Egregoriálno-matričné riadenie
Jeřábník odhalil v Praze sprejery: Jedenáctiletého hocha a jeho babičku

Jedenáctiletého sprejera odhalil v neděli jeřábník v Praze. Jeho kumpánem byla babička, která svému vnukovi koupila spreje, aby si mohl vyzkoušet, co viděl na internetu.


Jeřábník měl v neděli odpoledne v Praze 4 zrovna pauzu, když spatřil dva lidi sprejující na zeď v ulicích U Plynárny a Krnkova. Zvedl proto telefon a oznámil případ strážníkům, kteří jej vyjeli prověřit. Dvojici zastihli na zastávce.


„Jednalo se o 11letého chlapce a jeho 71letou babičku, která hlídce uvedla, že vnukovi koupila spreje, aby si to zkusil. Prý to viděl na internetu a zajímalo ho to,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.


Výsledkem bylo několik metrových nápisů. Případ si převzala policie, která jej bude prověřovat jako trestný čin poškození cizí věci.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/jerabnik-odhalil-v-praze-sprejery-jedenactileteho-hocha-a-jeho-babicku-40383500


Jedenáctiletého sprejera odhalil v neděli jeřábník v Praze. Jeho kumpánem byla babička, která svému vnukovi koupila spreje, aby si mohl vyzkoušet, co viděl na internetu. Jeřábník měl v neděli odpoledne v Praze 4 zrovna pauzu, když spatřil dva lidi sprejující na zeď v ulicích U Plynárny a Krnkova. Zvedl proto telefon a oznámil případ strážníkům, kteří jej vyjeli prověřit. Dvojici zastihli na zastávce. „Jednalo se o 11letého chlapce a jeho 71letou babičku, která hlídce uvedla, že vnukovi koupila spreje, aby si to zkusil. Prý to viděl na internetu a zajímalo ho to,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová. Výsledkem bylo několik metrových nápisů. Případ si převzala policie, která jej bude prověřovat jako trestný čin poškození cizí věci. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/jerabnik-odhalil-v-praze-sprejery-jedenactileteho-hocha-a-jeho-babicku-40383500
241
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept