Egregoriálno-matričné riadenie
V Bratislavě se střílelo na Štědrý den. O život přišla družka známého mafiána
Y

Na Vlašské ulici v bratislavské městské části Nové město došlo k dramatu, které skončilo smrtí dvou lidí.
Do jedné z luxusních haciend vrazilo před 3 hodinou ranní auto, které prorazilo bránu a do domu vešel muž se zbraní. Ten začal střílet. Jeho obětí se stala majitelka domu. Policisté našli dvě mrtvá těla krátce po 4. hodině ráno. Na místě činu byla zajištěna krátká kulová zbraň. V době útoku se měly ve vile nacházet i děti zavražděné ženy v teenagerském věku.
Dům podle dostupných informací patřil známému mafiánovi Martinu Mikulcovi, který se v létě v roce 2020 oběsil. Martin Mikulec byl vysoce postaveným členem zločineckého gangu takáčovců. Obětí je podle zjištění zregiony.sk jeho bývalá družka Darina. Andrej, muž, který měl střílet, se na místě zastřelil. Podle médii byl přítelem z dětství a obchodním partnerem Martina Mikulce.
Takáčovci
Podle Slovenské tiskové agentury má svůj název skupina po svém zakladateli Janu Takáčovi, který zemřel v roce 2003. Svou protiprávní činnost skupina vede od 90. let. Tehdy hlavně působila v centru hlavního slovenského města, bratislavském Ružinově a Petržalce. Pak svou činnost rozšířila do Trnavského a Nitranského kraje země.......
zde


Na Vlašské ulici v bratislavské městské části Nové město došlo k dramatu, které skončilo smrtí dvou lidí. Do jedné z luxusních haciend vrazilo před 3 hodinou ranní auto, které prorazilo bránu a do domu vešel muž se zbraní. Ten začal střílet. Jeho obětí se stala majitelka domu. Policisté našli dvě mrtvá těla krátce po 4. hodině ráno. Na místě činu byla zajištěna krátká kulová zbraň. V době útoku se měly ve vile nacházet i děti zavražděné ženy v teenagerském věku. Dům podle dostupných informací patřil známému mafiánovi Martinu Mikulcovi, který se v létě v roce 2020 oběsil. Martin Mikulec byl vysoce postaveným členem zločineckého gangu takáčovců. Obětí je podle zjištění zregiony.sk jeho bývalá družka Darina. Andrej, muž, který měl střílet, se na místě zastřelil. Podle médii byl přítelem z dětství a obchodním partnerem Martina Mikulce. Takáčovci Podle Slovenské tiskové agentury má svůj název skupina po svém zakladateli Janu Takáčovi, který zemřel v roce 2003. Svou protiprávní činnost skupina vede od 90. let. Tehdy hlavně působila v centru hlavního slovenského města, bratislavském Ružinově a Petržalce. Pak svou činnost rozšířila do Trnavského a Nitranského kraje země....... [zde](https://cz.sputniknews.com/20211225/v-bratislave-se-strilelo-na-stedry-den-o-zivot-prisla-druzka-znameho-mafiana-16980190.html)
636
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept