku Arcibiskup Carlo Maria Viganò: Spánek Američanů a všech národů trval příliš dlouho: nyní je čas otevřít oči, probudit se a pochopit, co se stalo a co se děje. Nyní je čas jednat "Nastal čas nejen povstat, ale i pokleknout: ne tak, jak to dělá Black Lives Matter, ale tak, jak to dělá každý dobrý křesťan před Božím majestátem. Na kolenou, se svatým růžencem v rukou, s modlitbou k Pánu, aby nám odpustil naše hříchy i veřejné hříchy národů, s prosbou, aby se nad námi smiloval, a se slibem, že se především zavážeme žít jako dobří křesťané, jako vlastenci, jako poctiví občané, jako zodpovědní otcové a matky rodin, jako poslušné děti, jako stateční vojáci." Požehnán buď Ježíš Kristus! Vážení přátelé, generál Michael Flynn mě požádal, abych promluvil na vašem setkání. Rád jsem jeho návrh přijal a chci vás pozdravit a povzbudit v tomto probuzení svědomí. Pokud se znovu probouzíte, je to proto, že vás dosud někdo nutil spát, omámil vás a odvrátil vaši pozornost od toho, co se blíží, aby mohl nerušeně pokračovat ve své zločinné činnosti. Spánek amerického lidu a všech národů však trval příliš dlouho: nyní je čas otevřít oči, probudit se a pochopit, co se stalo a co se děje. Je čas jednat. Hrozba třetí světové války se blíží každému z nás. Bylo nám řečeno, že prezident Putin napadl Ukrajinu, aby podpořil své expanzivní ambice, ale ve skutečnosti je hlavním cílem ruské vojenské operace zabránit agresi ze strany temného státu a NATO. Putin bojuje proti stejné globalistické elitě, která nás všechny drží jako rukojmí. Nejedná se o válku proti Ukrajincům. Své ruské bratry nepronásleduje ukrajinský lid, ale loutková vláda podporovaná neonacistickými vojenskými milicemi. Zkorumpovaná vláda, po které touží globalistická kabala, dnes má prezidenta závislého na kokainu, bývalého herce a tanečníka, který ukrývá miliardy v daňových rájích, zatímco ukrajinské obyvatelstvo patří k nejchudším v Evropě. Nejedná se o válku proti Rusům. Ruská federace již léta požaduje respektování ruskojazyčné menšiny a mezinárodní společenství se k tomu vždy stavělo odmítavě. Nejedná se o válku proti evropským státům. Jsou to vůdci Evropské unie, kteří chtějí konflikt, aby ospravedlnili velký restart a zavedení diktátorského režimu spočívajícího v omezování svobody, zbídačování obyvatelstva, likvidaci malých podniků, zavádění nelidského a technokratického způsobu života. Jde o zrušení identity národů, jejich historie a náboženství. Není to válka Spojených států amerických. Američané bojovali proti nacismu a je skandální, že Biden dnes pomáhá vládě, která podporuje a spolupracuje s extremistickými skupinami, které vyzdvihují hákový kříž a propagují nacistické myšlenky. Je to temný stát, jehož služebníci pronikli do všech institucí a který chce válku, aby rozšířil svou nadvládu nad celým světem pod záminkou "vývozu demokracie", zatímco ve skutečnosti myslí jen na prodej zbraní, vlastní obohacení a přivlastnění si zdrojů zemí, které napadl, na rozsévání zkázy, ničení a smrti. Nedivme se, že 6. ledna 2021 byli v Kapitolu ve Washingtonu přítomni příslušníci praporu Azov: nepřátelé státu se vůbec neostýchají spojit síly s válečnými zločinci a obvinit svého politického protivníka, prezidenta Trumpa, z pobuřování. Už jen tato skutečnost by měla stačit k pochopení jejich podvratného projektu a jejich záměru nezastavit se před ničím, aby ho dosáhli. Za touto válkou stojí snaha zničit mezinárodní rovnováhu a donutit evropské státy, aby na Rusko uvalily sankce, které se dotýkají především Evropy. To je zcela v souladu s cíli velkého resetu. Zničení ekonomik zemí, které jsou závislé na ruském plynu a surovinách, má za cíl donutit je k dodávkám z USA (v mnohem menším množství, než je nutné, ale za mnohem vyšší cenu), ale především je má podrobit a zotročit, jak před časem přiznala Victoria Nulandová, náměstkyně ministra zahraničí pro politické záležitosti. Nedělejme si iluze: tito služebníci Nového světového řádu, kterým se podařilo obsadit nejvyšší místa v národních vládách a mezinárodních organizacích, jsou našimi nepřáteli: jsou to nepřátelé dobra a nepřátelé Boha. Nezajímá je, kolik z nás musí zemřít na vakcíny, hladem nebo bombardováním: jde jim jen o moc, osobní prospěch a prospěch jejich pánů, které se nikdo neodvážil obvinit a odsoudit. Tato válka je vedena naléhavou potřebou Bidenovy rodiny zakrýt kolosální spiknutí a velmi závažné zločiny, kterými si Joe a Hunter spolu se svými komplici ušpinili ruce. Zprávy o jejich zapojení do amerických biolaboratoří na ukrajinské půdě spolufinancovaných Sorosem, do aktivit v Barismě, do finančních toků Obamovy a Clintonovy administrativy potvrzují obrovský a skandální střet zájmů, který by měl sám o sobě vyvolat otázku: Čím jménem mluví Joe Biden? Mluví proto, aby hájil zájmy Spojených států, nebo aby zakryl zločiny, které spáchal se svým synem? Mluví jako prezident Spojených států, nebo jako loutka v rukou temného státu a globalistické kabaly? Je to válka: ano, válka, která začala už před nějakou dobou, byla skrytá, podzemní, ale s pandemií se stala zjevnou. Je to válka elit proti celému lidstvu. Jedná se o nevyhlášenou válku, která si však již vyžádala miliony obětí v důsledku odepření léčby a nuceného očkování nejen zbraněmi. Je to válka Nového světového řádu proti vám, proti nám, proti našim dětem, našim hodnotám a naší budoucnosti. Je to válka temnoty proti světlu. "Lux in tenebris lucet, et tenebræ eam non comprehenderunt. Světlo svítí ve tmě, ale tma ho nepřijala", jak nám říká svatý Jan v evangeliu (Jn 1,5). Protože tma nenávidí světlo. Světlo je pravda, je to jasnost, je to upřímnost. Světlo je Kristus. Temnota je lež, je to podvod, je to spiknutí. Temnota je Satanovo království. Co žádá Rusko od Ukrajiny? Uznat nezávislost Krymu, zaručit práva Doněcka a Luganska, potlačit neonacistická hnutí a zůstat neutrálním státem. To jsou věci, které by OSN měla požadovat jako první. Dokonce i sám Zelenskij pod tlakem Putinových vojenských sil prohlásil, že je ochoten jednat o mírových podmínkách. Biden si to však nepřeje a nutí Zelenského k odporu, tlačí evropské národy k vyslání zbraní a vojáků a hrozí - v šíleném deliriu - preventivními jadernými údery. Kdyby šlo skutečně o mír, nemusel tento konflikt nikdy začít. Ale jak před několika dny přiznal Joe Biden, válka "je příležitost", stejně jako pandemie. A zatímco nám klidně říkají, že brzy budeme muset čelit potravinové nouzi, komplicové mocných se chystají vydělávat na prodeji pšenice a zemědělských produktů poté, co si v posledních letech přivlastnili miliony hektarů obdělávané půdy. Na co soudci čekají? Rozpoznat v těchto zločinných spekulacích státní převrat? Jak dlouho ještě dovolí těm, kteří by měli hájit národní zájmy a prosazovat dobro svých občanů a svobodu sloužit svým vlastním zájmům? Možná se divíte, proč biskup mluví slovy, která byste očekávali od politika. Možná je to proto, že politici jsou téměř všichni přisluhovači systému, zaprodaní globalistické kabale, placení Big Pharma, Sorosem nebo temným státem. Jen málo z nich - a vy všichni víte, kdo je to, a někteří z nich jsou dnes zde - mělo odvahu odsoudit tento globální převrat, postavit se proti hlavnímu proudu a pozvednout svůj hlas proti porušování základních práv a ústavních svobod občanů. Dovolte mi, abych k vám promluvil také jako biskup. Poprvé jsem jednání deep state odsoudil před dvěma lety, ale nyní je zuřivý a násilný útok těchto spiklenců tak zřejmý, že už se ani neskrývají. Je to útok elity, jehož cílem je zničit vše, co je součástí naší identity, naší kultury a naší víry. Je to útok pekelné elity, která touží po smrti a nenávidí život, touží po nemoci a nenávidí zdraví, nenávidí mír a touží po válce. Je to elita, která je založena na lži a nenávidí pravdu; elita, která chce otroctví a tyranii a nenávidí svobodu Božích dětí. Je to elita, která nenávidí Boha, nenávidí našeho Pána Ježíše Krista a dala se do služeb Satana. Pokud se chcete skutečně probudit, pokud je velké probuzení tím, co inspiruje váš protest, musíte mít odvahu podívat se realitě do tváře, pochopit, že pokud se těmto zrádcům podařilo dostat k moci a dnes mohou rozhodovat o osudu jednotlivých národů a celého světa, je to proto, že jsme od počátku nereagovali na první náznaky jejich plánů. Tolerovali jsme zničení rodiny, tolerovali jsme snížení pravého Boha na úroveň modly, dovolili jsme, aby byly miliardy nevinných lidí zabity potratem, dovolili jsme, aby naše děti byly zkaženy nemravností, pornografií, zkaženou genderovou teorií a ideologií LGBT. Dovolili jsme našim vládcům, aby svobodu nevyužívali ke službě Bohu a obecnému dobru, ale k uctívání Satana a šíření hříchu a neřesti. Věřili jsme, že když ostatním ponecháme svobodu jednat proti přirozenému a Božímu zákonu, oni nám na oplátku ponechají svobodu být čestnými a dobrými občany. Stali jsme se obětí obrovského podvodu, protože naše tolerance ke zlu se nyní nevyhnutelně vyvinula v netoleranci společnosti k dobru. Nastal čas jednat. Musíme se opravdu všichni probudit, postavit se na nohy a požadovat, aby ti, kdo nám vládnou, byli čestní, mysleli na společné dobro a poslouchali jen Boha a ty, kdo je zvolili, aby pomáhali občanům žít čestně, místo toho, aby každý z nás byl stále více ponižován. Zacházejí s lidmi jako s otroky a my jsme nuceni přihlížet ničení všeho, co naši otcové pracně vybudovali. Nastal čas odsoudit zkorumpované a zrádce, vyhnat ty, kteří neslouží lidem, ale temnému státu a Novému světovému řádu. Nikdo z nás nechce tento nový světový řád, kromě několika málo lidí, kteří si myslí, že nás mohou stále terorizovat pandemiemi, hrozbou jaderné války, ožebračováním národů a zaváděním absurdních pravidel, která nikdo nikdy nechtěl. Je čas nejen povstat, ale i pokleknout: ne tak, jak to dělá Black Lives Matter, ale tak, jak to dělá každý dobrý křesťan před Božím majestátem. Na kolenou, se svatým růžencem v rukou, se modlíme k Pánu, aby nám odpustil naše hříchy i veřejné hříchy národů, prosíme ho, aby se nad námi smiloval, a slibujeme mu, že se všichni nejprve zavážeme žít jako dobří křesťané, jako vlastenci, jako bezúhonní občané, jako zodpovědní otcové a matky rodin, jako poslušné děti, jako stateční vojáci. Nastal čas založit Antiglobalistickou alianci, celosvětové občanské hnutí, které bude hlasem většiny občanů, které odsoudí probíhající státní převrat, odhalí soukromí mocných, střety zájmů i lobby a lži mainstreamových médií. Tato aliance musí mít svůj vlastní jasný a společný cíl, který bude vyvracet globalistickou agendu a stavět se proti ní s konkrétními návrhy v souladu s přirozeným právem, společným dobrem a dobrou správou věcí veřejných. Návrh, který podporuje harmonii mezi národy a mírové soužití suverénních národů, jejichž právo žít ve své vlasti musí být uznáno, stejně jako právo budovat svou vlastní budoucnost a blahobyt bez vykořisťování ostatních. Jedná se o návrh, který zdůrazňuje suverenitu národů, ochranu náboženství, kultury a tradic, ochranu života a rodiny. Je to návrh, který definitivně přetrhává odporná pouta diktatury ideologií, jež nám byly v posledních desetiletích vnuceny, aby nás zničily na těle i na duši. Drazí přátelé, vy, kteří uznáváte Spojené státy americké jako stát podřízený Bohu, mějte odvahu a soudržnost postavit se ze všech sil proti spiklencům, kteří pronikli do vládních pozic, postavit se proti všem zkorumpovaným lidem, kteří jsou ochotni vyvolat světový konflikt, jen aby poslouchali své pány, a proti všem zrádcům, kteří chtějí lidstvo podrobit nenávistné satanově tyranii. Probuďte se, milí Američané! Probuďte se a oblečte si výzbroj světla, jak říká svatý Pavel. Nebojte se odvážně svědčit o své víře, o své lásce k vlasti, o své oprávněné touze po poctivosti a dobru, po pravdě a kráse. Pokud se dokážete postavit na stranu Krista, bude jeho vítězství jisté i pro vás. Kéž vám všem Pán Bůh požehná. Kéž vám Pán Bůh žehná a inspiruje vás k probuzení ke svatým záměrům. A nechť Pán Bůh žehná Spojeným státům americkým. + Carlo Maria Viganò, Arcibiskup Bývalý apoštolský nuncius ve Spojených státech amerických 2. dubna 2022 Šťastné Velikonoce! Kéž by i ten příští byl stejný! Snad....

Zaujímavé je, že ako tento človek sa angažuje a nikto mu ešte nič nezatrhol...


Zaujímavé je, že ako tento človek sa angažuje a nikto mu ešte nič nezatrhol...

Moderátor

ako tento človek sa angažuje a nikto mu ešte nič nezatrhol...

Řekla bych, že budeme o dost chytřejší, až se zviditelní ta avizovaná Antiglobalistická aliance.
Má zajímavé heslo "Scio cui credidi" (vím, komu jsem uvěřil).


[quote="pid:68396, uid:7"]ako tento človek sa angažuje a nikto mu ešte nič nezatrhol...[/quote] Řekla bych, že budeme o dost chytřejší, až se zviditelní ta avizovaná Antiglobalistická aliance. Má zajímavé heslo "Scio cui credidi" (vím, komu jsem uvěřil).

Měli byste prosím odkaz na video toho projevu?


...


Vigo, přezdívané Olivové město (galicijsky A Cidade Olívica), je největší město Galicie
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vigo


Měli byste prosím odkaz na video toho projevu? ... Vigo, přezdívané Olivové město (galicijsky A Cidade Olívica), je největší město **Galicie** https://cs.wikipedia.org/wiki/Vigo

odkaz na video

Video bude stěží zveřejněno.


Písemný zdroj zde:
https://www-marcotosatti-com.translate.goog/2022/04/03/vigano-at-reawaken-america-rally-the-time-has-come-to-rise-and-take-action/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc


Pravost potvrzuje kritika na jezuitských stránkách:
https://www.americamagazine.org/faith/2022/03/07/vigano-ukraine-242526


[quote="pid:68414, uid:181"]odkaz na video[/quote] Video bude stěží zveřejněno. Písemný zdroj zde: https://www-marcotosatti-com.translate.goog/2022/04/03/vigano-at-reawaken-america-rally-the-time-has-come-to-rise-and-take-action/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc Pravost potvrzuje kritika na jezuitských stránkách: https://www.americamagazine.org/faith/2022/03/07/vigano-ukraine-242526

Video bude stěží zveřejněno.


Našel jsem jiný jeho projev, ale tam jsem rychlým zhlédnutím nenašel vše výše řečené, nicméně, některé myšlenky ano.


https://rumble.com/vxkxzh-archbishop-carlo-maria-vigano-calls-for-resistance-against-new-world-order.html


[quote="pid:68420, uid:810"]Video bude stěží zveřejněno.[/quote] Našel jsem jiný jeho projev, ale tam jsem rychlým zhlédnutím nenašel vše výše řečené, nicméně, některé myšlenky ano. https://rumble.com/vxkxzh-archbishop-carlo-maria-vigano-calls-for-resistance-against-new-world-order.html

Píšu co asi mnozí víte jen aby toto téma tak rychle nezapadlo.
Carlo Maria Viganò je důležitá osoba v globálním řízení. On ještě sehraje svůj part si myslím. Třeba Byzantský katolický patriarchát si ho zvolil za papeže a na Franciska uvrhl herezi a anathemu. Asi znáte pátera Eliáše. To jsou oni.


Píšu co asi mnozí víte jen aby toto téma tak rychle nezapadlo. Carlo Maria Viganò je důležitá osoba v globálním řízení. On ještě sehraje svůj part si myslím. Třeba Byzantský katolický patriarchát si ho zvolil za papeže a na Franciska uvrhl herezi a anathemu. Asi znáte pátera Eliáše. To jsou oni.
1.65k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept