História
Pohled Koncepce na misi proroků ve světové historii

Hoax dokázal vytvoriť klub dogmatikov


Pro admina @Neo ... tohle je docela silná urážka ... navrhuji ban za osobní rovinu.

[quote="pid:71103, uid:623"]**Hoax** dokázal vytvoriť klub dogmatikov[/quote] Pro admina @Neo ... tohle je docela silná urážka ... navrhuji ban za osobní rovinu.

Zároveň si myslím, že pokud by nějaký tvor humanoidního typu a dostatečného intelektu nemohl díky své nevratné zkaženosti dosáhnout Lidství, tak by byl již dávno za hranicí Božího dopuštění a byl by jakožto druh "skartován".


Nie. Aspoň nie hneď.


[quote="pid:71175, uid:181"]Zároveň si myslím, že pokud by nějaký tvor humanoidního typu a dostatečného intelektu nemohl díky své nevratné zkaženosti dosáhnout Lidství, tak by byl již dávno za hranicí Božího dopuštění a byl by jakožto druh "skartován".[/quote] Nie. Aspoň nie hneď.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Čo myslíš pod sexuálnym spojením?


Len kontakt na úrovni fyzickej.
Kontakt na úrovni fyzickej a informačnej
Kontakt len na úrovni informačnej


@Ferry Ak vychádzame z MIM nie je to vo výsledku jedno a to isté? Nevieš mať fyzický kontakt bez toho aby sa preniesla aj informácia a nevieš informačne pôsobiť bez toho aby sa to neodzrkadlilo na matérii.

[quote="pid:71160, uid:106"]Čo myslíš pod sexuálnym spojením? Len kontakt na úrovni fyzickej. Kontakt na úrovni fyzickej a informačnej Kontakt len na úrovni informačnej[/quote] @Ferry Ak vychádzame z MIM nie je to vo výsledku jedno a to isté? Nevieš mať fyzický kontakt bez toho aby sa preniesla aj informácia a nevieš informačne pôsobiť bez toho aby sa to neodzrkadlilo na matérii.

ba blb je hrdý na to, že mu niekto ukáže, že je blb. Gratulujem k tvojej hrdosti.


@Neo Opakovaná osobní rovina směrem k dalšímu diskutujícímu.

[quote="pid:70405, uid:623"]ba blb je hrdý na to, že mu niekto ukáže, že je blb. Gratulujem k tvojej hrdosti.[/quote] @Neo Opakovaná osobní rovina směrem k dalšímu diskutujícímu.

. Alebo k nášmu slovanskému národu nepatria. Dnes a denne sa zastávajú a obhajujú všetkých, len nás a našich špinia.


@Neo Lež snad 20x vyvráná, přesto opakovaná a zasírající zdejší diskusi.

[quote="pid:70586, uid:623"]. Alebo k nášmu slovanskému národu nepatria. Dnes a denne sa zastávajú a obhajujú všetkých, len nás a našich špinia.[/quote] @Neo Lež snad 20x vyvráná, přesto opakovaná a zasírající zdejší diskusi.

Byli vyformování, jako nástroj proti nám Slovanům a až nás zničí, pak dojde na ně, budou odhozeni, jak je odhozena prasklá sekera.

To je to isté, ako v prípade Poliakov (alebo dokonca niektorých veľkomaďarov). Ich "elity" mali vždy veľkopolské ambície, chceli rozširovať svoje územie o ďalšie oblasti. Perfektný nástroj na globalizáciu v rukách tých, ktorí ich riadia. Čo sa týka ľudí, tak samozrejme, ten tupý nacionalizmus národných "elít" sa prenesie aj na mnohých obyčajných ľudí... Ale podstatné je, že aj keď sú nástrojom, na dobitie iných národov, tak obeťou sú aj oni sami - obyčajní ľudia (na "elity" kašlem). Ak sú nejaké národy zombifikované, tak ich treba z toho vyliečiť, ináč sa nezbavíme bezpečnostnej hrozby...


ad: "prijímanie s materským mliekom" - to možno chápať len ako metaforu. "Elitárne" znalosti, svetonázor, nenávisť nezískaš geneticky. Tak ťa musia vychovať a premyť mozog.


Ja osobne necítim nenávisť ani k anglosasom, ani k Poliakom ani k Maďarom... Pre mňa nie sú nepriateľmi, aj keď si uvedomujem, že niektorí z nich môžu mať pomýlený názor. Toto všetko sa dá vyriešiť, ak odstrániš vplyv globálnych a štátnych "elít" západného typu.
Nepriatelia sú práve tí elitári. Ak porazíš ich, tak potom môžeš pracovať na harmonizovaní vzťahov medzi národmi a zmenou zhubného informačného poľa v ktorom žili. Skrátka prenastaviť ich kultúru a hodnoty podľa novej koncepcie.


[quote="pid:71152, uid:312"]Byli vyformování, jako nástroj proti nám Slovanům a až nás zničí, pak dojde na ně, budou odhozeni, jak je odhozena prasklá sekera.[/quote] To je to isté, ako v prípade Poliakov (alebo dokonca niektorých veľkomaďarov). Ich "elity" mali vždy veľkopolské ambície, chceli rozširovať svoje územie o ďalšie oblasti. Perfektný nástroj na globalizáciu v rukách tých, ktorí ich riadia. Čo sa týka ľudí, tak samozrejme, ten tupý nacionalizmus národných "elít" sa prenesie aj na mnohých obyčajných ľudí... Ale podstatné je, že aj keď sú nástrojom, na dobitie iných národov, tak obeťou sú aj oni sami - obyčajní ľudia (na "elity" kašlem). Ak sú nejaké národy zombifikované, tak ich treba z toho vyliečiť, ináč sa nezbavíme bezpečnostnej hrozby... ad: "prijímanie s materským mliekom" - to možno chápať len ako metaforu. "Elitárne" znalosti, svetonázor, nenávisť nezískaš geneticky. Tak ťa musia vychovať a premyť mozog. Ja osobne necítim nenávisť ani k anglosasom, ani k Poliakom ani k Maďarom... Pre mňa nie sú nepriateľmi, aj keď si uvedomujem, že niektorí z nich môžu mať pomýlený názor. Toto všetko sa dá vyriešiť, ak odstrániš vplyv globálnych a štátnych "elít" západného typu. Nepriatelia sú práve tí elitári. Ak porazíš ich, tak potom môžeš pracovať na harmonizovaní vzťahov medzi národmi a zmenou zhubného informačného poľa v ktorom žili. Skrátka prenastaviť ich kultúru a hodnoty podľa novej koncepcie.

najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko.

Nie som si istý, či GP má záujem o to, aby civilizácia po dokončení globalizácie podľa jeho predstáv zostala technokratická. Ide o to, že ľudia sa dajú veľmi dobre riadiť aj bez vysokých technológií... Skrátka tak, ako to robili v staroveku... Pretože na výrobu vysokých technológii potrebuješ vzdelaných ľudí, inžinierov... No a keď otrokom, hoc aj elitárny, dávaš veľa znalostí, tak prestávajú byť otrokmi a systém sa stáva nestabilným, neudržateľným... Zrýchľuje to sociálny čas... Neviem, či si videl film Absurdistán. Tam bola pointa, že ľudstvo degradovalo a degradovalo, až ostala spoločnosť ľudí s IQ húpacieho koníka. No paradoxne títo hlúpi ľudia všade používali vyspelú techniku, čo je vyslovená sprostosť, lebo nikde vo filme nevysvetlili ani neukázali, kto je schopný takú techniku projektovať a vyrobiť...


Podľa mňa GP by plne vyhovovala biogénna civilizácia na planéte, ktorá bude možno veriť v plochu Zem a dejiny podľa Fomenka a Nosovského a všelijaké povery.
Aj keď dnešný GP asi nemá magickú moc ako jeho predkovia. A možno sa bude snažiť vybudovať nejakú novú atlantídu, metropolu-ostrov, kde sa predsa len možno budú venovať vede, a navyšovať možnosti svojej moci (ako v tom seriáli "Vládca kúziel"smile. Lenže rozvoj vedy bez rozvoja mravnosti ich rýchlo privedie ku katastrofe, možno aj planetárnej (ako v Atlantíde, nezvládnutie sily zbraní).
A pokiaľ je za GP naozaj vyššia satanská hierarchia. Tak aj keď by nechali na Zemi ľudí žiť ako divochov, tak budú robiť všetko preto, aby im znemožnili sa rozumovo a mravne rozvíjať. Nebudú sa ostýchať ani poškodenia ľudského genomu a snažiť sa ten problém ("Boží zámer" voči ľudstvu) vyriešiť raz a navždy.


[quote="pid:71153, uid:106"]najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko.[/quote] Nie som si istý, či GP má záujem o to, aby civilizácia po dokončení globalizácie podľa jeho predstáv zostala technokratická. Ide o to, že ľudia sa dajú veľmi dobre riadiť aj bez vysokých technológií... Skrátka tak, ako to robili v staroveku... Pretože na výrobu vysokých technológii potrebuješ vzdelaných ľudí, inžinierov... No a keď otrokom, hoc aj elitárny, dávaš veľa znalostí, tak prestávajú byť otrokmi a systém sa stáva nestabilným, neudržateľným... Zrýchľuje to sociálny čas... Neviem, či si videl film Absurdistán. Tam bola pointa, že ľudstvo degradovalo a degradovalo, až ostala spoločnosť ľudí s IQ húpacieho koníka. No paradoxne títo hlúpi ľudia všade používali vyspelú techniku, čo je vyslovená sprostosť, lebo nikde vo filme nevysvetlili ani neukázali, kto je schopný takú techniku projektovať a vyrobiť... Podľa mňa GP by plne vyhovovala biogénna civilizácia na planéte, ktorá bude možno veriť v plochu Zem a dejiny podľa Fomenka a Nosovského a všelijaké povery. Aj keď dnešný GP asi nemá magickú moc ako jeho predkovia. A možno sa bude snažiť vybudovať nejakú novú atlantídu, metropolu-ostrov, kde sa predsa len možno budú venovať vede, a navyšovať možnosti svojej moci (ako v tom seriáli "Vládca kúziel"). Lenže rozvoj vedy bez rozvoja mravnosti ich rýchlo privedie ku katastrofe, možno aj planetárnej (ako v Atlantíde, nezvládnutie sily zbraní). A pokiaľ je za GP naozaj vyššia satanská hierarchia. Tak aj keď by nechali na Zemi ľudí žiť ako divochov, tak budú robiť všetko preto, aby im znemožnili sa rozumovo a mravne rozvíjať. Nebudú sa ostýchať ani poškodenia ľudského genomu a snažiť sa ten problém ("Boží zámer" voči ľudstvu) vyriešiť raz a navždy.

najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko.

Nie som si istý, či GP má záujem o to, aby civilizácia po dokončení globalizácie podľa jeho predstáv zostala technokratická. Ide o to, že ľudia sa dajú veľmi dobre riadiť aj bez vysokých technológií... Skrátka tak, ako to robili v staroveku... Pretože na výrobu vysokých technológii potrebuješ vzdelaných ľudí, inžinierov... No a keď otrokom, hoc aj elitárny, dávaš veľa znalostí, tak prestávajú byť otrokmi a systém sa stáva nestabilným, neudržateľným... Zrýchľuje to sociálny čas... Neviem, či si videl film Absurdistán. Tam bola pointa, že ľudstvo degradovalo a degradovalo, až ostala spoločnosť ľudí s IQ húpacieho koníka. No paradoxne títo hlúpi ľudia všade používali vyspelú techniku, čo je vyslovená sprostosť, lebo nikde vo filme nevysvetlili ani neukázali, kto je schopný takú techniku projektovať a vyrobiť...


Podľa mňa GP by plne vyhovovala biogénna civilizácia na planéte, ktorá bude možno veriť v plochu Zem a dejiny podľa Fomenka a Nosovského a všelijaké povery.
Aj keď dnešný GP asi nemá magickú moc ako jeho predkovia. A možno sa bude snažiť vybudovať nejakú novú atlantídu, metropolu-ostrov, kde sa predsa len možno budú venovať vede, a navyšovať možnosti svojej moci (ako v tom seriáli "Vládca kúziel" ). Lenže rozvoj vedy bez rozvoja mravnosti ich rýchlo privedie ku katastrofe, možno aj planetárnej (ako v Atlantíde, nezvládnutie sily zbraní).
A pokiaľ je za GP naozaj vyššia satanská hierarchia. Tak aj keď by nechali na Zemi ľudí žiť ako divochov, tak budú robiť všetko preto, aby im znemožnili sa rozumovo a mravne rozvíjať. Nebudú sa ostýchať ani poškodenia ľudského genomu a snažiť sa ten problém ("Boží zámer" voči ľudstvu) vyriešiť raz a navždy.


[quote="pid:71153, uid:106"]najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko.[/quote] Nie som si istý, či GP má záujem o to, aby civilizácia po dokončení globalizácie podľa jeho predstáv zostala technokratická. Ide o to, že ľudia sa dajú veľmi dobre riadiť aj bez vysokých technológií... Skrátka tak, ako to robili v staroveku... Pretože na výrobu vysokých technológii potrebuješ vzdelaných ľudí, inžinierov... No a keď otrokom, hoc aj elitárny, dávaš veľa znalostí, tak prestávajú byť otrokmi a systém sa stáva nestabilným, neudržateľným... Zrýchľuje to sociálny čas... Neviem, či si videl film Absurdistán. Tam bola pointa, že ľudstvo degradovalo a degradovalo, až ostala spoločnosť ľudí s IQ húpacieho koníka. No paradoxne títo hlúpi ľudia všade používali vyspelú techniku, čo je vyslovená sprostosť, lebo nikde vo filme nevysvetlili ani neukázali, kto je schopný takú techniku projektovať a vyrobiť... Podľa mňa GP by plne vyhovovala biogénna civilizácia na planéte, ktorá bude možno veriť v plochu Zem a dejiny podľa Fomenka a Nosovského a všelijaké povery. Aj keď dnešný GP asi nemá magickú moc ako jeho predkovia. A možno sa bude snažiť vybudovať nejakú novú atlantídu, metropolu-ostrov, kde sa predsa len možno budú venovať vede, a navyšovať možnosti svojej moci (ako v tom seriáli "Vládca kúziel" ). Lenže rozvoj vedy bez rozvoja mravnosti ich rýchlo privedie ku katastrofe, možno aj planetárnej (ako v Atlantíde, nezvládnutie sily zbraní). A pokiaľ je za GP naozaj vyššia satanská hierarchia. Tak aj keď by nechali na Zemi ľudí žiť ako divochov, tak budú robiť všetko preto, aby im znemožnili sa rozumovo a mravne rozvíjať. Nebudú sa ostýchať ani poškodenia ľudského genomu a snažiť sa ten problém ("Boží zámer" voči ľudstvu) vyriešiť raz a navždy.
1 ... 3456
14.63k
382
31
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept