Zdravie a záhrada
BOROVICOVÝ ČAJ: protilátka prenosu Spike bielkovín zo zaočkovaných ľudí na neočkovaných

BOROVICOVÝ ČAJ: protilátka prenosu Spike bielkovín zo zaočkovaných ľudí na neočkovaných s názvom Suramin. DETOX od Spike proteínu pre ľudí.


Existuje aj protilátka pre súčasnú nákazu spike proteínom, ktorá sa nazýva Suramin. Nachádza sa v mnohých lesoch po celom svete, v borovicových ihličiach. Suramin má inhibičné účinky proti zložkám koagulačnej kaskády a proti neprimeranej replikácii a modifikácii RNA a DNA. Nadmerná zrážanlivosť spôsobuje krvné zrazeniny, mini-zrazeniny, mŕtvicu a neobvykle silné menštruačné cykly.
Čaj z ihličia borovice, smreka, smrekovca, cédru a jedle môže byť nakoniec najjednoduchším spôsobom, ako získať početné výhody vždyzelených stromov, spolu s prírodnou ochranou pred nezdravými replikáciami Spike proteínov.


Taxifolin - dihydroquercetin zo smrekovca.


BOROVICOVÝ ČAJ: protilátka prenosu Spike bielkovín zo zaočkovaných ľudí na neočkovaných s názvom **Suramin**. DETOX od Spike proteínu pre ľudí. Existuje aj protilátka pre súčasnú nákazu spike proteínom, ktorá sa nazýva **Suramin**. Nachádza sa v mnohých lesoch po celom svete, v borovicových ihličiach. Suramin má inhibičné účinky proti zložkám koagulačnej kaskády a proti neprimeranej replikácii a modifikácii RNA a DNA. Nadmerná zrážanlivosť spôsobuje krvné zrazeniny, mini-zrazeniny, mŕtvicu a neobvykle silné menštruačné cykly. Čaj z ihličia borovice, smreka, smrekovca, cédru a jedle môže byť nakoniec najjednoduchším spôsobom, ako získať početné výhody vždyzelených stromov, spolu s prírodnou ochranou pred nezdravými replikáciami Spike proteínov. Taxifolin - dihydroquercetin zo smrekovca.

Rusofilov komentár, ktorý s témou súvisí.


[Rusofilov komentár](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3129/seri-aacute-l-%C4%8Derno-b-iacute-l-aacute-l-aacute-ska-aneb-jak-ze-zv-iacute-%C5%99ete-ud%C4%9Blat-%C4%8Dlov%C4%9Bka-imdb-8-1/1#post-51643), ktorý s témou súvisí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 1. 2022 o 11:06

Ďalšie tipy, rady a návody nájdete v téme Prevencia a liečba ochorení nielen na vírus.


Ďalšie tipy, rady a návody nájdete v téme [Prevencia a liečba ochorení nielen na vírus](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4196/prevencia-a-lie%C4%8Dba-ochoren%C3%AD-nielen-na-v%C3%ADrus/post-51356#post-51803).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Čaj z ihličia borovice, smreka


--na ZVS sme boli na taktickom cvičení na Doupove,tak jeden clen jednotky uvaril čaj z ihličia borovice ,čaj sme volali ""magorak" ,kto vypil cca 0,5 litra bol potom uplne ""zmagoretý""
--po vytriezveni,bol človek normalny a bez akychkolvek dlhodobych vedlajsich učinkov..


ten čaj bol inak chuťove odporný,horší ako surová práve vypalena ""borovička---alkohol""


[quote="pid:51635, uid:804"]Čaj z ihličia borovice, smreka[/quote] --na ZVS sme boli na taktickom cvičení na Doupove,tak jeden clen jednotky uvaril čaj z ihličia borovice ,čaj sme volali ""magorak" ,kto vypil cca 0,5 litra bol potom uplne ""zmagoretý"" --po vytriezveni,bol človek normalny a bez akychkolvek dlhodobych vedlajsich učinkov.. ten čaj bol inak chuťove odporný,horší ako surová práve vypalena ""borovička---alkohol""
864
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept