Zahraničná politika
Žádná vakcína proti Covid-19 nemá platnou registraci

Bosensko-Hercegovinský politik Mirnes Ajanović nepodlehl tlaku možných nabídek západních lobby a otevřeně odhaluje experimentální vakcíny, které chtějí místní politici s ořechy v kapsách vnutit aktuálně nejzdravější populaci v Evropě. Mirnes Ajanović odhaluje Novaliće, Čerkeze, Fortu a další nohsledy Západu a publikuje kompletní pokyny od výrobců vakcín.Mirnes Ajanović nepřímo prostřednictvím Rady ministrů Bosny a Hercegoviny obdržel originální pokyny od výrobců vakcín od Agentury pro léčiva a zdravotnické prostředky Bosny a Hercegoviny. Dokument zveřejněný Mirnesem Ajanovićem je opravdu šokující a děsivý. Nejedná se o žádnou "konspirační teorii", ale o oficiální dopis a originální instrukce výrobce vakcíny, ve kterých nachází detaily, o kterých nikdo nemluví.
U vakcín Pfizer je v pokynech výrobce uvedeno: „Když má vakcína pokojovou teplotu, jemně 10krát obraťte lahvičku. S lahvičkou NEOTŘEPEJTE. Poznámka: Pokud se lahvička protřepe, vakcínu zlikvidujte. U vakcíny Sputnik je uvedeno: „Protřepávání lahvičky nebo ampulky není povoleno! Obsah opatrně promíchejte lehkými krouživými pohyby. Pro vakcínu AstraZeneca: "NEPROTŘEPEJTE lahvičku."Poslechněte si video Mirnese Ajanoviće a sdílejte ho co nejvíce . Bosna a Hercegovina je jedinou oázou v Evropě, kde žijí zdraví lidé, kterým vláda „nepíchla“ experimentální vakcínu jako v jiných západních zemích. Velké množství Bosňanů a Hercegovinců již překonalo korunní nachlazení a získalo přirozenou imunitu, která je pro budoucí nachlazení nezbytná. Žádné tzv vakcíny nemohou být lepší než přirozená imunita, protože nechrání před infekcí, očkovaní lidé infekci stále přenášejí a imunita je za pár měsíců ztracena.
Současná kvazivakcína je politický nástroj, nikoli lékařský, to je nyní jasné. Kdo není, nikdy nebude. Nechte Bosnu a Hercegovinu na pokoji a nikdy nedávejte hlas politikům, kteří mlčeli a propagovali neschválenou vakcínu.
přelož si tyhle návody a uvidíš, jak Babiš, Zeman a celá ta banda už dva roky lže českému lidu.
https://advokatmirnesajanovic.com/wp-content/uploads/2021/12/Odgovor_VijeceMinistara.pdf
https://www.youtube.com/watch?v=oqFCWzTweoc&t=1s


Po oznámení Mirsana Ajanoviće Bosna a Hercegovina zrušila všechna opatření související s Covidem, je jedinou zemí v Evropě i mimo ni, která nevede záznamy o pacientech s Covidem, žádné pacienty v nemocnicích Covid, všechna opatření byla zrušena vsechno funguje na plnou paru.


Bosensko-Hercegovinský politik Mirnes Ajanović nepodlehl tlaku možných nabídek západních lobby a otevřeně odhaluje experimentální vakcíny, které chtějí místní politici s ořechy v kapsách vnutit aktuálně nejzdravější populaci v Evropě. Mirnes Ajanović odhaluje Novaliće, Čerkeze, Fortu a další nohsledy Západu a publikuje kompletní pokyny od výrobců vakcín.Mirnes Ajanović nepřímo prostřednictvím Rady ministrů Bosny a Hercegoviny obdržel originální pokyny od výrobců vakcín od Agentury pro léčiva a zdravotnické prostředky Bosny a Hercegoviny. Dokument zveřejněný Mirnesem Ajanovićem je opravdu šokující a děsivý. Nejedná se o žádnou "konspirační teorii", ale o oficiální dopis a originální instrukce výrobce vakcíny, ve kterých nachází detaily, o kterých nikdo nemluví. U vakcín Pfizer je v pokynech výrobce uvedeno: „Když má vakcína pokojovou teplotu, jemně 10krát obraťte lahvičku. S lahvičkou NEOTŘEPEJTE. Poznámka: Pokud se lahvička protřepe, vakcínu zlikvidujte. U vakcíny Sputnik je uvedeno: „Protřepávání lahvičky nebo ampulky není povoleno! Obsah opatrně promíchejte lehkými krouživými pohyby. Pro vakcínu AstraZeneca: "NEPROTŘEPEJTE lahvičku."Poslechněte si video Mirnese Ajanoviće a sdílejte ho co nejvíce . Bosna a Hercegovina je jedinou oázou v Evropě, kde žijí zdraví lidé, kterým vláda „nepíchla“ experimentální vakcínu jako v jiných západních zemích. Velké množství Bosňanů a Hercegovinců již překonalo korunní nachlazení a získalo přirozenou imunitu, která je pro budoucí nachlazení nezbytná. Žádné tzv vakcíny nemohou být lepší než přirozená imunita, protože nechrání před infekcí, očkovaní lidé infekci stále přenášejí a imunita je za pár měsíců ztracena. Současná kvazivakcína je politický nástroj, nikoli lékařský, to je nyní jasné. Kdo není, nikdy nebude. Nechte Bosnu a Hercegovinu na pokoji a nikdy nedávejte hlas politikům, kteří mlčeli a propagovali neschválenou vakcínu. přelož si tyhle návody a uvidíš, jak Babiš, Zeman a celá ta banda už dva roky lže českému lidu. https://advokatmirnesajanovic.com/wp-content/uploads/2021/12/Odgovor_VijeceMinistara.pdf https://www.youtube.com/watch?v=oqFCWzTweoc&t=1s Po oznámení Mirsana Ajanoviće Bosna a Hercegovina zrušila všechna opatření související s Covidem, je jedinou zemí v Evropě i mimo ni, která nevede záznamy o pacientech s Covidem, žádné pacienty v nemocnicích Covid, všechna opatření byla zrušena vsechno funguje na plnou paru.
Upravené 19. 12. 2021 o 23:51

Pro "náhodné" návštěvníky, zadání přispívatele @Globalisté je pomlouvat Zemana a Babiše, pravděpodobně je to zaplaceno. Řečí KSB ohýbat informační pole ve prospěch USA (nad) státních elit (potřebují rozložit a oslabit řízení Evropských států, aby mohli dovysát Evropu do poslední kapky zdrojů).

Nicméně zpráva je to zajímavá (pokud je pravdivá) a bylo by užitečné analyzovat, proč to bylo umožněno - jaké okolnosti to dovolují (podobně jak bylo například dříve u Lukašenka).


Pro "náhodné" návštěvníky, zadání přispívatele @Globalisté je pomlouvat Zemana a Babiše, pravděpodobně je to zaplaceno. Řečí KSB ohýbat informační pole ve prospěch USA (nad) státních elit (potřebují rozložit a oslabit řízení Evropských států, aby mohli dovysát Evropu do poslední kapky zdrojů). Nicméně zpráva je to zajímavá (pokud je pravdivá) a bylo by užitečné analyzovat, proč to bylo umožněno - jaké okolnosti to dovolují (podobně jak bylo například dříve u Lukašenka).
Upravené 20. 12. 2021 o 05:08

Zdravia všetkým.
Bosna a Hercegovina je štátik ktorý vznikol po zničení Juhoslavie. Žijú v nej Srbi, Chorvati a Bosniaci. V súčasnosti sa Srbská časť chce vrátiť do zostavy Srbska, Chorvati do Chorvátska. Zvyšok by následne nemal šancu na prežitie. Pokúsi zaviesť covidové šialenstvo by rozpad štátu iba urýchlili neplánovaným mierovým spôsobom. Je to ďalšia možná rozbuška na vyvolanie vojny v Európe. Momentálne tam nikto ďalšiu vojnu nechce, ešte nedávno tam nebolo zastrelenie politikov ničím výnimočným. Tam politici majú ešte strach z ľudí. Tiež tento malý štátik má prístupové rokovania do eú, drastické covid opatrenia na odporúčanie eú by tento proces definitívne pochovalo , tak by " správne" čerpanie z fondov eú nikdy nenastalo. Politici tam potrebujú udržať ľudí v pohode inak možné budúce možnosti nabaliť sa vo veľkom nenastanú.
To síce nie je odôvodnenie prečo je možné aby nemali žiadne covid opatrenia, sú to iba ďalšie kamienky do mozaiky.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Bosna a Hercegovina je štátik ktorý vznikol po zničení Juhoslavie. Žijú v nej Srbi, Chorvati a Bosniaci. V súčasnosti sa Srbská časť chce vrátiť do zostavy Srbska, Chorvati do Chorvátska. Zvyšok by následne nemal šancu na prežitie. Pokúsi zaviesť covidové šialenstvo by rozpad štátu iba urýchlili neplánovaným mierovým spôsobom. Je to ďalšia možná rozbuška na vyvolanie vojny v Európe. Momentálne tam nikto ďalšiu vojnu nechce, ešte nedávno tam nebolo zastrelenie politikov ničím výnimočným. Tam politici majú ešte strach z ľudí. Tiež tento malý štátik má prístupové rokovania do eú, drastické covid opatrenia na odporúčanie eú by tento proces definitívne pochovalo , tak by " správne" čerpanie z fondov eú nikdy nenastalo. Politici tam potrebujú udržať ľudí v pohode inak možné budúce možnosti nabaliť sa vo veľkom nenastanú. To síce nie je odôvodnenie prečo je možné aby nemali žiadne covid opatrenia, sú to iba ďalšie kamienky do mozaiky. S pozdravom Peter.

ďalšia možná rozbuška na vyvolanie vojny v Európe


Imperiálny Brusel teda vyslal do Sarajeva svoju „Delegáciu Európskeho parlamentu
pre spoluprácu s Bosnou / Hercegovinou a Kosovom“,
čo je zhodou okolností nemecko-rakúsky tím ...


https://anti-empire.com/eu-delegation-threatens-bosnian-serb-bosnia-with-invasion-by-6000-eu-troops/


             v članku  FOTO

Mass murder of Bosnian-Herzegovian Serbs by Austrians,


   1914. In the town of Trebinje 79 of its ..
[quote="pid:49093, uid:14"]ďalšia možná rozbuška na vyvolanie vojny v Európe[/quote] Imperiálny Brusel teda vyslal do Sarajeva svoju „Delegáciu Európskeho parlamentu pre spoluprácu s Bosnou / Hercegovinou a Kosovom“, čo je zhodou okolností nemecko-rakúsky tím ... https://anti-empire.com/eu-delegation-threatens-bosnian-serb-bosnia-with-invasion-by-6000-eu-troops/ v članku FOTO Mass murder of Bosnian-Herzegovian Serbs by Austrians, 1914. In the town of Trebinje 79 of its ..

Bosna a Hercegovina je štátik ktorý vznikol po zničení Juhoslavie. Žijú v nej Srbi, Chorvati a Bosniaci.
Co se týče Bosny a Hercegoviny, v této oblasti je vše mnohem jinak.Mnoho z vás nechápe bosenskou mentalitu. Tam se můžeme rvát, hádat se, ale když je potřeba řešit důležité věci pro lidi, když se lidi zblázní, tak je politikům jasné, že musí pracovat pro lidi a ne Covid mafie... Musí vám být jasné, že během první a druhé světové války byla Bosna centrem všeho dění, největší bitvy na Sutjesce, Neretvě, Drvaru se vedly na záchranu těch lidí v těch oblastech i mimo ně proti fašistické diktatuře a Hitlerovi. Bosna a Hercegovina je již 400 let okupována osmanským státem-Turecko, že lidé přežili a proti této Covid mafie přežijí a v oblasti bude centrum likvidace Covid mafie a globalistů.Historie se opakuje.Bosna a Hercegovina nikdy nevstoupí do EU, vím to z velmi dobrých zdrojů a mám o tom dobré informace, Bosna a Hercegovina by měla být centrem nového politického uspořádání na Balkáně.


[quote="pid:49093, uid:14"]Bosna a Hercegovina je štátik ktorý vznikol po zničení Juhoslavie. Žijú v nej Srbi, Chorvati a Bosniaci.[/quote]Co se týče Bosny a Hercegoviny, v této oblasti je vše mnohem jinak.Mnoho z vás nechápe bosenskou mentalitu. Tam se můžeme rvát, hádat se, ale když je potřeba řešit důležité věci pro lidi, když se lidi zblázní, tak je politikům jasné, že musí pracovat pro lidi a ne Covid mafie... Musí vám být jasné, že během první a druhé světové války byla Bosna centrem všeho dění, největší bitvy na Sutjesce, Neretvě, Drvaru se vedly na záchranu těch lidí v těch oblastech i mimo ně proti fašistické diktatuře a Hitlerovi. Bosna a Hercegovina je již 400 let okupována osmanským státem-Turecko, že lidé přežili a proti této Covid mafie přežijí a v oblasti bude centrum likvidace Covid mafie a globalistů.Historie se opakuje.Bosna a Hercegovina nikdy nevstoupí do EU, vím to z velmi dobrých zdrojů a mám o tom dobré informace, Bosna a Hercegovina by měla být centrem nového politického uspořádání na Balkáně.

Imperiálny Brusel teda vyslal do Sarajeva svoju „Delegáciu Európskeho parlamentu pre spoluprácu s Bosnou / Hercegovinou a Kosovom“


Косово је Србија.


[quote="pid:49096, uid:474"]Imperiálny Brusel teda vyslal do Sarajeva svoju „Delegáciu Európskeho parlamentu pre spoluprácu s Bosnou / Hercegovinou a Kosovom“[/quote] Косово је Србија.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 12. 2021 o 09:46

Косово је Србија.
Co se týče Kosova, to je trochu delší příběh, ve kterém drží palce Rusové a Američané, ale srbská a ruská média o tom mlče, o tomto projektu se v Kosovu vědělo už v roce 1981.


[quote="pid:49109, uid:623"]Косово је Србија.[/quote]Co se týče Kosova, to je trochu delší příběh, ve kterém drží palce Rusové a Američané, ale srbská a ruská média o tom mlče, o tomto projektu se v Kosovu vědělo už v roce 1981.
Upravené 20. 12. 2021 o 10:03
738
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept