Zahraničná politika
Citát dne. Britští agenti v nové německé vládě

The Telegraph v článku «Britain must lead from the front on Russia» (Británie se musí postavit do čela fronty proti Rusku)
https://www.telegraph.co.uk/news/2022/01/01/britain-must-lead-front-russia/
slíl britské agenty v německé vládě tímto odstavcem:
„německá vládní koalice má dvě vlivné osoby, které sdílejí názory Velké Británie... Jde o ministryni zahraničí Annalenu Berbock a ministra hospodářství Roberta Habka. A společně musíme přesvědčit skeptičtějšího nového německého kancléře Olafa Scholze".


Takže minystrině zahraničí je tutově kreaturou Londýna.


V těchto dnech zrovna v německém "Bildu" se vyskytla informace, že "nový německý kancléř Olaf Scholz doufá, že se v blízké budoucnosti setká s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Šéf německé vlády chtěl vzít budování vztahů s Moskvou pod svou osobní kontrolu."


Jinými slovy, kancléř Scholz Berbockové nevěří a vztahy s Ruskem se chystá navazovat osobně – bez svého koaličního ministra zahraničí, která, jak se ukazuje, také pracuje pro zájmy Londýna!
https://serfilatov.livejournal.com/2707926.html


Ti "zelení" asi všichni budou agenturou Londýna.


The Telegraph v článku «Britain must lead from the front on Russia» (Británie se musí postavit do čela fronty proti Rusku) https://www.telegraph.co.uk/news/2022/01/01/britain-must-lead-front-russia/ slíl britské agenty v německé vládě tímto odstavcem: „německá vládní koalice má dvě vlivné osoby, které sdílejí názory Velké Británie... Jde o ministryni zahraničí Annalenu Berbock a ministra hospodářství Roberta Habka. A společně musíme přesvědčit skeptičtějšího nového německého kancléře Olafa Scholze". Takže minystrině zahraničí je tutově kreaturou Londýna. V těchto dnech zrovna v německém "Bildu" se vyskytla informace, že "nový německý kancléř Olaf Scholz doufá, že se v blízké budoucnosti setká s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Šéf německé vlády chtěl vzít budování vztahů s Moskvou pod svou osobní kontrolu." https://ic.pics.livejournal.com/serfilatov/37945564/1511360/1511360_600.jpg Jinými slovy, kancléř Scholz Berbockové nevěří a vztahy s Ruskem se chystá navazovat osobně – bez svého koaličního ministra zahraničí, která, jak se ukazuje, také pracuje pro zájmy Londýna! https://serfilatov.livejournal.com/2707926.html Ti "zelení" asi všichni budou agenturou Londýna.
360
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept