Egregoriálno-matričné riadenie
600 000 let starý! Nález vědců na Antarktidě může odhalit tajemství civilizace
Y

Téměř 600 tisíc let starý led vytáhli ruští vědci z ledového vrstvy nad jezerem Vostok v Antarktidě, uvedl ve své zprávě Arktický a antarktický výzkumný institut.
„Odborníci z Arktického a antarktického výzkumného ústavu na antarktické výzkumné stanici Vostok úspěšně vytáhli ledové jádro staré 567 000 let z hloubky 3453 metrů. V příštím roce vědci očekávají, že získají vzorky staré více než 1 milion let ze spodních vrstev ledovce", uvádí se ve zprávě.
„Z ledových jader můžeme přesně rekonstruovat teplotní režim, odhadnout sluneční a vulkanickou aktivitu, hustotu a složení plynů v atmosféře a určit obsah skleníkových plynů. Budeme moci vyvodit závěry o biologických, historických a dokonce i ekonomických změnách v životě naší civilizace. Ale co je nejdůležitější, budeme moci vytvořit modely budoucích možných klimatických výkyvů na planetě," uvedl ve zprávě ředitel institutu Alexandr Makarov.
Ruští vědci očekávají, že do března 2023 dokončí vrtání starého ledu na stanici Vostok, která se nachází poblíž jezera pod ledovcem Vostok v Antarktidě.
V únoru 2012, poprvé v historii lidstva, dosáhly vrty v antarktickém ledovém příkrovu povrchu jezera pod ledovcem Vostok v hloubce 3 769,3 metru. Při odhalení jezera získali ruští vědci unikátní materiál - jádro jezerního ledu ze spodních vrstev antarktického ledovce a vzorky zmrzlé jezerní vody. Komplexní sledování těchto vzorků přineslo vědecké výsledky světového významu, které zásadním způsobem přispěly k pochopení podstaty unikátní podledovcové vodní plochy.
V lednu 2014 bylo znovu otevřeno podledovcové jezero Vostok a bylo vyzvednuto 0,71 m dlouhé jádro. Studiem podledovcového jezera Vostok si vědci budou moci udělat obrázek o změnách klimatu na Zemi, aby lépe pochopili a předpověděli současné klimatické procesy. zde


Téměř 600 tisíc let starý led vytáhli ruští vědci z ledového vrstvy nad jezerem Vostok v Antarktidě, uvedl ve své zprávě Arktický a antarktický výzkumný institut. „Odborníci z Arktického a antarktického výzkumného ústavu na antarktické výzkumné stanici Vostok úspěšně vytáhli ledové jádro staré 567 000 let z hloubky 3453 metrů. V příštím roce vědci očekávají, že získají vzorky staré více než 1 milion let ze spodních vrstev ledovce", uvádí se ve zprávě. „Z ledových jader můžeme přesně rekonstruovat teplotní režim, odhadnout sluneční a vulkanickou aktivitu, hustotu a složení plynů v atmosféře a určit obsah skleníkových plynů. **Budeme moci vyvodit závěry o biologických, historických a dokonce i ekonomických změnách v životě naší civilizace.** Ale co je nejdůležitější, budeme moci vytvořit modely budoucích možných klimatických výkyvů na planetě," uvedl ve zprávě ředitel institutu Alexandr Makarov. Ruští vědci očekávají, že do března 2023 dokončí vrtání starého ledu na stanici Vostok, která se nachází poblíž jezera pod ledovcem Vostok v Antarktidě. V únoru 2012, poprvé v historii lidstva, dosáhly vrty v antarktickém ledovém příkrovu povrchu jezera pod ledovcem Vostok v hloubce 3 769,3 metru. Při odhalení jezera získali ruští vědci unikátní materiál - jádro jezerního ledu ze spodních vrstev antarktického ledovce a vzorky zmrzlé jezerní vody. Komplexní sledování těchto vzorků přineslo vědecké výsledky světového významu, které zásadním způsobem přispěly k pochopení podstaty unikátní podledovcové vodní plochy. V lednu 2014 bylo znovu otevřeno podledovcové jezero Vostok a bylo vyzvednuto 0,71 m dlouhé jádro. Studiem podledovcového jezera Vostok si vědci budou moci udělat obrázek o změnách klimatu na Zemi, aby lépe pochopili a předpověděli současné klimatické procesy. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220209/600-000-let-stary-nalez-vedcu-na-antarktide-muze-odhalit-tajemstvi-civilizace-17536116.html)
Upravené 9. 2. 2022 o 12:28

Téměř 600 tisíc let starý led vytáhli ruští vědci z ledového vrstvy nad jezerem Vostok v Antarktidě, uvedl ve své zprávě Arktický a antarktický výzkumný institut.


https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/07/predpoved-baby-vangy-sest-dvojok-co-moze-ludstvo-ocakavat-22-februara-2022


z článku ma v tejto súvislosti zaujala táto informácia: ..."a novej chorobe, ktorá bude na Sibíri v dôsledku klimatických zmien pochádzať spod ľadu".


Žeby sa predpoveď Vangy skutočne naplnila, alebo sa len začína tvoriť infopole pre novú "pandémiu"?


[quote="pid:56839, uid:68"]Téměř 600 tisíc let starý led vytáhli ruští vědci z ledového vrstvy nad jezerem Vostok v Antarktidě, uvedl ve své zprávě Arktický a antarktický výzkumný institut.[/quote] https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/07/predpoved-baby-vangy-sest-dvojok-co-moze-ludstvo-ocakavat-22-februara-2022 z článku ma v tejto súvislosti zaujala táto informácia: ..."a novej chorobe, ktorá bude na Sibíri v dôsledku klimatických zmien pochádzať spod ľadu". Žeby sa predpoveď Vangy skutočne naplnila, alebo sa len začína tvoriť infopole pre novú "pandémiu"?
Upravené 9. 2. 2022 o 13:53

Žeby sa predpoveď Vangy skutočne naplnila, alebo sa len začína tvoriť infopole pre novú "pandémiu"?
Baba Vanga také předpovídala III.sv. válku v čase kvetení třešní v roce 2016. Předtím měla být válka v Sýrii.
Válka v Sýrii sice proběhla, ale zřejmě vstupem Ruska do Sýrie, se matrice změnila.
To samé může nastat teď.


[quote="pid:56845, uid:286"]Žeby sa predpoveď Vangy skutočne naplnila, alebo sa len začína tvoriť infopole pre novú "pandémiu"?[/quote]Baba Vanga také předpovídala III.sv. válku v čase kvetení třešní v roce 2016. Předtím měla být válka v Sýrii. Válka v Sýrii sice proběhla, ale zřejmě vstupem Ruska do Sýrie, se matrice změnila. To samé může nastat teď.
Upravené 9. 2. 2022 o 19:35

Válka v Sýrii sice proběhla, ale zřejmě vstupem Ruska do Sýrie, se matrice změnila.

Přesně tak to funguje. Ty předpovědi jsi vlastně strojový výpočet nejpravděpodobnější výsledné "koleje" matrice, ale to neznamená, že někdo nemůže hodit výhybku a odklonit vlak na jinou kolej.


[quote="pid:56929, uid:312"]Válka v Sýrii sice proběhla, ale zřejmě vstupem Ruska do Sýrie, se matrice změnila.[/quote] Přesně tak to funguje. Ty předpovědi jsi vlastně strojový výpočet nejpravděpodobnější výsledné "koleje" matrice, ale to neznamená, že někdo nemůže hodit výhybku a odklonit vlak na jinou kolej.

Asi rok do zadu som pozeral jeden ruský dokument o stanici Vostok. Odporúčam ho pozrieť. Hovorí sa tam aj tom ľade ako ho vrtali a mnoho iného.
https://www.youtube.com/watch?v=d4D1TiK7jBM


Asi rok do zadu som pozeral jeden ruský dokument o stanici Vostok. Odporúčam ho pozrieť. Hovorí sa tam aj tom ľade ako ho vrtali a mnoho iného. https://www.youtube.com/watch?v=d4D1TiK7jBM
1.06k
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept