Zahraničná politika
Canada
???

Ta prohnila loutka hned po protestech odjela do Londyna pro dalsi noty.......A nic se nedeje.....tesim se az si prijdou pro nas ...nebot to je co si vsichni zaslouzime....


https://youtu.be/DaD-Lkoa0lg


Ta prohnila loutka hned po protestech odjela do Londyna pro dalsi noty.......A nic se nedeje.....tesim se az si prijdou pro nas ...nebot to je co si vsichni zaslouzime.... https://youtu.be/DaD-Lkoa0lg

Kanada odsouhlasila vagni pojekt
Kanadská vláda schválila výstavbu kontroverzního ropného projektu v Atlantickém oceánu. "Projekt těžby v Severním zálivu může pokračovat," řekl včera ministr životního prostředí Steven Guilbeault. Vláda pro něj stanovila "jedny z nejpřísnějších ekologických požadavků, jaké kdy byly stanoveny". Například projekt v oblasti ropy má být "CO2 neutrální do roku 2050".
Projekt norské ropné společnosti Equinor spočívá ve stavbe ropného pole 500 kilometrů od pobřeží Newfoundlandu v hloubce více než jeden kilometr. Projekt má být uveden do provozu v roce 2028. Podle společnosti se má během 30 let vytěžit přibližně 300 milionů barelů ropy. Jedná se o pátý projekt svého druhu v Kanadě.
Bývalý ekologický aktivista a současný ministr Guilbeault uvedl, že podle odborného posudku je nepravděpodobné, že by projekt vedl k negativním dopadům na životní prostředí.
Ekologické organizace vidí "facku"
Podle něj jde o "políček do tváře klimatologům, komunitám v Kanadě a ve světě, které jsou postiženy klimatickou krizí", rika Julia Levin z organizace Environmental Defence. Take Green Peace protestuji. Projekt kritizovala také Nová demokratická strana (NDP), která je spojencem kanadského vůdce Justina Trudeaua.
"To přesně ukazuje, co je s touto vládou špatně. Místo aby naslouchali odborníkům na klima, naslouchají svým kamarádům z ropného a plynárenského průmyslu," řekla mluvčí pro životní prostředí Laurel Collinsová. zde


**Kanada odsouhlasila vagni pojekt** Kanadská vláda schválila výstavbu kontroverzního ropného projektu v Atlantickém oceánu. "Projekt těžby v Severním zálivu může pokračovat," řekl včera ministr životního prostředí Steven Guilbeault. Vláda pro něj stanovila "jedny z nejpřísnějších ekologických požadavků, jaké kdy byly stanoveny". Například projekt v oblasti ropy má být "CO2 neutrální do roku 2050". Projekt norské ropné společnosti Equinor spočívá ve stavbe ropného pole 500 kilometrů od pobřeží Newfoundlandu v hloubce více než jeden kilometr. Projekt má být uveden do provozu v roce 2028. Podle společnosti se má během 30 let vytěžit přibližně 300 milionů barelů ropy. Jedná se o pátý projekt svého druhu v Kanadě. **Bývalý ekologický aktivista a současný ministr Guilbeault uvedl, že podle odborného posudku je nepravděpodobné, že by projekt vedl k negativním dopadům na životní prostředí.** **Ekologické organizace vidí "facku" **Podle něj jde o "políček do tváře klimatologům, komunitám v Kanadě a ve světě, které jsou postiženy klimatickou krizí", rika Julia Levin z organizace Environmental Defence. Take Green Peace protestuji. Projekt kritizovala také Nová demokratická strana (NDP), která je spojencem kanadského vůdce Justina Trudeaua. "To přesně ukazuje, co je s touto vládou špatně. Místo aby naslouchali odborníkům na klima, naslouchají svým kamarádům z ropného a plynárenského průmyslu," řekla mluvčí pro životní prostředí Laurel Collinsová. [zde](https://orf.at/#/stories/3258350/)
477
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept