Egregoriálno-matričné riadenie
Cílek se vyžvejkl , jak je zamýšleno docílit změny

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Revoluce-zachvati-pul-Evropy-Cilek-o-svetu-po-covidu-687052
Podle očekávání , primitivové tlačí na matrici Velké Francouzské revoluce , o čemž už zde cca půl roku píšeme .
V tom co nabízí z covid teroru je myšlenka , že je to pro dobro všech donucených k účasti velkého světového koncentráku , kdy si lidé mohou lépe rozmyslet nové hodnoty . Nebo jinak řečeno , nechat znásilnit svoji svobodnou vůli a být tak štastnější , v nastupující době Velkého Kontrolora .
Pumpují energie směrem , který jim přivodí skutečný výbuch , ale ne v očekávaném cíli zombifikace všech .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Revoluce-zachvati-pul-Evropy-Cilek-o-svetu-po-covidu-687052 Podle očekávání , primitivové tlačí na matrici Velké Francouzské revoluce , o čemž už zde cca půl roku píšeme . V tom co nabízí z covid teroru je myšlenka , že je to pro dobro všech donucených k účasti velkého světového koncentráku , kdy si lidé mohou lépe rozmyslet nové hodnoty . Nebo jinak řečeno , nechat znásilnit svoji svobodnou vůli a být tak štastnější , v nastupující době Velkého Kontrolora . Pumpují energie směrem , který jim přivodí skutečný výbuch , ale ne v očekávaném cíli zombifikace všech .

Podle očekávání , primitivové tlačí na matrici Velké Francouzské revoluce , o čemž už zde cca půl roku píšeme .

No a neskončili pod gilotínou?
Ja viem, Jeden z prvých zákonov pretlačených skupinou liberastov, bol zákaz trestu smrti. Myslím, že besniaci dav tomu nebude prihliadať.


[quote="pid:48978, uid:185"]Podle očekávání , primitivové tlačí na matrici Velké Francouzské revoluce , o čemž už zde cca půl roku píšeme .[/quote] No a neskončili pod gilotínou? Ja viem, Jeden z prvých zákonov pretlačených skupinou liberastov, bol zákaz trestu smrti. Myslím, že besniaci dav tomu nebude prihliadať.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Podle očekávání , primitivové
Člověče, já tebe a ani ty, který tak oslovuješ, za primitivní nepovažuji. Jen mají trochu jinou obraznou sadu, než se kterou pracuješ ty a část návštěvníků této pekárny-plkárny. Poprvé ta těch několik let začínám přemýšlet proč jsem vůbec vlastně ještě lezu. Tetka Destrukce si sedla na prdel. Má asi ráda mlýnky na mletí manter.
Dnes je 22.12. 2021...další cyklus. Všimli jste si vůbec a na chvíli se aspoň trochu zakoncentrovali??...mimo to mletí. Mnohé může být dnes odhaleno. Stačí jen požádat.


[quote="pid:48978, uid:185"]Podle očekávání , primitivové[/quote]Člověče, já tebe a ani ty, který tak oslovuješ, za primitivní nepovažuji. Jen mají trochu jinou obraznou sadu, než se kterou pracuješ ty a část návštěvníků této pekárny-plkárny. Poprvé ta těch několik let začínám přemýšlet proč jsem vůbec vlastně ještě lezu. Tetka Destrukce si sedla na prdel. Má asi ráda mlýnky na mletí manter. Dnes je 22.12. 2021...další cyklus. Všimli jste si vůbec a na chvíli se aspoň trochu zakoncentrovali??...mimo to mletí. Mnohé může být dnes odhaleno. Stačí jen požádat.

Vedi.Vini......

668
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept