Zahraničná politika
Odpis vírusovej a očkovacej agendy a jej prejavy 2

Vzhledem k odlišnosti právního řádu u nás a v Rakousku, musí povinnou vakcinaci v ČR prosadit přes pandemický zákon. No a protože to prošlo v Rakousku projde to i u nás. Teď už to nehrozí jen profesním skupinám, ale reálně všem, včetně dětí. Otázka - co s tím dál.


Vzhledem k odlišnosti právního řádu u nás a v Rakousku, musí povinnou vakcinaci v ČR prosadit přes pandemický zákon. No a protože to prošlo v Rakousku projde to i u nás. Teď už to nehrozí jen profesním skupinám, ale reálně všem, včetně dětí. Otázka - co s tím dál.

Neznám právní řád v Rakousku. Nejsem právník. Co s tím ? No jestli to tak půjde dál, tak stejně nakonec bude muset na řadu přijít ozbrojený odpor, tedy počítat s občanskou válkou. V historii to vždy tak končilo. Fašismus se bez boje nevzdá. Ještě před angažmá Ruska v Sýrii Putin řekl, že Rusové se budou muset připravit na lidské oběti. Velké oběti. Nejdříve jsem si říkal, že měl na mysli Sýrii, ale teď si myslím, že měl na mysli jinou situaci. Proto ta urychlená modernizace armády.


Neznám právní řád v Rakousku. Nejsem právník. Co s tím ? No jestli to tak půjde dál, tak stejně nakonec bude muset na řadu přijít ozbrojený odpor, tedy počítat s občanskou válkou. V historii to vždy tak končilo. Fašismus se bez boje nevzdá. Ještě před angažmá Ruska v Sýrii Putin řekl, že Rusové se budou muset připravit na lidské oběti. Velké oběti. Nejdříve jsem si říkal, že měl na mysli Sýrii, ale teď si myslím, že měl na mysli jinou situaci. Proto ta urychlená modernizace armády.

Jarek

Nejsem právník. Co s tím ? No jestli to tak půjde dál, tak stejně nakonec bude muset na řadu přijít ozbrojený odpor

Článek 23 Listiny základních práv a svobod, která je NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ÚSTAVY ČR, nejsilnější právní normy ČR:
https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html


Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Zcela prokazatelně tu různé organizované skupiny zločinců, maskované státními a politickými funkcemi, 2 roky (dle mého názoru 30 let - od hadráku, ale na ty dva roky jsou z fleku důkazy) soustavně páchají, kromě jiných, trestný čin GENOCIDIUM, dle § 400 tr.z.:


§ 400
Genocidium


(1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí


a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení,


b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí,


c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo


d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt,


bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.


(2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje.


(3) Příprava je trestná.


Domnívám se, že je povinností každého, kdo chce vychovávat své děti ve fungujícím státě, se té chamradi postavit na odpor. Myslím si však, že nejlepším způsobem je pasivní (nenásilný) odpor, dát při jednání s periferiemi státní moci jasně najevo svůj postoj - jste představiteli fašistické genocidní moci, co s tím hodláte dělat? Občanská válka je, domnívám se, přesně to, čeho by zde chtěly veškeré elity dosáhnout v případě neudržitelnosti své parazitické pozice.


[quote="pid:53967, uid:471"]Nejsem právník. Co s tím ? No jestli to tak půjde dál, tak stejně nakonec bude muset na řadu přijít ozbrojený odpor[/quote] Článek 23 Listiny základních práv a svobod, která je NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ÚSTAVY ČR, nejsilnější právní normy ČR: https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html Článek 23 **Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny. ** Zcela prokazatelně tu různé organizované skupiny zločinců, maskované státními a politickými funkcemi, 2 roky (dle mého názoru 30 let - od hadráku, ale na ty dva roky jsou z fleku důkazy) soustavně páchají, kromě jiných, trestný čin GENOCIDIUM, dle § 400 tr.z.: § 400 Genocidium (1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení, b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí, c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt, bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem. (2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje. (3) Příprava je trestná. Domnívám se, že je povinností každého, kdo chce vychovávat své děti ve fungujícím státě, se té chamradi postavit na odpor. Myslím si však, že nejlepším způsobem je pasivní (nenásilný) odpor, dát při jednání s periferiemi státní moci jasně najevo svůj postoj - jste představiteli fašistické genocidní moci, co s tím hodláte dělat? Občanská válka je, domnívám se, přesně to, čeho by zde chtěly veškeré elity dosáhnout v případě neudržitelnosti své parazitické pozice.
Upravené 23. 1. 2022 o 19:03

Tak nielen u nás sa skracuje karanténa, ale aj inde. Napríklad v Rusku
https://ria.ru/20220125/izolyatsiya-1769453475.html


zo 14 na 7


(ešteže majú výhovorku, že to je kvôli udržaniu ekonomiky, keďže Omickon je infekčnejší 😂
Ešte tak pre rokom by ekonomika išla stranou)


Tak nielen u nás sa skracuje karanténa, ale aj inde. Napríklad v Rusku https://ria.ru/20220125/izolyatsiya-1769453475.html zo 14 na 7 (ešteže majú výhovorku, že to je kvôli udržaniu ekonomiky, keďže Omickon je infekčnejší

quote="pid:54245, uid:210"[/quote]Nebudu se s vámi hádat, ale řekněte mi, co je cílem viru Omikron.


[quote="pid:54245, uid:210"](ešteže majú výhovorku, že to je kvôli udržaniu ekonomiky, keďže Omickon je infekčnejší

Příprava informačního pole na růst rakoviny v reakci na vakcíny.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-cesi-ignoruji-prevenci-rakoviny-bude-pribyvat-varuje-sefka-onkologu-186616


Češi ignorují prevenci, rakoviny bude přibývat, varuje šéfka onkologů


Příprava informačního pole na růst rakoviny v reakci na vakcíny. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-cesi-ignoruji-prevenci-rakoviny-bude-pribyvat-varuje-sefka-onkologu-186616 **Češi ignorují prevenci, rakoviny bude přibývat, varuje šéfka onkologů**
Upravené 26. 1. 2022 o 10:38

Češi ignorují prevenci, rakoviny bude přibývat, varuje šéfka onkologů


Tak neviem - mám kamoša, 40tnik, zaočkovaný Pfizer, cca pol roka dozadu. Dlhšia sa neozval, včera - že rakovina štítnej žľazy. Ostala som v šoku.... Žije v Nemecku, proste sa mi zdurili uzliny a toto. Podľa mňa to súvis má s vakcináciou, ale jemu to nemôžem povedať. Teraz určite nie, verí na 100% lekárom, takže to je dôležité, môže to mať placebo effekt.


[quote="pid:54371, uid:473"]Češi ignorují prevenci, rakoviny bude přibývat, varuje šéfka onkologů[/quote] Tak neviem - mám kamoša, 40tnik, zaočkovaný Pfizer, cca pol roka dozadu. Dlhšia sa neozval, včera - že rakovina štítnej žľazy. Ostala som v šoku.... Žije v Nemecku, proste sa mi zdurili uzliny a toto. Podľa mňa to súvis má s vakcináciou, ale jemu to nemôžem povedať. Teraz určite nie, verí na 100% lekárom, takže to je dôležité, môže to mať placebo effekt.

Celosvetové dôkazy naznačujú, že u plne zaočkovaných Američanov, Austrálčanov, Britov, Kanaďanov a Nemcov sa rozvíja syndróm získanej imunitnej nedostatočnosti [OZ Biosféra]


**[Celosvetové dôkazy naznačujú, že u plne zaočkovaných Američanov, Austrálčanov, Britov, Kanaďanov a Nemcov sa rozvíja syndróm získanej imunitnej nedostatočnosti](https://www.biosferaklub.info/celosvetove-dokazy-naznacuju-ze-u-plne-zaockovanych-americanov-australcanov-britov-kanadanov-a-nemcov-sa-rozvija-syndrom-ziskanej-imunitnej-nedostatocnosti/)** [OZ Biosféra]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 1. 2022 o 00:33

Dánsko plánuje zrušiť všetky pandemické opatrenia aj napriek vysokému počtu novoinfikovaných


Opatrenia, ktoré sú v súčasnosti v platnosti chce Dánsko zrušiť aj napriek tomu, že tam denne pribúda vysoký počet nových prípadov nákazy koronavírusom. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters.


Dánsko po lockdowne, ktorý trval mesiac, uvoľnilo niektoré obmedzenia pred dvoma týždňami, keď povolilo napríklad znovuotvorenie kín. Stále však ostali v platnosti opatrenia, ako je povinné nosenie rúšok či obmedzené otváracie hodiny reštaurácií.
Najrozsiahlejšie uvoľňovanie opatrení


V liste dánskeho ministra zdravotníctva Magnusa Heunickeho adresovanom parlamentu sa uvádza, že vláda sa plánuje držať odporúčaní rady odborníkov, ktorá v utorok navrhla zrušiť od 1. februára všetky pandemické opatrenia.


Toto rozhodnutie vlády, ktoré musí tiež schváliť parlament, by znamenalo, že Dánsko pristúpi k najrozsiahlejšiemu uvoľňovaniu opatrení spomedzi všetkých severských krajín, píše Reuters.


Ak bude zrušenie obmedzení schválené, v Dánsku sa budú môcť otvoriť nočné kluby, reštaurácie budú môcť predávať alkoholické nápoje aj po 22.00 h a zákazníci sa pri vstupe do rôznych prevádzok nebudú musieť preukazovať očkovacími certifikátmi. Ľudia tiež nebudú musieť mať počas cesty verejnou dopravou nasadené rúška.


Po uvoľnení by ostali v platnosti len tie opatrenia, ktoré sa týkajú testovania a izolácie po príchode do Dánska zo zahraničia. Tie majú platiť ešte ďalšie štyri týždne.
Aj iné európske krajiny uvoľňujú


Podobné rozhodnutie minulý týždeň oznámili Spojené kráľovstvo, Írsko a Holandsko, ktoré sa rozhodli zrušiť väčšinu pandemických obmedzení napriek vysokému počtu nových prípadov nákazy. Spravili tak po tom, ako počty novonakazených klesli pod zaznamenané rekordné hodnoty a ukázalo sa, že počet hospitalizovaných je nižší, než sa pôvodne obávali.
Vysoké počty infikovaných pretrvávajú


Samotné Dánsko v utorok zaznamenalo 46 590 nových prípadov nákazy, čo je len o niečo menej ako rekordný počet 47 831 novoinfikovaných z minulého piatka.


Počet hospitalizovaných stúpol na 918, čo je najviac za rok. Avšak dánske zdravotnícke úrady odhadujú, že 30 až 40 percent ľudí, ktorí majú pozitívny test na koronavírusu a nachádzajú sa v nemocnici, je hospitalizovaných z iného dôvodu, ako sú komplikácie spojené s ochorením covid-19.


Počet pacientov s covidom ležiacich na jednotkách intenzívnej starostlivosti klesol na 44. Najviac ľudí s covidom bolo na jednotkách intenzívnej starostlivosti 6. januára, a to 82.


https://www.trend.sk/spravy/dansko-planuje-zaciatku-februara-zrusit-vsetky-pandemicke-opatrenia


**Dánsko plánuje zrušiť všetky pandemické opatrenia aj napriek vysokému počtu novoinfikovaných** Opatrenia, ktoré sú v súčasnosti v platnosti chce Dánsko zrušiť aj napriek tomu, že tam denne pribúda vysoký počet nových prípadov nákazy koronavírusom. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters. Dánsko po lockdowne, ktorý trval mesiac, uvoľnilo niektoré obmedzenia pred dvoma týždňami, keď povolilo napríklad znovuotvorenie kín. Stále však ostali v platnosti opatrenia, ako je povinné nosenie rúšok či obmedzené otváracie hodiny reštaurácií. Najrozsiahlejšie uvoľňovanie opatrení V liste dánskeho ministra zdravotníctva Magnusa Heunickeho adresovanom parlamentu sa uvádza, že vláda sa plánuje držať odporúčaní rady odborníkov, ktorá v utorok navrhla zrušiť od 1. februára všetky pandemické opatrenia. Toto rozhodnutie vlády, ktoré musí tiež schváliť parlament, by znamenalo, že Dánsko pristúpi k najrozsiahlejšiemu uvoľňovaniu opatrení spomedzi všetkých severských krajín, píše Reuters. Ak bude zrušenie obmedzení schválené, v Dánsku sa budú môcť otvoriť nočné kluby, reštaurácie budú môcť predávať alkoholické nápoje aj po 22.00 h a **zákazníci sa pri vstupe do rôznych prevádzok nebudú musieť preukazovať očkovacími certifikátmi. Ľudia tiež nebudú musieť mať počas cesty verejnou dopravou nasadené rúška.** Po uvoľnení by ostali v platnosti len tie opatrenia, ktoré sa týkajú testovania a izolácie po príchode do Dánska zo zahraničia. Tie majú platiť ešte ďalšie štyri týždne. Aj iné európske krajiny uvoľňujú Podobné rozhodnutie minulý týždeň oznámili Spojené kráľovstvo, Írsko a Holandsko, ktoré sa rozhodli zrušiť väčšinu pandemických obmedzení napriek vysokému počtu nových prípadov nákazy. Spravili tak po tom, ako počty novonakazených klesli pod zaznamenané rekordné hodnoty a ukázalo sa, že počet hospitalizovaných je nižší, než sa pôvodne obávali. Vysoké počty infikovaných pretrvávajú Samotné Dánsko v utorok zaznamenalo 46 590 nových prípadov nákazy, čo je len o niečo menej ako rekordný počet 47 831 novoinfikovaných z minulého piatka. **Počet hospitalizovaných stúpol na 918, čo je najviac za rok.** **Avšak dánske zdravotnícke úrady odhadujú, že 30 až 40 percent ľudí, ktorí majú pozitívny test na koronavírusu a nachádzajú sa v nemocnici, je hospitalizovaných z iného dôvodu, ako sú komplikácie spojené s ochorením covid-19.** Počet pacientov s covidom ležiacich na jednotkách intenzívnej starostlivosti klesol na 44. Najviac ľudí s covidom bolo na jednotkách intenzívnej starostlivosti 6. januára, a to 82. https://www.trend.sk/spravy/dansko-planuje-zaciatku-februara-zrusit-vsetky-pandemicke-opatrenia
Upravené 7. 2. 2022 o 15:04

Česká republika: Za číslami nakazených boli peniaze [Moje video]:
"Nuž, je dosť možné, že to tak je. Už sa nedá veriť nikomu."


**[Česká republika: Za číslami nakazených boli peniaze](https://www.mojevideo.sk/video/3671b/za_cislami_nakazenych_boli_peniaze.html)** [Moje video]: _"Nuž, je dosť možné, že to tak je. Už sa nedá veriť nikomu."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 1. 2022 o 12:39

Česká republika: Za číslami nakazených boli peniaze [Moje video]:


Kdo je ta paní a kde a ke komu mluvila?


[quote="pid:54578, uid:623"]Česká republika: Za číslami nakazených boli peniaze [Moje video]:[/quote] Kdo je ta paní a kde a ke komu mluvila?

Tak v Ottawě se asi 1,4 mil. řidičů a dalších zapojilo do protestu proti očkování. Kolona má 50 tis. kamionů, nákladáků a je dlouhá asi 70 km. Tak to opravdu síla. Tohle jsme nečekal.
Více zde: https://echo24.cz/a/Sv7Wg/nejvetsi-protest-proti-ockovani-konvoj-svobody-cita-50-tisic-kamionu-kolona-se-tahne-70-km


Tak v Ottawě se asi 1,4 mil. řidičů a dalších zapojilo do protestu proti očkování. Kolona má 50 tis. kamionů, nákladáků a je dlouhá asi 70 km. Tak to opravdu síla. Tohle jsme nečekal. Více zde: https://echo24.cz/a/Sv7Wg/nejvetsi-protest-proti-ockovani-konvoj-svobody-cita-50-tisic-kamionu-kolona-se-tahne-70-km

Jarek

Zkreslená data v Německu: Většina covidových pacientů je v nemocnici kvůli něčemu jinému


V německých nemocnicích je stále více pacientů, kteří trpí jinými obtížemi, než je koronavirus, přesto jsou započítáváni do statistiky hospitalizovaných kvůli covidu, píše ve svém čtvrtečním vydání deník Bild. Na kliniku dorazí se zlomenou nohou nebo infarktem, ale na místě jsou pozitivně testováni a ihned započítáni do koronavirové statistiky, píše Bild.


Například ve spolkové zemi Sársko byl v posledních dvou týdnech v nemocnici kvůli onemocnění covid-19 pouze jeden ze čtyř oficiálně hlášených pacientů s koronavirem. Pro srovnání v prosinci před nástupem omikronu to byl každý druhý.


Ve spolkové zemi Porýní-Falc byl koronavirus v posledních dvou týdnech důvodem hospitalizace u 44 procent pacientů, dalších 56 procent trpělo jinými zdravotními obtížemi.


Bádensko-Württembersko má v současnosti 1132 pacientů s koronavirem, z nichž čistě kvůli koronaviru je jich v nemocnici 665 (58,7 procenta), tedy většina, ale nijak drtivá.
Všechno do jednoho pytle


Problém je, že mnohé spolkové země nedělají rozdíly mezi hospitalizací „kvůli“ koronaviru nebo „s“ koronavirem a házejí je všechny dohromady.


A z těchto zkreslených statistik poté Institut Roberta Kocha, který v Německu ze zákona sleduje všechny infekční choroby, vypočítává statistiky hospitalizací. Ke čtvrtku hlásil RKI dohromady 403 658 pacientů hospitalizovaných s koronavirem za celé Německo.


Kolik lidí u z tohoto počtu se ale do nemocnice dostalo například kvůli zlomené noze, není z této statistiky dohledatelné. Kvůli tomu se může zdát koronavirová situace na klinikách dramatičtější, než ve skutečnosti je.


Německo ve čtvrtek oznámilo další denní rekord 203 136 nově odhalených případů nákazy koronavirem. Incidence také poprvé prolomila hranici 1000 a nyní je 1017,4. Pravděpodobnost, že z takového množství lidí skončí někdo v nemocnici kvůli něčemu jinému, je značná.


Německo stejně jako zbytek světa zasáhla vlna varianty omikron, která je nakažlivější než předchozí delta, průběhy onemocnění jsou ale mírnější a stále častěji je koronavirus detekován pouze náhodně.


„Tohle jen dokazuje, jak velké slabiny máme, pokud jde o sběr a správnou klasifikaci dat v této pandemii,” prohlásil poslanec za Zelené Dieter Janecek.


Poslanec CDU Erwin Rüddel požaduje, aby se stav pandemie přehodnotil a „udělal se realistický obraz“.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zkreslena-data-v-nemecku-vetsina-covidovych-pacientu-je-v-nemocnici-kvuli-necemu-jinemu-40385284


**Zkreslená data v Německu: Většina covidových pacientů je v nemocnici kvůli něčemu jinému** V německých nemocnicích je stále více pacientů, kteří trpí jinými obtížemi, než je koronavirus, přesto jsou započítáváni do statistiky hospitalizovaných kvůli covidu, píše ve svém čtvrtečním vydání deník Bild. Na kliniku dorazí se zlomenou nohou nebo infarktem, ale na místě jsou pozitivně testováni a ihned započítáni do koronavirové statistiky, píše Bild. Například ve spolkové zemi Sársko byl v posledních dvou týdnech v nemocnici kvůli onemocnění covid-19 pouze jeden ze čtyř oficiálně hlášených pacientů s koronavirem. Pro srovnání v prosinci před nástupem omikronu to byl každý druhý. Ve spolkové zemi Porýní-Falc byl koronavirus v posledních dvou týdnech důvodem hospitalizace u 44 procent pacientů, dalších 56 procent trpělo jinými zdravotními obtížemi. Bádensko-Württembersko má v současnosti 1132 pacientů s koronavirem, z nichž čistě kvůli koronaviru je jich v nemocnici 665 (58,7 procenta), tedy většina, ale nijak drtivá. Všechno do jednoho pytle Problém je, že mnohé spolkové země nedělají rozdíly mezi hospitalizací „kvůli“ koronaviru nebo „s“ koronavirem a házejí je všechny dohromady. A z těchto zkreslených statistik poté Institut Roberta Kocha, který v Německu ze zákona sleduje všechny infekční choroby, vypočítává statistiky hospitalizací. Ke čtvrtku hlásil RKI dohromady 403 658 pacientů hospitalizovaných s koronavirem za celé Německo. Kolik lidí u z tohoto počtu se ale do nemocnice dostalo například kvůli zlomené noze, není z této statistiky dohledatelné. Kvůli tomu se může zdát koronavirová situace na klinikách dramatičtější, než ve skutečnosti je. Německo ve čtvrtek oznámilo další denní rekord 203 136 nově odhalených případů nákazy koronavirem. Incidence také poprvé prolomila hranici 1000 a nyní je 1017,4. Pravděpodobnost, že z takového množství lidí skončí někdo v nemocnici kvůli něčemu jinému, je značná. Německo stejně jako zbytek světa zasáhla vlna varianty omikron, která je nakažlivější než předchozí delta, průběhy onemocnění jsou ale mírnější a stále častěji je koronavirus detekován pouze náhodně. „Tohle jen dokazuje, jak velké slabiny máme, pokud jde o sběr a správnou klasifikaci dat v této pandemii,” prohlásil poslanec za Zelené Dieter Janecek. Poslanec CDU Erwin Rüddel požaduje, aby se stav pandemie přehodnotil a „udělal se realistický obraz“. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zkreslena-data-v-nemecku-vetsina-covidovych-pacientu-je-v-nemocnici-kvuli-necemu-jinemu-40385284

Problém je, že mnohé spolkové země nedělají rozdíly mezi hospitalizací „kvůli“ koronaviru nebo „s“ koronavirem a házejí je všechny dohromady.
Měli bychom upozornit i naše statistiky, že pokud na hlavní stránce Seznamu uvádějí úmrtí s nákazou, měli by uveřejňovat také úmrtí s vakcínou.


[quote="pid:54648, uid:181"]Problém je, že mnohé spolkové země nedělají rozdíly mezi hospitalizací „kvůli“ koronaviru nebo „s“ koronavirem a házejí je všechny dohromady.[/quote]Měli bychom upozornit i naše statistiky, že pokud na hlavní stránce Seznamu uvádějí úmrtí s nákazou, měli by uveřejňovat také úmrtí s vakcínou.

kanadsky protest mj. podporuje i elon musk.


https://www.dailywire.com/news/canadian-truckers-rule-elon-musk-joe-rogan-jordan-peterson-endorse-freedom-convoy?


na FB smazali uz podruhe skupinu, truckeri udelali novou:
https://www.facebook.com/groups/914358359260051


kanadsky premier oznamil, ze dalsich 5 dnu bude doma v izolaci a rika "budte v bezpeci a prosim, bezte se ockovat":-)) kanadani v reakcich dali najevo, ze se asi boji, az konvoj prijede do ottawy:-)
61f396787fe40


vcera jsem videla, ze jsou skupiny i na telegramu, mj. jedna pro evropu, jedna pro "ceskoslovensko". snaha zorganizovat neco podobneho i tady.


kanadsky protest mj. podporuje i elon musk. https://www.dailywire.com/news/canadian-truckers-rule-elon-musk-joe-rogan-jordan-peterson-endorse-freedom-convoy? na FB smazali uz podruhe skupinu, truckeri udelali novou: https://www.facebook.com/groups/914358359260051 kanadsky premier oznamil, ze dalsich 5 dnu bude doma v izolaci a rika "budte v bezpeci a prosim, bezte se ockovat":-)) kanadani v reakcich dali najevo, ze se asi boji, az konvoj prijede do ottawy:-) ![61f396787fe40](serve/attachment&path=61f396787fe40) vcera jsem videla, ze jsou skupiny i na telegramu, mj. jedna pro evropu, jedna pro "ceskoslovensko". snaha zorganizovat neco podobneho i tady.

Zosnulý spevák sa desil covidu, no odmietal sa nechať obmedzovať! Doplatil na to životom
Ešte stále doznieva šok z úmrtia veľkej speváckej hviezdy s pseudonymom Meat Loaf (†74), vlastným menom Michael Lee Aday, či dokonca s pôvodným menom Marvin Lee Aday. Jeho kariéra trvala šesť desaťročí, počas ktorých predal viac ako 100 miliónov albumov po celom svete. Okrem toho si zahral vo viac ako 65 filmoch ako Fight Club, The Rocky Horror Picture Show či Waynov svet. Album Bat Out of Hell patrí medzi desať najpredávanejších albumov všetkých čias. Miloval slobodu a nespútanosť, aj preto sa verejne staval negatívne k pandemickým obmedzeniam. Frontman legendárnej rockovej skupiny Meat Loaf verejne nesúhlasil ani s nosením rúšok, a kritizoval za povinné očkovanie aj Austráliu.
Svoj názor na opatrenia potvrdil Meat Loaf aj v rozhovore pre denník Pittsburgh Post-Gazette. "Samozrejme, že sa bojím! Robíte si zo mňa srandu? Chápem, že sa život na chvíľu zastavil, ale teraz je to už len kvôli politike," vyjadril sa ku covidu celkom jasne hudobník, ktorý nemal pochopenie ani pre rúška. "Ničomu nepomáhajú. Nezabránia tomu, aby ste sa nakazili. Sú len na obtiaž, svrbí vás z nich v nose a nemôžete kvôli nim dýchať," vyslovil nahlas svoju mienku na tento povinný doplnok tváre. Redaktor ho svojou poznámkou "kontrolujú nás všetkých," vyprovokoval k odpovedi: "Áno, ja viem. Ale nie mňa. Ak zomriem, tak nech sa stane, ale nenechám sa obmedzovať." Osud chcel, aby sa tak, žiaľ, aj stalo. Toto jeho presvedčenie zrejme spôsobilo aj jeho predčasný skon. V noci na 20. januára podľahol následkom ťažkého priebehu covidu.
Začiatkom minulého týždňa sa jeho zdravotný stav natoľko zhoršil, že musel zrušiť všetky svoje pracovné povinnosti. Nie je síce oficiálne známe, či sa nechal slávny zaočkovať, ale na základe jeho vyjadrení sa dá o tom pochybovať. Pri jeho vyššom veku, nadváhe a zrejme aj iným zdravotným problémom bol pre neho covid fatálny a ani lekári mu už nedokázali pomôcť. Napriek tejto infekčnej chorobe pri ňom boli v posledných chvíľach ako jeho najbližšia rodina, tak aj priatelia. "So zlomeným srdcom oznamujeme, že dnes v noci zomrel neprekonateľný Meat Loaf, po boku ktorého až do poslednej chvíle stála jeho manželka Deborah, dcéry Pearl a Amanda, aj blízki priatelia s ním trávili posledné chvíle," stálo v ozname na sociálnej sieti. "Ďakujeme, že chápete našu potrebu stiahnuť sa teraz do úzadia. Nikdy neprestávajte milovať rock!" oznam bol na záver ukončený výzvou, akú by iste chcel adresovať fanúšikom aj sám zosnulý rocker.
Správa o jeho skone vyvolala množstvo ohlasov s poctami. Alice Cooper ho nazval "jedným z najväčších hlasov v rock'n'rolle“ a jedným z jeho najbližších priateľov v šoubiznise a pripomenul ich spoločnú prácu na komédii Roadie z roku 1980. Adam Lambert pripomenul jeho láskavosť: "Jemná rocková hviezda s jemným srdcom navždy a navždy". A pridali sa aj ďalší. "Nebeské klenby sa budú otriasať rockom,“ napísal Andrew Lloyd Webber. Spomenula si na neho aj Bonnie Tyler, či Stephen Frey. "Dúfam, že raj je taký, ako si ho pamätáš z kontrolky na prístrojovej doske, Meat Loaf,“ napísal Frey na Twitteri. "Mal tú vlastnosť, že bol súčasne desivý aj rozkošný, čo je zriedkavé a skôr úžasné," dodal. Možno stačilo málo a spevák mohol žiť ďalej svoj radostný život rockera, za svoje rozhodnutie ísť proti prúdu zaplatil tú najvyššiu cenu.
https://topstar.noviny.sk/hudba/656971-zosnuly-spevak-sa-desil-covidu-no-odmietal-sa-nechat-obmedzovat-doplatil-na-to-zivotom


@constanze K tomu Muskovi, včera som našla toto:
Muskova firma začne na lidech testovat implantování čipů do mozku
https://echo24.cz/a/SCPbj/muskova-firma-zacne-na-lidech-testovat-implantovani-cipu-do-mozku?

**Zosnulý spevák sa desil covidu, no odmietal sa nechať obmedzovať! Doplatil na to životom** Ešte stále doznieva šok z úmrtia veľkej speváckej hviezdy s pseudonymom Meat Loaf (†74), vlastným menom Michael Lee Aday, či dokonca s pôvodným menom Marvin Lee Aday. Jeho kariéra trvala šesť desaťročí, počas ktorých predal viac ako 100 miliónov albumov po celom svete. Okrem toho si zahral vo viac ako 65 filmoch ako Fight Club, The Rocky Horror Picture Show či Waynov svet. Album Bat Out of Hell patrí medzi desať najpredávanejších albumov všetkých čias. **Miloval slobodu a nespútanosť, aj preto sa verejne staval negatívne k pandemickým obmedzeniam. Frontman legendárnej rockovej skupiny Meat Loaf verejne nesúhlasil ani s nosením rúšok, a kritizoval za povinné očkovanie aj Austráliu.** Svoj názor na opatrenia potvrdil Meat Loaf aj v rozhovore pre denník Pittsburgh Post-Gazette. **"Samozrejme, že sa bojím! Robíte si zo mňa srandu? Chápem, že sa život na chvíľu zastavil, ale teraz je to už len kvôli politike," vyjadril sa ku covidu celkom jasne hudobník, ktorý nemal pochopenie ani pre rúška. "Ničomu nepomáhajú. Nezabránia tomu, aby ste sa nakazili. Sú len na obtiaž, svrbí vás z nich v nose a nemôžete kvôli nim dýchať," vyslovil nahlas svoju mienku na tento povinný doplnok tváre. Redaktor ho svojou poznámkou "kontrolujú nás všetkých," vyprovokoval k odpovedi: "Áno, ja viem. Ale nie mňa. Ak zomriem, tak nech sa stane, ale nenechám sa obmedzovať."** _Osud chcel, aby sa tak, žiaľ, aj stalo. Toto jeho presvedčenie zrejme spôsobilo aj jeho predčasný skon._ **V noci na 20. januára podľahol následkom ťažkého priebehu covidu.** Začiatkom minulého týždňa sa jeho zdravotný stav natoľko zhoršil, že musel zrušiť všetky svoje pracovné povinnosti. **Nie je síce oficiálne známe, či sa nechal slávny zaočkovať, ale na základe jeho vyjadrení sa dá o tom pochybovať. Pri jeho vyššom veku, nadváhe a zrejme aj iným zdravotným problémom bol pre neho covid fatálny a ani lekári mu už nedokázali pomôcť. Napriek tejto infekčnej chorobe pri ňom boli v posledných chvíľach ako jeho najbližšia rodina, tak aj priatelia.** "So zlomeným srdcom oznamujeme, že dnes v noci zomrel neprekonateľný Meat Loaf, po boku ktorého až do poslednej chvíle stála jeho manželka Deborah, dcéry Pearl a Amanda, aj blízki priatelia s ním trávili posledné chvíle," stálo v ozname na sociálnej sieti. "Ďakujeme, že chápete našu potrebu stiahnuť sa teraz do úzadia. Nikdy neprestávajte milovať rock!" oznam bol na záver ukončený výzvou, akú by iste chcel adresovať fanúšikom aj sám zosnulý rocker. Správa o jeho skone vyvolala množstvo ohlasov s poctami. Alice Cooper ho nazval "jedným z najväčších hlasov v rock'n'rolle“ a jedným z jeho najbližších priateľov v šoubiznise a pripomenul ich spoločnú prácu na komédii Roadie z roku 1980. Adam Lambert pripomenul jeho láskavosť: "Jemná rocková hviezda s jemným srdcom navždy a navždy". A pridali sa aj ďalší. "Nebeské klenby sa budú otriasať rockom,“ napísal Andrew Lloyd Webber. Spomenula si na neho aj Bonnie Tyler, či Stephen Frey. "Dúfam, že raj je taký, ako si ho pamätáš z kontrolky na prístrojovej doske, Meat Loaf,“ napísal Frey na Twitteri. "Mal tú vlastnosť, že bol súčasne desivý aj rozkošný, čo je zriedkavé a skôr úžasné," dodal. Možno stačilo málo a spevák mohol žiť ďalej svoj radostný život rockera, **za svoje rozhodnutie ísť proti prúdu zaplatil tú najvyššiu cenu.** https://topstar.noviny.sk/hudba/656971-zosnuly-spevak-sa-desil-covidu-no-odmietal-sa-nechat-obmedzovat-doplatil-na-to-zivotom @constanze K tomu Muskovi, včera som našla toto: **Muskova firma začne na lidech testovat implantování čipů do mozku** https://echo24.cz/a/SCPbj/muskova-firma-zacne-na-lidech-testovat-implantovani-cipu-do-mozku?

Zosnulý spevák sa desil covidu, no odmietal sa nechať obmedzovať! Doplatil na to životom
Nezdá se vám, že ti největší a nejviditelnější odpůrci očkování nějak podezřele umírají. A pak je z toho velký humbuk? Ať to byla Slovenská lékařka, nebo u nás zpěvačka Horká, nebo kdekoli na světě. Jakoby se ty smrtelné případy cíleně vyráběly. Aby byla munice proti odpůrcům. Na mě to dělá ten dojem.


[quote="pid:54748, uid:679"]Zosnulý spevák sa desil covidu, no odmietal sa nechať obmedzovať! Doplatil na to životom[/quote]Nezdá se vám, že ti největší a nejviditelnější odpůrci očkování nějak podezřele umírají. A pak je z toho velký humbuk? Ať to byla Slovenská lékařka, nebo u nás zpěvačka Horká, nebo kdekoli na světě. Jakoby se ty smrtelné případy cíleně vyráběly. Aby byla munice proti odpůrcům. Na mě to dělá ten dojem.
Upravené 28. 1. 2022 o 10:07

Popri úmrtiach odporcov som si spomenula na "naivného" Briana Maya:


Brian May z kapely Queen je pozitívny, ľudí varuje pred omikronom: Koronavírus chytil na narodeninovej párty
Postaral sa o poriadny šok. Uplynulý víkend rocker Brian May prostredníctvom instagramu oznámil, že sa nakazil koronavírusom. „Áno, ten šokujúci deň nakoniec prišiel. Obávaná dvojitá červená čiara,“ napísal Brian. Hoci si, ako sám uviedol, posledných dvadsať mesiacov dával pozor, ochorenie COVID-19 napokon dobehlo aj gitaristu. Približne pred týždňom podľahol spolu s manželkou predstave, že sa im nemôže nič stať vďaka prebiehajúcemu očkovaniu treťou dávkou vakcíny a pravidelnému testovaniu.
Napriek tomu to riskli a prijali pozvanie ich spoločného priateľa k obedu v reštaurácii, kde ich známy oslavoval narodeniny. „Zdalo sa to veľmi bezpečné, ale, samozrejme, viete, že riskujete, no aj tak sme všetci šli na párty,“ uviedol gitarista. Až osem osôb z prítomných sa totiž údajne nakazilo, pričom jeho test mu vyšiel pozitívny až po troch dňoch. Koronavírus ho tak vyradil na niekoľko dní a ako sám priznal: „Je to najhoršia chrípka, akú si viete predstaviť.“ Svojich fanúšikov z toho dôvodu varoval pred nebezpečnou nákazou, obzvlášť novým variantom omikron, ktorý sa podľa neho šíri alarmujúcou rýchlosťou. „Skutočne nechcete, aby to pokazilo vaše Vianoce,“ uzavrel May.
https://www.cas.sk/clanok/2622153/brian-may-z-kapely-queen-je-pozitivny-ludi-varuje-pred-omikronom-koronavirus-chytil-na-narodeninovej-party/


74-ročný hudobník, ktorý má tri dávky vakcíny, na svojom Instagrame varuje pred novým variantom vírusu.
https://dennikn.sk/minuta/2655864/


Jste blázni, vzkázal kytarista Queenů odmítačům očkování. Ostře kritizoval i Claptona.
Člen a kytarista jedné z nejznámějších rockových kapel 70. let Queen Brian May se opřel do kolegů z šoubyznysu. Odmítače očkování včetně zpěváka a kytaristy Erica Claptona označil za „blázny“.
Názory Claptona a Maye se v pohledu na pandemii koronaviru zásadně liší. Zatímco šestasedmdesátiletý Clapton je proti vládním opatřením a lockdownům, o dva roky mladší May nařízení vnímá jako zásadní nástroj pro kontrolu šíření covidu.
„Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá. Obecně byly vakcíny zatím velmi bezpečné,“ uvedl člen Queenů. Podle něj budou mít jakékoliv léky nebo očkování vždy nějaké vedlejší účinky. Ti, kteří říkají, že vakcíny zabíjejí, pro něj spadají do stejného „bláznovského pytle“.
https://cnn.iprima.cz/jste-blazni-vzkazal-kytarista-queenu-kolegovi-z-branze-a-vsem-odmitacum-ockovani-31463


Také reči, to je ako na objednávku. A pritom všetci členovia Queennu vyštudovali VŠ, považovala som ich za inteligentných.
V dnešnej dobe je však dôležitejší "zdravý rozum".


Zároveň tu ale bolo krásne zdôraznené, že ani 3. dávka pred ochorením nechráni.


Popri úmrtiach odporcov som si spomenula na "naivného" Briana Maya: **Brian May z kapely Queen je pozitívny, ľudí varuje pred omikronom: Koronavírus chytil na narodeninovej párty** Postaral sa o poriadny šok. Uplynulý víkend rocker Brian May prostredníctvom instagramu oznámil, že sa nakazil koronavírusom. „Áno, ten šokujúci deň nakoniec prišiel. **Obávaná dvojitá červená čiara**,“ napísal Brian. **Hoci si**, ako sám uviedol, **posledných dvadsať mesiacov dával pozor**, ochorenie COVID-19 napokon dobehlo aj gitaristu. **Približne pred týždňom podľahol spolu s manželkou predstave, že sa im nemôže nič stať vďaka prebiehajúcemu očkovaniu treťou dávkou vakcíny a pravidelnému testovaniu.** Napriek tomu to riskli a prijali pozvanie ich spoločného priateľa k obedu v reštaurácii, kde ich známy oslavoval narodeniny. „Zdalo sa to veľmi bezpečné, ale, samozrejme, viete, že riskujete**, no aj tak sme všetci šli na párty,“ uviedol gitarista. **Až osem osôb z prítomných sa totiž údajne nakazilo, pričom jeho test mu vyšiel pozitívny až po troch dňoch. _Koronavírus ho tak vyradil na niekoľko dní a ako sám priznal: „Je to najhoršia chrípka, akú si viete predstaviť.“ Svojich fanúšikov z toho dôvodu varoval pred nebezpečnou nákazou, obzvlášť novým variantom omikron, ktorý sa podľa neho šíri alarmujúcou rýchlosťou. „Skutočne nechcete, aby to pokazilo vaše Vianoce,“ uzavrel May._ https://www.cas.sk/clanok/2622153/brian-may-z-kapely-queen-je-pozitivny-ludi-varuje-pred-omikronom-koronavirus-chytil-na-narodeninovej-party/ _74-ročný hudobník, ktorý má tri dávky vakcíny, na svojom Instagrame varuje pred novým variantom vírusu._ https://dennikn.sk/minuta/2655864/ _Jste blázni, vzkázal kytarista Queenů odmítačům očkování. Ostře kritizoval i Claptona._ Člen a kytarista jedné z nejznámějších rockových kapel 70. let Queen Brian May se opřel do kolegů z šoubyznysu. Odmítače očkování včetně zpěváka a kytaristy Erica Claptona označil za „blázny“. Názory Claptona a Maye se v pohledu na pandemii koronaviru zásadně liší. Zatímco šestasedmdesátiletý Clapton je proti vládním opatřením a lockdownům, o dva roky mladší May nařízení vnímá jako zásadní nástroj pro kontrolu šíření covidu. „Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá. Obecně byly vakcíny zatím velmi bezpečné,“ uvedl člen Queenů. _Podle něj budou mít jakékoliv léky nebo očkování vždy nějaké vedlejší účinky._ Ti, kteří říkají, že vakcíny zabíjejí, pro něj spadají do stejného „bláznovského pytle“. https://cnn.iprima.cz/jste-blazni-vzkazal-kytarista-queenu-kolegovi-z-branze-a-vsem-odmitacum-ockovani-31463 Také reči, to je ako na objednávku. A pritom všetci členovia Queennu vyštudovali VŠ, považovala som ich za inteligentných. V dnešnej dobe je však dôležitejší "zdravý rozum". Zároveň tu ale bolo krásne zdôraznené, že ani 3. dávka pred ochorením nechráni.
Upravené 28. 1. 2022 o 14:46

„Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá.


No a je tu plno dôkazov, že očkovanie zabíja a mržačí, veď ako inak vysvetliť tieto problémy so životnými poistkami (40% nárast požiadaviek na vyplatenie! ), keď tvrdia, že covid to nespôsobil.


https://janatutkova.blog.pravda.sk/2022/01/28/sef-americkej-zivotnej-poistovne-o-katastrofickom-naraste-umrti-pracujucich-nad-18-rokov-a-nielen-pre-covid/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_rightbox


[quote="pid:54769, uid:679"]„Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá.[/quote] No a je tu plno dôkazov, že očkovanie zabíja a mržačí, veď ako inak vysvetliť tieto problémy so životnými poistkami (40% nárast požiadaviek na vyplatenie! ), keď tvrdia, že covid to nespôsobil. https://janatutkova.blog.pravda.sk/2022/01/28/sef-americkej-zivotnej-poistovne-o-katastrofickom-naraste-umrti-pracujucich-nad-18-rokov-a-nielen-pre-covid/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_rightbox

pričom jeho test mu vyšiel pozitívny až po troch dňoch.
Toto malo ísť do "To není vtip", niečo ako inkubačná doba?


[quote="pid:54769, uid:679"]pričom jeho test mu vyšiel pozitívny až po troch dňoch.[/quote]Toto malo ísť do "To není vtip", niečo ako inkubačná doba?

Brian May z kapely Queen je pozitívny, ľudí varuje pred omikronom: Koronavírus chytil na narodeninovej párty

Stačí si připomenout celoživotního parazita Lasicu , u kterého zafungoval JŽO .


[quote="pid:54769, uid:679"]Brian May z kapely Queen je pozitívny, ľudí varuje pred omikronom: Koronavírus chytil na narodeninovej párty[/quote] Stačí si připomenout celoživotního parazita Lasicu , u kterého zafungoval JŽO .

celoživotního parazita Lasic
Na ňom si karma doslova zgustla. "Som zaočkovaný a nemá to žiadne vedľajšie účinky.", povedal na začiatku osudného koncertu a na jeho záver po dospievaní piesne "Ja som optimista" sa skácal k zemi a bol s ním koniec....


[quote="pid:54788, uid:185"]celoživotního parazita Lasic[/quote]Na ňom si karma doslova zgustla. "Som zaočkovaný a nemá to žiadne vedľajšie účinky.", povedal na začiatku osudného koncertu a na jeho záver po dospievaní piesne "Ja som optimista" sa skácal k zemi a bol s ním koniec....

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-utajene-esemesky-sefka-evropske-komise-ma-zverejnit-komunikaci-s-pfizerem-186932


Utajené esemesky. Šéfka Evropské komise má zveřejnit komunikaci s Pfizerem


Ombudsmanka EU pokárala Evropskou komisi, že nechce zveřejnit mobilní textové zprávy předsedkyně von der Leyenové o nákupu vakcín proti covidu. Postoj Bruselu hájila i komisařka Věra Jourová.


Evropská ombudsmanka Emily O'Reillyová v pátek vytkla Komisi, že se vyhýbá zveřejnění mobilních zpráv, které si von der Leyenová psala se šéfem farmaceutické společnosti Pfizer Albertem Bourlou.


Na esemesky přitom upozornila sama předsedkyně Evropské komise, když se o nich zmínila v rozhovoru pro americký deník The New York Times. Podle článku z dubna loňského roku si von der Leyenová se šéfem Pfizeru psala textové zprávy a telefonovala asi jeden měsíc. Šlo o nákup 1,8 miliardy dávek vakcín proti covidu, přičemž „velkou roli hrála osobní diplomacie“.


„Textové zprávy zjevně spadají pod transparentní právo EU, a tím pádem by se relevantní textové zprávy měly zaznamenávat. Tvrdit něco jiného je nevěrohodné,“ uvedla ombudsmanka v tiskové zprávě.


Úředníci komise se podle ombudsmanky mají znovu obrátit na kancelář von der Leyenové, aby se pokusila textové zprávy vyhledat. Pokud se najdou, až tehdy by měla Evropská komise posoudit, zda spadají pod veřejně přístupné dokumenty.


K tomu, jak má unijní administrativa do budoucna nakládat s esemeskami, pak ombudsmanka vydala navíc zvláštní doporučení. Evropská komise se k němu podle svého mluvčího vyjádří do stanovené lhůty, což je 26. dubna.


Odmítavý přístup Bruselu na žádost o esemesky von der Leyenové hájila také česká eurokomisařka Věra Jourová, která má na starosti právě transparentnost.


Pro šéfku Evropské komise jsou esemesky citlivé téma, do problémů se kvůli nim dostala už v roce 2019 ještě jako německá ministryně obrany. Šlo o aféru ohledně lukrativních zakázek pro externí poradce ministerstva. Komise německých poslanců sice von der Leyenovou očistila, během šetření však vyšlo najevo, že si ze svých mobilů vymazala textové zprávy, které mohly sloužit jako důkaz. Von der Leyenová tvrdila, že esemesky se vyšetřované kauzy netýkaly.


Dvě věci k tomu mám. P* Jourová nezklamala (omlouvám se za hvězdičky) a jednak mě fascinuje nejen drzost paní VON, ale i tu víru v to, že se jí nemůže nic stát. Se SMS už jednou problémy měla a stejně nezájem, jede v nich dál smile ... Nadto operátoři by měly SMS zaznamenávat po určitou dobu, pokud se nepletu. Samozřejmě pokud používá nějaký šifrovaný telefon, tak to asi žádná, ale nepřekvapilo by mě, kdyby v té nadutosti používala normální (akorát luxusní) smartphone.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-utajene-esemesky-sefka-evropske-komise-ma-zverejnit-komunikaci-s-pfizerem-186932 **Utajené esemesky. Šéfka Evropské komise má zveřejnit komunikaci s Pfizerem** Ombudsmanka EU pokárala Evropskou komisi, že nechce zveřejnit mobilní textové zprávy předsedkyně von der Leyenové o nákupu vakcín proti covidu. Postoj Bruselu hájila i komisařka Věra Jourová. Evropská ombudsmanka Emily O'Reillyová v pátek vytkla Komisi, že se vyhýbá zveřejnění mobilních zpráv, které si von der Leyenová psala se šéfem farmaceutické společnosti Pfizer Albertem Bourlou. Na esemesky přitom upozornila sama předsedkyně Evropské komise, když se o nich zmínila v rozhovoru pro americký deník The New York Times. Podle článku z dubna loňského roku si von der Leyenová se šéfem Pfizeru psala textové zprávy a telefonovala asi jeden měsíc. Šlo o nákup 1,8 miliardy dávek vakcín proti covidu, přičemž „velkou roli hrála osobní diplomacie“. „Textové zprávy zjevně spadají pod transparentní právo EU, a tím pádem by se relevantní textové zprávy měly zaznamenávat. Tvrdit něco jiného je nevěrohodné,“ uvedla ombudsmanka v tiskové zprávě. Úředníci komise se podle ombudsmanky mají znovu obrátit na kancelář von der Leyenové, aby se pokusila textové zprávy vyhledat. Pokud se najdou, až tehdy by měla Evropská komise posoudit, zda spadají pod veřejně přístupné dokumenty. K tomu, jak má unijní administrativa do budoucna nakládat s esemeskami, pak ombudsmanka vydala navíc zvláštní doporučení. Evropská komise se k němu podle svého mluvčího vyjádří do stanovené lhůty, což je 26. dubna. Odmítavý přístup Bruselu na žádost o esemesky von der Leyenové hájila také česká eurokomisařka Věra Jourová, která má na starosti právě transparentnost. Pro šéfku Evropské komise jsou esemesky citlivé téma, do problémů se kvůli nim dostala už v roce 2019 ještě jako německá ministryně obrany. Šlo o aféru ohledně lukrativních zakázek pro externí poradce ministerstva. Komise německých poslanců sice von der Leyenovou očistila, během šetření však vyšlo najevo, že si ze svých mobilů vymazala textové zprávy, které mohly sloužit jako důkaz. Von der Leyenová tvrdila, že esemesky se vyšetřované kauzy netýkaly. Dvě věci k tomu mám. P*** Jourová nezklamala (omlouvám se za hvězdičky) a jednak mě fascinuje nejen drzost paní VON, ale i tu víru v to, že se jí nemůže nic stát. Se SMS už jednou problémy měla a stejně nezájem, jede v nich dál :) ... Nadto operátoři by měly SMS zaznamenávat po určitou dobu, pokud se nepletu. Samozřejmě pokud používá nějaký šifrovaný telefon, tak to asi žádná, ale nepřekvapilo by mě, kdyby v té nadutosti používala normální (akorát luxusní) smartphone.
Upravené 28. 1. 2022 o 17:57

Chcem len upozorniť na vystúpenie p. Lukašenka ( prezident Bieloruska ) pred národným zhromaždením. Pre mňa ani nie ja tak dôležité čo hovorí, ale pohľad medzi zúčastnených. Skoro nikto tam nemá rúško. Je veľmi zaujímavé ako kovid - omikron - sa boji vstúpiť na bieloruské územie. Konečne vidno človekov a nie európske bioroboty.
https://www.youtube.com/watch?v=MCgXYFMVcvY


Chcem len upozorniť na vystúpenie p. Lukašenka ( prezident Bieloruska ) pred národným zhromaždením. Pre mňa ani nie ja tak dôležité čo hovorí, ale pohľad medzi zúčastnených. Skoro nikto tam nemá rúško. Je veľmi zaujímavé ako kovid - omikron - sa boji vstúpiť na bieloruské územie. Konečne vidno človekov a nie európske bioroboty. https://www.youtube.com/watch?v=MCgXYFMVcvY

61f41f2921028
To jsou pokyny pro nemocného s C19. Například kloktat heřmánek, Tantum Verde apod. Zajímavé. A hlavně QR kody.


![61f41f2921028](serve/attachment&path=61f41f2921028) To jsou pokyny pro nemocného s C19. Například kloktat heřmánek, Tantum Verde apod. Zajímavé. A hlavně QR kody.

Jarek

@constanze K tomu Muskovi, včera som našla toto:
Muskova firma začne na lidech testovat implantování čipů do mozku
https://echo24.cz/a/SCPbj/muskova-firma-zacne-na-lidech-testovat-implantovani-cipu-do-mozku?

Nu...záleží, jak se do toho třískne.
Taková zařízení nejsou sama o sobě ani dobrá ani špatná.


Na jednu stranu obrovská šance pro postižené, ale s dnešní úrovní lidské mravnosti to nepovažuji za dobrý nápad.


„Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá.

Včera byl kolega na třetí dávce, říkal, že se cítil včera jako opilý, dnes asi taky bolela hlava, pocit žízně, asi i teplota, nic moc...no nekup to. :/


Další očkovaný kolega je doma s Covidem.
Nakonec to táhnu já neočkovaný za očkované, kteří jsou mimo hru.
Naštěstí neprobíhal nějaký silný nátlak a teď už ani neproběhne si myslím, když vidí, že je to k ho...hodně malému, až zápornému užitku.


[quote="pid:54748, uid:679"]@constanze K tomu Muskovi, včera som našla toto: Muskova firma začne na lidech testovat implantování čipů do mozku https://echo24.cz/a/SCPbj/muskova-firma-zacne-na-lidech-testovat-implantovani-cipu-do-mozku?[/quote] Nu...záleží, jak se do toho třískne. Taková zařízení nejsou sama o sobě ani dobrá ani špatná. Na jednu stranu obrovská šance pro postižené, ale s dnešní úrovní lidské mravnosti to nepovažuji za dobrý nápad. [quote="pid:54769, uid:679"]„Odmítači očkování jsou, nezlobte se, blázni. Je tu spousta důkazů, že vakcinace pomáhá.[/quote] Včera byl kolega na třetí dávce, říkal, že se cítil včera jako opilý, dnes asi taky bolela hlava, pocit žízně, asi i teplota, nic moc...no nekup to. :/ Další očkovaný kolega je doma s Covidem. Nakonec to táhnu já neočkovaný za očkované, kteří jsou mimo hru. Naštěstí neprobíhal nějaký silný nátlak a teď už ani neproběhne si myslím, když vidí, že je to k ho...hodně malému, až zápornému užitku.
Upravené 28. 1. 2022 o 23:12

Davam to sem jeste jednou, zda se mi to dulezite.
Ustavni soud Rakouska poklada otazky ministerstvu zdravotnictvi
-Ústavní soud nyní v rámci přezkoumani opatření Cov zaslal otázky Ministerstvu zdravotnictví, které má APA k dispozici. V první řadě chtějí nejvyšší soudci vědět, jak opravnena byla nařízení, která zahrnovala uzamčení lidi a pravidlo 2G. V konkrétním případě je zájem především na přesném projednávani zátěže systému zdravotní péče, na kterou byla opatření vázána.
Do 18. unora si nejvyšší soudci vyžádali informace o celkem deseti komplexech otázkach, které byly 26.ledna zaslány Ministerstvu zdravotnictví a jeho právnímu zástupci.
Ustavni soud obdržel řadu stížností proti předpisům, které měly za následek mimo jiné uzamčení a pravidlo 2G a 3G.


Otázky týkající se přetížení nemocnic a zemřelých
VfGH se zajímá, zda někdy hrozilo přetížení zdravotnického systému – scénář, který podle zákona ospravedlňuje uzavření (lockdown).
Otázka: "Ústavní soud proto žádá o informaci, zda počet hospitalizací nebo úmrtí uvedených v nařízeních zahrnuje všechny osoby infikované SARS - cov-2, které jsou umístěny v nemocnicích na jednotkách intenzivní péče nebo které zemřely "na nebo s" SARS-cov - 2? Pokud ano, proč je tato metoda zvolena?“


V tomto tonu pokracuje Ustavni soud dale.
Take jsou požadovány přesné údaje o zemřelých – ať už "na" nebo "s" Covid-19 – stejně jako o hospitalizaci a věku postižených.
Kromě toho chce VfGH vědět, které varianty viru byly přítomny k 1. lednu 2022, 25. ledna a denni procenta nakažených, hospitalizovaných a zemřelých.
Ministerstvo se také dotazuje na "procentuální přiřazení probíhající infekce k životním oblastem", tedy například rodině, práci, nákupu a volnočasovým aktivitám.


Pozornost je věnována i různým ochranným opatřením
Ústavní soud take pozaduje vysvetleni na různá přijatá ochranná opatření.
Další otázka zní: "o jaký faktor snižuje nošení masky FFP2 v uzavřených prostorách, resp. venku riziko nákazy, resp. přenosu?"
"O jaký faktor snižuje preventivní očkování COVID riziko těžkých průběhů?
Další otázky se tykaji účinnosti očkování, ale také různých testů.


Poslední otázky se týkají "uzamčení pro neočkované" a toho, jaky to ma vliv na hospitalizaci nebo riziko hospitalizace.


Jen dva dny po odeslání otázek vláda toto opatření zrušila.
zde


Davam to sem jeste jednou, zda se mi to dulezite. **Ustavni soud Rakouska poklada otazky ministerstvu zdravotnictvi** -Ústavní soud nyní v rámci přezkoumani opatření Cov zaslal otázky Ministerstvu zdravotnictví, které má APA k dispozici. V první řadě chtějí nejvyšší soudci vědět, jak opravnena byla nařízení, která zahrnovala uzamčení lidi a pravidlo 2G. V konkrétním případě je zájem především na přesném projednávani zátěže systému zdravotní péče, na kterou byla opatření vázána. Do 18. unora si nejvyšší soudci vyžádali informace o celkem deseti komplexech otázkach, které byly 26.ledna zaslány Ministerstvu zdravotnictví a jeho právnímu zástupci. Ustavni soud obdržel řadu stížností proti předpisům, které měly za následek mimo jiné uzamčení a pravidlo 2G a 3G. **Otázky týkající se přetížení nemocnic a zemřelých** VfGH se zajímá, zda někdy hrozilo přetížení zdravotnického systému – scénář, který podle zákona ospravedlňuje uzavření (lockdown). Otázka: "Ústavní soud proto žádá o informaci, zda počet hospitalizací nebo úmrtí uvedených v nařízeních zahrnuje všechny osoby infikované SARS - cov-2, které jsou umístěny v nemocnicích na jednotkách intenzivní péče nebo které zemřely "na nebo s" SARS-cov - 2? Pokud ano, proč je tato metoda zvolena?“ **V tomto tonu pokracuje Ustavni soud dale.** Take jsou požadovány přesné údaje o zemřelých – ať už "na" nebo "s" Covid-19 – stejně jako o hospitalizaci a věku postižených. Kromě toho chce VfGH vědět, které varianty viru byly přítomny k 1. lednu 2022, 25. ledna a denni procenta nakažených, hospitalizovaných a zemřelých. Ministerstvo se také dotazuje na "procentuální přiřazení probíhající infekce k životním oblastem", tedy například rodině, práci, nákupu a volnočasovým aktivitám. **Pozornost je věnována i různým ochranným opatřením** Ústavní soud take pozaduje vysvetleni na různá přijatá ochranná opatření. Další otázka zní: "o jaký faktor snižuje nošení masky FFP2 v uzavřených prostorách, resp. venku riziko nákazy, resp. přenosu?" "O jaký faktor snižuje preventivní očkování COVID riziko těžkých průběhů? Další otázky se tykaji účinnosti očkování, ale také různých testů. Poslední otázky se týkají "uzamčení pro neočkované" a toho, jaky to ma vliv na hospitalizaci nebo riziko hospitalizace. Jen dva dny po odeslání otázek vláda toto opatření zrušila. [zde](https://orf.at/stories/3245593/)

Staré video profesora Reďka ešte z leta 2021...inštitút Gamaleia za 11 rokov robil 4 vakcíny, ale ani jedna nezískala certifikát a nepoužívajú sa...a preto Sputnik 5 a nie V...
https://vk.com/video370526593_456240499


Staré video profesora Reďka ešte z leta 2021...inštitút Gamaleia za 11 rokov robil 4 vakcíny, ale ani jedna nezískala certifikát a nepoužívajú sa...a preto Sputnik 5 a nie V... https://vk.com/video370526593_456240499

Čo skrývajú?: Ombudsmanka EÚ: Komisia by mala ukázať esemesky von der Leyenovej šéfovi Pfizeru.


Ombudsmanka EÚ Emily O’Reillyová v piatok kritizovala Európsku komisiu (EK) za odmietnutie zverejniť krátke textové správy o zabezpečení vakcín proti covidu pre členské krajiny EÚ, ktoré si medzi sebou vymenili predsedníčka EK Ursula von der Leyenová a generálny riaditeľ farmaceutickej spoločnosti Pfizer Albert Bourla. TASR túto informáciu získala z agentúr AP a AFP.
Eurokomisia zabezpečila dovedna 4,2 miliardy dávok vakcín od rôznych výrobcov. Viac než polovica celkového množstva pochádza od Pfizeru. Komisia odmieta zverejniť niektoré kľúčové údaje zo zmlúv s dodávateľmi vakcín vrátane cien či množstva objednaných dávok. Poukazuje pritom na obchodné tajomstvo.


Americký denník The New York Times v apríli minulého roku napísal, že von der Leyenová a Bourla viedli osobné konzultácie o zabezpečení očkovacích látok, a to okrem iného aj prostredníctvom textových správ. Novinárskej požiadavke na sprístupnenie obsahu týchto správ však EK nevyhovela, pričom odmietla potvrdiť aj ich existenciu – i keď von der Leyenová ich predtým sama spomenula v istom rozhovore pre médiá.


Komisia argumentuje, že je povinná poskytovať iba archivované dokumenty. SMS správy či podobné formy komunikácie do tejto povinnosti podľa EK nespadajú, pretože majú „krátku životnosť“ a nie je pravdepodobné, že by „obsahovali dôležité informácie“ o rozhodnutiach či iných významných aktivitách predstaviteľov inštitúcie.


Ombudsmanka sa však nazdáva, že takýto prístup „nespĺňa primerané požiadavky transparentnosti a úradných štandardov“ Európskej komisie.


„Čo sa týka prístupu verejnosti k dokumentom EÚ, nezáleží na ich nosiči alebo forme, ale obsahu. Ak sa tieto textové správy týkajú politiky a rozhodnutí EÚ, mali by byť považované za dokumenty EÚ. Administratíva EÚ by mala aktualizovať svoju prax zaznamenávania dokumentov, aby túto skutočnosť zohľadnila,“ uvádza sa vo vyhlásení európskej ombudsmanky.


https://veci-verejne.sk/co-skryvaju-ombudsmanka-eu-komisia-by-mala-ukazat-esemesky-von-der-leyenovej-sefovi-pfizeru/?fbclid=IwAR2Akl_5deDFvdKRVIrf8CflO1wTNG0MiQ0SrTpQOyBOO9K3aEXrol83mhg


**Čo skrývajú?: Ombudsmanka EÚ: Komisia by mala ukázať esemesky von der Leyenovej šéfovi Pfizeru.** Ombudsmanka EÚ Emily O’Reillyová v piatok kritizovala Európsku komisiu (EK) za odmietnutie zverejniť krátke textové správy o zabezpečení vakcín proti covidu pre členské krajiny EÚ, ktoré si medzi sebou vymenili predsedníčka EK Ursula von der Leyenová a generálny riaditeľ farmaceutickej spoločnosti Pfizer Albert Bourla. TASR túto informáciu získala z agentúr AP a AFP. Eurokomisia zabezpečila dovedna 4,2 miliardy dávok vakcín od rôznych výrobcov. Viac než polovica celkového množstva pochádza od Pfizeru. Komisia odmieta zverejniť niektoré kľúčové údaje zo zmlúv s dodávateľmi vakcín vrátane cien či množstva objednaných dávok. Poukazuje pritom na obchodné tajomstvo. Americký denník The New York Times v apríli minulého roku napísal, že von der Leyenová a Bourla viedli osobné konzultácie o zabezpečení očkovacích látok, a to okrem iného aj prostredníctvom textových správ. Novinárskej požiadavke na sprístupnenie obsahu týchto správ však EK nevyhovela, pričom odmietla potvrdiť aj ich existenciu – i keď von der Leyenová ich predtým sama spomenula v istom rozhovore pre médiá. Komisia argumentuje, že je povinná poskytovať iba archivované dokumenty. SMS správy či podobné formy komunikácie do tejto povinnosti podľa EK nespadajú, pretože majú „krátku životnosť“ a nie je pravdepodobné, že by „obsahovali dôležité informácie“ o rozhodnutiach či iných významných aktivitách predstaviteľov inštitúcie. Ombudsmanka sa však nazdáva, že takýto prístup „nespĺňa primerané požiadavky transparentnosti a úradných štandardov“ Európskej komisie. „Čo sa týka prístupu verejnosti k dokumentom EÚ, nezáleží na ich nosiči alebo forme, ale obsahu. Ak sa tieto textové správy týkajú politiky a rozhodnutí EÚ, mali by byť považované za dokumenty EÚ. Administratíva EÚ by mala aktualizovať svoju prax zaznamenávania dokumentov, aby túto skutočnosť zohľadnila,“ uvádza sa vo vyhlásení európskej ombudsmanky. https://veci-verejne.sk/co-skryvaju-ombudsmanka-eu-komisia-by-mala-ukazat-esemesky-von-der-leyenovej-sefovi-pfizeru/?fbclid=IwAR2Akl_5deDFvdKRVIrf8CflO1wTNG0MiQ0SrTpQOyBOO9K3aEXrol83mhg

Eurokomisia zabezpečila dovedna 4,2 miliardy dávok vakcín od rôznych výrobcov
To je 10 dávek na obyvatele.


[quote="pid:55292, uid:286"]Eurokomisia zabezpečila dovedna 4,2 miliardy dávok vakcín od rôznych výrobcov[/quote]To je 10 dávek na obyvatele.

CNN prima vcera prenasela live protest z vaclavskeho namesti. to povazuji za zlom.
nemecka verejnopravni tv vcera informovala o konvoji v kanade a kupodivu: objektivne.
na CNN prima byla diskuse, v ktere byl kubek a flegr na jedne strane a na druhe strane panove pirk, hnizdil, sinkora, pollert. mozna jen muj dojem, ale mam pocit, ze je nyni snaha kubka a flegra verejne a finalne zesmesnit. poslouchat ty dva "odborniky" je pro me vzdy velka zkouska nervu.


CNN prima vcera prenasela live protest z vaclavskeho namesti. to povazuji za zlom. nemecka verejnopravni tv vcera informovala o konvoji v kanade a kupodivu: objektivne. na CNN prima byla diskuse, v ktere byl kubek a flegr na jedne strane a na druhe strane panove pirk, hnizdil, sinkora, pollert. mozna jen muj dojem, ale mam pocit, ze je nyni snaha kubka a flegra verejne a finalne zesmesnit. poslouchat ty dva "odborniky" je pro me vzdy velka zkouska nervu.

Zesměšnění je málo, na místě jsou tvrdé tresty. Je jasné, že Kubek a Flégr jakožto nejhlučnější a nejtupější klauni budou předhozeni davu jako obětní beránci, ale s tím se nesmíme spokojit.


Zesměšnění je málo, na místě jsou tvrdé tresty. Je jasné, že Kubek a Flégr jakožto nejhlučnější a nejtupější klauni budou předhozeni davu jako obětní beránci, ale s tím se nesmíme spokojit.

dnes zena pozerala opat Prima NEWS, davali tam zostrih vcerajsej debaty, Kubka ani Flegra tam vobec nedali, pricom v druhej casti im patrilo 90% casu.


dnes zena pozerala opat Prima NEWS, davali tam zostrih vcerajsej debaty, Kubka ani Flegra tam vobec nedali, pricom v druhej casti im patrilo 90% casu.

Moderator

Zesměšnění je málo, na místě jsou tvrdé tresty. Je jasné, že Kubek a Flégr jakožto nejhlučnější a nejtupější klauni budou předhozeni davu jako obětní beránci, ale s tím se nesmíme spokojit.


hlavne, aby lide netrpeli amnezii i co se tyce sveho okoli. ja si budu uz navzdy pamatovat, jak padaly masky a se svoji direktni povahou jsem to davala tem lidem najevo behem tech 2 let.
dovolte mi jen par poznamek: posilala jsem v patek zaznam cele te 1. konference lekaru tem, o kterych vim, ze jsou "na druhe strane" z jakychkoliv duvodu. nejde o to, nekoho presvedcovat. jen jednoduse se snazim tem lidem, kteri tak radi zesmenovali jine nazory, aby si zacali konecne tvorit mozaiku. reakce? jedna znama psala, ze ona se na to nepodiva, ze chce mit klid, ma jine starosti a nezajima ji to. dalsi znama mi psala, ze na to nema cas a nezajima ji to...dalsi reakce byla "a to je antivax konference?" potom clovek jde nekam ven na pokec s prateli a zjisti, ze vlastne nikoho nic nezajima, ze je jednodussi se navakcinovat, verit, ze EU to s nami mysli dobre a my bez EU neprezijeme, ze NATO je nas chrani proti zlemu rusku, ze rusko je agresor atd. chcete s temi lidmi o tom vsem mluvit a zjistite, ze je to nezajima, ze jim staci to, co jim "nalije" do hlavy mainstream a maji pocit, ze vlastne oni to vi mnohem lepe a nemam je nudit.
... a potom se i pres jakysi odpor, podivam na film o mnichovu od neflixu a zase si jen potvrdim, ze veci se nemeni ... (zapad tleskal chamberlainovi, ze chtel zachovat mir pro svoji zemi, "a ta zemicka, co je tak daleko, ho nezajima"... a dnes tomu zapad tleska zase....)


[quote="pid:55308, uid:678"]Zesměšnění je málo, na místě jsou tvrdé tresty. Je jasné, že Kubek a Flégr jakožto nejhlučnější a nejtupější klauni budou předhozeni davu jako obětní beránci, ale s tím se nesmíme spokojit.[/quote] hlavne, aby lide netrpeli amnezii i co se tyce sveho okoli. ja si budu uz navzdy pamatovat, jak padaly masky a se svoji direktni povahou jsem to davala tem lidem najevo behem tech 2 let. dovolte mi jen par poznamek: posilala jsem v patek zaznam cele te 1. konference lekaru tem, o kterych vim, ze jsou "na druhe strane" z jakychkoliv duvodu. nejde o to, nekoho presvedcovat. jen jednoduse se snazim tem lidem, kteri tak radi zesmenovali jine nazory, aby si zacali konecne tvorit mozaiku. reakce? jedna znama psala, ze ona se na to nepodiva, ze chce mit klid, ma jine starosti a nezajima ji to. dalsi znama mi psala, ze na to nema cas a nezajima ji to...dalsi reakce byla "a to je antivax konference?" potom clovek jde nekam ven na pokec s prateli a zjisti, ze vlastne nikoho nic nezajima, ze je jednodussi se navakcinovat, verit, ze EU to s nami mysli dobre a my bez EU neprezijeme, ze NATO je nas chrani proti zlemu rusku, ze rusko je agresor atd. chcete s temi lidmi o tom vsem mluvit a zjistite, ze je to nezajima, ze jim staci to, co jim "nalije" do hlavy mainstream a maji pocit, ze vlastne oni to vi mnohem lepe a nemam je nudit. ... a potom se i pres jakysi odpor, podivam na film o mnichovu od neflixu a zase si jen potvrdim, ze veci se nemeni ... (zapad tleskal chamberlainovi, ze chtel zachovat mir pro svoji zemi, "a ta zemicka, co je tak daleko, ho nezajima"... a dnes tomu zapad tleska zase....)

Niekto nám chce zutekať


ŠÚKL má nové vedenieZuzana Baťová končí vo funkcii riaditeľky, odchádza na vlastnú žiadosť.


Novým šéfom ústavu bude Peter Potúček.


Zuzana Baťová skončila na poste šéfky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Vo funkcii ju od februára nahradí Peter Potúček. Informuje o tom ministerstvo zdravotníctva.


Potúček bude ústav viesť do ukončenia riadneho výberového konania.


"Pani Baťová odchádza na základe vlastného rozhodnutia," vysvetlila hovorkyňa rezortu Zuzana Eliášová.


Potúček podľa hovorkyne vyštudoval Farmaceutickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Odborné vedomosti získal aj na univerzite v Ríme v Taliansku.


V Štátnom ústave pre kontrolu liečiv pracoval v rokoch 2005 až 2010. Pracovné skúsenosti v odbore získal aj na viacerých manažérskych pozíciách v komerčnom sektore," priblížila Eliášová.
Podľa nového riaditeľa je výhodou, že prichádza do prostredia, ktoré mu je známe.


"V čase pandémie je potrebné pre správne rozhodnutia vedieť sa rýchlo orientovať. V rámci COVID-19 je dôležité tiež nepretržite sledovať trendy a byť v úzkom kontakte s Európskou liekovou agentúrou a ďalšími odbornými autoritami," dodal Potúček.


Baťová bola na čele ústavu od roku 2016, kedy ju do funkcie vymenoval vtedajší minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Začiatkom roka čelila ostrej kritike expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v súvislosti s ruskou vakcínou Sputnik V.


ŠÚKL vtedy vydal stanovisko, v ktorom uviedol, že Sputnik nemôže posúdiť pre množstvo chýbajúcich údajov či nemožnosť vzájomne porovnávať šarže. Matovič označil stanovisko za politické a povedal, že ústav spochybnil reputáciu ruskej vakcíny.


https://www.postoj.sk/98080/dnes-treba-vediet


Niekto nám chce zutekať ŠÚKL má nové vedenieZuzana Baťová končí vo funkcii riaditeľky, odchádza na vlastnú žiadosť. Novým šéfom ústavu bude Peter Potúček. Zuzana Baťová skončila na poste šéfky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Vo funkcii ju od februára nahradí Peter Potúček. Informuje o tom ministerstvo zdravotníctva. Potúček bude ústav viesť do ukončenia riadneho výberového konania. "Pani Baťová odchádza na základe vlastného rozhodnutia," vysvetlila hovorkyňa rezortu Zuzana Eliášová. Potúček podľa hovorkyne vyštudoval Farmaceutickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Odborné vedomosti získal aj na univerzite v Ríme v Taliansku. V Štátnom ústave pre kontrolu liečiv pracoval v rokoch 2005 až 2010. Pracovné skúsenosti v odbore získal aj na viacerých manažérskych pozíciách v komerčnom sektore," priblížila Eliášová. Podľa nového riaditeľa je výhodou, že prichádza do prostredia, ktoré mu je známe. "V čase pandémie je potrebné pre správne rozhodnutia vedieť sa rýchlo orientovať. V rámci COVID-19 je dôležité tiež nepretržite sledovať trendy a byť v úzkom kontakte s Európskou liekovou agentúrou a ďalšími odbornými autoritami," dodal Potúček. Baťová bola na čele ústavu od roku 2016, kedy ju do funkcie vymenoval vtedajší minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Začiatkom roka čelila ostrej kritike expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v súvislosti s ruskou vakcínou Sputnik V. ŠÚKL vtedy vydal stanovisko, v ktorom uviedol, že Sputnik nemôže posúdiť pre množstvo chýbajúcich údajov či nemožnosť vzájomne porovnávať šarže. Matovič označil stanovisko za politické a povedal, že ústav spochybnil reputáciu ruskej vakcíny.   https://www.postoj.sk/98080/dnes-treba-vediet

Takže taky něco přidám. Měl jsem rozhovor s jednou zdravotní sestrou, která pracuje v jedné nemocnici v tom, jak oni říkají kovidáriu. Známe se už řadu let. Ona má vedle toho ještě další práci, která nesouvisí se zdravotnictvím. Když se objevila možnost vakcinace, tak neváhala ani na vteřinu, a to z toho důvodu, že pod rukama jí v souvislosti s koronavirem zemřelo mnoho lidí, a to i mladých, například ročníky 1980 a výše, sportovci a zdraví. Na základě toho se z ní stala fanatická vaxerka non plus ultra. Nepřipouštěla absolutně žádnou diskuzi, žádné pochybnosti. Ještě před možností jít pod jehlu celá rodina včetně dětí prošla kovidem a když byla možnost, tak celá rodina se nechala očkovat. Mají tři dávky nekompromisně. Děti snad jen dvě, ale nevím to přesně. No a teď si s výjimkou manžela, tedy děti a ona prošli opět kovidem a ne jednou. Bylo zajímavé pozorovat zásadní změnu psychiky. Je celá zmatená, neví co si o tom všem má myslet. Nahlas se utěšuje, že vakcína brání těžkému průběhu. Pro úplnost ale uvedla, že neočkovaní v nemocnici bud umírají nebo končí na plicní ventilaci a očkovaní mají maximálně kyslíkovou masku. Nicméně pak řekla něco, co mě vyrazilo dech, a to že už nikdy si nenechá píchnout nic proti koronaviru i kdyby jí měli vyhodit. Už žádná další dávka. A takto tam smýšlí celý zdravotnický personál, myšleno zdravotní sestry. Zkrátka totální psychická kocovina a bolení hlavy. Cítí se být podvedená, zrazená a je pořádně naštvaná. Prostě hlavička začíná pracovat. Takže závěrem: ten výbuch ve zdravotnictví teprve přijde a bude mít dalekosáhlé důsledky.


Takže taky něco přidám. Měl jsem rozhovor s jednou zdravotní sestrou, která pracuje v jedné nemocnici v tom, jak oni říkají kovidáriu. Známe se už řadu let. Ona má vedle toho ještě další práci, která nesouvisí se zdravotnictvím. Když se objevila možnost vakcinace, tak neváhala ani na vteřinu, a to z toho důvodu, že pod rukama jí v souvislosti s koronavirem zemřelo mnoho lidí, a to i mladých, například ročníky 1980 a výše, sportovci a zdraví. Na základě toho se z ní stala fanatická vaxerka non plus ultra. Nepřipouštěla absolutně žádnou diskuzi, žádné pochybnosti. Ještě před možností jít pod jehlu celá rodina včetně dětí prošla kovidem a když byla možnost, tak celá rodina se nechala očkovat. Mají tři dávky nekompromisně. Děti snad jen dvě, ale nevím to přesně. No a teď si s výjimkou manžela, tedy děti a ona prošli opět kovidem a ne jednou. Bylo zajímavé pozorovat zásadní změnu psychiky. Je celá zmatená, neví co si o tom všem má myslet. Nahlas se utěšuje, že vakcína brání těžkému průběhu. Pro úplnost ale uvedla, že neočkovaní v nemocnici bud umírají nebo končí na plicní ventilaci a očkovaní mají maximálně kyslíkovou masku. Nicméně pak řekla něco, co mě vyrazilo dech, a to že už nikdy si nenechá píchnout nic proti koronaviru i kdyby jí měli vyhodit. Už žádná další dávka. A takto tam smýšlí celý zdravotnický personál, myšleno zdravotní sestry. Zkrátka totální psychická kocovina a bolení hlavy. Cítí se být podvedená, zrazená a je pořádně naštvaná. Prostě hlavička začíná pracovat. Takže závěrem: ten výbuch ve zdravotnictví teprve přijde a bude mít dalekosáhlé důsledky.

Jarek

MIKAS MÁ KORONAVÍRUS


Hlavný hygienik je zaočkovaný aj treťou posilňujúcou dávkou vakcíny, ktorá ho pred ochorením Covid-19 neochránila.
https://www.extraplus.sk/clanok/mikas-ma-koronavirus
Vzorný príklad na štvrtú dávku.


MIKAS MÁ KORONAVÍRUS Hlavný hygienik je zaočkovaný aj treťou posilňujúcou dávkou vakcíny, ktorá ho pred ochorením Covid-19 neochránila. https://www.extraplus.sk/clanok/mikas-ma-koronavirus Vzorný príklad na štvrtú dávku.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 2. 2. 2022 o 11:26

MIKAS MÁ KORONAVÍRUS


Hodil sa na maródku ako Trudeau? 😉
Šípim, že to bude zrejme nová móda vo veľmi blízkej budúcnosti.


[quote="pid:55665, uid:84"]MIKAS MÁ KORONAVÍRUS[/quote] Hodil sa na maródku ako Trudeau?

Moderátor

Prostě hlavička začíná pracovat.


Tak, čas vše zařídí. My se jenom zařiďme, aby pak svoji nenávist neotočili proti nám. Pro mě to znamená zbytečně nerýpat (což mi někdy dělá problém, obzvlášť jsem-li pod verbálním útokem očkovance v silné kognitivní disonanci), nebrat iluze, na vše přijdou sami. Kdo ne, ten končí.


[quote="pid:55477, uid:471"]Prostě hlavička začíná pracovat.[/quote] Tak, čas vše zařídí. My se jenom zařiďme, aby pak svoji nenávist neotočili proti nám. Pro mě to znamená zbytečně nerýpat (což mi někdy dělá problém, obzvlášť jsem-li pod verbálním útokem očkovance v silné kognitivní disonanci), nebrat iluze, na vše přijdou sami. Kdo ne, ten končí.
Upravené 2. 2. 2022 o 07:05

Hlavný hygienik je zaočkovaný aj treťou posilňujúcou dávkou vakcíny, ktorá ho pred ochorením Covid-19 neochránila.

Svedkovia covidovi ale budú argumentovať, že ho tá tretia dávka ochránila pred ťažkým priebehom (a zvášť pri jeho vzhľade, ktorý nesvedčí o zdravom životnom štýle), čo ich ešte viac utvrdí v argumentovaní za pichanec. Už zabudli, ako Mengelengvarský bohorovne vyhlasoval, že o infikovaní sa u opichaných nemôže byť ani reči.
Nič iné, len divadlo. A osobne by som pri ich klamstvách pochybovala, či je vôbec pichnutý týmto sérom.


[quote="pid:55665, uid:84"]Hlavný hygienik je zaočkovaný aj treťou posilňujúcou dávkou vakcíny, ktorá ho pred ochorením Covid-19 neochránila.[/quote] Svedkovia covidovi ale budú argumentovať, že ho tá tretia dávka ochránila pred ťažkým priebehom (a zvášť pri jeho vzhľade, ktorý nesvedčí o zdravom životnom štýle), čo ich ešte viac utvrdí v argumentovaní za pichanec. Už zabudli, ako Mengelengvarský bohorovne vyhlasoval, že o infikovaní sa u opichaných nemôže byť ani reči. Nič iné, len divadlo. A osobne by som pri ich klamstvách pochybovala, či je vôbec pichnutý týmto sérom.

Nejvyšší správní soud ve středu zrušil platnost kontrol certifikátů o očkování či prodělané nemoci v restauracích, klubech a hotelech. Předseda senátu Petr Mikeš uvedl, že opatření nemá oporu v pandemickém zákoně. Soud dal nicméně ministerstvu zdravotnictví čas na nápravu.
Rozhodnutí se týká mimořádného opatření vyhlášeného 29. prosince 2021, které začalo platit od 3. ledna. Mimo jiné nařizuje provozovatelům stravovacích služeb, aby kontrolovali u dospělých hostů, zda mají certifikát o očkování nebo prodělání nemoci.
Ministra zdravotnictví Vlastimila Válka zrušení opatření zklamalo. „Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu je přesně ten důvod, proč potřebujeme novelizovat pandemický zákon,“ řekl v reakci novinářům.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/regulace-stravovacich-ubytovacich-sluzeb-navrh-zruseni-nejvyssi-spravni-soud.A220202_100725_domaci_remy


Nejvyšší správní soud ve středu** zrušil platnost kontrol certifikátů o očkování či prodělané nemoci v restauracích, klubech a hotelec**h. Předseda senátu Petr Mikeš uvedl, že opatření nemá oporu v pandemickém zákoně. Soud dal nicméně ministerstvu zdravotnictví čas na nápravu. Rozhodnutí se týká mimořádného opatření vyhlášeného 29. prosince 2021, které začalo platit od 3. ledna. Mimo jiné nařizuje provozovatelům stravovacích služeb, aby kontrolovali u dospělých hostů, zda mají certifikát o očkování nebo prodělání nemoci. Ministra zdravotnictví Vlastimila Válka zrušení opatření zklamalo. „Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu **je přesně ten důvod, proč potřebujeme novelizovat pandemický zákon**,“ řekl v reakci novinářům. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/regulace-stravovacich-ubytovacich-sluzeb-navrh-zruseni-nejvyssi-spravni-soud.A220202_100725_domaci_remy
Upravené 2. 2. 2022 o 13:19

MIKAS MÁ KORONAVÍRUS
a nielen on. Už ho má aj Mikulec a Veronička. Možno covid ohrozí aj obrannú dohodu.


[quote="pid:55665, uid:84"]MIKAS MÁ KORONAVÍRUS[/quote]a nielen on. Už ho má aj Mikulec a Veronička. Možno covid ohrozí aj obrannú dohodu.

tak Mikas ma pomerne velku obezitu a pravdepodobne vysoky krvny tlak a nizku imunitu (kedze pravdepodobne vela sedi v miestnostiach)....to je vyrazne zvysene riziko pre prezitie ez ohladu na ockovanie


tak Mikas ma pomerne velku obezitu a pravdepodobne vysoky krvny tlak a nizku imunitu (kedze pravdepodobne vela sedi v miestnostiach)....to je vyrazne zvysene riziko pre prezitie ez ohladu na ockovanie

JanaK - „Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu je přesně ten důvod, proč potřebujeme novelizovat pandemický zákon,“ řekl Válek v reakci novinářům.
Uvědomuje si ten hňup, co vlastně řekl?


JanaK - „Rozhodnutí Nejvyššího správního soudu je přesně ten důvod, proč potřebujeme novelizovat pandemický zákon,“ řekl Válek v reakci novinářům. Uvědomuje si ten hňup, co vlastně řekl?

Svycarsko chce zrusit vsechna opatreni
Od zitrka pada karantena pro ty, kteri prisli do kontaktu s nakazenym. Kdo je nakazeny se musi ale izolovat.
Konečné rozhodnutí o ukončení všech ostatních opatření má být přijato 16. února po konzultaci s kantony. zde


**Svycarsko chce zrusit vsechna opatreni** Od zitrka pada karantena pro ty, kteri prisli do kontaktu s nakazenym. Kdo je nakazeny se musi ale izolovat. Konečné rozhodnutí o ukončení všech ostatních opatření má být přijato 16. února po konzultaci s kantony. [zde](https://orf.at/#/stories/3246021/)

Rakousti Svobodni chteji proces u EU kvuli povinnemu ockovani
FPÖ jde proti povinnému očkování v Rakousku na uroven EU. Europoslanec Roman Haider požádal Komisi o zahájení řízení podle článku 7 proti Rakousku, protože zákon o povinném očkování je nepřiměřeným omezením základních svobod Rakušanů.
Rakousko tak porušuje základní hodnoty EU, které byly zavedeny v roce 1997 Amsterodamskou smlouvou, řekl Haider. Europoslanec ve svém dopise Evropské komisi tvrdí, že zavedením povinného očkování porušuje Rakousko právo na volný pohyb a pobyt, protože na sociálním a pracovním životě se mohou podílet pouze očkované osoby. Rovněž se dotýká práva na nedotknutelnost lidské osobnosti.
Se zavedením povinného očkování se Rakousko přibližuje k zemím, jako je Tádžikistán, Turkmenistán, Indonésie a Ekvádor. Nizozemská Advokátní Kancelář napsala rakouskému kancléři Karlu Nehammerovi dopis, v němž oznámila, že hodlá vyloučit Rakousko z EU.
Pokud by se v rámci tohoto postupu nakonec zjistilo, že v důsledku jednání černo-zelené vlády existuje riziko porušení hodnot EU nebo že již došlo k závažnému porušení, mohou být přijaty různé sankce-až po pozastavení hlasovacích práv členského státu. zde


**Rakousti Svobodni chteji proces u EU kvuli povinnemu ockovani** FPÖ jde proti povinnému očkování v Rakousku na uroven EU. Europoslanec Roman Haider požádal Komisi o zahájení řízení podle článku 7 proti Rakousku, protože zákon o povinném očkování je nepřiměřeným omezením základních svobod Rakušanů. Rakousko tak porušuje základní hodnoty EU, které byly zavedeny v roce 1997 Amsterodamskou smlouvou, řekl Haider. Europoslanec ve svém dopise Evropské komisi tvrdí, že zavedením povinného očkování porušuje Rakousko právo na volný pohyb a pobyt, protože na sociálním a pracovním životě se mohou podílet pouze očkované osoby. Rovněž se dotýká práva na nedotknutelnost lidské osobnosti. Se zavedením povinného očkování se Rakousko přibližuje k zemím, jako je Tádžikistán, Turkmenistán, Indonésie a Ekvádor. Nizozemská Advokátní Kancelář napsala rakouskému kancléři Karlu Nehammerovi dopis, v němž oznámila, že hodlá vyloučit Rakousko z EU. Pokud by se v rámci tohoto postupu nakonec zjistilo, že v důsledku jednání černo-zelené vlády existuje riziko porušení hodnot EU nebo že již došlo k závažnému porušení, mohou být přijaty různé sankce-až po pozastavení hlasovacích práv členského státu. [zde](https://orf.at/#/stories/3245990/)

Vyloučit Rakousko z EU, aby to mohlo začít zakládat RU 2.0?


Vyloučit Rakousko z EU, aby to mohlo začít zakládat RU 2.0?

Takže závěrem: ten výbuch ve zdravotnictví teprve přijde a bude mít dalekosáhlé důsledky.

A co ten výbuch způsobí? I zdravotnický personál má hypotéky a jejich odboj skončí v okamžiku, kdy si to uvědomí. Ono jedna věc je prozřít a druhá reálně si vytvořit manévrovací prostor a patřičné zdrojové zajištění pro odboj. Ti gramotnější si již vytvořili a očkovat se nenechali a ti méně gramotní si dále budou píchat všelikeré svinstvo a přesvědčovat sami sebe, že jim to pomáhá. Celý proces snížení závislosti na systému bude dlouhodobý, nepředpokládám žádnou rychlou spontánní realizaci.


[quote="pid:55477, uid:471"]Takže závěrem: ten výbuch ve zdravotnictví teprve přijde a bude mít dalekosáhlé důsledky.[/quote] A co ten výbuch způsobí? I zdravotnický personál má hypotéky a jejich odboj skončí v okamžiku, kdy si to uvědomí. Ono jedna věc je prozřít a druhá reálně si vytvořit manévrovací prostor a patřičné zdrojové zajištění pro odboj. Ti gramotnější si již vytvořili a očkovat se nenechali a ti méně gramotní si dále budou píchat všelikeré svinstvo a přesvědčovat sami sebe, že jim to pomáhá. Celý proces snížení závislosti na systému bude dlouhodobý, nepředpokládám žádnou rychlou spontánní realizaci.

A co ten výbuch způsobí?

Třeba tohle
https://jenakcie.cz/americane-jiz-9-mesicu-davaji-temer-rekordni-vypovedi-a-zamestnavatele-nechteji-lidi-propoustet-coz-ukazuje-jak-moc-vzrostla-sila-zamestnancu


[quote="pid:55794, uid:659"]A co ten výbuch způsobí?[/quote] Třeba tohle https://jenakcie.cz/americane-jiz-9-mesicu-davaji-temer-rekordni-vypovedi-a-zamestnavatele-nechteji-lidi-propoustet-coz-ukazuje-jak-moc-vzrostla-sila-zamestnancu
Upravené 2. 2. 2022 o 19:47

A co ten výbuch způsobí?

Výbuch může mít řadu rovin, a to kriminální, sociální, morální, ekonomickou, mravní. Zkrátka přispěje to k rozkladu zdravotnictví ve všech myslitelných rovinách. Ne hned, ale časem. To nebude takové ... co jsme si, to jsme si a jedeme dál. Dobře o tom psal Boletus. Taky si o lékařích nedělám žádné iluze. V současné době vidíme snahu o totální likvidaci zemědělství v podobě jak ho známe a výhledově zemědělství u nás zrušit jako takové, tedy jako lidskou činnost, která vede k výrobě potravin. Na světě je řada států, které nemají žádné zemědělství, kde místní populace neví co to je a veškeré potraviny musí dovážet. Takže když se vrátím k zdravotnictví, tak mu linkují podobný osud. Právě v tom bude spočívat těžiště depopulace. V neexistenci či skoro nedostupnosti zdravotní péče. Asi tak jako je to s bydlením. Například v USA jsou oblasti, kde průměrný věk dožití je cca 30 let, konkrétně oblast kolem města Detroit. Tam je to i způsobeno vysokou kriminalitou. Myslím, že se o tom zmiňuje i Keller v knize Tři sociální světy.


[quote="pid:55794, uid:659"]A co ten výbuch způsobí?[/quote] Výbuch může mít řadu rovin, a to kriminální, sociální, morální, ekonomickou, mravní. Zkrátka přispěje to k rozkladu zdravotnictví ve všech myslitelných rovinách. Ne hned, ale časem. To nebude takové ... co jsme si, to jsme si a jedeme dál. Dobře o tom psal Boletus. Taky si o lékařích nedělám žádné iluze. V současné době vidíme snahu o totální likvidaci zemědělství v podobě jak ho známe a výhledově zemědělství u nás zrušit jako takové, tedy jako lidskou činnost, která vede k výrobě potravin. Na světě je řada států, které nemají žádné zemědělství, kde místní populace neví co to je a veškeré potraviny musí dovážet. Takže když se vrátím k zdravotnictví, tak mu linkují podobný osud. Právě v tom bude spočívat těžiště depopulace. V neexistenci či skoro nedostupnosti zdravotní péče. Asi tak jako je to s bydlením. Například v USA jsou oblasti, kde průměrný věk dožití je cca 30 let, konkrétně oblast kolem města Detroit. Tam je to i způsobeno vysokou kriminalitou. Myslím, že se o tom zmiňuje i Keller v knize Tři sociální světy.

Jarek

Výbuch může mít řadu rovin, a to kriminální, sociální, morální, ekonomickou, mravní. Zkrátka přispěje to k rozkladu zdravotnictví ve všech myslitelných rovinách. Ne hned, ale časem.
Ano, perspektiva je černá. Ale myslím si, že naši lidé přece jen mají štipku svědomí oproti anglosasům.


[quote="pid:55806, uid:471"]Výbuch může mít řadu rovin, a to kriminální, sociální, morální, ekonomickou, mravní. Zkrátka přispěje to k rozkladu zdravotnictví ve všech myslitelných rovinách. Ne hned, ale časem.[/quote]Ano, perspektiva je černá. Ale myslím si, že naši lidé přece jen mají štipku svědomí oproti anglosasům.

Ano, perspektiva je černá. Ale myslím si, že naši lidé přece jen mají štipku svědomí oproti anglosasům

Taky doufám, ale některé svině by to měly odnést, viz. Kubek například. Pro výstrahu ostatním.


[quote="pid:55807, uid:312"]Ano, perspektiva je černá. Ale myslím si, že naši lidé přece jen mají štipku svědomí oproti anglosasům[/quote] Taky doufám, ale některé svině by to měly odnést, viz. Kubek například. Pro výstrahu ostatním.

Jarek

Tak aby to nevyznělo tak depresivně, tak jsem přesvědčen, že Great reset se en bloc neprosadí, protože to je proti všemu, vesmíru, lidstvu, přírodě, Bohu, civilizaci, humanismu apod. Ale něco z toho se prosadí. Jde o to, aby se toho prosadilo co nejméně. Čili vidím to podobně jako Fursov. Boj nekončí.


Tak aby to nevyznělo tak depresivně, tak jsem přesvědčen, že Great reset se en bloc neprosadí, protože to je proti všemu, vesmíru, lidstvu, přírodě, Bohu, civilizaci, humanismu apod. Ale něco z toho se prosadí. Jde o to, aby se toho prosadilo co nejméně. Čili vidím to podobně jako Fursov. Boj nekončí.

Jarek

Thomas Renz, právník lékařů Petera Chamberse, Theresy Longové a Samuela Sigiloffa,


  • -25. ledna 2022 svědčil před Kongresem ohledně úniku dat přímo od obranných zdravotních agentur, z obranné lékařské epidemiologické databáze, jinak známé jako DMED.

„Směřujeme k pádu covidové kabaly. Máme data a nezpochybnitelné důkazy
a použijeme je u soudů. Vědomě zabíjeli příslušníky armády a americké občany.
Dokument Ministerstva obrany ukazuje, že Fauci a další lidé o všem věděli,“ říká Renz.
video - 6 min. titulky
https://www.infovojna.sk/article/video-pravnik-thomas-renz-smerujeme-k-padu-covidove-kabaly-fauci-je-vrah-mame-data-a-nezpochybnitelne-dkazy-a-pouzijeme-je-u-soud


Thomas Renz, právník lékařů Petera Chamberse, Theresy Longové a Samuela Sigiloffa, - -25. ledna 2022 svědčil před Kongresem ohledně úniku dat přímo od obranných zdravotních agentur, z obranné lékařské epidemiologické databáze, jinak známé jako DMED. „Směřujeme k pádu covidové kabaly. Máme data a nezpochybnitelné důkazy a použijeme je u soudů. Vědomě zabíjeli příslušníky armády a americké občany. Dokument Ministerstva obrany ukazuje, že Fauci a další lidé o všem věděli,“ říká Renz. video - 6 min. titulky https://www.infovojna.sk/article/video-pravnik-thomas-renz-smerujeme-k-padu-covidove-kabaly-fauci-je-vrah-mame-data-a-nezpochybnitelne-dkazy-a-pouzijeme-je-u-soud

Thomas Renz, právník lékařů Petera Chamberse, Theresy Longové a Samuela Sigiloffa,


  • -25. ledna 2022 svědčil před Kongresem ohledně úniku dat přímo od obranných zdravotních agentur, z obranné lékařské epidemiologické databáze, jinak známé jako DMED.

„Směřujeme k pádu covidové kabaly. Máme data a nezpochybnitelné důkazy a použijeme je u soudů. Vědomě zabíjeli příslušníky armády a americké občany. Dokument Ministerstva obrany ukazuje, že Fauci a další lidé o všem věděli,“ říká Renz.video - 6 min. titulkyhttps://www.infovojna.sk/article/video-pravnik-thomas-renz-smerujeme-k-padu-covidove-kabaly-fauci-je-vrah-mame-data-a-nezpochybnitelne-dkazy-a-pouzijeme-je-u-soud

2 video

  • Pfizer vakcíny - otevřený útok na armádu USA

https://rumble.com/vtskcj-pfizer-vakcny-oteven-tok-na-armdu-usa.html
— Právník Thomas Renz předložil údaje z lékařské databáze Ministerstva obrany získané od třech vojenských lékařů, které ukazují, mimo jiné, 1000 % nárůst neurologických poškození u příslušníků ozbrojených složek v roce 2021. Ministerstvo obrany se snažilo utajit tyto informace.


Thomas Renz, právník lékařů Petera Chamberse, Theresy Longové a Samuela Sigiloffa, - -25. ledna 2022 svědčil před Kongresem ohledně úniku dat přímo od obranných zdravotních agentur, z obranné lékařské epidemiologické databáze, jinak známé jako DMED. „Směřujeme k pádu covidové kabaly. Máme data a nezpochybnitelné důkazy a použijeme je u soudů. Vědomě zabíjeli příslušníky armády a americké občany. Dokument Ministerstva obrany ukazuje, že Fauci a další lidé o všem věděli,“ říká Renz. video - 6 min. titulky https://www.infovojna.sk/article/video-pravnik-thomas-renz-smerujeme-k-padu-covidove-kabaly-fauci-je-vrah-mame-data-a-nezpochybnitelne-dkazy-a-pouzijeme-je-u-soud 2 video - Pfizer vakcíny - otevřený útok na armádu USA https://rumble.com/vtskcj-pfizer-vakcny-oteven-tok-na-armdu-usa.html — Právník Thomas Renz předložil údaje z lékařské databáze Ministerstva obrany získané od třech vojenských lékařů, které ukazují, mimo jiné, 1000 % nárůst neurologických poškození u příslušníků ozbrojených složek v roce 2021. Ministerstvo obrany se snažilo utajit tyto informace.
Upravené 3. 2. 2022 o 11:26

— Právník Thomas Renz předložil údaje z lékařské databáze Ministerstva obrany získané od třech vojenských lékařů, které ukazují, mimo jiné, 1000 % nárůst neurologických poškození u příslušníků ozbrojených složek v roce 2021. Ministerstvo obrany se snažilo utajit tyto informace.


Podľa všetkého sa naďalej pokračuje v demontáži USA na RSA, vybitím zubov sa celý svalovec stáva neškodným panákom. Boj proti spoteným štátom nielen na 6. priorite ale aj na vyšších naberá na obrátkach. Yes, they can.


[quote="pid:55894, uid:78"]— Právník Thomas Renz předložil údaje z lékařské databáze Ministerstva obrany získané od třech vojenských lékařů, které ukazují, mimo jiné, 1000 % nárůst neurologických poškození u příslušníků ozbrojených složek v roce 2021. Ministerstvo obrany se snažilo utajit tyto informace.[/quote] Podľa všetkého sa naďalej pokračuje v demontáži USA na RSA, vybitím zubov sa celý svalovec stáva neškodným panákom. Boj proti spoteným štátom nielen na 6. priorite ale aj na vyšších naberá na obrátkach. Yes, they can.

Blok na Facebooku za vědecký článek. Už i u nás. Kopou z posledních sil, tuší novinářka


Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků se dlouhodobě staví velmi kriticky ke covidovým vládním restrikcím. Jeho členové nenechávali nit suchou na vládě Andreje Babiše (ANO) a stejně teď přistupují i k vládě Petra Fialy (ODS). Snaží se předkládat data, na kterých dokládají, že obě vlády postupovaly a postupují v časech pandemie zcela nesmyslně.


Sami přitom občas tvrdě narazí.


Tentokrát členové sdružení narazili na odpor Facebooku. Na sociální síti uveřejnili článek o tom, že prodělání nemoci covid-19 významně chrání před tím, aby člověk při reinfekci skončil na JIP. Článek byl uveřejněn v Časopise lékařů českých. Článek prý prošel hned dvojí kritickou recenzí a byl doplněn o další informace, ale nelíbil se hematologovi Prof. MUDr. Smolejovi, který měl výhrady k designu a k závěrům studie.


A vedle pana profesora se článek nelíbil ani Facebooku.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Blok-na-Facebooku-za-vedecky-clanek-Uz-i-u-nas-Kopou-z-poslednich-sil-tusi-novinarka-691723?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


**Blok na Facebooku za vědecký článek. Už i u nás. Kopou z posledních sil, tuší novinářka** Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků se dlouhodobě staví velmi kriticky ke covidovým vládním restrikcím. Jeho členové nenechávali nit suchou na vládě Andreje Babiše (ANO) a stejně teď přistupují i k vládě Petra Fialy (ODS). Snaží se předkládat data, na kterých dokládají, že obě vlády postupovaly a postupují v časech pandemie zcela nesmyslně. Sami přitom občas tvrdě narazí. Tentokrát členové sdružení narazili na odpor Facebooku. Na sociální síti uveřejnili článek o tom, že prodělání nemoci covid-19 významně chrání před tím, aby člověk při reinfekci skončil na JIP. Článek byl uveřejněn v Časopise lékařů českých. Článek prý prošel hned dvojí kritickou recenzí a byl doplněn o další informace, ale nelíbil se hematologovi Prof. MUDr. Smolejovi, který měl výhrady k designu a k závěrům studie. A vedle pana profesora se článek nelíbil ani Facebooku. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Blok-na-Facebooku-za-vedecky-clanek-Uz-i-u-nas-Kopou-z-poslednich-sil-tusi-novinarka-691723?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Článok v izraelských novinách predvčerom:


80% závažných prípadov kovidu tvoria plne zaočkovaní, hovorí riaditeľ Ichilovej nemocnice.


_Sú izraelské nemocnice skutočne preťažené neočkovanými kovidovyými pacientmi? Podľa profesora Yaakova Jerrisa, riaditeľa Ichilovej nemocnice, je situácia presne opačná.


"Momentálne väčšinu našich závažných prípadov tvoria očkovaní. Majú za sebou najmenej 3 očkovania. 70-80% závažných prípadov tvoria očkovaní. Takže očkovanie nemá žiaden význam ohľadom závažného ochorenia, pretože iba 20-25% našich pacientov sú neočkovaní."


Jerris tiež odhalil zmätočné hlásenie prípadov. Pri rokovaní vlády povedal ministrom:
"Definovanie vážneho pacienta je problematické. Napríklad pacient s chronickou pľúcnou chorobou má vždy nízku hladinu kyslíka, ale teraz bol pozitívne testovaný na koronavírus, čo ho technicky robí 'vážnym koronavírovým pacientom', lenže to nie je presné. Pacient je iba v zložitom stave, pretože má závažné základné ochorenie."_


https://www.israelnationalnews.com/news/321674


Článok v izraelských novinách predvčerom: **80% závažných prípadov kovidu tvoria plne zaočkovaní**, hovorí riaditeľ Ichilovej nemocnice. _Sú izraelské nemocnice skutočne preťažené neočkovanými kovidovyými pacientmi? Podľa profesora Yaakova Jerrisa, riaditeľa Ichilovej nemocnice, je situácia presne opačná. "Momentálne väčšinu našich závažných prípadov tvoria očkovaní. Majú za sebou najmenej 3 očkovania. 70-80% závažných prípadov tvoria očkovaní. Takže očkovanie nemá žiaden význam ohľadom závažného ochorenia, pretože iba 20-25% našich pacientov sú neočkovaní." Jerris tiež odhalil zmätočné hlásenie prípadov. Pri rokovaní vlády povedal ministrom: "Definovanie vážneho pacienta je problematické. Napríklad pacient s chronickou pľúcnou chorobou má vždy nízku hladinu kyslíka, ale teraz bol pozitívne testovaný na koronavírus, čo ho technicky robí 'vážnym koronavírovým pacientom', lenže to nie je presné. Pacient je iba v zložitom stave, pretože má závažné základné ochorenie."_ https://www.israelnationalnews.com/news/321674

Je infekčnější a PCR testy ji stěží odhalí. Co zatím víme o "neviditelné variantě"
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/453909-je-infekcnejsi-nez-omikron-a-pcr-testy-ji-stezi-odhali-co-zatim-vime-o-neviditelne-variante?campaignsrc=tn_clipboard


Že neviditelný omikron...


Je infekčnější a PCR testy ji stěží odhalí. Co zatím víme o "neviditelné variantě" Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/453909-je-infekcnejsi-nez-omikron-a-pcr-testy-ji-stezi-odhali-co-zatim-vime-o-neviditelne-variante?campaignsrc=tn_clipboard **Že neviditelný omikron...**

zaujimavy clanok: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/454279-zajem-o-ockovani-prudce-klesa-po-celem-cesku-se-zaviraji-ockovaci-centra



​Očkovací centra kvůli sníženému zájmu o vakcíny končí na řadě míst v republice. V Brně si lidé mohou naposledy prohlédnout slavný očkovací kamion. "V lednu jsme měli pět tisíc očkovaných, teď ten zájem velmi rychle klesá, a proto očkovací kamion koncem týdne balíme," oznámila koordinátorka organizace Podané ruce Simona Kumpanová.



planovali ockovat 1000 denne a za cely januar maju sotva 5000 a aj to su z velkej casti len preockovani.



S očkováním brzdí i Fakultní nemocnice Brno, která chtěla ještě před měsícem budovat pět očkovacích center – nakonec budou jen dvě. Brno je s očkováním dva roky jako na houpačce. Nejdřív mělo obří centrum na výstavišti, loni v létě se zavřelo, na podzim se rychle hledala náhrada a teď v zimě se plány opět mění.
​Hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich (KDU-ČSL) přitom počítal s centry, která budou fungovat dlouhodobě. "Ta očkovací centra budou potřeba minimálně rok, protože počítáme s tím, že budou ještě další vlny přeočkování," prohlásil v prosinci.



5 ockovacich centier? to uz pomaly aby kazda mestska cast mala svoje ockocentrum.


Tu sa do planov musel hodit rovno granat. Nechcem ani vediet co naozaj planovali.


zaujimavy clanok: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/454279-zajem-o-ockovani-prudce-klesa-po-celem-cesku-se-zaviraji-ockovaci-centra >​Očkovací centra kvůli sníženému zájmu o vakcíny končí na řadě míst v republice. V Brně si lidé mohou naposledy prohlédnout slavný očkovací kamion. "V lednu jsme měli pět tisíc očkovaných, teď ten zájem velmi rychle klesá, a proto očkovací kamion koncem týdne balíme," oznámila koordinátorka organizace Podané ruce Simona Kumpanová. planovali ockovat 1000 denne a za cely januar maju sotva 5000 a aj to su z velkej casti len preockovani. >S očkováním brzdí i Fakultní nemocnice Brno, která chtěla ještě před měsícem budovat pět očkovacích center – nakonec budou jen dvě. Brno je s očkováním dva roky jako na houpačce. Nejdřív mělo obří centrum na výstavišti, loni v létě se zavřelo, na podzim se rychle hledala náhrada a teď v zimě se plány opět mění. ​Hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich (KDU-ČSL) přitom počítal s centry, která budou fungovat dlouhodobě. "Ta očkovací centra budou potřeba minimálně rok, protože počítáme s tím, že budou ještě další vlny přeočkování," prohlásil v prosinci. 5 ockovacich centier? to uz pomaly aby kazda mestska cast mala svoje ockocentrum. Tu sa do planov musel hodit rovno granat. Nechcem ani vediet co naozaj planovali.

Moderator

https://seemorerocks.is/37666-2/


Paine sa pýtal, ako je to s plošnou ochranou imunity pre výrobcov vakcín. "Podvody zneplatňujú všetky zmluvy," odpovedal Dowd. "Moderna a Biontech idú na nulu... Pfizer by mohol byť za 5 dolárov."


"Všetko sa to rozpadne," predpovedá Dowd. "Ľudia zbohatli na smrti a invalidite iných... Zabudnite na konšpiračné teórie. Ide o starú dobrú chamtivosť a moc... Poviem vám, aké by mohli byť potenciálne príjmy spoločnosti Pfizer, ak sa im podarí zaviesť štvrťročne túto vakcínu... Ich príjmy sa zo dňa na deň zvýšia z 52 miliárd na 350 miliárd dolárov... Ak si myslíte, že to nie je dostatočná motivácia na podplácanie vládnych úradníkov, ste naivní."
Dowd verí, že veľké poisťovne budú katalyzátorom, ktorý spôsobí, že sa kolesá roztočia. Najväčšie poisťovne poskytujúce životné poistenie hlásia niekoľkonásobný nárast nárokov na náhradu škody v prípade úmrtia, ktoré nesúvisí s Kovidom.


Spoločnosť OneAmerica zaznamenala v treťom štvrťroku 2021 nárast úmrtí vo vekovej skupine 18 - 64 rokov o 40 % oproti predchádzajúcemu roku. "Aby ste si vedeli predstaviť, aké je to zlé, trojsigma alebo katastrofa jedna za 200 rokov by znamenala 10 % nárast oproti obdobiu pred pandémiou," povedal generálny riaditeľ Scott Davison. "Takže 40 % je jednoducho neslýchané."


https://seemorerocks.is/37666-2/ Paine sa pýtal, ako je to s plošnou ochranou imunity pre výrobcov vakcín. "Podvody zneplatňujú všetky zmluvy," odpovedal Dowd. "Moderna a Biontech idú na nulu... Pfizer by mohol byť za 5 dolárov." "Všetko sa to rozpadne," predpovedá Dowd. "Ľudia zbohatli na smrti a invalidite iných... Zabudnite na konšpiračné teórie. Ide o starú dobrú chamtivosť a moc... Poviem vám, aké by mohli byť potenciálne príjmy spoločnosti Pfizer, ak sa im podarí zaviesť štvrťročne túto vakcínu... Ich príjmy sa zo dňa na deň zvýšia z 52 miliárd na 350 miliárd dolárov... Ak si myslíte, že to nie je dostatočná motivácia na podplácanie vládnych úradníkov, ste naivní." Dowd verí, že veľké poisťovne budú katalyzátorom, ktorý spôsobí, že sa kolesá roztočia. Najväčšie poisťovne poskytujúce životné poistenie hlásia niekoľkonásobný nárast nárokov na náhradu škody v prípade úmrtia, ktoré nesúvisí s Kovidom. Spoločnosť OneAmerica zaznamenala v treťom štvrťroku 2021 nárast úmrtí vo vekovej skupine 18 - 64 rokov o 40 % oproti predchádzajúcemu roku. "Aby ste si vedeli predstaviť, aké je to zlé, trojsigma alebo katastrofa jedna za 200 rokov by znamenala 10 % nárast oproti obdobiu pred pandémiou," povedal generálny riaditeľ Scott Davison. "Takže 40 % je jednoducho neslýchané."

Moderator

Tu sa do planov musel hodit rovno granat.

Granát jim do toho hodili všichni ti, kdo se nenechali očkovat a pak také ti, co se očkovat nechali, ale dále v tom už nehodlají pokračovat. S takovým odporem zřejmě nepočítali, takže můžeme být oprávněně na sebe hrdí, že jsme tuto zkoušku zvládli.
Do konce života nezapomenu na to, co se dělo na konci roku 2021, ten psychologický teror, kterým se nás snažili zlomit. Nezapomenu na tu dlouho frontu zlomených, kolem které jsem každý den procházel na Hlavním nádraží v Praze, kteří čekali na svoji dávku.
A hlavně nezapomínat na to, kdo v té době vládl, a je úplně jedno, že to byly jenom loutky co plnily zadání. A určitě nezapomínat na novinářské štětky, za titulky jako “Neočkovaní vrazi …” by měly stát v budoucnu před soudním tribunálem.
A jenom pro připomenutí, byla to minulá vláda, která stojí za Pandemickým zákonem, byla to minulá vláda, která vypustila testovací balónek v podobě zákazu chození do práce pro neočkované, byla to minulá vláda, která zavedla povinné očkování, byla to minulá vláda, která zavřela školy na nejdelší dobu, byla to minulá vláda, která zakázala spoustu aktivit neočkovaným úplně, byla to ministryně minulé vlády, která pronesla tohle https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schillerova-musime-zneprijemnit-zivot-neockovanym-lockdown-neni-na-miste-181123.


[quote="pid:56329, uid:10"]Tu sa do planov musel hodit rovno granat.[/quote] Granát jim do toho hodili všichni ti, kdo se nenechali očkovat a pak také ti, co se očkovat nechali, ale dále v tom už nehodlají pokračovat. S takovým odporem zřejmě nepočítali, takže můžeme být oprávněně na sebe hrdí, že jsme tuto zkoušku zvládli. Do konce života nezapomenu na to, co se dělo na konci roku 2021, ten psychologický teror, kterým se nás snažili zlomit. Nezapomenu na tu dlouho frontu zlomených, kolem které jsem každý den procházel na Hlavním nádraží v Praze, kteří čekali na svoji dávku. A hlavně nezapomínat na to, kdo v té době vládl, a je úplně jedno, že to byly jenom loutky co plnily zadání. A určitě nezapomínat na novinářské štětky, za titulky jako “Neočkovaní vrazi …” by měly stát v budoucnu před soudním tribunálem. A jenom pro připomenutí, byla to minulá vláda, která stojí za Pandemickým zákonem, byla to minulá vláda, která vypustila testovací balónek v podobě zákazu chození do práce pro neočkované, byla to minulá vláda, která zavedla povinné očkování, byla to minulá vláda, která **zavřela školy na nejdelší dobu**, byla to minulá vláda, která zakázala spoustu aktivit neočkovaným úplně, byla to ministryně minulé vlády, která pronesla tohle https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schillerova-musime-zneprijemnit-zivot-neockovanym-lockdown-neni-na-miste-181123.
Upravené 6. 2. 2022 o 13:48

Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton


Hudebník Erik Clapton se domnívá, že jsme všichni byli zmanipulování, abychom se nechali očkovat prostřednictvím „podprahové reklamy“.


V novém rozhovoru na kanálu YouTube Real Music Observer, kytarista tvrdí, že lidé, kteří se nechali očkovat, k tomu byli donuceni podprahovými sděleními, která je měla zhypnotizovat.


Clapton citoval kontroverzní teorii profesora klinické psychologie Mattiase Desmeta, která tvrdí, že všichni trpíme „masovou hypnózou“ a že lidé se nechávají očkovat jen proto, že byli zhypnotizováni prostřednictvím „podprahové reklamy“.


Zopakoval také, že lituje toho, že dostal vakcínu od společnosti AstraZeneca: „Nikdy jsem se neměl přiblížit k jehle,“ řekl. „Ale propaganda tvrdila, že vakcína je bezpečná pro každého.“

Hudebník dodal, že byl zpočátku „zmaten“ negativními reakcemi, kterých se jeho přesvědčení proti vakcínám dočkalo od fanoušků, přátel a dokonce i členů rodiny, ale nakonec dospěl k závěru, že jejich odpor byl způsoben tím, že byli všichni zhypnotizováni nebo jim byl vymyt mozek podprahovými zprávami.


„Tehdy jsem to viděl – jakmile jsem to tak nějak začal hledat, viděl jsem to všude… Pak jsem si vzpomněl, že jsem na YouTube viděl malé věci, které byly jako podprahová reklama; to se dělo dlouho – ta věc o tom, že ‚nic nebudete vlastnit a budete šťastní‘,“ řekl Clapton. „A já si pomyslel: ‚Co to znamená?'“


„A kousek po kousku jsem si skládal jakousi hrubou skládačku a to mě přimělo k ještě většímu odhodlání,“ pokračoval.


„A tak jsem od toho přešel k tomu, že jsem se podíval na zpravodajství, které vycházelo v Anglii a ve Velké Británii. Máme BBC a ta bývala nestranným komentátorem světových a státních záležitostí. A najednou to byl úplně jednosměrný provoz o plnění rozkazů a poslušnosti.“


aktuálny článok:
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/ockovani-lide-byli-v-hypnoze-uvedl-znamy-zpevak-erik-clapton/


júl 21:
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/eric-clapton-nebude-hrat-na-koncertech-kde-je-vyzadovan-doklad-o-ockovani/
august 21:
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/znamy-hudebnik-eric-clapton-popisuje-svou-negativni-zkusenost-s-ockovanim-proti-covidu/


**Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton** Hudebník Erik Clapton se domnívá, že jsme všichni byli **zmanipulování**, abychom se nechali očkovat prostřednictvím „podprahové reklamy“. V novém rozhovoru na kanálu YouTube Real Music Observer, kytarista tvrdí, že **lidé, kteří se nechali očkovat, k tomu byli donuceni podprahovými sděleními, která je měla zhypnotizovat**. Clapton citoval kontroverzní teorii profesora klinické psychologie Mattiase Desmeta, která tvrdí, že všichni trpíme „masovou hypnózou“ a že lidé se nechávají očkovat jen proto, že byli zhypnotizováni prostřednictvím „podprahové reklamy“. Zopakoval také, že lituje toho, že dostal vakcínu od společnosti AstraZeneca: **„Nikdy jsem se neměl přiblížit k jehle,“ řekl. „Ale propaganda tvrdila, že vakcína je bezpečná pro každého.“ ** Hudebník dodal, že byl zpočátku „zmaten“ negativními reakcemi, kterých se jeho přesvědčení proti vakcínám dočkalo od fanoušků, přátel a dokonce i členů rodiny, ale **nakonec dospěl k závěru, že jejich odpor byl způsoben tím, že byli všichni zhypnotizováni nebo jim byl vymyt mozek podprahovými zprávami**. „Tehdy jsem to viděl – jakmile jsem to tak nějak začal hledat, viděl jsem to všude… Pak jsem si vzpomněl, že jsem na YouTube viděl malé věci, které byly jako podprahová reklama; to se dělo dlouho – **ta věc o tom, že ‚nic nebudete vlastnit a budete šťastní‘,**“ řekl Clapton. „A já si pomyslel: ‚Co to znamená?'“ „A kousek po kousku jsem si skládal jakousi hrubou skládačku a to mě přimělo k ještě většímu odhodlání,“ pokračoval. „A tak jsem od toho přešel k tomu, že jsem se podíval na **zpravodajství**, které vycházelo v Anglii a ve Velké Británii. Máme BBC a ta bývala nestranným komentátorem světových a státních záležitostí. A najednou to byl **úplně jednosměrný provoz o plnění rozkazů a poslušnosti**.“ aktuálny článok: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/ockovani-lide-byli-v-hypnoze-uvedl-znamy-zpevak-erik-clapton/ júl 21: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/eric-clapton-nebude-hrat-na-koncertech-kde-je-vyzadovan-doklad-o-ockovani/ august 21: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/znamy-hudebnik-eric-clapton-popisuje-svou-negativni-zkusenost-s-ockovanim-proti-covidu/

Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton

clanok aj v MSM: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/eric-clapton-covid-ockovani-hypnoza-koronavirus-vakcina-astrazeneca.A220204_110109_lidicky_zar


[quote="pid:56382, uid:679"]Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton[/quote] clanok aj v MSM: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/eric-clapton-covid-ockovani-hypnoza-koronavirus-vakcina-astrazeneca.A220204_110109_lidicky_zar

Moderator

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-nizozemsku-objevili-novy-superkmen-hiv-40386295


V Nizozemsku objevili nový superkmen HIV


Vědci v Nizozemsku odhalili nový supermutantní kmen viru HIV. Má název VB a způsobuje, že infikovaní jedinci onemocní chorobou AIDS dvakrát rychleji než s dosud známými variantami viru, píše server deníku Daily Mail. Odborníci současně uklidňují, že po zahájení léčby pacienti nakažení touto variantou mají podobnou obnovu imunitního systému a míru přežití jako ti, kteří jsou nakažení jinými kmeny HIV. Důležité je ale včasné odhalení nákazy a rychlé nasazení léčby.


**
Dávám to sem. Mé poznámky k článku:
1) Zpráva z Nizozemska (GP).
2) Napadlo mě, jestli to nemůže souviset s vakcínami, jelikož o AIDS je obecně známo, že ti přestane fungovat imunitní systém a u vakcín se to na alternativě tvrdí také. Jinými slovy to bude možné v budoucnu obvinit z nefunkčního imunitního systému AIDS.
3) Obecně mi tato zpráva zapadá do konceptu GP ve smyslu snížení světové populace. Máme tu strašný AIDS => bojím, bojím => raději nemějte sex, je to nebezpečné a nebo pokud sex, tak pouze virtuální (transhmunaismus).
4) Nadto pokud se nepletu, tak nebylo to náhodou v Nizozemsku (když tak mě opravte, nemohu to teď hledat), kde by měla fungovat jakási aplikace, kterou využijete pro stvrzení sexu na jednu noc (aby následně nemohla být žádná z protistran obviněna ze znásilnění). Dle tohoto se dá i následně vystopovat vaše sexuální "historie". A pokud se zjistí, že u vás byl tento "nový" (v článku píšou, že pravděpodobně pochází již z 80. let) AIDS detekován, tak není problém zavřít vaše sexuální partnery. Tohle když si pak představím, že proběhne v médiích několik exemplárních případů, kterým se toto stane, tak ve společnosti, kde je prosazován individualismus (absence rodiny) a nezávazný sex, tak to bude tu společnost více tlačit do sexu virtuálního(transhumanismus).


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-nizozemsku-objevili-novy-superkmen-hiv-40386295 **V Nizozemsku objevili nový superkmen HIV** Vědci v Nizozemsku odhalili nový supermutantní kmen viru HIV. Má název VB a způsobuje, že infikovaní jedinci onemocní chorobou AIDS dvakrát rychleji než s dosud známými variantami viru, píše server deníku Daily Mail. Odborníci současně uklidňují, že po zahájení léčby pacienti nakažení touto variantou mají podobnou obnovu imunitního systému a míru přežití jako ti, kteří jsou nakažení jinými kmeny HIV. Důležité je ale včasné odhalení nákazy a rychlé nasazení léčby. ** Dávám to sem. Mé poznámky k článku: 1) Zpráva z Nizozemska (GP). 2) Napadlo mě, jestli to nemůže souviset s vakcínami, jelikož o AIDS je obecně známo, že ti přestane fungovat imunitní systém a u vakcín se to na alternativě tvrdí také. Jinými slovy to bude možné v budoucnu obvinit z nefunkčního imunitního systému AIDS. 3) Obecně mi tato zpráva zapadá do konceptu GP ve smyslu snížení světové populace. Máme tu strašný AIDS => bojím, bojím => raději nemějte sex, je to nebezpečné a nebo pokud sex, tak pouze virtuální (transhmunaismus). 4) Nadto pokud se nepletu, tak nebylo to náhodou v Nizozemsku (když tak mě opravte, nemohu to teď hledat), kde by měla fungovat jakási aplikace, kterou využijete pro stvrzení sexu na jednu noc (aby následně nemohla být žádná z protistran obviněna ze znásilnění). Dle tohoto se dá i následně vystopovat vaše sexuální "historie". A pokud se zjistí, že u vás byl tento "nový" (v článku píšou, že pravděpodobně pochází již z 80. let) AIDS detekován, tak není problém zavřít vaše sexuální partnery. Tohle když si pak představím, že proběhne v médiích několik exemplárních případů, kterým se toto stane, tak ve společnosti, kde je prosazován individualismus (absence rodiny) a nezávazný sex, tak to bude tu společnost více tlačit do sexu virtuálního(transhumanismus).
Upravené 7. 2. 2022 o 09:12

Mé poznámky k článku:
spravne uvahy, ale zabuda sa na to, ze nie vsetci su extremne promiskuitni a ked im u babky, rodicov zdiagnostikuju AIDS, tak koho/co obvinia? ich nezavazny zivot v 80tkach? test na HIV/AIDS sa robi napriklad u darcov krvi, toto tiez niesu ludia co behaju z party na party. skor to vyzera tak, ze ockovanie doslova otvorilo Pandorinu skrinku a zhorsenie zdravotneho stavu tu ostane na dekady. Dufam, ze to nieje dedicne, ale vylucit sa to neda.


[quote="pid:56464, uid:473"]Mé poznámky k článku:[/quote]spravne uvahy, ale zabuda sa na to, ze nie vsetci su extremne promiskuitni a ked im u babky, rodicov zdiagnostikuju AIDS, tak koho/co obvinia? ich nezavazny zivot v 80tkach? test na HIV/AIDS sa robi napriklad u darcov krvi, toto tiez niesu ludia co behaju z party na party. skor to vyzera tak, ze ockovanie doslova otvorilo Pandorinu skrinku a zhorsenie zdravotneho stavu tu ostane na dekady. Dufam, ze to nieje dedicne, ale vylucit sa to neda.

Moderator

Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton

Protest song 2020
https://www.youtube.com/watch?v=DirL4RI1448
(text je v prvním komentáři pod videem)


[quote="pid:56382, uid:679"]Očkovaní lidé byli v hypnóze, uvedl známý zpěvák Erik Clapton[/quote] Protest song 2020 https://www.youtube.com/watch?v=DirL4RI1448 (text je v prvním komentáři pod videem)
Upravené 7. 2. 2022 o 09:31

Mně tam AIDS způsobeny vakcínami taktéž docela dobře zapadá. Dle wikipedie:


"U dospělých je střední doba mezi nákazou virem HIV a propuknutím nemoci AIDS přibližně deset let. Může ale trvat kratší i delší dobu."


Pokud má GP v plánu dlouhodobou kontrolovanou depopulaci (a nejen to), zdá se to být ideální nástroj. Jenže nebylo úplně v plánu, že relativně velké množství lidí ustojí ten vakcinační nápor a navíc se díky segregaci ještě víc psychicky zocelí.


Mně tam AIDS způsobeny vakcínami taktéž docela dobře zapadá. Dle wikipedie: "U dospělých je střední doba mezi nákazou virem HIV a propuknutím nemoci AIDS přibližně deset let. Může ale trvat kratší i delší dobu." Pokud má GP v plánu dlouhodobou kontrolovanou depopulaci (a nejen to), zdá se to být ideální nástroj. Jenže nebylo úplně v plánu, že relativně velké množství lidí ustojí ten vakcinační nápor a navíc se díky segregaci ještě víc psychicky zocelí.

**KOLLÁR: PRESTAŇME UŽ BLBNÚŤ S COVIDOM, LEZIE MI TO NA NERVY


Zaplať pánboh, že už to konečne nášmu multioteckovi lezie na nervy. Inak by sme sa na tú pandémiu hrali ktovie dokedy.


https://www.extraplus.sk/clanok/kollar-prestanme-uz-blbnut-s-covidom-lezie-mi-na-nervy


**KOLLÁR: PRESTAŇME UŽ BLBNÚŤ S COVIDOM, LEZIE MI TO NA NERVY Zaplať pánboh, že už to konečne nášmu multioteckovi lezie na nervy. Inak by sme sa na tú pandémiu hrali ktovie dokedy. https://www.extraplus.sk/clanok/kollar-prestanme-uz-blbnut-s-covidom-lezie-mi-na-nervy
Upravené 7. 2. 2022 o 15:02

vsak sa svojho casu spekulovalo, ze v kode mRNA je cast obdobna ako HIV....dokonca vlani boli z jari clanky o Australii, kde testovanie vakcin viedlo k pozitivite na HIV....aj ked vtedy tvrdili, ze len docasne


vsak sa svojho casu spekulovalo, ze v kode mRNA je cast obdobna ako HIV....dokonca vlani boli z jari clanky o Australii, kde testovanie vakcin viedlo k pozitivite na HIV....aj ked vtedy tvrdili, ze len docasne
Upravené 7. 2. 2022 o 15:46

nášmu multioteckovi lezie na nervy.


zdá sa, že niektorí už dostali nové naratívy a niektoré ešte nepochopili a zrejme ani nepochopia... tám tých intelektuálnych es (od esa) je niekoľko, žiaľ.


[quote="pid:56525, uid:286"]nášmu multioteckovi lezie na nervy.[/quote] zdá sa, že niektorí už dostali nové naratívy a niektoré ešte nepochopili a zrejme ani nepochopia... tám tých intelektuálnych es (od esa) je niekoľko, žiaľ.
Upravené 7. 2. 2022 o 17:23
37.83k
256
57
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept