Zdravie a záhrada
Čeští covid nacisté svůj záměr znásilnit lidskou důstojnost dosud svobodných českých občanů v žádném případě nevzdali ...

Vláda sice zrušila povinné tečkování, ale vypadá to, že jen "hodila davu kost", aby si nevšiml, že za rohem jde o daleko víc. Schválení novely pandemického zákona by znamenalo totální totalitu s tím, že ti co zatím sedí nahoře by si dělali opravdu cokoliv (dokonce by měl tu moc jen jeden člověk), co by se jim zrovna zamanulo BEZ OMEZENÍ a my neměli jedinou možnost, jak se bránit ... i tečkovat nás bez omezení, donekonečna, čímkoliv, kdykoliv, povinně ... posílám odkaz na petici proti tomuto - je to první krok,..


Ale možná bude potřeba ozvat se i jinak - 30.1. na Václaváku v Praze bude setkání občanů s právníky a lékaři, kteří volají po dodržování ústavy


https://www.prolibertate.cz/2022/01/pravnici-proti-novele-pandemickeho-zakona/


Vláda sice zrušila povinné tečkování, ale vypadá to, že jen "hodila davu kost", aby si nevšiml, že za rohem jde o daleko víc. Schválení novely pandemického zákona by znamenalo totální totalitu s tím, že ti co zatím sedí nahoře by si dělali opravdu cokoliv (dokonce by měl tu moc jen jeden člověk), co by se jim zrovna zamanulo BEZ OMEZENÍ a my neměli jedinou možnost, jak se bránit ... i tečkovat nás bez omezení, donekonečna, čímkoliv, kdykoliv, povinně ... posílám odkaz na petici proti tomuto - je to první krok,.. Ale možná bude potřeba ozvat se i jinak - 30.1. na Václaváku v Praze bude setkání občanů s právníky a lékaři, kteří volají po dodržování ústavy https://www.prolibertate.cz/2022/01/pravnici-proti-novele-pandemickeho-zakona/
Upravené 24. 1. 2022 o 08:17

posílám odkaz na petici proti tomuto


V odkazu je článek ne petice a petice, pod kterou je podepsán Rajch, je podepsaná i Vítová a její ANS.
Měl bych tedy pochybnosti o autentičnosti a úmyslech petice.


[quote="pid:53997, uid:317"]posílám odkaz na petici proti tomuto[/quote] V odkazu je článek ne petice a petice, pod kterou je podepsán Rajch, je podepsaná i Vítová a její ANS. Měl bych tedy pochybnosti o autentičnosti a úmyslech petice.

Říkám to všem naprosto otevřeně . Připravte si zbraně a počítejte s různým vývojem scénářů . Jsme ve válce . Pokud budou mít pocit že to přežijí , tak si troufnou .


Říkám to všem naprosto otevřeně . Připravte si zbraně a počítejte s různým vývojem scénářů . Jsme ve válce . Pokud budou mít pocit že to přežijí , tak si troufnou .

samozrejme, ze to nevzdali. jenze mj. videli, ze preference jim padaji a tak potrebovali trochu lidem "zacpat hubu". na idnes vidim tento clanek: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/novavax-vakcina-ockovani-covid-cesko-protein.A220123_192221_domaci_albe?zdroj=otvirak
osobne si myslim, ze ti nahore potrebuji mit klid, protoze se pripravuji na EU predsednictvi a nechteji doma boure. dale si myslim, ze ted budou porad vsem cpat novavax a daji "jako na vyber" lidem, ze prece kdyz nechteji pfizer a neveri "vede", ktera jim nabizi posledni "vykrik" vyzkumu, tak mohou si vzit "starou" vakcinu. tipuju si, ze zajem velky nebude a tak potom zacne dalsi kolo.


samozrejme, ze to nevzdali. jenze mj. videli, ze preference jim padaji a tak potrebovali trochu lidem "zacpat hubu". na idnes vidim tento clanek: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/novavax-vakcina-ockovani-covid-cesko-protein.A220123_192221_domaci_albe?zdroj=otvirak osobne si myslim, ze ti nahore potrebuji mit klid, protoze se pripravuji na EU predsednictvi a nechteji doma boure. dale si myslim, ze ted budou porad vsem cpat novavax a daji "jako na vyber" lidem, ze prece kdyz nechteji pfizer a neveri "vede", ktera jim nabizi posledni "vykrik" vyzkumu, tak mohou si vzit "starou" vakcinu. tipuju si, ze zajem velky nebude a tak potom zacne dalsi kolo.
863
5
5
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept