Egregoriálno-matričné riadenie
K Zemi se blíží dva potenciálně nebezpečné asteroidy, píší noviny The Sun s odkazem na údaje NASA
Y

Jedním z těchto nebeských těles je asteroid 2013 YD48 o velikosti Big Benu, druhým je asteroid 7482 YD48, který je dvakrát větší než Empire State Building.
Asteroid 2013 YD48 má šířku asi 104 metrů a naši planetu mine 11. ledna ve vzdálenosti 5,6 milionu kilometrů.
Asteroid 1994 PC1 proletí mino Země 18. ledna ve vzdálenosti 0,013 astronomické jednotky, což je podle Centra NASA pro studium objektů v blízkosti Země „blízké přiblížení“.
Zádný z asteroidů, které vědci v současnosti znají, nepředstavuje nebezpečí.
zde


Clanek z roku 21.8.2017
Po dvanácti úderech se v pondělí v poledne místního času (13:00 SELČ) na čtyři roky odmlčel slavný zvon Big Ben ve věži Westminsterského paláce, sídle britského parlamentu, napsala agentura AP. Kvůli generální opravě viktoriánských hodin i věže se bude ozývat jen výjimečně, například na Nový rok.
-váží 13,7 tuny, je vysoký 2,2 metru a 2,7 metru široký
-srdce zvonu váží 200 kilogramů.
-zvuk Big Bena – zvon je naladěn na tón E a jeho údery dosahují intenzity zvuku 118 decibelů – si celý svět spojil s Británií nejprve vlivem rádiového vysílání v průběhu druhé světové války
Zajimave udaje na zde.
Mel by tedy byt v provozu 2022!


Jedním z těchto nebeských těles je** asteroid 2013** YD48 **o velikosti Big Benu**, druhým je asteroid 7482 YD48, který je **dvakrát větší než Empire State Building.** Asteroid 2013 YD48 má šířku asi 104 metrů a naši planetu mine 11. ledna ve vzdálenosti 5,6 milionu kilometrů. Asteroid 1994 PC1 proletí mino Země 18. ledna ve vzdálenosti 0,013 astronomické jednotky, což je podle Centra NASA pro studium objektů v blízkosti Země „blízké přiblížení“. Zádný z asteroidů, které vědci v současnosti znají, nepředstavuje nebezpečí. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220101/k-zemi-leti-dva-asteroidy-najednou-17051948.html) Clanek z roku 21.8.2017 Po dvanácti úderech se v pondělí v poledne místního času (13:00 SELČ) na čtyři roky odmlčel slavný zvon Big Ben ve věži Westminsterského paláce, sídle britského parlamentu, napsala agentura AP. Kvůli generální opravě viktoriánských hodin i věže se bude ozývat jen výjimečně, například na Nový rok. -váží 13,7 tuny, je vysoký 2,2 metru a 2,7 metru široký -srdce zvonu váží 200 kilogramů. -zvuk Big Bena – zvon je naladěn na tón E a jeho údery dosahují intenzity zvuku 118 decibelů – si celý svět spojil s Británií nejprve vlivem rádiového vysílání v průběhu druhé světové války Zajimave udaje na [zde](https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/londynsky-big-ben-se-na-ctyri-roky-odmlcel-7-zajimavosti-o-techto-nejslavnejsich-hodinach-sveta.shtml). Mel by tedy byt v provozu 2022!
Upravené 1. 1. 2022 o 14:02

Strašiaci pre masy v poradí podľa intenzity, aby sa ľudia podvolili veciam, ktoré oni sami nechcú a ktoré sú proti ich záujmom.


  1. krok - Svetový ter or izmus (prebehlo).
  2. krok - Epidémia (prebieha).
  3. krok - Ekologické katastrofy (zavádza sa začiatočná fáza).
  4. krok - Pád asteroidu (pripravuje sa informačné pole).
  5. krok - Falošný útok mimozemšťanov (operácia Modrý lúč / Blue Beam) (zatiaľ zostáva v zálohe).

Ku všetkým krokom už prebehla informačná príprava cez filmy.


Strašiaci pre masy v poradí podľa intenzity, aby sa ľudia podvolili veciam, ktoré oni sami nechcú a ktoré sú proti ich záujmom. 1. krok - Svetový ter or izmus _(prebehlo)_. 2. krok - Epidémia _(prebieha)_. 3. krok - Ekologické katastrofy _(zavádza sa začiatočná fáza)_. 4. krok - Pád asteroidu _(pripravuje sa informačné pole)_. 5. krok - Falošný útok mimozemšťanov (operácia Modrý lúč / Blue Beam) _(zatiaľ zostáva v zálohe)_. Ku všetkým krokom už prebehla informačná príprava cez filmy.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 1. 1. 2022 o 16:09

informačná príprava cez filmy.
Fimy o zombíkoch(Resident Evil, 28 Days/Weeks Later, Walking Dead) , ktoré boli populárne medzi rokmi 2005-15, boli prípravou na nežiaduce účinky vakcín alebo majú v talóne ešte nejakú lepšiu vecičku ?


[quote="pid:50615, uid:623"]informačná príprava cez filmy.[/quote]Fimy o zombíkoch(Resident Evil, 28 Days/Weeks Later, Walking Dead) , ktoré boli populárne medzi rokmi 2005-15, boli prípravou na nežiaduce účinky vakcín alebo majú v talóne ešte nejakú lepšiu vecičku ?

Fimy o zombíkoch(Resident Evil, 28 Days/Weeks Later, Walking Dead) , ktoré boli populárne medzi rokmi 2005-15, boli prípravou na nežiaduce účinky vakcín alebo majú v talóne ešte nejakú lepšiu vecičku ?


Výraz zombi (zombie) je z vúdú a znamená druh oživenej mŕtvoly. Zombi spopularizoval americký režisér George Romero v roku 1968 vo filme Noc živých mŕtvych, kde ale tento výraz ešte nezaznel.


Ak je pravda, že génová manipulácia spôsobuje odpojenie duše od tela, môže to byť tak ako píšeš. Inak sa podľa mňa jedná o propagáciu kultu smrti. Určite nedôjde k takému extrému, aký je zobrazovaný vo filmoch, aj keď v niektorých z nich je za pôvod zombi označovaný nejaký vírus.


[quote="pid:50616, uid:284"]Fimy o zombíkoch(Resident Evil, 28 Days/Weeks Later, Walking Dead) , ktoré boli populárne medzi rokmi 2005-15, boli prípravou na nežiaduce účinky vakcín alebo majú v talóne ešte nejakú lepšiu vecičku ?[/quote] Výraz zombi (zombie) je z vúdú a znamená druh oživenej mŕtvoly. Zombi spopularizoval americký režisér George Romero v roku 1968 vo filme Noc živých mŕtvych, kde ale tento výraz ešte nezaznel. Ak je pravda, že génová manipulácia spôsobuje odpojenie duše od tela, môže to byť tak ako píšeš. Inak sa podľa mňa jedná o propagáciu kultu smrti. Určite nedôjde k takému extrému, aký je zobrazovaný vo filmoch, aj keď v niektorých z nich je za pôvod zombi označovaný nejaký vírus.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 1. 1. 2022 o 15:58

Armageddon ( 1998 ) - ukážka:
https://www.youtube.com/watch?v=3a0feRsr-Vc


Drvivý dopad ( 1998 ) - ukážka:
https://www.youtube.com/watch?v=ZnAob9ij2SQ


**Armageddon ( 1998 ) - ukážka:** https://www.youtube.com/watch?v=3a0feRsr-Vc **Drvivý dopad ( 1998 ) - ukážka:** https://www.youtube.com/watch?v=ZnAob9ij2SQ
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 2. 1. 2022 o 11:03

teraz je zas náš svet iba 3D ilúzia


Jenom hra se slovíčky, je přeci jedno jestli je náš svět "hologramem" nebo jiné podstaty, vždy jde pouze o naší představu jak je svět uspořádán, i když ji neustále zpřesňujeme, bude to jenom obraz skutečnosti v naší mysli. Vtipně je to vyjádřeno v sci-fi komediálním seriálu Red Dwarf (Červený trpaslík) - na začátku je Rimmer živý, pak z měkkého světla (jenom promítaný obraz) později z tvrdého světla (jeho projekce je "zhmotnělá" ), ale pořád je to stejný "magor". Ať je duše v jakémkoliv prostředí (ve snu, nebo ve světě) o tom co se bude dít rozhoduje její mravnost.


Iluze co konkrétní pojem ( co abstraktní pojem je stejně špatně uchopitelný co abstraktní pojem pravda - co je to pravda? ) je dobře vyjádřena v DVTR, iluze se týká toho jestli na procesy vědomě působíme nebo si jenom myslíme a ty probíhají nezávisle na nás a my máme "iluzi" působení na ně.


[quote="pid:51067, uid:679"]teraz je zas náš svet iba 3D ilúzia[/quote] Jenom hra se slovíčky, je přeci jedno jestli je náš svět "hologramem" nebo jiné podstaty, vždy jde pouze o naší představu jak je svět uspořádán, i když ji neustále zpřesňujeme, bude to jenom obraz skutečnosti v naší mysli. Vtipně je to vyjádřeno v sci-fi komediálním seriálu Red Dwarf (Červený trpaslík) - na začátku je Rimmer živý, pak z měkkého světla (jenom promítaný obraz) později z tvrdého světla (jeho projekce je "zhmotnělá" ), ale pořád je to stejný "magor". Ať je duše v jakémkoliv prostředí (ve snu, nebo ve světě) o tom co se bude dít rozhoduje její mravnost. Iluze co konkrétní pojem ( co abstraktní pojem je stejně špatně uchopitelný co abstraktní pojem pravda - co je to pravda? ) je dobře vyjádřena v DVTR, iluze se týká toho jestli na procesy vědomě působíme nebo si jenom myslíme a ty probíhají nezávisle na nás a my máme "iluzi" působení na ně.
Upravené 6. 1. 2022 o 21:42
1.21k
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept