Videá, filmy, knihy
Koncepcia spracovávania informácií v Ruskej armáde

Телеканал Звезда dlhodobo prináša informácie z okruhu armády a výskumu v Rusku. Tento krát však vypustili veľmi konceptuálne založený diel, ktorý hovorí o tom ako sa v Ruskej armáde naučili za 50 rokov (žeby myšlienky KSB boli štartom?) spracovávať a šíriť informácie. Opisujú centrá spracovávania informáacií. Predstavujú koncepciu šírenia informácií z vojenských konfliktov po planéte. Opisujú zmenu v informovaní verejnosti o práci armády doma a v zahraničí. Podstatné je je že si uvedomujú, že vo všetkom musia byť pravdiví, do určitého stupňa odkrytí a zároveň PRVÝ. To znamená, že nie médiá majú šíriť informácie ako prvé ale má to byť práve informčné stredisko ministerstva obrany. Nie médiá majú byť zdrojom informácií ale štátna inštitúcia, ktorá je pravdivá - v tomto prípade oddelenie ministerstva obrany pre spracovávanie informácií. Tiež podstatá konceptuálna zmena - ak sa stane niečo v Štáte, tak nie médiá majú byť ako prvé na mieste, ale človek informačne podkutý z ministerstva obrany, ktorý poskytne médiám informácie o tom čo sa stalo, ako sa to bude riešiť atď. Preto aj rozmiestnili po celom Rusku v koncentrovaných miestach médií vyučených ľudí, ktorí budú na mieste udalsoti skôr ako médiá a podajú médiám obraz udalosti. Ako aj v dokumente povedali - ide o to kto vyloží informáciu ako prvý, pretože druhý výklad si už málo kto vypočuje. Celý diel vlastne vysvetľuje ako prebieha informčná vojna a tiež aj vysvetľujú koľko životov sa v tej vojne dá zachrániť. Mne to pripadalo akoby GP doslova vytrhli pušku z ruky a namierili na GP a zdegenerovaný západ. Tiež pekne povedali - musíme prinášať správy vo vysokej kvalite, obsahovo plné, aby sme podali správny obraz o udalosti. Tjs pritiahnuť človeka k videu, informovať ho. Hovorené Slovo sa pokriviť dá, ale s videom je to už oveľa ťažšie.
https://www.youtube.com/watch?v=a0znjnuyq8w


Телеканал Звезда dlhodobo prináša informácie z okruhu armády a výskumu v Rusku. Tento krát však vypustili veľmi konceptuálne založený diel, ktorý hovorí o tom ako sa v Ruskej armáde naučili za 50 rokov (žeby myšlienky KSB boli štartom?) spracovávať a šíriť informácie. Opisujú centrá spracovávania informáacií. Predstavujú koncepciu šírenia informácií z vojenských konfliktov po planéte. Opisujú zmenu v informovaní verejnosti o práci armády doma a v zahraničí. Podstatné je je že si uvedomujú, že vo všetkom musia byť pravdiví, do určitého stupňa odkrytí a zároveň PRVÝ. To znamená, že nie médiá majú šíriť informácie ako prvé ale má to byť práve informčné stredisko ministerstva obrany. Nie médiá majú byť zdrojom informácií ale štátna inštitúcia, ktorá je pravdivá - v tomto prípade oddelenie ministerstva obrany pre spracovávanie informácií. Tiež podstatá konceptuálna zmena - ak sa stane niečo v Štáte, tak nie médiá majú byť ako prvé na mieste, ale človek informačne podkutý z ministerstva obrany, ktorý poskytne médiám informácie o tom čo sa stalo, ako sa to bude riešiť atď. Preto aj rozmiestnili po celom Rusku v koncentrovaných miestach médií vyučených ľudí, ktorí budú na mieste udalsoti skôr ako médiá a podajú médiám obraz udalosti. Ako aj v dokumente povedali - ide o to kto vyloží informáciu ako prvý, pretože druhý výklad si už málo kto vypočuje. Celý diel vlastne vysvetľuje ako prebieha informčná vojna a tiež aj vysvetľujú koľko životov sa v tej vojne dá zachrániť. Mne to pripadalo akoby GP doslova vytrhli pušku z ruky a namierili na GP a zdegenerovaný západ. Tiež pekne povedali - musíme prinášať správy vo vysokej kvalite, obsahovo plné, aby sme podali správny obraz o udalosti. Tjs pritiahnuť človeka k videu, informovať ho. Hovorené Slovo sa pokriviť dá, ale s videom je to už oveľa ťažšie. https://www.youtube.com/watch?v=a0znjnuyq8w

Podstatné je je že si uvedomujú, že vo všetkom musia byť pravdiví, do určitého stupňa odkrytí a zároveň PRVÝ. To znamená, že nie médiá majú šíriť informácie ako prvé ale má to byť práve informčné stredisko ministerstva obrany.

Tým budujú dôveru národa vo svoju armádu. A nielen národa, ale aj cudzích národov, ktoré tieto informácie sledujú.


[quote="pid:51826, uid:106"]Podstatné je je že si uvedomujú, že vo všetkom musia byť pravdiví, do určitého stupňa odkrytí a zároveň PRVÝ. To znamená, že nie médiá majú šíriť informácie ako prvé ale má to byť práve informčné stredisko ministerstva obrany.[/quote] Tým budujú dôveru národa vo svoju armádu. A nielen národa, ale aj cudzích národov, ktoré tieto informácie sledujú.

No konecne...blahopreji
Nejen chlebem je clovek ziv.....

musíme prinášať správy vo vysokej kvalite, obsahovo plné, aby sme podali správny obraz o udalosti. Tjs pritiahnuť človeka k videu, informovať ho. Hovorené Slovo sa pokriviť dá, ale s videom je to už oveľa ťažšie.


No konecne...blahopreji Nejen chlebem je clovek ziv.....[quote="pid:51826, uid:106"]musíme prinášať správy vo vysokej kvalite, obsahovo plné, aby sme podali správny obraz o udalosti. Tjs pritiahnuť človeka k videu, informovať ho. Hovorené Slovo sa pokriviť dá, ale s videom je to už oveľa ťažšie.[/quote]
697
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept