Zdravie a záhrada
Náhle úmrtia po očkovaní 2

Pokračovanie témy Nahle umrtia po vakcinacii, v ktorej prestalo poriadne fungovať stránkovanie bez možnosti jednoduchej opravy.


Pod očkovaním sa rozumie génová manipulácia a ostatné technológie vytvárajúce hrotový proteín v telách nešťastníkov napriek tomu, že sa o očkovanie nejedná.


Pokračovanie témy [Nahle umrtia po vakcinacii](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2211/nahle-umrtia-po-vakcinacii), v ktorej prestalo poriadne fungovať stránkovanie bez možnosti jednoduchej opravy. Pod očkovaním sa rozumie génová manipulácia a ostatné technológie vytvárajúce hrotový proteín v telách nešťastníkov napriek tomu, že sa o očkovanie nejedná.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Vo veku 65 rokov zomrel v utorok 11.1.2022 ,01.15 hod predseda Európskeho parlamentu (EP) David Sassoli, ktorý bol od 26. decembra hospitalizovaný v nemocnici v Taliansku. Agentúre DPA to potvrdil Sassoliho hovorca Roberto Cuillo....


“Hospitalizácia bola nevyhnutná pre závažné zdravotné komplikácie spôsobené dysfunkciou imunitného systému,”...


..toľko oficialne info.
--nedostal placebo ale original bio-zbraň


..zasah z hora???


Vo veku 65 rokov zomrel v utorok 11.1.2022 ,01.15 hod predseda Európskeho parlamentu (EP) David Sassoli, ktorý bol od 26. decembra hospitalizovaný v nemocnici v Taliansku. Agentúre DPA to potvrdil Sassoliho hovorca Roberto Cuillo.... “Hospitalizácia bola nevyhnutná pre závažné zdravotné komplikácie spôsobené dysfunkciou imunitného systému,”... ..toľko oficialne info. --nedostal placebo ale original bio-zbraň ..zasah z hora???

49 LETÝ ZÁSTUPCE ŠÉFREDAKTORA THE NEW YORK TIMES ZEMŘEL NA SRDEČNÍ INFARKT POUHÝCH 19 HODIN PO OPÍCHÁNÍ 3. POSILOVACÍ DÁVKOU MRNA VAKCÍNY MODERNA (17.12.2021)
https://cz24.news/rychla-smrt-49-lety-zastupce-sefredaktora-the-new-york-times-zemrel-na-srdecni-infarkt-pouhych-19-hodin-po-opichani-3-posilovaci-davkou-mrna-vakciny-moderna/


49 LETÝ ZÁSTUPCE ŠÉFREDAKTORA THE NEW YORK TIMES ZEMŘEL NA SRDEČNÍ INFARKT POUHÝCH 19 HODIN PO OPÍCHÁNÍ 3. POSILOVACÍ DÁVKOU MRNA VAKCÍNY MODERNA (17.12.2021) https://cz24.news/rychla-smrt-49-lety-zastupce-sefredaktora-the-new-york-times-zemrel-na-srdecni-infarkt-pouhych-19-hodin-po-opichani-3-posilovaci-davkou-mrna-vakciny-moderna/

@Teveri info o smrti Carlosa Tejadu som dávala do starého vlákna niekedy koncom decembra.
Ale nevadí, možno si to niekto vtedy nevšimol a prečítal si teraz - bola to "veľká ryba".



Kollárova svokra sa 300-eurovej odmeny po tretej dávke nedožila. Poslanec prekvapivo upozornil na iný problém, než by ste čakali
Poslanec Miroslav Kollár, ktorý kandidoval za stranu Za ľudí a v súčasnosti je členom mimoparlamentnej strany SPOLU-občianska demokracia, na sociálnej sieti informoval, že jeho zosnulá svokra obdržala šek na odmenu 300 eur za podstúpenie tretej dávky očkovania proti koronavírusu.
Poslanec sa rozčúlil, že spolu so šekom prišlo aj prianie ministra financií Igora Matoviča, že jej želá pevné zdravie a ďakuje za príklad, ktorý dala ľuďom vo svojom okolí.
Máte pravdu, bola to zodpovedná, trikrát zaočkovaná staršia dáma. Len s tým pevným zdravím to bude asi problém. Pred mesiacom zomrela. Pochovali sme ju týždeň pred Vianocami. Týždeň po novom roku dostala z vášho ministerstva želanie pevného zdravia,” hovorí Kollár.
Vyzerá však, že poslanec si úmrtie nespája s treťou dávkou vakcíny, ktorá ju mala chrániť pred koronavírusom, ale hnevá sa, že na ministerstve neaktualizovali dáta a Matovič tak zaželal pevné zdravie mŕtvej.


https://www.hlavnespravy.sk/kollarova-svokra-sa-300-eurovej-odmeny-po-tretej-davke-nedozila-poslanec-prekvapivo-upozornil-na-iny-problem-nez-by-ste-cakali/2824266


@Teveri info o smrti Carlosa Tejadu som dávala do starého vlákna niekedy koncom decembra. Ale nevadí, možno si to niekto vtedy nevšimol a prečítal si teraz - bola to "veľká ryba". ------- **Kollárova svokra sa 300-eurovej odmeny po tretej dávke nedožila. Poslanec prekvapivo upozornil na iný problém, než by ste čakali** Poslanec **Miroslav Kollár**, ktorý kandidoval za stranu Za ľudí a v súčasnosti je členom mimoparlamentnej strany **SPOLU-občianska demokracia**, na sociálnej sieti informoval, že jeho zosnulá svokra obdržala šek na odmenu 300 eur za podstúpenie tretej dávky očkovania proti koronavírusu. Poslanec sa rozčúlil, že spolu so šekom prišlo aj prianie ministra financií Igora Matoviča, že jej želá pevné zdravie a ďakuje za príklad, ktorý dala ľuďom vo svojom okolí. “**Máte pravdu, bola to zodpovedná, trikrát zaočkovaná staršia dáma.** _**Len s tým pevným zdravím to bude asi problém**_. **Pred mesiacom zomrela. Pochovali sme ju týždeň pred Vianocami.** _**Týždeň po novom roku dostala z vášho ministerstva želanie pevného zdravia,”**_ hovorí Kollár. **Vyzerá však, že poslanec si úmrtie nespája s treťou dávkou vakcíny**, ktorá ju mala chrániť pred koronavírusom, ale **hnevá sa, že na ministerstve neaktualizovali dáta a Matovič tak zaželal pevné zdravie mŕtvej.** https://www.hlavnespravy.sk/kollarova-svokra-sa-300-eurovej-odmeny-po-tretej-davke-nedozila-poslanec-prekvapivo-upozornil-na-iny-problem-nez-by-ste-cakali/2824266
Upravené 14. 1. 2022 o 21:41

Týždeň po novom roku dostala z vášho ministerstva želanie pevného zdravia,”


HNR s ním prehovoril jazykom životných okolností , nuž poslanček nepanimal.


[quote="pid:52671, uid:679"]Týždeň po novom roku dostala z vášho ministerstva želanie pevného zdravia,”[/quote] HNR s ním prehovoril jazykom životných okolností , nuž poslanček nepanimal.

Zomrel dekan Teologickej fakulty Trnavskej univerzity Juraj Dolinský vo veku 63 rokov.
Juraj Dolinský zomrel náhle v Prešove v sobotu počas návštevy u svojich známych.


samozrejme ,že ani slovo či bol ,alebo nebol opichaný,


...ked vravia info na sračkometoch,kolko ludi je v nemocniciach s tzv.covidom tak bu bu bu ,hned je info ze kolkí su neopichaní,,,


Zomrel dekan Teologickej fakulty Trnavskej univerzity Juraj Dolinský vo veku 63 rokov. Juraj Dolinský zomrel náhle v Prešove v sobotu počas návštevy u svojich známych. samozrejme ,že ani slovo či bol ,alebo nebol opichaný, ...ked vravia info na sračkometoch,kolko ludi je v nemocniciach s tzv.covidom tak bu bu bu ,hned je info ze kolkí su neopichaní,,,

Vo veku 64 rokov zomrel bývalý minister školstva László Szigeti
https://domov.sme.sk/c/22833514/zomrel-byvaly-minister-skolstva-laszlo-szigeti.html


O príčine umrtia ani náznak, nehovorím, že viem, že bol očko, ale aj tak...
To ticho okolo niektorých úmrtí... Prosto zomrel, bodka.
Pritom v dnešnej dobe to nie je nejaký vysoký vek na odchod.


**Vo veku 64 rokov zomrel bývalý minister školstva László Szigeti** https://domov.sme.sk/c/22833514/zomrel-byvaly-minister-skolstva-laszlo-szigeti.html O príčine umrtia ani náznak, nehovorím, že viem, že bol očko, ale aj tak... To ticho okolo niektorých úmrtí... Prosto zomrel, bodka. Pritom v dnešnej dobe to nie je nejaký vysoký vek na odchod.

Nevím, jak to měl s očko, ale olympionik Jiří Kyncl zemřel na problémy se srdcem v 59 letech...


Zemřel Jiří Kyncl, muž, který psal historii českého rychlobruslení. Odešel krátce před startem zimních her, z nichž se chystal sledovat přímé přenosy s Martinou Sáblíkovou. Nedočkal se. Osudné pro něj byly problémy se srdcem. V pouhých devětapadesáti. Zprávu o Kynclově úmrtí přinesl rychlobruslařský svaz.
https://www.sport.cz/clanek/ostatni-sablikovou-zasahl-pred-hrami-smutek-odesel-prvni-novakuv-trumf-3098632


https://www.idnes.cz/sport/ostatni/jiri-kync-rychlobrusleni-umrti.A220202_648967_sporty_rou?


Nevím, jak to měl s očko, ale olympionik Jiří Kyncl zemřel na problémy se srdcem v 59 letech... **Zemřel Jiří Kyncl, muž, který psal historii českého rychlobruslen**í. **Odešel krátce před startem zimních her, z nichž se chystal sledovat přímé přenosy s Martinou Sáblíkovou.** Nedočkal se. **Osudné pro něj byly problémy se srdcem.** V pouhých devětapadesáti. Zprávu o Kynclově úmrtí přinesl rychlobruslařský svaz. https://www.sport.cz/clanek/ostatni-sablikovou-zasahl-pred-hrami-smutek-odesel-prvni-novakuv-trumf-3098632 https://www.idnes.cz/sport/ostatni/jiri-kync-rychlobrusleni-umrti.A220202_648967_sporty_rou?
Upravené 8. 2. 2022 o 14:05

Ďalšia veľká tragédia. Mladému futbalistovi zlyhalo na ihrisku srdce


Séria, keď počas zápasu postihla futbalistov slabosť, priniesla ďalšiu smutnú obeť. Mladý grécky hráč skolaboval po iba piatich minútach na ihrisku.
Tragické podmienky na štadióne a pomalá sanitka, ktorej trvala cesta za hráčom príliš dlho, sa podpísali na tom, že mladému Grékovi už po kolapse nikto nedokázal pomôcť.
Grécky futbalista Alexandros Lampis skolaboval počas zápasu, do ktorého nastúpil v drese Ilioupoli na štadióne v Aténach. Potom, čo hráč spadol na zem, začal boj o jeho život. Ten však v tamojších podmienkach prakticky nemal šancu vyhrať.
Na štadióne nebol k dispozícii defibrilátor a muselo sa čakať na sanitku. Prítomní ľudia sa medzitým snažili futbalistovi poskytnúť prvú pomoc, ale ich snaha bola márna. Navyše, napriek tomu, že sa tragédia odohrala v hlavnom meste, príchod zdravotníkov trval viac ako dvadsať minút.
Klub o úmrtí svojho hráča informoval na svojich sociálnych sieťach: „Náš syn, náš priateľ, náš brat, odišiel si tak nespravodlivo. Celý tím, celé mesto dnes smúti. Žiadne slová nemožno vysloviť… len neznesiteľná bolesť, zovretý žalúdok. Zbohom, Alecar…“
Nejde pritom o ojedinelý prípad, keď došlo ku kolapsu hráča a boju o život. Podobne to bolo napríklad na minuloročnom EURO, kedy postihla srdcová slabosť Christiana Eriksena (29). Ďalším výrazným prípadom bol aj Sergio Agüero (33). Ten sa po kolapse na ihrisku a následnom dôslednom vyšetrení rozhodol radšej ukončiť kariéru.


https://futbal.pravda.sk/ostatne/clanok/615759-dalsia-velka-tragedia-mlademu-futbalistovi-zlyhalo-na-ihrisku-srdce/


komentár
Juraj Mesik:
A ešte jedna správička z Pravdy. Ďalšia obeť akútneho nocebo efektu 😕 Nech je 21 ročnému chlapcovi grécka zem ľahká...


gr.
Alexander = "obranca mužov či ochranca ľudstva"
Lampis = lampa
Ilioupoli = Heliopolis /mesto slnka/


**Ďalšia veľká tragédia. Mladému futbalistovi zlyhalo na ihrisku srdce** Séria, keď počas zápasu postihla futbalistov slabosť, priniesla ďalšiu smutnú obeť. Mladý grécky hráč skolaboval po iba piatich minútach na ihrisku. Tragické podmienky na štadióne a pomalá sanitka, ktorej trvala cesta za hráčom príliš dlho, sa podpísali na tom, že mladému Grékovi už po kolapse nikto nedokázal pomôcť. Grécky futbalista Alexandros Lampis skolaboval počas zápasu, do ktorého nastúpil v drese Ilioupoli na štadióne v Aténach. Potom, čo hráč spadol na zem, začal boj o jeho život. Ten však v tamojších podmienkach prakticky nemal šancu vyhrať. Na štadióne nebol k dispozícii defibrilátor a muselo sa čakať na sanitku. Prítomní ľudia sa medzitým snažili futbalistovi poskytnúť prvú pomoc, ale ich snaha bola márna. Navyše, napriek tomu, že sa tragédia odohrala v hlavnom meste, príchod zdravotníkov trval viac ako dvadsať minút. Klub o úmrtí svojho hráča informoval na svojich sociálnych sieťach: „Náš syn, náš priateľ, náš brat, odišiel si tak nespravodlivo. Celý tím, celé mesto dnes smúti. Žiadne slová nemožno vysloviť… len neznesiteľná bolesť, zovretý žalúdok. Zbohom, Alecar…“ Nejde pritom o ojedinelý prípad, keď došlo ku kolapsu hráča a boju o život. Podobne to bolo napríklad na minuloročnom EURO, kedy postihla srdcová slabosť Christiana Eriksena (29). Ďalším výrazným prípadom bol aj Sergio Agüero (33). Ten sa po kolapse na ihrisku a následnom dôslednom vyšetrení rozhodol radšej ukončiť kariéru. https://futbal.pravda.sk/ostatne/clanok/615759-dalsia-velka-tragedia-mlademu-futbalistovi-zlyhalo-na-ihrisku-srdce/ komentár Juraj Mesik: A ešte jedna správička z Pravdy. Ďalšia obeť akútneho nocebo efektu

17letý dánský mladík, který byl úřadujícím vítězem Řádu golfové federace Emirates, utrpěl náhlou zástavu srdce a upadl do kómatu. Lékaři určili, že kóma je nevratné, a v neděli zemřel
https://gulfnews.com/sport/golf-in-uae/local/uae-golf-mourns-loss-of-promising-youngster-viggo-sorensen-1.85397286


17letý dánský mladík, který byl úřadujícím vítězem Řádu golfové federace Emirates, utrpěl náhlou zástavu srdce a upadl do kómatu. Lékaři určili, že kóma je nevratné, a v neděli zemřel https://gulfnews.com/sport/golf-in-uae/local/uae-golf-mourns-loss-of-promising-youngster-viggo-sorensen-1.85397286

Nahrávačskú legendu Vadima Chamuckicha zradilo srdce.


Správa síce ešte z januára, ale viac než aktuálna.


Posledný decembrový deň svetový volejbal šokujúco prišiel o jednu z veľkých bývalých volejbalových hviezd – dlhoročného kapitána repreprezentácie Ruska Vadima Chamuckicha. Niekdajší vynikajúci nahrávač podľa informácií ruských médií podľahol vo veku 52 rokov (narodil sa 26. novembra 1969 v meste Aša v Čeljabinskej oblasti) srdcovým problémom. Zostali po ňom manželka a dve dcéry. Posledné roky trénoval mládež v Belgorode, s ktorým v rokoch 2003 a 2004 vyhral dvakrát Ligu majstrov.


Sedemnásobný majster Ruska pôsobil okrem Belgorodu vo viacerých ruských kluboch, v zahraničí v tureckom Erdemirspore Eregli. S reprezentáciou bol trojnásobný olympijský medailista (striebro zo Sydney 2000, bronz z Atén 2004 a Pekingu 200smile, vicemajstrom sveta 2002 či víťazom Svetového pohára 1999. Na majstrovstvách Európy v Ostrave 2001 získal bronz a v roku 2007 v Moskve striebro, na tomto šampionáte ho vyhlásili aj za najlepšieho nahrávača.
http://www.svf.sk/sk/archiv-sprav/detail-spravy/_nahravacsku-legendu-vadima-cha


**Nahrávačskú legendu Vadima Chamuckicha zradilo srdce.** Správa síce ešte z januára, ale viac než aktuálna. Posledný decembrový deň svetový volejbal šokujúco prišiel o jednu z veľkých bývalých volejbalových hviezd – dlhoročného kapitána repreprezentácie Ruska Vadima Chamuckicha. Niekdajší vynikajúci nahrávač podľa informácií ruských médií podľahol vo veku 52 rokov (narodil sa 26. novembra 1969 v meste Aša v Čeljabinskej oblasti) srdcovým problémom. Zostali po ňom manželka a dve dcéry. Posledné roky trénoval mládež v Belgorode, s ktorým v rokoch 2003 a 2004 vyhral dvakrát Ligu majstrov. Sedemnásobný majster Ruska pôsobil okrem Belgorodu vo viacerých ruských kluboch, v zahraničí v tureckom Erdemirspore Eregli. S reprezentáciou bol trojnásobný olympijský medailista (striebro zo Sydney 2000, bronz z Atén 2004 a Pekingu 2008), vicemajstrom sveta 2002 či víťazom Svetového pohára 1999. Na majstrovstvách Európy v Ostrave 2001 získal bronz a v roku 2007 v Moskve striebro, na tomto šampionáte ho vyhlásili aj za najlepšieho nahrávača. http://www.svf.sk/sk/archiv-sprav/detail-spravy/_nahravacsku-legendu-vadima-cha

Po úmrtí exministra školstva ďalšia ŠOKUJÚCA správa: Zomrel bývalý minister kultúry Hudec!


V článku sa nenachádza dôvod úmrtia.Nemám informáciu, či bol pichnutý, alebo nie.


https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/umrti-exministra-skolstva-dalsia-sokujuca-sprava-zomrel-byvaly-minister-kultury-hudec


Po úmrtí exministra školstva ďalšia ŠOKUJÚCA správa: Zomrel bývalý minister kultúry Hudec! V článku sa nenachádza dôvod úmrtia.Nemám informáciu, či bol pichnutý, alebo nie. https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/umrti-exministra-skolstva-dalsia-sokujuca-sprava-zomrel-byvaly-minister-kultury-hudec
Upravené 7. 2. 2022 o 15:00

O príčine umrtia ani náznak, nehovorím, že viem, že bol očko, ale aj tak...

Smúti aj Pál Csáky


"Otupievame, otupievajú naše duše v týchto nešťastných časoch. Už si len povdzychneme, ak príde ďalšia smutná správa. A pritom to bolí, aj keď za to nemôže Covid. Ani rakovina nie je práve tolerantný návštevník... Ešte v septmebri sme spolu s Lacim kládli vence v Zemnom.


[quote="pid:55876, uid:868"]O príčine umrtia ani náznak, nehovorím, že viem, že bol očko, ale aj tak...[/quote] Smúti aj Pál Csáky "Otupievame, otupievajú naše duše v týchto nešťastných časoch. Už si len povdzychneme, ak príde ďalšia smutná správa. A pritom to bolí, aj keď za to nemôže Covid. Ani rakovina nie je práve tolerantný návštevník... Ešte v septmebri sme spolu s Lacim kládli vence v Zemnom.

Aj takto sa robia čísla, šibenica musí prísť:
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/lekarka-vini-kosickych-doktorov-smrt-otca-58-pacientom-vypinaju-kysliky


Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili, ale sťažovali mu život. Ide o systémovú záležitosť a vinníci musia odvisnúť, lebo tu už ide nie o fazuľky ale naozaj o život ako najvyššiu hodnotu.


volal "švinský pysk".


mnohým utkvel v pamäti ako Flinstone


Aj takto sa robia čísla, šibenica musí prísť: https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/lekarka-vini-kosickych-doktorov-smrt-otca-58-pacientom-vypinaju-kysliky Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili, ale sťažovali mu život. Ide o systémovú záležitosť a vinníci musia odvisnúť, lebo tu už ide nie o fazuľky ale naozaj o život ako najvyššiu hodnotu. [quote="pid:57222, uid:106"]volal "švinský pysk".[/quote] mnohým utkvel v pamäti ako Flinstone
Upravené 16. 2. 2022 o 23:17

ano, obdobne bol na tom Pijak....aj ten hovoril, ze najprv mu pichli nejake oblbovaky, takze podpisal by aj vlastnu smrt a potom ho liecili presne opacne ako mali.....ma problemy s oblickami a bol dehydratovany a oni mu dali lieky na odvodnenie, nasadzovali mu remdesivir, hoci ma priame kontraindikacie na jeho diagnozy este pred covidom apod. Nakoniec mal stastie v tom, ze sa dohodol s primarkou oddelenia a liecil sa tam v podstate sam.


ano, obdobne bol na tom Pijak....aj ten hovoril, ze najprv mu pichli nejake oblbovaky, takze podpisal by aj vlastnu smrt a potom ho liecili presne opacne ako mali.....ma problemy s oblickami a bol dehydratovany a oni mu dali lieky na odvodnenie, nasadzovali mu remdesivir, hoci ma priame kontraindikacie na jeho diagnozy este pred covidom apod. Nakoniec mal stastie v tom, ze sa dohodol s primarkou oddelenia a liecil sa tam v podstate sam.

Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili,


Dcéra tohto nebohého lekára bola hosťom na IV, 25.1.2022. Doporučujem vypočuť, mráz mi behal po chrbte.


[quote="pid:56633, uid:77"]Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili,[/quote] Dcéra tohto nebohého lekára bola hosťom na IV, 25.1.2022. Doporučujem vypočuť, mráz mi behal po chrbte.

Zomrel Eduard Kukan, trojnásobný minister zahraničných vecí .


Vo veku 82 rokov zomrel bývalý minister zahraničných vecí, Eduard Kukan. Podľa informácií TV JOJ ho našli na Univerzite Komenského, kde mal ako odborný asistent vysokej školy konzultačné hodiny na Katedre medzinárodného práva a medzinárodných vzťahov.


https://www.noviny.sk/slovensko/660987-zomrel-eduard-kukan-trojnasobny-minister-zahranicnych-veci


Síce už mal úctyhodný vek, ale ako ináč, ak nie na zlyhanie srdca.Neviem, či mal včeličku.


Zomrel Eduard Kukan, trojnásobný minister zahraničných vecí . Vo veku 82 rokov zomrel bývalý minister zahraničných vecí, Eduard Kukan. Podľa informácií TV JOJ ho našli na Univerzite Komenského, kde mal ako odborný asistent vysokej školy konzultačné hodiny na Katedre medzinárodného práva a medzinárodných vzťahov. https://www.noviny.sk/slovensko/660987-zomrel-eduard-kukan-trojnasobny-minister-zahranicnych-veci Síce už mal úctyhodný vek, ale ako ináč, ak nie na zlyhanie srdca.Neviem, či mal včeličku.

V diskusii na Hlavných správach je príspevok ku Kukanovi:
Ste zaočkovaný? Kukan :


Áno, mám za sebou už obe dávky vakcíny ......booster dostanem vo Februari od spoločnosti Pfizer na ktorý sa teším ....


V diskusii na Hlavných správach je príspevok ku Kukanovi: Ste zaočkovaný? Kukan : Áno, mám za sebou už obe dávky vakcíny ......booster dostanem vo Februari od spoločnosti Pfizer na ktorý sa teším ....

booster dostanem vo Februari
asi ho dostal.....


[quote="pid:57022, uid:79"]booster dostanem vo Februari[/quote]asi ho dostal.....

asi ho dostal.....


A smrtka si ho našla na UK....trafil ho šľak.... ako som písala v inom príspevku....o jedného parazita menej


[quote="pid:57037, uid:284"]asi ho dostal.....[/quote] A smrtka si ho našla na UK....trafil ho šľak.... ako som písala v inom príspevku....o jedného parazita menej

booster dostanem vo Februari
Informácia z prvej ruky: Kukan mal po tretej dávke problémy so srdcom. Takže jednoznačná príčina. Ale dátum jeho smrti - je, podľa mňa, matričná udalosť z hľadiska schvaľovania vlastizradnej zmluvy pri súčasnej podpore budúcej vojny proti Slovanom - Rusom, obyvateľom Donbasu, ... Začiatok odchodu vlastizradcov a vrahov Slovanov.
Kukan bol o.i. aj vrah Slovanov (Srbsko), tiež vlastizradca - v inom formálnom prevedení, ako tá lúza z dnešného parlamentu.


[quote="pid:57022, uid:79"]booster dostanem vo Februari[/quote] Informácia z prvej ruky: Kukan mal po tretej dávke problémy so srdcom. Takže jednoznačná príčina. Ale dátum jeho smrti - je, podľa mňa, matričná udalosť z hľadiska schvaľovania vlastizradnej zmluvy pri súčasnej podpore budúcej vojny proti Slovanom - Rusom, obyvateľom Donbasu, ... Začiatok odchodu vlastizradcov a vrahov Slovanov. Kukan bol o.i. aj vrah Slovanov (Srbsko), tiež vlastizradca - v inom formálnom prevedení, ako tá lúza z dnešného parlamentu.
Upravené 10. 2. 2022 o 17:00

Kukan bol o.i. aj vrah Slovanov (Srbsko), tiež vlastizradca - v inom formálnom prevedení, ako tá lúza z dnešného parlamentu.


Krásne to ukazuje, že tá liberálna háveď je taká sprostá, že ešte aj na jatky idú dobrovoľne a tešia sa na ne.


Pripomínam nosatého a ušatého Milana Lasicu, ktorý "nemal žiadne vedľajšie účinky" a ešte si k tomu vyspevoval.




@JS22, nie neospravedlním sa za to, že bol Lasica ušatý a nosatý. Preto mal vlastný výťah za 100 000 euro, aby sa nemusel voziť v spoločnom s lúzou (oficiálne kvôli strachu z vírusu).

[quote="pid:57072, uid:111"]Kukan bol o.i. aj vrah Slovanov (Srbsko), tiež vlastizradca - v inom formálnom prevedení, ako tá lúza z dnešného parlamentu.[/quote] Krásne to ukazuje, že tá liberálna háveď je taká sprostá, že ešte aj na jatky idú dobrovoľne a tešia sa na ne. Pripomínam nosatého a ušatého Milana Lasicu, ktorý "nemal žiadne vedľajšie účinky" a ešte si k tomu vyspevoval. --- @JS22, nie neospravedlním sa za to, že bol Lasica ušatý a nosatý. Preto mal vlastný výťah za 100 000 euro, aby sa nemusel voziť v spoločnom s lúzou (oficiálne kvôli strachu z vírusu).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 2. 2022 o 15:42

Aj takto sa robia čísla, šibenica musí prísť:
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/lekarka-vini-kosickych-doktorov-smrt-otca-58-pacientom-vypinaju-kysliky


Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili, ale sťažovali mu život. Ide o systémovú záležitosť a vinníci musia odvisnúť, lebo tu už ide nie o fazuľky ale naozaj o život ako najvyššiu hodnotu.


to je tá pani Lischková, čo bola hosťom na IV.
Pán Weis jej ponúkol právnu pomoc.


https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2512022


[quote="pid:56633, uid:77"]Aj takto sa robia čísla, šibenica musí prísť: https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/lekarka-vini-kosickych-doktorov-smrt-otca-58-pacientom-vypinaju-kysliky Toto totiž nie je prvý príklad, kedy lekára s negatívnym prístupom k očkovaniu kolegovia neliečili, ale sťažovali mu život. Ide o systémovú záležitosť a vinníci musia odvisnúť, lebo tu už ide nie o fazuľky ale naozaj o život ako najvyššiu hodnotu.[/quote] to je tá pani Lischková, čo bola hosťom na IV. Pán Weis jej ponúkol právnu pomoc. https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2512022

Začiatok odchodu vlastizradcov


A teraz si predstavte to zdesenie v ich radoch, keď začnú odchádzať po očkovaní a zistia, že ich akosi nich nevaroval. Hlavne ich nevaroval ich vlastný pán. Chvíľu to potrvá, ale časom im to dopne a bude nasledovať veľmi prudké vytriezvenie.


[quote="pid:57072, uid:111"]Začiatok odchodu vlastizradcov[/quote] A teraz si predstavte to zdesenie v ich radoch, keď začnú odchádzať po očkovaní a zistia, že ich akosi nich nevaroval. Hlavne ich nevaroval ich vlastný pán. Chvíľu to potrvá, ale časom im to dopne a bude nasledovať veľmi prudké vytriezvenie.

Moderátor

Ma prekvapilo, že o smtri kukana nebol ani jeden pozitivny komentár. Ešte moj dedo pred 15 rokmi ho volal "švinský pysk". Vidno, že chápanie národa je niekde úplne inde než chápanie elity.


Ma prekvapilo, že o smtri kukana nebol ani jeden pozitivny komentár. Ešte moj dedo pred 15 rokmi ho volal "švinský pysk". Vidno, že chápanie národa je niekde úplne inde než chápanie elity.

Lekár Pavol Dubček († 73), syn Alexandra Dubčeka, náhle zomrel
Informáciu pre web Plus 7 dní potvrdil zdroj z jeho okolia. Príčinou úmrtia mala byť krvná zrazenina, ktorá spôsobila mozgovú porážku. Dubčeka našli v bezvedomí uňho doma, po čom nasledoval prevoz do nemocnice na Kramároch. Tam v piatok jeho život vyhasol.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/lekar-pavol-dubcek-73-syn-alexandra-dubceka-nahle-zomrel?utm_source=fbINTERN&utm_medium=p7d&utm_campaign=fanpageP7D&


**Lekár Pavol Dubček († 73), syn Alexandra Dubčeka, náhle zomrel** Informáciu pre web Plus 7 dní potvrdil zdroj z jeho okolia. **Príčinou úmrtia mala byť krvná zrazenina, ktorá spôsobila mozgovú porážku.** Dubčeka našli v bezvedomí uňho doma, po čom nasledoval prevoz do nemocnice na Kramároch. Tam v piatok jeho život vyhasol. https://plus7dni.pluska.sk/domov/lekar-pavol-dubcek-73-syn-alexandra-dubceka-nahle-zomrel?utm_source=fbINTERN&utm_medium=p7d&utm_campaign=fanpageP7D&

Toto mi príde zvlastne:
https://www.extra.cz/petra-brezina-vaskova-34-vdala-se-jeste-v-prosinci-zkousela-pak-prisel-rychly-konec-94cd8


No môže to súvisieť aj nie. Agresívna rakovina ako vedľajší účinok. Je herečka, skúšala v divadle v decembri, to znie ako by zaočkovaná ako nie. Je to dohad, ale možný súvis tam je. Posúďte sami.


Toto mi príde zvlastne: https://www.extra.cz/petra-brezina-vaskova-34-vdala-se-jeste-v-prosinci-zkousela-pak-prisel-rychly-konec-94cd8 No môže to súvisieť aj nie. Agresívna rakovina ako vedľajší účinok. Je herečka, skúšala v divadle v decembri, to znie ako by zaočkovaná ako nie. Je to dohad, ale možný súvis tam je. Posúďte sami.

Austrálska kriketová legenda Shane Warne zomrela "prirodzenou" smrťou.
(v samotnom texte však už uvádzajú podozrenie na infarkt). Paradoxom je, že práve 3x zapichnutý Warne sa verejne vyjadril na adresu Djokoviča na tohtoročnom Australian Open, za jeho "vyhadzov" kvôli neopichaniu. Koľko prešlo času od AO, 2 mesiace?


Polícia potvrdila, že austrálska kriketová legenda Shane Warne zomrel v piatok v Thajsku prirodzenou smrťou. Vysoký predstaviteľ thajskej polície uviedol, že pitva nepreukázala žiadne známky nečestnej hry pri smrti 52-ročného muža.
Warne, ktorý je považovaný za jedného z najväčších hráčov kriketu všetkých čias, zomrel v dôsledku podozrenia na infarkt na ostrove Koh Samui, kde bol na dovolenke.
Austrálska vláda priváža jeho telo späť do Austrálie, kde bude mať štátny pohreb.
Warne bol nadživotná postava, ktorej sláva presahovala hranice športu a inšpiroval generácie fanúšikov.
Zistili, že nereagoval v thajskej vile, kde býval s priateľmi. Pokusy o jeho oživenie v nemocnici boli neúspešné.
Pitva ukázala, že Warne zomrel na "vrodenú chorobu", povedal na tlačovej konferencii Songyot Chayaninporamet, zástupca riaditeľa nemocnice Samui, uviedla tlačová agentúra Reuters. "Neexistuje žiadna infekcia Covid-19 a žiadne známky napadnutia alebo vraždy."
Zástupca hovorcu thajskej polície Krissana Pattanacharoen vo vyhlásení uviedol: "Vyšetrovatelia dnes dostali pitevnú správu, v ktorej súdny lekár dospel k záveru, že smrť bola spôsobená prirodzenými príčinami."
Povedal, že hráčova rodina bola informovaná a akceptovala zistenia. Po Warneovi zostali jeho tri deti s bývalou manželkou Simone Callahanovou.
Smrť jedného z obľúbených austrálskych synov šokovala krajinu a priniesla záplavu chvál od fanúšikov kriketu a ďalších ľudí z celého sveta.


Warneova rodina urobila prvé komentáre po jeho náhlej smrti, pričom jeho rodičia, deti, bývalá manželka a brat povedali, ako veľmi im chýba.


„Nájsť slová, ktoré by primerane vyjadrili náš smútok, je pre nás nemožná úloha a hľadieť do budúcnosti bez Shanea je nepredstaviteľné,“ uviedli rodičia Keith a Brigitte vo vyhlásení.


"Priala by som si, aby som ťa mohla objať pevnejšie v tom, o čom som nevedela, že sú moje posledné chvíle s tebou," povedala jeho dcéra Summer.


Polícia tvrdí, že Warneovo telo prevezú do Austrálie v utorok.
Obavy o bezpečnosť vyvolali, keď sa nemeckej žene nesúcej kvety podarilo vyliezť do zadnej časti sanitky a odniesť telo hráča kriketu z Koh Samui. Thajská polícia ju vypočula a neskôr ju opísala ako "fanúšičku, ktorá jej chcela vzdať úctu a úprimnosť" Warneovi.


Stánok Melbourne bude pomenovaný po Warneovi
Warne nekrológ: Fascinujúci život na ihrisku aj mimo neho
Warneov život a kariéra v obrazoch
Kriket vzdáva hold po smrti svojho „najväčšieho šoumena“

Warneovo majstrovstvo v točení nôh - štýl bowlingu, ktorý upadol v 70. a 80. rokoch, keď dominovali rýchli hráči - spôsobilo revolúciu v kriketu.


Získal 708 testovacích bránok, čo je druhé najviac všetkých čias, v 145 zápasoch počas hviezdnej 15-ročnej medzinárodnej kariéry.
Warne pomohol Austrálii vyhrať v roku 1999 Majstrovstvá sveta vo futbale po 50 zápasoch.
V roku 2000 bol vymenovaný za jedného z piatich Wisdenských hráčov kriketu storočia spolu so Sirom Donaldom Bradmanom, Sirom Garfieldom Sobersom, Sirom Jackom Hobbsom a Sirom Viv Richardsom.
V roku 2007 odišiel z medzinárodného kriketu a pokračoval v kariére ako komentátor, učenec a tréner.


Shane Warne: Australian cricket legend died from natural causes - police


https://www.bbc.com/news/world-asia-60645939


https://www.republicworld.com/sports-news/tennis-news/shane-warne-takes-fresh-dig-at-novak-djokovic-australia-is-entitled-to-throw-him-out-articleshow.html


**Austrálska kriketová legenda Shane Warne zomrela "prirodzenou" smrťou.** (v samotnom texte však už uvádzajú podozrenie na infarkt). Paradoxom je, že práve 3x zapichnutý Warne sa verejne vyjadril na adresu Djokoviča na tohtoročnom Australian Open, za jeho "vyhadzov" kvôli neopichaniu. Koľko prešlo času od AO, 2 mesiace? Polícia potvrdila, že austrálska kriketová legenda Shane Warne zomrel v piatok v Thajsku prirodzenou smrťou. Vysoký predstaviteľ thajskej polície uviedol, že pitva nepreukázala žiadne známky nečestnej hry pri smrti 52-ročného muža. Warne, ktorý je považovaný za jedného z najväčších hráčov kriketu všetkých čias, zomrel v dôsledku podozrenia na infarkt na ostrove Koh Samui, kde bol na dovolenke. Austrálska vláda priváža jeho telo späť do Austrálie, kde bude mať štátny pohreb. Warne bol nadživotná postava, ktorej sláva presahovala hranice športu a inšpiroval generácie fanúšikov. Zistili, že nereagoval v thajskej vile, kde býval s priateľmi. Pokusy o jeho oživenie v nemocnici boli neúspešné. Pitva ukázala, že Warne zomrel na "vrodenú chorobu", povedal na tlačovej konferencii Songyot Chayaninporamet, zástupca riaditeľa nemocnice Samui, uviedla tlačová agentúra Reuters. "Neexistuje žiadna infekcia Covid-19 a žiadne známky napadnutia alebo vraždy." Zástupca hovorcu thajskej polície Krissana Pattanacharoen vo vyhlásení uviedol: "Vyšetrovatelia dnes dostali pitevnú správu, v ktorej súdny lekár dospel k záveru, že smrť bola spôsobená prirodzenými príčinami." Povedal, že hráčova rodina bola informovaná a akceptovala zistenia. Po Warneovi zostali jeho tri deti s bývalou manželkou Simone Callahanovou. Smrť jedného z obľúbených austrálskych synov šokovala krajinu a priniesla záplavu chvál od fanúšikov kriketu a ďalších ľudí z celého sveta. Warneova rodina urobila prvé komentáre po jeho náhlej smrti, pričom jeho rodičia, deti, bývalá manželka a brat povedali, ako veľmi im chýba. „Nájsť slová, ktoré by primerane vyjadrili náš smútok, je pre nás nemožná úloha a hľadieť do budúcnosti bez Shanea je nepredstaviteľné,“ uviedli rodičia Keith a Brigitte vo vyhlásení. "Priala by som si, aby som ťa mohla objať pevnejšie v tom, o čom som nevedela, že sú moje posledné chvíle s tebou," povedala jeho dcéra Summer. Polícia tvrdí, že Warneovo telo prevezú do Austrálie v utorok. Obavy o bezpečnosť vyvolali, keď sa nemeckej žene nesúcej kvety podarilo vyliezť do zadnej časti sanitky a odniesť telo hráča kriketu z Koh Samui. Thajská polícia ju vypočula a neskôr ju opísala ako "fanúšičku, ktorá jej chcela vzdať úctu a úprimnosť" Warneovi. Stánok Melbourne bude pomenovaný po Warneovi Warne nekrológ: Fascinujúci život na ihrisku aj mimo neho Warneov život a kariéra v obrazoch Kriket vzdáva hold po smrti svojho „najväčšieho šoumena“ Warneovo majstrovstvo v točení nôh - štýl bowlingu, ktorý upadol v 70. a 80. rokoch, keď dominovali rýchli hráči - spôsobilo revolúciu v kriketu. Získal 708 testovacích bránok, čo je druhé najviac všetkých čias, v 145 zápasoch počas hviezdnej 15-ročnej medzinárodnej kariéry. Warne pomohol Austrálii vyhrať v roku 1999 Majstrovstvá sveta vo futbale po 50 zápasoch. V roku 2000 bol vymenovaný za jedného z piatich Wisdenských hráčov kriketu storočia spolu so Sirom Donaldom Bradmanom, Sirom Garfieldom Sobersom, Sirom Jackom Hobbsom a Sirom Viv Richardsom. V roku 2007 odišiel z medzinárodného kriketu a pokračoval v kariére ako komentátor, učenec a tréner. Shane Warne: Australian cricket legend died from natural causes - police https://www.bbc.com/news/world-asia-60645939 https://www.republicworld.com/sports-news/tennis-news/shane-warne-takes-fresh-dig-at-novak-djokovic-australia-is-entitled-to-throw-him-out-articleshow.html

Labouristická senátorka Kimberley Kitching náhle zomrela v Melbourne vo veku 52 rokov.


https://amp.theguardian.com/australia-news/2022/mar/10/labor-senator-kimberley-kitching-dies-suddenly-in-melbourne-aged-52?fbclid=IwAR2MW2fXhRC2OmTuWHLIogZMUzWvcw99c210CrNC3hG-k1dz_X5TQdzV4pY


Jej *ovid aktivity:


https://theyvoteforyou.org.au/people/senate/victoria/kimberley_kitching/policies/264


Labouristická senátorka Kimberley Kitching náhle zomrela v Melbourne vo veku 52 rokov. https://amp.theguardian.com/australia-news/2022/mar/10/labor-senator-kimberley-kitching-dies-suddenly-in-melbourne-aged-52?fbclid=IwAR2MW2fXhRC2OmTuWHLIogZMUzWvcw99c210CrNC3hG-k1dz_X5TQdzV4pY Jej *ovid aktivity: https://theyvoteforyou.org.au/people/senate/victoria/kimberley_kitching/policies/264

Zomrel bývalý volejbalista Peter Petrík


Nemám informáciu, či Peťo bol očkovaný (aj keď mi je toto prostredie veľmi blízke a viem, že veľa extralig. aj mladších chlapcov je napichaných), každopádne bývalý extraligový hráč a nedožitých 32r. je na zamyslenie.


http://www.svf.sk/sk/archiv-sprav/detail-spravy/_zomrel-byvaly-volejbalista-pet


**Zomrel bývalý volejbalista Peter Petrík** Nemám informáciu, či Peťo bol očkovaný (aj keď mi je toto prostredie veľmi blízke a viem, že veľa extralig. aj mladších chlapcov je napichaných), každopádne bývalý extraligový hráč a nedožitých 32r. je na zamyslenie. http://www.svf.sk/sk/archiv-sprav/detail-spravy/_zomrel-byvaly-volejbalista-pet

Neverím, že je to náhoda ako píše @Alna. Miro rieši aj konflikt, ale ešte píše aj o korone, dával grafy neviem či US alebo UK, ale je tam nadúmrtnosť v kategórii 24-49, proste najproduktívnejšia časť.

A aha, čo sa píše tu:
https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/products/informationmessages/inf_sprava_detail


V roku 2021 sa v Slovenskej republike narodilo 56 565 živých detí a zomrelo 73 461 osôb. Prirodzený úbytok obyvateľstva tak dosiahol 16 896 osôb.


Takže tých 73 tis. je pravda. Písal to už niekto v inom vlákne, že pozor, kým to nedá Štatistický úrad.


RoK 2019 53 tis
Rok 2020 59 tis
Rok 2021 73 tis


Zdroj: http://datacube.statistics.sk/#!/view/sk/VBD_SK_WIN2/om3801mr/v_om3801mr_00_00_00_sk


Viete, čo je zaujímavé - Najviac úmrtí okolo 8-9 tis. bolo 1/21 a 2/21 a potom 11/21 a 12/21. Dá s tým pekne pohrať, kto má čas a tak.V produktívnom veku (teda 15-64 je cca 16 tis, predchádzajúce 2 roky je to do 13 tis.).


Neverím, že je to náhoda ako píše @Alna. Miro rieši aj konflikt, ale ešte píše aj o korone, dával grafy neviem či US alebo UK, ale je tam nadúmrtnosť v kategórii 24-49, proste najproduktívnejšia časť. A aha, čo sa píše tu: https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/products/informationmessages/inf_sprava_detail V roku 2021 sa v Slovenskej republike narodilo 56 565 živých detí a zomrelo 73 461 osôb. Prirodzený úbytok obyvateľstva tak dosiahol 16 896 osôb. Takže tých 73 tis. je pravda. Písal to už niekto v inom vlákne, že pozor, kým to nedá Štatistický úrad. RoK 2019 53 tis Rok 2020 59 tis Rok 2021 73 tis Zdroj: http://datacube.statistics.sk/#!/view/sk/VBD_SK_WIN2/om3801mr/v_om3801mr_00_00_00_sk Viete, čo je zaujímavé - Najviac úmrtí okolo 8-9 tis. bolo 1/21 a 2/21 a potom 11/21 a 12/21. Dá s tým pekne pohrať, kto má čas a tak.V produktívnom veku (teda 15-64 je cca 16 tis, predchádzajúce 2 roky je to do 13 tis.).
Upravené 16. 3. 2022 o 08:39

Zemřel sexuolog Radim Uzel 82
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-zemrel-sexuolog-radim-uzel-200736


Zemřel spisovatel, scenárista a politik Jan Kostrhun 79
https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zemrel-spisovatel-scenarista-a-politik-jan-kostrhun-40395683


Prvního května po delších zdravotních těžkostech zemřel krátce před svými 81. narozeninami slavný kouč Ivica Osim.
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ostatni-fotbalovy-smutek-zemrel-kouc-stoleti-muz-ktery-odmitl-real-a-odstoupil-kvuli-valce-3326521


Zemřel významný vědec z Univerzity Karlovy. Bylo mu 70 let profesor Bořivoj Hnízdo.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/461407-zemrel-vyznamny-politolog-z-univerzity-karlovy-bylo-mu-70-let?campaignsrc=tn_clipboard


Ve věku 92 let zemřela ve středu uznávaná česká sochařka Vlasta Prachatická. Autorka několika sochařských portrétů slavných osobností byla od roku 2006 čestnou členkou britské společnosti sochařů Society of Portrait Sculptors.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/461061-zemrela-jedna-z-nejvyznamnejsich-ceskych-socharek-bylo-ji-92?campaignsrc=tn_clipboard


Zemřela Meda Mládková 102
https://www.seznamzpravy.cz/tag/meda-mladkova-18424


  • nechcem zakladat na umrtí verejne známych ludí nové vlákno. Tých vlákien je už tolko ,že už sa v tom jeden nevyzná a zle sa potom vyhladáva , ked je to neprehladné. Neviem ani či boli očkovaní . Len som se m pridala pár známych mien a oznámenie o ich umrtí .

"Nech im je zem ľahká..."


Zemřel sexuolog **Radim Uzel 82** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-zemrel-sexuolog-radim-uzel-200736 Zemřel spisovatel, scenárista a politik **Jan Kostrhun 79** https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zemrel-spisovatel-scenarista-a-politik-jan-kostrhun-40395683 Prvního května po delších zdravotních těžkostech zemřel krátce před svými 81. narozeninami slavný **kouč Ivica Osim.** https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ostatni-fotbalovy-smutek-zemrel-kouc-stoleti-muz-ktery-odmitl-real-a-odstoupil-kvuli-valce-3326521 Zemřel významný vědec z Univerzity Karlovy. Bylo mu 70 let **profesor Bořivoj Hnízdo.** https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/461407-zemrel-vyznamny-politolog-z-univerzity-karlovy-bylo-mu-70-let?campaignsrc=tn_clipboard Ve věku 92 let zemřela ve středu uznávaná česká sochařka **Vlasta Prachatická.** Autorka několika sochařských portrétů slavných osobností byla od roku 2006 čestnou členkou britské společnosti sochařů Society of Portrait Sculptors. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/461061-zemrela-jedna-z-nejvyznamnejsich-ceskych-socharek-bylo-ji-92?campaignsrc=tn_clipboard Zemřela **Meda Mládková** 102 https://www.seznamzpravy.cz/tag/meda-mladkova-18424 - nechcem zakladat na umrtí verejne známych ludí nové vlákno. Tých vlákien je už tolko ,že už sa v tom jeden nevyzná a zle sa potom vyhladáva , ked je to neprehladné. Neviem ani či boli očkovaní . Len som se m pridala pár známych mien a oznámenie o ich umrtí . **"Nech im je zem ľahká..."**
Upravené 3. 5. 2022 o 13:41

@dasa prosím Ťa, nabudúce radšej zlúč Tvoje príspevky do jedného, aby bola diskusia prehľadnejšia. Kľudne poodeľuj odstavcami, aby žiadna z informácií nezanikla v mase textu. Vďaka

@dasa prosím Ťa, nabudúce radšej zlúč Tvoje príspevky do jedného, aby bola diskusia prehľadnejšia. Kľudne poodeľuj odstavcami, aby žiadna z informácií nezanikla v mase textu. Vďaka

Moderátor

7.18k
34
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept