Egregoriálno-matričné riadenie
3 italsti ministri infikovani
Y

Dam to jeste sem, jinak je to pod Italii.
3 italsti ministri infikovani
Koronavirem onemocněli tři ministři, informoval Milánský deník "Corriere della Sera" (nedělní vydání). Ministr zahraničí Luigi Di Maio z řad Hnutí pěti hvězd měl pozitivní test na koronavirus a už se uzdravil.
Podruhé se nakazil ministr vztahů s Parlamentem Federico
D ' Inca. Nakazil se už v lednu 2021. V karanténě je také ministr pro digitální změny Vittorio Colao, informoval deník.
Nebezpeci pro presidentske volby
Od vypuknutí pandemie v únoru 2020 dosáhla Itálie tento týden nového rekordního maxima infekcí. Jen ve čtvrtek přibylo během 24 hodin 220.000 nakažených. V karanténě je aktuálně 2,5 milionu Italů.
Epidemická vlna by mohla ovlivnit i volbu nového italského prezidenta, naplánovanou na 24. ledna, protože se koronavirem nakazily desítky poslanců. Parlament chce přijmout přísná opatření proti Covidu, aby se zabránilo další nákaze. Volba prezidenta se táhne několik dní s akumulací více než 1000 volitelů. zde


Dam to jeste sem, jinak je to pod Italii. **3 italsti ministri infikovani** Koronavirem onemocněli tři ministři, informoval Milánský deník "Corriere della Sera" (nedělní vydání). Ministr zahraničí Luigi Di Maio z řad Hnutí pěti hvězd měl pozitivní test na koronavirus a už se uzdravil. Podruhé se nakazil ministr vztahů s Parlamentem Federico D ' Inca. Nakazil se už v lednu 2021.** V karanténě je také ministr pro digitální změny Vittorio Colao**, informoval deník. **Nebezpeci pro presidentske volby** Od vypuknutí pandemie v únoru 2020 dosáhla Itálie tento týden nového rekordního maxima infekcí. Jen ve čtvrtek přibylo během **24** hodin **22**0.000 nakažených. V karanténě je aktuálně 2,5 milionu Italů. Epidemická vlna by mohla ovlivnit i volbu nového italského prezidenta, naplánovanou na **24**. ledna, protože se **koronavirem nakazily desítky poslanců**. Parlament chce přijmout přísná opatření proti Covidu, aby se zabránilo další nákaze. Volba prezidenta se táhne několik dní s akumulací více než 1000 volitelů. [zde](https://orf.at/#/stories/3243011/)
175
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept