Zahraničná politika
India vo februári dokončí rozmiestnenie komplexov S-400 v Pandžábe

India vo februári dokončí rozmiestnenie komplexov S-400 v Pandžábe


Rozmiestnenie prvého pluku raketových systémov S-400 Triumph na leteckej základni v indickom štáte Pandžáb bude pravdepodobne dokončené vo februári, uvádza Republic World s odvolaním sa na vojenských predstaviteľov.


Partner publikácie poznamenal, že indické vzdušné sily začali proces rozmiestňovania raketového systému a jeho dokončenie bude trvať najmenej ďalších šesť týždňov.


"Preprava rôznych kritických komponentov raketových systémov, ako aj ich periférnych zariadení, na miesto rozmiestnenia pokračuje," uviedol predstaviteľ.


Agentúra PTI už skôr s odvolaním sa na predstaviteľov armády informovala, že systémy S-400 sú v Indii rozmiestnené tak, aby pokryli úseky hraníc s Čínou a Pakistanom.


Rusko a India podpísali zmluvu na dodávku S-400 v októbri 2018. Ako už bolo známe, päť plukových sád systémov bude stáť Dillí 5,43 miliardy dolárov. India sa stala po Číne a Turecku tretím zahraničným kupcom týchto komplexov.


https://rusvesna.su/news/1641049801


India vo februári dokončí rozmiestnenie komplexov S-400 v Pandžábe Rozmiestnenie prvého pluku raketových systémov S-400 Triumph na leteckej základni v indickom štáte Pandžáb bude pravdepodobne dokončené vo februári, uvádza Republic World s odvolaním sa na vojenských predstaviteľov. Partner publikácie poznamenal, že indické vzdušné sily začali proces rozmiestňovania raketového systému a jeho dokončenie bude trvať najmenej ďalších šesť týždňov. _"Preprava rôznych kritických komponentov raketových systémov, ako aj ich periférnych zariadení, na miesto rozmiestnenia pokračuje," uviedol predstaviteľ._ Agentúra PTI už skôr s odvolaním sa na predstaviteľov armády informovala, že systémy S-400 sú v Indii rozmiestnené tak, aby pokryli úseky hraníc s Čínou a Pakistanom. Rusko a India podpísali zmluvu na dodávku S-400 v októbri 2018. Ako už bolo známe, päť plukových sád systémov bude stáť Dillí 5,43 miliardy dolárov. India sa stala po Číne a Turecku tretím zahraničným kupcom týchto komplexov. https://rusvesna.su/news/1641049801

@Berenika, ty si ešte horšia "spammerka", ako bola Yori.

@Berenika, ty si ešte horšia "spammerka", ako bola Yori.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
182
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept