Zahraničná politika
Íránský prezident vyzývá Rusko, aby se společně postavilo USA

Írán a Rusko se mohou postavit společně proti akcím Spojených států, řekl íránský prezident Ibrahim Raisi při jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.
„Za současných velmi výjimečných okolností, kdy dochází ke konfrontaci s jednostrannými akcemi Západu, včetně Spojených států, můžeme v naší interakci vytvořit synergii. Jsme proti Američanům více než 40 let. A nikdy nezastavíme pokrok a rozvoj země kvůli sankcím nebo kvůli hrozbám,“ řekl Raisi.
https://www.rbc.ru/rbcfreenews/61e81dd99a79472875f5a465?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Íránský prezident se po jednání s Putinem modlí v budově Kremlu


Íránský prezident Ibrahim Raisi po dokončení jednání se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem přednesl večerní modlitbu v budově Kremlu, uvádí agentura Tasnim.
Íránská agentura zveřejnila na svém kanálu Telegram fotografii zobrazující íránského prezidenta vykonávajícího namaz na speciálním koberci v budově Kremlu.
https://ria.ru/20220119/namaz-1768607143.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop



Íránský prezident vystoupí ve Státní dumě

Íránský prezident označil Rusko za přátelský stát. Vztahy s ním budou strategické, nikoli poziční a krátkodobé, poznamenal Raisi. Vyjádřil naději, že budou také „udržitelné a komplexní“.
https://www.rbc.ru/rbcfreenews/61e81dd99a79472875f5a465?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Írán a Rusko se mohou postavit společně proti akcím Spojených států, řekl íránský prezident Ibrahim Raisi při jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. „Za současných velmi výjimečných okolností, kdy dochází ke konfrontaci s jednostrannými akcemi Západu, včetně Spojených států, můžeme v naší interakci vytvořit synergii. Jsme proti Američanům více než 40 let. A nikdy nezastavíme pokrok a rozvoj země kvůli sankcím nebo kvůli hrozbám,“ řekl Raisi. https://www.rbc.ru/rbcfreenews/61e81dd99a79472875f5a465?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Íránský prezident se po jednání s Putinem modlí v budově Kremlu** Íránský prezident Ibrahim Raisi po dokončení jednání se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem přednesl večerní modlitbu v budově Kremlu, uvádí agentura Tasnim. Íránská agentura zveřejnila na svém kanálu Telegram fotografii zobrazující íránského prezidenta vykonávajícího namaz na speciálním koberci v budově Kremlu. https://ria.ru/20220119/namaz-1768607143.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop https://up.tsargrad.tv/uploads/%D0%9D%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B7%20%D0%B2%20%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D0%B5.PNG **Íránský prezident vystoupí ve Státní dumě ** Íránský prezident označil Rusko za přátelský stát. Vztahy s ním budou strategické, nikoli poziční a krátkodobé, poznamenal Raisi. Vyjádřil naději, že budou také „udržitelné a komplexní“. https://www.rbc.ru/rbcfreenews/61e81dd99a79472875f5a465?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

ránský prezident označil Rusko za přátelský stát. Vztahy s ním budou strategické, nikoli poziční a krátkodobé, poznamenal Raisi.


Putin přehrává GP? Místo, aby Írán a Čína byli novými centry koncentrace řízení, tak se pomalu a jistě dostávají pod řízení Ruského spravedlivého světa (Raisi jezdí do Kremlu za Putinem a ne naopak a stabilita Číny také v mnohém závisí na Rusku).


[quote="pid:53327, uid:158"]ránský prezident označil Rusko za přátelský stát. Vztahy s ním budou strategické, nikoli poziční a krátkodobé, poznamenal Raisi.[/quote] Putin přehrává GP? Místo, aby Írán a Čína byli novými centry koncentrace řízení, tak se pomalu a jistě dostávají pod řízení Ruského spravedlivého světa (Raisi jezdí do Kremlu za Putinem a ne naopak a stabilita Číny také v mnohém závisí na Rusku).

Irán a celkove islamský svet má s Ruskom sakrálne spojenie. Ide o to to spojiť (mŕtva voda) a oživiť (ziva voda). Ide o budúcnosť, nielen o vojnu v Sýrii.


Putin přehrává GP? Místo, aby Írán a Čína byli novými centry koncentrace řízení, tak se


Rusi to dobre vedia. S GP/ močiarom je akékoľvek dohadovanie zbytočné. Berú to za slabost a zbabelosť. Tak teraz budú počúvať oni, ako sa svet má riadiť v rovno-váhe a spravodlivosti.


Kríž s polmesiacom


Irán a celkove islamský svet má s Ruskom sakrálne spojenie. Ide o to to spojiť (mŕtva voda) a oživiť (ziva voda). Ide o budúcnosť, nielen o vojnu v Sýrii. [quote="pid:53330, uid:426"]Putin přehrává GP? Místo, aby Írán a Čína byli novými centry koncentrace řízení, tak se[/quote] Rusi to dobre vedia. S GP/ močiarom je akékoľvek dohadovanie zbytočné. Berú to za slabost a zbabelosť. Tak teraz budú počúvať oni, ako sa svet má riadiť v rovno-váhe a spravodlivosti. [Kríž s polmesiacom](https://yandex.ru/images/touch/search?pos=9&img_url=https%3A%2F%2Fsun9-47.userapi.com%2Fc858232%2Fv858232741%2F1e26e0%2FhqfxXMC5V3E.jpg&text=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82+%D1%81+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%8F%D1%86%D0%B5%D0%BC&rpt=simage&source=tabbar)

je fascinující sledovat, jak se v praxi realizuje globální politika postavená na Konsensu a Kooperaci a k jak tristním koncům směřuje politika postavená na Konkurenci a Konfrontaci. Rusko si bez jediného výstřelu vytvořilo okruh silných spoluhráčů (ne vazalů) právě na principu Blokové spolupráce.


je fascinující sledovat, jak se v praxi realizuje globální politika postavená na Konsensu a Kooperaci a k jak tristním koncům směřuje politika postavená na Konkurenci a Konfrontaci. Rusko si bez jediného výstřelu vytvořilo okruh silných spoluhráčů (ne vazalů) právě na principu Blokové spolupráce.

Putin skládá obraz sjednocené Euroasie - postupně přidává další chybějící puzzle do skládačky (Čína, Indie, Irán...). Prázdných míst ubývá a obraz přitahuje stále větší pozornost (magnetizuje). Zbylých nezařazených dílků ubývá a výsledný obrázek roste rychle před očima i těm s malou představivostí.
Zároveň je to asymetrická odpověď Anglosasům na odmítání Ruských požadavků. Hedvábná stezka (suchozemská cesta) se bude realizovat navzdory londýnským snahám (střední východ, střední Asie, Turecko, Ukrajina, Kazachstán, Afganistán... ) - nic nevyšlo a to je konec světové vlády mořských pirátů z ostrovů a jejich zámořského policajta.
Evropě nezbývá než se přidat, Putinova kartínka zobrazuje budoucnost rozvoje.


Putin skládá obraz sjednocené Euroasie - postupně přidává další chybějící puzzle do skládačky (Čína, Indie, Irán...). Prázdných míst ubývá a obraz přitahuje stále větší pozornost (magnetizuje). Zbylých nezařazených dílků ubývá a výsledný obrázek roste rychle před očima i těm s malou představivostí. Zároveň je to asymetrická odpověď Anglosasům na odmítání Ruských požadavků. Hedvábná stezka (suchozemská cesta) se bude realizovat navzdory londýnským snahám (střední východ, střední Asie, Turecko, Ukrajina, Kazachstán, Afganistán... ) - nic nevyšlo a to je konec světové vlády mořských pirátů z ostrovů a jejich zámořského policajta. Evropě nezbývá než se přidat, Putinova kartínka zobrazuje budoucnost rozvoje.

Putin skládá obraz sjednocené Euroasie - postupně přidává další chybějící puzzle do skládačky (Čína, Indie, Irán...)


Týmto sa len potvrdzujú Panarinove posledné predikcie. Som zvedavá, či sa stane realitou aj Slovanská konfederácia.


[quote="pid:53368, uid:177"]Putin skládá obraz sjednocené Euroasie - postupně přidává další chybějící puzzle do skládačky (Čína, Indie, Irán...)[/quote] Týmto sa len potvrdzujú Panarinove posledné predikcie. Som zvedavá, či sa stane realitou aj Slovanská konfederácia.

staré vzorce a na tom založené šablónovité analýzy a predikcie.
Je naivné si myslieť, že by toto všetko išlo tak hladko, ak by nebežala zákulisná spolupráca medzi Ruskom a GP už nejakú tú dobu.
Tak ako Lucifer nerovná sa satan a je hlúpe nielenže ich stotožňovať, ale aj analogicky ich posudzovať z hľadiska dobra a zla, tak tak isto nie je na mieste robiť tú istú chybu u GP a močiara. V dnešnej dobe už iste je to nemiestne a zavádzajúce.


staré vzorce a na tom založené šablónovité analýzy a predikcie. Je naivné si myslieť, že by toto všetko išlo tak hladko, ak by nebežala zákulisná spolupráca medzi Ruskom a GP už nejakú tú dobu. Tak ako Lucifer nerovná sa satan a je hlúpe nielenže ich stotožňovať, ale aj analogicky ich posudzovať z hľadiska dobra a zla, tak tak isto nie je na mieste robiť tú istú chybu u GP a močiara. V dnešnej dobe už iste je to nemiestne a zavádzajúce.
1.21k
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept