Egregoriálno-matričné riadenie
JAR - horela strecha parlamentu, po uhaseni ohen opet vzplal a rozsiril se do cele budovy
Y

Požár v jihoafrickém parlamentu se opět rozhořel. Střecha Národního shromáždění je opět v plamenech, řekl dnes odpoledne podle agentury AFP mluvčí hasičů Jermaine Carelse. Ráno hasiči ještě vyhlásili, že je požár pod kontrolou.
Požár vypukl včera brzy ráno a rozšířil se na velké části stavebního komplexu. Historická Zasedací síň byla zcela zničena, střecha montážní budovy se zhroutila. Muž zadržený o víkendu je podezřelý ze založení požáru. Zítra má stanout před soudem. zde


Požár v jihoafrickém parlamentu se opět rozhořel. Střecha Národního shromáždění je opět v plamenech, řekl dnes odpoledne podle agentury AFP mluvčí hasičů Jermaine Carelse. Ráno hasiči ještě vyhlásili, že je požár pod kontrolou. Požár vypukl včera brzy ráno a rozšířil se na velké části stavebního komplexu. Historická Zasedací síň byla zcela zničena, střecha montážní budovy se zhroutila. Muž zadržený o víkendu je podezřelý ze založení požáru. Zítra má stanout před soudem. [zde](https://orf.at/#/stories/3242385/)
Upravené 3. 1. 2022 o 20:15

som zvedavy, naposledy v Nemecku to moc dobre nedopadlo.


som zvedavy, naposledy v Nemecku to moc dobre nedopadlo.

Moderator

som zvedavy, naposledy v Nemecku to moc dobre nedopadlo.


Iste, ale teraz pre koho to dopadne zle?


[quote="pid:50906, uid:10"]som zvedavy, naposledy v Nemecku to moc dobre nedopadlo.[/quote] Iste, ale teraz pre koho to dopadne zle?

Moderátor

Narodni shromazdeni JAR nyni uplne zniceno
Dlouhe hodiny trvajici horici peklo v budově jihoafrického parlamentu zcela zničilo mimo jiné zasedací místnost Národního shromáždění. "Nové Národní shromáždění je zcela zničeno shora dolů. Snaha o rekonstrukci bude obrovská, " řekl dnes na tiskové konferenci před stavebním komplexem v Kapském Městě hasič Ian Schnetler.
V traktu jsou jeste nektera ohniska, takže zřícenina by mohla být pravděpodobně předána vyšetřovatelům v pozdních odpoledních hodinách. Další části budovy byly také silně poškozeny plameny, požární vodou a kouřem. "V některých oblastech se zřítila střešní konstrukce," uvedl hasič Simon Abrahams.
Velký požár, který vypukl v brzy v nedeli, byl vcera nejprve pod kontrolou, ale večer znovu zacalo horet v oblasti střechy, kterou rozdmýchal silný vítr. Teprve o několik hodin později dostali plameny pod kontrolu znovu kolem půlnoci. zde


**Narodni shromazdeni JAR nyni uplne zniceno** Dlouhe hodiny trvajici horici peklo v budově jihoafrického parlamentu zcela zničilo mimo jiné zasedací místnost Národního shromáždění. "Nové Národní shromáždění je zcela zničeno shora dolů. Snaha o rekonstrukci bude obrovská, " řekl dnes na tiskové konferenci před stavebním komplexem v Kapském Městě hasič Ian Schnetler. V traktu jsou jeste nektera ohniska, takže zřícenina by mohla být pravděpodobně předána vyšetřovatelům v pozdních odpoledních hodinách. Další části budovy byly také silně poškozeny plameny, požární vodou a kouřem. "V některých oblastech se zřítila střešní konstrukce," uvedl hasič Simon Abrahams. Velký požár, který vypukl v brzy v nedeli, byl vcera nejprve pod kontrolou, ale večer znovu zacalo horet v oblasti střechy, kterou rozdmýchal silný vítr. Teprve o několik hodin později dostali plameny pod kontrolu znovu kolem půlnoci. [zde](https://orf.at/#/stories/3242455/)
640
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept