Zahraničná politika
Šéf WHO očakáva, že rok 2022 bude posledným rokom pandémie

Šéf WHO očakáva, že rok 2022 bude posledným rokom pandémie


Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie Tedros Adhanom Ghebreyesus uviedol, že rok 2022 by mal byť posledným rokom pre pandémiu koronavírusu.
„Myslím, že po dvoch rokoch už vírus lepšie poznáme, máme lepšie prostriedky. A tak je tu nádej. Preto som vo svojom vyhlásení povedal, že túto pandémiu musíme ukončiť v roku 2022,“ citovala ho RIA Novosti.


Poznamenal, že hlavnou vecou je použiť tie účinné prostriedky, ktoré sú k dispozícii.


Gebreyesus uviedol, že v roku 2021 zomrelo na koronavírus približne 3,5 milióna ľudí.


Poznamenal tiež, že „bezmyšlienkovité“ kampane na podporu očkovania na celom svete prehlbujú nerovnosť


https://russian.rt.com/world/news/941636-glava-voz-pandemiya-god


Šéf WHO očakáva, že rok 2022 bude posledným rokom pandémie Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie Tedros Adhanom Ghebreyesus uviedol, že rok 2022 by mal byť posledným rokom pre pandémiu koronavírusu. „Myslím, že po dvoch rokoch už vírus lepšie poznáme, máme lepšie prostriedky. A tak je tu nádej. Preto som vo svojom vyhlásení povedal, že túto pandémiu musíme ukončiť v roku 2022,“ citovala ho RIA Novosti. Poznamenal, že hlavnou vecou je použiť tie účinné prostriedky, ktoré sú k dispozícii. Gebreyesus uviedol, že v roku 2021 zomrelo na koronavírus približne 3,5 milióna ľudí. Poznamenal tiež, že „bezmyšlienkovité“ kampane na podporu očkovania na celom svete prehlbujú nerovnosť https://russian.rt.com/world/news/941636-glava-voz-pandemiya-god

Doplním podobný článok. Šéf WHO upozorňuje, tretia dávka vakcíny predĺži pandémiu a nie ju skráti.
https://www.hlavnespravy.sk/vedci-ohnisko-omikronu-v-jar-provincia-gauteng-uz-ma-vrchol-nakazy-za-sebou/2802008


Doplním podobný článok. Šéf WHO upozorňuje, tretia dávka vakcíny predĺži pandémiu a nie ju skráti. https://www.hlavnespravy.sk/vedci-ohnisko-omikronu-v-jar-provincia-gauteng-uz-ma-vrchol-nakazy-za-sebou/2802008

Poznamenal tiež, že „bezmyšlienkovité“ kampane na podporu očkovania na celom svete prehlbujú nerovnosť
Ten Tedros má asi taky víc nasazených obojků. Ale zdá se, že ten globalistický (anebo sebezáchovný) teď táhne víc.


[quote="pid:49433, uid:12"]Poznamenal tiež, že „bezmyšlienkovité“ kampane na podporu očkovania na celom svete prehlbujú nerovnosť[/quote]Ten Tedros má asi taky víc nasazených obojků. Ale zdá se, že ten globalistický (anebo sebezáchovný) teď táhne víc.

Šéf WHO upozorňuje, tretia dávka vakcíny predĺži pandémiu a nie ju skráti

To je jenom A. Pak nasleduje B:
WHO předpokládá, že s celosvětovou proočkovaností 40 procent v každé zemi by skončila akutní fáze pandemie. Místo toho více než polovina členů WHO také do konce roku minula cíl 40 procent, řekl dnes šéf who Tedros Adhanom Ghebreyesus.
"Celoplosne obcerstvovaci programy pravděpodobně pandemii spíše prodlouží než ukončí," řekl Tedros. Je to proto, že dávky vakcíny jsou dodávány do zemí, které již mají vysokou míru pokrytí očkováním. Tyto dávky vakcíny chyběly v chudších zemích. To dává viru příležitost šířit se v nedostatečně obsluhovaných oblastech a vytvářet tam nové varianty. zde


[quote="pid:49438, uid:14"]Šéf WHO upozorňuje, tretia dávka vakcíny predĺži pandémiu a nie ju skráti[/quote] To je jenom A. Pak nasleduje B: WHO předpokládá, že s celosvětovou proočkovaností 40 procent v každé zemi by skončila akutní fáze pandemie. Místo toho více než polovina členů WHO také do konce roku minula cíl 40 procent, řekl dnes šéf who Tedros Adhanom Ghebreyesus. "Celoplosne obcerstvovaci programy pravděpodobně pandemii spíše prodlouží než ukončí," řekl Tedros. **Je to proto, že dávky vakcíny jsou dodávány do zemí, které již mají vysokou míru pokrytí očkováním. Tyto dávky vakcíny chyběly v chudších zemích. To dává viru příležitost šířit se v nedostatečně obsluhovaných oblastech a vytvářet tam nové varianty.** [zde](https://orf.at/#/stories/3241193/)

Jde o vytvoření co nejucelenějšího obrazu tzv. Pandemie (Plandemie), jednotlivé střípky jednotlivých zemí je potřebné dostat do mozaiky. A ta ukazuje v čase (cca 2 roky) zprvu poměrně koordinovaný globální postup, který se ale postupně rozpadl na jednotlivá velmi odlišná"ohniska" Plandemie a spěje to k stále většímu chaosu a veřejně deklarovaným protikladům a protimluvům. Co to potvrzuje ? Počáteční řízení 1.fáze globálního Great resetu(původně globalistického projektu připraveného k odstartování po r.2030) se zmocnily a spustily státní elity PaX Americana (Brittanica) jako v r.2019 aktuální a vhodný prostředek k NEZVOLENÍ Trumpa a zamezení,zpomalení perestrojky USA na RSA. Tím celý scénář spuštěný ve fázovém předstihu do "jiného" globálního stavu Světa ztratil původní obsah a také původní nekonfliktní předpokládaný průběh a změnil se na nejprve biologickou (COVID) a postupně politickou (fašizace) a nakonec ekonomickou (konec liberálního kapitalizmu) globální válku elit proti veřejnosti a elit mezi sebou. Globalisté jsou donuceni, jako už stále častěji, tento nechtěný průběh jen manévrováním modifikovat a protlačovat to,co jim dnes z Great resetu vyhovuje. Svůj díl možností využívá i Putinovo Rusko zrychlením a prohloubením suvereniizace. je to podobná situace jako s migrací Asie a Afriky do Staré Evropy, započatou rovněž elitami PaXAmericana (Brittanica) v souvislosti se snahou postupně ovládnot Střední východ a vytvořit předpolí k útoku na RF ( další proud migrace měl směřovat ze SV severně do Ruska)a měl být spojen s ovládnutím Krymu (námořní základna USA) . I tady zafungovala neschopnost státních elit řídit globálně a celý rovněž globalistický projekt k překreslení Evropy a vytvoření kalifátu byl spuštěn předčasně a veden jinak a dostatečně stupidně s tím, že nakonec se zadrhnul a dnes je na půlcestě a je v podstatě ohrožen. Původně spolehlivý nástroj globalistů-atlantické křídlo tandemu Londýn-Washington- se jednak rozklížilo a dnes už jako tandem nefungují a svému nadřízenému-globálním elitám- působí tihle puberťáci řízení nemalé problémy.
Zajímavé na tom, z hlediska konceptuálního hodnocení kvality a možností globálního řízení jedno : tak jako na konci 60.let 20.století vydala jedna ze struktur globalistů Římský klub svůj první manifest MEZE RůSTU(čistě problémy Světa na 4.prioritě řízení) , tak za těch 60 let globálního řízení dospěla krize ze 4. už na 1. prioritu řízení. Proč ? Globalisté dosáhli své meze růstu i v řízení, protože model davoelitarizmu jako 3-tisícileté paradigma globálního řízení života Planety se ukazuje jako spolehlivý destruktor . Nástroje řízení (PaX Americana/Brittanica) právě díky tomuto modelu řízení zcela propadly euforii a iluzi, že jsou ony tím OKEM na špučce pyramidy a podle toho ijejich řízení vypadalo a vypadá. To není chyba elit- to je principiální chyba systémová , která se v DE modelu řízení periodicky opakuje , ale současně následky těchto cyklických selhávání jsou stále citelnější a už se projevují jako destruktory samotného modelu DE řízení.


Jde o vytvoření co nejucelenějšího obrazu tzv. Pandemie (Plandemie), jednotlivé střípky jednotlivých zemí je potřebné dostat do mozaiky. A ta ukazuje v čase (cca 2 roky) zprvu poměrně koordinovaný globální postup, který se ale postupně rozpadl na jednotlivá velmi odlišná"ohniska" Plandemie a spěje to k stále většímu chaosu a veřejně deklarovaným protikladům a protimluvům. Co to potvrzuje ? Počáteční řízení 1.fáze globálního Great resetu(původně globalistického projektu připraveného k odstartování po r.2030) se zmocnily a spustily státní elity PaX Americana (Brittanica) jako v r.2019 aktuální a vhodný prostředek k NEZVOLENÍ Trumpa a zamezení,zpomalení perestrojky USA na RSA. Tím celý scénář spuštěný ve fázovém předstihu do "jiného" globálního stavu Světa ztratil původní obsah a také původní nekonfliktní předpokládaný průběh a změnil se na nejprve biologickou (COVID) a postupně politickou (fašizace) a nakonec ekonomickou (konec liberálního kapitalizmu) globální válku elit proti veřejnosti a elit mezi sebou. Globalisté jsou donuceni, jako už stále častěji, tento nechtěný průběh jen manévrováním modifikovat a protlačovat to,co jim dnes z Great resetu vyhovuje. Svůj díl možností využívá i Putinovo Rusko zrychlením a prohloubením suvereniizace. je to podobná situace jako s migrací Asie a Afriky do Staré Evropy, započatou rovněž elitami PaXAmericana (Brittanica) v souvislosti se snahou postupně ovládnot Střední východ a vytvořit předpolí k útoku na RF ( další proud migrace měl směřovat ze SV severně do Ruska)a měl být spojen s ovládnutím Krymu (námořní základna USA) . I tady zafungovala neschopnost státních elit řídit globálně a celý rovněž globalistický projekt k překreslení Evropy a vytvoření kalifátu byl spuštěn předčasně a veden jinak a dostatečně stupidně s tím, že nakonec se zadrhnul a dnes je na půlcestě a je v podstatě ohrožen. Původně spolehlivý nástroj globalistů-atlantické křídlo tandemu Londýn-Washington- se jednak rozklížilo a dnes už jako tandem nefungují a svému nadřízenému-globálním elitám- působí tihle puberťáci řízení nemalé problémy. Zajímavé na tom, z hlediska konceptuálního hodnocení kvality a možností globálního řízení jedno : tak jako na konci 60.let 20.století vydala jedna ze struktur globalistů Římský klub svůj první manifest MEZE RůSTU(čistě problémy Světa na 4.prioritě řízení) , tak za těch 60 let globálního řízení dospěla krize ze 4. už na 1. prioritu řízení. Proč ? Globalisté dosáhli své meze růstu i v řízení, protože model davoelitarizmu jako 3-tisícileté paradigma globálního řízení života Planety se ukazuje jako spolehlivý destruktor . Nástroje řízení (PaX Americana/Brittanica) právě díky tomuto modelu řízení zcela propadly euforii a iluzi, že jsou ony tím OKEM na špučce pyramidy a podle toho ijejich řízení vypadalo a vypadá. To není chyba elit- to je principiální chyba systémová , která se v DE modelu řízení periodicky opakuje , ale současně následky těchto cyklických selhávání jsou stále citelnější a už se projevují jako destruktory samotného modelu DE řízení.

to je principiální chyba systémová


Trošku odbočka, toto jsem "již viděl" v jednom dílu Matrixu (už nevím který), kdy se Neo dostane až ke "tvůrcům", kde se dozví, že už je to n-tý program a stále je systém nestabilní a nefunguje to.


Odpovědí na otázku stability jsou svobodné kolektivy, ne svobodný jednotlivec - génius. Ale souborné intelekty, o tom video například zde: youtube.com/watch?v=jxiPXPoeVYI ( video nalezeno v tématu Osveti Manak, kde jsou další materiály týkající se rozvoje technologií a rozumu ).


Asi nejlepším současným základem pro rozvíjení potenciálu jednotlivce, aby mohl organizovat souborné intelekty je číst tlusté knihy VP SSSR.


Zakládejme pro začátek, kdo můžeme, družstva (malé souborné intelekty) !


[quote="pid:49461, uid:57"]to je principiální chyba systémová[/quote] Trošku odbočka, toto jsem "již viděl" v jednom dílu Matrixu (už nevím který), kdy se Neo dostane až ke "tvůrcům", kde se dozví, že už je to n-tý program a stále je systém nestabilní a nefunguje to. Odpovědí na otázku stability jsou svobodné kolektivy, ne svobodný jednotlivec - génius. Ale souborné intelekty, o tom video například zde: youtube.com/watch?v=jxiPXPoeVYI ( video nalezeno v tématu Osveti Manak, kde jsou další materiály týkající se rozvoje technologií a rozumu ). Asi nejlepším současným základem pro rozvíjení potenciálu jednotlivce, aby mohl organizovat souborné intelekty je číst tlusté knihy VP SSSR. Zakládejme pro začátek, kdo můžeme, družstva (malé souborné intelekty) !
Upravené 23. 12. 2021 o 02:34

Ano. Naše úloha je velká a nezastupitelná (myslím tím partu lidí studujících a hlavně prakticky uplatńujících Koncepci v reálném životě svém a svého nejbližšího okolí). Podobně jako apoštolové nesli a šířili Ješuovu Koncepci Lidstva, stáváme se misionáři shrnutých a do podoby metodologie Života uspořádaných poznatků mnoha generací moudrých předků a také redaktora Nejvyššího. Každý po svém, každý podle hloubky osvojení,každý svými ústy a svým písmem. Možná to někdo bude vnímat jao "ujetost", ale já to tak cítím a jsem o tom i přesvědčen. Rozdíl mezi dobou Ješua Ha-Nocri a dobou dnešní je však v jednom opravdu velký : on byl sám a je jen otázkou víry, zda nesl poselství sebe jako Člověka, anebo byl redaktorem Nejvyšším vybrán k prezentaci nápravy společnosti. Nás je hodně a stále víc. Asi nikdo z nás nepociťuje , že převzal břemeno zhora. Pro jeho výsledné využití ve prospěch všech je to úplně jedno. Ne vyvolenost,ne osvícenost, jen míra probuzení v každém z nás.


Ano. Naše úloha je velká a nezastupitelná (myslím tím partu lidí studujících a hlavně prakticky uplatńujících Koncepci v reálném životě svém a svého nejbližšího okolí). Podobně jako apoštolové nesli a šířili Ješuovu Koncepci Lidstva, stáváme se misionáři shrnutých a do podoby metodologie Života uspořádaných poznatků mnoha generací moudrých předků a také redaktora Nejvyššího. Každý po svém, každý podle hloubky osvojení,každý svými ústy a svým písmem. Možná to někdo bude vnímat jao "ujetost", ale já to tak cítím a jsem o tom i přesvědčen. Rozdíl mezi dobou Ješua Ha-Nocri a dobou dnešní je však v jednom opravdu velký : on byl sám a je jen otázkou víry, zda nesl poselství sebe jako Člověka, anebo byl redaktorem Nejvyšším vybrán k prezentaci nápravy společnosti. Nás je hodně a stále víc. Asi nikdo z nás nepociťuje , že převzal břemeno zhora. Pro jeho výsledné využití ve prospěch všech je to úplně jedno. Ne vyvolenost,ne osvícenost, jen míra probuzení v každém z nás.

Tedros Adhanom Ghebreyesus je zaujímavá postavička, v tomto videu sa freudovsky preriekol, že boostrom (posilnovacou vakcinou) v bohatších krajinách zabíjajú deti a že by to radšej malo ísť dôchodcom v chudobnejších krajinách...


"Jsou země, které používají booster k zabíjení dětí, což není správné. Pak přichází otázka vlastního kapitálu. Namísto boosterování dětí v zemích s vysokými příjmy je lepší očkovat starší lidi v zemích s nízkými příjmy, kteří nebyli očkováni dokonce ani základní vakcínami."


Originál:
"Rather than as we see some countries are using to give boosters to kill children which is not right. Then the equity issue comes here. Instead of boosting a child in high income countries it’s better to vaccinate the elderly in countries who have, the elders who have not been vaccinated even the primary vaccines."


video:
https://youtu.be/NHgoeIdti-A?t=160
alebo tu:
https://t.me/pavelkamas/253


Tedros Adhanom Ghebreyesus je zaujímavá postavička, v tomto videu sa freudovsky preriekol, že **boostrom** (posilnovacou vakcinou) v bohatších krajinách **zabíjajú deti** a že by to radšej malo ísť dôchodcom v chudobnejších krajinách... "Jsou země, které používají booster k zabíjení dětí, což není správné. Pak přichází otázka vlastního kapitálu. Namísto boosterování dětí v zemích s vysokými příjmy je lepší očkovat starší lidi v zemích s nízkými příjmy, kteří nebyli očkováni dokonce ani základní vakcínami." Originál: "Rather than as we see some countries are using to give boosters to kill children which is not right. Then the equity issue comes here. Instead of boosting a child in high income countries it’s better to vaccinate the elderly in countries who have, the elders who have not been vaccinated even the primary vaccines." video: https://youtu.be/NHgoeIdti-A?t=160 alebo tu: https://t.me/pavelkamas/253
Upravené 23. 12. 2021 o 22:31
1.61k
8
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept