Zahraničná politika
Kratke svodky zprav z nemeckych hospodarskych novin
Y

Kratka svodka zprav z nemeckych hospodarskych novin, clanky jsou zavrene:
Omezeni nakupu dluhopisu a zvyseni uroku prichazi pozde, FED ztratil kontrolu


Darwin je mrtvý, Bůh zrovna tak - transhumanisté převezmou vládu


FED se privedl jeho politikou levnych penez do bezvychodne situace


Turkické národy spojují své síly. Jeho nejsilnější člen: Turecko. Velmoci musi nyni zaujmout pozici.


Roboti-Tablety a digitalni pilulky: Jak vyviji medicinu Google a Co.


V současné době vývojáři v Silicon Valley, ale také v Německu, vytvářejí "internetova tela".
Optická závěrečná kontrola ve výrobě tradiční farmaceutické společnosti "Merck" v Darmstadtu. Budou se pilulky a tablety brzy vyrábět také v Silicon Valley?


Transhumanismus: na ceste k perfektnimu cloveku.
Je sen o dokonalém člověku jen sci-fi? Ne! Technologie pro fúzi člověka a stroje jsou již ve výrobě.
Vědci a vývojáři intenzivně pracují na splynuti člověka a stroje.


První trhliny v EU: Rakousko nabízí Německu strategickou spolupráci-bez ostatních států.
Předpokláda se možný konec EU a zrod nové organizace, nová Konfederace států v Evropě. Nyní Rakousko navrhuje Německu vytvoření jednotné fronty.


Nemecka presidentka lekarniku: "očkovat ve velkém měřítku až od února - lockdown od ledna do konce března?
Podle hodnocení Spolkové asociace německých lékárniku bude komplexní očkování provedeno až v únoru 2022.
18 700 lekaren v Nemecku se chteji podilet na ockovani. Chteji pomoci lekarum, aby se zvedl pocet ockovanych. Nejedna se zde o konkurenci, ale o zvyseni pouziti ockovacich latek. Musi to hlasit Kochovu institutu, software se momentalne programuje. Podle toho je pravdepodobne, ze bude lockdown od ledna do konce brezna.
svodka


Kratka svodka zprav z nemeckych hospodarskych novin, clanky jsou zavrene: **Omezeni nakupu dluhopisu a zvyseni uroku prichazi pozde, FED ztratil kontrolu** **Darwin je mrtvý, Bůh zrovna tak - transhumanisté převezmou vládu ** **FED se privedl jeho politikou levnych penez do bezvychodne situace** **Turkické národy spojují své síly**. Jeho nejsilnější člen: Turecko. Velmoci musi nyni zaujmout pozici. **Roboti-Tablety a digitalni pilulky**: Jak vyviji medicinu Google a Co. V současné době vývojáři v** Silicon Valley**, ale také v Německu, **vytvářejí "internetova tela"**. **Optická závěrečná kontrola** ve výrobě tradiční farmaceutické společnosti "**Merck**" **v Darmstadtu**. Budou se pilulky a tablety brzy vyrábět také v Silicon Valley? **Transhumanismus**: na ceste k perfektnimu cloveku. Je sen o dokonalém člověku jen sci-fi? Ne! Technologie pro fúzi člověka a stroje jsou již ve výrobě. Vědci a vývojáři intenzivně pracují na splynuti člověka a stroje. **První trhliny v EU**: Rakousko nabízí Německu strategickou spolupráci-bez ostatních států. Předpokláda se možný konec EU a zrod nové organizace, nová Konfederace států v Evropě. Nyní Rakousko navrhuje Německu vytvoření jednotné fronty. **Nemecka presidentka lekarniku**: "očkovat ve velkém měřítku až od února - lockdown od ledna do konce března? Podle hodnocení Spolkové asociace německých lékárniku bude komplexní očkování provedeno až v únoru 2022. 18 700 lekaren v Nemecku se chteji podilet na ockovani. Chteji pomoci lekarum, aby se zvedl pocet ockovanych. Nejedna se zde o konkurenci, ale o zvyseni pouziti ockovacich latek. Musi to hlasit Kochovu institutu, software se momentalne programuje. Podle toho je pravdepodobne, ze bude lockdown od ledna do konce brezna. [svodka](https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/)
Upravené 29. 12. 2021 o 12:27

Svodka z nemeckych hospodarskych novin - 28.12.2021

Dalsi dodavatel elektriny zkrachoval - Spolek zada zasah statu. V Nemecku prichazi o el. energii stale vice zakazniku, zustavaji jednoduse bez proudu.


Verejny dopis 390 lekaru - Malo uzitku a mnoho nejasnych risku kvuli Covid injekcim
Lekari pochybuji o uspesich a ucinnosti aktualni ockovaci kampane. Misto toho vyzaduji komplexni odbornou, pozorovaci studii.
Dosud zadny lek nebo ockovaci serum nezpusobilo tolik tezkych nezadoucich ucinku a umrti v tak kratkem case, jako ockovaci latky proti Covidu.


Vyletni lode Europa a Europa 2 musi sve planovane cesty prerusit kvuli vyskytu Corony u ockovanych pasazeru.
Vsichni pracovnici a pasazeri na palubach lodi jsou nejmene 2x ockovani.

Warren Buffett se pripravuje na krach stoleti

Navysuje totiz sve zasoby hotovych penez zde (clanek otevreny) .


Dulezity pristav v Syrii, Latakia, je po naletech Izraele v plamenech
Uz je to druhe bombardovani Syrie Izraelem v tomto mesici.


Poplach na kryptotrhu - analytici ocekavaji propad az 80% v roce 2022
Změna kurzu amerického Federálního rezervního systému vezme vítr z plachet kazde populární kryptoměne.
zde


**Svodka z nemeckych hospodarskych novin - 28.12.2021 ** **Dalsi dodavatel elektriny zkrachoval** - Spolek zada zasah statu. V Nemecku prichazi o el. energii stale vice zakazniku, zustavaji jednoduse bez proudu. **Verejny dopis 390 lekaru - Malo uzitku a mnoho nejasnych risku kvuli Covid injekcim** Lekari pochybuji o uspesich a ucinnosti aktualni ockovaci kampane. Misto toho vyzaduji komplexni odbornou, pozorovaci studii. Dosud zadny lek nebo ockovaci serum nezpusobilo tolik tezkych nezadoucich ucinku a umrti v tak kratkem case, jako ockovaci latky proti Covidu. **Vyletni lode Europa a Europa 2 musi sve planovane cesty prerusit kvuli vyskytu Corony u ockovanych pasazeru.** Vsichni pracovnici a pasazeri na palubach lodi jsou nejmene 2x ockovani. ** Warren Buffett se pripravuje na krach stoleti** Navysuje totiz sve zasoby hotovych penez [zde (clanek otevreny)](https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/515662/Bargeld-horten-und-warten-So-bereitet-sich-Warren-Buffett-auf-den-Jahrhundert-Crash-vor) . **Dulezity pristav v Syrii, Latakia, je po naletech Izraele v plamenech ** Uz je to druhe bombardovani Syrie Izraelem v tomto mesici. **Poplach na kryptotrhu - analytici ocekavaji propad az 80% v roce 2022** Změna kurzu amerického Federálního rezervního systému vezme vítr z plachet kazde populární kryptoměne. [zde](https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/)
Upravené 28. 12. 2021 o 22:11
920
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept