Mimo kategórií
Izrael zruší QR kod? "Nemají žádnou zdravotní logiku, vyvolávají paniku"

Klíčový izraelský muž pro očkování: Pokud jde o omikron, nevidíme prakticky žádný rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými. Mimochodem, Cyrille Cohen, jeden z poradců izraelské vlády pro očkování a vedoucí oddělení imunologie na Bar Ilan University, včera řekl UnHerd, že zelené průkazy se v době omikronové nadvlády staly „irelevantními“ a že očekával jejich zrušení. již brzy.


"Pokud jde o omikron, nevidíme prakticky žádný rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými a oba mohou být infikováni víceméně stejně," řekl.


"Musíte pochopit, že zelené průkazy, a není to žádné tajemství, nejsou nutné pouze k zabránění přenosu viru. Jsou zde také proto, aby povzbuzovaly lidi, aby se nechali očkovat. A nechtěl bych mluvit o politických aspektech teď zelený pas, ale je to realita,“ řekl. je Cohen.
"V zelených průkazech nebo QR kódu není žádná lékařská ani epidemiologická logika, dochází k poškození ekonomiky a velký příspěvek k vytváření paniky."


Klíčový izraelský muž pro očkování: Pokud jde o omikron, nevidíme prakticky žádný rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými. Mimochodem, Cyrille Cohen, jeden z poradců izraelské vlády pro očkování a vedoucí oddělení imunologie na Bar Ilan University, včera řekl UnHerd, že zelené průkazy se v době omikronové nadvlády staly „irelevantními“ a že očekával jejich zrušení. již brzy. "Pokud jde o omikron, nevidíme prakticky žádný rozdíl mezi očkovanými a neočkovanými a oba mohou být infikováni víceméně stejně," řekl. "Musíte pochopit, že zelené průkazy, a není to žádné tajemství, nejsou nutné pouze k zabránění přenosu viru. Jsou zde také proto, aby povzbuzovaly lidi, aby se nechali očkovat. A nechtěl bych mluvit o politických aspektech teď zelený pas, ale je to realita,“ řekl. je Cohen. "V zelených průkazech nebo QR kódu není žádná lékařská ani epidemiologická logika, dochází k poškození ekonomiky a velký příspěvek k vytváření paniky."
269
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept