Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 5

Z Telegramu
Brífing ruského ministerstva obrany (13.04.2022)


◽️ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.


Z Telegramu Brífing ruského ministerstva obrany (13.04.2022) ◽️ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

Moderátor

Upravené 8. 5. 2022 o 07:02

Z Telegramu
Brífing ruského ministerstva obrany (13.04.2022)


◽️ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.


💥 Vysoko presné námorné a vzdušné rakety v oblasti osád Sadovoe a Chudnov v noci zničili dva veľké sklady raketových a delostreleckých zbraní ukrajinských jednotiek. Na vojenskom letisku Mirgorod boli zničené aj štyri ukrajinské vrtuľníky - dva Mi-24 a dva Mi-8.


💥 Operačno-taktické letectvo ruských vzdušných a kozmických síl zasiahlo 46 vojenských objektov Ukrajiny. Medzi nimi: dve veliteľské stanovištia a radarová stanica v oblasti Borovoye, dve inštalácie viacnásobných odpaľovacích raketových systémov, ako aj 4 oblasti koncentrácie ukrajinskej vojenskej techniky v oblastiach Borovoye a Peski-Radkovskoye.


💥 Ruské systémy protivzdušnej obrany zostrelili vo vzduchu nad obcou Afanasievka dve bezpilotné lietadlá.


💥Raketové jednotky a delostrelectvo zasiahli 693 nepriateľských cieľov, z toho: 676 koncentrácií personálu a techniky, 11 veliteľských stanovíšť, 5 logistických skladov.


📊 Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie zničených: 130 lietadiel, 103 vrtuľníkov, 244 protilietadlových raketových systémov, 447 bezpilotných lietadiel, 2169 tankov a iných bojových obrnených vozidiel, 243 viacnásobných raketometov, 931 poľných delostreleckých zbraní a mínometov, ako aj 2076 jednotiek špeciálnych vojenských vozidiel.


◽️ V meste Mariupol, v areáli hutníckeho závodu „pomenovaného po Iľjičovi“, v dôsledku úspešných útočných akcií ruských ozbrojených síl a policajných jednotiek Doneckej ľudovej republiky, 1026 ukrajinských vojakov 36. Brigáda dobrovoľne zložila zbrane a vzdala sa.


◽️ Medzi odovzdanými vojakmi ukrajinských ozbrojených síl je 162 dôstojníkov a 47 vojakov.


◽️ Stopäťdesiatjeden ranených ukrajinských vojakov 36. brigády námornej pechoty dostalo na mieste primárnu zdravotnú starostlivosť, po ktorej boli všetci prevezení na ošetrenie do mestskej nemocnice v Mariupole.
Zdroj : t.me/mod_russia


Z Telegramu Brífing ruského ministerstva obrany (13.04.2022) ◽️ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

už je tu jedno vlákno založené...


už je tu jedno vlákno založené...
Upravené 13. 4. 2022 o 16:49

už je tu jedno vlákno založené...

vdaka za upozornenie, prispevok od @zuzka z druheho vlakna presunuty sem

[quote="pid:67814, uid:94"]už je tu jedno vlákno založené...[/quote] vdaka za upozornenie, prispevok od @zuzka z druheho vlakna presunuty sem

Moderator

První žoldnéř z VB zajat u Mariupolu. VB vytáhla Ženevskou konvenci. Zvláštní, že ji nevytáhla, když byli umučeni Ruští vojáci.
https://www.youtube.com/watch?v=NWrm_kBrNTw&ab_channel=WEBSTORIES%D0%92%D0%95%D0%91-%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%98


První žoldnéř z VB zajat u Mariupolu. VB vytáhla Ženevskou konvenci. Zvláštní, že ji nevytáhla, když byli umučeni Ruští vojáci. https://www.youtube.com/watch?v=NWrm_kBrNTw&ab_channel=WEBSTORIES%D0%92%D0%95%D0%91-%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%98
Upravené 13. 4. 2022 o 19:09

Pentagon zvolal „utajované“ stretnutie 8 najlepších amerických výrobcov zbraní, keď zbierajú neočakávané udalosti na Ukrajine


Podľa správy agentúry Reuters bude Pentagon hostiť lídrov z ôsmich najväčších amerických výrobcov zbraní, aby diskutovali o kapacite priemyslu vyrábať zbrane pre Ukrajinu, ak vojna potrvá roky .


Jeden zdroj agentúre Reuters povedal , že Úrad pre akvizíciu a udržiavanie v Pentagone usporiada 90-minútové stretnutie, na ktorom sa pravdepodobne zúčastní zástupkyňa ministra obrany Kathleen Hicksová. Očakáva sa, že sa bude diskutovať o doplnení zásob zbraní USA a ich spojencov, ako aj o plánovaní dlhodobého konfliktu.


Odkedy Rusko 24. februára napadlo Ukrajinu, USA prisľúbili Ukrajine novú vojenskú pomoc vo výške viac ako 1,7 miliardy dolárov . Najžiadanejšími zbraňami sú protitankové strely Javelin a protilietadlové strely Stinger, keďže ich USA posielajú na Ukrajinu takmer denne.


Javelins sú spoločným podnikom medzi Raytheon a Lockheed Martin . Stingery vyrába výhradne Raytheon, ktorý je bývalým zamestnávateľom ministra obrany Lloyda Austina . Očakáva sa, že Raytheon, Lockheed a ďalší americkí výrobcovia zbraní budú mať z vojny na Ukrajine dlhodobé výhody .


Medzi ďalších popredných amerických výrobcov zbraní, ktorí by sa mohli zúčastniť stretnutia Pentagonu, patria Northrop Grumman, Boeing, L3Harris Technologies a General Dynamics.


Okrem dopĺňania zásob posielaných na Ukrajinu môžu spoločnosti získať od európskych krajín zvýšenie vojenských výdavkov v dôsledku ruskej invázie.


Predstaviteľ obrany následne pre The New York Times povedal , že utorkové stretnutie bude „utajované“...
Správa Reuters dokonca poznamenáva, že ministerstvo obrany chce „zrýchliť“ dodávku týchto systémov vyrobených v USA na Ukrajinu: „Administratíva pre spoluprácu v oblasti obrany a bezpečnosti v Pentagone má týždenné stretnutia svojho Európskeho tímu krízového manažmentu, aby preskúmala konkrétne požiadavky týkajúce sa Ukrajiny.“


"Na urýchlenie schvaľovania predajov a transferov zbraní vyrobených americkými dodávateľmi zbraní zo strany americkej vlády Pentagon znovu vytvoril tím, ktorý bude reagovať na zvýšený dopyt," dodáva


https://www.zerohedge.com/military/pentagon-convenes-meeting-top-8-us-arms-makers-they-reap-ukraine-windfall


Pentagon zvolal „utajované“ stretnutie 8 najlepších amerických výrobcov zbraní, keď zbierajú neočakávané udalosti na Ukrajine Podľa správy agentúry Reuters bude Pentagon hostiť lídrov z ôsmich najväčších amerických výrobcov zbraní, aby diskutovali o kapacite priemyslu vyrábať zbrane pre Ukrajinu, ak vojna potrvá roky . Jeden zdroj agentúre Reuters povedal , že Úrad pre akvizíciu a udržiavanie v Pentagone usporiada 90-minútové stretnutie, na ktorom sa pravdepodobne zúčastní zástupkyňa ministra obrany Kathleen Hicksová. Očakáva sa, že sa bude diskutovať o doplnení zásob zbraní USA a ich spojencov, ako aj o plánovaní dlhodobého konfliktu. Odkedy Rusko 24. februára napadlo Ukrajinu, USA prisľúbili Ukrajine novú vojenskú pomoc vo výške viac ako 1,7 miliardy dolárov . Najžiadanejšími zbraňami sú protitankové strely Javelin a protilietadlové strely Stinger, keďže ich USA posielajú na Ukrajinu takmer denne. Javelins sú spoločným podnikom medzi Raytheon a Lockheed Martin . Stingery vyrába výhradne Raytheon, ktorý je bývalým zamestnávateľom ministra obrany Lloyda Austina . Očakáva sa, že Raytheon, Lockheed a ďalší americkí výrobcovia zbraní budú mať z vojny na Ukrajine dlhodobé výhody . Medzi ďalších popredných amerických výrobcov zbraní, ktorí by sa mohli zúčastniť stretnutia Pentagonu, patria Northrop Grumman, Boeing, L3Harris Technologies a General Dynamics. Okrem dopĺňania zásob posielaných na Ukrajinu môžu spoločnosti získať od európskych krajín zvýšenie vojenských výdavkov v dôsledku ruskej invázie. Predstaviteľ obrany následne pre The New York Times povedal , že utorkové stretnutie bude „utajované“... Správa Reuters dokonca poznamenáva, že ministerstvo obrany chce „zrýchliť“ dodávku týchto systémov vyrobených v USA na Ukrajinu: „Administratíva pre spoluprácu v oblasti obrany a bezpečnosti v Pentagone má týždenné stretnutia svojho Európskeho tímu krízového manažmentu, aby preskúmala konkrétne požiadavky týkajúce sa Ukrajiny.“ "Na urýchlenie schvaľovania predajov a transferov zbraní vyrobených americkými dodávateľmi zbraní zo strany americkej vlády Pentagon znovu vytvoril tím, ktorý bude reagovať na zvýšený dopyt," dodáva https://www.zerohedge.com/military/pentagon-convenes-meeting-top-8-us-arms-makers-they-reap-ukraine-windfall

Podľa správy agentúry Reuters bude Pentagon hostiť lídrov z ôsmich najväčších amerických výrobcov zbraní, aby diskutovali o kapacite priemyslu vyrábať zbrane pre Ukrajinu, ak vojna potrvá roky .
Už chápu dnešní vystoupení zástupce Lavrova, Rjabkova. Ten totiž dnes vyhlásil, že jakákoliv dodávka zbraní z kteréhokoliv státu NATO, bude považována za legitimní cíl.


[quote="pid:67829, uid:141"]Podľa správy agentúry Reuters bude Pentagon hostiť lídrov z ôsmich najväčších amerických výrobcov zbraní, aby diskutovali o kapacite priemyslu vyrábať zbrane pre Ukrajinu, ak vojna potrvá roky .[/quote]Už chápu dnešní vystoupení zástupce Lavrova, Rjabkova. Ten totiž dnes vyhlásil, že jakákoliv dodávka zbraní z kteréhokoliv státu NATO, bude považována za legitimní cíl.

BBC PŘIZNALA VINU UKRAJINY ZA ZABITÍ LIDÍ V KRAMATORSKU
BBC překvapivě odvysílala video, v němž tvrdí, že raketa "Točka-U", která zasáhla železniční stanici v Kramatorsku, patřila Ukrajině.
Důvody nečekaného zveřejnění těchto informací v britské televizi mohou být různé. Mohl to být trest za zajatého britského žoldnéře. Mohlo by se také jednat o boj mezi britskými elitami, který vyústil v únik informací.
https://argumenti.ru/world/2022/04/767651


BBC PŘIZNALA VINU UKRAJINY ZA ZABITÍ LIDÍ V KRAMATORSKU BBC překvapivě odvysílala video, v němž tvrdí, že raketa "Točka-U", která zasáhla železniční stanici v Kramatorsku, patřila Ukrajině. Důvody nečekaného zveřejnění těchto informací v britské televizi mohou být různé. Mohl to být trest za zajatého britského žoldnéře. Mohlo by se také jednat o boj mezi britskými elitami, který vyústil v únik informací. https://argumenti.ru/world/2022/04/767651

BBC překvapivě odvysílala video,

Vzápětí se to snažili překrýt označením videa za ruský fejk.
https://www.theguardian.com/world/2022/apr/13/bbc-warns-fake-video-claiming-ukraine-carried-out-kramatorsk-attack


[quote="pid:67834, uid:101"]BBC překvapivě odvysílala video,[/quote] Vzápětí se to snažili překrýt označením videa za ruský fejk. https://www.theguardian.com/world/2022/apr/13/bbc-warns-fake-video-claiming-ukraine-carried-out-kramatorsk-attack

Ministerstvo obrany varovalo před možným úderem na Kyjev kvůli útokům na Rusko


V případě, že ukrajinské jednotky budou pokračovat v útocích na objekty na území Ruské federace, může následovat úder z Ruska na Kyjev . Novinářům to ve středu 13. dubna oznámil oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov .


Poznamenal, že ministerstvo obrany vidí v útocích Ozbrojených sil Ukrajiny (VSU), které jsou prováděny na ruská zařízení, sabotážní pokusy.


„Pokud budou takové případy pokračovat, pak Ozbrojené síly Ruské federace zaútočí na centra rozhodování , včetně Kyjeva, od čehož se ruská armáda zatím zdržuje,“ uzavřel Konašenkov.
https://lenta.ru/news/2022/04/13/min/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Ministerstvo obrany varovalo před možným úderem na Kyjev kvůli útokům na Rusko** V případě, že ukrajinské jednotky budou pokračovat v útocích na objekty na území Ruské federace, může následovat úder z Ruska na Kyjev . Novinářům to ve středu 13. dubna oznámil oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov . Poznamenal, že ministerstvo obrany vidí v útocích Ozbrojených sil Ukrajiny (VSU), které jsou prováděny na ruská zařízení, sabotážní pokusy. „Pokud budou takové případy pokračovat, pak Ozbrojené síly Ruské federace zaútočí na centra rozhodování , včetně Kyjeva, od čehož se ruská armáda zatím zdržuje,“ uzavřel Konašenkov. https://lenta.ru/news/2022/04/13/min/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Le Penová říká, že stále považuje Krym za ruský


Francouzská prezidentská kandidátka Marine Le Penová („Národní shromáždění“) nadále považuje Krym za ruský a zákazu návštěvy Ukrajiny nelituje. Oznámila to ve středu v rozhovoru pro stanici BFM TV .


"Vůbec toho nelituji, protože o statutu Krymu se rozhodlo v referendu," odpověděla Le Penová na otázku o zařazení Kyjeva na seznam nežádoucích osob na Ukrajině. "Nyní se do Kyjeva nechystám, ale pokud budu zvolená, mohou se rozhodnout zákaz zrušit," řekla Le Penová.


Vyjádřila také názor, že „sankce uvalené Evropskou unií v roce 2014 nepoškodily Rusko, ale francouzské farmáře“.


V odpovědi na otázku televizního kanálu o možnosti návštěvy Moskvy v případě zvolení Le Penová řekla, že „neplánuje návštěvu Ruska až do konce konfliktu na Ukrajině“.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14370857?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Le Penová říká, že stále považuje Krym za ruský** Francouzská prezidentská kandidátka Marine Le Penová („Národní shromáždění“) nadále považuje Krym za ruský a zákazu návštěvy Ukrajiny nelituje. Oznámila to ve středu v rozhovoru pro stanici BFM TV . "Vůbec toho nelituji, protože o statutu Krymu se rozhodlo v referendu," odpověděla Le Penová na otázku o zařazení Kyjeva na seznam nežádoucích osob na Ukrajině. "Nyní se do Kyjeva nechystám, ale pokud budu zvolená, mohou se rozhodnout zákaz zrušit," řekla Le Penová. Vyjádřila také názor, že „sankce uvalené Evropskou unií v roce 2014 nepoškodily Rusko, ale francouzské farmáře“. V odpovědi na otázku televizního kanálu o možnosti návštěvy Moskvy v případě zvolení Le Penová řekla, že „neplánuje návštěvu Ruska až do konce konfliktu na Ukrajině“. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14370857?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

BBC PŘIZNALA VINU UKRAJINY ZA ZABITÍ LIDÍ V KRAMATORSKU

Tady se podívejte na dezinformační démonkrady .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vybuchlo-to-Kramatorsk-Ivan-David-ve-velke-hadce-v-TV-699076


[quote="pid:67834, uid:101"]BBC PŘIZNALA VINU UKRAJINY ZA ZABITÍ LIDÍ V KRAMATORSKU[/quote] Tady se podívejte na dezinformační démonkrady . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vybuchlo-to-Kramatorsk-Ivan-David-ve-velke-hadce-v-TV-699076

POTVRZENO I S DŮKAZY! PUTIN OFICIÁLNĚ PROHLÁSIL MASAKR V BUČI ZA PODVRH ZINSCENOVANÝ BRITSKOU MI-6. FSB OBDRŽELA DOKUMENTY A DŮKAZY OD BĚLORUSKÉ KGB! Odposlechy a všechny detaily poskytl přímo prezident Lukašenko: poznávací značky aut, domluvená hesla, jména operátorů MI-6, kteří režírovali v Buči podle scénáře Bílých přileb v Sýrii, kde na provokace rovněž dohlíželi agenti britské MI-6! (VIDEO) V tomto článku se píše, že Běloruská KGB je ve skutečnosti sovětská KGB, která nepřerušila svou existenci a v předtuše budoucích událostí se přemístila z Moskvy do Minska.
https://cz24.news/potvrzeno-i-s-dukazy-putin-oficialne-prohlasil-masakr-v-buci-za-podvrh-zinscenovany-britskou-mi-6-fsb-obdrzela-dokumenty-a-dukazy-od-beloruske-kgb-odposlechy-a-vsechny-detaily-poskytl-primo-prezide/


POTVRZENO I S DŮKAZY! PUTIN OFICIÁLNĚ PROHLÁSIL MASAKR V BUČI ZA PODVRH ZINSCENOVANÝ BRITSKOU MI-6. FSB OBDRŽELA DOKUMENTY A DŮKAZY OD BĚLORUSKÉ KGB! Odposlechy a všechny detaily poskytl přímo prezident Lukašenko: poznávací značky aut, domluvená hesla, jména operátorů MI-6, kteří režírovali v Buči podle scénáře Bílých přileb v Sýrii, kde na provokace rovněž dohlíželi agenti britské MI-6! (VIDEO) V tomto článku se píše, že Běloruská KGB je ve skutečnosti sovětská KGB, která nepřerušila svou existenci a v předtuše budoucích událostí se přemístila z Moskvy do Minska. https://cz24.news/potvrzeno-i-s-dukazy-putin-oficialne-prohlasil-masakr-v-buci-za-podvrh-zinscenovany-britskou-mi-6-fsb-obdrzela-dokumenty-a-dukazy-od-beloruske-kgb-odposlechy-a-vsechny-detaily-poskytl-primo-prezide/

POTVRZENO I S DŮKAZY! ...
https://cz24.news/potvrzeno-i-s-dukazy-putin-oficialne-prohlasil-masakr-v-buci-za-podvrh-zinscenovany-britskou-mi-6-fsb-obdrzela-dokumenty-a-dukazy-od-beloruske-kgb-odposlechy-a-vsechny-detaily-poskytl-primo-prezide/


Hmm, VK z Aeronetu...


Tu informaci o běloruské KGB jakožto následníkovi sovětské KGB jsem nikde jinde nezaznamenal, není to vékáčkový výmysl?


[quote="pid:67910, uid:147"]POTVRZENO I S DŮKAZY! ... https://cz24.news/potvrzeno-i-s-dukazy-putin-oficialne-prohlasil-masakr-v-buci-za-podvrh-zinscenovany-britskou-mi-6-fsb-obdrzela-dokumenty-a-dukazy-od-beloruske-kgb-odposlechy-a-vsechny-detaily-poskytl-primo-prezide/[/quote] Hmm, VK z Aeronetu... Tu informaci o běloruské KGB jakožto následníkovi sovětské KGB jsem nikde jinde nezaznamenal, není to vékáčkový výmysl?

běloruské KGB jakožto následníkovi sovětské KGB

Mluvil o tom Panarin, ze to malokdo vi ....


[quote="pid:67916, uid:308"]běloruské KGB jakožto následníkovi sovětské KGB[/quote] Mluvil o tom Panarin, ze to malokdo vi ....

Já bych i přes mimořádně vysokou informační tenzi zachoval chladnou hlavu. Buča proběhla,Kramatorsk proběhl a už je nelze informačně "vygumovat". Takže se fakta anebo "fakta" podle možností všech zainteresovaných fruktifikují.Myslím,že nejvíc žolíků ma Putin a Černého Petra asi Richard Moore.
To, co je uskladněno v Azovstalu, má podle všeho mimořádně vysoký informační rating.


Já bych i přes mimořádně vysokou informační tenzi zachoval chladnou hlavu. Buča proběhla,Kramatorsk proběhl a už je nelze informačně "vygumovat". Takže se fakta anebo "fakta" podle možností všech zainteresovaných fruktifikují.Myslím,že nejvíc žolíků ma Putin a Černého Petra asi Richard Moore. To, co je uskladněno v Azovstalu, má podle všeho mimořádně vysoký informační rating.

6257e80595c16


12.04.2022, 15:53 AKTUALIZOVANÉ DŇA 12.04.2022 O 16:34
Masaker v Buči vykonali Briti, vieme aj čísla áut, vyhlásil Lukašenko. Putinovi odovzdal dokumenty
https://hnonline.sk/svet/25994588-masaker-v-buci-vykonali-briti-vieme-aj-cisla-aut-vyhlasil-lukasenko-putinovi-odovzdal-dokumenty


![6257e80595c16](serve/attachment&path=6257e80595c16) 12.04.2022, 15:53 AKTUALIZOVANÉ DŇA 12.04.2022 O 16:34 Masaker v Buči vykonali Briti, vieme aj čísla áut, vyhlásil Lukašenko. Putinovi odovzdal dokumenty https://hnonline.sk/svet/25994588-masaker-v-buci-vykonali-briti-vieme-aj-cisla-aut-vyhlasil-lukasenko-putinovi-odovzdal-dokumenty

Nase obili za rubly
Volodin, mluvci Dumy dnes predlozil navrh prodavat za rubly nejen plyn, ale i obili a ropu.
Hlavne zde jde o obili, protoze na ruskem obili zavisi velmi mnoho a budeme doufat, ze proces dedolarizace bude nabirat na obratkach.
https://www.youtube.com/watch?v=QHQhf4T1sSE


**Nase obili za rubly** Volodin, mluvci Dumy dnes predlozil navrh prodavat za rubly nejen plyn, ale i obili a ropu. Hlavne zde jde o obili, protoze na ruskem obili zavisi velmi mnoho a budeme doufat, ze proces dedolarizace bude nabirat na obratkach. https://www.youtube.com/watch?v=QHQhf4T1sSE
Upravené 14. 4. 2022 o 12:38

Na odľahčenie.


Ani jedna vec nestojí za moju lásku k vlasti! (Zbohom Chanel):
https://www.mojevideo.sk/video/37058/ani_jedna_vec_nestoji_za_moju_lasku_k_vlasti_(zbohom_chanel).html
"V Rusku je nový "challlenge", ničia luxusné značkové oblečenie, ktoré opustili ruský trh. Citujem: "Ani jedna taška, ani jedna vec nestojí za moju lásku k vlasti, nestojí za moju úctu k sebe samej. Som proti rusofóbii, som proti značke, ktorá podporuje rusofóbiu.""


Na odľahčenie. **Ani jedna vec nestojí za moju lásku k vlasti! (Zbohom Chanel):** https://www.mojevideo.sk/video/37058/ani_jedna_vec_nestoji_za_moju_lasku_k_vlasti_(zbohom_chanel).html _"V Rusku je nový "challlenge", ničia luxusné značkové oblečenie, ktoré opustili ruský trh. Citujem: "Ani jedna taška, ani jedna vec nestojí za moju lásku k vlasti, nestojí za moju úctu k sebe samej. Som proti rusofóbii, som proti značke, ktorá podporuje rusofóbiu.""_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Zelenskyj požaduje od Evropské komise měsíční finanční pomoc ve výši 7 miliard dolarů


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové, že Kyjev potřebuje měsíčně okamžitou finanční pomoc ve výši 7 miliard dolarů na pokrytí sociálních dávek a platů. Ve čtvrtek 14. dubna podle agentury Bloomberg s odkazem na zdroje.
https://iz.ru/1320628/2022-04-14/zelenskii-potreboval-u-evrokomissii-7-mlrd-finansovoi-pomoshchi-v-mesiatc?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Jak se říká " s jídlem roste chuť". Aneb - pomohli jste vytvořit monstra, budete ho krmit a platit, jako mourovatí.


Mě jenom zajímá, jak dalece hodlá zajít EU ve zrazování zájmů národních států? Bez plynu zůstanete, bez ropy, možná bez potravin, nasadíme vám vší do kožichu, zavřeme huby, odevzdáte všechny svoje zbraně, a budete ještě platit měsiční daň Zelenskému. Ta der Lejnová je úplný magor nebo jak? Jak chce udržet pohromadě EU na holém patriotismu? Někdy si kladu otázku, jestli už to není záměr rozpustit EU?
Ale vzhledem k dementoznosti vládnoucích elit jsem na pochybách, jestli nejsou přesvědčení, že to zvládnou...


**Zelenskyj požaduje od Evropské komise měsíční finanční pomoc ve výši 7 miliard dolarů** Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové, že Kyjev potřebuje měsíčně okamžitou finanční pomoc ve výši 7 miliard dolarů na pokrytí sociálních dávek a platů. Ve čtvrtek 14. dubna podle agentury Bloomberg s odkazem na zdroje. https://iz.ru/1320628/2022-04-14/zelenskii-potreboval-u-evrokomissii-7-mlrd-finansovoi-pomoshchi-v-mesiatc?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Jak se říká " s jídlem roste chuť". Aneb - pomohli jste vytvořit monstra, budete ho krmit a platit, jako mourovatí. Mě jenom zajímá, jak dalece hodlá zajít EU ve zrazování zájmů národních států? Bez plynu zůstanete, bez ropy, možná bez potravin, nasadíme vám vší do kožichu, zavřeme huby, odevzdáte všechny svoje zbraně, a budete ještě platit měsiční daň Zelenskému. Ta der Lejnová je úplný magor nebo jak? Jak chce udržet pohromadě EU na holém patriotismu? Někdy si kladu otázku, jestli už to není záměr rozpustit EU? Ale vzhledem k dementoznosti vládnoucích elit jsem na pochybách, jestli nejsou přesvědčení, že to zvládnou...

Recko uz nebude dodavat zbrane na Ukrajinu, ohlasil min. obrany zeme Nikos Panajatopulos.
Dalsi dodavky by mohly mit vliv na obranu nasi zeme, zvlaste na ostrovech. Zbrane jsme zaslali ze svych zasob. Dale sdelil, ze Recko uz poslalo na Ukrajinu 2 transportni letadla C-130 s vojenskou pomoci.
Krome toho je po pruzkumech 66% naseho obyvatelstva proti predavani zbrani U. zde


Recko uz nebude dodavat zbrane na Ukrajinu, ohlasil min. obrany zeme Nikos Panajatopulos. Dalsi dodavky by mohly mit vliv na obranu nasi zeme, zvlaste na ostrovech. Zbrane jsme zaslali ze svych zasob. Dale sdelil, ze Recko uz poslalo na Ukrajinu 2 transportni letadla C-130 s vojenskou pomoci. **Krome toho je po pruzkumech 66% naseho obyvatelstva proti predavani zbrani U.** [zde](https://t.me/kedmi/11292)
Upravené 14. 4. 2022 o 16:27

Recko uz nebude dodavat zbrane na Ukrajinu
prvy odpadlik, vyborne.


[quote="pid:67961, uid:68"]Recko uz nebude dodavat zbrane na Ukrajinu[/quote]prvy odpadlik, vyborne.

Moderator

Nejvetsi evropska ropna spolecnost Shell prisla na to, jak obchazet sankce proti Rusku ohledne ropy.
Shell odesla z Ruska, udelala dodatky ke smlouvam a vztahum spolecnosti a smichava s ruskou ropou ropy z jinych zemi. Ruske ropy je tam jen 50,01%.
Takovym zpusobem zakoupila 49,99% ruske Urals a smichava s jinymi sortami v lotysskem pristavu, ziskavajic koktejl z "ne ruske ropy" "Made in Latvia".


Biden zaplavuje trh dalším 1 milionem barelů ropy denně, zatímco Rusko dodává 3 miliony barelů ropy denně. zde


Nejvetsi evropska ropna spolecnost Shell prisla na to, jak obchazet sankce proti Rusku ohledne ropy. Shell odesla z Ruska, udelala dodatky ke smlouvam a vztahum spolecnosti a smichava s ruskou ropou ropy z jinych zemi. Ruske ropy je tam jen 50,01%. Takovym zpusobem zakoupila 49,99% ruske Urals a smichava s jinymi sortami v lotysskem pristavu, ziskavajic koktejl z "ne ruske ropy" "Made in Latvia". Biden zaplavuje trh dalším 1 milionem barelů ropy denně, zatímco Rusko dodává 3 miliony barelů ropy denně. [zde](https://t.me/kedmi/11284)

@TauRus - já bych pijanistu při jeho etudě nerušil. Maká ve prospěch dobré věci...

@TauRus - já bych pijanistu při jeho etudě nerušil. Maká ve prospěch dobré věci...

Americké spravodajské služby zintenzívňujú spoluprácu s Ukrajinou
WP: USA zvýšia množstvo spravodajských informácií prenášaných v záujme Ukrajiny
"Urobili sme zmeny v našich vedúcich smerniciach , aby sme uľahčili prenos spravodajských informácií na Ukrajinu," povedal predstaviteľ spravodajskej služby WP. Dodal, že Spojené štáty zintenzívnia spoluprácu v oblasti intenzívneho prenosu včasných informácií v záujme ukrajinských kolegov, a to aj v oblastiach, ktoré od roku 2014 nekontroluje Kyjev.
WP poznamenala, že zmiernenie obmedzení prenosu spravodajských údajov sa v posledných týždňoch postupne zavádzalo.


Hovorca Pentagonu John Kirby predtým počas brífingu uviedol, že Spojené štáty očakávajú okamžité dodanie novej vojenskej pomoci Ukrajine. Neskôr dodal, že spojenci z NATO majú v úmysle oznámiť aj dodávku tankov pre ukrajinských vojakov, no nespresnil, o ktoré krajiny ide.
https://lenta.ru/news/2022/04/14/salo_intel/


**Americké spravodajské služby zintenzívňujú spoluprácu s Ukrajinou** WP: USA zvýšia množstvo spravodajských informácií prenášaných v záujme Ukrajiny "Urobili sme zmeny v našich vedúcich smerniciach , aby sme uľahčili prenos spravodajských informácií na Ukrajinu," povedal predstaviteľ spravodajskej služby WP. Dodal, že Spojené štáty zintenzívnia spoluprácu v oblasti intenzívneho prenosu včasných informácií v záujme ukrajinských kolegov, a to aj v oblastiach, ktoré od roku 2014 nekontroluje Kyjev. WP poznamenala, že zmiernenie obmedzení prenosu spravodajských údajov sa v posledných týždňoch postupne zavádzalo. Hovorca Pentagonu John Kirby predtým počas brífingu uviedol, že Spojené štáty očakávajú okamžité dodanie novej vojenskej pomoci Ukrajine. Neskôr dodal, že spojenci z NATO majú v úmysle oznámiť aj dodávku tankov pre ukrajinských vojakov, no nespresnil, o ktoré krajiny ide. https://lenta.ru/news/2022/04/14/salo_intel/

FSB OBDRŽELA DOKUMENTY A DŮKAZY OD BĚLORUSKÉ KGB!


Počkal bych si na budoucí vývoj. Běloruští agenti jsou spolu s agenty z Ekvádoru nejlepší na světě. Nikdo nikdy ještě žádného nechytil (parafráze výroku).
Pokud s tím přišel Lukašenko, tak mu to někdo předal a jeho ústy ohlásil. A těžko věřit Lukašenkovi, že by najednou obrátil. Spíš to bude provokace.


[quote="pid:67910, uid:147"]FSB OBDRŽELA DOKUMENTY A DŮKAZY OD BĚLORUSKÉ KGB![/quote] Počkal bych si na budoucí vývoj. Běloruští agenti jsou spolu s agenty z Ekvádoru nejlepší na světě. Nikdo nikdy ještě žádného nechytil (parafráze výroku). Pokud s tím přišel Lukašenko, tak mu to někdo předal a jeho ústy ohlásil. A těžko věřit Lukašenkovi, že by najednou obrátil. Spíš to bude provokace.

Ta der Lejnová je úplný magor nebo jak? Jak chce udržet pohromadě EU na holém patriotismu? Někdy si kladu otázku, jestli už to není záměr rozpustit EU?
Ale vzhledem k dementoznosti vládnoucích elit jsem na pochybách, jestli nejsou přesvědčení, že to zvládnou...


Ako je to, pre niekoho chyba a pre iného zámer?


[quote="pid:67957, uid:158"]Ta der Lejnová je úplný magor nebo jak? Jak chce udržet pohromadě EU na holém patriotismu? Někdy si kladu otázku, jestli už to není záměr rozpustit EU? Ale vzhledem k dementoznosti vládnoucích elit jsem na pochybách, jestli nejsou přesvědčení, že to zvládnou...[/quote] Ako je to, pre niekoho chyba a pre iného zámer?

Moderátor

pre iného zámer

Pripominam, ze mela rozebrat ministerstvo obrany, tak ho rozebrala a ted ma za ukol rozebrat EU, tak to dela ....


[quote="pid:68004, uid:7"]pre iného zámer[/quote] Pripominam, ze mela rozebrat ministerstvo obrany, tak ho rozebrala a ted ma za ukol rozebrat EU, tak to dela ....

Zajímavá nehoda.
Ve čtvrtek došlo k několika explozím a požáru v továrně na zpracování plynu v Kansasu. Očití svědci natočili ohnivou pochodeň, která je vidět několik kilometrů od místa činu.


K velké nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne v továrně na zpracování plynu Tenawa Haven v americkém městě Haven. Nejméně dva lidé byli zraněni. Informuje o tom kctv5.com.


Hasiči dorazili na místo asi ve 13:15 (21:15 moskevského času), před jejich očima došlo v místě požáru k několika explozím. Lidé žijící v okruhu tří kilometrů od podniku byli naléhavě evakuováni. Pro bezproblémový přísun vody na místo události hasiči zablokovali dálnici vedoucí k závodu.


Uvádí se, že v tuto chvíli je dodávka plynu v elektrárně pozastavena, ale oheň dál zuří. Podle předběžných údajů byli zraněni dva lidé, kteří byli hospitalizováni. Jejich stav nevyvolává obavy.


Místní úřady podepsaly prohlášení o katastrofě, aby umožnily státním zdrojům podílet se na hašení požáru. Veřejnosti aktuálně nehrozí žádné ohrožení.
https://smotrim.ru/article/2704083


https://www.youtube.com/watch?v=wGe17KKxZ20&t=5s


**Zajímavá nehoda.** Ve čtvrtek došlo k několika explozím a požáru v továrně na zpracování plynu v Kansasu. Očití svědci natočili ohnivou pochodeň, která je vidět několik kilometrů od místa činu. K velké nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne v továrně na zpracování plynu Tenawa Haven v americkém městě Haven. Nejméně dva lidé byli zraněni. Informuje o tom kctv5.com. Hasiči dorazili na místo asi ve 13:15 (21:15 moskevského času), před jejich očima došlo v místě požáru k několika explozím. Lidé žijící v okruhu tří kilometrů od podniku byli naléhavě evakuováni. Pro bezproblémový přísun vody na místo události hasiči zablokovali dálnici vedoucí k závodu. Uvádí se, že v tuto chvíli je dodávka plynu v elektrárně pozastavena, ale oheň dál zuří. Podle předběžných údajů byli zraněni dva lidé, kteří byli hospitalizováni. Jejich stav nevyvolává obavy. Místní úřady podepsaly prohlášení o katastrofě, aby umožnily státním zdrojům podílet se na hašení požáru. Veřejnosti aktuálně nehrozí žádné ohrožení. https://smotrim.ru/article/2704083 https://www.youtube.com/watch?v=wGe17KKxZ20&t=5s
Upravené 15. 4. 2022 o 01:31

@Dynamo - vím, ale zpráva o potopení byla šířena jako bezprostřední důsledek napadení (nebo sabotáže). Proběhlo to jinak a je dost ppravděpodobné, že během záchranné plavby se podařilo zjisti příčinu. Právě o to teď velmi jde. U Titaniku zůstala jediná verze-ledovec a ta pravděpodobná-mina stačila zmizet.

@Dynamo - vím, ale zpráva o potopení byla šířena jako bezprostřední důsledek napadení (nebo sabotáže). Proběhlo to jinak a je dost ppravděpodobné, že během záchranné plavby se podařilo zjisti příčinu. Právě o to teď velmi jde. U Titaniku zůstala jediná verze-ledovec a ta pravděpodobná-mina stačila zmizet.

V Charkovské oblasti bylo zlikvidováno až 30 žoldáků z polského SVK
Ruské raketové síly zničily na Ukrajině oddíl až 30 polských žoldáků, řekl v pátek mluvčí ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov.
"V důsledku úderu byl oddíl žoldáků polské soukromé vojenské kampaně zlikvidován raketovými silami v osadě Izjumskoje v Charkovské oblasti. Bylo zničeno až 30 polských žoldáků," řekl Konašenkov.
https://ria.ru/20220415/naemniki-1783657608.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


V Kyjevě se po explozích přerušila elektřina


V noci na 15. dubna došlo v Kyjevě a jeho okolí k silným výbuchům. Informovalo o tom několik ukrajinských telegramových kanálů.


Je třeba poznamenat, že v mnoha částech města není elektřina.


Oficiální informace ukrajinských úřadů o tom, co se děje, zatím neobdrželi.


Již dříve poslanec Státní dumy z Krymu Michail Šeremet prohlásil , že poté, co ukrajinské jednotky zahájily nálety na území Ruska, nastal čas na zdrcující odvetný úder na kontrolní a rozhodovací centrum v Kyjevě.
https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17572826.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ruské ministerstvo obrany: Ruské ozbrojené síly sestřelily vrtulník Mi-8, který zaútočil na vesnici Klimovo v Brjanské oblasti


Oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov řekl, že ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský vrtulník Mi-8, který 14. dubna zahájil nálet na vesnici Klimovo v Brjanské oblasti. Odpovídající tisková zpráva je k dispozici Gazeta.Ru.


Ukrajinský vrtulník byl podle něj sestřelen systémem protivzdušné obrany S-400 u obce Gorodňa v Černihovské oblasti, když se vracel na leteckou základnu.


Ruský vyšetřovací výbor již dříve uvedl , že ukrajinské jednotky podnikly nejméně šest náletů na vesnici Klimovo u Brjanska - vesnice se nachází ve vzdálenosti asi deseti kilometrů od rusko-ukrajinských hranic.
https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573384.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**V Charkovské oblasti bylo zlikvidováno až 30 žoldáků z polského SVK** Ruské raketové síly zničily na Ukrajině oddíl až 30 polských žoldáků, řekl v pátek mluvčí ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov. "V důsledku úderu byl oddíl žoldáků polské soukromé vojenské kampaně zlikvidován raketovými silami v osadě Izjumskoje v Charkovské oblasti. Bylo zničeno až 30 polských žoldáků," řekl Konašenkov. https://ria.ru/20220415/naemniki-1783657608.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **V Kyjevě se po explozích přerušila elektřina ** V noci na 15. dubna došlo v Kyjevě a jeho okolí k silným výbuchům. Informovalo o tom několik ukrajinských telegramových kanálů. Je třeba poznamenat, že v mnoha částech města není elektřina. Oficiální informace ukrajinských úřadů o tom, co se děje, zatím neobdrželi. Již dříve poslanec Státní dumy z Krymu Michail Šeremet prohlásil , že poté, co ukrajinské jednotky zahájily nálety na území Ruska, nastal čas na zdrcující odvetný úder na kontrolní a rozhodovací centrum v Kyjevě. https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17572826.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Ruské ministerstvo obrany: Ruské ozbrojené síly sestřelily vrtulník Mi-8, který zaútočil na vesnici Klimovo v Brjanské oblasti ** Oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov řekl, že ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský vrtulník Mi-8, který 14. dubna zahájil nálet na vesnici Klimovo v Brjanské oblasti. Odpovídající tisková zpráva je k dispozici Gazeta.Ru. Ukrajinský vrtulník byl podle něj sestřelen systémem protivzdušné obrany S-400 u obce Gorodňa v Černihovské oblasti, když se vracel na leteckou základnu. Ruský vyšetřovací výbor již dříve uvedl , že ukrajinské jednotky podnikly nejméně šest náletů na vesnici Klimovo u Brjanska - vesnice se nachází ve vzdálenosti asi deseti kilometrů od rusko-ukrajinských hranic. https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573384.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Ministerstvo obrany Ruské federace: Rakety Kalibr zaútočily na vojenský objekt ozbrojených sil Ukrajiny v Kyjevě


Oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov řekl, že v noci na 15. dubna zaútočila ruská armáda na ukrajinský vojenský objekt na předměstí Kyjeva vysoce přesnými námořními raketami dlouhého doletu Kalibr. Odpovídající tisková zpráva je k dispozici Gazeta.Ru.


Je třeba poznamenat, že v důsledku útoku na Zhulianský strojní závod „Vizar“ vznikly dílny na výrobu a opravy protiletadlových raketových systémů dlouhého a středního doletu, jakož i protilodních střel, byly zlikvidovány.


Konašenkov zdůraznil, že počet a rozsah raketových útoků na cíle v Kyjevě bude zvýšen v reakci na pověření ozbrojených sil Ukrajiny za jakékoli útoky „teroristické povahy nebo sabotáže na ruském území“.
https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573294.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Ministerstvo obrany Ruské federace: Rakety Kalibr zaútočily na vojenský objekt ozbrojených sil Ukrajiny v Kyjevě** Oficiální představitel ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov řekl, že v noci na 15. dubna zaútočila ruská armáda na ukrajinský vojenský objekt na předměstí Kyjeva vysoce přesnými námořními raketami dlouhého doletu Kalibr. Odpovídající tisková zpráva je k dispozici Gazeta.Ru. Je třeba poznamenat, že v důsledku útoku na Zhulianský strojní závod „Vizar“ vznikly dílny na výrobu a opravy protiletadlových raketových systémů dlouhého a středního doletu, jakož i protilodních střel, byly zlikvidovány. Konašenkov zdůraznil, že počet a rozsah raketových útoků na cíle v Kyjevě bude zvýšen v reakci na pověření ozbrojených sil Ukrajiny za jakékoli útoky „teroristické povahy nebo sabotáže na ruském území“. https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573294.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Turecko začalo rokovania s Ukrajinou a Ruskom o zablokovaných lodiach
Turecko rokuje s Ukrajinou a Ruskom o lodiach zablokovaných v Čiernom moriAnkara rokuje s Kyjevom a Moskvou o 22 lodiach zablokovaných pri ukrajinskom pobreží Čierneho mora. Uviedol to minister dopravy a infraštruktúry Turecka Adil Karaismailoglu, cituje agentúra TASS."Rokujeme s Ruskom aj Ukrajinou... Potrebujeme vyzdvihnúť lode s nákladom slnečnicového oleja a ocele," vysvetlil.Napriek tomu, že koncom februára začala ruská špeciálna operácia na Ukrajine, turecké lode pokračujú v nákladných operáciách v ruských prístavoch (s výnimkou prístavov v Azovskom mori). Niektoré lode so suchým nákladom však už boli v Azovskom mori zablokované kvôli situácii na Ukrajine. Okrem toho sa za posledný mesiac v Čiernom mori opakovane našli míny, ktorých pôvod zostáva neznámy. Unášajú sa najmä smerom k pobrežiu Turecka. Turecký minister obrany Hulusi Akar priznal, že niektoré strany zámerne vyvíjajú tlak na Ankaru a „hádžu“ míny na jej brehy, aby súhlasila s rozmiestnením lodí NATO v Čiernom mori.https://lenta.ru/news/2022/04/15/57264/


**Turecko začalo rokovania s Ukrajinou a Ruskom o zablokovaných lodiach** Turecko rokuje s Ukrajinou a Ruskom o lodiach zablokovaných v Čiernom moriAnkara rokuje s Kyjevom a Moskvou o 22 lodiach zablokovaných pri ukrajinskom pobreží Čierneho mora. Uviedol to minister dopravy a infraštruktúry Turecka Adil Karaismailoglu, cituje agentúra TASS."Rokujeme s Ruskom aj Ukrajinou... Potrebujeme vyzdvihnúť lode s nákladom slnečnicového oleja a ocele," vysvetlil.Napriek tomu, že koncom februára začala ruská špeciálna operácia na Ukrajine, turecké lode pokračujú v nákladných operáciách v ruských prístavoch (s výnimkou prístavov v Azovskom mori). Niektoré lode so suchým nákladom však už boli v Azovskom mori zablokované kvôli situácii na Ukrajine. Okrem toho sa za posledný mesiac v Čiernom mori opakovane našli míny, ktorých pôvod zostáva neznámy. Unášajú sa najmä smerom k pobrežiu Turecka. Turecký minister obrany Hulusi Akar priznal, že niektoré strany zámerne vyvíjajú tlak na Ankaru a „hádžu“ míny na jej brehy, aby súhlasila s rozmiestnením lodí NATO v Čiernom mori.https://lenta.ru/news/2022/04/15/57264/

Možno sa to úplne nehodí do tohto vlákna, nie je problem zmazem alebo premiestnim. Dnes som na TG Miro Del nasla takéto:
6259606e9c59d


asi dôležitý symbol zelenáč ako Napoleon. Vieme ako dopadol. Časopis mi nič nehovorí podľa wiki:


The New Statesman je britský politický a kultúrny časopis vydávaný v Londýne . [2] Založený ako týždenný prehľad politiky a literatúry 12. apríla 1913 bol najprv spojený so Sidneym a Beatrice Webb a ďalšími poprednými členmi socialistickej Fabian Society , ako bol George Bernard Shaw , ktorý bol zakladajúcim riaditeľom.


druha vec, tato štatistika:
6259614ab679d


otazka moje je, prečo maďarskej inštitúcii záleží tak natom, aby sa vyslal signál, že Sk nie je take rusofobne ako Jarko&co sa snažia dokazovať dennodenné? Neviem to na webe tej inštitúcie dohľadať, večer ešte skúsim. Je možné že to bolo robené… ale vyšlo to teraz. Myslím, že sa to hodí.


Možno sa to úplne nehodí do tohto vlákna, nie je problem zmazem alebo premiestnim. Dnes som na TG Miro Del nasla takéto: ![6259606e9c59d](serve/attachment&path=6259606e9c59d) asi dôležitý symbol zelenáč ako Napoleon. Vieme ako dopadol. Časopis mi nič nehovorí podľa wiki: The New Statesman je britský politický a kultúrny časopis vydávaný v Londýne . [2] Založený ako týždenný prehľad politiky a literatúry 12. apríla 1913 bol najprv spojený so Sidneym a Beatrice Webb a ďalšími poprednými členmi socialistickej Fabian Society , ako bol George Bernard Shaw , ktorý bol zakladajúcim riaditeľom. druha vec, tato štatistika: ![6259614ab679d](serve/attachment&path=6259614ab679d) otazka moje je, prečo maďarskej inštitúcii záleží tak natom, aby sa vyslal signál, že Sk nie je take rusofobne ako Jarko&co sa snažia dokazovať dennodenné? Neviem to na webe tej inštitúcie dohľadať, večer ešte skúsim. Je možné že to bolo robené… ale vyšlo to teraz. Myslím, že sa to hodí.
Upravené 15. 4. 2022 o 14:18

@Lavazza este jedna info, ktora trha liberalom oci: https://www.postoj.sk/103801/v-pripade-vojny-by-len-tretina-muzov-bola-ochotna-branit-slovensko

a vysledok Jara Nada:


Slovensko (2017) 56,4 %
Slovensko (ASMS 2022) 32,5 %


@Lavazza este jedna info, ktora trha liberalom oci: https://www.postoj.sk/103801/v-pripade-vojny-by-len-tretina-muzov-bola-ochotna-branit-slovensko a vysledok Jara Nada: Slovensko (2017) 56,4 % Slovensko (ASMS 2022) 32,5 %

Moderator

Upravené 15. 4. 2022 o 15:08

-len-tretina


ze vraj tretina,,,ha ha ha t.j 33 chlapov zo 100


na msm platku""pravda "" už len štvrtina t.j.25 chlapov zo 100


..debili sa nevedia ani dohodnut na priblizne rovnakom cisle


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/623404-branit-slovensko-v-pripade-vojny-by-sla-iba-stvrtina-slovakov-ukazal-prieskum/


[quote="pid:68085, uid:10"]-len-tretina[/quote] ze vraj tretina,,,ha ha ha t.j 33 chlapov zo 100 na msm platku""pravda "" už len štvrtina t.j.25 chlapov zo 100 ..debili sa nevedia ani dohodnut na priblizne rovnakom cisle https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/623404-branit-slovensko-v-pripade-vojny-by-sla-iba-stvrtina-slovakov-ukazal-prieskum/

Otázka zní jinak. Co to je "bránit Slovensko"?


Otázka zní jinak. Co to je "bránit Slovensko"?

Otázka zní jinak. Co to je "bránit Slovensko"?
Predpokladám, že v ponímaní liberastov to znamená bojovať proti "zlému" Rusku.
Ja to vidím tak, že je to likvidácia liberalistických (j)elít na čele s Čaptavou a ich páničkov...


[quote="pid:68096, uid:57"]Otázka zní jinak. Co to je "bránit Slovensko"?[/quote]Predpokladám, že v ponímaní liberastov to znamená bojovať proti "zlému" Rusku. Ja to vidím tak, že je to likvidácia liberalistických (j)elít na čele s Čaptavou a ich páničkov...

redpokladám, že v ponímaní liberastov to znamená bojovať proti "zlému" Rusku.
Iste. Presne v tomto ponímaní to asi brali aj účastníci prieskumu, myslím si. Predstavili si čo sa deje na Ukrajine jednoducho aj tí čo nemajú v láske Rusko si povedali, že za Matoviča, Hefgera a rezidentskú jaternicu by do boja nešli. V mužoch nad 40 rokov je ešte zakotvené Československo, vojenská príprava atď. tí mohli otázku pochopiť inak. Čiže za Zelenksého za fašizmus za liberastov, pederastov nechcú zomierať nikto. A už vôbec nie liberáli, ktorí sú liberálmi len keď sa jedná o ich vrecká a pohodlie. Verím tomu, že národné povedomie a spravodivosť je obecne v Slovenskom a Českom národe zakorenená aj keď to tak nevyzerá. Vidím to na jednom mladom chlapcovi, kolegovi, ktorého foter absolútne žerie masmédiá a kolega má mladého na "výchovu" a keď príde reč na Covid, Ukrajina atď, mladý počúva s otvorenými ústami a je naklonený k diskusii, pýta sa .... Takže tak. A keď oponuje fotrovi jemnučko, tak foter naňho reve, že ho vyhodí z domu. To ma teší. Nie, že ho foter chce vyhodiť z domu, ale že mladý rešpektuje aj iný názor a rozmýšľa a posudzuje sám. Kolega hovorí, že mladý si nechá povedať. Tak fajn, nech ho len cvičí. Síce to sem asi nepatrí, ale ten mladý na rozdiel od svojho otca pozná moeru a rozlišuje. Používa svoju hlavu, t,j, nie je biorobot. A je možné, že za spravodlivú vec by do boja šiel.
Ešte dodám, aj Robo Bačinský sa ruzčuľoval nad prieskumim, že čo sú to za sráčov, že by nešli brániť svoje ženy, deti, rodičov. Ale stále si myslím, že je to o tom, že tí mladší ako 40, ktorí socializmus zažili keď kakali do plieno a ostatní vôbec, si premietli práve Ukrajinu a v tom im vyšlo, že niet za čo bojovať. Nepredstavili si pri tom ochranu vlastnej rodiny. A prepáčte rozkecal som sa.


[quote="pid:68098, uid:355"]redpokladám, že v ponímaní liberastov to znamená bojovať proti "zlému" Rusku.[/quote]Iste. Presne v tomto ponímaní to asi brali aj účastníci prieskumu, myslím si. Predstavili si čo sa deje na Ukrajine jednoducho aj tí čo nemajú v láske Rusko si povedali, že za Matoviča, Hefgera a rezidentskú jaternicu by do boja nešli. V mužoch nad 40 rokov je ešte zakotvené Československo, vojenská príprava atď. tí mohli otázku pochopiť inak. Čiže za Zelenksého za fašizmus za liberastov, pederastov nechcú zomierať nikto. A už vôbec nie liberáli, ktorí sú liberálmi len keď sa jedná o ich vrecká a pohodlie. Verím tomu, že národné povedomie a spravodivosť je obecne v Slovenskom a Českom národe zakorenená aj keď to tak nevyzerá. Vidím to na jednom mladom chlapcovi, kolegovi, ktorého foter absolútne žerie masmédiá a kolega má mladého na "výchovu" a keď príde reč na Covid, Ukrajina atď, mladý počúva s otvorenými ústami a je naklonený k diskusii, pýta sa .... Takže tak. A keď oponuje fotrovi jemnučko, tak foter naňho reve, že ho vyhodí z domu. To ma teší. Nie, že ho foter chce vyhodiť z domu, ale že mladý rešpektuje aj iný názor a rozmýšľa a posudzuje sám. Kolega hovorí, že mladý si nechá povedať. Tak fajn, nech ho len cvičí. Síce to sem asi nepatrí, ale ten mladý na rozdiel od svojho otca pozná moeru a rozlišuje. Používa svoju hlavu, t,j, nie je biorobot. A je možné, že za spravodlivú vec by do boja šiel. Ešte dodám, aj Robo Bačinský sa ruzčuľoval nad prieskumim, že čo sú to za sráčov, že by nešli brániť svoje ženy, deti, rodičov. Ale stále si myslím, že je to o tom, že tí mladší ako 40, ktorí socializmus zažili keď kakali do plieno a ostatní vôbec, si premietli práve Ukrajinu a v tom im vyšlo, že niet za čo bojovať. Nepredstavili si pri tom ochranu vlastnej rodiny. A prepáčte rozkecal som sa.

@Globalisté Který konkrétní díl to je? Na první pohled je to zjevně upravené a pár vteřin hledání na internetu mi to potvrdilo. Jsi blbej ty nebo čekáš, že blbci jsme my a skočíme ti na to?

P.S. Tu atomovku jsem viděl už několikrát a je zajímavé, že datum bylo pokaždé jiné a pokaždé se nacházelo v blízké budoucnosti. To jen k zamyšlení na téma práce s informacemi, na tebe moc složité.


@Globalisté Který konkrétní díl to je? Na první pohled je to zjevně upravené a pár vteřin hledání na internetu mi to potvrdilo. Jsi blbej ty nebo čekáš, že blbci jsme my a skočíme ti na to? P.S. Tu atomovku jsem viděl už několikrát a je zajímavé, že datum bylo pokaždé jiné a pokaždé se nacházelo v blízké budoucnosti. To jen k zamyšlení na téma práce s informacemi, na tebe moc složité.
Upravené 15. 4. 2022 o 20:38

Zelenský prohlásil, že Ukrajina se začala připravovat k bojovým akcím předem.


nformuje o tom RIA Novosti s odvoláním na rozhovor s ukrajinským vůdcem BBC.


Připravit se na střet s "jednou z největších armád světa" je podle něj těžké, proto Kyjev požádal o pomoc.


„Proto jsme chtěli vstoupit do NATO . Proto jsme stabilizovali situaci na Ukrajině. Proto jsme od mého týmu potřebovali silné vedení. Proto jsme bojovali s některými politickými skupinami v naší zemi... Tuto válku jsme začali ještě dříve,“ řekl.


Hlava státu dodala, že Ukrajina se na „některých věcech“ dohodla s dalšími zeměmi už v prosinci a lednu.
https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573276.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Vyšetřovací výbor Ruska bude studovat údaje, které vyjádřil prezident Ukrajiny Vladimir Zelenskyj v rozhovoru pro BBC. Odpovídající instrukce dal předseda odboru Alexander Bastrykin , sděluje v telegramového kanálu.


Vyšetřování se začalo zajímat o Zelenského slova „o předběžné přípravě Ukrajiny na válku s Ruskem a dosažení konkrétních dohod se spojenci o finanční pomoci, dodávkách zbraní a vybavení“.


Vyšetřovací komise bude publikaci a doprovodné akce analyzovat na přítomnost znaků trestně postižitelného jednání. Pokud to vyšetřovatelé uvidí, bude rozhodnuto o zahájení trestního řízení ve věci plánování a přípravy agresivní války. To odpovídá článku 353 trestního zákoníku Ruské federace.
https://lenta.ru/news/2022/04/15/skr_zel/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Takže Zelenský vlastně potvrdil slova Putina o tom, že Ukrajina představovala pro Rusko nebezpečí.
Kdy Rusko požádalo USA a NATO, aby se stáhly ke hranicím roku 1997? To právě byl prosínec. Vedení Ruska vědělo, že přípravy na válku běží plným proudem a pokusilo se té válce předejít.


**Zelenský prohlásil, že Ukrajina se začala připravovat k bojovým akcím předem.** nformuje o tom RIA Novosti s odvoláním na rozhovor s ukrajinským vůdcem BBC. Připravit se na střet s "jednou z největších armád světa" je podle něj těžké, proto Kyjev požádal o pomoc. „Proto jsme chtěli vstoupit do NATO . Proto jsme stabilizovali situaci na Ukrajině. Proto jsme od mého týmu potřebovali silné vedení. Proto jsme bojovali s některými politickými skupinami v naší zemi... Tuto válku jsme začali ještě dříve,“ řekl. Hlava státu dodala, že Ukrajina se na „některých věcech“ dohodla s dalšími zeměmi už v prosinci a lednu. https://www.gazeta.ru/army/news/2022/04/15/17573276.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Vyšetřovací výbor Ruska bude studovat údaje, které vyjádřil prezident Ukrajiny Vladimir Zelenskyj v rozhovoru pro BBC.** Odpovídající instrukce dal předseda odboru Alexander Bastrykin , sděluje v telegramového kanálu. Vyšetřování se začalo zajímat o Zelenského slova „o předběžné přípravě Ukrajiny na válku s Ruskem a dosažení konkrétních dohod se spojenci o finanční pomoci, dodávkách zbraní a vybavení“. Vyšetřovací komise bude publikaci a doprovodné akce analyzovat na přítomnost znaků trestně postižitelného jednání. Pokud to vyšetřovatelé uvidí, bude rozhodnuto o zahájení trestního řízení ve věci plánování a přípravy agresivní války. To odpovídá článku 353 trestního zákoníku Ruské federace. https://lenta.ru/news/2022/04/15/skr_zel/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Takže Zelenský vlastně potvrdil slova Putina o tom, že Ukrajina představovala pro Rusko nebezpečí. Kdy Rusko požádalo USA a NATO, aby se stáhly ke hranicím roku 1997? To právě byl prosínec. Vedení Ruska vědělo, že přípravy na válku běží plným proudem a pokusilo se té válce předejít.

Takže Zelenský vlastně potvrdil slova Putina o tom, že Ukrajina představovala pro Rusko nebezpečí.
Kdy Rusko požádalo USA a NATO, aby se stáhly ke hranicím roku 1997? To právě byl prosínec. Vedení Ruska vědělo, že přípravy na válku běží plným proudem a pokusilo se té válce předejít.

Teď už vůdce ukrofašistů potřebuje jen knírek pod frňákem .


[quote="pid:68124, uid:158"]Takže Zelenský vlastně potvrdil slova Putina o tom, že Ukrajina představovala pro Rusko nebezpečí. Kdy Rusko požádalo USA a NATO, aby se stáhly ke hranicím roku 1997? To právě byl prosínec. Vedení Ruska vědělo, že přípravy na válku běží plným proudem a pokusilo se té válce předejít.[/quote] Teď už vůdce ukrofašistů potřebuje jen knírek pod frňákem .

. Jsi blbej ty nebo čekáš, že blbci jsme my a skočíme ti na to?
Uvidíš, co se stane v příštích dnech v Rusku, ještě horší věc než s fregatou Moskva..


[quote="pid:68121, uid:678"]. Jsi blbej ty nebo čekáš, že blbci jsme my a skočíme ti na to?[/quote]Uvidíš, co se stane v příštích dnech v Rusku, ještě horší věc než s fregatou Moskva..

@Globalisté A prečítali ste si aj obsah toho článku alebo len tupo skopírovali? Pretože to odhadujem, len na kopírovanie.

@Globalisté A prečítali ste si aj obsah toho článku alebo len tupo skopírovali? Pretože to odhadujem, len na kopírovanie.

@Globalisté A prečítali ste si aj obsah toho článku alebo len tupo skopírovali? Pretože to odhadujem, len na kopírovanie.
Rusko se chystá zaútočit na údolí Donbasu Už jsem psal, že během té bitvy bude Rusko prohlášeno za spáchání válečné genocidy na Donbasu.Tyto provokace kolem fregaty Moskva a mnohé další jasně ukazují, že uvnitř ruské armády jsou ti, kteří Rusku zakážou provést jaderný protiúder.Takže předpoklad, že podle Simsonových bylo vše dávno naplánováno, zda se tak stane, bude mnohem jasnější, až začne rozhodující bitva v údolí Donbasu.

[quote="pid:68128, uid:355"]@Globalisté A prečítali ste si aj obsah toho článku alebo len tupo skopírovali? Pretože to odhadujem, len na kopírovanie.[/quote]Rusko se chystá zaútočit na údolí Donbasu Už jsem psal, že během té bitvy bude Rusko prohlášeno za spáchání válečné genocidy na Donbasu.Tyto provokace kolem fregaty Moskva a mnohé další jasně ukazují, že uvnitř ruské armády jsou ti, kteří Rusku zakážou provést jaderný protiúder.Takže předpoklad, že podle Simsonových bylo vše dávno naplánováno, zda se tak stane, bude mnohem jasnější, až začne rozhodující bitva v údolí Donbasu.

Rusko se chystá zaútočit na údolí Donbasu Už jsem psal, že během té bitvy bude Rusko prohlášeno za spáchání válečné genocidy na Donbasu.Tyto provokace kolem fregaty Moskva a mnohé další jasně ukazují, že uvnitř ruské armády jsou ti, kteří Rusku zakážou provést jaderný protiúder.Takže předpoklad, že podle Simsonových bylo vše dávno naplánováno, zda se tak stane, bude mnohem jasnější, až začne rozhodující bitva v údolí Donbasu.

Zaujímavé, vždy som si myslela, že o tom rozhoduje prezident. 😎
Takže skrátene. Putin o existovaní 5. kolóny vedel, a keďže nie darom bol v KGB vie, ako jej čeliť. Ďalej. 5. kolóna nemá šancu ovplyvniť strategické rozhodnutia takej veľkosti, ako použitie zbraní hromadného ničenia, ktoré spadajú priamo pod prezidenta. Jedine ak by mu pokazili červený gombík. Pretože na prijímacích postoch sú preverení ľudia.
Samozrejme, nikto nepopiera to, že úmyselne škodia operácii. Druhá vec je, nakoľko majú možnosť. Napríklad blokovaním dodávok kvadrokopterov a viest ruským vojskám. Mimochodom, možno ich činnosť vynútila ruské vedenie zmeniť veliteľa špeciálnej operácie na Donbase.


[quote="pid:68129, uid:747"]Rusko se chystá zaútočit na údolí Donbasu Už jsem psal, že během té bitvy bude Rusko prohlášeno za spáchání válečné genocidy na Donbasu.Tyto provokace kolem fregaty Moskva a mnohé další jasně ukazují, že uvnitř ruské armády jsou ti, kteří Rusku zakážou provést jaderný protiúder.Takže předpoklad, že podle Simsonových bylo vše dávno naplánováno, zda se tak stane, bude mnohem jasnější, až začne rozhodující bitva v údolí Donbasu.[/quote] Zaujímavé, vždy som si myslela, že o tom rozhoduje prezident.

Západ využije každú možnosť, aby mohol Rusko obviniť z genocídy. Takže nepotrebujem mať zdroje v rozviedkach, aby nebolo jasné, že sa to môže stať aj pri bojoch v Donbase.


Západ využije každú možnosť, aby mohol Rusko obviniť z genocídy. Takže nepotrebujem mať zdroje v rozviedkach, aby nebolo jasné, že sa to môže stať aj pri bojoch v Donbase.

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová potvrdila , že Moskva poslala Spojeným státům a dalším zemím nótu kvůli dodávkám zbraní na Ukrajinu. Informuje o tom


Již dříve The Washington Post napsal , že Moskva zaslala Washingtonu protestní nótu kvůli dodávkám zbraní NATO Ukrajině. Dokument byl odeslán poté, co americké úřady oznámily převod nového balíku vojenské pomoci do Kyjeva ve výši 800 milionů dolarů. Ruská strana v něm vyzývá USA a jejich spojence, aby „zastavili nezodpovědnou militarizaci Ukrajiny, která znamená nepředvídatelné důsledky pro regionální a mezinárodní bezpečnost."


Zakharova v komentáři k publikaci řekla "ano, poslali to." Také podle ní byla nóta zaslána „do všech“ zemí.
https://www.gazeta.ru/politics/news/2022/04/15/17577242.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Bloomberg: Ukrajinská krize odhalila slabost americké armády


Ukrajina podle analytika agentury Bloomberg Hala Brandse využívá zbraně zaslané USA příliš rychle, čímž odhaluje slabost vojensko-průmyslového komplexu USA .
Podle Marka Milleyho , šéfa amerického sboru náčelníků štábů , Kyjev obdržel od Západu 60 000 protitankových a 25 000 protiletadlových děl a plánují se další dodávky, včetně obrněných transportérů a vrtulníků. To se ale rozcházelo s původními plány Ameriky: ukázalo se, že ozbrojené síly Ukrajiny spotřebovávají týdenní zásoby protitankové munice denně a vojáci nemají dostatek bojových letounů.
„Západní země stojí před nelehkou volbou: zvýšit dodávky Ukrajině nebo si ušetřit už tak omezené možnosti vlastní obrany,“ vysvětlil pozorovatel.
Německo a Kanada již odmítly pokračovat v dodávkách, protože zbraně prostě skončily a další pomoc by tyto země samotné připravila o ochranu. Státy poskytly třetinu dostupných protitankových střel Javelin a další na Ukrajinu poslat nemohou – k tomu je nutné zvýšit výrobu, což potrvá roky. Situaci na Ukrajině označil autor za seznamovací verzi amerického konfliktu s Ruskem nebo Čínou : Americké zásoby raket a další přesně naváděné munice vydrží jen pár dní či týdnů, navíc státy utrpí obrovské ztráty v tancích, lodích a letadlech.


Brands označil americkou výrobní základnu za klíč k jejím vítězstvím ve dvou světových válkách a zdůraznil, že Amerika je nyní o tuto výhodu připravena: průmysl už není tak silný, není dostatek obráběcích strojů, výrobních kapacit a pracovní síly. Jedním z důvodů je podle analytika ohromný vojenský rozpočet ve výši 750 miliard dolarů, který se většinou vynakládá na platy, zdravotní péči a další potřeby, nikoli na munici a vybavení.
https://ria.ru/20220415/ssha-1783816608.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Nesouvisí s tím náhodou Bidenův propad v oblíbenosti a jeho zesměšňování v médiích? Vypadá, na něho hodlají slít všechny neúspěchy.


**Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová potvrdila , že Moskva poslala Spojeným státům a dalším zemím nótu kvůli dodávkám zbraní na Ukrajinu. Informuje o tom ** Již dříve The Washington Post napsal , že Moskva zaslala Washingtonu protestní nótu kvůli dodávkám zbraní NATO Ukrajině. Dokument byl odeslán poté, co americké úřady oznámily převod nového balíku vojenské pomoci do Kyjeva ve výši 800 milionů dolarů. Ruská strana v něm vyzývá USA a jejich spojence, aby „zastavili nezodpovědnou militarizaci Ukrajiny, která znamená nepředvídatelné důsledky pro regionální a mezinárodní bezpečnost." Zakharova v komentáři k publikaci řekla "ano, poslali to." Také podle ní byla nóta zaslána „do všech“ zemí. https://www.gazeta.ru/politics/news/2022/04/15/17577242.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Bloomberg: Ukrajinská krize odhalila slabost americké armády** Ukrajina podle analytika agentury Bloomberg Hala Brandse využívá zbraně zaslané USA příliš rychle, čímž odhaluje slabost vojensko-průmyslového komplexu USA . Podle Marka Milleyho , šéfa amerického sboru náčelníků štábů , Kyjev obdržel od Západu 60 000 protitankových a 25 000 protiletadlových děl a plánují se další dodávky, včetně obrněných transportérů a vrtulníků. To se ale rozcházelo s původními plány Ameriky: ukázalo se, že ozbrojené síly Ukrajiny spotřebovávají týdenní zásoby protitankové munice denně a vojáci nemají dostatek bojových letounů. „Západní země stojí před nelehkou volbou: zvýšit dodávky Ukrajině nebo si ušetřit už tak omezené možnosti vlastní obrany,“ vysvětlil pozorovatel. Německo a Kanada již odmítly pokračovat v dodávkách, protože zbraně prostě skončily a další pomoc by tyto země samotné připravila o ochranu. Státy poskytly třetinu dostupných protitankových střel Javelin a další na Ukrajinu poslat nemohou – k tomu je nutné zvýšit výrobu, což potrvá roky. Situaci na Ukrajině označil autor za seznamovací verzi amerického konfliktu s Ruskem nebo Čínou : Americké zásoby raket a další přesně naváděné munice vydrží jen pár dní či týdnů, navíc státy utrpí obrovské ztráty v tancích, lodích a letadlech. Brands označil americkou výrobní základnu za klíč k jejím vítězstvím ve dvou světových válkách a zdůraznil, že Amerika je nyní o tuto výhodu připravena: průmysl už není tak silný, není dostatek obráběcích strojů, výrobních kapacit a pracovní síly. Jedním z důvodů je podle analytika ohromný vojenský rozpočet ve výši 750 miliard dolarů, který se většinou vynakládá na platy, zdravotní péči a další potřeby, nikoli na munici a vybavení. https://ria.ru/20220415/ssha-1783816608.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Nesouvisí s tím náhodou Bidenův propad v oblíbenosti a jeho zesměšňování v médiích? Vypadá, na něho hodlají slít všechny neúspěchy.

Vojaci NATO boli obkľúčení a zajatí.


Na území Ukrajiny sa dostali do zajatia jednotky NATO, ktoré sa podľa ubezpečenia šéfa Severoatlantickej aliancie Jensa Stoltenberga „nezúčastňujú na bojoch na strane Ozbrojených síl Ukrajiny“. Presný počet zajatých vojakov NATO zatiaľ nie je uvedený, ale podľa neoficiálnych údajov môžeme hovoriť o desiatkach aktívnych vojenských príslušníkov krajín NATO.


"Už máme zajatcov medzi vojenským personálom krajín NATO, to všetko ukážeme, keď budeme viesť procesy a celý svet uvidí, čo sa skutočne stalo ," povedal Andrej Klimov, zástupca šéfa komisie Jednotného Ruska.


Už skôr bolo známe, že na Ukrajine môžu byť nielen žoldnieri, militanti a „dobrovoľníci“, ale aj aktívny vojenský personál z krajín ako Poľsko, Slovensko, Rumunsko, Veľká Británia, Holandsko, USA atď. Je logické predpokladať, že časť armády NATO prezradila priamu prítomnosť vojenského kontingentu NATO na Ukrajine.


Už skôr sa objavovali správy, že na Ukrajine mohol byť zajatý americký generál, no tieto informácie ruské ministerstvo obrany nepotvrdilo a americká strana ich neskôr vyvrátila.


Za akých okolností bola zahraničná armáda zajatá, stále nie je známe
https://avia.pro/news/voyska-nato-popali-v-plen-k-rossiyskim-voennym


Vojaci NATO boli obkľúčení a zajatí. Na území Ukrajiny sa dostali do zajatia jednotky NATO, ktoré sa podľa ubezpečenia šéfa Severoatlantickej aliancie Jensa Stoltenberga „nezúčastňujú na bojoch na strane Ozbrojených síl Ukrajiny“. Presný počet zajatých vojakov NATO zatiaľ nie je uvedený, ale podľa neoficiálnych údajov môžeme hovoriť o desiatkach aktívnych vojenských príslušníkov krajín NATO. "Už máme zajatcov medzi vojenským personálom krajín NATO, to všetko ukážeme, keď budeme viesť procesy a celý svet uvidí, čo sa skutočne stalo ," povedal Andrej Klimov, zástupca šéfa komisie Jednotného Ruska. Už skôr bolo známe, že na Ukrajine môžu byť nielen žoldnieri, militanti a „dobrovoľníci“, ale aj aktívny vojenský personál z krajín ako Poľsko, Slovensko, Rumunsko, Veľká Británia, Holandsko, USA atď. Je logické predpokladať, že časť armády NATO prezradila priamu prítomnosť vojenského kontingentu NATO na Ukrajine. Už skôr sa objavovali správy, že na Ukrajine mohol byť zajatý americký generál, no tieto informácie ruské ministerstvo obrany nepotvrdilo a americká strana ich neskôr vyvrátila. Za akých okolností bola zahraničná armáda zajatá, stále nie je známe https://avia.pro/news/voyska-nato-popali-v-plen-k-rossiyskim-voennym

Jsi blbej ty nebo čekáš,


prosim bez tých osobných invektívy. Ďakujem.


[quote="pid:68121, uid:678"]Jsi blbej ty nebo čekáš,[/quote] prosim bez tých osobných invektívy. Ďakujem.

Nesouvisí s tím náhodou Bidenův propad v oblíbenosti a jeho zesměšňování v médiích? Vypadá, na něho hodlají slít všechny neúspěchy.


Krátký výcuc ze světového tisku.
Bílý dům neplánuje poslat Bidena do Kyjeva, navzdory jeho přání
Biden vyjádřil přání jet do Kyjeva, ale Bílý dům je proti, píše Breitbart. Čtenáři portálu nemohou nikterak pochopit, kdo má ještě konečné slovo o činnosti amerického prezidenta.
https://inosmi.ru/20220415/politika-253823864.html


„Pozdní Brežněvova“ éra Bidena


Nedávno se objevilo video, ve kterém se Biden pokusil potřást rukou s prázdným místem a pak s obtížemi našel cestu z pódia. Autora The American Conservative tyto záběry znepokojily. Amerika se nesmí stát gerontokracií, píše.
https://inosmi.ru/20220415/bayden-253824383.html


Rizika poklesu rostou. Spojené státy nejsou připraveny


Pravděpodobnost recese ve Spojených státech se zvyšuje, varuje Američany Washington Post. Redaktoři deníku se zároveň domnívají, že pandemie odhalila vážné nedostatky v systému a ukázala, jak je země nepřipravená na nový hospodářský pokles.
https://inosmi.ru/20220415/retsessiya-253818224.html


Iskren Ivanov: Mír pravděpodobně nebude uzavřen bez Situace na Ukrajině se změní, když USA a Rusko vstoupí do dialogu, uvádí Radio Bulgaria. Konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou je de facto konfliktem mezi Washingtonem a Moskvou. EU a USA musí být připraveny na vážné kompromisy, protože bezpečnost Evropy je ohrožena.ialogu mezi USA a Ruskem
https://inosmi.ru/20220415/konflikt-253824248.html


Něco z Číny
Bidenova fráze o „genocidě“ má zachránit jeho politickou kariéru a udělat z Ruska obětního beránka


Biden nalepil na Rusko velmi pochybnou nálepku a obvinil ho z „genocidy“, píše Global Times. Spojené státy ale význam tohoto slova dlouho překrucovaly a devalvovaly. V Číně naléhali, aby se nezapomnělo, že to byla právě Amerika, která byla postavena na genocidě.
https://inosmi.ru/20220414/bayden-253806021.html


[quote="pid:68134, uid:158"]Nesouvisí s tím náhodou Bidenův propad v oblíbenosti a jeho zesměšňování v médiích? Vypadá, na něho hodlají slít všechny neúspěchy.[/quote] Krátký výcuc ze světového tisku. **Bílý dům neplánuje poslat Bidena do Kyjeva, navzdory jeho přání** Biden vyjádřil přání jet do Kyjeva, ale Bílý dům je proti, píše Breitbart. Čtenáři portálu nemohou nikterak pochopit, kdo má ještě konečné slovo o činnosti amerického prezidenta. https://inosmi.ru/20220415/politika-253823864.html **„Pozdní Brežněvova“ éra Bidena** Nedávno se objevilo video, ve kterém se Biden pokusil potřást rukou s prázdným místem a pak s obtížemi našel cestu z pódia. Autora The American Conservative tyto záběry znepokojily. Amerika se nesmí stát gerontokracií, píše. https://inosmi.ru/20220415/bayden-253824383.html **Rizika poklesu rostou. Spojené státy nejsou připraveny** Pravděpodobnost recese ve Spojených státech se zvyšuje, varuje Američany Washington Post. Redaktoři deníku se zároveň domnívají, že pandemie odhalila vážné nedostatky v systému a ukázala, jak je země nepřipravená na nový hospodářský pokles. https://inosmi.ru/20220415/retsessiya-253818224.html **Iskren Ivanov: Mír pravděpodobně nebude uzavřen bez Situace na Ukrajině se změní, když USA a Rusko vstoupí do dialogu, uvádí Radio Bulgaria. Konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou je de facto konfliktem mezi Washingtonem a Moskvou. EU a USA musí být připraveny na vážné kompromisy, protože bezpečnost Evropy je ohrožena.ialogu mezi USA a Ruskem** https://inosmi.ru/20220415/konflikt-253824248.html Něco z Číny **Bidenova fráze o „genocidě“ má zachránit jeho politickou kariéru a udělat z Ruska obětního beránka** Biden nalepil na Rusko velmi pochybnou nálepku a obvinil ho z „genocidy“, píše Global Times. Spojené státy ale význam tohoto slova dlouho překrucovaly a devalvovaly. V Číně naléhali, aby se nezapomnělo, že to byla právě Amerika, která byla postavena na genocidě. https://inosmi.ru/20220414/bayden-253806021.html

Правда о Войне: Буча, Положение Дел и Капитуляция - Скотт Риттер | Украина Россия США Война 13.04.22


Scott Ritter prorokuje v brzké době úplnou kapitulaci Ukrajiny.


https://www.youtube.com/watch?v=HA8lLD6xNbg


Правда о Войне: Буча, Положение Дел и Капитуляция - Скотт Риттер | Украина Россия США Война 13.04.22 Scott Ritter prorokuje v brzké době úplnou kapitulaci Ukrajiny. https://www.youtube.com/watch?v=HA8lLD6xNbg

https://www.stream.cz/zpravy-televize-seznam/biden-ma-jasno-rusko-provadi-na-ukrajine-genocidu-64335767#source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz už připravují i formativní pole kvůli genocidě na Ukrajině a jaderní útok na Rusko


https://www.stream.cz/zpravy-televize-seznam/biden-ma-jasno-rusko-provadi-na-ukrajine-genocidu-64335767#source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz už připravují i formativní pole kvůli genocidě na Ukrajině a jaderní útok na Rusko

Údaje amerických tajných služieb nepotvrdili Bidenove slová o „genocíde“ na Ukrajine
NBC News: Americké spravodajské služby nepotvrdzujú slová prezidenta
Bidena o „genocíde“ na Ukrajine
https://lenta.ru/news/2022/04/16/genocid/


Údaje amerických tajných služieb nepotvrdili Bidenove slová o „genocíde“ na Ukrajine NBC News: Americké spravodajské služby **nepotvrdzujú slová** prezidenta Bidena o „genocíde“ na Ukrajine https://lenta.ru/news/2022/04/16/genocid/

Příspěvky Globalisté mi připomínají sinusoidu. Oscilují od naprosto záporných příspěvků k Rusku a situaci na Ukrajině s tím, že to má Putin spočítané a západ s ním brzo zatočí, a my jsme naprostí tupci že Rusku věříme, až po kladné příspěvky a vyjádření, že Putin má vítězství v kapse a my nemáme ztrácet víru ve vítězství dobra.
Připadá mi to jako testovací algoritmus, zda je možno zdejší diskuzi nějak ovlivnit, jak reagují diskutující na záporné a kladné příspěvky, a jaké příspěvky využít do budoucna.


Příspěvky Globalisté mi připomínají sinusoidu. Oscilují od naprosto záporných příspěvků k Rusku a situaci na Ukrajině s tím, že to má Putin spočítané a západ s ním brzo zatočí, a my jsme naprostí tupci že Rusku věříme, až po kladné příspěvky a vyjádření, že Putin má vítězství v kapse a my nemáme ztrácet víru ve vítězství dobra. Připadá mi to jako testovací algoritmus, zda je možno zdejší diskuzi nějak ovlivnit, jak reagují diskutující na záporné a kladné příspěvky, a jaké příspěvky využít do budoucna.


Možno si si nevšimol, a rozviedka ti to zabudla povedať, ale toto hovoria od začiatku operácie. smile
Tvoja prvá teória pred vojnou bola, že, aby som parafrázovala, Putin vie, že nemôže bojovať, pretože Rusko nemá zdroje, aby bojovalo preoti celému NATO.
V prestávkach medzi teóriami tvoje druhé ja písalo o víťazstve Ruska.
Teraz sa tvoje prvé ja vrátilo a hovorí ďalšiu teóriu, jadrový výbuch na území Ruska s tým, že 5. kolóna zabráni odvete Ruska. Ako to mieni urobiť si neupresnil.


[quote="pid:68158, uid:747"]https://www.stream.cz/zpravy-televize-seznam/biden-ma-jasno-rusko-provadi-na-ukrajine-genocidu-64335767#source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz už připravují i formativní pole kvůli genocidě na Ukrajině a jaderní útok na Rusko[/quote] Možno si si nevšimol, a rozviedka ti to zabudla povedať, ale toto hovoria od začiatku operácie. ;) Tvoja prvá teória pred vojnou bola, že, aby som parafrázovala, Putin vie, že nemôže bojovať, pretože Rusko nemá zdroje, aby bojovalo preoti celému NATO. V prestávkach medzi teóriami tvoje druhé ja písalo o víťazstve Ruska. Teraz sa tvoje prvé ja vrátilo a hovorí ďalšiu teóriu, jadrový výbuch na území Ruska s tým, že 5. kolóna zabráni odvete Ruska. Ako to mieni urobiť si neupresnil.

@Achetaton - každá minuta ztrávení četbou výmětů této agentury je promarněním vlastního času. Jako obveselující prvek je užitečný, s přehledem sděluje to, co se nestane. Už název nicku svědčí o mírně řečeno nedovtípivosti, s kým má tady čest.

@Achetaton - každá minuta ztrávení četbou výmětů této agentury je promarněním vlastního času. Jako obveselující prvek je užitečný, s přehledem sděluje to, co se nestane. Už název nicku svědčí o mírně řečeno nedovtípivosti, s kým má tady čest.

Scott Ritter prorokuje v brzké době úplnou kapitulaci Ukrajiny.


Ještě přidám video ( zkrácené ) v angličtině, kde Scott Ritter mluví o kapitulaci Ukrajiny.


"V nadcházející době uvidíte, jak se najednou vzdává 5 tisíc, 10 tisíc ukrajinských vojáků, protože jsou chyceni v kotli a nemohou uniknout, jejich volba je vzdát se nebo zemřít, to je realita.
Válka se blíží k završení ve prospěch Ruska a Západ se bude muset s touto realitou vypořádat. Putin řekl, že nebude žádné vyjednané řešení. Zelenský může mluvit se západními médii o čemkoli, o všech problémech, ale na tom nezáleží, bude to bezpodmínečná kapitulace diktovaná Rusy Ukrajincům. To je realita."


https://www.youtube.com/watch?v=seDi09dFurk


[quote="pid:68148, uid:158"]Scott Ritter prorokuje v brzké době úplnou kapitulaci Ukrajiny.[/quote] Ještě přidám video ( zkrácené ) v angličtině, kde Scott Ritter mluví o kapitulaci Ukrajiny. "V nadcházející době uvidíte, jak se najednou vzdává 5 tisíc, 10 tisíc ukrajinských vojáků, protože jsou chyceni v kotli a nemohou uniknout, jejich volba je vzdát se nebo zemřít, to je realita. Válka se blíží k završení ve prospěch Ruska a Západ se bude muset s touto realitou vypořádat. Putin řekl, že nebude žádné vyjednané řešení. Zelenský může mluvit se západními médii o čemkoli, o všech problémech, ale na tom nezáleží, bude to bezpodmínečná kapitulace diktovaná Rusy Ukrajincům. To je realita." https://www.youtube.com/watch?v=seDi09dFurk

MZ RF: Rusko uzavřelo vstup Johnsonovi, šéfům ministerstva zahraničí a obrany Velké Británie


Rusko zakázalo britskému premiérovi Borisi Johnsonovi a britské ministryni zahraničí Elizabeth Trussové a ministru obrany Benu Wallaceovi vstup do země . Informuje o tom web Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace .


Podle diplomatického oddělení bylo v souvislosti s bezprecedentními nepřátelskými akcemi britské vlády, které se projevují v uvalení sankcí na nejvyšší ruské představitele, přijato odpovídající rozhodnutí.


Kromě toho jsou na seznamu jména místopředsedy vlády, ministra spravedlnosti Dominika Raaba, ministra financí Rishi Sunaka a ministryně vnitra Priti Patel.
https://lenta.ru/news/2022/04/16/closse/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Britští vojenští instruktoři se vrátili na Ukrajinu
Times: Britské speciální jednotky obnovily výcvik armády ozbrojených sil Ukrajiny na Ukrajině


Vojenští instruktoři ze speciální letecké služby Spojeného království (SAS) se vrátili na Ukrajinu. Informuje o tom britský list The Times.


Komanda začala s výcvikem ukrajinské armády v Kyjevě a okolí asi před dvěma týdny. Zejména vycvičili místní armádu v používání protitankových raketových systémů NLAW, které Spojené království dodává Ukrajině.


Je upřesněno, že nejde o dobrovolníky, kteří dorazili na Ukrajinu, ale o vojenský personál. Britští instruktoři opustili zemi v únoru, aby zabránili své účasti v přímých střetech s ruskými silami a potenciálnímu konfliktu mezi Ruskem a NATO .
https://lenta.ru/news/2022/04/16/sas/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


MZ RF: **Rusko uzavřelo vstup Johnsonovi, šéfům ministerstva zahraničí a obrany Velké Británie** Rusko zakázalo britskému premiérovi Borisi Johnsonovi a britské ministryni zahraničí Elizabeth Trussové a ministru obrany Benu Wallaceovi vstup do země . Informuje o tom web Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace . Podle diplomatického oddělení bylo v souvislosti s bezprecedentními nepřátelskými akcemi britské vlády, které se projevují v uvalení sankcí na nejvyšší ruské představitele, přijato odpovídající rozhodnutí. Kromě toho jsou na seznamu jména místopředsedy vlády, ministra spravedlnosti Dominika Raaba, ministra financí Rishi Sunaka a ministryně vnitra Priti Patel. https://lenta.ru/news/2022/04/16/closse/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Britští vojenští instruktoři se vrátili na Ukrajinu** Times: Britské speciální jednotky obnovily výcvik armády ozbrojených sil Ukrajiny na Ukrajině Vojenští instruktoři ze speciální letecké služby Spojeného království (SAS) se vrátili na Ukrajinu. Informuje o tom britský list The Times. Komanda začala s výcvikem ukrajinské armády v Kyjevě a okolí asi před dvěma týdny. Zejména vycvičili místní armádu v používání protitankových raketových systémů NLAW, které Spojené království dodává Ukrajině. Je upřesněno, že nejde o dobrovolníky, kteří dorazili na Ukrajinu, ale o vojenský personál. Britští instruktoři opustili zemi v únoru, aby zabránili své účasti v přímých střetech s ruskými silami a potenciálnímu konfliktu mezi Ruskem a NATO . https://lenta.ru/news/2022/04/16/sas/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Exkurátor SBU promluvil o zločincích a narkomanech v „Pravém sektoru“
Exkurátor z SBU předal ruským bezpečnostním složkám údaje o militantech „Pravého sektoru“
https://lenta.ru/news/2022/04/16/kurator/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Exkurátor SBU promluvil o zločincích a narkomanech v „Pravém sektoru“** Exkurátor z SBU předal ruským bezpečnostním složkám údaje o militantech „Pravého sektoru“ https://lenta.ru/news/2022/04/16/kurator/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

indický minister obrany Rajnath Singh


V kritike Bidenovho riešenia konfliktu na Ukrajine Singh jasne vyjadril diplomatický postoj premiéra Modiho. Vysvetlil, že India „neverí v diplomaciu hry s nulovým súčtom“ a bude bilaterálne udržiavať priateľské vzťahy s akoukoľvek inou krajinou.
“ Ak má India dobrý vzťah s jednou krajinou," vysvetlil Singh, "neznamená to, že sa jej vzťah s akoukoľvek inou krajinou zhorší."


Inými slovami, India bude aj naďalej zaobchádzať s Ruskom rovnako ako vždy a očakáva, že Bidenova administratíva ustúpi od svojich pokusov tlačiť na Modiho režim, aby urobil niečo iné.
Americkí predstavitelia veľmi kritizovali Modiho rozhodnutie pokračovať v nákupe ruskej ropy za diskontné ceny a prezident Biden nedávno požiadal Modiho , aby neurýchľoval nákupy. Po tomto telefonáte predstavitelia Bieleho domu naznačili, že sa nemôžu spoliehať na Indiu, že „stojí pri nich pri plnom odsúdení Putina“. Singh potvrdil ich podozrenie: India sa nebude ekonomicky kastrovať, aby potešila Bidena a jeho intervencionistickú agendu. Namiesto toho budú pokračovať v rozvíjaní obchodných vzťahov, ktoré sú prospešné pre indický ľud, bez ohľadu na to, ako sa cítia predstavitelia etablovania vo Washingtone.
https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/harmed-india-will-not-spare-anyone-indias-defense-minister-slaps-biden-china-u-s-trip/


indický minister obrany Rajnath Singh V kritike Bidenovho riešenia konfliktu na Ukrajine Singh jasne vyjadril diplomatický postoj premiéra Modiho. Vysvetlil, že India „neverí v diplomaciu hry s nulovým súčtom“ a bude bilaterálne udržiavať priateľské vzťahy s akoukoľvek inou krajinou. “ Ak má India dobrý vzťah s jednou krajinou," vysvetlil Singh, "neznamená to, že sa jej vzťah s akoukoľvek inou krajinou zhorší." Inými slovami, India bude aj naďalej zaobchádzať s Ruskom rovnako ako vždy a očakáva, že Bidenova administratíva ustúpi od svojich pokusov tlačiť na Modiho režim, aby urobil niečo iné. Americkí predstavitelia veľmi kritizovali Modiho rozhodnutie pokračovať v nákupe ruskej ropy za diskontné ceny a prezident Biden nedávno požiadal Modiho , aby neurýchľoval nákupy. Po tomto telefonáte predstavitelia Bieleho domu naznačili, že sa nemôžu spoliehať na Indiu, že „stojí pri nich pri plnom odsúdení Putina“. Singh potvrdil ich podozrenie: India sa nebude ekonomicky kastrovať, aby potešila Bidena a jeho intervencionistickú agendu. Namiesto toho budú pokračovať v rozvíjaní obchodných vzťahov, ktoré sú prospešné pre indický ľud, bez ohľadu na to, ako sa cítia predstavitelia etablovania vo Washingtone. https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/harmed-india-will-not-spare-anyone-indias-defense-minister-slaps-biden-china-u-s-trip/

Britští vojenští instruktoři se vrátili na Ukrajinu

Ta drzost se jim brzy vymstí mám pocit...
Je libo Kaliber ?


[quote="pid:68195, uid:158"]Britští vojenští instruktoři se vrátili na Ukrajinu[/quote] Ta drzost se jim brzy vymstí mám pocit... Je libo Kaliber ?
  • Reuters: Ukrajinská delegácia vedená premiérom navštívi Washington budúci týždeňDelegácia má podľa agentúry uskutočniť bilaterálne stretnutia s predstaviteľmi finančných inštitúcií krajín G7 a ďalších štátov. Predseda vlády Ukrajiny Denys Shmyhal, minister financií Serhiy Marčenko, šéf Národnej banky Ukrajiny Kirill Shevchenko a ďalší ukrajinskí predstavitelia. navštívte Washington budúci týždeň. Informovala o tom v sobotu agentúra Reuters s odvolaním sa na zdroje. Počas návštevy USA by podľa nich mala mať ukrajinská delegácia bilaterálne stretnutia s predstaviteľmi finančných rezortov krajín G7 a ďalších štátov. Okrem toho sa podľa agentúry Reuters majú Ukrajinci zúčastniť na okrúhlom stole o Ukrajine, ktorý 21. apríla usporiada Svetová banka. Pôjde o prvé stretnutie predstaviteľov ukrajinských finančných oddelení a ich západných náprotivkov od začiatku ruskej vojenskej špeciálnej operácie. Na základe výsledkov rokovaní agentúra zdôrazňuje, že Medzinárodný menový fond môže upraviť svoju prognózu rastu globálnej ekonomiky. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14392149

  • Ministerstvo zahraničia hovorilo o organizácii biologických laboratórií na Ukrajine Nemeckom. Zacharová oznámila zapojenie nemeckej vlády do biologických laboratórií na Ukrajine. Od roku 2013 nemecká vláda pod záštitou nemeckého ministerstva zahraničných vecí realizuje partnerské programy v oblasti biologickej bezpečnosti, a to aj s vedcami na Ukrajine. Vyhlásila to v rozhovore pre RT oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovová.Zástupca rezortu uviedol, že Nemecko spustilo národný program biologickej bezpečnosti s názvom German Biosecurity Programme (GBP). V roku 2014 bola Ukrajina zaradená do zoznamu partnerov GBP. Podľa Zakharovej sa do roku 2022 implementuje „tretia fáza GBP“, ktorej úlohy zahŕňajú „zhromažďovanie „citlivých informácií o epidémii“ v tretích krajinách vrátane využívania technológií veľkých dát a rozvoj infraštruktúry partnerských krajín na prácu s nebezpečnými biologickými látkami."Hlavným ukrajinským dodávateľom Mikrobiologického ústavu nemeckých ozbrojených síl je podľa ruského ministerstva zahraničných vecí Ústav experimentálnej a klinickej veterinárnej medicíny v Charkove. Organizácie spolupracujú v rámci ukrajinsko-nemeckého projektu. „Vzhľadom na to, že jej oficiálnym cieľom je „zlepšiť situáciu v oblasti biologickej bezpečnosti“ na Ukrajine, „najmä na východe krajiny“, vyvstáva rečnícka otázka: akú hranicu považujú nemeckí vojenskí biológovia za vonkajšiu zónu svojich profesionálnych záujmov? rusko-ukrajinský? povedala Zakharová. Zástupca rezortu v tejto súvislosti varoval pred možnými provokáciami biologickými zbraňami, ktoré môže Západ pripísať ľudovým republikám Donbass.. Koncom marca zverejnilo ruské ministerstvo obrany mapu s umiestnením amerických biologických laboratórií na Ukrajine. Celkovo oddelenie napočítalo 30 objektov nachádzajúcich sa v 14 osadách. Člen Rady federácie Andrej Klimov uviedol, že jednou z podmienok ukončenia špeciálnej operácie na Ukrajine je zaistenie bezpečnosti jadrových zariadení a štúdium práce ukrajinských biologických laboratórií. https://lenta.ru/news/2022/04/16/bio/

  • Lukašenko prisľúbil, že zverejní údaje o deštruktívnych aktivitách západných diplomatov. Podľa bieloruského lídra je to „podobné fašizmu“ Bieloruský prezident Alexander Lukašenko plánuje zverejniť informácie o pôsobení západných diplomatov v krajine, čo je „podobné fašizmu“. Povedal o tom novinárom počas republikánskeho subbotnika v pamätnom komplexe Khatyn."Jedného dňa to urobím. Všetko dokumentárne zhrnieme a povieme vám, čo tu robia. Budete zhrození. To už nie sú ani nacisti, to je už podobné fašizmu - čo robia tu, v Bielorusku. Toto možno vidieť vo forme týchto sankcií a tlaku na Bielorusko,“ citovala BelTA Lukašenka. Bieloruské úrady už predtým opakovane upozorňovali diplomatické misie v republike na aktivity, ktoré poškodzujú bilaterálne vzťahy. Nemecký veľvyslanec Manfred Huterer bol 11. apríla predvolaný na bieloruské ministerstvo zahraničia v súvislosti s „dobrovoľníckou zmenou“ v podobe konania spomienkového podujatia v pamätnom komplexe Buchenwald.Generálna prokuratúra Bieloruska začala trestné konanie vo veci podnecovania etnickej nenávisti z dôvodu nahradenia štátnej vlajky republiky na území pamätníka v Buchenwalde bielo-červeno-bielou vlajkou používanou bieloruskou opozíciou. Slávnosť k 77. výročiu oslobodenia tábora sa konala 10. apríla pred Medzinárodným dňom oslobodenia väzňov nacistických koncentračných táborov, ktorý sa každoročne oslavuje 11. apríla. Nemecká nadácia Buchenwald a Mittelbau-Dora Memorials Foundation sa už skôr rozhodla nepozvať bieloruských a ruských predstaviteľov na spomienkové podujatia v roku 2022. Zároveň sa ho zúčastnili predstavitelia bieloruskej opozície. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14393151

    - Česká republika dostala od Ruska nótu kvôli presunu sovietskych zbraní do tretích krajín. Český minister zahraničia Lipavskij: krajina dostala nótu od Ruskej federácie kvôli presunu sovietskych zbraní.Česká republika dostala od Ruska diplomatickú nótu z dôvodu presunu vojenskej techniky sovietskej výroby do iných krajín. Oznámil to minister zahraničných vecí Ján Lipavský, píše TASS.Praha podľa neho nebude reagovať na diplomatickú nótu z Moskvy. Lipavský považuje takéto odvolanie za neopodstatnené, pretože zmluvné záväzky republiky ani súčasné právne normy nezakazujú reexport sovietskych zbraní.Česká republika v súčasnosti poskytuje Ukrajine vojenskú pomoc. Praha tak odovzdala Kyjevu časť ťažkej vojenskej techniky sovietskej aj československej výroby na základe licencie ZSSR.Americké úrady už skôr dostali z Moskvy oficiálnu diplomatickú nótu s výzvou na zastavenie dodávok zbraní Ukrajine. Nový balík vojenskej pomoci Ukrajine by mal predstavovať 800 miliónov dolárov. Ukrajinskej armáde budú dodané aj 155mm húfnice, drony a obrnené vozidlá pobrežnej obrany.https://lenta.ru/news/2022/04/16/notta/


- Reuters: **Ukrajinská delegácia vedená premiérom navštívi Washington budúci týždeň** Delegácia má podľa agentúry uskutočniť bilaterálne stretnutia s predstaviteľmi finančných inštitúcií krajín G7 a ďalších štátov. Predseda vlády Ukrajiny Denys Shmyhal, minister financií Serhiy Marčenko, šéf Národnej banky Ukrajiny Kirill Shevchenko a ďalší ukrajinskí predstavitelia. navštívte Washington budúci týždeň. Informovala o tom v sobotu agentúra Reuters s odvolaním sa na zdroje. Počas návštevy USA by podľa nich mala mať ukrajinská delegácia bilaterálne stretnutia s predstaviteľmi finančných rezortov krajín G7 a ďalších štátov. Okrem toho sa podľa agentúry Reuters majú Ukrajinci zúčastniť na okrúhlom stole o Ukrajine, ktorý 21. apríla usporiada Svetová banka. Pôjde o prvé stretnutie predstaviteľov ukrajinských finančných oddelení a ich západných náprotivkov od začiatku ruskej vojenskej špeciálnej operácie. Na základe výsledkov rokovaní agentúra zdôrazňuje, že Medzinárodný menový fond môže upraviť svoju prognózu rastu globálnej ekonomiky. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14392149 - **Ministerstvo zahraničia hovorilo o organizácii biologických laboratórií na Ukrajine Nemeckom.** Zacharová oznámila zapojenie nemeckej vlády do biologických laboratórií na Ukrajine. Od roku 2013 nemecká vláda pod záštitou nemeckého ministerstva zahraničných vecí realizuje partnerské programy v oblasti biologickej bezpečnosti, a to aj s vedcami na Ukrajine. Vyhlásila to v rozhovore pre RT oficiálna zástupkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovová.Zástupca rezortu uviedol, že Nemecko spustilo národný program biologickej bezpečnosti s názvom German Biosecurity Programme (GBP). V roku 2014 bola Ukrajina zaradená do zoznamu partnerov GBP. Podľa Zakharovej sa do roku 2022 implementuje „tretia fáza GBP“, ktorej úlohy zahŕňajú „zhromažďovanie „citlivých informácií o epidémii“ v tretích krajinách vrátane využívania technológií veľkých dát a rozvoj infraštruktúry partnerských krajín na prácu s nebezpečnými biologickými látkami."Hlavným ukrajinským dodávateľom Mikrobiologického ústavu nemeckých ozbrojených síl je podľa ruského ministerstva zahraničných vecí Ústav experimentálnej a klinickej veterinárnej medicíny v Charkove. Organizácie spolupracujú v rámci ukrajinsko-nemeckého projektu. „Vzhľadom na to, že jej oficiálnym cieľom je „zlepšiť situáciu v oblasti biologickej bezpečnosti“ na Ukrajine, „najmä na východe krajiny“, vyvstáva rečnícka otázka: akú hranicu považujú nemeckí vojenskí biológovia za vonkajšiu zónu svojich profesionálnych záujmov? rusko-ukrajinský? povedala Zakharová. Zástupca rezortu v tejto súvislosti varoval pred možnými provokáciami biologickými zbraňami, ktoré môže Západ pripísať ľudovým republikám Donbass.. Koncom marca zverejnilo ruské ministerstvo obrany mapu s umiestnením amerických biologických laboratórií na Ukrajine. Celkovo oddelenie napočítalo 30 objektov nachádzajúcich sa v 14 osadách. Člen Rady federácie Andrej Klimov uviedol, že jednou z podmienok ukončenia špeciálnej operácie na Ukrajine je zaistenie bezpečnosti jadrových zariadení a štúdium práce ukrajinských biologických laboratórií. https://lenta.ru/news/2022/04/16/bio/ - **Lukašenko prisľúbil, že zverejní údaje o deštruktívnych aktivitách západných diplomatov**. Podľa bieloruského lídra je to „podobné fašizmu“ Bieloruský prezident Alexander Lukašenko plánuje zverejniť informácie o pôsobení západných diplomatov v krajine, čo je „podobné fašizmu“. Povedal o tom novinárom počas republikánskeho subbotnika v pamätnom komplexe Khatyn."Jedného dňa to urobím. Všetko dokumentárne zhrnieme a povieme vám, čo tu robia. Budete zhrození. To už nie sú ani nacisti, to je už podobné fašizmu - čo robia tu, v Bielorusku. Toto možno vidieť vo forme týchto sankcií a tlaku na Bielorusko,“ citovala BelTA Lukašenka. Bieloruské úrady už predtým opakovane upozorňovali diplomatické misie v republike na aktivity, ktoré poškodzujú bilaterálne vzťahy. Nemecký veľvyslanec Manfred Huterer bol 11. apríla predvolaný na bieloruské ministerstvo zahraničia v súvislosti s „dobrovoľníckou zmenou“ v podobe konania spomienkového podujatia v pamätnom komplexe Buchenwald.Generálna prokuratúra Bieloruska začala trestné konanie vo veci podnecovania etnickej nenávisti z dôvodu nahradenia štátnej vlajky republiky na území pamätníka v Buchenwalde bielo-červeno-bielou vlajkou používanou bieloruskou opozíciou. Slávnosť k 77. výročiu oslobodenia tábora sa konala 10. apríla pred Medzinárodným dňom oslobodenia väzňov nacistických koncentračných táborov, ktorý sa každoročne oslavuje 11. apríla. Nemecká nadácia Buchenwald a Mittelbau-Dora Memorials Foundation sa už skôr rozhodla nepozvať bieloruských a ruských predstaviteľov na spomienkové podujatia v roku 2022. Zároveň sa ho zúčastnili predstavitelia bieloruskej opozície. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14393151 -** Česká republika dostala od Ruska nótu kvôli presunu sovietskych zbraní do tretích krajín**. Český minister zahraničia Lipavskij: krajina dostala nótu od Ruskej federácie kvôli presunu sovietskych zbraní.Česká republika dostala od Ruska diplomatickú nótu z dôvodu presunu vojenskej techniky sovietskej výroby do iných krajín. Oznámil to minister zahraničných vecí Ján Lipavský, píše TASS.Praha podľa neho nebude reagovať na diplomatickú nótu z Moskvy. Lipavský považuje takéto odvolanie za neopodstatnené, pretože zmluvné záväzky republiky ani súčasné právne normy nezakazujú reexport sovietskych zbraní.Česká republika v súčasnosti poskytuje Ukrajine vojenskú pomoc. Praha tak odovzdala Kyjevu časť ťažkej vojenskej techniky sovietskej aj československej výroby na základe licencie ZSSR.Americké úrady už skôr dostali z Moskvy oficiálnu diplomatickú nótu s výzvou na zastavenie dodávok zbraní Ukrajine. Nový balík vojenskej pomoci Ukrajine by mal predstavovať 800 miliónov dolárov. Ukrajinskej armáde budú dodané aj 155mm húfnice, drony a obrnené vozidlá pobrežnej obrany.https://lenta.ru/news/2022/04/16/notta/

Lipavský si při své inteligenci, díky které byl instalován do své funkce, neuvědomuje že reexport je úplně něco jiného, jako vojenská podpora jedné ze stran, které jsou ve vzájemném konfliktu, navíc se jedná o podporu fašistické strany. Stává se tím nejen zločincem, ale také legitimním cílem strany, proti které budou zbraně použity. Nereagovat na nótu je dalším jeho hloupým nepochopením tohoto nástroje, protože je to, lidově řečeno, výzva "nes.r se do mě, nebo dostaneš přesdržku!".


Lipavský si při své inteligenci, díky které byl instalován do své funkce, neuvědomuje že reexport je úplně něco jiného, jako vojenská podpora jedné ze stran, které jsou ve vzájemném konfliktu, navíc se jedná o podporu fašistické strany. Stává se tím nejen zločincem, ale také legitimním cílem strany, proti které budou zbraně použity. Nereagovat na nótu je dalším jeho hloupým nepochopením tohoto nástroje, protože je to, lidově řečeno, výzva "nes.r se do mě, nebo dostaneš přesdržku!".

@Quilgen - projekt "Ukrajina" je projekt především britský (po celou svoji historii), i když anglosasy tam viditelnějí zastupuje Washington.Když dojdou proxy nástroje, musí tam jít i sahib osobně.

@Quilgen - projekt "Ukrajina" je projekt především britský (po celou svoji historii), i když anglosasy tam viditelnějí zastupuje Washington.Když dojdou proxy nástroje, musí tam jít i sahib osobně.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-putinuv-nervozni-prst-na-jadernem-knofliku-198565
Zajímavý článek. Stojí za přečtení celý. I s ohledem na křižník Moskva.
....
Jako by to byla přípravná informační kampaň na určitou akci. Viz. nedávné informační kampaně na "připravované" chemické útoky ruských ozbrojených. No a následně k nim také došlo, že. Ještě že u nás máme fialovou vládou povolená média, která šíři pravdu a nic než pravdu!


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-putinuv-nervozni-prst-na-jadernem-knofliku-198565 Zajímavý článek. Stojí za přečtení celý. I s ohledem na křižník Moskva. .... Jako by to byla přípravná informační kampaň na určitou akci. Viz. nedávné informační kampaně na "připravované" chemické útoky ruských ozbrojených. No a následně k nim také došlo, že. Ještě že u nás máme fialovou vládou povolená média, která šíři pravdu a nic než pravdu!

Opravdu, z tohoto článku jak oslí uši vyčnívá vzkaz, že se NATO rukama Ukrajiny chystá použít jadernou zbraň. On k tomu vlastně konflikt od začátku směřuje a veřejnost celého světa je na to lživými médii připravována. Je jasné, že s tímto počítá i Putin, bude to takový bod zlomu celého konfliktu mezi kolektivním Západem a Ruskem. Otázka zní, kdo má lepší karty, a kdo používá již ohranou strategii a je mu "vidět" do karet?


Opravdu, z tohoto článku jak oslí uši vyčnívá vzkaz, že se NATO rukama Ukrajiny chystá použít jadernou zbraň. On k tomu vlastně konflikt od začátku směřuje a veřejnost celého světa je na to lživými médii připravována. Je jasné, že s tímto počítá i Putin, bude to takový bod zlomu celého konfliktu mezi kolektivním Západem a Ruskem. Otázka zní, kdo má lepší karty, a kdo používá již ohranou strategii a je mu "vidět" do karet?

že se NATO rukama Ukrajiny chystá použít jadernou zbraň.


A možná ji tam dovezli vlakem spolu s Lejnovou nebo Vystrčilem...


[quote="pid:68242, uid:776"]že se NATO rukama Ukrajiny chystá použít jadernou zbraň.[/quote] A možná ji tam dovezli vlakem spolu s Lejnovou nebo Vystrčilem...

Souhlas, oba splňují definici špinavé politické bomby. Obohaceni o ty nejšpinavější myšlenky a určení k rozmetání mezi zblblé ovčany.


Souhlas, oba splňují definici špinavé politické bomby. Obohaceni o ty nejšpinavější myšlenky a určení k rozmetání mezi zblblé ovčany.

Řecké (asi) patriotické elity slily zajímavou informaci.


Řecko se před zahájením speciální operace připravovalo na odeslání zbraní na Ukrajinu


Řecká vláda připravovala odeslání zbraní na Ukrajinu ještě před zahájením ruské speciální operace, příkaz k jejich přesunu byl přijat ještě před žádostí Volodymyra Zelenského a mezi zaslanými zbraněmi byly i rakety Stinger, napsal v pátek list Democracy .
Podle publikace nebyly dodrženy zákonem předepsané postupy a zbraně byly dodány v rekordním čase.


"Zůstávají vážné otázky ohledně rozhodnutí vlády poslat obranné materiály na pomoc Ukrajině . Demokratie odhaluje důležité detaily, které byly záměrně utajovány, a ukazuje, že je třeba mnohé prošetřit," píší noviny.


Publikace uvádí, že Řecko bylo „mezi prvními zeměmi, které spěchaly poslat zbraně“.
"Prakticky se to stalo pouhé tři dny po začátku invaze, v takovém období je teoreticky nemožné takovou operaci zorganizovat," uvedl list.
"Přípravy začaly před dekretem ( ruského prezidenta Vladimira) Putina o invazi," píše se v článku.
Deník podotýká, že v parlamentních výborech se o tomto problému nediskutovalo.


"Je jasné, že nebyly dodrženy předepsané postupy, na rozdíl od toho, co se dělalo předtím, když země poslala zbraně. Proč?" - ptá se "Demokracie".


„Zbraně nebyly předány Ukrajincům, jak si Řekové myslí, ale Američanům,“ píše se v článku.


„Obranné materiály zaslané Řeckem byly předány evropskému velitelství USA (EUCOM) se sídlem v Německu ( Stuttgart ), které prostřednictvím sítě styčných důstojníků převzalo celkovou koordinaci a organizaci sběru a expedice zaslané vojenské pomoci. na Ukrajinu různými zeměmi, které patří nebo nejsou členy NATO ... Z tohoto důvodu američtí důstojníci, zástupci EUCOM , podepsali příslušná akceptační osvědčení pro vojenskou techniku ​​zaslanou naší zemí,“ píší noviny.
Jinými slovy, článek poznamenává, že všechny země NATO nebo nečlenské země, které se rozhodly poslat vojenskou pomoc Ukrajině, ji formálně předaly USA /NATO. Takové obecné schéma na jedné straně zajišťuje centralizovanou kontrolu a řízení sběru a expedice vojenské pomoci a na druhé straně zjednodušuje právní záležitosti a byrokratické postupy spojené s přepravou zbraní a jejich předáváním třetí straně. , vysvětluje Demokracie.
Letouny C-130 Hercules 356. transportní perutě dodaly zbraně do Polska na letiště Rzeszow-Jasyonka, asi 80 kilometrů od ukrajinských hranic, které je přímo spojeno silnicí s hraničním přechodem.


"Podle oficiálních zpráv byly uskutečněny čtyři lety do Polska. První dva se uskutečnily v neděli 27. února odpoledne, několik hodin po schůzce v paláci Maxim (rezidence premiéra), kterou vedl premiér Kyriakos Mitsotakis s účast ministra národní obrany Nikose Panagiotopoulose a náčelníka Generálního štábu Národní obrany generála Konstantinose Florose, během níž bylo rozhodnuto o vyslání obranné techniky, které oznámil sekretariát předsedy vlády. odpovídající rozhodnutí bylo přijato na tomto setkání, ukázalo se, že vojenská technika již byla a naložena na dva C-130 Hercules, které vzlétly o několik hodin později.


Další dva lety se podle ministerstva národní obrany uskutečnily v pondělí 28. února.
"Podle Demokracie však došlo k dalším dvěma letům letounů S-130 se systémy protivzdušné obrany do Polska. Celkem šlo o šest letů," píše se v článku.
"Na rozdíl od jiných zemí, které víceméně oznámily druh a výši vojenské pomoci, kterou Ukrajině poskytly, to řecká vláda neudělala. V té době existovaly pouze informace o zaslání útočných pušek Kalašnikov, střeliva do nich a přenosných proti -tankové zbraně," - píší noviny...
https://ria.ru/20220415/oruzhie-1783708991.html?in=t


originál článku: https://www.dimokratia.gr/politiki/544812/apokalypsi-oi-exi-mystikes-apostoles-oplon-stin-oykrania/


**Řecké (asi) patriotické elity slily zajímavou informaci.** **Řecko se před zahájením speciální operace připravovalo na odeslání zbraní na Ukrajinu** Řecká vláda připravovala odeslání zbraní na Ukrajinu ještě před zahájením ruské speciální operace, příkaz k jejich přesunu byl přijat ještě před žádostí Volodymyra Zelenského a mezi zaslanými zbraněmi byly i rakety Stinger, napsal v pátek list Democracy . Podle publikace nebyly dodrženy zákonem předepsané postupy a zbraně byly dodány v rekordním čase. "Zůstávají vážné otázky ohledně rozhodnutí vlády poslat obranné materiály na pomoc Ukrajině . Demokratie odhaluje důležité detaily, které byly záměrně utajovány, a ukazuje, že je třeba mnohé prošetřit," píší noviny. Publikace uvádí, že Řecko bylo „mezi prvními zeměmi, které spěchaly poslat zbraně“. "Prakticky se to stalo pouhé tři dny po začátku invaze, v takovém období je teoreticky nemožné takovou operaci zorganizovat," uvedl list. "Přípravy začaly před dekretem ( ruského prezidenta Vladimira) Putina o invazi," píše se v článku. Deník podotýká, že v parlamentních výborech se o tomto problému nediskutovalo. "Je jasné, že nebyly dodrženy předepsané postupy, na rozdíl od toho, co se dělalo předtím, když země poslala zbraně. Proč?" - ptá se "Demokracie". „Zbraně nebyly předány Ukrajincům, jak si Řekové myslí, ale Američanům,“ píše se v článku. „Obranné materiály zaslané Řeckem byly předány evropskému velitelství USA (EUCOM) se sídlem v Německu ( Stuttgart ), které prostřednictvím sítě styčných důstojníků převzalo celkovou koordinaci a organizaci sběru a expedice zaslané vojenské pomoci. na Ukrajinu různými zeměmi, které patří nebo nejsou členy NATO ... Z tohoto důvodu američtí důstojníci, zástupci EUCOM , podepsali příslušná akceptační osvědčení pro vojenskou techniku ​​zaslanou naší zemí,“ píší noviny. Jinými slovy, článek poznamenává, že všechny země NATO nebo nečlenské země, které se rozhodly poslat vojenskou pomoc Ukrajině, ji formálně předaly USA /NATO. Takové obecné schéma na jedné straně zajišťuje centralizovanou kontrolu a řízení sběru a expedice vojenské pomoci a na druhé straně zjednodušuje právní záležitosti a byrokratické postupy spojené s přepravou zbraní a jejich předáváním třetí straně. , vysvětluje Demokracie. Letouny C-130 Hercules 356. transportní perutě dodaly zbraně do Polska na letiště Rzeszow-Jasyonka, asi 80 kilometrů od ukrajinských hranic, které je přímo spojeno silnicí s hraničním přechodem. "Podle oficiálních zpráv byly uskutečněny čtyři lety do Polska. První dva se uskutečnily v neděli 27. února odpoledne, několik hodin po schůzce v paláci Maxim (rezidence premiéra), kterou vedl premiér Kyriakos Mitsotakis s účast ministra národní obrany Nikose Panagiotopoulose a náčelníka Generálního štábu Národní obrany generála Konstantinose Florose, během níž bylo rozhodnuto o vyslání obranné techniky, které oznámil sekretariát předsedy vlády. odpovídající rozhodnutí bylo přijato na tomto setkání, ukázalo se, že vojenská technika již byla a naložena na dva C-130 Hercules, které vzlétly o několik hodin později. Další dva lety se podle ministerstva národní obrany uskutečnily v pondělí 28. února. "Podle Demokracie však došlo k dalším dvěma letům letounů S-130 se systémy protivzdušné obrany do Polska. Celkem šlo o šest letů," píše se v článku. "Na rozdíl od jiných zemí, které víceméně oznámily druh a výši vojenské pomoci, kterou Ukrajině poskytly, to řecká vláda neudělala. V té době existovaly pouze informace o zaslání útočných pušek Kalašnikov, střeliva do nich a přenosných proti -tankové zbraně," - píší noviny... https://ria.ru/20220415/oruzhie-1783708991.html?in=t originál článku: https://www.dimokratia.gr/politiki/544812/apokalypsi-oi-exi-mystikes-apostoles-oplon-stin-oykrania/

@Quilgen - projekt "Ukrajina" je projekt především britský (po celou svoji historii), i když anglosasy tam viditelnějí zastupuje Washington.Když dojdou proxy nástroje, musí tam jít i sahib osobně.

To já vím, ale jedna věc je tahat za provázky pěkně z dálky a neveřejně.
Úplně jiná otevřeně a přímo na místě. Tam jsou jaksi... na ráně a mohli by přijít k úrazu.

[quote="pid:68234, uid:57"]@Quilgen - projekt "Ukrajina" je projekt především britský (po celou svoji historii), i když anglosasy tam viditelnějí zastupuje Washington.Když dojdou proxy nástroje, musí tam jít i sahib osobně.[/quote] To já vím, ale jedna věc je tahat za provázky pěkně z dálky a neveřejně. Úplně jiná otevřeně a přímo na místě. Tam jsou jaksi... na ráně a mohli by přijít k úrazu.
1234 ... 8
98.97k
594
81
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept