Videá, filmy, knihy
CHCÚ vojnu! Solovjov LÁME vyjadrenia nemého západu! -(RJ)

Gruzínsky dizajnér ponúkol mikinu s kladivom a kosákom za 50 tisíc rubľov
Francúzska značka Vetements vydala limitovanú edíciu 50 kusov mikiny s kapucňou so sovietskymi symbolmi. V utorok 22. novembra hlási Highsnobiety.


Táto červená bavlnená mikina s kapucňou má dizajn kladiva a kosáka a päťcípu hviezdu. Oblečenie je vyrobené na predaj v moskovskom butiku SVMoskva a je dostupné v pánskych aj dámskych veľkostiach. Oblečenie je šité v štýle oversize a podľa návrhárky by malo sedieť príliš voľne. Cena oblečenia je 48,6 tisíc rubľov.


Vetements je francúzska značka oblečenia a obuvi. Firmu založil v roku 2009 gruzínsky dizajnér Demna Gvasalia. Okrem práce pre vlastnú firmu spolupracuje aj s módnym domom Balenciaga, kde zastáva post kreatívneho riaditeľa. Demnov brat Guram Gvasalia je riaditeľom spoločnosti Vetements.


https://lenta.ru/news/2016/11/22/snizumolot/


Gruzínsky dizajnér ponúkol mikinu s kladivom a kosákom za 50 tisíc rubľov Francúzska značka Vetements vydala limitovanú edíciu 50 kusov mikiny s kapucňou so sovietskymi symbolmi. V utorok 22. novembra hlási Highsnobiety. Táto červená bavlnená mikina s kapucňou má dizajn kladiva a kosáka a päťcípu hviezdu. Oblečenie je vyrobené na predaj v moskovskom butiku SVMoskva a je dostupné v pánskych aj dámskych veľkostiach. Oblečenie je šité v štýle oversize a podľa návrhárky by malo sedieť príliš voľne. Cena oblečenia je 48,6 tisíc rubľov. Vetements je francúzska značka oblečenia a obuvi. Firmu založil v roku 2009 gruzínsky dizajnér Demna Gvasalia. Okrem práce pre vlastnú firmu spolupracuje aj s módnym domom Balenciaga, kde zastáva post kreatívneho riaditeľa. Demnov brat Guram Gvasalia je riaditeľom spoločnosti Vetements. https://lenta.ru/news/2016/11/22/snizumolot/

Война на Украине? Американский эксперт об ИТОГАХ встречи США с Россией


https://www.youtube.com/watch?v=kRQiDy_Icxs


Война на Украине? Американский эксперт об ИТОГАХ встречи США с Россией https://www.youtube.com/watch?v=kRQiDy_Icxs
459
2
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept