Politika v ČR
Putin popřál českému prezidentovi do nového roku hodně zdraví a štěstí
Y

Ruský prezident Vladimir Putin popřál českému prezidentovi Miloši Zemanovi do nového roku hodně zdraví a prosperity. Informoval o tom Kreml.
„Prezident popřál prezidentu České republiky Miloši Zemanovi k Vánocům a nadcházejícímu novému roku a popřál mu hodně zdraví a štěstí a celému českému národu štěstí a prosperitu,“ stojí ve zprávě.
Ruský prezident zaslal vánoční a novoroční pozdravy hlavám států a vlád a šéfům mezinárodních organizací, uvedla tisková služba Kremlu.
Kromě Zemana novoroční přání od Putina dostal i americký prezident Biden. Ruský prezident poznamenal, že Rusko a Spojené státy mohou a musí konstruktivně spolupracovat a spojit své úsilí před výzvami, uvedla tisková služba Kremlu. .....
Cely clanek zde .


Ruský prezident Vladimir Putin popřál českému prezidentovi Miloši Zemanovi do nového roku hodně zdraví a prosperity. Informoval o tom Kreml. „Prezident popřál prezidentu České republiky Miloši Zemanovi k Vánocům a nadcházejícímu novému roku a popřál mu hodně zdraví a štěstí a celému českému národu štěstí a prosperitu,“ stojí ve zprávě. Ruský prezident zaslal vánoční a novoroční pozdravy hlavám států a vlád a šéfům mezinárodních organizací, uvedla tisková služba Kremlu. Kromě Zemana novoroční přání od Putina dostal i americký prezident Biden. Ruský prezident poznamenal, že Rusko a Spojené státy mohou a musí konstruktivně spolupracovat a spojit své úsilí před výzvami, uvedla tisková služba Kremlu. ..... Cely clanek [zde](https://cz.sputniknews.com/20211230/kreml-putin-popral-ceskemu-prezidentovi-do-noveho-roku-hodne-zdravi-a-stesti-17034296.html) .
347
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept