Zdravie a záhrada
Covid 19 časť 4

Pôvodné vlákno


Covid časť 3


Pôvodné vlákno [Covid časť 3](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3950/covid-19-%C4%8Das%C5%A5-3 "Covid časť 3")
Upravené 14. 4. 2022 o 20:59

Čo plánujete spraviť keď sa situácia vyhrotí a bude povinné očk. ?
Operácia Z je zjavne k hovnu , aspoň zatiaľ.


Čo plánujete spraviť keď sa situácia vyhrotí a bude povinné očk. ? Operácia Z je zjavne k hovnu , aspoň zatiaľ.

Čo plánujete spraviť keď sa situácia vyhrotí a bude povinné očk. ?
ako si to povinne ocko predstavujes ak polovica Slovakov sa im na to vysrala a z tej druhej ma velke mnozstvo nasledky a na ziadne dalsie kola sa nechysta?


[quote="pid:68090, uid:324"]Čo plánujete spraviť keď sa situácia vyhrotí a bude povinné očk. ?[/quote]ako si to povinne ocko predstavujes ak polovica Slovakov sa im na to vysrala a z tej druhej ma velke mnozstvo nasledky a na ziadne dalsie kola sa nechysta?

Moderator

Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.


Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.

Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.


no, ono už tam aj pomaly sme. Ja chodím s deťmi do Brna na ortopediu ako samoplatcami, zubára je echt súkromník, tam to platím tiež. Kvoli všelijakej šikane, sk sa dá, idem aj do súkromného centra.


Povinne zdravotne poistenie po rozpade súčasného systému aj tak nadobudne iné rozmery, ktovie čo nezanikne. Takze teraz sa treba pripraviť, sup sup na preventívny, kým sa dá, aby v prípade, že treba sa pripravíte.


Treba sa nastaviť, že nebude. Ono ste to videli v armáde. Navyše ockovani po čase budú mat všelijaké problémy. Tak uvidíme, ja som v tomto optimistická. Mnoho ľudí sa s prepáčením preľaklo a dalo sa zaočkovať. Ja som 2 mesiace nešla do neesencialnYch obchodov a dalo sa to prežiť. Možno dobrý tréning na výpadok vselicoho. Myslím, že prof Stanek má celkom dobre prognózy, toto sa v agende moc nespomína. Ono Veľký reset ako ho chcel Schwab asi nebudex


[quote="pid:68097, uid:88"]Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.[/quote] no, ono už tam aj pomaly sme. Ja chodím s deťmi do Brna na ortopediu ako samoplatcami, zubára je echt súkromník, tam to platím tiež. Kvoli všelijakej šikane, sk sa dá, idem aj do súkromného centra. Povinne zdravotne poistenie po rozpade súčasného systému aj tak nadobudne iné rozmery, ktovie čo nezanikne. Takze teraz sa treba pripraviť, sup sup na preventívny, kým sa dá, aby v prípade, že treba sa pripravíte. Treba sa nastaviť, že nebude. Ono ste to videli v armáde. Navyše ockovani po čase budú mat všelijaké problémy. Tak uvidíme, ja som v tomto optimistická. Mnoho ľudí sa s prepáčením preľaklo a dalo sa zaočkovať. Ja som 2 mesiace nešla do neesencialnYch obchodov a dalo sa to prežiť. Možno dobrý tréning na výpadok vselicoho. Myslím, že prof Stanek má celkom dobre prognózy, toto sa v agende moc nespomína. Ono Veľký reset ako ho chcel Schwab asi nebudex

Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.

Ano a po pol roku si to budu platit uplne vsetci akurat zaockovani budu mat tolko zdravotnych problemov, ze si to nebudu moct dovolit.


[quote="pid:68097, uid:88"]Možná to udělají tak, že kdo nebude mít tečku si bude platit všechno lékařské vyšetření. Myslím že zkusí vše na světě aby lidi donutili. Bohužel.[/quote] Ano a po pol roku si to budu platit uplne vsetci akurat zaockovani budu mat tolko zdravotnych problemov, ze si to nebudu moct dovolit.

Moderator

Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov s touto diagnózou a viete koho označil za vinníka? Putinove chemické zbrane...


To nevymyslíš, to je život.


Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov s touto diagnózou a viete koho označil za vinníka? Putinove chemické zbrane... To nevymyslíš, to je život.

Moderátor

Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov


to vazne?!? Myslím na IV tá zdravotnícka Tereza povedala, že toto bol snad prvým z tých vedľajších účinkov kt sa stal známym. Ináč v okoli susedia 70+ čo sa dali ockovst hneď na začiatku, veľa problémov s tlakom.


[quote="pid:68219, uid:127"]Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov[/quote] to vazne?!? Myslím na IV tá zdravotnícka Tereza povedala, že toto bol snad prvým z tých vedľajších účinkov kt sa stal známym. Ináč v okoli susedia 70+ čo sa dali ockovst hneď na začiatku, veľa problémov s tlakom.

Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov s touto diagnózou a viete koho označil za vinníka? Putinove chemické zbrane...

Mali by ste zmeniť lekára (asi všeobecný lekár, však?)
To je veľmi pohodlné ráno vojsť do ambulancie a mať už peniaze zarobené. Potom sa ľahko hovoria takéto reči. Každý všeobecný lekár dostáva za pacienta od poisťovne mesačný paušál. Takže ak má niekoľko stoviek pacientov, tak má odrobené aj bez toho aby pohol prstom. Takíto nezodpovední lekári to pocítia, až keď stratia svojich stálych pacientov, ktorí prejdú aj s kartou k inému lekárovi.


[quote="pid:68219, uid:127"]Doktor našej babky jej na vysoký tlak povedal, že má teraz veľa pacientov s touto diagnózou a viete koho označil za vinníka? Putinove chemické zbrane...[/quote] Mali by ste zmeniť lekára (asi všeobecný lekár, však?) To je veľmi pohodlné ráno vojsť do ambulancie a mať už peniaze zarobené. Potom sa ľahko hovoria takéto reči. Každý všeobecný lekár dostáva za pacienta od poisťovne mesačný paušál. Takže ak má niekoľko stoviek pacientov, tak má odrobené aj bez toho aby pohol prstom. Takíto nezodpovední lekári to pocítia, až keď stratia svojich stálych pacientov, ktorí prejdú aj s kartou k inému lekárovi.

Mali by ste zmeniť lekára


Žiaľ, na vidieku, kde žije, je to nemožné. Mnoho ľudí nemá jednoducho kam prejsť. Ja si v NR neviem nájsť normálneho zubára a to som v krajskom meste...


[quote="pid:68251, uid:6"]Mali by ste zmeniť lekára[/quote] Žiaľ, na vidieku, kde žije, je to nemožné. Mnoho ľudí nemá jednoducho kam prejsť. Ja si v NR neviem nájsť normálneho zubára a to som v krajskom meste...

Moderátor

Největší čínské město Šanghaj je v tuto chvíli v nejtvrdším lockdownu vůbec, údajně kvůli nárůstu případů covidu. 25 milionů lidí je drženo doma, spousta z nich hladoví a páchá sebevraždu. Více ve videu.
https://otevrisvoumysl.cz/sanghaj-v-nejtvrdsim-lockdownu-vubec-zabery-ukazuji-nehumanni-jednani/


Největší čínské město Šanghaj je v tuto chvíli v nejtvrdším lockdownu vůbec, údajně kvůli nárůstu případů covidu. 25 milionů lidí je drženo doma, spousta z nich hladoví a páchá sebevraždu. Více ve videu. https://otevrisvoumysl.cz/sanghaj-v-nejtvrdsim-lockdownu-vubec-zabery-ukazuji-nehumanni-jednani/

Největší čínské město Šanghaj je v tuto chvíli v nejtvrdším lockdownu vůbec, údajně kvůli nárůstu případů covidu. 25 milionů lidí je drženo doma, spousta z nich hladoví a páchá sebevraždu.


Presne tak.


[quote="pid:68914, uid:776"]Největší čínské město Šanghaj je v tuto chvíli v nejtvrdším lockdownu vůbec, údajně kvůli nárůstu případů covidu. 25 milionů lidí je drženo doma, spousta z nich hladoví a páchá sebevraždu.[/quote] [Presne tak.](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3286/%C4%8D-iacute-na/1#post-67943)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Níže posílám odkaz na rozhovor s ministrem Válkem.
Stručně a výstižně - mají v plánu pokračovat v akci covid (i s omezením cestování apod.). Je to psané formou jak pro "idioty" (jednoduše) a to co děláme je jen pro vaše dobro.
I fašismus se dá skrýt za slogan: "Je to pro vaše dobro".


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-ockovani-na-covid-pred-dovolenou-chci-od-eu-sjednoceni-pravidel-rekl-valek-199179


Níže posílám odkaz na rozhovor s ministrem Válkem. Stručně a výstižně - mají v plánu pokračovat v akci covid (i s omezením cestování apod.). Je to psané formou jak pro "idioty" (jednoduše) a to co děláme je jen pro vaše dobro. I fašismus se dá skrýt za slogan: "Je to pro vaše dobro". https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-ockovani-na-covid-pred-dovolenou-chci-od-eu-sjednoceni-pravidel-rekl-valek-199179

Stručně a výstižně - mají v plánu pokračovat v akci covid (i s omezením cestování apod.).


vsichni pocitaji, ze se to strhne znovu. lidi ani nevi, jestli si vubec jeste planovat nejakou dovolenou. jeden znamy mi rekl, ze at jeste v lete nekam jedu, bude to naposledy. jakkoliv clovek se snazi odolavat tomu vsemu, podle sebe a podle lidi v mem okoli, vsichni uz mam dost nervy na pochodu.


[quote="pid:68953, uid:573"]Stručně a výstižně - mají v plánu pokračovat v akci covid (i s omezením cestování apod.).[/quote] vsichni pocitaji, ze se to strhne znovu. lidi ani nevi, jestli si vubec jeste planovat nejakou dovolenou. jeden znamy mi rekl, ze at jeste v lete nekam jedu, bude to naposledy. jakkoliv clovek se snazi odolavat tomu vsemu, podle sebe a podle lidi v mem okoli, vsichni uz mam dost nervy na pochodu.

mají v plánu pokračovat v akci covid


Ano mají, ale jestli také budou mít možnosti to realizovat je velmi nejisté. Vše se odvíjí od události na Ukrajině. Všimněte si, že teď jede Ukrajina a dokud to nebude definitivně rozhodnuto, tak bude v mediích Ukrajina.


Pak až definitivně prohrají spustí Covid, aby to nějak překryli. Co to s davem asi udělá ? Při nedostatku zdrojů budou ho ještě moci ovládat nebo bude docházet ke kádrovým změnám v řídících funkcích ?


Poznámka:
Dav je potřeba hypnotizovat jedním tématem, aby to bylo nejen účinné, ale hlavně proveditelné.


[quote="pid:68953, uid:573"]mají v plánu pokračovat v akci covid[/quote] Ano mají, ale jestli také budou mít možnosti to realizovat je velmi nejisté. Vše se odvíjí od události na Ukrajině. Všimněte si, že teď jede Ukrajina a dokud to nebude definitivně rozhodnuto, tak bude v mediích Ukrajina. Pak až definitivně prohrají spustí Covid, aby to nějak překryli. Co to s davem asi udělá ? Při nedostatku zdrojů budou ho ještě moci ovládat nebo bude docházet ke kádrovým změnám v řídících funkcích ? Poznámka: Dav je potřeba hypnotizovat jedním tématem, aby to bylo nejen účinné, ale hlavně proveditelné.
Upravené 22. 4. 2022 o 07:38

Teď se dá říci, že kdo má třetí dávku, tak má medicínskou výhodu – prakticky nulové riziko úmrtí na covid. Může ho chytit a mít nepříjemný průběh, ale s vysokou pravděpodobností nebude na intenzivní péči nebo ECMO (mimotělní oběh, pozn. red.) a neumře.


Tak tohle mě pobavilo , nesmrtelnost zaručena . Ta úmrtí po jedopichu , jsou jen statistickou chybou , která s každým jedpichem prudce narůstá .
Jinak Válek-válka , ano , vedou proti Nám válku a je nejvyšší čas jim to vrátit i s úroky , Válek tedy vyblil , že se chtějí nadále opírat o falešné testy , coby nástroj oblbování mas . Otázka je , zda jim ty testy nevrazí lidi zpět , s razancí letící kulky .


Teď se dá říci, že kdo má třetí dávku, tak má medicínskou výhodu – prakticky nulové riziko úmrtí na covid. Může ho chytit a mít nepříjemný průběh, ale s vysokou pravděpodobností nebude na intenzivní péči nebo ECMO (mimotělní oběh, pozn. red.) a neumře. Tak tohle mě pobavilo , nesmrtelnost zaručena . Ta úmrtí po jedopichu , jsou jen statistickou chybou , která s každým jedpichem prudce narůstá . Jinak Válek-válka , ano , vedou proti Nám válku a je nejvyšší čas jim to vrátit i s úroky , Válek tedy vyblil , že se chtějí nadále opírat o falešné testy , coby nástroj oblbování mas . Otázka je , zda jim ty testy nevrazí lidi zpět , s razancí letící kulky .

Tak tohle mě pobavilo , nesmrtelnost zaručena . Ta úmrtí po jedopichu , jsou jen statistickou chybou , která s každým jedpichem prudce narůstá .


vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.


[quote="pid:68963, uid:185"]Tak tohle mě pobavilo , nesmrtelnost zaručena . Ta úmrtí po jedopichu , jsou jen statistickou chybou , která s každým jedpichem prudce narůstá .[/quote] vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.

vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.


Stačí si pozrieť denné štatistiky covid v čechách....v nemocnici ležia väčšinou jedno, dvoj, troj očkovanci.


[quote="pid:68967, uid:347"]vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.[/quote] Stačí si pozrieť denné štatistiky covid v čechách....v nemocnici ležia väčšinou jedno, dvoj, troj očkovanci.

Aj v mojom okolí všetci štepení zdravotné problémy alebo rovno covid. Plus jedna mladá športovkyňa na súťaži dostala závrat. Zvalili to na nízky tlak či podobný nezmysel.


Aj v mojom okolí všetci štepení zdravotné problémy alebo rovno covid. Plus jedna mladá športovkyňa na súťaži dostala závrat. Zvalili to na nízky tlak či podobný nezmysel.

Moderátor

Mentálny svet neprebudených.


Pod článkom je anketa a tam je úplne iný výsledok,ale úkol splnen...udržiavať paniku treba za každú cenu


Prvý deň bez respirátorov, Slováci so zrušením nesúhlasia: Budeme ich nosiť až do TOHTO DŇA!


Mnohí však so zložením rúšok či respirátorov nesúhlasia a chcú ich nosiť naďalej dobrovoľne. „Nechápem, načo to zrušili, veď ľudia stále umierajú, mali to ešte nechať. Ja ho budem nosiť,“ povedal nám dôchodca Ivan. Dodal, že on bude respirátor v interiéri nosiť dovtedy, kým budú na covid zomierať ľudia.


Dôležitosť nosenia rúšok si uvedomujú aj mladí. „Mne neprekáža, že ho mám. Chcem sa sama chrániť, preto ho budem vnútri nosiť aj ďalej,“ povedala nám Eliška (21). „Nech sa každý rozhodne podľa seba. Ja si ho radšej ešte dám, nerobí mi to problém. Tam, kde je veľa ľudí, v obchodoch či v autobusoch, by sa ešte podľa mňa mali nosiť,“ dodala Alexandra (28 ).


„Budem nosiť rúško aj naďalej, lebo som tehotná a chcem sa chrániť,“ vysvetlila nastávajúca mamička Janka (25). „V interiéri je to podľa mňa ešte potrebné nosiť. V exteriéri rúška nenosíme, tam si užívame čerstvý vzduch,“ doplnil Peter (35).


https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/prvy-den-bez-respiratorov-slovaci-zrusenim-nesuhlasia-budeme-ich-nosit-tohto-dna


Čo dodať....mladí-sprostí.....česť výnimkám.


Mentálny svet neprebudených. Pod článkom je anketa a tam je úplne iný výsledok,ale úkol splnen...udržiavať paniku treba za každú cenu **Prvý deň bez respirátorov, Slováci so zrušením nesúhlasia: Budeme ich nosiť až do TOHTO DŇA!** Mnohí však so zložením rúšok či respirátorov nesúhlasia a chcú ich nosiť naďalej dobrovoľne. „Nechápem, načo to zrušili, veď ľudia stále umierajú, mali to ešte nechať. Ja ho budem nosiť,“ povedal nám dôchodca Ivan. Dodal, že on bude respirátor v interiéri nosiť dovtedy, kým budú na covid zomierať ľudia. Dôležitosť nosenia rúšok si uvedomujú aj mladí. „Mne neprekáža, že ho mám. Chcem sa sama chrániť, preto ho budem vnútri nosiť aj ďalej,“ povedala nám Eliška (21). „Nech sa každý rozhodne podľa seba. Ja si ho radšej ešte dám, nerobí mi to problém. Tam, kde je veľa ľudí, v obchodoch či v autobusoch, by sa ešte podľa mňa mali nosiť,“ dodala Alexandra (28 ). „Budem nosiť rúško aj naďalej, lebo som tehotná a chcem sa chrániť,“ vysvetlila nastávajúca mamička Janka (25). „V interiéri je to podľa mňa ešte potrebné nosiť. V exteriéri rúška nenosíme, tam si užívame čerstvý vzduch,“ doplnil Peter (35). https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/prvy-den-bez-respiratorov-slovaci-zrusenim-nesuhlasia-budeme-ich-nosit-tohto-dna Čo dodať....mladí-sprostí.....česť výnimkám.
Upravené 22. 4. 2022 o 14:10

vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze


i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.


v mojom okolí naopak.. dievča 13 očkované, 3 týždne je na lôžku, nevládze. kovid... + vraj poskovidový tav- povedal otec. A všade rozpráva, že ako je rád, že bola očko.. , lebo by bola na tom horšie.
Ani ho nenapadá, že to môže byť z vakcíny.


„Budem nosiť rúško aj naďalej, lebo som tehotná a chcem sa chrániť,“ vysvetlila nastávajúca mamička Janka (25).


v skupine očko...tehotné na fb: svorne sa tam tľapkajú a utvrdzujú, že treba nosiť rúška naďalej a chrániť sa.... čo koment to perla.


[quote="pid:68967, uid:347"]vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.[/quote] v mojom okolí naopak.. dievča 13 očkované, 3 týždne je na lôžku, nevládze. kovid... + vraj poskovidový tav- povedal otec. A všade rozpráva, že ako je rád, že bola očko.. , lebo by bola na tom horšie. Ani ho nenapadá, že to môže byť z vakcíny. [quote="pid:69016, uid:17"]„Budem nosiť rúško aj naďalej, lebo som tehotná a chcem sa chrániť,“ vysvetlila nastávajúca mamička Janka (25).[/quote] v skupine očko...tehotné na fb: svorne sa tam tľapkajú a utvrdzujú, že treba nosiť rúška naďalej a chrániť sa.... čo koment to perla.

Ano mají, ale jestli také budou mít možnosti to realizovat je velmi nejisté. Vše se odvíjí od události na Ukrajině.


Přesně tohle mě také napadlo.
Jedou si tu svoji písničku a přitom se o budoucnosti lidstva na planetě Zemi momentálně rozhoduje na UA.


Mnohí však so zložením rúšok či respirátorov nesúhlasia a chcú ich nosiť naďalej dobrovoľne.

Řekl bych, že víra Bohu a zdravý rozum byly nahrazeny vírou v "posvátný" náhubek poskytnutý "lidumilnými autoritami".


[quote="pid:68960, uid:426"]Ano mají, ale jestli také budou mít možnosti to realizovat je velmi nejisté. Vše se odvíjí od události na Ukrajině.[/quote] Přesně tohle mě také napadlo. Jedou si tu svoji písničku a přitom se o budoucnosti lidstva na planetě Zemi momentálně rozhoduje na UA. [quote="pid:69016, uid:17"]Mnohí však so zložením rúšok či respirátorov nesúhlasia a chcú ich nosiť naďalej dobrovoľne.[/quote] Řekl bych, že víra Bohu a zdravý rozum byly nahrazeny vírou v "posvátný" náhubek poskytnutý "lidumilnými autoritami".
Upravené 22. 4. 2022 o 16:31

Řekl bych že víra bohu a zdravý rozum byly nahrazeny vírou v "posvátný" náhubek poskytnutý "lidumilnými autoritami".


Na Slovensku máme asi 30 percent zmanipulovaných ľudí. Potvrdzujú to všetky rôzne prieskumy. Aj anketa v spomínanom článku.


[quote="pid:69042, uid:573"]Řekl bych že víra bohu a zdravý rozum byly nahrazeny vírou v "posvátný" náhubek poskytnutý "lidumilnými autoritami".[/quote] Na Slovensku máme asi 30 percent zmanipulovaných ľudí. Potvrdzujú to všetky rôzne prieskumy. Aj anketa v spomínanom článku.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 4. 2022 o 16:21

Bohužel, akce Covid přináší své ovoce - zhoršení zdravotního stavu obyvatelstva (tím i vyšší smrtnost).
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/mezi-deti-se-vraceji-plane-nestovice-nasobne-vzrostl-pocet-virovych-strevnich-infekci-40394753
Přání nevědomých občanů je tímto splněno: Ať máme spoustu jiných nemocí, ať je nám odmítána lékařská péče, ať umíráme na rakoviny, infarkty atd., ale hlavně ne na Covid!


Bohužel, akce Covid přináší své ovoce - zhoršení zdravotního stavu obyvatelstva (tím i vyšší smrtnost). https://www.novinky.cz/domaci/clanek/mezi-deti-se-vraceji-plane-nestovice-nasobne-vzrostl-pocet-virovych-strevnich-infekci-40394753 Přání nevědomých občanů je tímto splněno: Ať máme spoustu jiných nemocí, ať je nám odmítána lékařská péče, ať umíráme na rakoviny, infarkty atd., ale hlavně ne na Covid!
Upravené 24. 4. 2022 o 09:34

Je to zvláštní, v posledních dvou letech se úmrtí na cokoliv přesunulo do kolonky kovid, dnes když budou lidé umírat na účinky vakcín, tak bude opět uvedeno cokoliv jiného, jen ne vakcína. No, tak hlavně že státní aparát tak houževnatě bojuje s dezinformacemi, přitom ta vládní pakáž není schopna vyplodit nic jiného než lež a dezinformaci.
Použiji citát od George Orwella - minulost byla vymazána, vymazání bylo zapomenuto, lež se stala pravdou.


Je to zvláštní, v posledních dvou letech se úmrtí na cokoliv přesunulo do kolonky kovid, dnes když budou lidé umírat na účinky vakcín, tak bude opět uvedeno cokoliv jiného, jen ne vakcína. No, tak hlavně že státní aparát tak houževnatě bojuje s dezinformacemi, přitom ta vládní pakáž není schopna vyplodit nic jiného než lež a dezinformaci. Použiji citát od George Orwella - minulost byla vymazána, vymazání bylo zapomenuto, lež se stala pravdou.

Bohužel, akce Covid přináší své ovoce - zhoršení zdravotního stavu obyvatelstva (tím i vyšší smrtnost).

On už to není jen covid , jsou to i nemoci dovlečené přes Naše hranice , z toho majdnutého ráje , který zařídil fašistický západ na okrajině . Nemluvě o těch dobrotách , záměrně pěstovaných v těch neexistujících biologických laboratoří , na které bylo poukazováno už roky zpět .


[quote="pid:69238, uid:573"]Bohužel, akce Covid přináší své ovoce - zhoršení zdravotního stavu obyvatelstva (tím i vyšší smrtnost).[/quote] On už to není jen covid , jsou to i nemoci dovlečené přes Naše hranice , z toho majdnutého ráje , který zařídil fašistický západ na okrajině . Nemluvě o těch dobrotách , záměrně pěstovaných v těch neexistujících biologických laboratoří , na které bylo poukazováno už roky zpět .

On už to není jen covid , jsou to i nemoci dovlečené přes Naše hranice , z toho majdnutého ráje


  • a ešte účinky covidových vakcín , a všetko sa može hodit na ukrajincov (aj,ked sem niečo priniesli ) aby vláda nepotvrdila zbytočnost očkovania. Tak práve naopak budu mat další dovod na 4 očkovanie pre "zodpovedných" . chránit sa pred dovlečenými chorobami z Ukrajiny

[quote="pid:69255, uid:185"]On už to není jen covid , jsou to i nemoci dovlečené přes Naše hranice , z toho majdnutého ráje[/quote] - a ešte účinky covidových vakcín , a všetko sa može hodit na ukrajincov (aj,ked sem niečo priniesli ) aby vláda nepotvrdila zbytočnost očkovania. Tak práve naopak budu mat další dovod na 4 očkovanie pre "zodpovedných" . chránit sa pred dovlečenými chorobami z Ukrajiny

vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.


Dnes jsem zachytil v autobuse rozhovor:


"Dobrý den, já jsem Vás ani v tom přestrojení nepoznal!" (Muž zdraví jiného muže, který snad jako jediný v skoro plném autobuse má respirátor.
Doslovnou odpověď si nepamatuji, nicméně Muž s maskou (jedná se o jiného, než toho z mé povídky ze života) mluvil o tom, že si myslí, že stejně za pár měsíců je Covid zpět a že nechce nic nechat náhodě, že Covid ještě nedostal a za žádnou cenu ho ani dostat nehodlá.


Ten první muž bez masky mu sice říkal, že se s tím musíme naučit žít, ale Muž s maskou...smutný to příklad.
Každopádně, je vidět, že 90-95% lidí nosilo roušky už jen čistě ze strachu z trestu, nikoliv ze strachu z Covidu - jakmile nařízení bylo odvoláno, tak je skoro všichni shodili dolů...A přitom den předtím autobusy byly plné bílých zobáků.


dovtedy, kým budú na covid zomierať ľudia.

Tak to asi na doživotí. Do konce života.
Na každou nemoc někdy někdo umře.


[quote="pid:68967, uid:347"]vcera mi dalsi opieksovany clovek potvrdil, ze i dostal covid a bylo to horsi, jak kdy predtim. na zadnou dalsi davku uz nechce jit a dle toho, co mi rekl: prozrel.[/quote] Dnes jsem zachytil v autobuse rozhovor: "Dobrý den, já jsem Vás ani v tom přestrojení nepoznal!" (Muž zdraví jiného muže, který snad jako jediný v skoro plném autobuse má respirátor. Doslovnou odpověď si nepamatuji, nicméně Muž s maskou (jedná se o jiného, než toho z mé povídky ze života) mluvil o tom, že si myslí, že stejně za pár měsíců je Covid zpět a že nechce nic nechat náhodě, že Covid ještě nedostal a za žádnou cenu ho ani dostat nehodlá. Ten první muž bez masky mu sice říkal, že se s tím musíme naučit žít, ale Muž s maskou...smutný to příklad. Každopádně, je vidět, že 90-95% lidí nosilo roušky už jen čistě ze strachu z trestu, nikoliv ze strachu z Covidu - jakmile nařízení bylo odvoláno, tak je skoro všichni shodili dolů...A přitom den předtím autobusy byly plné bílých zobáků. [quote="pid:69016, uid:17"]dovtedy, kým budú na covid zomierať ľudia.[/quote] Tak to asi na doživotí. Do konce života. Na každou nemoc někdy někdo umře.

Otázka znie, nakoľko sú prieskumy pravdivé, to isté sa týka aj odpovedí na nosenie rúška.


Otázka znie, nakoľko sú prieskumy pravdivé, to isté sa týka aj odpovedí na nosenie rúška.

na 4 očkovanie pre "zodpovedných" . chránit sa pred dovlečenými chorobami z Ukrajiny


mna prekvapuje, prečo neočkujú Ukrajincov napr. Veď vakcina je sloboda, to už neplati?


[quote="pid:69259, uid:78"]na 4 očkovanie pre "zodpovedných" . chránit sa pred dovlečenými chorobami z Ukrajiny[/quote] mna prekvapuje, prečo neočkujú Ukrajincov napr. Veď vakcina je sloboda, to už neplati?

@JS22 to je výborné, že jediný s respirátorom. V Prahe?

Ja dnes v Bratislave mám za sebou "príšerné" zážitky - ľudia v potravinách, celkovo v nákupnom centre možno 1/3 s respirátorom / rúškom, v MHD takmer polovica. Bolestný je pohľad na "chránené" malé deti.
Je úplne jedno, či v centre alebo na periférii, všade bojazliví a chrániaci sa jedinci, celé vekové spektrum, no predovšetkým mladé ženy do 40, matky s deťmi.


U kaderníčky sme zvrtli reč na posledné strihanie, tak som jej popravde odpovedala, že som si kaderníčku volala domov, pred rokom. A potom som sa k tomu nedostala, lebo obmedzenia a nemala som chuť testovať sa, očkovať už vôbec nie.
Ona mi na to, že aký to je paradox, že ona ako netestovaná a neočkovaná /nikto to od nej nežiadal/ mohla strihať len očkovaných.


@JS22 to je výborné, že jediný s respirátorom. V Prahe? Ja dnes v Bratislave mám za sebou "príšerné" zážitky - ľudia v potravinách, celkovo v nákupnom centre možno 1/3 s respirátorom / rúškom, v MHD takmer polovica. Bolestný je pohľad na "chránené" malé deti. Je úplne jedno, či v centre alebo na periférii, všade bojazliví a chrániaci sa jedinci, celé vekové spektrum, no predovšetkým mladé ženy do 40, matky s deťmi. U kaderníčky sme zvrtli reč na posledné strihanie, tak som jej popravde odpovedala, že som si kaderníčku volala domov, pred rokom. A potom som sa k tomu nedostala, lebo obmedzenia a nemala som chuť testovať sa, očkovať už vôbec nie. Ona mi na to, že aký to je paradox, že ona ako netestovaná a neočkovaná /nikto to od nej nežiadal/ mohla strihať len očkovaných.

@JS22 to je výborné, že jediný s respirátorom. V Prahe?

Možná tam ještě mohl jeden nebo dva další tydýti s respirátorem být, kterých jsem si nevšiml, ale z řekněme 40 lidí by i to bylo pořád dobré.
Ano, v Praze.


Ona mi na to, že aký to je paradox, že ona ako netestovaná a neočkovaná /nikto to od nej nežiadal/ mohla strihať len očkovaných.


A to přece dává smysl! :-)


[quote="pid:69489, uid:679"]@JS22 to je výborné, že jediný s respirátorom. V Prahe?[/quote] Možná tam ještě mohl jeden nebo dva další tydýti s respirátorem být, kterých jsem si nevšiml, ale z řekněme 40 lidí by i to bylo pořád dobré. Ano, v Praze. [quote="pid:69489, uid:679"]Ona mi na to, že aký to je paradox, že ona ako netestovaná a neočkovaná /nikto to od nej nežiadal/ mohla strihať len očkovaných.[/quote] A to přece dává smysl! :-)

A ešte som zabudla napísať, že aj po vonku to nosí dosť ľudí, menej, ako v potravinách, ale stále veľa na môj vkus.


A ešte som zabudla napísať, že aj po vonku to nosí dosť ľudí, menej, ako v potravinách, ale stále veľa na môj vkus.

A ešte som zabudla napísať, že aj po vonku to nosí dosť ľudí, menej, ako v potravinách, ale stále veľa na môj vkus.

Ještě jsou vidět nesvéprávní pomatenci nechápající , že se nemohou izolovat od biosféry . Ale vídám už jen minimum .
Tou hlavní motivací bylo , mají to ostatní , nebudu se odlišovat . Viděl jsem to mnohokrát , to pokradmé rozhlížení , mají či nemají to i ti ostatní . Takže nesamostatnost v myšlení a nesvéprávnost v jednání .


[quote="pid:69512, uid:679"]A ešte som zabudla napísať, že aj po vonku to nosí dosť ľudí, menej, ako v potravinách, ale stále veľa na môj vkus.[/quote] Ještě jsou vidět nesvéprávní pomatenci nechápající , že se nemohou izolovat od biosféry . Ale vídám už jen minimum . Tou hlavní motivací bylo , mají to ostatní , nebudu se odlišovat . Viděl jsem to mnohokrát , to pokradmé rozhlížení , mají či nemají to i ti ostatní . Takže nesamostatnost v myšlení a nesvéprávnost v jednání .

Ale vídám už jen minimum .


predpokladam, že žijete v Čechách, tak myslím, k tomu ľudia pristupovali normalnejsie, cely čas som chodila do Čiech od leta 2020, a rozdiel oproti Slovensku, hneď som vedela identifikovať rozdiel. Tu na sk je rozdiel aj Ba, kde je najviac svedkov covidovych a vidiek, zijem v malom meste a tu na ulici málokto behal v rúšku na rozdiel od Ba.


[quote="pid:69513, uid:185"]Ale vídám už jen minimum .[/quote] predpokladam, že žijete v Čechách, tak myslím, k tomu ľudia pristupovali normalnejsie, cely čas som chodila do Čiech od leta 2020, a rozdiel oproti Slovensku, hneď som vedela identifikovať rozdiel. Tu na sk je rozdiel aj Ba, kde je najviac svedkov covidovych a vidiek, zijem v malom meste a tu na ulici málokto behal v rúšku na rozdiel od Ba.

Jak je to s tou nesmrtelností po 3 dávce?
Takže lidí s třetí dávkou skončilo v nemocnici s covidem přibližně dvakrát tolik než všech ostatních. A povšimněte si hlavně rozdílu mezi hospitalizovanými nad 60 let. Takže nám zbývá už jen jedno tvrzení pro podporu propagované třetí dávky. Nezabrání nákaze ani hospitalizaci, ale sníží to pravděpodobnost úmrtí. Opět ze stejné zprávy jako předtím. To jsou úmrtí do 28 dnů od pozitivního testu ve všech věkových skupinách. Lidé s třetí dávkou jsou opět úplně vpravo. Sečtěme si to, protože je to velký rozdíl. Lidí s třetí dávkou, kteří zemřeli do 28 dní, bylo 1557. Všech ostatních bylo 577. Lidí s třetí dávkou zemřelo do 28 dní přibližně třikrát tolik, než těch ostatních. Proč se o tom nemluví? Pokud máte po třetí dávce třikrát větší pravděpodobnost, že skončíte na prkně, proč se o tom nemluví? Podívejme se na úmrtí do 60 dnů od pozitivního testu. Opět ve všech věkových skupinách a opět jsou ti s třetí dávkou vpravo. 2106 mezi lidmi přes 80 let, mezi sedmdesátníky 611.


Když si to sečteme, s třetí dávkou do 60 dnů po nákaze zemřelo 3054 lidí. Ostatních 1003. Takže třikrát očkovaní opět umírali třikrát častěji než ostatní. A mezi lidmi nad 60 let, což jsou ti nejzranitelnější, to bylo téměř čtyřikrát častěji. Můžeme je přestat zabíjet? Žijeme snad v nějaké antiutopické fikci, kde se vlády snaží zlikvidovat staroušky, protože v domovech důchodců jich za rok a půl neumřelo dost? Tak jim dáme posilovací dávku, která jich zabije čtyřikrát tolik, než kdyby ji nedostali. Tato dávka nemá žádnou účinnost, naopak zvyšuje pravděpodobnost hospitalizace a úmrtí. Ale protože dvorní eunuši, kteří ovládají média, nepřipouští žádnou diskuzi, ani rozbor těchto vládních čísel, většina lidí to netuší. Třetí dávkou zjevně přestřelili, poškodili lidem imunitní systém, takže jsou náchylnější nemoci a smrti.
ce
https://otevrisvoumysl.cz/gb-news-udaje-prokazuji-ze-3-davka-covid-vakciny-zvysuje-nemocnost-a-umrtnost/


Jak je to s tou nesmrtelností po 3 dávce? Takže lidí s třetí dávkou skončilo v nemocnici s covidem přibližně dvakrát tolik než všech ostatních. A povšimněte si hlavně rozdílu mezi hospitalizovanými nad 60 let. Takže nám zbývá už jen jedno tvrzení pro podporu propagované třetí dávky. Nezabrání nákaze ani hospitalizaci, ale sníží to pravděpodobnost úmrtí. Opět ze stejné zprávy jako předtím. To jsou úmrtí do 28 dnů od pozitivního testu ve všech věkových skupinách. Lidé s třetí dávkou jsou opět úplně vpravo. Sečtěme si to, protože je to velký rozdíl. Lidí s třetí dávkou, kteří zemřeli do 28 dní, bylo 1557. Všech ostatních bylo 577. Lidí s třetí dávkou zemřelo do 28 dní přibližně třikrát tolik, než těch ostatních. Proč se o tom nemluví? Pokud máte po třetí dávce třikrát větší pravděpodobnost, že skončíte na prkně, proč se o tom nemluví? Podívejme se na úmrtí do 60 dnů od pozitivního testu. Opět ve všech věkových skupinách a opět jsou ti s třetí dávkou vpravo. 2106 mezi lidmi přes 80 let, mezi sedmdesátníky 611. Když si to sečteme, s třetí dávkou do 60 dnů po nákaze zemřelo 3054 lidí. Ostatních 1003. Takže třikrát očkovaní opět umírali třikrát častěji než ostatní. A mezi lidmi nad 60 let, což jsou ti nejzranitelnější, to bylo téměř čtyřikrát častěji. Můžeme je přestat zabíjet? Žijeme snad v nějaké antiutopické fikci, kde se vlády snaží zlikvidovat staroušky, protože v domovech důchodců jich za rok a půl neumřelo dost? Tak jim dáme posilovací dávku, která jich zabije čtyřikrát tolik, než kdyby ji nedostali. Tato dávka nemá žádnou účinnost, naopak zvyšuje pravděpodobnost hospitalizace a úmrtí. Ale protože dvorní eunuši, kteří ovládají média, nepřipouští žádnou diskuzi, ani rozbor těchto vládních čísel, většina lidí to netuší. Třetí dávkou zjevně přestřelili, poškodili lidem imunitní systém, takže jsou náchylnější nemoci a smrti. ce https://otevrisvoumysl.cz/gb-news-udaje-prokazuji-ze-3-davka-covid-vakciny-zvysuje-nemocnost-a-umrtnost/

Italie rusi od 1.5. "Zeleny pas"
To znamena, ze odpada 2G a 3G povinnost.
Pro zdravotniky plati ockovaci povinnost do konce r. 22. zde


**Italie rusi od 1.5. "Zeleny pas"** To znamena, ze odpada 2G a 3G povinnost. Pro zdravotniky plati ockovaci povinnost do konce r. 22. [zde](https://orf.at/#/stories/3262224/)

Podnět k prošetření ministra zdravotnictví Válka za šíření dezinformací a propagandu. Ministr Vlastimil Válek mystifikuje o úmrtích a očkování. Nezná oficiální údaje svého rezortu, nebo vědomě lže?
Iniciativa 21 oficiálně nahlásila závažné dezinformace a lži ministra Válka dle vládní výzvy k "boji" s dezinformacemi.
Podala vládnímu zmocněnci pro dezinformace a premiérovi oficiální podnět k prošetření dezinformačních výroků s celospolečensky závažným, rizikovým dopadem.
Ministrovo tvrzení, že BEZ VÝJIMKY umírají jen neočkovaní lidé, je zcela v rozporu se snadno zjistitelnou realitou.
Data a statistiky organizace přímo zřízené Válkovým ministerstvem, Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS), vypovídají o téměř 700 lidech zemřelých od února na covid-19 dokonce po třech dávkách očkování.
Podobné dezinformační výroky týkající se významu očkování jako ochrany před smrtí, příp. před těžkým průběhem covidu, pronášel Válek už dříve a rovněž v posledních dnech.
Svými lživými výroky tak opakovaně mystifikuje členy vlády, odborníky, média i veřejnost.
Na místě je otázka, zda svým konáním nenaplnil skutkovou podstatu trestného činu šíření poplašné zprávy.
https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/ministr-vlastimil-valek-mystifikuje-o-umrtich-a-ockovani-nezna-oficialni-udaje-sveho-rezortu-nebo-vedome-lze/


Podnět k prošetření ministra zdravotnictví Válka za šíření dezinformací a propagandu. Ministr Vlastimil Válek mystifikuje o úmrtích a očkování. Nezná oficiální údaje svého rezortu, nebo vědomě lže? Iniciativa 21 oficiálně nahlásila závažné dezinformace a lži ministra Válka dle vládní výzvy k "boji" s dezinformacemi. Podala vládnímu zmocněnci pro dezinformace a premiérovi oficiální podnět k prošetření dezinformačních výroků s celospolečensky závažným, rizikovým dopadem. Ministrovo tvrzení, že BEZ VÝJIMKY umírají jen neočkovaní lidé, je zcela v rozporu se snadno zjistitelnou realitou. Data a statistiky organizace přímo zřízené Válkovým ministerstvem, Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS), vypovídají o téměř 700 lidech zemřelých od února na covid-19 dokonce po třech dávkách očkování. Podobné dezinformační výroky týkající se významu očkování jako ochrany před smrtí, příp. před těžkým průběhem covidu, pronášel Válek už dříve a rovněž v posledních dnech. Svými lživými výroky tak opakovaně mystifikuje členy vlády, odborníky, média i veřejnost. Na místě je otázka, zda svým konáním nenaplnil skutkovou podstatu trestného činu šíření poplašné zprávy. https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/ministr-vlastimil-valek-mystifikuje-o-umrtich-a-ockovani-nezna-oficialni-udaje-sveho-rezortu-nebo-vedome-lze/

Ináč čo hovoríte na toho Jarjabka? Dnes pri odvolávaní Mikulca? Že celý tento cirkus Fico, Borguľa má slúžiť na prekrytie podpisu zmluvy na vakcíny v piatok. Neviem ho nájsť, ale doplním.


Plus ten Gates co ma byť v Ba na TeDx?


Ináč čo hovoríte na toho Jarjabka? Dnes pri odvolávaní Mikulca? Že celý tento cirkus Fico, Borguľa má slúžiť na prekrytie podpisu zmluvy na vakcíny v piatok. Neviem ho nájsť, ale doplním. Plus ten Gates co ma byť v Ba na TeDx?

Ináč čo hovoríte na toho Jarjabka?

Plus ten Gates co ma byť v Ba na TeDx?

neviem, myslím, že to bola narážka na nehosmile , ale ak by si to niekto chcel vypočuť je to cca v čase 1:44:27
https://www.youtube.com/watch?v=SCjC5PTRIwo


[quote="pid:69777, uid:273"]Ináč čo hovoríte na toho Jarjabka?[/quote] [quote="pid:69777, uid:273"]Plus ten Gates co ma byť v Ba na TeDx?[/quote] neviem, myslím, že to bola narážka na neho(wasntme) , ale ak by si to niekto chcel vypočuť je to cca v čase 1:44:27 https://www.youtube.com/watch?v=SCjC5PTRIwo

itka, našla som len na VK takéto vystrihnuté, ale je to ono:

to je presne ono, ďakujem Zorka :-)


[quote="pid:69801, uid:679"]itka, našla som len na VK takéto vystrihnuté, ale je to ono:[/quote] to je presne ono, ďakujem Zorka :-)

Príbeh od Milky Zimkovej // https://sk.wikipedia.org/wiki/Milka_Zimkov%C3%A1 //, Zem a vek, apríl 2022.
Možno je to vymyslené, ale takýchto podobných "príbehov" sa už asi veľa udialo:
626a55b43abc0
626a55c0e8b06


Príbeh od Milky Zimkovej // https://sk.wikipedia.org/wiki/Milka_Zimkov%C3%A1 //, Zem a vek, apríl 2022. Možno je to vymyslené, ale takýchto podobných "príbehov" sa už asi veľa udialo: ![626a55b43abc0](serve/attachment&path=626a55b43abc0) ![626a55c0e8b06](serve/attachment&path=626a55c0e8b06)

Byla to diskriminace, zapomeňte
Nejvyšší správní soud (NSS) dal minulý týden za pravdu stížnosti proti
diskriminaci neočkovaných.
Podle NSS byl režim, kdy se neočkovaným nejprve testem podmiňoval,
posléze úplně odpíral přístup do restaurací a hotelů, nezákonný.
https://www.echo24.cz/a/SxTCm/byla-to-diskriminace-zapomente?fbclid=IwAR37lW0mwPqN1KRX5c9jShOXsW3q035ZE2ZjLyteu97UFksHZ2POXKFthHs


**Byla to diskriminace, zapomeňte** Nejvyšší správní soud (NSS) dal minulý týden za pravdu stížnosti proti diskriminaci neočkovaných. Podle NSS byl režim, kdy se neočkovaným nejprve testem podmiňoval, posléze úplně odpíral přístup do restaurací a hotelů, nezákonný. https://www.echo24.cz/a/SxTCm/byla-to-diskriminace-zapomente?fbclid=IwAR37lW0mwPqN1KRX5c9jShOXsW3q035ZE2ZjLyteu97UFksHZ2POXKFthHs

https://www.reuters.com/world/us/pandemic-not-over-us-unlikely-eliminate-covid-19-fauci-2022-04-29/


WASHINGTON 29. apríla (Reuters) - Vedci a zdravotnícki predstavitelia by do tohto leta mali mať lepší prehľad o tom, aký typ posilňovača COVID-19 bude potrebný na zvládnutie ďalšej fázy pandémie a kedy by mal byť podaný, špičková americká infekčná látka. Povedal to v piatok odborník na choroby Dr. Anthony Fauci.


National Institutes of Health, kde Fauci pôsobí ako riaditeľ Národného inštitútu pre alergiu a infekčné choroby, vykonáva klinické štúdie s cieľom určiť, či by mal byť ďalší booster COVID špecifický pre konkrétny variant koronavírusu alebo určený na riešenie viac ako jedného variantu. , známy ako bivalentná vakcína, pred jesennou sezónou, povedal.


Fauci tiež povedal, že zdravotní experti pozorne skúmajú neoficiálne správy o tom, že niektorí ľudia po päťdňovom kurze perorálnej antivírusovej liečby Paxlovid od spoločnosti Pfizer Inc (PFE.N) boli pozitívne testovaní na koronavírus alebo mali mierne príznaky.
Fauci tiež povedal, že pre populáciu USA bude veľmi ťažké dosiahnuť klasickú stádovú imunitu proti tomuto vírusu v dôsledku niekoľkých faktorov. Zahŕňajú jeho schopnosť vyvíjať sa a mutovať do rôznych variantov, slabnúcu imunitu voči infekciám a vakcínam a hnutie proti očkovaniu, ktoré bráni miliónom ľudí hľadať ochranu.


Je nepravdepodobné, že Spojené štáty niekedy odstránia COVID-19, povedal, ale národ by sa mal snažiť dostať pod kontrolu vírus a dostať sa z akútnej pandemickej fázy.


"Keď som povedal, že už nie sme v tej akútnej akútnej fáze, neznamená to, že pandémia skončila," zopakoval. "V žiadnom prípade nie je koniec. Stále zažívame globálnu pandémiu."


https://t.me/dannykollar/2246
A princ Harry robí reklamu na HIV testy....


https://www.reuters.com/world/us/pandemic-not-over-us-unlikely-eliminate-covid-19-fauci-2022-04-29/ WASHINGTON 29. apríla (Reuters) - Vedci a zdravotnícki predstavitelia by do tohto leta mali mať lepší prehľad o tom, aký typ posilňovača COVID-19 bude potrebný na zvládnutie ďalšej fázy pandémie a kedy by mal byť podaný, špičková americká infekčná látka. Povedal to v piatok odborník na choroby Dr. Anthony Fauci. National Institutes of Health, kde Fauci pôsobí ako riaditeľ Národného inštitútu pre alergiu a infekčné choroby, vykonáva klinické štúdie s cieľom určiť, či by mal byť ďalší booster COVID špecifický pre konkrétny variant koronavírusu alebo určený na riešenie viac ako jedného variantu. , známy ako bivalentná vakcína, pred jesennou sezónou, povedal. Fauci tiež povedal, že zdravotní experti pozorne skúmajú neoficiálne správy o tom, že niektorí ľudia po päťdňovom kurze perorálnej antivírusovej liečby Paxlovid od spoločnosti Pfizer Inc (PFE.N) boli pozitívne testovaní na koronavírus alebo mali mierne príznaky. Fauci tiež povedal, že pre populáciu USA bude veľmi ťažké dosiahnuť klasickú stádovú imunitu proti tomuto vírusu v dôsledku niekoľkých faktorov. Zahŕňajú jeho schopnosť vyvíjať sa a mutovať do rôznych variantov, slabnúcu imunitu voči infekciám a vakcínam a hnutie proti očkovaniu, ktoré bráni miliónom ľudí hľadať ochranu. Je nepravdepodobné, že Spojené štáty niekedy odstránia COVID-19, povedal, ale národ by sa mal snažiť dostať pod kontrolu vírus a dostať sa z akútnej pandemickej fázy. "Keď som povedal, že už nie sme v tej akútnej akútnej fáze, neznamená to, že pandémia skončila," zopakoval. "V žiadnom prípade nie je koniec. Stále zažívame globálnu pandémiu." https://t.me/dannykollar/2246 A princ Harry robí reklamu na HIV testy....

Drosden odchazi z gremia corony-opatreni zde


Drosden odchazi z gremia corony-opatreni [zde](https://www.sueddeutsche.de/politik/corona-aktuell-rki-inzidenz-paxlovid-1.5564872)

Pribudlo 933 prípadov. Gates navrhuje zriadiť tím pre svetové pandémie
„Aby sa predišlo ďalšiemu COVID-19 – alebo ešte horšiemu – svet potrebuje platený tím na plný úväzok, ktorého úlohou je predchádzať pandémiám,“ píše Bill Gates na Twitteri.
Pre portál The Walll Street Journal Gates ďalej píše, že aj napriek tomu, že existuje veľa organizácií, ktoré tvrdo pracujú na reakciách na nové ohnisko, ich práca je do veľkej miery závislá aj od dobrovoľníkov.
Regionálne a národné reakčné tímy nemajú dostatok personálu ani financií a žiadny z nich nemá mandát od medzinárodného spoločenstva pôsobiť globálne. Jediná organizácia, ktorá má taký mandát, Svetová zdravotnícka organizácia (WHO), má veľmi málo financií a takmer žiadny personál venovaný výlučne pandémiám, namiesto toho sa spolieha na väčšinou dobrovoľnícku sieť Global Outbreak Alert and Response Network (GOARN),“ objasňuje svoj zámer.
Dodáva preto, že svet potrebuje dobre financovanú globálnu organizáciu s dostatkom odborníkov na plný úväzok vo všetkých potrebných oblastiach, dôveryhodnosť, autoritu a jasnú právomoc zamerať sa na predchádzanie pandémiám. Bill Gates takýto tím nazýva GERM – Global Epidemic Response and Mobilization.
Jeho úlohou by malo byť prebúdzať sa každé ráno s otázkou, či „je svet pripravený na ďalšiu epidémiu a čo môžeme urobiť, aby sme boli lepšie pripravení?“ Gates tiež uvádza, že tím GERM by mal byť schopný vyhlásiť pandémiu a spolupracovať s národnými vládami a Svetovou bankou, aby na reakciu získali peniaze veľmi rýchlo. Bill Gates odhaduje, že GERM by potreboval približne 3000 zamestnancov na plný úväzok.
https://www.startitup.sk/pribudlo-933-pripadov-gates-navrhuje-zriadit-tim-pre-svetove-pandemie/


Včera večer na Dajto - symbolicky zrejme - film Nakazení: Pacient nula.
https://www.csfd.sk/film/414179-nakazeni-pacient-nula/prehlad/


**Pribudlo 933 prípadov. Gates navrhuje zriadiť tím pre svetové pandémie** „Aby sa predišlo ďalšiemu COVID-19 – alebo ešte horšiemu – svet potrebuje platený tím na plný úväzok, ktorého úlohou je predchádzať pandémiám,“ píše Bill Gates na Twitteri. Pre portál The Walll Street Journal Gates ďalej píše, že aj napriek tomu, že existuje veľa organizácií, ktoré tvrdo pracujú na reakciách na nové ohnisko, ich práca je do veľkej miery závislá aj od dobrovoľníkov. „**Regionálne a národné reakčné tímy nemajú dostatok personálu ani financií a žiadny z nich nemá mandát od medzinárodného spoločenstva pôsobiť globálne**. Jediná organizácia, ktorá má taký mandát, Svetová zdravotnícka organizácia **(WHO), má veľmi málo financií a takmer žiadny personál venovaný výlučne pandémiám, namiesto toho sa spolieha na väčšinou dobrovoľnícku sieť Global Outbreak Alert and Response Network (GOARN)**,“ objasňuje svoj zámer. Dodáva preto, že **svet potrebuje dobre financovanú globálnu organizáciu s dostatkom odborníkov na plný úväzok vo všetkých potrebných oblastiach, dôveryhodnosť, autoritu a jasnú právomoc zamerať sa na predchádzanie pandémiám.** Bill Gates takýto tím nazýva **GERM – Global Epidemic Response and Mobilization. **Jeho úlohou by malo byť prebúdzať sa každé ráno s otázkou, či „je svet pripravený na ďalšiu epidémiu a čo môžeme urobiť, aby sme boli lepšie pripravení?“ Gates tiež uvádza, že t**ím GERM by mal byť schopný vyhlásiť pandémiu a spolupracovať s národnými vládami a Svetovou bankou, aby na reakciu získali peniaze veľmi rýchlo.** Bill Gates odhaduje, že GERM by potreboval približne 3000 zamestnancov na plný úväzok. https://www.startitup.sk/pribudlo-933-pripadov-gates-navrhuje-zriadit-tim-pre-svetove-pandemie/ Včera večer na Dajto - symbolicky zrejme - film Nakazení: Pacient nula. https://www.csfd.sk/film/414179-nakazeni-pacient-nula/prehlad/

Gates navrhuje zriadiť tím pre svetové pandémie

Vieme si živo predstaviť, ako tých 3000 zapredancov bude každodenne dokazovať svoju potrebnosť. Máme to tu už takmer 2 roky naživo v podobe pandemickej komisie - žiadna veda, ani logická analýza nehrozí, len jeden velí a 2999 akože zahlasuje... Ďakujeme, odmietame, Pán Gates.


[quote="pid:69969, uid:679"]Gates navrhuje zriadiť tím pre svetové pandémie[/quote] Vieme si živo predstaviť, ako tých 3000 zapredancov bude každodenne dokazovať svoju potrebnosť. Máme to tu už takmer 2 roky naživo v podobe pandemickej komisie - žiadna veda, ani logická analýza nehrozí, len jeden velí a 2999 akože zahlasuje... Ďakujeme, odmietame, Pán Gates.
Upravené 30. 4. 2022 o 23:55

Podle oficiálních údajů ONS se riziko úmrtí dětí po očkování Covid-19
ve srovnání s neočkovanými dětmi zvyšuje o 5100 %
https://dailyexpose.uk/2022/04/27/kids-death-risk-increases-5100percent-covid-vaccination/
626f84d724c1a


Podle oficiálních údajů ONS se riziko úmrtí dětí po očkování Covid-19 ve srovnání s neočkovanými dětmi zvyšuje o 5100 % https://dailyexpose.uk/2022/04/27/kids-death-risk-increases-5100percent-covid-vaccination/ ![626f84d724c1a](serve/attachment&path=626f84d724c1a)

taka nenapadna sprava, syn Petra Bondru vo veku 29 rokov ukoncuje hokejovu karieru:


https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-david-bondra-vo-veku-29-rokov-ukoncil-karieru/


6271720686bd9
hraval tam, kde zaockovali vsetkych. Ak pamatate na Paseka.


taka nenapadna sprava, syn Petra Bondru vo veku 29 rokov ukoncuje hokejovu karieru: https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-david-bondra-vo-veku-29-rokov-ukoncil-karieru/ ![6271720686bd9](serve/attachment&path=6271720686bd9) hraval tam, kde zaockovali vsetkych. Ak pamatate na Paseka.

Moderator

No všetci sa venujú Ukrajine, plynu, Ficovi a všetkému inému a okolo vychádzajú zaujímavé správy. Na TV Slovan sú 2 zaujímavé rozhovory s Dr. Lakotom, videla som niekde 12 minut zostrih, je to rozhovor z 27.4. a potom Dr. Weisom. ROzprávali to, že všetko čo MS rozprával ako konšpirácie potverdili štúdie. Takisto fenomém shadingu (že očkovaní ohrozujú neočkovaných, lebo spike protein, ktorý veselo vylučujú je neurotoxín) sa potvrdil.


Dne som si predplatila ten TV Slovan, je to 5 EUR mesačne, dá sa to zrušiť, je tam prístup k archívu, určite odporúčam. Takže pravda ide najavo, som zvedavá, čo nato naše vedecké esá typu rýchlokvasený docent Sabaka, Mikas a pod. Za mňa dobre investovaných 5 EUR.


No všetci sa venujú Ukrajine, plynu, Ficovi a všetkému inému a okolo vychádzajú zaujímavé správy. Na TV Slovan sú 2 zaujímavé rozhovory s Dr. Lakotom, videla som niekde 12 minut zostrih, je to rozhovor z 27.4. a potom Dr. Weisom. ROzprávali to, že všetko čo MS rozprával ako konšpirácie potverdili štúdie. Takisto fenomém shadingu (že očkovaní ohrozujú neočkovaných, lebo spike protein, ktorý veselo vylučujú je neurotoxín) sa potvrdil. Dne som si predplatila ten TV Slovan, je to 5 EUR mesačne, dá sa to zrušiť, je tam prístup k archívu, určite odporúčam. Takže pravda ide najavo, som zvedavá, čo nato naše vedecké esá typu rýchlokvasený docent Sabaka, Mikas a pod. Za mňa dobre investovaných 5 EUR.

Takisto fenomém shadingu (že očkovaní ohrozujú neočkovaných, lebo spike protein, ktorý veselo vylučujú je neurotoxín) sa potvrdil.


Hrotový proteín vytvára aj Sputnik V, ku ktorému nabádal aj Vladimír Putin, aj keď bol za dobrovoľnosť. Valerij Piakin síce odporúčal Sputnik V tým, ktorí sa boja, ale nevaroval pred ním. Jediný, kto odmietol hrať divadlo pandémie a nepretláčal génovú manipuláciu a iné formy vytvárania hrotového proteínu, bol Alexander Lukašenko, ktorý odmietol miliardu dolárov ako úplatok od Svetovej zdravotníckej organizácie (alebo od koho to bolo).


[quote="pid:70482, uid:273"]Takisto fenomém shadingu (že očkovaní ohrozujú neočkovaných, lebo spike protein, ktorý veselo vylučujú je neurotoxín) sa potvrdil.[/quote] Hrotový proteín vytvára aj Sputnik V, ku ktorému nabádal aj Vladimír Putin, aj keď bol za dobrovoľnosť. Valerij Piakin síce odporúčal Sputnik V tým, ktorí sa boja, ale nevaroval pred ním. Jediný, kto odmietol hrať divadlo pandémie a nepretláčal génovú manipuláciu a iné formy vytvárania hrotového proteínu, bol Alexander Lukašenko, ktorý odmietol miliardu dolárov ako úplatok od Svetovej zdravotníckej organizácie (alebo od koho to bolo).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 5. 2022 o 20:24

Podľa údajov Hopkinsovej univerzity na kovid 19 zomrelo na svete: 6 244 822 ľudí a nakazilo sa 515 575 834 ľudí. Najviac zomrelo v SŠA, skoro 1 mil.
https://zen.yandex.ru/ria?lang=ru&parent_rid=3148349585.95.1651729570061.93242&from_parent_id=0&from_parent_type=subscriptions_heads_item


Podľa údajov Hopkinsovej univerzity na kovid 19 zomrelo na svete: 6 244 822 ľudí a nakazilo sa 515 575 834 ľudí. Najviac zomrelo v SŠA, skoro 1 mil. https://zen.yandex.ru/ria?lang=ru&parent_rid=3148349585.95.1651729570061.93242&from_parent_id=0&from_parent_type=subscriptions_heads_item
7.05k
54
22
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept