Egregoriálno-matričné riadenie
V Denveru se strilelo
Y

Neznámý pachatel zastřelil čtyři lidi, tři lidé včetně jednoho policisty byli zraněni v důsledku střelby v metropoli amerického státu Colorada Denveru a v jeho okolí, oznámila místní policie.
Podle slov policistů došlo ke střelbě na různých místech Denveru a skončilo to ve městě Lakewood v pondělí večer místního času.
Podotkl, že se střílelo na čtyřech místech ve městě. V jistém okamžiku našli policisté auto, které používal útočník, a začala honička se střelbou. Šéf policie podotkl, že policisté v průběhu honičky nebyli zraněni.
Předpokládaný útočník se dostal po honičce do Lakewoodu. Podle slov mluvčího místní policie Johna Romera tak zastřelil zločinec dalšího člověka. Pak z místa činu utekl, byl pronásledován, vběhl do místního hotelu a vystřelil na zaměstnance, o jeho zdravotním stavu není nic známo.
Podezřelý muž zastřelen.
Na policii se domnívají, že útočník jednal samostatně, a že žádná hrozba pro místní obyvatele není. Motivy zločince nejsou známy.
Cely clanek zde .


Neznámý pachatel zastřelil čtyři lidi, tři lidé včetně jednoho policisty byli zraněni v důsledku střelby v metropoli amerického státu Colorada Denveru a v jeho okolí, oznámila místní policie. Podle slov policistů došlo ke střelbě na různých místech Denveru a skončilo to ve městě Lakewood v pondělí večer místního času. Podotkl, že se střílelo na čtyřech místech ve městě. V jistém okamžiku našli policisté auto, které používal útočník, a začala honička se střelbou. Šéf policie podotkl, že policisté v průběhu honičky nebyli zraněni. Předpokládaný útočník se dostal po honičce do Lakewoodu. Podle slov mluvčího místní policie Johna Romera tak zastřelil zločinec dalšího člověka. Pak z místa činu utekl, byl pronásledován, vběhl do místního hotelu a vystřelil na zaměstnance, o jeho zdravotním stavu není nic známo. Podezřelý muž zastřelen. Na policii se domnívají, že útočník jednal samostatně, a že žádná hrozba pro místní obyvatele není. Motivy zločince nejsou známy. Cely clanek [zde](https://cz.sputniknews.com/20211228/v-coloradu-zahynuli-ctyri-lide-a-tri-byli-zraneni-pri-strelbe-17012515.html) .

z FB Juraja Mesíka
požiar neďaleko Denveru


"Juraj Mesik
31.decembra 2021 o 19:57 ·
Všetko je relatívne a preto hlavy hore!
Ak rok 2021 končíte s pocitom, že bol pre Slovensko mimoriadne mizerný - a nebudem nikomu nahovárať že nebol - predstavte si, že by vás na Silvestra postihlo niečo takéto:
Víchrica s poryvmi vetra 160 km/ h včera a v noci na dnes v americkom štáte Colorado cca 30 km severne od hlavného mesta Denver spálila odhadom asi 580 domov a z dvoch mestečiek museli evakuovať asi 35 000 ľudí. Počtom zhorených domov je to najničivejší požiar v dejinách Colorada. V decembri - nie v čase horúceho leta... Podrobnosti v linku."


https://www.aljazeera.com/news/2021/12/31/thousands-evacuated-due-to-colorado-wildfires?fbclid=IwAR0yGAxlKiEckBhI9R0RDjk8QRn68z2yipf25eNEVAc3p4wmZcxN96SPUuE


https://www.facebook.com/juraj.mesik.7


z FB Juraja Mesíka požiar neďaleko Denveru "Juraj Mesik 31.decembra 2021 o 19:57 · Všetko je relatívne a preto hlavy hore! Ak rok 2021 končíte s pocitom, že bol pre Slovensko mimoriadne mizerný - a nebudem nikomu nahovárať že nebol - predstavte si, že by vás na Silvestra postihlo niečo takéto: Víchrica s poryvmi vetra 160 km/ h včera a v noci na dnes v americkom štáte Colorado cca 30 km severne od hlavného mesta Denver spálila odhadom asi 580 domov a z dvoch mestečiek museli evakuovať asi 35 000 ľudí. Počtom zhorených domov je to najničivejší požiar v dejinách Colorada. V decembri - nie v čase horúceho leta... Podrobnosti v linku." https://www.aljazeera.com/news/2021/12/31/thousands-evacuated-due-to-colorado-wildfires?fbclid=IwAR0yGAxlKiEckBhI9R0RDjk8QRn68z2yipf25eNEVAc3p4wmZcxN96SPUuE https://www.facebook.com/juraj.mesik.7
Upravené 2. 1. 2022 o 11:32
482
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept