Politika v ČR
Tomáš Petříček: „Putin vrací Rusku důstojnost.“ Lze ještě něco věřit tomuto člověku ?

Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát. smile
Já jsem vždy počítal s tím, že tak polovina těch, co vyřvává "s USA na věčné časy" to po pádu USA a NATO bude vyřvávat dál jen vymění
USA za RF/SSSR. smile Hlavní není ideologie nebo směr... hlavní je křeslo a koryto. smile


Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát. :D Já jsem vždy počítal s tím, že tak polovina těch, co vyřvává "s USA na věčné časy" to po pádu USA a NATO bude vyřvávat dál jen vymění USA za RF/SSSR. :D Hlavní není ideologie nebo směr... hlavní je křeslo a koryto. ;)

Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát
Chyba, že na to přišel až po odejití z funkce ministra zahraničí.


[quote="pid:54006, uid:518"]Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát[/quote]Chyba, že na to přišel až po odejití z funkce ministra zahraničí.

No něco malinko naznačuje (je z těch chytřejších - tuší změnu), ale pořád drží basu s USA (nad)státní elitou, pořád kope do Ruska a Putina:


Např:
A doplnil, že když podpora ruského prezidenta klesá, tak se pouští do „zahraničněpolitických dobrodružství“


A nijak pozitivně to nevyznívá, on jenom "chudáček" Putin se snaží tomu ubohému Rusku vrátit důstojnost, tak ho chápejte. (morálně odporné)


No něco malinko naznačuje (je z těch chytřejších - tuší změnu), ale pořád drží basu s USA (nad)státní elitou, pořád kope do Ruska a Putina: Např: A doplnil, že když podpora ruského prezidenta klesá, tak se pouští do „zahraničněpolitických dobrodružství“ A nijak pozitivně to nevyznívá, on jenom "chudáček" Putin se snaží tomu ubohému Rusku vrátit důstojnost, tak ho chápejte. (morálně odporné)
Upravené 23. 1. 2022 o 22:19

Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát.


něco malinko naznačuje (je z těch chytřejších - tuší změnu)


Jedna z prvních vlaštovek. Tyhle šmejdi úplně plynule vymění gramodesku a ani se nezačervenají. Už pár dní si (v souvislosti s blížícími se prezidentskými volbami) pohrávám s myšlenkou, že by nebylo od věci založit vlákno, věnované metamorfózám konkrétních klanů (klanově korporativních
skupin) v historii Čech a Slovenska. Mediální clona a oficiální historické výklady jsou jen kulisami, za kterými vždy byli a jsou konkrétní skupiny tzv. "elit" (ekonomicky dominujících skupin).


[quote="pid:54006, uid:518"]Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát.[/quote] [quote="pid:54013, uid:426"]něco malinko naznačuje (je z těch chytřejších - tuší změnu)[/quote] Jedna z prvních vlaštovek. Tyhle šmejdi úplně plynule vymění gramodesku a ani se nezačervenají. Už pár dní si (v souvislosti s blížícími se prezidentskými volbami) pohrávám s myšlenkou, že by nebylo od věci založit vlákno, věnované metamorfózám konkrétních klanů (klanově korporativních skupin) v historii Čech a Slovenska. Mediální clona a oficiální historické výklady jsou jen kulisami, za kterými vždy byli a jsou konkrétní skupiny tzv. "elit" (ekonomicky dominujících skupin).

Nepleťte si vlaštovku s papouškem . Ten idiot jen odříkává svoji roli a tím představuje nabídku ke spolupráci klanem , který ho pase .


Nepleťte si vlaštovku s papouškem . Ten idiot jen odříkává svoji roli a tím představuje nabídku ke spolupráci klanem , který ho pase .

Nepleťte si vlaštovku s papouškem

Jen jestli by to nebyla urážka papouška. Což vlastně byla asi i pro vlaštovku, vzhledem k její užitečnosti při likvidaci dotěrného hmyzu.


[quote="pid:54033, uid:185"]Nepleťte si vlaštovku s papouškem[/quote] Jen jestli by to nebyla urážka papouška. Což vlastně byla asi i pro vlaštovku, vzhledem k její užitečnosti při likvidaci dotěrného hmyzu.

Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát.
Typický korkový špunt. V potřebném okamžiku byl stažen pod hladinu, tam mu nahráli do hlavy nový firmware, a po čase ho nechali opět vyplout zpět na hladinu.


[quote="pid:54006, uid:518"]Nu což, je mezi prvními, kteří pochopili, že je čas převléci kabát.[/quote]Typický korkový špunt. V potřebném okamžiku byl stažen pod hladinu, tam mu nahráli do hlavy nový firmware, a po čase ho nechali opět vyplout zpět na hladinu.
1.01k
7
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept