Zahraničná politika
Boris Johnson , Británia a anglosaské zlo

Boris Johnson sa zaviazal zvýšiť výhody Brexitu pre Britov


Premiér Boris Johnson sa zaviazal zvýšiť výhody odchodu Británie z Európskej únie do roku 2022.


“Presne pred rokom, v tento deň, sme vstúpili do nového vzťahu s EÚ... Toto bol len začiatok, odvtedy je našou misiou maximalizovať výhody Brexitu, aby sme mohli prosperovať ako moderný, dynamický a nezávislá krajina,“ hovorí v novoročnom príhovore politik.


Krajina podľa neho po vystúpení z EÚ nahradila voľný pohyb medzi inými štátmi migračným režimom podľa bodového systému a vykonala najrýchlejšiu očkovaciu kampaň.


„V budúcom roku vláda pôjde ďalej a rýchlejšie, aby splnila svoje sľuby o brexite a využila obrovský potenciál našich nových slobôd,“ povedal Johnson.


Európska únia a Veľká Británia už skôr ukončili prechodné obdobie o brexite - do platnosti vstúpila dohoda o obchode a spolupráci medzi stranami.


https://russian.rt.com/world/news/944917-velikobritaniya-brexit-vygoda


Boris Johnson sa zaviazal zvýšiť výhody Brexitu pre Britov Premiér Boris Johnson sa zaviazal zvýšiť výhody odchodu Británie z Európskej únie do roku 2022. “Presne pred rokom, v tento deň, sme vstúpili do nového vzťahu s EÚ... Toto bol len začiatok, odvtedy je našou misiou maximalizovať výhody Brexitu, aby sme mohli prosperovať ako moderný, dynamický a nezávislá krajina,“ hovorí v novoročnom príhovore politik. Krajina podľa neho po vystúpení z EÚ nahradila voľný pohyb medzi inými štátmi migračným režimom podľa bodového systému a vykonala najrýchlejšiu očkovaciu kampaň. „V budúcom roku vláda pôjde ďalej a rýchlejšie, aby splnila svoje sľuby o brexite a využila obrovský potenciál našich nových slobôd,“ povedal Johnson. Európska únia a Veľká Británia už skôr ukončili prechodné obdobie o brexite - do platnosti vstúpila dohoda o obchode a spolupráci medzi stranami. https://russian.rt.com/world/news/944917-velikobritaniya-brexit-vygoda
Upravené 31. 1. 2022 o 17:30

Klasické prázdné bezobsažné kecy politika, kterému záleží jen na sobě. Zvýšení, maximalizace, dynamická, nezávislá, potenciál a další hovadiny. Tady je něco od srdce.
https://www.pokec24.cz/nezarazene/putin-povazuje-pevne-zdravi-za-hlavni-prani-pro-vsechny-do-roku-2022/


Klasické prázdné bezobsažné kecy politika, kterému záleží jen na sobě. Zvýšení, maximalizace, dynamická, nezávislá, potenciál a další hovadiny. Tady je něco od srdce. https://www.pokec24.cz/nezarazene/putin-povazuje-pevne-zdravi-za-hlavni-prani-pro-vsechny-do-roku-2022/

Střapatý bořík je dobře zvolený kašpárek, který v žánru komedie vede , podobně jako Jóžin a nebo Zelenej vážné procesy k předem určeným "točkám". Průser se vždycky tráví líp, když je vesele podanej...


Střapatý bořík je dobře zvolený kašpárek, který v žánru komedie vede , podobně jako Jóžin a nebo Zelenej vážné procesy k předem určeným "točkám". Průser se vždycky tráví líp, když je vesele podanej...

Európska únia a Veľká Británia už skôr ukončili prechodné obdobie o brexite - do platnosti vstúpila dohoda o obchode a spolupráci medzi stranami.


https://russian.rt.com/world/news/944917-velikobritaniya-brexit-vygoda

Cílem Ruska je rozbít EU, aby mohla řídit svou politiku, aby ruská mafie měla více peněz na prodej drog v EU a další nesmysly. Můžete pořád pískat nesmysly a nic z toho. Pokud Putin nepochopí, že nemůže rozbít EU, Putin příští rok svou tyranii ukončí a jeho oligarchové jako vždy uprchnou s penězi do Anglie a Ameriky a jako obvykle poserou lidi, kteří Putinovi a jeho mafii věří. Velezrada, terorismus, korupce, vražda, falšování voleb a další a další zločiny. O osudu aktivisty nepíšou, ale asi ho nemají. Doufám.61d028284b189


[quote="pid:50567, uid:12"]Európska únia a Veľká Británia už skôr ukončili prechodné obdobie o brexite - do platnosti vstúpila dohoda o obchode a spolupráci medzi stranami. https://russian.rt.com/world/news/944917-velikobritaniya-brexit-vygoda[/quote]Cílem Ruska je rozbít EU, aby mohla řídit svou politiku, aby ruská mafie měla více peněz na prodej drog v EU a další nesmysly. Můžete pořád pískat nesmysly a nic z toho. Pokud Putin nepochopí, že nemůže rozbít EU, Putin příští rok svou tyranii ukončí a jeho oligarchové jako vždy uprchnou s penězi do Anglie a Ameriky a jako obvykle poserou lidi, kteří Putinovi a jeho mafii věří. Velezrada, terorismus, korupce, vražda, falšování voleb a další a další zločiny. O osudu aktivisty nepíšou, ale asi ho nemají. Doufám.![61d028284b189](serve/attachment&path=61d028284b189)

Střapatý bořík je dobře zvolený kašpárek, který v žánru komedie vede , podobně jako Jóžin a nebo Zelenej vážné procesy k předem určeným "točkám". Průser se vždycky tráví líp, když je vesele podanej...
61d0297d1c0e1


[quote="pid:50577, uid:57"]Střapatý bořík je dobře zvolený kašpárek, který v žánru komedie vede , podobně jako Jóžin a nebo Zelenej vážné procesy k předem určeným "točkám". Průser se vždycky tráví líp, když je vesele podanej...[/quote]![61d0297d1c0e1](serve/attachment&path=61d0297d1c0e1)

@Globalisté

Počúvajte, Kefalin, a čo také vy si predstavujete pod pojmom "Prechod k sociálne spravedlivoj spoločnosti"?
Kokot drevený, plechom pobitý!


@Globalisté Počúvajte, Kefalin, a čo také vy si predstavujete pod pojmom "Prechod k sociálne spravedlivoj spoločnosti"? Kokot drevený, plechom pobitý!

61d0381058d2f
61d038114b8ff
Vďaka Joe za prvé rozochveni mojej bránice v tomto rokusmile


![61d0381058d2f](serve/attachment&path=61d0381058d2f) ![61d038114b8ff](serve/attachment&path=61d038114b8ff) Vďaka Joe za prvé rozochveni mojej bránice v tomto roku;)

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 1. 1. 2022 o 12:20

Dobrý,fakt. Co takhle založit vlákno "Přátelé Koncepce píší" a tam tohle stvoření umístit ? Něco jako Intelektuální inkubátor.


Dobrý,fakt. Co takhle založit vlákno "Přátelé Koncepce píší" a tam tohle stvoření umístit ? Něco jako Intelektuální inkubátor.

Johnsonna po zverejnení straníckeho vyšetrovania vyzvali na odstúpenie


Britský líder labouristov nalieha na Borisa Johnsona, aby v rámci vyšetrovania odstúpil
Líder britskej Labouristickej strany Keir Starmer oslovil britského premiéra Borisa Johnsona a vyzval ho, aby odstúpil. Vyhlásenie bolo urobené na pozadí zverejnenia vyšetrovacej správy o politikových škandalóznych stranách počas blokovania, uvádza agentúra TASS.


Vo svojom prejave v Dolnej snemovni parlamentu Spojeného kráľovstva kritizoval správanie premiéra a zdôraznil, že „všetkých považoval za hlupákov“ a ignoroval skutočnosť, že Briti počas pandémie veľa obetovali. Politik, ktorý bol v centre škandálu, podľa neho preukázal, že nie je hodný svojej funkcie.


Podľa Mirroru Johnson už na najnovšie správy zareagoval – politik sa verejne ospravedlnil počas prejavu v parlamente. "Ľutujem veci, ktoré sme urobili zle a ako sme túto situáciu riešili," povedal a súhlasil s celkovými zisteniami vyšetrovania. Premiér zároveň ubezpečil, že rozumie občanom, ktorých nahnevali správy o usporiadaní večierkov napriek obmedzeniam koronavírusu zavedeným v krajine.
https://lenta.ru/news/2022/01/31/theroofisonfire/


Johnson odmietol odstúpiť pre škandál

Britský premiér Johnson odmieta rezignovať kvôli zablokovaniu
Britský premiér Boris Johnson odmietol odstúpiť počas parlamentného vypočutia o škandalóznej párty na Downing Street počas blokovania. Informuje o tom agentúra RIA Novosti.


Líder labouristickej frakcie Keir Starmer počas straníckeho škandálu počas parlamentnej schôdze vyzval premiéra Borisa Johnsona, aby odstúpil. Povedal, že Johnson "dôsledne porušoval pravidlá", "každého považoval za hlupákov" a že premiér "nie je na túto prácu".


Boris Johnson v reakcii na to poznamenal, že britský parlament má oveľa dôležitejšie problémy ako jeho rezignáciu. Povedal, že poslanci by sa mohli angažovať v boji proti „ruskej agresii“ a nie rozširovať škandály v krajine.


„Chápem, ako ľudia v celej krajine vnímajú návrh, že to, čo sa deje na Downing Street, bolo porušením pravidiel boja proti COVID. Chápem, ako sa na to hnevajú. Niekoľkokrát som sa ospravedlnil, ale musím povedať, že musíme počkať na výsledky policajného vyšetrovania, “povedal Boris Johnson.


https://lenta.ru/news/2022/01/31/lockdown/


**Johnsonna po zverejnení straníckeho vyšetrovania vyzvali na odstúpenie** Britský líder labouristov nalieha na Borisa Johnsona, aby v rámci vyšetrovania odstúpil Líder britskej Labouristickej strany Keir Starmer oslovil britského premiéra Borisa Johnsona a vyzval ho, aby odstúpil. Vyhlásenie bolo urobené na pozadí zverejnenia vyšetrovacej správy o politikových škandalóznych stranách počas blokovania, uvádza agentúra TASS. Vo svojom prejave v Dolnej snemovni parlamentu Spojeného kráľovstva kritizoval správanie premiéra a zdôraznil, že „všetkých považoval za hlupákov“ a ignoroval skutočnosť, že Briti počas pandémie veľa obetovali. Politik, ktorý bol v centre škandálu, podľa neho preukázal, že nie je hodný svojej funkcie. Podľa Mirroru Johnson už na najnovšie správy zareagoval – politik sa verejne ospravedlnil počas prejavu v parlamente. "Ľutujem veci, ktoré sme urobili zle a ako sme túto situáciu riešili," povedal a súhlasil s celkovými zisteniami vyšetrovania. Premiér zároveň ubezpečil, že rozumie občanom, ktorých nahnevali správy o usporiadaní večierkov napriek obmedzeniam koronavírusu zavedeným v krajine. https://lenta.ru/news/2022/01/31/theroofisonfire/ **Johnson odmietol odstúpiť pre škandál ** Britský premiér Johnson odmieta rezignovať kvôli zablokovaniu Britský premiér Boris Johnson odmietol odstúpiť počas parlamentného vypočutia o škandalóznej párty na Downing Street počas blokovania. Informuje o tom agentúra RIA Novosti. Líder labouristickej frakcie Keir Starmer počas straníckeho škandálu počas parlamentnej schôdze vyzval premiéra Borisa Johnsona, aby odstúpil. Povedal, že Johnson "dôsledne porušoval pravidlá", "každého považoval za hlupákov" a že premiér "nie je na túto prácu". Boris Johnson v reakcii na to poznamenal, že britský parlament má oveľa dôležitejšie problémy ako jeho rezignáciu. Povedal, že poslanci by sa mohli angažovať v boji proti „ruskej agresii“ a nie rozširovať škandály v krajine. „Chápem, ako ľudia v celej krajine vnímajú návrh, že to, čo sa deje na Downing Street, bolo porušením pravidiel boja proti COVID. Chápem, ako sa na to hnevajú. Niekoľkokrát som sa ospravedlnil, ale musím povedať, že musíme počkať na výsledky policajného vyšetrovania, “povedal Boris Johnson. https://lenta.ru/news/2022/01/31/lockdown/
Upravené 31. 1. 2022 o 17:33

Nakonec koho by tam dali.?...vzdyt je to jeden z jejich nejlepsich ...

britský parlament má oveľa dôležitejšie problémy ako jeho rezignáciu.


Nakonec koho by tam dali.?...vzdyt je to jeden z jejich nejlepsich ...[quote="pid:55401, uid:12"]britský parlament má oveľa dôležitejšie problémy ako jeho rezignáciu.[/quote]

V Británii hovorili o tom, že Johnson zmeškal dôležitý rozhovor s Putinom


David Lammy: Johnson premeškal zásadnú príležitosť, keď zmenil termín telefonátu s Putinom
Britský labouristický poslanec David Lammy povedal, že britský premiér Boris Johnson premeškal "životne dôležitú diplomatickú príležitosť", keď zmenil termín telefonátu s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Zodpovedajúca správa sa objavila na stránke zásad na Twitteri.


„Uprostred nebezpečnej krízy, ktorá ohrozuje mier v Európe, premeškal premiér zásadnú diplomatickú príležitosť v snahe upratať neporiadok, ktorý narobil vo svojej vlasti,“ napísal Lammy.


Už skôr sa objavila informácia, že rozhovor medzi premiérom a ruským prezidentom, ktorý bol pôvodne naplánovaný na 31. januára, by sa mohol odložiť na 1. februára. Rokovania medzi hlavami štátov budú prebiehať telefonicky. Sám Johnson sa podľa vlastných slov pokúsi čo najskôr zavolať Putinovi. „S prezidentom Putinom sa porozprávam hneď, ako to bude možné,“ povedal Johnson.


„Poviem prezidentovi Putinovi, že všetci musíme ustúpiť od okraja. Myslím si, že Rusko sa musí vzdialiť od okraja. Akákoľvek invázia na Ukrajinu, mimo územia, ktoré Rusko dobylo už v roku 2014, by bola absolútnou katastrofou pre svet a predovšetkým pre Rusko,“ povedal britský premiér.


https://lenta.ru/news/2022/02/01/britania/


**V Británii hovorili o tom, že Johnson zmeškal dôležitý rozhovor s Putinom** David Lammy: Johnson premeškal zásadnú príležitosť, keď zmenil termín telefonátu s Putinom Britský labouristický poslanec David Lammy povedal, že britský premiér Boris Johnson premeškal "životne dôležitú diplomatickú príležitosť", keď zmenil termín telefonátu s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Zodpovedajúca správa sa objavila na stránke zásad na Twitteri. „Uprostred nebezpečnej krízy, ktorá ohrozuje mier v Európe, premeškal premiér zásadnú diplomatickú príležitosť v snahe upratať neporiadok, ktorý narobil vo svojej vlasti,“ napísal Lammy. Už skôr sa objavila informácia, že rozhovor medzi premiérom a ruským prezidentom, ktorý bol pôvodne naplánovaný na 31. januára, by sa mohol odložiť na 1. februára. Rokovania medzi hlavami štátov budú prebiehať telefonicky. Sám Johnson sa podľa vlastných slov pokúsi čo najskôr zavolať Putinovi. „S prezidentom Putinom sa porozprávam hneď, ako to bude možné,“ povedal Johnson. „Poviem prezidentovi Putinovi, že všetci musíme ustúpiť od okraja. Myslím si, že Rusko sa musí vzdialiť od okraja. Akákoľvek invázia na Ukrajinu, mimo územia, ktoré Rusko dobylo už v roku 2014, by bola absolútnou katastrofou pre svet a predovšetkým pre Rusko,“ povedal britský premiér. https://lenta.ru/news/2022/02/01/britania/

Britské ministerstvo zahraničí oznámilo projekt konfiskace majetku ruských oligarchů v Londýně
Dnes, 10:43
https://politikus.ru/events/140116-mid-britanii-zayavil-o-proekte-konfiskacii-sobstvennosti-rossiyskih-oligarhov-v-londone.html


"Známý izraelský politolog, bývalý šéf jedné z izraelských speciálních služeb, Jakov Kedmi, tedy v neděli večer v pořadu „Večer s Vladimírem Solovjovem“ na televizním kanálu Rossija ironicky prohlásil, že lid Ruska by takové rozhodnutí Londýna o konfiskaci přijal s potěšením. "Tohle," řekl, "je to nejlepší, co může Británie udělat pro Rusko v celé své historii."

V.Pjakin už o tom mluvil před 2-3 roky...


**Britské ministerstvo zahraničí oznámilo projekt konfiskace majetku ruských oligarchů v Londýně **Dnes, 10:43 https://politikus.ru/events/140116-mid-britanii-zayavil-o-proekte-konfiskacii-sobstvennosti-rossiyskih-oligarhov-v-londone.html "Známý izraelský politolog, bývalý šéf jedné z izraelských speciálních služeb, Jakov Kedmi, tedy v neděli večer v pořadu „Večer s Vladimírem Solovjovem“ na televizním kanálu Rossija ironicky prohlásil, že lid Ruska by takové rozhodnutí Londýna o konfiskaci přijal s potěšením. "Tohle," řekl, "je to nejlepší, co může Británie udělat pro Rusko v celé své historii." ** V.Pjakin už o tom mluvil před 2-3 roky...**
Upravené 2. 2. 2022 o 13:42

Boris sa dočkal


Putin diskutoval s Johnsonom o situácii okolo Ukrajiny a bezpečnostných zárukách


Prezident Ruskej federácie poukázal najmä na neochotu NATO primerane reagovať na obavy Ruska.


Ruský prezident Vladimir Putin a britský premiér Boris Johnson si v stredu v telefonickom rozhovore dostatočne podrobne vymenili názory na tému vnútroukrajinskej krízy. Informovala o tom tlačová služba Kremľa po rozhovore lídrov, pričom poznamenala, že Putin Johnsonovi načrtol základné prístupy Ruskej federácie, a to aj v tejto otázke.


„Pozornosť bola upriamená najmä na chronickú sabotáž dohôd z Minska zo strany Kyjeva," píše sa v správe. Putin v rozhovore s Johnsonom poznamenal neochotu NATO adekvátne reagovať na obavy Ruska.


"Bola zaznamenaná neochota NATO adekvátne reagovať na opodstatnené ruské obavy, pričom sa skrývalo za odkazy na takzvanú politiku "otvorených dverí" aliancie, ktorá je v rozpore so základným princípom nedeliteľnosti bezpečnosti," uvádza sa v správe.


Putin a Johnson diskutovali o zabezpečení dlhodobých, právne záväzných bezpečnostných záruk pre Ruskú federáciu.


O deň skôr Johnson navštívil Kyjev, kde rokoval s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.​​​​​​


https://tass.ru/politika/13599093


Telefonický rozhovor s britským premiérom Borisom Johnsonom


Vladimir Putin mal telefonický rozhovor s britským premiérom Borisom Johnsonom.
Pomerne podrobná výmena názorov prebehla v súvislosti s vnútroukrajinskou krízou a situáciou ohľadom poskytovania dlhodobých zákonom stanovených záruk bezpečnosti Ruskej federácie.


Prezident Ruska načrtol základné prístupy k týmto otázkam. Pozornosť upútala najmä Kyjevská chronická sabotáž minských dohôd. Bola zaznamenaná neochota NATO adekvátne reagovať na opodstatnené ruské obavy, pričom sa skrývalo za odkazy na takzvanú politiku otvorených dverí aliancie, ktorá je v rozpore so základným princípom nedeliteľnosti bezpečnosti.


http://kremlin.ru/events/president/news/67702


Boris sa dočkal P**utin diskutoval s Johnsonom o situácii okolo Ukrajiny a bezpečnostných zárukách** Prezident Ruskej federácie poukázal najmä na neochotu NATO primerane reagovať na obavy Ruska. Ruský prezident Vladimir Putin a britský premiér Boris Johnson si v stredu v telefonickom rozhovore dostatočne podrobne vymenili názory na tému vnútroukrajinskej krízy. Informovala o tom tlačová služba Kremľa po rozhovore lídrov, pričom poznamenala, že Putin Johnsonovi načrtol základné prístupy Ruskej federácie, a to aj v tejto otázke. „Pozornosť bola upriamená najmä na chronickú sabotáž dohôd z Minska zo strany Kyjeva," píše sa v správe. Putin v rozhovore s Johnsonom poznamenal neochotu NATO adekvátne reagovať na obavy Ruska. "Bola zaznamenaná neochota NATO adekvátne reagovať na opodstatnené ruské obavy, pričom sa skrývalo za odkazy na takzvanú politiku "otvorených dverí" aliancie, ktorá je v rozpore so základným princípom nedeliteľnosti bezpečnosti," uvádza sa v správe. Putin a Johnson diskutovali o zabezpečení dlhodobých, právne záväzných bezpečnostných záruk pre Ruskú federáciu. O deň skôr Johnson navštívil Kyjev, kde rokoval s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.​​​​​​ https://tass.ru/politika/13599093 **Telefonický rozhovor s britským premiérom Borisom Johnsonom** Vladimir Putin mal telefonický rozhovor s britským premiérom Borisom Johnsonom. Pomerne podrobná výmena názorov prebehla v súvislosti s vnútroukrajinskou krízou a situáciou ohľadom poskytovania dlhodobých zákonom stanovených záruk bezpečnosti Ruskej federácie. Prezident Ruska načrtol základné prístupy k týmto otázkam. Pozornosť upútala najmä Kyjevská chronická sabotáž minských dohôd. Bola zaznamenaná neochota NATO adekvátne reagovať na opodstatnené ruské obavy, pričom sa skrývalo za odkazy na takzvanú politiku otvorených dverí aliancie, ktorá je v rozpore so základným princípom nedeliteľnosti bezpečnosti. http://kremlin.ru/events/president/news/67702
Upravené 2. 2. 2022 o 19:16

Londýn oznámil pripravenosť hostiť finále Ligy majstrov namiesto Petrohradu


Starosta Londýna Khan oznámil pripravenosť mesta hostiť finále Ligy majstrov namiesto Petrohradu


Starosta Londýna Sadiq Khan oznámil pripravenosť mesta usporiadať finále Ligy majstrov v sezóne 2021/2022. Jeho slová cituje Evening Standard.


Politik označil usporiadanie finále turnaja za privilégium, ktoré by Rusko nemalo mať a namiesto Petrohradu by si malo zvoliť iné mesto. "Ak UEFA usporiada finále v Petrohrade, bude to odmenou za agresívne akcie Ruska," povedal.


Únia európskych futbalových zväzov (UEFA) už skôr 22. februára oznámila, že neplánuje odložiť finále Ligy majstrov z Petrohradu po tom, čo Rusko uznalo nezávislosť Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky (DĽR a LĽR). Finále turnaja by sa malo odohrať 28. mája.


V ten istý deň britský premiér Boris Johnson povedal, že Rusko by nemalo organizovať futbalové turnaje. Domnieval sa, že krajina je v stave vyvrheľa.


https://lenta.ru/news/2022/02/22/london_champ/


Situáciu pozorne sledujeme“: UEFA neplánuje odložiť finále Ligy majstrov zo St. Petersburgu


Únia európskych futbalových zväzov neuvažuje o variante odloženia rozhodujúceho zápasu Ligy majstrov z Petrohradu pre vyhrotenie situácie medzi Ruskom a Ukrajinou. Uviedlo to tlačová služba UEFA. Britské médiá už skôr písali o možnom stretnutí vo Wembley. To isté zavolal britský premiér Boris Johnson. Medzitým v Poľsku vyzvali FIFA, aby objasnila záležitosti súvisiace so zápasom s ruskou reprezentáciou, ktorý sa má konať v marci v Moskve.


https://russian.rt.com/sport/article/966261-uefa-perenos-final-liga-chempionov


**Londýn oznámil pripravenosť hostiť finále Ligy majstrov namiesto Petrohradu** Starosta Londýna Khan oznámil pripravenosť mesta hostiť finále Ligy majstrov namiesto Petrohradu Starosta Londýna Sadiq Khan oznámil pripravenosť mesta usporiadať finále Ligy majstrov v sezóne 2021/2022. Jeho slová cituje Evening Standard. Politik označil usporiadanie finále turnaja za privilégium, ktoré by Rusko nemalo mať a namiesto Petrohradu by si malo zvoliť iné mesto. "Ak UEFA usporiada finále v Petrohrade, bude to odmenou za agresívne akcie Ruska," povedal. Únia európskych futbalových zväzov (UEFA) už skôr 22. februára oznámila, že neplánuje odložiť finále Ligy majstrov z Petrohradu po tom, čo Rusko uznalo nezávislosť Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky (DĽR a LĽR). Finále turnaja by sa malo odohrať 28. mája. V ten istý deň britský premiér Boris Johnson povedal, že Rusko by nemalo organizovať futbalové turnaje. Domnieval sa, že krajina je v stave vyvrheľa. https://lenta.ru/news/2022/02/22/london_champ/ „**Situáciu pozorne sledujeme“: UEFA neplánuje odložiť finále Ligy majstrov zo St. Petersburgu** Únia európskych futbalových zväzov neuvažuje o variante odloženia rozhodujúceho zápasu Ligy majstrov z Petrohradu pre vyhrotenie situácie medzi Ruskom a Ukrajinou. Uviedlo to tlačová služba UEFA. Britské médiá už skôr písali o možnom stretnutí vo Wembley. To isté zavolal britský premiér Boris Johnson. Medzitým v Poľsku vyzvali FIFA, aby objasnila záležitosti súvisiace so zápasom s ruskou reprezentáciou, ktorý sa má konať v marci v Moskve. https://russian.rt.com/sport/article/966261-uefa-perenos-final-liga-chempionov
Upravené 22. 2. 2022 o 19:40

Ruské veľvyslanectvo v Londýne, [22. 2.2022 17:14]
⚡️Komentár ruského veľvyslanectva v súvislosti s uvalením sankcií zo strany Spojeného kráľovstva voči Ruskej federácii


📌 V súvislosti s uznaním Doneckej a Luganskej ľudovej republiky Ruskou federáciou vyhlásilo britské ministerstvo zahraničných vecí tvrdý protest a britská vláda ohlásila zavedenie nelegitímnych, z hľadiska medzinárodného práva, sankcií.


📌Počas posledných mesiacov sme boli svedkami zosilnenia protiruskej hystérie v britských médiách, zámerného formovania obrazu Ruska ako agresorskej krajiny v očiach britskej a svetovej verejnosti.


📌Pritom britskú vládu ani médiá vôbec nezaujímalo, že obyvatelia DĽR a LĽR už dlhé roky žijú pod ostreľovaním, tisíce ľudí boli zabité, desaťtisíce zranených.


📌 V Londýne ani len nepomysleli na to, ako si Donbass žil v podmienkach úplnej dopravnej a ekonomickej blokády, zastavenia dôchodkov a sociálnych dávok pre jeho obyvateľov.


📌Ruské uznanie DĽR a LĽR je diktované humanitárnymi ohľadmi, túžbou chrániť civilné obyvateľstvo vrátane státisícov ruských občanov pred reálnou hrozbou pre ich životy a bezpečnosťou, ktorú predstavuje súčasný ukrajinský režim, ktorý neopúšťa sa pokúša vyriešiť „problém Donbasu“ silou.


📌Nerobíme si ilúzie o smerovaní úsilia britskej diplomacie, realizovanej v úzkom kruhu rovnako zmýšľajúcich ľudí. Londýn má malý záujem na riešení krízy na Ukrajine. Snaží sa viac získať politické body vybičovaním napätia.


📌Pre nás tiež nie je tajomstvom, že britské sankcie voči našej krajine by boli uvalené aj tak. A je to pochopiteľné, keď sa zoznámite s požiadavkami ministerstva zahraničných vecí na stiahnutie ruských vojsk z Luganskej a Doneckej republiky, pričom je dobre známe, že tam neboli zavedené.
https://t.me/russian_embassy/2666


Ruské veľvyslanectvo v Londýne, [22. 2.2022 17:14] ⚡️Komentár ruského veľvyslanectva v súvislosti s uvalením sankcií zo strany Spojeného kráľovstva voči Ruskej federácii

Takto sa robí vojna...


The UK will guarantee up to $500million in loans to help Ukraine withstand the economic impact of Russia’s actions.


We are using our economic heft to inflict pain on Russia and to support the Ukrainian people.


Spojené kráľovstvo zaručí pôžičky až do výšky 500 miliónov dolárov, aby Ukrajine pomohlo odolať ekonomickým vplyvom ruských krokov.


Využívame našu ekonomickú silu na spôsobenie bolesti Rusku a na podporu ukrajinského ľudu.
https://twitter.com/trussliz/status/1496437162627284994


Цифровая дипломатия западных партнёров в ударе. Лиз Трасс : «Мы используем наш экономический вес, чтобы причинить боль России и поддержать украинский народ».
То есть российскому народу причиняют боль, а украинский народ загоняют в долговую яму. И всё это делается «экономической мощью», которую Британская империя сколотила на многолетних страданиях народов своих колоний.
Монархическая демократия в действии.


Digitálna diplomacia západných partnerov je v plnom prúde. Liz Truss: "Našu ekonomickú váhu využívame na to, aby sme ublížili Rusku a podporili ukrajinský ľud."
To znamená ruskému národu ublížiť a ukrajinský národ vhodiť do jamy zadĺženia. A všetko sa to robí „ekonomickou silou“, ktorú Britské impérium nahromadilo za mnoho rokov utrpenia obyvateľov svojich kolónií.
Monarchistická demokracia v praxi.
https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1987


Takto sa robí vojna... The UK will guarantee up to $500million in loans to help Ukraine withstand the economic impact of Russia’s actions. We are using our economic heft to inflict pain on Russia and to support the Ukrainian people. Spojené kráľovstvo zaručí pôžičky až do výšky 500 miliónov dolárov, aby Ukrajine pomohlo odolať ekonomickým vplyvom ruských krokov. Využívame našu ekonomickú silu na spôsobenie bolesti Rusku a na podporu ukrajinského ľudu. https://twitter.com/trussliz/status/1496437162627284994 Цифровая дипломатия западных партнёров в ударе. Лиз Трасс : «Мы используем наш экономический вес, чтобы причинить боль России и поддержать украинский народ». То есть российскому народу причиняют боль, а украинский народ загоняют в долговую яму. И всё это делается «экономической мощью», которую Британская империя сколотила на многолетних страданиях народов своих колоний. Монархическая демократия в действии. Digitálna diplomacia západných partnerov je v plnom prúde. Liz Truss: "Našu ekonomickú váhu využívame na to, aby sme ublížili Rusku a podporili ukrajinský ľud." To znamená ruskému národu ublížiť a ukrajinský národ vhodiť do jamy zadĺženia. A všetko sa to robí „ekonomickou silou“, ktorú Britské impérium nahromadilo za mnoho rokov utrpenia obyvateľov svojich kolónií. Monarchistická demokracia v praxi. https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1987
2.26k
16
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept