Zahraničná politika
Čeští a ruští hokejoví junioři byli vykázáni z letadla

Další velká nepříjemnost potkala českou reprezentaci hokejových juniorů vracející se po pozitivním testu na koronavirus jednoho z hráčů a předčasném zrušení mistrovství světa z Kanady. Při zpáteční cestě evropské části týmu spolu s doprovodem byli vykázáni z letadla. Na vině bylo podle manažera týmu Otakara Černého chování ruské výpravy, která se měla vracet stejným spojem. Finové naopak odletět mohli. Místo pátku by se měla česká výprava vracet až dnes.


"Nasedli jsme do letadla a nutno podotknout, už v tu chvíli jsme si všimli, že někteří členové ruské výpravy hygienická pravidla evidentně nedodržují a roli v tom hrál zřejmě i alkohol. Jeden z členů ruského realizačního týmu dokonce kouřil v tunelu před vstupem do letadla. Někteří spolucestující si poté stěžovali na chování Rusů a posádka z toho důvodu nechala vyklidit celé letadlo," popsal Černý.


"Problémem podle všeho bylo, že letušky označily jako viníky situace mladé muže v šedivých mikinách značky Nike. "Tyto mikiny nafasovali všichni hráči před začátkem šampionátu. Bohužel ty české vypadají úplně stejně jako ruské jen s tím rozdílem, že na mikinách našich hráčů je nápis 'Czech Republic' a na těch ruských 'Russia'."


https://www.sport.cz/clanek/hokej-u20-ms-hokej-skandal-cesti-juniori-byli-kvuli-chovani-ruske-vypravy-vykazani-z-letadla-3023563
To je podání českého manažéra.


Podle ruských zdrojů ruští hokejisté nedodržovali režim masek a hlavní trenér týmu Sergej Zubov kouřil v „rukávu“ letadla.


Z letu byli vyřazeni i čeští sportovci, kteří do letadla vstoupili s pivem. Na tomto letu se podařilo vzlétnout pouze finské reprezentaci.
https://russian.rt.com/sport/news/944995-molodyozhnaya-sbornaya-rossii-hokkei-snyatie-samolyot


Další velká nepříjemnost potkala českou reprezentaci hokejových juniorů vracející se po pozitivním testu na koronavirus jednoho z hráčů a předčasném zrušení mistrovství světa z Kanady. Při zpáteční cestě evropské části týmu spolu s doprovodem byli vykázáni z letadla. Na vině bylo podle manažera týmu Otakara Černého chování ruské výpravy, která se měla vracet stejným spojem. Finové naopak odletět mohli. Místo pátku by se měla česká výprava vracet až dnes. "Nasedli jsme do letadla a nutno podotknout, už v tu chvíli jsme si všimli, že někteří členové ruské výpravy hygienická pravidla evidentně nedodržují a roli v tom hrál zřejmě i alkohol. Jeden z členů ruského realizačního týmu dokonce kouřil v tunelu před vstupem do letadla. Někteří spolucestující si poté stěžovali na chování Rusů a posádka z toho důvodu nechala vyklidit celé letadlo," popsal Černý. "Problémem podle všeho bylo, že letušky označily jako viníky situace mladé muže v šedivých mikinách značky Nike. "Tyto mikiny nafasovali všichni hráči před začátkem šampionátu. Bohužel ty české vypadají úplně stejně jako ruské jen s tím rozdílem, že na mikinách našich hráčů je nápis 'Czech Republic' a na těch ruských 'Russia'." https://www.sport.cz/clanek/hokej-u20-ms-hokej-skandal-cesti-juniori-byli-kvuli-chovani-ruske-vypravy-vykazani-z-letadla-3023563 To je podání českého manažéra. Podle ruských zdrojů ruští hokejisté nedodržovali režim masek a hlavní trenér týmu Sergej Zubov kouřil v „rukávu“ letadla. Z letu byli vyřazeni i čeští sportovci, kteří do letadla vstoupili s pivem. Na tomto letu se podařilo vzlétnout pouze finské reprezentaci. https://russian.rt.com/sport/news/944995-molodyozhnaya-sbornaya-rossii-hokkei-snyatie-samolyot

předčasném zrušení mistrovství světa


toto nevymysliš ,toto je ŽIVOT....titulky by mali byť


Hokejový šampionát hračov do 20 rokov-kedy všetci boli opichaní Pfizerom proti covidu19, zrušili ,lebo všetci sa nakazili covidom 19.!!


Hráči po ""vakcinacii"proti kovidu ,ochoreli kovidom!!


to sú paradoxy ....


[quote="pid:50635, uid:101"]předčasném zrušení mistrovství světa[/quote] toto nevymysliš ,toto je ŽIVOT....titulky by mali byť Hokejový šampionát hračov do 20 rokov-kedy všetci boli opichaní Pfizerom proti covidu19, zrušili ,lebo všetci sa nakazili covidom 19.!! Hráči po ""vakcinacii"proti kovidu ,ochoreli kovidom!! to sú paradoxy ....
611
1
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept