Zahraničná politika
Vánoční poselství Ruska USA - Vlajka SSSR na budově amerického velvyslanectví v Moskvě

Vánoční poselství Ruska USA - Vlajka SSSR na budově amerického velvyslanectví v Moskvě


https://youtu.be/bTnhkmSVKTk


http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&p=225887&sid=5570a09cdb305678f931473b4e9715db#p225887


Vánoční poselství Ruska USA - Vlajka SSSR na budově amerického velvyslanectví v Moskvě https://youtu.be/bTnhkmSVKTk http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&p=225887&sid=5570a09cdb305678f931473b4e9715db#p225887

Hezké poselství. Jen víc, houšť a větší kapky.


Hezké poselství. Jen víc, houšť a větší kapky.

Jarek

A mne sa páči toto:


Подарков американцам больше не будет! Большая Россия возрождается!


A mne sa páči toto: Подарков американцам больше не будет! Большая Россия возрождается!

Krása!!!! Dlouho jsem nic tak hezkého neviděl... 🇷🇺🇨🇿🇸🇰👍👍


Krása!!!! Dlouho jsem nic tak hezkého neviděl...

Poklona tomu, kdo to vymyslel. smile
Aby si to mohli vychutnat i rusky nečtoucí:


  • Strýčku Same, veselé Vánoce! Před třiceti lety jsi dostal nádherný dárek. 25.prosince 1991. Teď už žádné dárky nečekej. Krym, olympiáda, Angara A5, .... (nemůžu to přečíst, "akademik Lomonosov? asi atomová loď), světový šampionát ve fotbale. Veliké Rusko se znovu zrodilo! (nebo - znovu povstává).

Poklona tomu, kdo to vymyslel. :) Aby si to mohli vychutnat i rusky nečtoucí: - Strýčku Same, veselé Vánoce! Před třiceti lety jsi dostal nádherný dárek. 25.prosince 1991. Teď už žádné dárky nečekej. Krym, olympiáda, Angara A5, .... (nemůžu to přečíst, "akademik Lomonosov? asi atomová loď), světový šampionát ve fotbale. Veliké Rusko se znovu zrodilo! (nebo - znovu povstává).

nemůžu to přečíst, "akademik Lomonosov

ЛАБУЧАЯ АЗС *АКАДЕМИК ЛОМОНОСОВ *


[quote="pid:49784, uid:203"]nemůžu to přečíst, "akademik Lomonosov[/quote] ЛАБУЧАЯ АЗС **АКАДЕМИК ЛОМОНОСОВ* *

Krása!!!! Dlouho jsem nic tak hezkého neviděl... 🇷🇺🇨🇿🇸🇰👍👍
Někteří z vás byli v posledních letech v Rusku.Byl jsem dvacetkrát, na základě toho, co jsem slyšel, viděl, na základě rozhovorů s obyčejnými lidmi, politiky, podnikateli, v Rusku se žije dobře jen oligarchům, ruským mafiím a lid jako národ je také v totálním banánu, který o ničem nerozhoduje. kdo přežívá z platu do platu jak ho vůbec dostane..Všichni se těšíte na návrat Ruska, myslím, že byste toho velmi rychle litovali, protože o situaci v Rusku nemáte ani tušení. Jděte na měsíc, projděte mnoho měst a pak teprve pochopíte, co je Rusko. Nejlepší je psát na základě propagandy Pjakina, Panarina, který dává videa na yootube a klikáním na ta videa vydělává spoustu peněz a prodává vám koule pod ledviny.


[quote="pid:49781, uid:168"]Krása!!!! Dlouho jsem nic tak hezkého neviděl...

Skvělé smile Zajímalo by mě, kdo to má na "svědomí".


Skvělé :) Zajímalo by mě, kdo to má na "svědomí".

v Rusku se žije dobře jen oligarchům, ruským mafiím a lid jako národ je také v totálním banánu, který o ničem nerozhoduje.


I kdyby jsi byl v Rusku tisíckrát, viděl by jsi kulový ... Jsi totiž slepý a hluchý. Já jsem byl v Rusku jedinkrát a viděl jsem gigantickou a hrdou zemi. Už na letišti jsem se musel s úsměvem odvracet, když jsem tam viděl mnoho mužů s kyticemi, jak čekají na své blízké a s jakou nefalšovanou radostí a láskou se shledavší objímají. Takový projev vřelého, nefalšovaného citu jsem v životě u nás nikdy neviděl. A dále jsem viděl oproti Česku o poznání chudší, ale velmi čistá a uklizená paneláková sídliště, viděl jsem spoustu mnohočlených rodin a plno krásných dobře oblečených mladých a usměvavých lidí. S velkou bolestí jsem si uvědomil, že naše země už nemá kam růst, že my už budeme jen chudnout, ale oni jdou a půjdou nahoru. A to hodně. Při pohledu na Česko a Čechy mě často zachvacuje beznaděj, ale v Rusku jsem na těch lidech a společnosti viděl naději a velkou vůli k životu.


[quote="pid:49790, uid:747"]v Rusku se žije dobře jen oligarchům, ruským mafiím a lid jako národ je také v totálním banánu, který o ničem nerozhoduje.[/quote] I kdyby jsi byl v Rusku tisíckrát, viděl by jsi kulový ... Jsi totiž slepý a hluchý. Já jsem byl v Rusku jedinkrát a viděl jsem gigantickou a hrdou zemi. Už na letišti jsem se musel s úsměvem odvracet, když jsem tam viděl mnoho mužů s kyticemi, jak čekají na své blízké a s jakou nefalšovanou radostí a láskou se shledavší objímají. Takový projev vřelého, nefalšovaného citu jsem v životě u nás nikdy neviděl. A dále jsem viděl oproti Česku o poznání chudší, ale velmi čistá a uklizená paneláková sídliště, viděl jsem spoustu mnohočlených rodin a plno krásných dobře oblečených mladých a usměvavých lidí. S velkou bolestí jsem si uvědomil, že naše země už nemá kam růst, že my už budeme jen chudnout, ale oni jdou a půjdou nahoru. A to hodně. Při pohledu na Česko a Čechy mě často zachvacuje beznaděj, ale v Rusku jsem na těch lidech a společnosti viděl naději a velkou vůli k životu.

se těšíte na návrat Ruska, myslím, že byste toho velmi rychle litovali,

Tak...abych byla objektivní, budu psát za sebe.
Nejsem naivka, abych si myslela, že v Rusku (a s Ruskem) bude všechno růžové a sladké. Vím moc dobře, s jakými problémy se země potýká. To samé, co u nás, ale přímo úměrné velikosti země - tedy mnohonásobně větší. Ostatně - jako každá postsocialistická země. Země, která zažila jiný režim než "kapitalistický".
Tak proč tedy jásám nad vzkazem amíkům? Inu - obnovuje se nám rovnováha sil na planetě. Už to není a nikdy nebude o jednom "arciknížeti" - a to je hodné oslavy a jásotu. Stejně tak jásám, že i v naší zemi se pozvolna prosazuje ten "jiný názor" - tolik zatracovaný a utlačovaný. Nelze žít ve světě, který nepřipouští jiné názory na život a jeho způsob žití.


[quote="pid:49790, uid:747"]se těšíte na návrat Ruska, myslím, že byste toho velmi rychle litovali,[/quote] Tak...abych byla objektivní, budu psát za sebe. Nejsem naivka, abych si myslela, že v Rusku (a s Ruskem) bude všechno růžové a sladké. Vím moc dobře, s jakými problémy se země potýká. To samé, co u nás, ale přímo úměrné velikosti země - tedy mnohonásobně větší. Ostatně - jako každá postsocialistická země. Země, která zažila jiný režim než "kapitalistický". Tak proč tedy jásám nad vzkazem amíkům? **Inu - obnovuje se nám rovnováha sil na planetě.** Už to není a nikdy nebude o jednom "arciknížeti" - a to je hodné oslavy a jásotu. Stejně tak jásám, že i v naší zemi se pozvolna prosazuje ten "jiný názor" - tolik zatracovaný a utlačovaný. **Nelze žít ve světě, který nepřipouští jiné názory na život a jeho způsob žití.**
Upravené 26. 12. 2021 o 18:31

Všichni se těšíte na návrat Ruska, myslím, že byste toho velmi rychle litovali, protože o situaci v Rusku nemáte ani tušení
Žil jsem v Rusku 5 let a kdybych byl mladší přestěhoval bych se tam hned.


[quote="pid:49790, uid:747"]Všichni se těšíte na návrat Ruska, myslím, že byste toho velmi rychle litovali, protože o situaci v Rusku nemáte ani tušení[/quote]Žil jsem v Rusku 5 let a kdybych byl mladší přestěhoval bych se tam hned.

protože o situaci v Rusku nemáte ani tušení.

Na tůbku je mnoho "tůberů", kteří natáčejí zaniklé ruské vesnice. Dívám se ráda, i když s určitou bolestí v srdci. Na opuštěné a rozpadající se domy nekouká nikdo rád... Tolik lidské práce, tolik umu i lásky bylo vloženo - a dneska jen zmar. Jedna z bolestí Ruska a bude bolet ještě velmi dlouho...
Scénář opuštění jeden a ten samý, i když blogeři natáčejí v různých oblastech Ruska. Po rozpadu SSSR zánik pracovních míst a občanské vybavenosti, odchod mladých do měst, zůstali jen důchodci a s těmi vesnice umírá. Mladí tu nemohou bydlet kvůli obživě (v Rusku je 150 km "kousek"smile. Mohou jezdit jen na "daču", ale nemají dostatek peněz na obnovu domu. Zvláště za situace, kdy vůbec nefunguje nějaká ochrana a hlídání rekreačních nemovitostí, takže jsou na takových místech pravidelně vykrádané. Prodejné jsou jen někde, většinou záleží na přístupové cestě a vzdálenosti od města. Cena takových domů se pohybuje na naše koruny cca 90.000,- Kč, ale kupce nenajdou. Takže - lidé je nechávají napospas...
https://www.youtube.com/watch?v=of0PrXgW6uU
A toto je jen jedna z ruských bolestí...


[quote="pid:49790, uid:747"]protože o situaci v Rusku nemáte ani tušení.[/quote] Na tůbku je mnoho "tůberů", kteří natáčejí zaniklé ruské vesnice. Dívám se ráda, i když s určitou bolestí v srdci. Na opuštěné a rozpadající se domy nekouká nikdo rád... Tolik lidské práce, tolik umu i lásky bylo vloženo - a dneska jen zmar. Jedna z bolestí Ruska a bude bolet ještě velmi dlouho... Scénář opuštění jeden a ten samý, i když blogeři natáčejí v různých oblastech Ruska. Po rozpadu SSSR zánik pracovních míst a občanské vybavenosti, odchod mladých do měst, zůstali jen důchodci a s těmi vesnice umírá. Mladí tu nemohou bydlet kvůli obživě (v Rusku je 150 km "kousek"). Mohou jezdit jen na "daču", ale nemají dostatek peněz na obnovu domu. Zvláště za situace, kdy vůbec nefunguje nějaká ochrana a hlídání rekreačních nemovitostí, takže jsou na takových místech pravidelně vykrádané. Prodejné jsou jen někde, většinou záleží na přístupové cestě a vzdálenosti od města. Cena takových domů se pohybuje na naše koruny cca 90.000,- Kč, ale kupce nenajdou. Takže - lidé je nechávají napospas... https://www.youtube.com/watch?v=of0PrXgW6uU **A toto je jen jedna z ruských bolestí...**

dneska jen zmar
Já dám naopak několik optimistických příkladů. Jeden ze Sibiře od Irkutska, nedaleko Bajkalu. Bývalá právnička s manželem a druhý ze Pskovské oblasti.
Ten druhý se zasloužil o oživení celé oblasti manželka učitelka. No a třetí, rodina mladého IT pracovníka také se raději přestěhovala na vesnici.
Kupodivu jim stačí jen pracovité ruce a um.
Ještě dodám, ti od Irkutska měli dnes -38°C a žijí!


Všem těm lidem za srdce závidím jejich způsob života.
https://www.youtube.com/channel/UCBZd88EynqCoLCSWDApexLw
https://www.youtube.com/channel/UCdqYirwMU7IhIH3sMMLgFyA
https://www.youtube.com/c/domvderevne


[quote="pid:49803, uid:203"]dneska jen zmar[/quote]Já dám naopak několik optimistických příkladů. Jeden ze Sibiře od Irkutska, nedaleko Bajkalu. Bývalá právnička s manželem a druhý ze Pskovské oblasti. Ten druhý se zasloužil o oživení celé oblasti manželka učitelka. No a třetí, rodina mladého IT pracovníka také se raději přestěhovala na vesnici. Kupodivu jim stačí jen pracovité ruce a um. Ještě dodám, ti od Irkutska měli dnes -38°C a žijí! Všem těm lidem za srdce závidím jejich způsob života. https://www.youtube.com/channel/UCBZd88EynqCoLCSWDApexLw https://www.youtube.com/channel/UCdqYirwMU7IhIH3sMMLgFyA https://www.youtube.com/c/domvderevne
Upravené 26. 12. 2021 o 19:11

[quote="pid:49799, uid:317"]Já jsem byl v Rusku jedinkrát a viděl jsem gigantickou a hrdou zemi.Viděl jsem pro vás hodně, hodně, a pak jsem si uvědomil, co je Rusko. Ruský lid, jako každý jiný národ, se potýká se svými problémy, v Rusku vládne politická mafie, oligarchové a lidé jako všude pracují, aby přežili.Vše záleží na tom, co děláte, obyčejný člověk v Moskvě nemá žádné možnost zaplatit drahé bydlení. Mimo velká města je to stále bída, stovky opuštěných domů, bytů atd.. Práce pro Rusy ani na živobytí. Podívejte se, jak žijí Ukrajinci a jak moc pracují, řízeni rusko-ukrajinskou mafií... 16 hodin denně, bez sociálního zabezpečení, bez roční dovolené, bez jakýchkoliv práv. Jediný, kdo má štěstí, jsou ti, kteří pracují, například německá společnost Globus, která respektuje zákony Ruska a dělníci mají všechna práva. Zapomeňte na spolupráci s Rusy, zapomeňte na všechna svá práva a povinnosti, jednou pro ně budete nula... To jsem viděl, slyšel jsem od Rusů, ne od nějakých novinářů. Hodně jsem cestoval po světě, po celé Evropě, Rusku, Libyi, Turecku, Iráku, Česku žije se vám dobře, nestěžujete si na svůj současný život, žije se vám skvěle.


[quote="pid:49799, uid:317"]Já jsem byl v Rusku jedinkrát a viděl jsem gigantickou a hrdou zemi.Viděl jsem pro vás hodně, hodně, a pak jsem si uvědomil, co je Rusko. Ruský lid, jako každý jiný národ, se potýká se svými problémy, v Rusku vládne politická mafie, oligarchové a lidé jako všude pracují, aby přežili.Vše záleží na tom, co děláte, obyčejný člověk v Moskvě nemá žádné možnost zaplatit drahé bydlení. Mimo velká města je to stále bída, stovky opuštěných domů, bytů atd.. Práce pro Rusy ani na živobytí. Podívejte se, jak žijí Ukrajinci a jak moc pracují, řízeni rusko-ukrajinskou mafií... 16 hodin denně, bez sociálního zabezpečení, bez roční dovolené, bez jakýchkoliv práv. Jediný, kdo má štěstí, jsou ti, kteří pracují, například německá společnost Globus, která respektuje zákony Ruska a dělníci mají všechna práva. Zapomeňte na spolupráci s Rusy, zapomeňte na všechna svá práva a povinnosti, jednou pro ně budete nula... To jsem viděl, slyšel jsem od Rusů, ne od nějakých novinářů. Hodně jsem cestoval po světě, po celé Evropě, Rusku, Libyi, Turecku, Iráku, Česku žije se vám dobře, nestěžujete si na svůj současný život, žije se vám skvěle.

Někteří z vás byli v posledních letech v Rusku.Byl jsem dvacetkrát, na základě toho, co jsem slyšel, viděl, na základě rozhovorů s obyčejnými lidmi, politiky, podnikateli, v Rusku se žije dobře jen oligarchům, ruským mafiím a lid jako národ je také v totálním banánu, který o ničem nerozhoduje. kdo přežívá z platu do platu jak ho vůbec


Kdo hledá krásu, najde krásu. Kdo hledá špínu, najde špínu.


Vzkaz personální tobě od mé sestry (Volgograd, důchodkyně, tudíž dle místních propagandonů téměř žebrota, důchod 20 tis. rublů):
"Ať nekecá, že se máme špatně. 2 mražáky a lednička jsou naplněné k prasknutí. Sama žiji ve třipokojovém bytě + kuchyně a dvě lodžií. Televize, internet samozřejmostí. Teplota v bytě 24°C. Poliklinika, banka, pošta, 3 supermarkety, tržnice, 3 lekárny, školka, škola - v 10 min. pěšky. Pokud potřebuji do centra, doveze maršrutka. Na větší nákupy do centa nebo na hřbitov za městem si mohu dovolit vzít taxika. Nijak se neomezují. Mám vše potřebné. Pracující rodiny mají 1-2 auta. Ráno a večer jsou na silnicích zácpy."
Naposledy jsem byl v Rusku v roce 2019 (covid). Jinak jsem tam jezdil pravidelně s intervalem 1-2 roky. Pokaždé mě překvapilo, kolik toho se postavilo - budovy, silnice, parky, kostely, paláce a jak se lidé oblékají a užívají si.


Místní trollové neustále přepočítavají ruské platy na dolary a z toho vyvozují neskutečnou ruskou žebrotu. Jenže to nejde. Průměrný plat je v Rusku 52 tisíc rublů, což je pod 20 tis. korun. Jenže půměrný náklad na třípokojový byt je tam 4 500 rublů - energie, voda, vytápení, internet, fond oprav. Tj. je to okolo 65 USD - 1430 korun. Je to pod 10% z platu. Kde v Evropě jsi viděl takové poměry? V Čechách jsou průměrné náklady na byt 6 342 Kč. Příští rok bude podstatně víc.


Životní minimum v Rusku je přes 10 tis. rublů a v Čechách něco přes 3 tis. korun. Zkus srovnat s náklady na bydlení zde a tam. Kdo je schopen zaplatit náklady na bydlení, chudý Rus nebo chudý Čech? Obzvlášť příští rok. A komu ještě po zaplacení nájmu zůstane na jídlo?


[quote="pid:49790, uid:747"]Někteří z vás byli v posledních letech v Rusku.Byl jsem dvacetkrát, na základě toho, co jsem slyšel, viděl, na základě rozhovorů s obyčejnými lidmi, politiky, podnikateli, v Rusku se žije dobře jen oligarchům, ruským mafiím a lid jako národ je také v totálním banánu, který o ničem nerozhoduje. kdo přežívá z platu do platu jak ho vůbec[/quote] Kdo hledá krásu, najde krásu. Kdo hledá špínu, najde špínu. Vzkaz personální tobě od mé sestry (Volgograd, důchodkyně, tudíž dle místních propagandonů téměř žebrota, důchod 20 tis. rublů): "Ať nekecá, že se máme špatně. 2 mražáky a lednička jsou naplněné k prasknutí. Sama žiji ve třipokojovém bytě + kuchyně a dvě lodžií. Televize, internet samozřejmostí. Teplota v bytě 24°C. Poliklinika, banka, pošta, 3 supermarkety, tržnice, 3 lekárny, školka, škola - v 10 min. pěšky. Pokud potřebuji do centra, doveze maršrutka. Na větší nákupy do centa nebo na hřbitov za městem si mohu dovolit vzít taxika. Nijak se neomezují. Mám vše potřebné. Pracující rodiny mají 1-2 auta. Ráno a večer jsou na silnicích zácpy." Naposledy jsem byl v Rusku v roce 2019 (covid). Jinak jsem tam jezdil pravidelně s intervalem 1-2 roky. Pokaždé mě překvapilo, kolik toho se postavilo - budovy, silnice, parky, kostely, paláce a jak se lidé oblékají a užívají si. Místní trollové neustále přepočítavají ruské platy na dolary a z toho vyvozují neskutečnou ruskou žebrotu. Jenže to nejde. Průměrný plat je v Rusku 52 tisíc rublů, což je pod 20 tis. korun. Jenže půměrný náklad na třípokojový byt je tam 4 500 rublů - energie, voda, vytápení, internet, fond oprav. Tj. je to okolo 65 USD - 1430 korun. Je to pod 10% z platu. Kde v Evropě jsi viděl takové poměry? V Čechách jsou průměrné náklady na byt 6 342 Kč. Příští rok bude podstatně víc. Životní minimum v Rusku je přes 10 tis. rublů a v Čechách něco přes 3 tis. korun. Zkus srovnat s náklady na bydlení zde a tam. Kdo je schopen zaplatit náklady na bydlení, chudý Rus nebo chudý Čech? Obzvlášť příští rok. A komu ještě po zaplacení nájmu zůstane na jídlo?

Jediný, kdo má štěstí, jsou ti, kteří pracují, například německá společnost Globus,
Ty bludy se nedají číst. Jsou lidi Člověky a jsou lidi bioroboti s další. Ty mluvíš o těch druhých. My mluvíme o Člověcích.


[quote="pid:49807, uid:747"]Jediný, kdo má štěstí, jsou ti, kteří pracují, například německá společnost Globus,[/quote]Ty bludy se nedají číst. Jsou lidi Člověky a jsou lidi bioroboti s další. Ty mluvíš o těch druhých. My mluvíme o Člověcích.

nechme studio makat,tu událost ,mimochodem informační knokaut, přehlušuje poměrně plytkým brebentěním.Nebude jinej, ale proč ho nenechat vydělat si nějaký ten jidášskej grošík. Ale dejme pozor na to ,nezaměńovat studio Milan za slušné a rozumné bratry Slovany z Jihu...


nechme studio makat,tu událost ,mimochodem informační knokaut, přehlušuje poměrně plytkým brebentěním.Nebude jinej, ale proč ho nenechat vydělat si nějaký ten jidášskej grošík. Ale dejme pozor na to ,nezaměńovat studio Milan za slušné a rozumné bratry Slovany z Jihu...

Na jednu stranu nám ale ohlašuje plány Londýna.


To, že se máme cítit vystrašení a dělat si zásoby, bunkry, kupovat zbraně ... je k nezaplacení vědět, na co se připravit, abychom až to nastane pak mohli jednat jinak.


Na jednu stranu nám ale ohlašuje plány Londýna. To, že se máme cítit vystrašení a dělat si zásoby, bunkry, kupovat zbraně ... je k nezaplacení vědět, na co se připravit, abychom až to nastane pak mohli jednat jinak.

radeji hřibe přemýšlej, jak bratra dostat na stranu světla. to je asi tezka morda pro tebe. je snazsi plivat kolem. na hloupejsi, na mensi a na mene talentovane. ale verim, ze se polepsis
a nebo zamknete tema.
prece, za to muze tema.
ale ted na rovinu:


myslim, ze uz zadne tema nezamknete. ze budete tak laskavy, ze nechate prostor. sice to chce strpeni, ale to, myslim, najdete. mate ho vlevo dole.


radeji hřibe přemýšlej, jak bratra dostat na stranu světla. to je asi tezka morda pro tebe. je snazsi plivat kolem. na hloupejsi, na mensi a na mene talentovane. ale verim, ze se polepsis a nebo zamknete tema. prece, za to muze tema. ale ted na rovinu: myslim, ze uz zadne tema nezamknete. ze budete tak laskavy, ze nechate prostor. sice to chce strpeni, ale to, myslim, najdete. mate ho vlevo dole.

nechme studio makat

paranoia se dá léčit...


[quote="pid:49811, uid:57"]nechme studio makat[/quote] paranoia se dá léčit...

"obnovuje se nám rovnováha sil na planetě"


...to nemáš pravdu, soudružko.
rovnováha byla, je a bude vždy.
on GP není idiot, blb nebo analfabet, má morálku, o které se nám všem může zdát.
každý můžeme pracovat pro gp. i když nevím přesně, co je gp. ptal jsem se Vás na to kdysaj...
inzerátů je každý den několik.


nebo můžeš lepit plastová okna a po práci kritizovat.
a když to dotáhneš na houbu, bol..í.. tak můžeš po práci i zamknout téma.
dokonce je v dohlednu možnost, že blba pošleš do plynu. myslím slovy, tak se neuraž, kámo.


slova přece nebolí.
že, bratře Švejku.


"obnovuje se nám rovnováha sil na planetě" ...to nemáš pravdu, soudružko. rovnováha byla, je a bude vždy. on GP není idiot, blb nebo analfabet, má morálku, o které se nám všem může zdát. každý můžeme pracovat pro gp. i když nevím přesně, co je gp. ptal jsem se Vás na to kdysaj... inzerátů je každý den několik. nebo můžeš lepit plastová okna a po práci kritizovat. a když to dotáhneš na houbu, bol..í.. tak můžeš po práci i zamknout téma. dokonce je v dohlednu možnost, že blba pošleš do plynu. myslím slovy, tak se neuraž, kámo. slova přece nebolí. že, bratře Švejku.

@tučňák -pravděpodobně si tady krátce a neznáš historii rozličných "Milanů" ještě z minulých fór. Jinak bys takovouhle hloupost nenapsal. Psát budu podle svého uvážení a vyjadřovat se k záměrnému rozbíjení diskuse rovněž.To, že považuješ ostřejší, ale slušně vedený diskusní dialog za plivání na kohokoliv- je plivanec jen a jen od Tebe.Přeji Ti hodně úspěchů v tažení "bratra Milana" na stranu světla. Bohužel,oni jsou "Milanové" velmi světloplaší a proto sem chodí. Témata tu může zamknout jen Admin,což několikrát učinil, a to s velkou trpělivostí a citem. Mně osobně "Globalisté" nijak zvlášť nevadí , jen kdyby se trochu občas podíval, co píše. ostatně-podívej se na reakce dalších diskutujících na tohoto autora. Vím, že mnohé souvěrce studia Milan irituji právě a jen já, ale s tím už jsem se srovnal. Nemusíš mně vůbec číst, mně to nijak neurazí , ale zanech výchovy dost letitého člověka v tom, jak má reagovat při srážce s hloupostí.

@tučňák -pravděpodobně si tady krátce a neznáš historii rozličných "Milanů" ještě z minulých fór. Jinak bys takovouhle hloupost nenapsal. Psát budu podle svého uvážení a vyjadřovat se k záměrnému rozbíjení diskuse rovněž.To, že považuješ ostřejší, ale slušně vedený diskusní dialog za plivání na kohokoliv- je plivanec jen a jen od Tebe.Přeji Ti hodně úspěchů v tažení "bratra Milana" na stranu světla. Bohužel,oni jsou "Milanové" velmi světloplaší a proto sem chodí. Témata tu může zamknout jen Admin,což několikrát učinil, a to s velkou trpělivostí a citem. Mně osobně "Globalisté" nijak zvlášť nevadí , jen kdyby se trochu občas podíval, co píše. ostatně-podívej se na reakce dalších diskutujících na tohoto autora. Vím, že mnohé souvěrce studia Milan irituji právě a jen já, ale s tím už jsem se srovnal. Nemusíš mně vůbec číst, mně to nijak neurazí , ale zanech výchovy dost letitého člověka v tom, jak má reagovat při srážce s hloupostí.

mýlíš se, bratře. to všechno vím. když máš tolik času, tak mrkni, jak dlouho tu jsem. i když nechápu, že právě toto Tě trápí, hřibe.
věř mi.
jde mi tu jen o jedno: nezamykejte slova.


nezaslouží si to.
how.


ale, prominte, jeste jedno slovo. ne, nebude to o vlastovkach, o milanovi knizakovi. :
jste schopni udelat web bez riditele, reditele?
otevreny?
nebo ne?
strukturu pro rozhovory?


mýlíš se, bratře. to všechno vím. když máš tolik času, tak mrkni, jak dlouho tu jsem. i když nechápu, že právě toto Tě trápí, hřibe. věř mi. jde mi tu jen o jedno: nezamykejte slova. nezaslouží si to. how. ale, prominte, jeste jedno slovo. ne, nebude to o vlastovkach, o milanovi knizakovi. : jste schopni udelat web bez riditele, reditele? otevreny? nebo ne? strukturu pro rozhovory?

Moudra to slova....

obnovuje se nám rovnováha sil


Moudra to slova....[quote="pid:49800, uid:203"]obnovuje se nám rovnováha sil[/quote]

@tučňák -pravděpodobně si tady krátce a neznáš historii rozličných "Milanů" ještě z minulých fór.

To bude nový učeň studia "MILAN", rozšiřují členskou základnu, musí přece občas na dovolenou.


[quote="pid:49850, uid:57"]@tučňák -pravděpodobně si tady krátce a neznáš historii rozličných "Milanů" ještě z minulých fór.[/quote] To bude nový učeň studia "MILAN", rozšiřují členskou základnu, musí přece občas na dovolenou.

jde mi tu jen o jedno: nezamykejte slova.

temy su docasne zatvarane, ak sa sklzava do osobnej roviny, flamewar tu nechceme a nieje to ani ziaduce. Preto moze Milan/Globaliste (a hocikto iny) pisat co chce a pokial sa to tyka tem na tohto fora, je uplne jedno ake ma nazory, nikto ho za to cenzurovat, ci mu zamykat temy nebude. Obhajit si to, je vec ina, ale s tym uz praca moderatora nesuvisi. Ak tu bude chciet niekto rozoberat momentalne akcie v Lidli ci Bille, tema bude zamknuta.


Tymto vas aj vyzyvam aby ste sa drzali temy a pripadne pripomienky k foru riesili tu: Navrh novych funkcionalit a pripomienky k foru aby si to ludia, ktorym to je urcene aj nasli smile (este tu mame aj sukromne spravy)


mimochodom, 90% mojej prace na fore je odstranovanie trackerov z linkov, ktore ludia postuju smile


spat k teme, @Globalisté nejake to mas pomylene, neviem ci si zle citoval alebo je jedno i druhe pravda, ak ste teda kolektiv, ako to je?

Někteří z vás byli v posledních letech v Rusku.Byl jsem dvacetkrát


Já jsem byl v Rusku jedinkrát


[quote="pid:49854, uid:517"]jde mi tu jen o jedno: nezamykejte slova.[/quote] temy su **docasne** zatvarane, ak sa sklzava do osobnej roviny, flamewar tu nechceme a nieje to ani ziaduce. Preto moze Milan/Globaliste (a hocikto iny) pisat co chce a pokial sa to tyka tem na tohto fora, je uplne jedno ake ma nazory, nikto ho za to cenzurovat, ci mu zamykat temy nebude. Obhajit si to, je vec ina, ale s tym uz praca moderatora nesuvisi. Ak tu bude chciet niekto rozoberat momentalne akcie v Lidli ci Bille, tema bude zamknuta. Tymto vas aj vyzyvam aby ste sa drzali temy a pripadne pripomienky k foru riesili tu: [Navrh novych funkcionalit a pripomienky k foru](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/597/navrh-novych-funkcionalit-a-pripomienky-k-foru/) aby si to ludia, ktorym to je urcene aj nasli :) (este tu mame aj sukromne spravy) mimochodom, 90% mojej prace na fore je odstranovanie trackerov z linkov, ktore ludia postuju ;) spat k teme, @Globalisté nejake to mas pomylene, neviem ci si zle citoval alebo je jedno i druhe pravda, ak ste teda kolektiv, ako to je? [quote="pid:49790, uid:747"]Někteří z vás byli v posledních letech v Rusku.Byl jsem dvacetkrát[/quote] [quote="pid:49807, uid:747"]Já jsem byl v Rusku jedinkrát[/quote]

Moderator

Místní trollové neustále přepočítavají ruské platy na dolary a z toho vyvozují neskutečnou ruskou žebrotu. Jenže to nejde.
Příklad. Jeden z těch tří, o kterých jsem psal výše. Ve videu popisuje své měsíční náklady. Video je sice z roku 2017, ale podstatné je, že v pohodě vyžil z 2500 RUB, což je našich 500 Kč. Popisuje tam, za co peníze utrácí.
Samozřejmě, že od té doby, se jeho situace vlastní pílí zlepšila x krát. Natolik, že mezi svými sledovateli se našlo dalších 5 rodin, které se do zapomenuté vesnice přestěhovali především z velkých měst, jako je Moskva ale také z Krasnodaru, kde pro ně bylo počasí příliš horké. Výsledek je ten, že ve vesnici nezůstal jediný dům a pozemek na prodej a tak další zájemci skupují domky s ohromnými pozemky kolem, v dalších vesnicích.
Jeho žena si také otevřela úspěšný kanál na YT, kde se věnuje holčičímu tvoření.
Takže video o jeho životních nákladech v počátcích přestěhování do zapomenuté vesnice.
https://www.youtube.com/watch?v=MlHgN-tfjLg&ab_channel=%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D1%82


[quote="pid:49809, uid:158"]Místní trollové neustále přepočítavají ruské platy na dolary a z toho vyvozují neskutečnou ruskou žebrotu. Jenže to nejde.[/quote]Příklad. Jeden z těch tří, o kterých jsem psal výše. Ve videu popisuje své měsíční náklady. Video je sice z roku 2017, ale podstatné je, že v pohodě vyžil z 2500 RUB, což je našich 500 Kč. Popisuje tam, za co peníze utrácí. Samozřejmě, že od té doby, se jeho situace vlastní pílí zlepšila x krát. Natolik, že mezi svými sledovateli se našlo dalších 5 rodin, které se do zapomenuté vesnice přestěhovali především z velkých měst, jako je Moskva ale také z Krasnodaru, kde pro ně bylo počasí příliš horké. Výsledek je ten, že ve vesnici nezůstal jediný dům a pozemek na prodej a tak další zájemci skupují domky s ohromnými pozemky kolem, v dalších vesnicích. Jeho žena si také otevřela úspěšný kanál na YT, kde se věnuje holčičímu tvoření. Takže video o jeho životních nákladech v počátcích přestěhování do zapomenuté vesnice. https://www.youtube.com/watch?v=MlHgN-tfjLg&ab_channel=%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D1%82

Vratme se k tématu
Toto je hluboké nepochopení probíhajících procesů. Copak, může Rusko povstávat a jít ke znovuzrození, bez lidí, kteří tam žijí? Ti lidé již nevidí svoji metu v útěku na západ a tam mýt německé záchodky, ale jejich metou je budovat svůj život na rodné zemi.


[quote="pid:49881, uid:402"]Vratme se k tématu[/quote]Toto je hluboké nepochopení probíhajících procesů. Copak, může Rusko povstávat a jít ke znovuzrození, bez lidí, kteří tam žijí? Ti lidé již nevidí svoji metu v útěku na západ a tam mýt německé záchodky, ale jejich metou je budovat svůj život na rodné zemi.
Upravené 27. 12. 2021 o 11:36

Toto by si měli vyslechnout všichni obyvatelé Ruska, my také. Slova Člověka.
Koncentrované KSB v 27 minutách.


https://www.youtube.com/watch?v=gxYZUxbaeX4&ab_channel=%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D1%82


Toto by si měli vyslechnout všichni obyvatelé Ruska, my také. Slova Člověka. Koncentrované KSB v 27 minutách. https://www.youtube.com/watch?v=gxYZUxbaeX4&ab_channel=%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D1%82
2.83k
29
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept