Zahraničná politika
Politicky podporovaná debilita v EU konglomerátu

Dozrál čas soustředit na jednom místě záměrně podporované scénáře a jednotlivé kroky na likvidaci jevropy , nadšeně vykonávané placeným komparzem fašistické čtvrté říše .
Jak se říká , jednotlivý bod se dá přehlédnout , souhrn by měl vyrazit dech i konzumentu TV .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecko-uz-to-vymyslelo-Takto-nahradime-rusky-plyn-Cesko-se-chce-k-planu-pridat-698693


https://www.novarepublika.online/2022/04/sankce-proti-rusku-pry-pomohou-ukrajinskym-vojakum-v-prvni-linii-video


https://pravyprostor.net/kdyz-se-evropsky-parlament-zblazni-tak-to-ceska-republika-a-jeji-obyvatele-tezce-odnesou/


https://pravyprostor.net/evropu-i-ceskou-republiku-ridi-posuci/


Problémy při narušení logistického řetězce samozřejmě narůstají a narůstat budou a to v době , kdy byla záměrně ze zemí celého světa odsáta finanční rezerva , pomocí covid podvodu . Takže tyto informace , o nedostatku , šetření , zavírání celých řetězců podniků , které na sebe svojí produkcí navazují a zvyšování nezaměstnanosti jdoucí až nad strop budou narůstat , k radosti takových zrůd , jako je soroš a šváb .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Lide-zacinaji-setrit-Prazdne-obchody-uvazuji-o-propousteni-698683


Jak taková situace pro obyvatele vypadá , Nám jasnou řečí vypovídají historické zkušenosti .


https://www.penize.cz/15896-hyperinflace-v-nemecku-1923


https://www.databazeknih.cz/knihy/hrozny-hnevu-30587


https://www.databazeknih.cz/knihy/cerny-obelisk-351742


Znovu se Nám hrstka mocných-nemocných zrůd snaží naordinovat válku , zvěrstva , bídu , smrt Našich dětí a to pomocí osvědčené strategie , Rozděl a panuj , rozhádej rodiny , ulice , národy .


Dozrál čas soustředit na jednom místě záměrně podporované scénáře a jednotlivé kroky na likvidaci jevropy , nadšeně vykonávané placeným komparzem fašistické čtvrté říše . Jak se říká , jednotlivý bod se dá přehlédnout , souhrn by měl vyrazit dech i konzumentu TV . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecko-uz-to-vymyslelo-Takto-nahradime-rusky-plyn-Cesko-se-chce-k-planu-pridat-698693 https://www.novarepublika.online/2022/04/sankce-proti-rusku-pry-pomohou-ukrajinskym-vojakum-v-prvni-linii-video https://pravyprostor.net/kdyz-se-evropsky-parlament-zblazni-tak-to-ceska-republika-a-jeji-obyvatele-tezce-odnesou/ https://pravyprostor.net/evropu-i-ceskou-republiku-ridi-posuci/ Problémy při narušení logistického řetězce samozřejmě narůstají a narůstat budou a to v době , kdy byla záměrně ze zemí celého světa odsáta finanční rezerva , pomocí covid podvodu . Takže tyto informace , o nedostatku , šetření , zavírání celých řetězců podniků , které na sebe svojí produkcí navazují a zvyšování nezaměstnanosti jdoucí až nad strop budou narůstat , k radosti takových zrůd , jako je soroš a šváb . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Lide-zacinaji-setrit-Prazdne-obchody-uvazuji-o-propousteni-698683 Jak taková situace pro obyvatele vypadá , Nám jasnou řečí vypovídají historické zkušenosti . https://www.penize.cz/15896-hyperinflace-v-nemecku-1923 https://www.databazeknih.cz/knihy/hrozny-hnevu-30587 https://www.databazeknih.cz/knihy/cerny-obelisk-351742 Znovu se Nám hrstka mocných-nemocných zrůd snaží naordinovat válku , zvěrstva , bídu , smrt Našich dětí a to pomocí osvědčené strategie , Rozděl a panuj , rozhádej rodiny , ulice , národy .

No jo ale jak to řešit...co dělat v praxi, jak se bránit ? Já nevím.


No jo ale jak to řešit...co dělat v praxi, jak se bránit ? Já nevím.

Jak ? Třeba tak , že jim ukážeme , že i Je to bude bolet a to až do dřeně jejich rodů .
https://youtu.be/l3jqTir_HCQ?t=63
Válka se nevyhrává tak , že se předkloníme a necháme se bez odporu zabíjet . Ne My , ale Oni musí mít odůvodněný strach , otočit se ke komukoliv zády .
Válka se dá ustát jen tak , že je nepříteli vyražena zbraň z ruky a zuby z huby .
A tohle je třeba udělat po celém světě . Vyhnat loutky , potrestat zrádce a jednou provždy zlikvidovat ty , kteří lidem této planety už po tisíce generací přinášejí zlo a neštěstí .
Teď , když znovu zkoušejí deptat lidi svým osvědčeným scénářem války a bídy , je k tomu ta nejlepší příležitost .


Jak ? Třeba tak , že jim ukážeme , že i Je to bude bolet a to až do dřeně jejich rodů . https://youtu.be/l3jqTir_HCQ?t=63 Válka se nevyhrává tak , že se předkloníme a necháme se bez odporu zabíjet . Ne My , ale Oni musí mít odůvodněný strach , otočit se ke komukoliv zády . Válka se dá ustát jen tak , že je nepříteli vyražena zbraň z ruky a zuby z huby . A tohle je třeba udělat po celém světě . Vyhnat loutky , potrestat zrádce a jednou provždy zlikvidovat ty , kteří lidem této planety už po tisíce generací přinášejí zlo a neštěstí . Teď , když znovu zkoušejí deptat lidi svým osvědčeným scénářem války a bídy , je k tomu ta nejlepší příležitost .
472
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept