Zahraničná politika
V Tarazu během nepokojů zavražděna Ruska - překlad z Politikus.ru

https://politikus.ru/events/139852-v-taraze-vo-vremya-besporyadkov-ubita-rossiyanka.html


V Tarazu během nepokojů zavražděna Ruska


Jak informují hromadné sdělovací prostředky (citát): Rusku, zesnulou během „pokojných nepokojů“ (jak to chtějí prezentovat zahraniční HSP) v Kazachstánu, 26-letou Rusku, matku tří nezletilých dětí Marii Kim sedmkrát zasáhli nožem.


Marie Kim pracovala jako provozní (správce) kavárny ve městě Taraz. Když začaly nepokoje, pracovníci provozovny požádali majitele, aby pro ně poslal auto, ale on odmítl. Nakonec dívce, provozní nezbylo, než aby sama šla zavřít kavárnu a v tuto chvíli na ni zaútočili „pokojní rabující“, kteří chtěli rozkrást provozovnu. Následkem utržených zranění Marie Kim na místě zemřela.


Incident vešel ve známost právě dnes, avšak pro západní HSP je tato strašlivá událost málo zajímavá, pro svého sledovatele (čtenáře) vykreslují jiný obrázek nepokojů v Kazachstánu.


В Таразе во время беспорядков убита россиянка


Как сообщают СМИ (цитата): погибшую во время «мирных беспорядков» (как это хотят выдать зарубежные СМИ) в Казахстане, 26-летнюю россиянку, мать троих малолетних детей Марию Ким семь раз ударили ножом.


Мария Ким работала администратором кафе в городе Тараз. Когда начались беспорядки, работники заведения попросили владельца отправить за ними машину, но он отказался. В итоге девушке, администратору пришлось самой закрывать кафе и в этот момент на нее напали «мирные мародеры», которые хотели ограбить заведение. От полученных ранений Мария Ким умерла на месте.


О происшествии стало известно только сегодня, но западным СМИ эта жуткая история малоинтересна, для своего зрителя они рисуют иную картинку беспорядков в Казахстане.


https://politikus.ru/events/139852-v-taraze-vo-vremya-besporyadkov-ubita-rossiyanka.html V Tarazu během nepokojů zavražděna Ruska ---------------------------------------- Jak informují **h**romadné **s**dělovací **p**rostředky (citát): Rusku, zesnulou během „pokojných nepokojů“ (jak to chtějí prezentovat zahraniční HSP) v Kazachstánu, 26-letou Rusku, matku tří nezletilých dětí Marii Kim sedmkrát zasáhli nožem. Marie Kim pracovala jako provozní (správce) kavárny ve městě Taraz. Když začaly nepokoje, pracovníci provozovny požádali majitele, aby pro ně poslal auto, ale on odmítl. Nakonec dívce, provozní nezbylo, než aby sama šla zavřít kavárnu a v tuto chvíli na ni zaútočili „pokojní rabující“, kteří chtěli rozkrást provozovnu. Následkem utržených zranění Marie Kim na místě zemřela. Incident vešel ve známost právě dnes, avšak pro západní HSP je tato strašlivá událost málo zajímavá, pro svého sledovatele (čtenáře) vykreslují jiný obrázek nepokojů v Kazachstánu. В Таразе во время беспорядков убита россиянка --------------------------------------------- Как сообщают СМИ (цитата): погибшую во время «мирных беспорядков» (как это хотят выдать зарубежные СМИ) в Казахстане, 26-летнюю россиянку, мать троих малолетних детей Марию Ким семь раз ударили ножом. Мария Ким работала администратором кафе в городе Тараз. Когда начались беспорядки, работники заведения попросили владельца отправить за ними машину, но он отказался. В итоге девушке, администратору пришлось самой закрывать кафе и в этот момент на нее напали «мирные мародеры», которые хотели ограбить заведение. От полученных ранений Мария Ким умерла на месте. О происшествии стало известно только сегодня, но западным СМИ эта жуткая история малоинтересна, для своего зрителя они рисуют иную картинку беспорядков в Казахстане.

(jak to chtějí prezentovat zahraniční HSP) v Kazachstánu, 26-letou Rusku, matku tří nezletilých dětí Marii Kim sedmkrát zasáhli nožem.



[quote="pid:52753, uid:826"] (jak to chtějí prezentovat zahraniční HSP) v Kazachstánu, 26-letou Rusku, matku tří nezletilých dětí Marii Kim sedmkrát zasáhli nožem.[/quote] - именно от огнестрельного ранения — мгновенно. - od střelného zranění - okamžitě. https://lenta.ru/news/2022/01/14/death/
Upravené 16. 1. 2022 o 10:16

Takže jí šmejdi ještě nakonec normálně popravili. V diskuzi po tím článkem je tento odkaz:
https://anna-news.info/v-kazahstane-otmenili-smertnuyu-kazn-2/?comment#art_bottom
Článek je datován 30.12.2021, doslova pár dní před událostí. Tokajev podepsal návrhy změn v zákonech, v rámci kterých dochází k zákazu trestu smrti.


Takže jí šmejdi ještě nakonec normálně popravili. V diskuzi po tím článkem je tento odkaz: https://anna-news.info/v-kazahstane-otmenili-smertnuyu-kazn-2/?comment#art_bottom Článek je datován 30.12.2021, doslova pár dní před událostí. Tokajev podepsal návrhy změn v zákonech, v rámci kterých dochází k zákazu trestu smrti.
Upravené 15. 1. 2022 o 16:02

Takže naše masmediální žumpa zase nezklamala. Nebozí zločinci byli pochytáni a okusili vlastní medicínu. I kdyby se jednalo jen o zmanipulované užitečné idioty (čemuž nevěřím), měli na výběr, zda se podílet na násilnostech a rabování. To, bohužel, ta provozní restaurace, kterou ti "mučedníci" bestiálně pobodali a nakonec patrně popravili střelou do hlavy, neměla, neboť se "pouze" poctivě živila svou prací.
Vzhledem k tomu, kolik stojí státní péče o nenapravitelného psychopata, zatímco důchodci po celoživotní práci nemají na léky, se domnívám, že je to nejlepší řešení, neboť ... článek 23 Listiny zákl.práv a svobod.


Letem světem jsem zagůglil něco o Seznam.cz. Tady nudná klasika, většina odkazů na prvních stranách vyhledávače v podobném duchu:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam.cz


Přes kyperskou společnost Helifreak Limited, která je vlastníkem Seznamu.cz a jejímž oficiálním majitelem by měl být také Lukaševič, jsem se dostal na stránky této právnické firmy, která pro výše zmíněné zajišťuje "právní servis":
https://www.havelpartners.cz/


Takže naše masmediální žumpa zase nezklamala. Nebozí zločinci byli pochytáni a okusili vlastní medicínu. I kdyby se jednalo jen o zmanipulované užitečné idioty (čemuž nevěřím), měli na výběr, zda se podílet na násilnostech a rabování. To, bohužel, ta provozní restaurace, kterou ti "mučedníci" bestiálně pobodali a nakonec patrně popravili střelou do hlavy, neměla, neboť se "pouze" poctivě živila svou prací. Vzhledem k tomu, kolik stojí státní péče o nenapravitelného psychopata, zatímco důchodci po celoživotní práci nemají na léky, se domnívám, že je to nejlepší řešení, neboť ... článek 23 Listiny zákl.práv a svobod. Letem světem jsem zagůglil něco o Seznam.cz. Tady nudná klasika, většina odkazů na prvních stranách vyhledávače v podobném duchu: https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam.cz Přes kyperskou společnost Helifreak Limited, která je vlastníkem Seznamu.cz a jejímž oficiálním majitelem by měl být také Lukaševič, jsem se dostal na stránky této právnické firmy, která pro výše zmíněné zajišťuje "právní servis": https://www.havelpartners.cz/
Upravené 24. 1. 2022 o 07:17

Podle zprávy Kazašské policie zemřela v důsledku zásahu zbloudilou kulkou:
https://eadaily.com/ru/news/2022/01/15/rossiyanka-mariya-kim-pogibla-ot-sluchaynoy-puli-policiya-kazahstana


Nicméně zde se opakuje původní verze - sedm zásahů nožem do břišní oblasti a střelné poranění hlavy:
https://rnbee.ru/post-group/mariya-kim-ubitaya-v-kazahstane-rossiyanka/


Tady ještě oficiální vyjádření kazažského kompetenta - smrt v důsledku střelného zranění
https://life.ru/v/15760
Tato gumová formulace vůbec nevylučuje původní verzi popravy.


Po pročtení dostupných zpráv musím konstatovat, že ve většině zpráv se uvádí, že zemřela při návratu ze zaměstnání kousek od svého domu následkem střelného zranění. Uvádí to i její bratr.
Více podrobností ve vláknu o obětech kazašského pokusu o státní převrat.


Podle zprávy Kazašské policie zemřela v důsledku zásahu zbloudilou kulkou: https://eadaily.com/ru/news/2022/01/15/rossiyanka-mariya-kim-pogibla-ot-sluchaynoy-puli-policiya-kazahstana Nicméně zde se opakuje původní verze - sedm zásahů nožem do břišní oblasti a střelné poranění hlavy: https://rnbee.ru/post-group/mariya-kim-ubitaya-v-kazahstane-rossiyanka/ Tady ještě oficiální vyjádření kazažského kompetenta - smrt v důsledku střelného zranění https://life.ru/v/15760 Tato gumová formulace vůbec nevylučuje původní verzi popravy. Po pročtení dostupných zpráv musím konstatovat, že ve většině zpráv se uvádí, že zemřela při návratu ze zaměstnání kousek od svého domu následkem střelného zranění. Uvádí to i její bratr. Více podrobností ve vláknu o obětech kazašského pokusu o státní převrat.
Upravené 24. 1. 2022 o 17:21
675
4
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept