Zahraničná politika
Fakta v obrazech. Bude se průběžně doplňovat.

prehlidka zadrzenych zbrani mezinarodni "pomoci", mj. i ceske.

To budou asi ty enteligentní , co po odpálení likvidují vlastní obsluhu . Přesně podle sloganu , Naše zbraně vždy zasáhnou .


[quote="pid:68468, uid:347"]prehlidka zadrzenych zbrani mezinarodni "pomoci", mj. i ceske.[/quote] To budou asi ty enteligentní , co po odpálení likvidují vlastní obsluhu . Přesně podle sloganu , Naše zbraně vždy zasáhnou .

Zhulený vrchní velitel Ukrajiny v bunkru

Vždycky když ho vidím, říkám si, jak je možné z takového primitiva, z takového hovada udělat "hrdinu". Copak už lidem ani zrak neslouží? Vážně ho někdo může za hrdinu pokládat a to beze srandy? Fakt nevím, třeba je něco špatného na mně, ale je mi z něj nevolno už od pohledu.
Je možné cosi takového vydávat za hrdinu? Byť marketingem? Pokoušejí se o to fest... už z něj i velkého Che chtějí dělat. Panebože... Byl ten opičák vůbec na vojně? Umí vůbec něco jiného než tancovat na štuflích nebo dělat pianistu? smile
625ea9434e97c


Jak ho můžou srovnávat s legendárním velitelem?
https://www.youtube.com/watch?v=66ZgRduv6pg


[quote="pid:68358, uid:158"]Zhulený vrchní velitel Ukrajiny v bunkru[/quote] Vždycky když ho vidím, říkám si, jak je možné z takového primitiva, z takového hovada udělat "hrdinu". Copak už lidem ani zrak neslouží? Vážně ho někdo může za hrdinu pokládat a to beze srandy? Fakt nevím, třeba je něco špatného na mně, ale je mi z něj nevolno už od pohledu. Je možné cosi takového vydávat za hrdinu? Byť marketingem? Pokoušejí se o to fest... už z něj i velkého Che chtějí dělat. Panebože... Byl ten opičák vůbec na vojně? Umí vůbec něco jiného než tancovat na štuflích nebo dělat pianistu? :( ![625ea9434e97c](serve/attachment&path=625ea9434e97c) Jak ho můžou srovnávat s legendárním velitelem? https://www.youtube.com/watch?v=66ZgRduv6pg

dnesni patrickovo video


poznamka: minuly tyden jsem o tomto novinari mluvila s lidmi, co sleduji pouze mainstream. doporucovala jsem jim, aby se na ta videa podivali. ptali se me:"a jak vis, ze to neni propaganda, da se tomu verit?" ptala jsem se jich, jestli si tuto otazku kladou, kdyz sleduji CT24.


https://www.youtube.com/watch?v=QD_-ak6vVzg


dnesni patrickovo video poznamka: minuly tyden jsem o tomto novinari mluvila s lidmi, co sleduji pouze mainstream. doporucovala jsem jim, aby se na ta videa podivali. ptali se me:"a jak vis, ze to neni propaganda, da se tomu verit?" ptala jsem se jich, jestli si tuto otazku kladou, kdyz sleduji CT24. https://www.youtube.com/watch?v=QD_-ak6vVzg
Upravené 19. 4. 2022 o 17:20

Odessa 2. 5. 2014 Dom odborov 1-4
https://peertube.su/w/5UQELrFTrRnz1Vek9RLh3n - v ruštine


Je to skutočné vyšetrovanie! Obdivujem autorovu vytrvalosť, odhodlanie a analytické schopnosti. Video je dlhé, ale nešetrite pár hodín svojho života, otvorte oči a zapojte mozog, stojí to za to!


**Odessa 2. 5. 2014 Dom odborov 1-4** https://peertube.su/w/5UQELrFTrRnz1Vek9RLh3n - v ruštine Je to skutočné vyšetrovanie! Obdivujem autorovu vytrvalosť, odhodlanie a analytické schopnosti. Video je dlhé, ale nešetrite pár hodín svojho života, otvorte oči a zapojte mozog, stojí to za to!
Upravené 1. 5. 2022 o 22:36
123
20.09k
156
36
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept