Politika v ČR
"Svoboda slova" v ČR v pojetí vlády Petra Fialy

Z internetového zpravodajství jsme se dozvěděli, že stránky Exanpro.cz byly zásahem státu zablokovány nebo budou v nejbližší době zablokovány.


"Nezávislé a nestranné analytické stránky Exanpro.cz byly překvapivě vyhodnoceny jako dezinformační a v současné situaci na Ukrajině jako hrozba pro národní bezpečnost.


I tento precedent je důkazem úpadku českého státu.


Jako provozovatel odborného analytického webu jsem nikdy neočekával, že stát bude výstupy na webu natolik zasažen, že bude bránit v poskytování zpravodajských analýz, hodnocení a předpovědí. Avšak i toto o lecčems vypovídá."


Jiří Wagner
https://email.seznam.cz/?hp#inbox/239741


Aeronet dopsal. Vláda rozhodla o zablokování dezinformačních webů
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/aeronet-dopsal-vlada-rozhodla-o-zablokovani-dezinformacnich-webu-40388394#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=CimtPnG2jyh-202202251509&dop_id=40388394&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest188_skryvani_boxiku_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Zablokované byly stránky Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz ."


Z internetového zpravodajství jsme se dozvěděli, že stránky Exanpro.cz byly zásahem státu zablokovány nebo budou v nejbližší době zablokovány. "Nezávislé a nestranné analytické stránky Exanpro.cz byly překvapivě vyhodnoceny jako dezinformační a v současné situaci na Ukrajině jako hrozba pro národní bezpečnost. I tento precedent je důkazem úpadku českého státu. Jako provozovatel odborného analytického webu jsem nikdy neočekával, že stát bude výstupy na webu natolik zasažen, že bude bránit v poskytování zpravodajských analýz, hodnocení a předpovědí. Avšak i toto o lecčems vypovídá." Jiří Wagner https://email.seznam.cz/?hp#inbox/239741 **Aeronet dopsal. Vláda rozhodla o zablokování dezinformačních webů** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/aeronet-dopsal-vlada-rozhodla-o-zablokovani-dezinformacnich-webu-40388394#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=CimtPnG2jyh-202202251509&dop_id=40388394&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest188_skryvani_boxiku_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Zablokované byly stránky Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz ."
Upravené 25. 2. 2022 o 16:14

Já si myslím, že Aeronet už neměl sílu a tak ho odepsali. Ale poslouží ještě jednou - jako záminka na zavření i ostatních webů.


Mě třeba příjemně překvapil Hájek. Včerejší článek byl opravdu dobrý.


Exanpro. Fakta se jim nehodí.


Mám jen obavu, že toto byla jen taková rozehřívací první várka. Co bude dál? Kob-forum? Ksbforum? Všechna nechtěná alternativa?


Já si myslím, že Aeronet už neměl sílu a tak ho odepsali. Ale poslouží ještě jednou - jako záminka na zavření i ostatních webů. Mě třeba příjemně překvapil Hájek. Včerejší článek byl opravdu dobrý. Exanpro. Fakta se jim nehodí. Mám jen obavu, že toto byla jen taková rozehřívací první várka. Co bude dál? Kob-forum? Ksbforum? Všechna nechtěná alternativa?

Návrat cenzury aneb kdo je tady šílenec
https://blog.echo24.cz/a/ShtyM/navrat-cenzury-aneb-kdo-je-tady-silenec
MICHAL SEMÍN


"Za situace, kdy dnes každý „slušný člověk“ chodí s modrožlutou bikolórou v klopě a kdy je rezervovaný postoj k oficiálnímu narativu interpretován jako podpora ruské agrese, nejspíš bude svoboda slova jednou z prvních obětí právě probíhajícího „boje za svobodu a demokracii“. Jak píše server Seznam Zprávy, „mezi českými politiky se začaly ozývat hlasy, jestli není možné omezit nebo rovnou zavřít nejznámější dezinformační weby, pokud budou o ruském útoku na Ukrajinu šířit lži. Například místopředseda Sněmovny Jan Bartošek (KDU-ČSL) ve středu na Twitteru napsal, že v tomhle směru „není na co čekat“. Vstřícně se k této myšlence staví i bývalý ústavní soudce Stanislav Balík, když tvrdí, že zavedení cenzury na internetu má charakter legitimní preventivní obrany. A o potřebě v boji proti dezinformátorům razantně přitvrdit opakovaně hovoří i nový ministr vnitra Rakušan."


**Návrat cenzury aneb kdo je tady šílenec** https://blog.echo24.cz/a/ShtyM/navrat-cenzury-aneb-kdo-je-tady-silenec MICHAL SEMÍN "Za situace, kdy dnes každý „slušný člověk“ chodí s modrožlutou bikolórou v klopě a kdy je rezervovaný postoj k oficiálnímu narativu interpretován jako podpora ruské agrese, nejspíš bude svoboda slova jednou z prvních obětí právě probíhajícího „boje za svobodu a demokracii“. Jak píše server Seznam Zprávy, „mezi českými politiky se začaly ozývat hlasy, jestli není možné omezit nebo rovnou zavřít nejznámější dezinformační weby, pokud budou o ruském útoku na Ukrajinu šířit lži. Například místopředseda Sněmovny Jan Bartošek (KDU-ČSL) ve středu na Twitteru napsal, že v tomhle směru „není na co čekat“. Vstřícně se k této myšlence staví i bývalý ústavní soudce Stanislav Balík, když tvrdí, že zavedení cenzury na internetu má charakter legitimní preventivní obrany. A o potřebě v boji proti dezinformátorům razantně přitvrdit opakovaně hovoří i nový ministr vnitra Rakušan."

Mám jen obavu, že toto byla jen taková rozehřívací první várka. Co bude dál?

Intuice mě varuje, aby to nebyla jen včasná výroba "mučedníků", kteří po "rehabilitaci" budou udávat informační takt.


[quote="pid:59881, uid:372"]Mám jen obavu, že toto byla jen taková rozehřívací první várka. Co bude dál?[/quote] Intuice mě varuje, aby to nebyla jen včasná výroba "mučedníků", kteří po "rehabilitaci" budou udávat informační takt.

Informace k možným trestněprávním limitům svobody projevu ve vztahu k situaci na Ukrajině
26.2.2022


https://www.ireporter.cz/2022/02/26/informace-k-moznym-trestnepravnim-limitum-svobody-projevu-ve-vztahu-k-situaci-na-ukrajine/


"Pokud by někdo veřejně (včetně demonstrací, prostoru internetu nebo sociálních sítí) vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu (akceptoval je či podporoval) nebo v této souvislosti vyjadřoval podporu nebo vychvaloval čelné představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia podle § 405 trestního zákoníku"


"_Akceptoval je" - význam:_Přijmul je, souhlasil s nimi...


Informace k možným trestněprávním limitům svobody projevu ve vztahu k situaci na Ukrajině 26.2.2022 https://www.ireporter.cz/2022/02/26/informace-k-moznym-trestnepravnim-limitum-svobody-projevu-ve-vztahu-k-situaci-na-ukrajine/ "Pokud by někdo veřejně (včetně demonstrací, prostoru internetu nebo sociálních sítí) vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu (**akceptoval je** či podporoval) nebo v této souvislosti vyjadřoval podporu nebo vychvaloval čelné představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia podle § 405 trestního zákoníku" **"_Akceptoval je" - význam:_Přijmul je, souhlasil s nimi...**
Upravené 26. 2. 2022 o 14:27

Další "vypnuté" weby:


"Ac24.cz, cz.sputniknews.com, Cz24.news, Eurabia.cz, Infokuryr.cz, narodninoviny.cz, novarepublika.cz, Nwoo.org, Pravyprostor.cz, rukojmi.cz, Slovanskenebe.com, Svobodnenoviny.eu, Svobodny-vysilac.cz a Zvedavec.org."


Zdroj: https://www.zive.cz/clanky/cznic-zablokoval-dezinformacni-weby-aeronet-protiproud-a-dalsi/sc-3-a-215136/default.aspx?fbclid=IwAR2zX3Tntg5JiJBQ-5uAp23XDcf3Kw97xbNzzBBW0h1fVGzIFASSJB6fcgM


**Další "vypnuté" weby:** "Ac24.cz, cz.sputniknews.com, Cz24.news, Eurabia.cz, Infokuryr.cz, narodninoviny.cz, novarepublika.cz, Nwoo.org, Pravyprostor.cz, rukojmi.cz, Slovanskenebe.com, Svobodnenoviny.eu, Svobodny-vysilac.cz a Zvedavec.org." Zdroj: https://www.zive.cz/clanky/cznic-zablokoval-dezinformacni-weby-aeronet-protiproud-a-dalsi/sc-3-a-215136/default.aspx?fbclid=IwAR2zX3Tntg5JiJBQ-5uAp23XDcf3Kw97xbNzzBBW0h1fVGzIFASSJB6fcgM

Další "vypnuté" weby:


Teprve chystají vypnutí dalších 22 webů... a to na úrovni poskytovatele připojení, už nejen správce národní domény.


To je masakr. Nějaké ještě jedou, nějaké ne


[quote="pid:60147, uid:270"]Další "vypnuté" weby:[/quote] Teprve chystají vypnutí dalších 22 webů... a to na úrovni poskytovatele připojení, už nejen správce národní domény. To je masakr. Nějaké ještě jedou, nějaké ne
Upravené 26. 2. 2022 o 15:34

Teprve chystají vypnutí dalších 22 webů...

i. weby nejsou vypnuty, pouze odstraněny z dns serverů, což se dá obejít viz návod v jiném vlákně
ii. takto bylo “ošetřeno” 8 webů, dalších 14 to má nahnuté, celkem 22 kusů (zajímavé číslo)
iii. některé z těchto webů jsou řízená alternativa
iv. některé weby sice odstraněny z dns nebyly, ale jsou pod ddos-útokem:
www.protiproud.info díky tomu znovu nedostupný
parlamentnilisty.cz se drží tak tak
novarepublika.cz nedostupná
nwoo.org nedostupný
v. údajně jednají o zablokování na úrovni internet providerů


[quote="pid:60151, uid:372"]Teprve chystají vypnutí dalších 22 webů...[/quote] i. weby nejsou vypnuty, pouze odstraněny z dns serverů, což se dá obejít viz návod v jiném vlákně ii. takto bylo “ošetřeno” 8 webů, dalších 14 to má nahnuté, celkem 22 kusů (zajímavé číslo) iii. některé z těchto webů jsou řízená alternativa iv. některé weby sice odstraněny z dns nebyly, ale jsou pod ddos-útokem: www.protiproud.info díky tomu znovu nedostupný parlamentnilisty.cz se drží tak tak novarepublika.cz nedostupná nwoo.org nedostupný v. údajně jednají o zablokování na úrovni internet providerů
Upravené 26. 2. 2022 o 15:58

i. weby nejsou vypnuty, pouze odstraněny z dns serverů, což se dá obejít viz návod v jiném vlákně


Aha, mě se ještě podařilo rozchodit sputnik a ac24, u ostatních jsem předpokládal ddos útok.


Jinak, já jsem poměrně počítačový analfabet, zkusím pak znovu ten návod.


Každopádně, nevídanej masakr!


[quote="pid:60156, uid:240"]i. weby nejsou vypnuty, pouze odstraněny z dns serverů, což se dá obejít viz návod v jiném vlákně[/quote] Aha, mě se ještě podařilo rozchodit sputnik a ac24, u ostatních jsem předpokládal ddos útok. Jinak, já jsem poměrně počítačový analfabet, zkusím pak znovu ten návod. Každopádně, nevídanej masakr!

Tak já hlásím vypnutí webu, kde mi běželo 15 ruských TV stanic. Našel jsem ale jiný podobný zdroj. Odkaz ze známých důvodů nedávám.


Tak já hlásím vypnutí webu, kde mi běželo 15 ruských TV stanic. Našel jsem ale jiný podobný zdroj. Odkaz ze známých důvodů nedávám.
Upravené 26. 2. 2022 o 16:19

Co se týká ruské TV, tak lze přes satelit.


Co se týká ruské TV, tak lze přes satelit.

Jarek

"_Akceptoval je" - význam:_Přijmul je, souhlasil s nimi...


http://www.lidice.cz/obec/historie/kobyliska/08.html


"A tak jednotlivé venkovské služebny (Aussendienststelle) Gestapa seznam doplnily podle svého uvážení nějakým důvodem, proč je zatčený navržen před stanný soud. Obvykle se udávalo: důvodné podezření z ilegální činnosti, schvalování atentátu, policejní nepřihlášení, přechovávání nepřihlášených osob, poslech cizího rozhlasu, držení zbraně, případně byl podezřelý jinak nebezpečný nacistické moci. Řídící úřadovny Gestapa v Praze a v Brně návrhy zpracovaly a předaly je stannému soudu. V jejich čele byli, jako předsedové, šéfové řídících ústředen Gestapa v Praze i Brně, příslušníci SS. Gestapo tudíž využilo druhého stanného práva a dle směrnic Hitlera, Himmlera a Franka, likvidovalo co největší počet nepohodlných českých občanů."


Tenkrát se mohlo svést na Němce, ale nevím, jakou pohádku si v současné době vymyslí detašované pracoviště léčebny Bohnice - Vláda ČR 2022.


[quote="pid:60136, uid:270"]"_Akceptoval je" - význam:_Přijmul je, souhlasil s nimi...[/quote] http://www.lidice.cz/obec/historie/kobyliska/08.html "A tak jednotlivé venkovské služebny (Aussendienststelle) Gestapa seznam doplnily podle svého uvážení nějakým důvodem, proč je zatčený navržen před stanný soud. Obvykle se udávalo: důvodné podezření z ilegální činnosti,** schvalování atentátu**, policejní nepřihlášení, přechovávání nepřihlášených osob, poslech cizího rozhlasu, držení zbraně, případně byl podezřelý jinak nebezpečný nacistické moci. Řídící úřadovny Gestapa v Praze a v Brně návrhy zpracovaly a předaly je stannému soudu. V jejich čele byli, jako předsedové, šéfové řídících ústředen Gestapa v Praze i Brně, příslušníci SS. Gestapo tudíž využilo druhého stanného práva a dle směrnic Hitlera, Himmlera a Franka, likvidovalo co největší počet nepohodlných českých občanů." Tenkrát se mohlo svést na Němce, ale nevím, jakou pohádku si v současné době vymyslí detašované pracoviště léčebny Bohnice - Vláda ČR 2022.

Intuice mě varuje, aby to nebyla jen včasná výroba "mučedníků", kteří po "rehabilitaci" budou udávat informační takt.
Ano. Tato možnost tu je. Nebylo by to poprvé. Např. v případě Aeronetu to již proběhlo dříve. Určitě si všichni vzpomínáme na informační "boj" české televize, dokonce uspořádali "pátrání" po VK a vyrobili pořad. A co to způsobilo? Zvýšení popularity Aeronetu. Dále Janda a spol. Seznamy "dezinformačních webů. To samé. Typická manipulace s lidskou psychikou. To "oni" umí dobře. Zakázané ovoce přece chutná nejlépe že...smile


[quote="pid:59933, uid:826"]Intuice mě varuje, aby to nebyla jen včasná výroba "mučedníků", kteří po "rehabilitaci" budou udávat informační takt.[/quote]Ano. Tato možnost tu je. Nebylo by to poprvé. Např. v případě Aeronetu to již proběhlo dříve. Určitě si všichni vzpomínáme na informační "boj" české televize, dokonce uspořádali "pátrání" po VK a vyrobili pořad. A co to způsobilo? Zvýšení popularity Aeronetu. Dále Janda a spol. Seznamy "dezinformačních webů. To samé. Typická manipulace s lidskou psychikou. To "oni" umí dobře. Zakázané ovoce přece chutná nejlépe že...:)

40388535


Jak znám (alespoň tady v Praze) policajty, tak jsem se nikdy nesetkal, že by byli protirusky zaměřený, nehledě na to, že hádejte, kdo tady páchá skoro 100% kriminalitu… Ukrajinci, kterejch maj policajti plný zuby, po nocích se tady s nima perou, dohadujou, takže je nemůžou ani vystát. Myslím, že policie minimálně tady v Praze bude mít s nárůstem počtu Ukrajinců dost svý práce v ulicích, než sedět u počítače a sledovat nějaký weby, kde někdo napíše něco proti pravýmu sektoru, Banderovcích a Azovu.


[quote="pid:60366, uid:312"]40388535[/quote] Jak znám (alespoň tady v Praze) policajty, tak jsem se nikdy nesetkal, že by byli protirusky zaměřený, nehledě na to, že hádejte, kdo tady páchá skoro 100% kriminalitu… Ukrajinci, kterejch maj policajti plný zuby, po nocích se tady s nima perou, dohadujou, takže je nemůžou ani vystát. Myslím, že policie minimálně tady v Praze bude mít s nárůstem počtu Ukrajinců dost svý práce v ulicích, než sedět u počítače a sledovat nějaký weby, kde někdo napíše něco proti pravýmu sektoru, Banderovcích a Azovu.

Teď koukám na OVM a je tam Rakušan a Šlachta a Šlachta říkal, v podstatě to, co jsem psal.


Že policajti budou mít dost práce s nárůstem kriminality Ukrajinců a policie musí chránit občany ČR a ještě dodal, že sem do Prahy jel z Brna a viděl kolonu 15 aut z Ukrajiny, jak jedou na Prahu, takže už se tom sem lifruje a Rakušan tam mele ty jejich mantry “jsme připraveni pomoct Ukrajincům, jsme solidární, policie je připravená blablabla”…
Podle mě je policie značně nasraná..


Teď koukám na OVM a je tam Rakušan a Šlachta a Šlachta říkal, v podstatě to, co jsem psal. Že policajti budou mít dost práce s nárůstem kriminality Ukrajinců a policie musí chránit občany ČR a ještě dodal, že sem do Prahy jel z Brna a viděl kolonu 15 aut z Ukrajiny, jak jedou na Prahu, takže už se tom sem lifruje a Rakušan tam mele ty jejich mantry “jsme připraveni pomoct Ukrajincům, jsme solidární, policie je připravená blablabla”… Podle mě je policie značně nasraná..

K tomu zbývá jen dodat , že se sem natáhne sebranka , tak jako při útěku z Afghánistánu . Pokud většina Ukrajinců zůstává doma , pak logicky utíkají ti , kteří k tomu mají vážný důvod , na kterém dlouhodobě pracují .


K tomu zbývá jen dodat , že se sem natáhne sebranka , tak jako při útěku z Afghánistánu . Pokud většina Ukrajinců zůstává doma , pak logicky utíkají ti , kteří k tomu mají vážný důvod , na kterém dlouhodobě pracují .

SPD: “Dnešní aktuality 26.2.2022”
https://www.youtube.com/watch?v=ZWTL1w6gVm4


Hned v úvodu se Okamura vyjadřuje k blokaci webů.
Zajímavé je, že explicitně zmiňuje pouze 3 z 8:
ProtiProud (Petr Hájek)
PrvniZpravy (Jaroslav Bašta)
NovaRepublika (Ivan David)
(viz moje upozornění, že mezi blokovanými weby je i několik bis-projektů/řízená alternativa)
(ano, zmiňuje i aeronet, aby ukázal, že svobodu slova považuje za nedělitelnou, i když aeronet systematicky SPD pomlouvá vždy těsně před volbami)


SPD: “Dnešní aktuality 26.2.2022” https://www.youtube.com/watch?v=ZWTL1w6gVm4 Hned v úvodu se Okamura vyjadřuje k blokaci webů. Zajímavé je, že explicitně zmiňuje pouze 3 z 8: ProtiProud (Petr Hájek) PrvniZpravy (Jaroslav Bašta) NovaRepublika (Ivan David) (viz moje upozornění, že mezi blokovanými weby je i několik bis-projektů/řízená alternativa) (ano, zmiňuje i aeronet, aby ukázal, že svobodu slova považuje za nedělitelnou, i když aeronet systematicky SPD pomlouvá vždy těsně před volbami)

Dále Janda a spol. Seznamy "dezinformačních webů. To samé.

Přesný postřeh. Vždycky, když je někde seznam “dezinformačních”, “proruských” atd webů, tak je aeronet mezi top 5, pokud není na prvním místě.


[quote="pid:60361, uid:781"]Dále Janda a spol. Seznamy "dezinformačních webů. To samé.[/quote] Přesný postřeh. Vždycky, když je někde seznam “dezinformačních”, “proruských” atd webů, tak je aeronet mezi top 5, pokud není na prvním místě.

Že policajti budou mít dost práce s nárůstem kriminality Ukrajinců

Žel, ti, co honí ukrajince po ulicích a ti, kteří řeší ideozločiny, nejsou ti samí.
Žel, ti, kteří budou utíkat “na západ”, nebudou jen obyčejní zloději.


[quote="pid:60384, uid:633"]Že policajti budou mít dost práce s nárůstem kriminality Ukrajinců[/quote] Žel, ti, co honí ukrajince po ulicích a ti, kteří řeší ideozločiny, nejsou ti samí. Žel, ti, kteří budou utíkat “na západ”, nebudou jen obyčejní zloději.
Upravené 27. 2. 2022 o 13:23

Zajímavé je, že explicitně zmiňuje pouze 3 z 8:
Protože lidé, které je vedou jsou z SPD.


[quote="pid:60392, uid:240"]Zajímavé je, že explicitně zmiňuje pouze 3 z 8:[/quote]Protože lidé, které je vedou jsou z SPD.

Žel, ti, co honí ukrajince po ulicích a ti, kteří řeší ideozločiny, nejsou ti samí.


To sice nejsou, ale soudy už teď jsou dost zahlcený a nestíhaj, takže ideová policie může udávat a posílat lidi k soudům.


Soudy fakt nemaj čas a náladu, zabývat se kdejakym “Lojzou”, kterej napsal někde na novinkách do diskuze, že fandí Putinovi a Rusku.


To už by soudy tady neřešily nic jinýho a už vidím, jak jde půl republiky do lochu…


[quote="pid:60399, uid:240"]Žel, ti, co honí ukrajince po ulicích a ti, kteří řeší ideozločiny, nejsou ti samí.[/quote] To sice nejsou, ale soudy už teď jsou dost zahlcený a nestíhaj, takže ideová policie může udávat a posílat lidi k soudům. Soudy fakt nemaj čas a náladu, zabývat se kdejakym “Lojzou”, kterej napsal někde na novinkách do diskuze, že fandí Putinovi a Rusku. To už by soudy tady neřešily nic jinýho a už vidím, jak jde půl republiky do lochu…
Upravené 27. 2. 2022 o 13:42

Zajímavé je, že mezi zakázanými weby není tadesco. Nedalo mi to, kouknul jsem tam, a světe div se, tadesco otočilo o 180 stupnů. Zajímavý zvrat. smile


Zajímavé je, že mezi zakázanými weby není tadesco. Nedalo mi to, kouknul jsem tam, a světe div se, tadesco otočilo o 180 stupnů. Zajímavý zvrat. :D

"Sputnik International, české a polské webové stránky Sputniku pod masovými DDoS útoky
před 20 hodinami (Aktualizováno: před 20 hodinami)
Prezentace hlavní mezinárodní zpravodajské značky Sputnik - Sputnik International, 1920, 26.02.2022
© Sputnik / Alexej Filippov / Přejít do fotobanky


MOSKVA (Sputnik) - Mezinárodní verze zpravodajské agentury Sputnik a české a polské webové stránky čelí DDoS útokům.
Webové stránky Sputnik International, Sputnik Czech Republic a Sputnik Poland čelí masovým DDos útokům uprostřed západních sankcí proti Rusku v reakci na zvláštní operaci Moskvy na Ukrajině.
"Webové stránky Sputnik International a Sputnik Česká republika byly pod masovými DDos útoky," uvedla tisková služba Sputniku.
Podle Sputniku Česká republika byly jejich webové stránky kvůli útoku DDos asi hodinu vypnuté."


Nejde doposud. Všechny ostatní dostupné domémy jdou. Co to asi tak značí? Že se konkrétně u nás v ČR "něco chystá? Druhá možnost je jedině že jsme největší sráči z celého světa. Přizdisráči. Tak jak?


"Sputnik International, české a polské webové stránky Sputniku pod masovými DDoS útoky před 20 hodinami (Aktualizováno: před 20 hodinami) Prezentace hlavní mezinárodní zpravodajské značky Sputnik - Sputnik International, 1920, 26.02.2022 © Sputnik / Alexej Filippov / Přejít do fotobanky MOSKVA (Sputnik) - Mezinárodní verze zpravodajské agentury Sputnik a české a polské webové stránky čelí DDoS útokům. Webové stránky Sputnik International, Sputnik Czech Republic a Sputnik Poland čelí masovým DDos útokům uprostřed západních sankcí proti Rusku v reakci na zvláštní operaci Moskvy na Ukrajině. "Webové stránky Sputnik International a Sputnik Česká republika byly pod masovými DDos útoky," uvedla tisková služba Sputniku. Podle Sputniku Česká republika byly jejich webové stránky kvůli útoku DDos asi hodinu vypnuté." Nejde doposud. Všechny ostatní dostupné domémy jdou. Co to asi tak značí? Že se konkrétně u nás v ČR "něco chystá? Druhá možnost je jedině že jsme největší sráči z celého světa. Přizdisráči. Tak jak?

nejsou ti samí


ale jsou
to funguje tak že někdo podá oznámení a tobě pošle PČR dopis že máš přijít podat vysvětlení
nejdřív seš dosranej co jsi kde provedl
a pak sepíšou protokol a když nejseš zajímavej tak to odloží a hotovo


[quote="pid:60399, uid:240"]nejsou ti samí[/quote] ale jsou to funguje tak že někdo podá oznámení a tobě pošle PČR dopis že máš přijít podat vysvětlení nejdřív seš dosranej co jsi kde provedl a pak sepíšou protokol a když nejseš zajímavej tak to odloží a hotovo

AE News
před 24 minutami


Upozornění pro čtenáře:


S velkým potěšením si dovolujeme oznámit, že AERONET nedopsal, jak tvrdily Novinky.cz v pátek a již v neděli pokračujeme. Aeronet nově najdete na doméně Aeronet.News a těšíme se na vás.


https://aeronet.news/vitezny-unor-fialovy-treskute-demokraticke-vlady-ktera-si-jen-vypujcila-nastroje-komunisticke-strany-ciny-k-umlcovani-nazorove-a-politicke-opozice-na-internetu-v-cr/?feed_id=163


AE News před 24 minutami Upozornění pro čtenáře: S velkým potěšením si dovolujeme oznámit, že AERONET nedopsal, jak tvrdily Novinky.cz v pátek a již v neděli pokračujeme. Aeronet nově najdete na doméně Aeronet.News a těšíme se na vás. https://aeronet.news/vitezny-unor-fialovy-treskute-demokraticke-vlady-ktera-si-jen-vypujcila-nastroje-komunisticke-strany-ciny-k-umlcovani-nazorove-a-politicke-opozice-na-internetu-v-cr/?feed_id=163

AE News
před 24 minutami


Je zajímavý, že se tam dostanu bez sebemenších problémů. Žádný dlouhý načítání... na rozdíl od jiných.


Čím to asi bude, hm?


[quote="pid:60509, uid:270"]AE News před 24 minutami[/quote] Je zajímavý, že se tam dostanu bez sebemenších problémů. Žádný dlouhý načítání... na rozdíl od jiných. Čím to asi bude, hm?

Čím to asi bude, hm?

Že by to byl dokonale zorganizovaný čtvrtý (nebo nevím už kolikátý) odboj?


[quote="pid:60513, uid:372"]Čím to asi bude, hm?[/quote] Že by to byl dokonale zorganizovaný čtvrtý (nebo nevím už kolikátý) odboj?

Tady si právník Rajchl rve vlasy nad "apelem" Stříže:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Olej-do-ohne-Tresty-za-vyjadreni-Zalobce-Striz-dostal-odpoved-694233
Píše v otevřeném dopise:
Všechna státní zastupitelství totiž ze zákona musejí vždy a za všech okolností zůstat zcela apolitickými a měřit všem stejným metrem bez ohledu na to, jaká je oficiální politika aktuálně zvolené vlády. Nejvyšší státní zastupitelství by se tímto imperativem mělo řídit ještě důsledněji."


Vlasy těm normálním právníkům budou padat asi dál, protože ta "fon Lejno" chce vypnout celé Rusko, aby "nemohlo šířit své lži".
Myslím si, že Goebbels se kdesi v pekle chechtá jak pominutý a Hitler si chystá vítěznou řeč... smile


Tady si právník Rajchl rve vlasy nad "apelem" Stříže: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Olej-do-ohne-Tresty-za-vyjadreni-Zalobce-Striz-dostal-odpoved-694233 Píše v otevřeném dopise: „**Všechna státní zastupitelství totiž ze zákona musejí vždy a za všech okolností zůstat zcela apolitickými** a měřit všem stejným metrem bez ohledu na to, jaká je oficiální politika aktuálně zvolené vlády. Nejvyšší státní zastupitelství by se tímto imperativem mělo řídit ještě důsledněji." Vlasy těm normálním právníkům budou padat asi dál, protože ta "fon Lejno" chce vypnout celé Rusko, aby "nemohlo šířit své lži". Myslím si, že Goebbels se kdesi v pekle chechtá jak pominutý a Hitler si chystá vítěznou řeč... :(

Myslím si, že Goebbels se kdesi v pekle chechtá jak pominutý a Hitler si chystá vítěznou řeč
Zjišťuji, že máš smysl pro humor smile


[quote="pid:60563, uid:203"]Myslím si, že Goebbels se kdesi v pekle chechtá jak pominutý a Hitler si chystá vítěznou řeč[/quote]Zjišťuji, že máš smysl pro humor :D

Protože lidé, které je vedou jsou z SPD.

Hájek není, tedy pokud vím.


[quote="pid:60400, uid:312"]Protože lidé, které je vedou jsou z SPD.[/quote] Hájek není, tedy pokud vím.

A tady něco pro posílení ducha.


“„Olej do ohně.“ Tresty za vyjádření? Žalobce Stříž dostal odpověď”
27.02.2022
“Advokát Jindřich Rajchl na svém facebookovém profilu sdílel otevřený dopis nejvyššímu státnímu zástupci Igoru Střížovi. ...”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Olej-do-ohne-Tresty-za-vyjadreni-Zalobce-Striz-dostal-odpoved-694233


Ej, stojí za přečtení. Dobře to Rajchl napsal, Stříže deklasoval.


A tady něco pro posílení ducha. “„Olej do ohně.“ Tresty za vyjádření? Žalobce Stříž dostal odpověď” 27.02.2022 “Advokát Jindřich Rajchl na svém facebookovém profilu sdílel otevřený dopis nejvyššímu státnímu zástupci Igoru Střížovi. ...” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Olej-do-ohne-Tresty-za-vyjadreni-Zalobce-Striz-dostal-odpoved-694233 Ej, stojí za přečtení. Dobře to Rajchl napsal, Stříže deklasoval.

Hlavně napsal o jeho minulosti , která z něho v očích démonkradů dělá zločince .


„S ohledem na Vaše zkušenosti z období před rokem 1989, kdy jste byl členem KSČ a působil jste jako vojenský prokurátor, jsem byl přesvědčen, že se zcela naprosto zásadně vyvarujete kroků, které by mohly vyvolat dojem, že v naší zemi bude znovu umožněno projevovat pouze jeden jediný názor, jenž bude diktován oficiálními vládními kruhy. Jistě si z dob socialistické totality pamatujete případy, kdy byli lidé trestně stíháni a odsuzováni za projevený nesouhlas s oficiální politikou strany. Nicméně ani tehdy nedošlo podle mých znalostí k tomu, že by byl stíhán někdo jen proto, že by například veřejně prohlásil, že schvaluje vojenskou misi USA ve Vietnamu. Byl jsem přesvědčen, že ve Vás tehdejší zkušenost musela zanechat silné memento, jak ošidné a pro demokracii smrtelné je spojit služby veřejných žalobců s oficiální doktrínou exekutivní moci, která se vždy a ve všech režimech snaží vyvíjet tlak k unifikaci názorů veřejnosti ve svůj prospěch. Proto jsem nevěřícně četl řádky, jež bezpochyby dokazují, že jste propůjčil svůj úřad k nezákonnému využití norem trestního práva ve prospěch snahy o okleštění svobodného projevu politického názoru, jenž je základním pilířem jakéhokoliv demokratického státu,“ poznamenává Rajchl.


Hlavně napsal o jeho minulosti , která z něho v očích démonkradů dělá zločince . „S ohledem na Vaše zkušenosti z období před rokem 1989, kdy jste byl členem KSČ a působil jste jako vojenský prokurátor, jsem byl přesvědčen, že se zcela naprosto zásadně vyvarujete kroků, které by mohly vyvolat dojem, že v naší zemi bude znovu umožněno projevovat pouze jeden jediný názor, jenž bude diktován oficiálními vládními kruhy. Jistě si z dob socialistické totality pamatujete případy, kdy byli lidé trestně stíháni a odsuzováni za projevený nesouhlas s oficiální politikou strany. Nicméně ani tehdy nedošlo podle mých znalostí k tomu, že by byl stíhán někdo jen proto, že by například veřejně prohlásil, že schvaluje vojenskou misi USA ve Vietnamu. Byl jsem přesvědčen, že ve Vás tehdejší zkušenost musela zanechat silné memento, jak ošidné a pro demokracii smrtelné je spojit služby veřejných žalobců s oficiální doktrínou exekutivní moci, která se vždy a ve všech režimech snaží vyvíjet tlak k unifikaci názorů veřejnosti ve svůj prospěch. Proto jsem nevěřícně četl řádky, jež bezpochyby dokazují, že jste propůjčil svůj úřad k nezákonnému využití norem trestního práva ve prospěch snahy o okleštění svobodného projevu politického názoru, jenž je základním pilířem jakéhokoliv demokratického státu,“ poznamenává Rajchl.

Vypínání webů právníma očima
28.2.2022
https://www.ireporter.cz/2022/02/28/vypinani-webu-pravnima-ocima/


"Na závěr je nutné zdůraznit, že ČR není ve válečném stavu, nebyl vyhlášen stav ohrožení ani jiný mimořádný stav, který by podobná opatření ospravedlňoval. Zásadní otázkou tedy zůstává, zda je naše vláda a s ní spojené neziskovky a soukromé firmy ještě stále na straně ústavnosti a nebo už za ní."


**Vypínání webů právníma očima** 28.2.2022 https://www.ireporter.cz/2022/02/28/vypinani-webu-pravnima-ocima/ "Na závěr je nutné zdůraznit, že ČR není ve válečném stavu, nebyl vyhlášen stav ohrožení ani jiný mimořádný stav, který by podobná opatření ospravedlňoval. Zásadní otázkou tedy zůstává, zda je naše vláda a s ní spojené neziskovky a soukromé firmy ještě stále na straně ústavnosti a nebo už za ní."

"Časy jsou zlé, Kamile."
https://www.youtube.com/watch?v=qblybjAz-40


Až tak zlé, že jsem se rozhodl sem vlepit článek z aeronetu.
(Já, největší anti-éroneťák tady na fóru :-)
Kvůli návodu, jak obcházet blokace cenzurovaných internetových stránek.
Článek má i teoretickou hodnotu, protože popisuje 3 metody blokace (a jak se proti nim bránit). Zabývá se i mobilními zařízeními a VPN. Například jsem nevěděl, že prohlížeč Opera poskytuje VPN zdarma. Sice pomalé, ale zdarma.
Zajímavá je i zmínka o TORu.


"Informační válka se v ČR rozjela na plné obrátky a AERONET.NEWS přináší pro všechny čtenáře alternativy v ČR a na Slovensku návod, jak nadále číst státní cenzurou blokované zpravodajské weby! T-Mobile v ČR zablokoval svým zákazníkům..."
28.2.2022
https://aeronet.news/informacni-valka-se-v-cr-rozjela-na-plne-obratky-a-aeronet-news-prinasi-pro-vsechny-ctenare-alternativy-v-cr-a-na-slovensku-navod-jak-nadale-cist-statni-cenzurou-blokovane-zpravodajske-weby/


Ale POZOR - nebyl by to aeronet, kdyby tam nebyla žádná aeronetovština.
Takže nutno číst ostražitě.


Na co si dát POZOR:
i. jako jedno z doporučení je, přejít z DNS-serverů daného ISP operátora (např. T-Mobile) na DNS-servery jiné - to je samo o sobě v pořádku, ale aeronet "nenápadně" jako první volbu doporučuje servery gúglu (ještě si pamatuji, když měl před pár lety gúgl výpadek, jak mileniálové kolem mne v práci vykřikovali, že nejede internet :-)
(T-Mobile začal nově blokovat svým zákazníkům na úrovni DSN některé další weby - jak jsem pochopil - navíc oproti těm již blokovaným od CZ.NIC. Časem se možná přidají další operátoři.)
ii. aeronet připravil ke stažení zip-soubor s windows bat-skriptem, který po rozbalení ze zipu a spuštění přidá do souboru "hosts" záznamy ip adres 8-mi zablokovaných webů; tohle jsem nekontroloval, nejspíš to bude v pořádku, ale stejně doporučuji nespouštět to jenom tak "naslepo", ale aby to použil pouze ten, kdo je schopen si obsah bat-souboru před spuštěním zkontrolovat
iii. tenhle výčet nemá ambici být úplným, možná tam někdo najde ještě nějaké další drobné čertovo kopýtko... (možná to varování před TOR-browserem?)


"Časy jsou zlé, Kamile." https://www.youtube.com/watch?v=qblybjAz-40 Až tak zlé, že jsem se rozhodl sem vlepit článek z aeronetu. (Já, největší anti-éroneťák tady na fóru :-) Kvůli návodu, jak obcházet blokace cenzurovaných internetových stránek. Článek má i teoretickou hodnotu, protože popisuje 3 metody blokace (a jak se proti nim bránit). Zabývá se i mobilními zařízeními a VPN. Například jsem nevěděl, že prohlížeč Opera poskytuje VPN zdarma. Sice pomalé, ale zdarma. Zajímavá je i zmínka o TORu. "Informační válka se v ČR rozjela na plné obrátky a AERONET.NEWS přináší pro všechny čtenáře alternativy v ČR a na Slovensku návod, jak nadále číst státní cenzurou blokované zpravodajské weby! T-Mobile v ČR zablokoval svým zákazníkům..." 28.2.2022 https://aeronet.news/informacni-valka-se-v-cr-rozjela-na-plne-obratky-a-aeronet-news-prinasi-pro-vsechny-ctenare-alternativy-v-cr-a-na-slovensku-navod-jak-nadale-cist-statni-cenzurou-blokovane-zpravodajske-weby/ Ale POZOR - nebyl by to aeronet, kdyby tam nebyla žádná aeronetovština. Takže nutno číst ostražitě. Na co si dát POZOR: i. jako jedno z doporučení je, přejít z DNS-serverů daného ISP operátora (např. T-Mobile) na DNS-servery jiné - to je samo o sobě v pořádku, ale aeronet "nenápadně" jako první volbu doporučuje servery gúglu (ještě si pamatuji, když měl před pár lety gúgl výpadek, jak mileniálové kolem mne v práci vykřikovali, že nejede internet :-) (T-Mobile začal nově blokovat svým zákazníkům na úrovni DSN některé další weby - jak jsem pochopil - navíc oproti těm již blokovaným od CZ.NIC. Časem se možná přidají další operátoři.) ii. aeronet připravil ke stažení zip-soubor s windows bat-skriptem, který po rozbalení ze zipu a spuštění přidá do souboru "hosts" záznamy ip adres 8-mi zablokovaných webů; tohle jsem nekontroloval, nejspíš to bude v pořádku, ale stejně doporučuji nespouštět to jenom tak "naslepo", ale aby to použil pouze ten, kdo je schopen si obsah bat-souboru **před spuštěním zkontrolovat** iii. tenhle výčet nemá ambici být úplným, možná tam někdo najde ještě nějaké další drobné čertovo kopýtko... (možná to varování před TOR-browserem?)
Upravené 1. 3. 2022 o 19:50

Topolánek: Jediné řešení je odstranění Putina. Nepochybuju o tom, že je psychopat
https://video.aktualne.cz/dvtv/topolanek-jedine-reseni-je-odstraneni-putina-nepochybuju-o-t/r~e1490a2e997411ecab010cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4&utm_campaign=Aktualne


  • nenávist sa stupnuje či ukazuje pravú tvár

Topolánek: Jediné řešení je odstranění Putina. Nepochybuju o tom, že je psychopat https://video.aktualne.cz/dvtv/topolanek-jedine-reseni-je-odstraneni-putina-nepochybuju-o-t/r~e1490a2e997411ecab010cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4&utm_campaign=Aktualne - nenávist sa stupnuje či ukazuje pravú tvár

nenávist sa stupnuje či ukazuje pravú tvár


Rozlíšenie človekov od ostatných ľuďom podrobným bytostí. Ten rozdiel v psychike je do očí bijúci.


[quote="pid:61062, uid:78"]nenávist sa stupnuje či ukazuje pravú tvár[/quote] Rozlíšenie človekov od ostatných ľuďom podrobným bytostí. Ten rozdiel v psychike je do očí bijúci.
Upravené 1. 3. 2022 o 21:44

Topolánek je úplný debil, který přišel o rozum. On a nejenom on je možná přesvědčen, že tzv. 5. kolona v RF je natolik silná, že dokáže Putina zlikvidovat. Ano je silná, ale ne tak jako v 90. letech, kdy hoši z US departmentu seděli přímo ve výrobnách materiálu pro jaderné zbraně. Měli tehdy možnost v zásadě eliminovat jaderný potenciál Ruska, které bylo na lopatě a bylo ho možné vzít tzv. holýma rukama řečeno slovy Fursova. Dnes je úplně jiná situace. Hoši z US departmentu již u jaderných zbraní nesedí a nemají pod kontrolou výrobní proces. A dále za těch cca 20 let vyrostla a dospěla generace tzv. Putinovců, kteří si myslím že vidí svět podobně jako Putin, tedy něco jako kolektivní Putin. Je to podobné jako v době 2. svět války kdy generace vychovaná bolševiky byla právě, která zlomila hřbet Nacistům jak opět praví Fursov. Čili si myslím že Topolánek má jen vlhké sny.


Topolánek je úplný debil, který přišel o rozum. On a nejenom on je možná přesvědčen, že tzv. 5. kolona v RF je natolik silná, že dokáže Putina zlikvidovat. Ano je silná, ale ne tak jako v 90. letech, kdy hoši z US departmentu seděli přímo ve výrobnách materiálu pro jaderné zbraně. Měli tehdy možnost v zásadě eliminovat jaderný potenciál Ruska, které bylo na lopatě a bylo ho možné vzít tzv. holýma rukama řečeno slovy Fursova. Dnes je úplně jiná situace. Hoši z US departmentu již u jaderných zbraní nesedí a nemají pod kontrolou výrobní proces. A dále za těch cca 20 let vyrostla a dospěla generace tzv. Putinovců, kteří si myslím že vidí svět podobně jako Putin, tedy něco jako kolektivní Putin. Je to podobné jako v době 2. svět války kdy generace vychovaná bolševiky byla právě, která zlomila hřbet Nacistům jak opět praví Fursov. Čili si myslím že Topolánek má jen vlhké sny.

Jarek

A svoboda slova v NSR:


"Neodsoudili invazi. Dirigenta Gergijeva vyhodili z Mnichova, Nětrebková se stahuje"


"Mnichov se rozchází s Valerijem Gergijevem. S okamžitou platností se již nebudou konat žádné koncerty Mnichovských filharmoniků pod jeho vedením," oznámil Reiter."


Reiter požádal Gergijeva o prohlášení minulý pátek, tedy den po zahájení ruské invaze na Ukrajinu. V dopise mu sdělil, že pokud se do pondělí 28. února nedistancuje od války, u filharmoniků skončí.


Nejnověji s ním všechny koncerty zrušila Pařížská filharmonie.


S Gergijevem již nadále nepočítá ani milánský operní dům La Scala, kde měl vystoupit tento měsíc. A ruský dirigent neúčinkoval ani na víkendových koncertech s Vídeňskými filharmoniky v newyorské Carnegie Hall.


Vystoupení dále Gergijevovi zrušili Rotterdamská filharmonie nebo organizátoři českého festivalu Dvořákova Praha. Přišel o čestnou funkci ve vedení festivalu ve skotském Edinburghu nebo švýcarském Verbier Festivalu, kde byl uměleckým ředitelem.


Spolupráci s Gergijevem ukončila i jeho agentura


Kritice kvůli podpoře Vladimira Putina čelí také sopranistka Anna Nětrebková, které nejnověji zrušila vystoupení Bavorská státní opera v Mnichově. Její šéf Serge Dorny napsal na Twitteru, že pěvkyně se od ruské agrese na Ukrajině nedistancovala dostatečně.


https://magazin.aktualne.cz/kultura/klasicka-hudba/neodsoudil-valku-rusky-dirigent-gergijev-konec-mnichov/r~308bf4ae994b11eca89f0cc47ab5f122/


A svoboda slova v NSR: "Neodsoudili invazi. Dirigenta Gergijeva vyhodili z Mnichova, Nětrebková se stahuje" "Mnichov se rozchází s Valerijem Gergijevem. S okamžitou platností se již nebudou konat žádné koncerty Mnichovských filharmoniků pod jeho vedením," oznámil Reiter." Reiter požádal Gergijeva o prohlášení minulý pátek, tedy den po zahájení ruské invaze na Ukrajinu. V dopise mu sdělil, že pokud se do pondělí 28. února nedistancuje od války, u filharmoniků skončí. Nejnověji s ním všechny koncerty zrušila Pařížská filharmonie. S Gergijevem již nadále nepočítá ani milánský operní dům La Scala, kde měl vystoupit tento měsíc. A ruský dirigent neúčinkoval ani na víkendových koncertech s Vídeňskými filharmoniky v newyorské Carnegie Hall. Vystoupení dále Gergijevovi zrušili Rotterdamská filharmonie nebo organizátoři českého festivalu Dvořákova Praha. Přišel o čestnou funkci ve vedení festivalu ve skotském Edinburghu nebo švýcarském Verbier Festivalu, kde byl uměleckým ředitelem. Spolupráci s Gergijevem ukončila i jeho agentura Kritice kvůli podpoře Vladimira Putina čelí také sopranistka Anna Nětrebková, které nejnověji zrušila vystoupení Bavorská státní opera v Mnichově. Její šéf Serge Dorny napsal na Twitteru, že pěvkyně se od ruské agrese na Ukrajině nedistancovala dostatečně. https://magazin.aktualne.cz/kultura/klasicka-hudba/neodsoudil-valku-rusky-dirigent-gergijev-konec-mnichov/r~308bf4ae994b11eca89f0cc47ab5f122/

Topolánek má jen vlhké sny.

Jen jestli už nemá mokré trenky. A nebude určitě zdaleka sám.


[quote="pid:61090, uid:471"]Topolánek má jen vlhké sny.[/quote] Jen jestli už nemá mokré trenky. A nebude určitě zdaleka sám.

nedistancovala dostatečně

Začaly závody o největší ubohost ?


[quote="pid:61094, uid:372"]nedistancovala dostatečně[/quote] Začaly závody o největší ubohost ?

Topolánek: Jediné řešení je odstranění Putina


Včera byly výzvy na odstranění Putina hitem. Další přidal Fiala a Dobrovský.


[quote="pid:61062, uid:78"]Topolánek: Jediné řešení je odstranění Putina[/quote] Včera byly výzvy na odstranění Putina hitem. Další přidal Fiala a Dobrovský.

Poučný rozhovor Bobošíkové s Petrem Hájkem o "dezinformačních webech" a svobodě slova


Lze současné zablokování některých webů srovnávat s pálením knih v nacistickém Německu, jak to udělal Miroslav Macek? Stojí na straně svobody slova Miloš Zeman a Václav Klaus? A je před námi převlékání kabátů a novodobá normalizace?
https://www.youtube.com/watch?v=jAP4otm2LK4


Poučný rozhovor Bobošíkové s Petrem Hájkem o "dezinformačních webech" a svobodě slova Lze současné zablokování některých webů srovnávat s pálením knih v nacistickém Německu, jak to udělal Miroslav Macek? Stojí na straně svobody slova Miloš Zeman a Václav Klaus? A je před námi převlékání kabátů a novodobá normalizace? https://www.youtube.com/watch?v=jAP4otm2LK4

K předchozímu tématu přidávám ještě tento rozhovor s Ivanem Davidem o válečném stavu, cenzuře i proč v Zemanově vládě hlasoval proti válce
https://www.youtube.com/watch?v=9t9hrj2iK20


K předchozímu tématu přidávám ještě tento rozhovor s Ivanem Davidem o válečném stavu, cenzuře i proč v Zemanově vládě hlasoval proti válce https://www.youtube.com/watch?v=9t9hrj2iK20

Na Aeronetu je poměrně hodnotný článek


Vláda ČR odpověděla, proč nedala zablokovat 8 českých opozičních webů, to všechno prý dobrovolně a bez podnětu vlády udělaly soukromé subjekty! Začalo to blokací 8 webů, teď jich už je blokováno aktivisticky více než 30 a státní zastupitelství chce lidi zavírat do kriminálu za písmeno “Z” jako symbol terorismu a schvalování války! Řidiči začátečníci mají strach jezdit se “zetkem” na zadním skle, aby jim sousedi nepropíchali pneumatiky! Proč je Rusko tak nenáviděné? Protože je slovanské! A nacisté Slovany nenávidí! Proč CZ.NIC nezablokuje CNN Prima News za šíření dezinformací o Ukrajině? Není dezinformace jako dezinformace!
https://aeronet.news/vlada-cr-odpovedela-proc-nedala-zablokovat-8-ceskych-opozicnich-webu-to-vsechno-pry-dobrovolne-a-bez-podnetu-vlady-udelaly-soukrome-subjekty-zacalo-to-blokaci-8-webu/


Na Aeronetu je poměrně hodnotný článek **Vláda ČR odpověděla, proč nedala zablokovat 8 českých opozičních webů, to všechno prý dobrovolně a bez podnětu vlády udělaly soukromé subjekty!** Začalo to blokací 8 webů, teď jich už je blokováno aktivisticky více než 30 a státní zastupitelství chce lidi zavírat do kriminálu za písmeno “Z” jako symbol terorismu a schvalování války! Řidiči začátečníci mají strach jezdit se “zetkem” na zadním skle, aby jim sousedi nepropíchali pneumatiky! Proč je Rusko tak nenáviděné? Protože je slovanské! A nacisté Slovany nenávidí! Proč CZ.NIC nezablokuje CNN Prima News za šíření dezinformací o Ukrajině? Není dezinformace jako dezinformace! https://aeronet.news/vlada-cr-odpovedela-proc-nedala-zablokovat-8-ceskych-opozicnich-webu-to-vsechno-pry-dobrovolne-a-bez-podnetu-vlady-udelaly-soukrome-subjekty-zacalo-to-blokaci-8-webu/

Čeští náckové začali tažení proti Hájkovi a jeho Protiproudu. Cílem bude zřejmě eliminace Klause.


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/klausuv-exmluvci-sireni-dezinformaci/r~5fbdad0eca2311ecab010cc47ab5f122/


Čeští náckové začali tažení proti Hájkovi a jeho Protiproudu. Cílem bude zřejmě eliminace Klause. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/klausuv-exmluvci-sireni-dezinformaci/r~5fbdad0eca2311ecab010cc47ab5f122/
3.97k
46
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept