Egregoriálno-matričné riadenie
Nedostatek vody v Italii - Setreni pod pokutami
Y

Severní Itálie se potýká s nejhorším suchem za posledních 65 let, přičemž srážky v loňské zimě byly až o 80 % nižší, než je sezónní průměr. Několik měst v regionech, jako je Piemont, Ligurie, Lombardie a Trentino, nyní zavedlo příděly vody. Ty mohou sahat od uzavření studní a nočního omezení přívodu vody z kohoutku až po zákazy používání vody na zahradách a pozemcích, mytí aut a napouštění bazénů. Jak informoval britský deník Guardian, za nešetrné používání mohou být uloženy pokuty až do výše 500 eur.
Nepršelo od 8. prosince," řekl starosta Quarony Francesco Pietrasanta. "Jsou problémy se studnami, některé oblasti musely být zásobovány cisternami na vodu. Pravidlem je používat vodu pouze pro skutečné potřeby, jako je hygiena nebo výživa."
Ve vesnici Bajardo v Ligurii byl přívod vody do vodovodních kohoutků zastaven již během noci. Starosta Francesco Laura řekl, že nemá jinou možnost, prameny vyschly. Postižení nyní vroucně doufají, že tento týden přijde předpověď deště. Aby se však nedostatek vody vyřešil, musely by být srážky enormní.
"Tato situace by nás měla přimět k tomu, abychom se zamysleli nad změnou politiky hospodaření s vodou jiným způsobem, zejména s ohledem na klimatické změny," řekl Massimo Niero, starosta města Cisano sul Neva.
Nacistické vozidlo ve vyschlem recisti
Pád, nejdelší italská řeka, má v současné době nejnižší zimní hladinu od roku 1972. Ve vyschlém povodí řeky bylo dokonce objeveno německe polopasove vozidlo z druhé světové války, po kterém odborníci pátrali desítky let. Vozidlo bylo objeveno v Sermide v provincii Mantua a poté bylo vyprosteno odborníky z Muzea Světové války ze Sermide a Felonice. V dubnu 1945 ho ustupující nacistické jednotky zatlačily do řeky, aby nepadl do rukou amerických vojsk. zde


Severní Itálie se potýká s nejhorším suchem za posledních 65 let, přičemž srážky v loňské zimě byly až o 80 % nižší, než je sezónní průměr. Několik měst v regionech, jako je Piemont, Ligurie, Lombardie a Trentino, nyní zavedlo příděly vody. Ty mohou sahat od uzavření studní a nočního omezení přívodu vody z kohoutku až po zákazy používání vody na zahradách a pozemcích, mytí aut a napouštění bazénů. Jak informoval britský deník Guardian, za nešetrné používání mohou být uloženy pokuty až do výše 500 eur. Nepršelo od 8. prosince," řekl starosta Quarony Francesco Pietrasanta. "Jsou problémy se studnami, některé oblasti musely být zásobovány cisternami na vodu. Pravidlem je používat vodu pouze pro skutečné potřeby, jako je hygiena nebo výživa." Ve vesnici Bajardo v Ligurii byl přívod vody do vodovodních kohoutků zastaven již během noci. Starosta Francesco Laura řekl, že nemá jinou možnost, prameny vyschly. Postižení nyní vroucně doufají, že tento týden přijde předpověď deště. Aby se však nedostatek vody vyřešil, musely by být srážky enormní. "Tato situace by nás měla přimět k tomu, abychom se zamysleli nad změnou politiky hospodaření s vodou jiným způsobem, zejména s ohledem na klimatické změny," řekl Massimo Niero, starosta města Cisano sul Neva. **Nacistické vozidlo ve vyschlem recisti **Pád, nejdelší italská řeka, má v současné době nejnižší zimní hladinu od roku 1972. Ve vyschlém povodí řeky bylo dokonce objeveno německe polopasove vozidlo z druhé světové války, po kterém odborníci pátrali desítky let. Vozidlo bylo objeveno v Sermide v provincii Mantua a poté bylo vyprosteno odborníky z Muzea Světové války ze Sermide a Felonice. V dubnu 1945 ho ustupující nacistické jednotky zatlačily do řeky, aby nepadl do rukou amerických vojsk. [zde](https://orf.at/#/stories/3256306/)

Vlivem cenzury a nevědomosti davu proud informací (vody) vysychá. Objevují se pozůstatky fašismu a nacismu. Je třeba přestat cenzurovat, jinak voda dojde.


Vlivem cenzury a nevědomosti davu proud informací (vody) vysychá. Objevují se pozůstatky fašismu a nacismu. Je třeba přestat cenzurovat, jinak voda dojde.

Vlivem cenzury a nevědomosti davu proud informací (vody) vysychá. Objevují se pozůstatky fašismu a nacismu. Je třeba přestat cenzurovat, jinak voda dojde.

Já bych to viděl trochu jinak . Dochází stará voda a každý by se měl připravit na změnu VODY .


[quote="pid:65562, uid:510"]Vlivem cenzury a nevědomosti davu proud informací (vody) vysychá. Objevují se pozůstatky fašismu a nacismu. Je třeba přestat cenzurovat, jinak voda dojde.[/quote] Já bych to viděl trochu jinak . Dochází stará voda a každý by se měl připravit na změnu VODY .

Dochází stará voda a každý by se měl připravit na změnu VODY .
Predpoveď na hornom toku Pádu
https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/paesana_taliansko_3171711
a ďalej
https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/villafranca-piemonte_taliansko_3164239
https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/tur%c3%adn_taliansko_3165524


takže nejaká voda príde.


[quote="pid:65565, uid:185"]Dochází stará voda a každý by se měl připravit na změnu VODY .[/quote]Predpoveď na hornom toku Pádu https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/paesana_taliansko_3171711 a ďalej https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/villafranca-piemonte_taliansko_3164239 https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/t%C3%BD%C5%BEde%C5%88/tur%c3%adn_taliansko_3165524 takže nejaká voda príde.

připravit na změnu VODY .

pripravit na zmenu energetiky vody ...


[quote="pid:65565, uid:185"]připravit na změnu VODY .[/quote] pripravit na zmenu energetiky vody ...
1.19k
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept