Egregoriálno-matričné riadenie
Commonwealth of Pennsylvania, Pittsburg - spadl most hlavniho dopravniho spoje

Před návštěvou amerického prezidenta Joea Bidena v Pittsburghu se v této americké metropoli zřítil zasněžený most, po kterém vede hlavní dopravní spoj.
"Nemyslíme si, že by došlo k úmrtí, ale mohlo dojít k nějakým zraněním," řekl dnes CNN viceguvernér státu Pensylvánie John Fetterman. Podle něj se most zřítil z výšky téměř 20 metrů na pěší cestu v parku.
Během své návštěvy Pittsburghu chce Biden hovořit mimo jiné o modernizaci churavějící infrastruktury ve Spojených státech. Fetterman uvedl, že zřícení mostu "strašným způsobem" podtrhuje, jak naléhavé jsou nedostatky v infrastruktuře v USA.
Viceguvernér dodal: "Naštěstí školy kvůli počasí začínají o dvě hodiny později, takže byl menší provoz než v běžný den."
Most byl důležitou dopravní tepnou do města. Sám přes most několikrát přejel. "Je to neskutečné." Na snímcích byl vidět autobus a několik vozidel na zbytcích mostu. zde


Před návštěvou amerického prezidenta Joea Bidena v Pittsburghu se v této americké metropoli zřítil zasněžený most, po kterém vede hlavní dopravní spoj. "Nemyslíme si, že by došlo k úmrtí, ale mohlo dojít k nějakým zraněním," řekl dnes CNN viceguvernér státu Pensylvánie John Fetterman. Podle něj se most zřítil z výšky téměř 20 metrů na pěší cestu v parku. Během své návštěvy Pittsburghu chce Biden hovořit mimo jiné o modernizaci churavějící infrastruktury ve Spojených státech. Fetterman uvedl, že zřícení mostu "strašným způsobem" podtrhuje, jak naléhavé jsou nedostatky v infrastruktuře v USA. Viceguvernér dodal: "Naštěstí školy kvůli počasí začínají o dvě hodiny později, takže byl menší provoz než v běžný den." Most byl důležitou dopravní tepnou do města. Sám přes most několikrát přejel. "Je to neskutečné." Na snímcích byl vidět autobus a několik vozidel na zbytcích mostu. [zde](https://orf.at/#/stories/3245395/)

https://www.zerohedge.com/political/pittsburgh-bridge-collapses-hours-biden-visit (AJ)


Několik hodin před plánovanou návštěvou Bidena v Pittsburghu se zřítil most přes "Hot Dog Dam Dog Park".


Tak nevím jestli to vzít jako egregoriální zprávu o tom jak se sype USA nebo prostě a jednoduše doklad otřesného stavu infrastruktury v USA.


V pensylvánii je 3 353 mostů ve špatném technickém stavu, což je 2. největší číslo (na stát) v celém USA. - Rachel Scott
https://twitter.com/rachelvscott/status/1487054367261872136


https://www.zerohedge.com/political/pittsburgh-bridge-collapses-hours-biden-visit (AJ) Několik hodin před plánovanou návštěvou Bidena v Pittsburghu se zřítil most přes "Hot Dog Dam Dog Park". Tak nevím jestli to vzít jako egregoriální zprávu o tom jak se sype USA nebo prostě a jednoduše doklad otřesného stavu infrastruktury v USA. V pensylvánii je 3 353 mostů ve špatném technickém stavu, což je 2. největší číslo (na stát) v celém USA. - Rachel Scott https://twitter.com/rachelvscott/status/1487054367261872136

Tak nevím jestli to vzít jako egregoriální zprávu o tom jak se sype USA

Je to takove obojake. Byla otazka, kam s nim, tak je tady smile


[quote="pid:54933, uid:518"]Tak nevím jestli to vzít jako egregoriální zprávu o tom jak se sype USA[/quote] Je to takove obojake. Byla otazka, kam s nim, tak je tady ;)
465
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept