Zahraničná politika
Pro ty, kteří mají krátkou paměť: Syrská Buča a profesionální fakenews

Pro ty, kteří mají krátkou paměť anebo nesledují světové události:


V Sýrii dodnes zuří válka stejně jako dnes na Ukrajině. V Sýrii od roku 2014 bojuje prezident Asad podporovaný Ruskem proti Islámskému státu podporovanému NATO a hlavně USA. Stejně jako teď na Ukrajině už tehdy Západ v Sýrii používal cílenou profesionálně dělanou fejkovou propagandu. V přiloženém dokumentu je řada fotek dokumentující záchranu lidí z trosek domů po barbarském bombardování civilních čtvrtí Aleppa tzv. „Bílými helmami" po barbarském bombardování města asadovským letectvem. A jimi zachráněná holčička. Do této chvíle je to celkem jasné. Z trosek po barbarském bombardování bylo zachráněné dítě. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ta holčička nebyla zachráněna z trosek opakovaně. A na různých místech města. Samozřejmě vždy za doprovodu objektivů kamer světových zpravodajských agentur a TV štábů. Je jasné, že si toho bystřejší pozorovatelé všimli dříve, a ta ubohá Asadem pronásledovaná a několikrát bombardovaná nebohá syrská holčička byla několikrát mediálně zrecyklovaná.


Krátce před tím, než syrská válka mediálně vyčpěla, se na světlo světa dostaly snímky profesionálního propagandistického týmu IS, který tyto fejky vyráběl.


624b54e27beeb


Je všeobecně známo, že obří „fake team“ ukrajinské armády má několik set lidí a denně vyrobí několik desítek reportáží, záběrů a snímků, kterými pravidelně zásobují celý svět. Když ruská armáda opustila ukrajinskou Buču, tak ukrajinci ještě čtyři dny vedli na toto liduprázdné město dělostřeleckou palbu, než se odvážili do ní vstoupit. A po té natočili reportáž, jak automobil s kamerou projíždí rozstříleným městem plným „mrtvol“.


Zde máte reportáž ukrajinské televize Espreso TV (https://www.facebook.com/espreso.tv/ )


https://www.youtube.com/watch?v=Mx9JlNu_H1Y


Stejné video běželo na všech ukrajinských stanicích. Nejen na Espresu TV.


Podívejte se na 16 vteřinu této reportáže, kdy mrtvola „Rusy zavražděného ukrajince“ náhle obživne a uhne rukou před kolem projíždějícího auta“ (Záběr se dá pustit zpomaleně).
Celý „masakr civilního obyvatelstva v Buči ruskou armádou“ je čistý ukrajinský propagandistický fake …


Poznámka:
Zakladatel organizace „Bílé helmy“ založil bývalý příslušník britské tajné služby MI-6 James Mesurier a byl „vyskočen“ z okna své rezidence v Istanbulu po té, co byl vyšetřován pro podezření z defraudace finančních fondů své bohulibé mírové organizace.


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bile-helmy-james-le-mesurier-nalezen-mrtvy-turecko-vysetrovani-sebevrazda.A191114_141726_zahranicni_kha


Organizace „Bílé helmy“ byla navržena na Nobelovu cenu.


https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2046636-nobelova-cena-jim-unikla-ted-dostali-syrsti-dobrovolnici-z-bilych-prileb-oscara


Pro ty, kteří mají krátkou paměť anebo nesledují světové události: V Sýrii dodnes zuří válka stejně jako dnes na Ukrajině. V Sýrii od roku 2014 bojuje prezident Asad podporovaný Ruskem proti Islámskému státu podporovanému NATO a hlavně USA. Stejně jako teď na Ukrajině už tehdy Západ v Sýrii používal cílenou profesionálně dělanou fejkovou propagandu. V přiloženém dokumentu je řada fotek dokumentující záchranu lidí z trosek domů po barbarském bombardování civilních čtvrtí Aleppa tzv. „Bílými helmami" po barbarském bombardování města asadovským letectvem. A jimi zachráněná holčička. Do této chvíle je to celkem jasné. Z trosek po barbarském bombardování bylo zachráněné dítě. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ta holčička nebyla zachráněna z trosek opakovaně. A na různých místech města. Samozřejmě vždy za doprovodu objektivů kamer světových zpravodajských agentur a TV štábů. Je jasné, že si toho bystřejší pozorovatelé všimli dříve, a ta ubohá Asadem pronásledovaná a několikrát bombardovaná nebohá syrská holčička byla několikrát mediálně zrecyklovaná. Krátce před tím, než syrská válka mediálně vyčpěla, se na světlo světa dostaly snímky profesionálního propagandistického týmu IS, který tyto fejky vyráběl. ![624b54e27beeb](serve/attachment&path=624b54e27beeb) Je všeobecně známo, že obří „fake team“ ukrajinské armády má několik set lidí a denně vyrobí několik desítek reportáží, záběrů a snímků, kterými pravidelně zásobují celý svět. Když ruská armáda opustila ukrajinskou Buču, tak ukrajinci ještě čtyři dny vedli na toto liduprázdné město dělostřeleckou palbu, než se odvážili do ní vstoupit. A po té natočili reportáž, jak automobil s kamerou projíždí rozstříleným městem plným „mrtvol“. Zde máte reportáž ukrajinské televize Espreso TV (https://www.facebook.com/espreso.tv/ ) https://www.youtube.com/watch?v=Mx9JlNu_H1Y Stejné video běželo na všech ukrajinských stanicích. Nejen na Espresu TV. Podívejte se na 16 vteřinu této reportáže, kdy mrtvola „Rusy zavražděného ukrajince“ náhle obživne a uhne rukou před kolem projíždějícího auta“ (Záběr se dá pustit zpomaleně). Celý „masakr civilního obyvatelstva v Buči ruskou armádou“ je čistý ukrajinský propagandistický fake … Poznámka: Zakladatel organizace „Bílé helmy“ založil bývalý příslušník britské tajné služby MI-6 James Mesurier a byl „vyskočen“ z okna své rezidence v Istanbulu po té, co byl vyšetřován pro podezření z defraudace finančních fondů své bohulibé mírové organizace. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bile-helmy-james-le-mesurier-nalezen-mrtvy-turecko-vysetrovani-sebevrazda.A191114_141726_zahranicni_kha Organizace „Bílé helmy“ byla navržena na Nobelovu cenu. https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2046636-nobelova-cena-jim-unikla-ted-dostali-syrsti-dobrovolnici-z-bilych-prileb-oscara
Upravené 4. 4. 2022 o 22:41

Prosím, buďme obezřetní při "odhalování" tzv. fake news. Referování o "alternativní realitě" na Ukrajině je zcela jistě v plném běhu, propaganda a informační válka bezpochyby pracuje.


Chci-li však diskreditovat již v zárodku její odhalení, vypustím očividnou lež a falešnou verzi interpretace. Viz "mrtvola se hýbe", "cigány odcizený ruský tank neměl na sobě symbol Z".


Proč by se používali živí lidé, když je všude plno mrtvých (kým zabitých) civilistů. Tank na sobě Z má. Hýbající ruka je stékající kapka voda, apod.


Podobné informace se vypouštěly při 9 / 2001 ("Letadla nenarazila, šlo o virtuální projekci." Pochopitelně narazila, šiřitelé této informace se však diskreditovali a diskreditovali celou neoficiální verzi útoku a řízené demolice.)


Přestaňme, prosím, sedat na lep těm, kteří zinscenovaný či jinak proběhlý incident protknuli dezinformacemi jež poté odhalí a shodí jejich šiřitele.


Buďme důvěryhodní a trpěliví. Pravda se teprve obouvá, zatímco lež už sedmkrát oběhla Zemi.


Informační válku vyhrává západ pro svůj stoletý náskok v marketingu, i to se časem (jako vše) změní.


Prosím, buďme obezřetní při "odhalování" tzv. fake news. Referování o "alternativní realitě" na Ukrajině je zcela jistě v plném běhu, propaganda a informační válka bezpochyby pracuje. Chci-li však diskreditovat již v zárodku její odhalení, vypustím očividnou lež a falešnou verzi interpretace. Viz "mrtvola se hýbe", "cigány odcizený ruský tank neměl na sobě symbol Z". Proč by se používali živí lidé, když je všude plno mrtvých (kým zabitých) civilistů. Tank na sobě Z má. Hýbající ruka je stékající kapka voda, apod. Podobné informace se vypouštěly při 9 / 2001 ("Letadla nenarazila, šlo o virtuální projekci." Pochopitelně narazila, šiřitelé této informace se však diskreditovali a diskreditovali celou neoficiální verzi útoku a řízené demolice.) Přestaňme, prosím, sedat na lep těm, kteří zinscenovaný či jinak proběhlý incident protknuli dezinformacemi jež poté odhalí a shodí jejich šiřitele. Buďme důvěryhodní a trpěliví. Pravda se teprve obouvá, zatímco lež už sedmkrát oběhla Zemi. Informační válku vyhrává západ pro svůj stoletý náskok v marketingu, i to se časem (jako vše) změní.

Bylo nutno jednat rychle. Kyjev ve spolupráci se západními tajnými službami a válečnými PR agenturami dostal za úkol připravit provokaci, která by znovu nastartovala západní veřejné mínění, zdůvodnila další dodávky nejtěžších zbraní na Donbas a učinila z Putina přímo „démona z pekel“. Prostě silnější verze sestřelení letu MH 17.
https://www.protiproud.info/politika/6388-operace-pod-falesnou-vlajkou-c-2-sestreleni-mh-17-a-ted-desiva-inscenace-v-buci-stejny-scenar-jako-ve-valce-proti-syrii-poslouzili-i-zavrazdeni-z-cel-sbu-odpoved-na-platby-za-plyn-v-rublech.htm


Bylo nutno jednat rychle. Kyjev ve spolupráci se západními tajnými službami a válečnými PR agenturami dostal za úkol připravit provokaci, která by znovu nastartovala západní veřejné mínění, zdůvodnila další dodávky nejtěžších zbraní na Donbas a učinila z Putina přímo „démona z pekel“. Prostě silnější verze sestřelení letu MH 17. https://www.protiproud.info/politika/6388-operace-pod-falesnou-vlajkou-c-2-sestreleni-mh-17-a-ted-desiva-inscenace-v-buci-stejny-scenar-jako-ve-valce-proti-syrii-poslouzili-i-zavrazdeni-z-cel-sbu-odpoved-na-platby-za-plyn-v-rublech.htm

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Informační válku vyhrává západ pro svůj stoletý náskok v marketingu,

Jak už jsem psala jinde - možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu!
Zamysli se a sám si odpověz:
Jaký informační prostor mají ve světě Rusové a jaký prostor má tzv. Západ", spíše USA a Anglie?
Pokud se na to dívám svýma očima, tak my žijeme na tom tzv. "západě" a víme, že Rusko tu nemá žádný kanál ani jinou platformu ke zveřejňování svých informací. A všichni ti, co se snaží dostat se k ruským zdrojům, jsou trestáni, blokováni, ostrakizováni a jinak postihování. Snad jen z ilegální "alternativy" se u nás může člověk dozvědět ruskou verzi události či ruský názor. Takže - to se to pak "vítězí", že? Když protivníkovi seberu všechny možnosti vyjádřit se!


[quote="pid:66482, uid:709"]Informační válku vyhrává západ pro svůj stoletý náskok v marketingu,[/quote] Jak už jsem psala jinde - **možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu!** Zamysli se a sám si odpověz: Jaký informační prostor mají ve světě Rusové a jaký prostor má tzv. Západ", spíše USA a Anglie? Pokud se na to dívám svýma očima, tak my žijeme na tom tzv. "západě" a víme, že** Rusko tu nemá žádný kanál ani jinou platformu ke zveřejňování svých informací**. A všichni ti, co se snaží dostat se k ruským zdrojům, jsou trestáni, blokováni, ostrakizováni a jinak postihování. Snad jen z ilegální "alternativy" se u nás může člověk dozvědět ruskou verzi události či ruský názor. Takže - **to se to pak "vítězí", že? Když protivníkovi seberu všechny možnosti vyjádřit se!**

možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu!

Používajú stále rovnaké šablóny, ktorými zblbnú hlavne mládež. Odtiaľ si následne verbujú užitočných idiotov.
Príklad: Čína a obdobie ópiových vojen.
Nestačilo, že zdecimovali obyvateľstvo vojnou a drogami. Pokúsili sa zničiť aj Konfucianismus. Stáročné zvyky, spôsob výchovy a rodinu ako základ spoločnosti.


PS:Konfucianismus chápe tao (=cesta) jako cestu člověka a společnosti. Zdůrazňuje tedy lidské jednání, které ovšem nesmí být v rozporu s vůlí nejvyššího božstva (Nebes). Do popředí staví rozum, odpovědnost, pozitivní postoj ke světu, ale i podřízenost řádu. Vytváří model společnosti založené na vzoru patriarchální rodiny.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Konfucianismus


Dnes mimovládky ,,vychovávajú" naše deti! Nepotrebujú ovládnuť myslenie všetkých. Úplne postačí štatistickú väčšinu mládeže.


[quote="pid:67043, uid:203"]možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu![/quote] Používajú stále rovnaké šablóny, ktorými zblbnú hlavne mládež. Odtiaľ si následne verbujú užitočných idiotov. Príklad: Čína a obdobie ópiových vojen. Nestačilo, že zdecimovali obyvateľstvo vojnou a drogami. Pokúsili sa zničiť aj Konfucianismus. Stáročné zvyky, spôsob výchovy a rodinu ako základ spoločnosti. PS:Konfucianismus chápe tao (=cesta) jako cestu člověka a společnosti. Zdůrazňuje tedy lidské jednání, které ovšem nesmí být v rozporu s vůlí nejvyššího božstva (Nebes). Do popředí staví rozum, odpovědnost, pozitivní postoj ke světu, ale i podřízenost řádu. Vytváří model společnosti založené na vzoru patriarchální rodiny. https://cs.wikipedia.org/wiki/Konfucianismus Dnes mimovládky ,,vychovávajú" naše deti! Nepotrebujú ovládnuť myslenie všetkých. Úplne postačí štatistickú väčšinu mládeže.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.


Jak už jsem psala jinde - možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu!



Mám-li pro svůj produkt (a informace je produkt) zajištěno větší odbytiště, je to má marketingová výhoda.
Mám-li pro podporu svého světonázoru (svůj produkt) vypracovanou kulturu, strukturně i bezstrukturně podchycené informační kanály, je to má konkurenční výhoda, je to můj marketingový náskok vůči konkurenci.


To, že já ( "západní partner" ) používám podlé, nečestné, zhůvěřilé praktiky mě v tvých očích, Ruský světe, očerňuje a mravně vyprazdňuje. Já však díky nim vyhrávám, a to právě proto, že ty se k nim snižuješ jen málokdy nebo téměř nikdy.


Ze svých špatných skutků obviním Tebe. Na Tebe ukážu prstem. Pošlapávám tě, okopávám tě, ničím tě. Ponižuji, pranýřuji, zostuzuji. Můj sen je tě vykořenit.


Ó, jak jsem překvapen, že stále existuješ, nyní snad vzmáháš se a dokonce jsi slyšet, upředu všechno k tomu, abych tě umlčel.


Jsem sebou zhnusen, a Ty mi, Ruský světe, svou prostou existencí toto neustále připomínáš.


Potírání ruských kanálů, informačních zdrojů a vlastně všeho ruského je možné díky mému letitému kulturnímu, hudebnímu, filmovému, life stylovému, subkulturnímu, módnímu, ideologickému, skrytému rafinovanému diverznímu působení.


Sebe jsem propagoval, Tebe zostuzoval.


Vítězím neb vítězil jsem.
"Všeho do času." Toto já vidět nechci, ty si však velmi dobře uvědomuješ.


Civilizační střet, který spolu po staletí vedeme, najde svého vítěze. Vítěze bitvy, vítěze války nebo Epochy?


> Jak už jsem psala jinde - možná vyhrávají, ale rozhodně ne kvůli svému náskoku v marketingu! Mám-li pro svůj produkt (a informace je produkt) zajištěno větší odbytiště, je to má marketingová výhoda. Mám-li pro podporu svého světonázoru (svůj produkt) vypracovanou kulturu, strukturně i bezstrukturně podchycené informační kanály, je to má konkurenční výhoda, je to můj marketingový náskok vůči konkurenci. To, že já ( "západní partner" ) používám podlé, nečestné, zhůvěřilé praktiky mě v tvých očích, Ruský světe, očerňuje a mravně vyprazdňuje. Já však díky nim vyhrávám, a to právě proto, že ty se k nim snižuješ jen málokdy nebo téměř nikdy. Ze svých špatných skutků obviním Tebe. Na Tebe ukážu prstem. Pošlapávám tě, okopávám tě, ničím tě. Ponižuji, pranýřuji, zostuzuji. Můj sen je tě vykořenit. Ó, jak jsem překvapen, že stále existuješ, nyní snad vzmáháš se a dokonce jsi slyšet, upředu všechno k tomu, abych tě umlčel. Jsem sebou zhnusen, a Ty mi, Ruský světe, svou prostou existencí toto neustále připomínáš. Potírání ruských kanálů, informačních zdrojů a vlastně všeho ruského je možné díky mému letitému kulturnímu, hudebnímu, filmovému, life stylovému, subkulturnímu, módnímu, ideologickému, skrytému rafinovanému diverznímu působení. Sebe jsem propagoval, Tebe zostuzoval. Vítězím neb vítězil jsem. "Všeho do času." Toto já vidět nechci, ty si však velmi dobře uvědomuješ. Civilizační střet, který spolu po staletí vedeme, najde svého vítěze. Vítěze bitvy, vítěze války nebo Epochy?

Hýbající ruka je stékající kapka voda, apod.

Libor, prosím ťa, pozri si to video poriadne... Žiadna stekajúca kvapka. To telo na pravej strane cesty normálne zdvíha ruku zdola nahor. Je to tam krásne a zreteľne vidieť. Spomaľ si to video na 0,25x a uvidíš to aj ty! Kvapky nestekajú zdola nahor. Okrem toho, vidno tam aj pohyb celého ramena.


O tom pohybe v spätnom zrkadle na konci videa už by sa dalo teoreticky sporiť. Ale ten prvý pohyb tela, o ktorom je reč, je jasný jak facka. Mne osobne stačilo už toto, aby som vedel že Buča je nepodarený fejk, a nemusel som hľadať ďalšie dôkazy. Ukri neustále robia šlendriánske chyby, a potom to všelijako zahovárajú.


[quote="pid:66482, uid:709"]Hýbající ruka je stékající kapka voda, apod.[/quote] Libor, prosím ťa, pozri si to video poriadne... Žiadna stekajúca kvapka. To telo na pravej strane cesty normálne zdvíha ruku zdola nahor. Je to tam krásne a zreteľne vidieť. Spomaľ si to video na 0,25x a uvidíš to aj ty! Kvapky nestekajú zdola nahor. Okrem toho, vidno tam aj pohyb celého ramena. O tom pohybe v spätnom zrkadle na konci videa už by sa dalo teoreticky sporiť. Ale ten prvý pohyb tela, o ktorom je reč, je jasný jak facka. Mne osobne stačilo už toto, aby som vedel že Buča je nepodarený fejk, a nemusel som hľadať ďalšie dôkazy. Ukri neustále robia šlendriánske chyby, a potom to všelijako zahovárajú.

Napr. obrázok toho akože vykopaného masového hrobu (fotku momentálne vycapil aj Petr Novák aby robil z Rusov nacistov). Pri lepšom pohľade je úplne jasné, že to nebol vykopaný (odhrabaný) masový hrob, ale naopak, bola to jama, do ktorej boli starostlivo naaranžované telá a poobsypávané jemnou zeminou. Je to jasné z toho, že telá majú čisté vlasy a uši (kto by im ich tak dôkladne po vyhrabaní vyčistil?). Skrátka vyhrabaný hrob v ktorom boli objavené telá vyzerá celkom inak, najmä tie telá nie sú tak čisté a zem nepošľapaná.


Ale práve na takýchto príkladoch je vidno, aká brutálna propaganda a lži museli bežať v 2. svetovej vojne. Začína byť nad slnko jasnejšie, že Katyň bola rovnaká odporná provokácia. Je vidno, že jedna z bojujúcich strán používa jedny metódy, a druhý strana iné metódy. Jedna strana má jednu morálku, a druhá strana má inú morálku. História sa opakuje.
Ojedinelé zlyhania sa môžu vyskytnúť aj na ruskej strane, ale na západnej strane je to pravidlo, len to nerobia okato, a vždy sa snažia svoje špinavosti hodiť na druhých.


Napr. obrázok toho akože vykopaného masového hrobu (fotku momentálne vycapil aj Petr Novák aby robil z Rusov nacistov). Pri lepšom pohľade je úplne jasné, že to nebol vykopaný (odhrabaný) masový hrob, ale naopak, bola to jama, do ktorej boli starostlivo naaranžované telá a poobsypávané jemnou zeminou. Je to jasné z toho, že telá majú čisté vlasy a uši (kto by im ich tak dôkladne po vyhrabaní vyčistil?). Skrátka vyhrabaný hrob v ktorom boli objavené telá vyzerá celkom inak, najmä tie telá nie sú tak čisté a zem nepošľapaná. Ale práve na takýchto príkladoch je vidno, aká brutálna propaganda a lži museli bežať v 2. svetovej vojne. Začína byť nad slnko jasnejšie, že Katyň bola rovnaká odporná provokácia. Je vidno, že jedna z bojujúcich strán používa jedny metódy, a druhý strana iné metódy. Jedna strana má jednu morálku, a druhá strana má inú morálku. História sa opakuje. Ojedinelé zlyhania sa môžu vyskytnúť aj na ruskej strane, ale na západnej strane je to pravidlo, len to nerobia okato, a vždy sa snažia svoje špinavosti hodiť na druhých.

Informační válku vyhrává západ


Jo, to určitě, západ je v nesnázích, jeden fake, střídá další fake a už se v tom ani nikdo nevyzná, co je větší lež.


Akorát ta modro-žlutá fangle začíná všem, čím dál tím víc, pít krev.
Každej kretén, kterej, ať už virtuálně, nebo fyzicky, mává UA vlajkou a řve, nebo píše "Sláva Ukrajině", tak míří do pekel.


Ještě se zeptám:
Kde, že ten západ vyhrává tu informační válku? V Buče, nebo s tou Točkou alias Iskanderem v Kramatorsku, nebo jak bráněj Mariupol, nebo kde a jak ji vyhrává? Je to jedna lež za lží, stejně tak, jako kdysi v Libyi, Sýrii, Iráku... kde vedou tu info válku? Jediný v čem mají pravdu, jsou konečný výsledky sportu.


Přidávám odkaz na vyvracení UA lží:


https://t.me/s/marsalMalinovskij


[quote="pid:66482, uid:709"]Informační válku vyhrává západ[/quote] Jo, to určitě, západ je v nesnázích, jeden fake, střídá další fake a už se v tom ani nikdo nevyzná, co je větší lež. Akorát ta modro-žlutá fangle začíná všem, čím dál tím víc, pít krev. Každej kretén, kterej, ať už virtuálně, nebo fyzicky, mává UA vlajkou a řve, nebo píše "Sláva Ukrajině", tak míří do pekel. Ještě se zeptám: Kde, že ten západ vyhrává tu informační válku? V Buče, nebo s tou Točkou alias Iskanderem v Kramatorsku, nebo jak bráněj Mariupol, nebo kde a jak ji vyhrává? Je to jedna lež za lží, stejně tak, jako kdysi v Libyi, Sýrii, Iráku... kde vedou tu info válku? Jediný v čem mají pravdu, jsou konečný výsledky sportu. Přidávám odkaz na vyvracení UA lží: https://t.me/s/marsalMalinovskij

Jediný v čem mají pravdu, jsou konečný výsledky sportu.
Ale aj tie dopredu zmanipulovali aby im sedel výsledok ako potrebujú


[quote="pid:67870, uid:633"]Jediný v čem mají pravdu, jsou konečný výsledky sportu.[/quote]Ale aj tie dopredu zmanipulovali aby im sedel výsledok ako potrebujú

Informačnú vojnu vyhráva Západ na území Západu, tak isto ako informačnú vojnu vyhráva Rusko na území RF a spojencov (BRICS). T.j. každý na svojom území, čo je prirodzené, pretože nikto si nenechá na svojom území informačne pôsobiť protivníka.
Tragédia by bola, keby Západ vyhrával informačnú vojnu na území Ruska.


Informačnú vojnu vyhráva Západ na území Západu, tak isto ako informačnú vojnu vyhráva Rusko na území RF a spojencov (BRICS). T.j. každý na svojom území, čo je prirodzené, pretože nikto si nenechá na svojom území informačne pôsobiť protivníka. Tragédia by bola, keby Západ vyhrával informačnú vojnu na území Ruska.
2.03k
11
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept